Sziasztok!
Ma (is) bolondokháza van nálam
Így csak most tudtam beugrani.
Tunka!
Ne ijedj meg, a papámnak épp két hete csináltak ilyet és nagyon jól van! Mi is rémüldöztünk de már bátran merem mondani, hogy nem lesz semmi baj!
De azért mindenképpen szorítunk a mamádnak is!
Nicika!
A párok már csak ilyenek
Én nem mondtam neki, hogy milyen jó lenne, ha bent lenne, mert igazából nem is tudom még, hogy tényleg feltétlenül végig kell-e néznie. Csak arra kértem, hogy akkor jöjjön be, amikor elvághatja a köldökzsinórt. De azt mondta, hogy nem azzal fogja kezdeni a gyermekével való kinti ismerkedést, hogy nekiesik egy ollóval és lefaragja onnan, ahol neki eddig jó volt...
Hát, erre már csak mosolyogtam...
Nagyon meg van ilyedva a drágám, lesz még elég ideje stresszelni ezen később is, addig hagyom pihenni a témát.
Szia Mamacka, üdvözöllek köztünk.
Van remény! A párom most telefonált, hogy ma haza tud jönni hamarabb! Lehet, hogy mégis jön velem babakukucskálásra?
De lehet, hogy csak a dokiig jön el, be már nem
Na, majd meglátjuk. Most mindenesetre annak örülök, hogy mehetek este dokihoz és végre majd jól megnyugtathat, hogy nincsen semmi bajunk és a manóis ott van, ahol lennie kell, és még akkora is, amekkorának lennie kell, meg egy csomó hasonló szép dolgot fog mondani
Ezzel persze csak magamat nyugtatom, de szorítsatok azért ti is nekem, légyszi-légyszi.
Medike
10+3 de majd holnap pontosítok