Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati! Persze hogy rá tudom szerkeszteni! Szeretnéd?

KépKép
nicika

Nem tudtok véletlenül olyan oldalt ajánlani ahol használt babaholmikat, kocsikat, hordozókat adnak vesznek? Tegnap egésznap egy ilyenen lógtam, elmentettem a kedvencek közé így a nevét sem jegyeztem meg, erre mára eltünt a kedvencek közül...??? nem értem, hogy ez miként történhetett, de nem találom... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Én a vatera.hu-t is szoktam nézegetni! Sokszor nagyon szép dolgokat lehet kifogni nagyon jó áron!

Majd megnézegetem hogy milyen online bababoltos címeim vannak!

KépKép
nicika

Köszönöm aranyos vagy! A vatera nem olyan árveréses? vagy lehet adott áron is vásárolni?... no mindegy megnézem...
Olyan béna vagyok, az egy nagyon jó kis oldal volt de csak arra emlékszem, hogy egy babafej volt a fejlécén... azzal meg aztán sokra megyek Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! A Vaterán lehet licitálni is, de lehet fix áron is vásárolni! Én már vásároltam onnan és eddig csak jó tapasztalataim vannak! A másik hasonló oldal a Teszvesz, de ott nincs annyi minden mint a Vaterán!
Remélem a fenti listában pedig megtalálod azt az oldalt, amelyiket nézted!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Ma (is) bolondokháza van nálamKép Így csak most tudtam beugrani.

Tunka!
Ne ijedj meg, a papámnak épp két hete csináltak ilyet és nagyon jól van! Mi is rémüldöztünk de már bátran merem mondani, hogy nem lesz semmi baj!
De azért mindenképpen szorítunk a mamádnak is!

Nicika!
A párok már csak ilyenekKép Én nem mondtam neki, hogy milyen jó lenne, ha bent lenne, mert igazából nem is tudom még, hogy tényleg feltétlenül végig kell-e néznie. Csak arra kértem, hogy akkor jöjjön be, amikor elvághatja a köldökzsinórt. De azt mondta, hogy nem azzal fogja kezdeni a gyermekével való kinti ismerkedést, hogy nekiesik egy ollóval és lefaragja onnan, ahol neki eddig jó volt...Kép
Hát, erre már csak mosolyogtam...
Nagyon meg van ilyedva a drágám, lesz még elég ideje stresszelni ezen később is, addig hagyom pihenni a témát.

Szia Mamacka, üdvözöllek köztünk.

Van remény! A párom most telefonált, hogy ma haza tud jönni hamarabb! Lehet, hogy mégis jön velem babakukucskálásra? KépKépKép
De lehet, hogy csak a dokiig jön el, be már nemKép

Na, majd meglátjuk. Most mindenesetre annak örülök, hogy mehetek este dokihoz és végre majd jól megnyugtathat, hogy nincsen semmi bajunk és a manóis ott van, ahol lennie kell, és még akkora is, amekkorának lennie kell, meg egy csomó hasonló szép dolgot fog mondaniKép

Ezzel persze csak magamat nyugtatom, de szorítsatok azért ti is nekem, légyszi-légyszi.

Medike
10+3 de majd holnap pontosítokKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike! Szorítok!

KépKép
nicika

Mamacka
www.babaszoba.hu

Nicika
aha, szeretném, ha a többiek is benne vannak ebben :-)
titati

Medike!
köszi megnyugtattál!megy a drukk az uh-hoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és mindenkinek aki írt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tunka

Nicika!
Nincs köztük... már kezdek kételkedni magamban és a tegnapi napban Kép ... de biztos találok köztük valamit!
Nagyon köszönöm!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Medike látom mi nagyon egyidősek vagyunk! Kép
Hol fogsz szülni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Igazán szívesen!

KépKép
nicika

Mamacka

Most nagyon úgy néz ki, hogy Pásztón.
Remélem azért te nem vagy annyira paranoiás így az elején, mint énKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Hát az ember lánya sok butaságot beképzel magának... igyekszem magamat lebeszélni... de azért már várom a 12. hetet! Te hogyhogy most mész? Mennyi idős vagy?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Közben megnéztem 27... gondolom nektek is első baba?!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!!!

Megjöttem a genetikai UH-ról, ahol mindent lemértek, számoltak, néztek, és MINDENT rendben találtak!!!!

Képzeljétek KISFIAM lesz!!!(titokban fiúra vágytam, ezért most nagyon boldogak vagyunk Apával!!!!)

Paga
Köszönjük! Képet nem tudok felrakni, mert most nem kaptam, csak kazira vettük fel a picit.

Becsi
A Schöpf-Méreiben csak 1 hetet kell várni az AFP erdményre, mert helyben elemzik a vért, nem szállítják át másik kórházba.

Tunka
Ne aggódj minden rendben lesz Anyukáddal, nagyon szorítok!!! Légyszi ne sírj, azt érzik a babák!!!

Nicika
Ja, értem, mert már kerestem ki szólt be neked, de sehol nem találtalak.
Betennéd a táblába hogy Kisfiam lesz, akit Márknak fogunk hívni?
Köszi előre is.

Medike
Én is drukkolok az UH-hoz.

Alina+ a kis Márk
Vendég

Sziasztok!

Mamacka!
Üdv nálunk, úgy látom, ugyanolyan "idősek" a Babáink! Én is 10+4 vagyok!!!

Alina!
Gratula a kisfiúhoz! Nálunk is Márk lesz, ha kisfiú lesz. De én inkább kislányt szeretnék!

Puszilok mindenkit!
Holdviola
Vendég

Sziasztok!

Alina gratula!
Nekem azt mondták, hogy 10-14 nap lesz az afp, már várom......

Tunka! Remélem, gyorsan túl lesz rajta Anyukád és megnyugszol!

Lassan a 4D-re is be kéne jelentkezni.

Ma olyat tettem ami remélem nem volt elhamarkodott.Vettem 2 csomag textilpelenkát és apró ajándékokat amiket a gyerekek adnak majd a picurnak ha jönnek hozzá először és amit ők "kapnak" tőleKép
Majd jól eldugom a szekrény aljára........Kép

Becsi 16+4
becsi
Iklad

Holdviola
De jó! Ti hol fogtok szülni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Alina! Gratulálok a kisfiúhoz!!!

Tettem egy megfigyelést és valahol olvastam is:
Ha az AFP mom értéke 1 és az alatti, akkor ált. lány, ha 1 feletti, akkor fiú.
Persze ennek semmilyen tudományos alapja nincs, csak most utánanéztem az ismerősöknél is, és így volt.(nálunk is)

Nancsika, Mamacka: Üdv. nálunk, remélem minden rendben lesz Veletek és a kis babóval!!!

Nyúlanyó: Nálunk pont így volt az apás szülés! Végig ott volt velem, úgy éreztem, ha nincs ott, akkor nem bírom ki fájdalmat. Meg sem hallottam, amiket az orvos mondott, ő követített.

Biztos félnek az apukák is, de hát együtt hoztuk össze, együtt is kell(ene) világra hozni. Persze erőltetni tényleg nem lehet. Beszélgessenek olyan apukával, aki bent volt és buzdítani tudja!!

Titati: Bár nem tőlem kérdezted, de a LLL füzetek nekem sokat segítettek.
Az elsőt nem sikerült szoptatni, a 2. baba 17 hónapig szopizott és magától szokott le!
szerintem érdemes komolyan foglalkozni és tanulmányozni szülés előtt ezeket a dolgokat.

Medike: Drukk az UH miatt!!

Tündi (19+5)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka!

Én pécsi vagyok, úgyhogy itt is fogok szülni. Írj pár sort magadról, hogy mit csinálsz, meg ilyesmi.

Medike!
Megjöttél már? Várjuk a jóhíreket! Én holnap megyek UH-ra, kérek egy kis drukkot! Már úgy várom!!!

Holdviola
Vendég

Orsi, Maminti!

Mi a helyzet a súlyotokkal? Tartjátok az 51 kg-ot? Én igen!!!

Holdviola
Vendég

Lányok! Mit szóltok hozzá, hogyha Bibót kiveszem a táblából? Ugyanis eddig csak egyszer írt a fórumra, és azóta nem jelentkezett!

KépKép
nicika

Holdviola! Biztos minden rendben lesz, de megy a drukk:
Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

28 éves vagyok, de ezt már írtam... Iparművészetin végeztem és Budapesten lakom. Grafikusként próbálgatok dolgozni,... pl a Magyar Postánál most fog megjelenni a második bélyegem... illusztrálok a Babamagazinban, Anyáklapjában... ilyesmi...
Pécs gyönyörű város! szívesen élnék ott!
És te mivel foglalkozol?... mennyi idős vagy?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde!

Megnéztem és nálam igaz, 1 alattival lányom, felettivel fiam lett és Alinára is igazKép

Becsi
becsi
Iklad

51 kiló!!! az nagyon kevés! Hány centi vagy? Én kb 13 éves koromban lehettem annyi utoljára...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, szia!
Én Ujvári dokihoz járok és nála is fogok szülni, szóval hajrá!! Nagyon ajánlom! Ha kíváncsi vagy részletekre, szívesen válaszolok bármire.
Most már hárman lennénk Istvánosok (+Czuli). Kép

Eszti

17+6
Vendég

Ja, és tegnap este csináltunk képet, mert a hétvégén nagyon sokat nőtt a pocim, illetve így legalább már láttok engem is!
Szóval így nézünk ki (én és a mini) 17+5 naposan. Hááááát....nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez az idő is. Kép Kép

Kép
Vendég

Ien-igen Nagyon is! Már régóta vadászok olyan kismamit akinek van nála tapasztalata!
Minden érdekel!
Szeretnék hozzá menni a 12. hétre de még nem úgy mint az ő kismamija de ezt nem tudom, hogy lehet megoldani... esetleg meg tudod mondani mikor rendel? Vagy egyszerűen hívjam fel?... az az igazság, hogyha lehet minnél kevesebb magánrendelésre szeretnék menni ugyanis anyagi helyzetünk meglehetősen katasztrofális... vagy inkább tragikomikus???!!!
Más kismamik (esetleg már szülés) élményei is érdekelnének ha esetleg begyüjtöttél már ilyet!

előre is köszi Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nagyon aranyos pocid van!
Azt már tudod, hogy fiú vagy lány?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Barátnőm nála szült, és én már az ő ajánlásával mentem hozzá. Õ nagyon meg volt vele elégedve, és másoktól is hasonlókat hallottam, így megvolt a bizalom. Aztán az első vizsgálatnál mindez igazolódott is.
Mehetsz hozzá magánra is, de a kórházba is. Szerintem, ha felhívod a kórházat, ott biztosan be tudsz hozzá jelentkezni vizsgálatra.
Nagyon higgadt, nagyon alapos, nagyon bizalomgerjesztő nekem, ezért is ajánlom. Nagyon jó orvos, legalább is nekem! Kép
Szerintem a szülésnél is sokat fog hatni rám a nyugodtsága, megfontoltsága, és odafigyelése.

Mi jövő héten megyünk hozzá újra (nagy gen. UH), már nagyon várom. Mi a magánba járunk hozzá, a kórházi körülményeket nem ismerem (még) vizsgálat szempontjából.

A kórházról is csak annyit tudok, amennyit bent voltam a barátnőmnél. Õ 1 ágyasban volt (én is ilyenbe szeretnék), és végig együtt volt a szülés után a babával, sőt, az apuka is bent alhat, szóval van esély, hogy a meghatározó első pár órában, napban megismerjük egymást, és elkezdjünk családdá válni.

Hát egyelőre ennyi jutott az eszembe, ha még van konkrét kérdésed, írj.

Eszti
17+6
Vendég

Sziasztok!

Tunka! Mi is szorítunk a mamádnak!Kép

Alina! Gratula a kis Márkhoz!Kép

Drukk az UH-hoz mindenkinek, aki megy!

Megjöttünk a dokitól! Pöttöm jól van, csak borzasztóan huncunt, sunyi!Kép Egész idő alatt izgett-mozgott, még egy jó képet is alig tudtunk róla csinálni, a lényegnél meg ismét keresztbe tette a lábát... Azt mondta a dokink, hogy az átlagosnál mozgékonyabb! (Akárhányszor megyünk, mindig produkálja magátKép) Készüljünk... Aztán ki tudja, mire kibújik, lehet kis nyugodt, visszahúzódó manóka lesz! Szóval mi még most sem tudjuk, hogy kislány lesz v kisfiú! Hangsúlyozom, tényleg mindegy (igaz tudat alatt van vágy), de egy picit csalódott vagyok...pedig megbeszéltem vele! Nem baj, az AFP eredményével menni kell genetikai UH-ra, hátha akkor...

Eszti! Gratula a pocidhoz, nem semmi mekkora!

Csináltunk pociképet! Mindjárt megpróbálom feltenni a sztárfotóval együtt!

Anita (17+4) /CRL alapján:19+1/Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Várjuk a sztárfotót, kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki, mert a miénk is kb. ekkorka lehet, hihi.
Vendég

Eszti köszi

Magánrendelésen mennyit fizettek?
A kórházról már agyoninformált vagyok, tulajdonképpen elöbb választottam kórházat és utánna kerestem orvost. Nagyon jó hely, egy gond van vele, hogy nincs koraszülöttosztálya, de reméljük nem lesz semmi baj...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
A korom, foglalkozásom a profilomban megtalálod! Egyébként 162 cm vagyok!

Tunka!
Szorítunk mi is a Mamádnak, én biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!

Eszti!
Hát, óriási pocakod van! Hogy bírod? Én csak hason tudok aludni, nem tudom mi lesz, ha már nagy lesz a pocim...

Anita!
Örülök, hogy minden rendben volt! Remélem nálunk is minden ok lesz holnap!

Holdviola
Vendég

Holdviola
Köszönjük, nálunk Apa választotta a fiú nevet, én pedíg a kislányét választhattam volna.
Szurkolok hogy kislányotok legyen!!! Olyan jó, mikor olyan nemű születik amire titkon vágyunk.Kép

Becsi
Neked is köszi, biztos jó lesz a te eredményed is, mindenesetre nagy kő esett le a szívemről, mikor megtuttam hogy okés.
Szerintem nem hamarkodtad el a kis ajcsi vásárlást, és nagyon jópofának tartom.Kép

Tündi
Köszi! Az MOM-mal kapcsolatban én is eltudom mondani hogy kisfiús barátnőimnek 1-es fölötti az érték.

Eszti
Mekkora a pocid!KépNekem még csak fele ekkora. Nagyon szép kismami vagy!

Anita
Köszönöm Márk nevében is.

Kórterem: Én 3 ágyast szeretnék választani majd a kórházban, mert többen mondták, hogy jó ha nem vagyunk egyedűl, mert a szobatársak is tudnak esetleg segíteni az első szülőknek (nekemKéppéldául), meg jó ha van kihez szólni 3-5 nap alatt.
A.
Vendég

SziasztokKép

Csemával smseztem ma is. Ha csütörtökig nem görcsöl tovább, akkor megcsinálják a méhszáj összevarrást, bár ma a viziten a doki nem sok jóval kecsegtette szegényt, mert azt mondta neki, hogy nem elég hogy megrövidült a méhnyak, de a méhszáj is nyitva vanKép Drukkoljunk neki ezerrel hogy minden rendben legyen.

MamackaKép

Üdv közöttünkKép
Nem nézted meg esetleg az elmult nap eseményeiben hogy merre járkáltál?? Igaz nem tudom milyen böngészőt használsz, én explorert, de általában mindegyikben van ha jól tudom előzmények funkció.
Igaz ha jó sokat mászkálsz akkor van mit visszanézniKépKép

AnitaKép
Kis huncut a babótokKép A lényeg hogy minden rendben van, csak megmutatja magát majd hogy ki is őKép

EsztiKép
Aranyos a pocidKépKép

TündeKép
Nah erre nagyon kiváncsi leszek, holnap megyek AFPre majd. Bár ha jól tudom Corynak 1 alatt volt és mégis fia vanKép

Nem tudom hogy vagytok ezzel a ramaty idővel, de engem elég melankolikussá tesz és fáj a fejem tőle, brrrrrrrKép Sőt baromi hideg is van, ma gondolkodom erősen hogy estére befütsek.

puszi
Ági
14+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Első nekifutásra én is a háromágyasat szeretném inkább, de az öt ágyas gondolatától amibe még két pótágyat is betesznek szükség esetén már előre rosszul vagyok... Kép

Holdviola megnéztem csak még szoaktlan hogy onnan is lehet informálódni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az oldalt végül megtaláltam... köszönöm...

...elsőre nem értettem, hogy mit is nézzek azon, hogy merre jártam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti! Tényleg hatalmas a pocakod! És a kép is csudajó lett! Kép

KépKép
nicika

Jaj, de feledékeny vagyok: Üdv Mamacka, érezd jól magad minálunkKép (Csak annyira izgatott vagyok ilyenkor UH után, olyan valódian közeli ilyenkor a gyermekünk) Na ezt jól leírtam...

Annyit mondott még a doki, hogy mostmár tényleg sokat kell feküdnöm, pihennem, mert még nincs elég jó helyen a lepény,csak el is felejtettem, talán hátsó falon van. Szerinte ez okozhatta annak idején a vérzést is a placenta kialakulásánál. Ha problémám van, mennem kell, de igazság szerint, majd ahogy nő a terhesség, úgy fog a helyére húzódni. Vagy vmi ilyesmi. Tud vki erről infóval szolgálni????

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia!
Már én is alig várom az UH-t... nehéz addig amíg még szinte a pocak sem nő... az ember lánya mindig valami butaságot képzel be magának..

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szóval Huncut Pöttöm (őt nem lehetett normálisan lefényképezni, mert hiperaktívKép)és a mami (bár nincs vmi fotogén arcberendezésem):

Kép

Kép Kép

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Még egy kis kommentár Pöttömhöz:

jobbra a fejecskéje, balra gerincoszlopa, jobb lábacskája felhúzva, jobb karja behajlítva...
De sztem látszik...

Eszti, egy kicsit többre számítottál, ugye?
Na majd a 4D-s UH-n biztos csinálnak jobbat is!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Már jó nagy a babád! A pocid meg főleg! Az én pocakom mérete ehhez képest semmi! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Ma a Kossuth téren voltunk egy demonstráción, úgyhogy jól lemaradtam. Igyekszem behozni Kép

Tunka: mikor lesz a műtét? Jobbulást anyukádnak!

Mamacka: üdv itt Kép Én 27 éves vagyok, és a harmadikat várom Kép
Használt cuccokban szerintem a www.babaszoba.hu az egyik legjobb. Bababoltokat meg itt érdemes nézni: http://bababolt.lap.hu

Nicika: a görcsökre a magnézium is jó lehet, az lazítja az izmokat. Pihenj sokat!
Néhány napja gondolkoztam azon a táblázatot nézegetve, hogy néhányan nagyon eltűntek, és hogy mi lenne, ha rövidítenénk rajta. Lehet, hogy gondolatolvasó vagy? Kép Szóval szerintem igen, vedd ki.

Titati: szerintem előre csak néhány dologra lehet felkészülni. Az mindenképpen jó, ha képben vagy, láttál már olyat, hogy mik a klasszikus bakik stb, de nekem a legtöbbet mindkét esetben egy megbízható barátnő jelentette telefonvégen, akit bármilyen idétlen parámmal nyugodtan zargathattam, és néhány kérdés alapján megnyugtatott. Tudod a számom? Kép

Alina: gratulálok a fiúhoz Kép Irigyellek, hogy van már fix nevetek. Nálunk ez majd talán a szülésre meglesz Kép

Tünde: nekem két fiam van, és mindkétszer 1 alatti érték volt az afp-m (0,9 és 0,7) Kép

Eszti: nem semmi pocakod van Kép

Ági: drukk Csemának!!!!

cory 14+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

HOldviola, kedves vagy! Megy a drukk Nektek is!Kép

Nicika, köszönömKép Szerintem is vedd ki őket, mert nem tudunk semmit sem róluk! Akkor a köldök alatt mérjük meg magunkat?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Eszti, Anita
Szép nagy pocitok van!

Alina
Gratula a kis kukishoz!

Csema
Drukk hegyek!!!!

Mamacka
Üdv közöttünk!

Apásszülés: nálunk mindkettőnél bent volt a férjem, vissza sem lehetne tartani most sem. Az elsőnél ő is úgy érezte, hogy nem nagyon tud segíteni, de nekem már az is jó volt, hogy egyáltalán ott volt. A másodiknál meg már tudta mire kell számítani.

Tünde
Nekem Zotyával 1, Kristóffal meg 0,7 lett az afp-m. Bár Kristóffal kicsit korábban lett levéve, szóval attól is lehet. Na majd hétfőn megtudom, most a kiscsajszinál mennyi lesz. Az elméleted szerint 1 alattira számoljak ugye?

Bár én egy másik topikban olvastam olyat is, hogy ha páros szám akkor lány, ha páratlan akkor fiú. De hogy ennek mi köze lehet egymáshoz? na mind1

Mindenkinek jó éjszakát!

Szilvi

Szilvi és Katababa
szisz2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?