Edwig!
szerintem már nagyon sok megnyugtatót mondtak, ne izgulj. Nekem direkt mondta a dokim, hogy ő tök ideges attól, hogy mostanság minden babára azt mondják, hogy pici. Szerinte csak azért, mert valahogy manapság a négy kiló fölöttieket szeretik, pedig az sem a mamának, sem a szülésznek nem jó. Szóval fel a fejjel, biztos nincs gond.
Tamesz, Jimbone, ti se aggódjatok! Tudom, én könnyen beszélek, de
egyrészt az tök jó, hogy a doki alapos és lelkiismeretes
másrészt nem szabad elkeseredni az első vizsgálat után, főleg hogy a doki bevallottan nem is tudja hová tenni a dolgot.
Én meg voltam ma vérvételen, és Áron elhozta az eredményét, és a vashoz azt írták, hogy nem értékelhető, aztán nagybetűkkel, meg felkiáltójellel, hogy VASTERÁPIA!!!
A dologhoz hozzá tartozik, hogy a vasterápia egy ideje már tart. Jaj. Most akkor mi van?? Mi baja lehet a babcinak, ha abszolút nuku vas van a szervezetemben????? Pedig szedek vasat is, meg multivitamint is, és elvileg külön-külön is fedezik a napi szükséglet 100%-át. Meg egy csomó folsavat is szedek. Holnap bemegyek a dokihoz!!!
És Kikocska, azt mondták, szedjek magnéziumot, és vettem azt a fajtát amit ajánlottál, de nem volt üdítőitalos változat, csak szopogatótablettás, és olyan, mint a citrompótló. Ami tulajdonképpen jó, én szeretem a savanyú dolgokat, de meglehetősen váratlanul ért a dolog
Üldöznek az ilyen vackok, sós fogkrém, meg savanyú gyógyszer
VALAMI ÉDES ESETLEG????
És örülök, hogy a sarkadra álltál, illetve a férjed sarkára
Igazad van, ne hagyd magad!!
Katy!
Nekem sincs nyújtódeszkám, de én kiválóan elvagyok egy jó alaposan lepucolt nejlonterítővel is! Sodrófát én is tudok vinni, na az azért nehezen pótolható
Bár kislány koromban vígan segítettem anyunak fakanálnyéllel is
Elég hülye kérés, de nincsenek véletlenül valakinek norvégmintái? Főleg állatok? (és most per pillanat főleg egy tyúk?)
Ja, és még azt is akartam, hogy ma megint bőgős napom volt. És még ingerült is voltam. De már elmúlt szerencsére, és Áron hozott neke mákosgubát is!! (megfertőőőztetek!!! már egy ideje nyavajgok neki, úgy látszik megunta!)
Tuti akartam még valamit, de szerintem ennyi is elég belőlem, úgyhogy lelövöm magam. Ráadásul ma is koránkeltem, és holnap is korán kéne, úgyhogy megpróbálok lefeküdni.
Na pussz:
Orbis (32+2)