Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Adri, Csanádnak alul nem jött foga :oops: Felül kezdte :lol: Valószínűleg nálatok akkor jobb minősége van a Pampersnek, bár ha Patnak sincs vele gondja, akkor nem tudom...
Pat, én elhittem, hogy kedd reggel előtt nem lehet belépni :D Bár ha lett volna időm, akkor biztosan próbálkoztam volna a tegnap este is. Márk csak őszinte, nem akar égetni :P És Livi is csak a legtermészetesebbnek tartotta, hogy megkérdezi. Olvasgatok egy blogot"magdaléha" néven rákereshettek, megvigasztalódhattok, hogy nem csak titeket készít ki a három év körüli gyereketek(157-es bejegyzés)
Csilla, gyógyulást kívánok továbbra is és gratula Toncsinak! Nagyon ügyes! Olajozás? Fertőtlenítés? :shock: Már el is felejtettem, hogy voltak :oops:
Berni, gratula a térdeléshez(Szly, Jázminnak is), Csanád is visszaereszkedett térdre :lol: Ő csak most tanulta meg, több mint egy hónappal azután, hogy feláll és járkál :lol: Az új műsora az, hogy csettintget a nyelvével :) Nem tanítpttuk, magától jött rá, de utánozza szívesen akkor is, ha mi csináljuk :P
Ancsa vajon miért nem jön? Rebus is Csanáddal egy napon született, neki is boldog hófordulót kívánok!
Pat, Márk kisangyal, amikor alszik :) Gabuska, tündériek a lányaid!
Réka, nektek is küldöm a gyógypuszikat!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Nálunk nem hogy javulna a helyzet másfél hét után, inkább romlik. Olyan sűrű undormány jön az orrunkból, én meg még fel is köhögök valami szörnyedvényt folyton, így ezen a héten sem megy oviba Livi. Nem is tudom mit csinálnék, ha dolgozni járnék. A lányok "csak" taknyosak és köhögnek, nekem még a torkom is fáj, ráadásul az időjárás is randa, szóval most nem vagyok épp jó hangulatban.
Ja, és Livi jóvoltából vásárolni sem tudtunk lemenni, így nem tudom miből lesz a férjemnek vacsora. :?

Norbika :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ancsa, bocsi, te is akkor írtál, amikor én , nem vettelek észre. Én mindig olyan sokáig írom a hszt-t! :oops:
Gabuska, Norbi :lol: :lol: :lol: Ne lógasd az orrod na, mindjárt itt a tavasz! Apának meg összeraksz valamit abból, ami van otthon, vagy rátelefonálsz, hogy hozzon pizzát, amikor jön :)

KépKép
Kép
el..né

Elszállt ez a nyomorult, ááááááááááááá!

Szóval. Ancsa, sok boldogságot a 8 hónapos Rebekának (kicsit megkésve :oops: ). Már jobban vagyok, remélem jövő hétre összehozzuk a talit. Akkor már tesódék is itthon lesznek, igaz.

Reggel még hétágra sütött a nap, most meg már szakad a hó :? . Csoda, hogy fáj a fejem :shock: .

Toncsi ma egész nap szólt, hogy pisilnie kell és ma már szólt a kakára is. Bocs lányok, de annyira örülök neki.

Gabuska, nagy fürdőzést azért ne képzelj el. Nekünk nincs kádunk, csak zuhanyfülkénk, így csak Toncsi kiskádjába tesszük bele Bogit is. Pár perc az egész és természetesen Toncsi mosogatja Bogi lábát, hasát :D . Édesek!
Boginak is ugyanolyan bohóca van, mint Norbikának :) .
Apa éhen halt?

Akkor már nem szoktátok olajozni a hajlatokat? Jó, akkor már nem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy mindig lemarad. De hát nem marad egy másodpercig sem nyugton.

Gabuska nekem lehetne okom szomorkodni, mindjárt itt a rettegett 12-e és egy újabb szülinap 8) :shock: :oops: , de már nem számolom, így 20 fölött :wink: .

Joli, gratula a csettintgetéshez. Bogi is térdel már mindenfelé, tegnap pont felborította Toncsi asztalkáját, magára öntve a pohár vizet és a spagettis tányért.

Azt kell mondjam, ma olyan jól beebédelt a levesünkből. Nem holmi só és cukormentes ízetlen leveske. Olyan igazi nekünk való. De már nem érdekel, csak egyen. Ebből legalább egy fél pohárral megzabizott. Utána meg apa almáját rágcsálta. Egyértelműen a mi kajánk kell Neki :roll: .

Most elaludt, apa Toncsizik én meg megnyertem a vasalást, hurrá.

Csilla

Kép

Kép
csillala

csilla!
látom,nem tudsz túllépni azon,h só és cukor nélkül minden ízetlen :shock: :cry:
minden betegeskedőnek jobbulást!Dorkónak is néha-néha szívom az orrát,mert szörcsög,de szerintem csak félrenyel :cry: remélem! :D
hulla vagyok ettől az időtől,ma 2x is aludtam a gyerekkel :oops: mindenkinek szép álmokat!

Kép
berni1

Berni, őszintén szólva, inkább azt vártam volna, hogy: Na végre, van valami Bogi ínyére való étel is! Te meg jössz már megint ezzel. Gondolom, nem iróniával írtad a hangulatjelekből ítélve :? . Minden esetre én örülök, hogy ezt legalább Bogica szívesen megette több hónapi próbálkozás után.

Jóccakát :roll:

Csilla

Kép

Kép
csillala

az jó hír,h evett!én is megtennék mindent,h minél jobban és többet egyen,ha gáz van :lol: csak kihagyhattad volna ezt a célzatos cukor,sómentességet.ki ezen,ki azon bántódik meg. :wink: én is írhattam volna,h amikor kajáról írsz mindíg odaírod,h nem is érted,h lehet azokat megenni,meg ízetlenek és fúj buláta.bocs,ha nem szó szerint idéztem :lol: azt már megtanultam Gabitól,h kár mindenen megsértődni,de van ami egy idő után sok az embernek,bocs!ki így,ki úgy probálja jól nevelni a gyerekét,attól még egyik sem rossz........ennyi

Kép
berni1

Csilla,
és milyen leves volt?

Nóri csemegeuborkát szopogatott valamelyik nap. Ettem, kinézte a számból, az orra elé dugtam, hogy úgysem kell neki ez a savanyú izé. Aha... Szopogatta mint a fene. :shock: De persze csak pár másodpercig engedtem.
Szerencsére megeszi a fűszerezetlen főzelékeket is, de amibe csak lehet, azért teszek valamit. A "legális" fűszerekből, pl. köményt a céklához, fokhagymát a spenótba, majorannát a krumplifőzihez. Késhegynyit. Cukor az még nálam is tiltólistás, bár ha nagyon válogatós lenne a kölköcske, és kínszenvedés lenne az evés, lehet, eldobnám ezt az elvemet (is). :roll:

:oops:
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nekem sem ízlenek a "natúr" főzik, de nem is nekem kell, hogy finom legyen, hanem a gyereknek. Ha nem finom neki, na akkor kezdődnek a gondok.

Nem veszekedni, mert szétültetlek Titeket :lol:

Berni,
szerintem senki sem "célzatos", csak beszélgetünk! Biztosan nem akar bántani senki! Itt most az a szkájpos ölelős maci ikon van. :)

Én sem szeretem a bulátát, és akkor most finoman fogalmaztam, de ez nem neszeneked odamondás azoknak, akik szeretik. Na jó, nem ragozom, biztos, hogy érted mit akarok. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja,
én soha nem olajoztam a hajlatokat. :oops:
Ez ilyen kötelező gyakorlat? Hoppsz.

Férjem él és virul, viszont kicsit felbosszantott, ezért neki kellett megcsinálnia magának a vacsiját. :twisted: :lol:
Történt ugyanis, hogy miután Norííítá felébredt délutáni alvásából, a szakadó hó ellenére összecuccoltam a gyerekeket, hogy lemegyünk vásárolni. Tolom ki a bkocsit a lift elé, megszólal a telefonom: itt vagyok a közértnél, kell valami?
Mi ebben a bosszantó, igaz? :lol: Hát csak annyi, hogy ha tudom, hogy ott van, vagyishogy már egyáltalán a melóhelyéről elindult, akkor nem öltöztetem fel a két gyereket meg magamat, hanem megvetetem vele, ami kell. Mindig ír emailt, hogy "most indulok". Hát most nem írt, én meg gondoltam, hogy akkor tuti bent van még.
Amúgy ne gondoljatok semmi nagy balhéra, csak gondoltam kiegyenlítek akkor, és megsütheti magának a krumpliját meg a rántott husiját. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Sly!
Igazán szerencsés vagy,hogy anyukádra rábízhatod a babót,én még a férjemre sem bíznám! :oops: Tegnap Pilóta-kekszet adott a gyereknek,hogy nyugiban legyen. :evil: Mire észrevettem,a nagyrészét elnyalogatta,arról nem írok,hogy nézett ki utána a hófehér szerkója! :shock: Ami a főzést illeti,cukrot én sem használok,sót viszont mértékkel igen.Én magamon azt veszem észre,hogy talán óvatosabb vagyok a kajákkal,mint Márknál.Érdekes! :lol:

Gabuska!
Akkor (velem együtt) te sem leszel ott a Megasztár 5 válogatáson,ahogy Livit elnézem! :lol: :lol: Most vettem észre,hogy Livi a bilin ül! :lol: Édi!

Csilla!
Márk sem szobatiszta még,bár hetek óta éjszaka sem pisil be,meg nappal is csak nagyritkán,viszot a kaka mindig besikerül.Eljön még a mi időnk is,de Toncsi nagyon ügyes! És végre evett bogáta is,hurrá! :D

Berni!
2-szer aludtál???? Egy gyerkőccel még belefér,vagy Dorián addig mit csinált? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joli!
Teljesen igazad van,csak akkor angyal,ha alszik! :? És hogy-hogy járkál Csanád-pasink??? :shock:

Rékának és Gabuska családnak mielőbbi jobbulást!!!!

Akartok Márk-szájat??? Na???? Na jó!
Ma babgulyást ebédeltünk.Sorolom neki:
-Van benne bab,husi,füstölt csülök,répa
(erre ő)
-retek..mogyoró...
:lol:

KépKép
Kép
patricia83

Toncsi, látod, a bili mi mindenre jó? :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!
Azért ez nem vol szép tőled!!Mi lett volna,ha hazér,és akkor közli,hogy volt a boltban,kellett volna valami?

Én elsőre nem is értettem mit kérdez Csilla az olajozásról Azt hittem nyikorog Bogáta! :lol: (bocsi Csilla,de ezt nem tudtam kihagyni :oops: :oops: )
szóval én sosem olajoztam a gyerekeket,anélkül is jól működtek :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Annyira durva,hogy a Norbika is most esett le... :oops:
Gondoltam magamban ez a Csilla ma félrebeszél...olajozni is akar,meg ki az a Norbika...de most hogy 3-adszorra is megnéztem a képeket,láttam a feliratot :lol:

KépKép
Kép
patricia83

na,nekünk is van olyan bohóc,csak kékben...még Márk kapta

KépKép
Kép
patricia83

Husileves volt.
A csemeg uborka Bogicának is bejött :) .
Nagyon cukik a lányok, még mindig!

Berni, én csak a bulátáról írtam, hogy NEKEM nagyon nem ízlik, meg Toncsinak sem. Pedig próbálgattam Toncsinak adni, de a végén a kukában kötött ki. Bezzeg a kölesgolyóért ölre megy a család. Na azért ha választani kell köles és chips között :oops: :wink: , de nekünk családilag a köles jött be a bulátával szemben.

Ezt a só és cukormentességet pedig NEM a Te bosszantásodra írtam :wink: , hanem azért, mert eddig én sem tettem ezeket az ételébe. 1x tettem cukrot az őszibarackjába, de úgy sem ette meg.
Akkor gondolom, ezt most megint jól kiveséztük.

Anita, George sikeresen hazaért? Már megint nagy havazást mond Angliában.

Cumisüvegesek! Milyen cumit használtok? Mert mi még mindig az 1-es méretűt, próbáltatok már nagyobb lyukút?

Kaptunk mi is ugrálós lógót (asszem nem ez a hivatalos elnevezése :lol: ), Bogi nagyon élvezi, csak úgy pattog benne. Apára volt bízva Bogóca. A nagy hancúrban elfáradt:
Kép

Toncsival mostanában így nyomjuk:
Kép

Csupaszempillám:
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla!
Eladtátok a kiságyat??? :lol: :lol: Nagyon jók a képek,az első meg!Apára bízva... :lol:
Toncsi szerintem tiszta te vagy!Mit eszik,csigabigát? :D

KépKép
Kép
patricia83

Pat,
ugye írod Márk aranyköpéseit? 18. szülinapján hogy fog neki örülni, mikor felolvasod a barátnőjének! :lol:
Na de komolyan, jegyzetelj szorgalmasan! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csilla, ugrálós lógó?! Máskor tedd ki a 18-as karikát, ha ilyet írsz! :lol:

Tennél fel olyan képet, amin a szerkezet teteje is látszik? Köszi!

Én is szeretnék ilyet, bár már van hinta, a hely meg kevés 53 nm-en. :roll:

Kanyarodik :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Pat,
persze, egy tündérbogár, csak az időzítés volt rossz. Egyszer akkor, amikor épp ma nem írt induláskor, egyszer mag akkor, amikor nem 10 perccel hamarabb csengetett rám. Szörnyű, ugye? :lol:

Na, megyek aludni, bár N 1 felé mindig felébred.

Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!
Nem írom,de minden nap eszembe jut,hogy innen majd összegyűjtöm,itt legalább megtalálom! :lol:
Ugrálós lógó? :lol:
Kanyarodós kép cuki! :lol:
Ma Mirusnak majdnem sikerült felülni,már tényleg csak egy egészen ici-pici hiányzik! :roll:
Most lépek,jó éjt Gabuska,jó éjt Csilla!Meg a többieknek is!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Jaj, Csilla!

Most nem cumisüvegezünk, N rühelli, De Livi 6 hetes korától üvegezett, és kábé fél éves koráig a legkisebb lyukút használtam, mert olyan kis ügyetlenke volt, mindig félrenyelt, ha erősebben jött az üvegből a cucc. Fél éves korától meg az aventest használtuk, amin I, II, III számozás van, abból a II-est. 1 éves korában meg már csőrös pohárból ivott.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, nálunk is a hinta helyén van az ugrálós ... :oops: , különben bármilyen kiugró ajtókeret jó hozzá, ami persze nálunk egy darab sincs, így 2 karabínerrel van felszerelve a hinta kampójához. De majd lefényképezem holnap vagyis ma.

Pat, ezt csúnyán bebuktam. Igen csigabigát eszik 8) .
A wc papírról jut eszembe, hogy amikor terhesen kórházban voltam és jöttek Toncsiék látogatóba, a zsufolásig teli kórházfolyosó végéről kiabálta nekem, hogy ezt neked hoztuk és lóbált egy 8 gurigás wc papír csomagot. Nem volt ciki 8) :lol: .

Csilla

Kép

Kép
csillala

bagi!
a kajáltatás detto nálunk is.zöldfűszer,oliva mehet.tegnap olivaolajon pirítottam hagymát csirkével,fokhagymával,ez ment a sóskába.meg krumpli,répa.úgy bepakolta,h a maradékot odaadtam uzsira.mi úgyis váltottunk:4x eszik nem tejcsit napközbe.10órai gyümi,ebéd főzi,4óra körül gyümi,utána alszik,6fele főzi.hátha így nem kűzd e feljövő savassággal.tegnap bevált :D

pat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dorkóval aludtam.ő 2x alszik másfél órát.annyira letaglóz ez a téli időjárás :cry: TAVASZT AKAROK!!!!

csilla!
én nem haragból írtam,csak én is azt vallom,h nem én eszem,hanem a gyerek :D ő meg egye meg!!! :D persze én is meg lennék lőve,ha válogatna,de mint írtam,én megkóstolom és nem minden ízetlen.

nem is tudom,mi történne,ha leírnám,tegnap miket vásároltam Dorkónak :lol:

mi cumisüvegből a dm-es puha csőrös nuby itatópoharat használjuk.sz@r,mert folyton elpörög becsavaráskor a szilikon rész,de ennyiért?Dorkó meg imádja és 1edül is tud inni belőle.

kérdés:nektek nem szokta a csemetétek vakarni a fülét?Dorkó régóta csinálja,néha seb is lesz a fülkagylójában :cry: ez mennyire gáz?dokihoz kb 2hét múlva megyünk,addíg nem akarom evvel hívogatni.

Kép
berni1

Berni,
de Nóri is szokta, azt hittem először, hogy fáj neki. De látszik a szemén, hogy játékból markolássza meg kapirgálja.
Livi meg tépte a haját kiskorában. Belekapaszkodott a füle fölötti tincsbe, és húzta, ahogy bírta. 2-3 hós volt. Kiskesztyű volt a jobb kezén hetekig. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Mi ez az éjszakai műszak! :D Aztán nem panaszkodni, hogy a gyerekek nem hagynak aludni :lol:

Na viccet félretéve.

Pat! Az apjára én sem hagynám rá. Kb az lenne, mint nálatok a keksszel, vagy Csilláéknál a hintában.
de anyu azért teljesen más. Nagyon imádja és max attól félhetek, hogy elkényezteti, de majd rájön, hogy nem csak nekem, hanem magának is csinálja, mert ő is sokat lesz vele. Meg aztán azért egy 15 hónapos gyerek inkább felfedezni akar, nem a mama karján ücsörögni.

Csilla! Boginak boldog 8. hófordulót! Én is volt már, hogy cukrot raktam a főzijébe. De inkább gyümölccsel szoktam ízesíteni, mert magába a főzit nem eszi meg. Ismerek olyan 7 hónapos gyereket, aki már lebbencs levest eszik leturmixolva. Szóval örülök, hogy legalább valami ízlett Boginak, úgy látszik kis válogatós lesz, akárcsak Jázmin.

Berni! Ha Jázmin megenné a sima főzit, én sem trükköznék itt a gyümölccsel. Szóval ügyes Dorkó, hogy így megeszik mindent és ne is tegyél bele semmit, ha megeszi a dolgokat.

Hajrá hajrá szobatisztaság! Ügyesek a gyerekek. Nekünk nappal nincs gond, de éjszakára még kap pelust. Nyárig meg sem próbálom levenni róla, mert mindig van benne pisi és nem akarom, hogy megfázzon. Ezt a pár hónapot már kibírjuk!

Berni! Nekem is volt olyan itató poharam, én szerettem, mert nem csöpögött, igaz trükkösen kell összerakni. Csak Roli kirágta egy idő után és nem lehet bele újat venni. Egyébként majd rájöttök, hogy tökéletes, csöpögésmentes itatópohár NINCS. Előbb utóbb mind csöpög, vagy a gyerek eleve nem fogadja el. Nekem még ez a NUby volt az, ami a legjobban bevált. Mondjuk rá kellett jönnie Rolinak hogy is jön ki belőle a cucc.

Mi jól vagyunk! Most éppen egy bálázót intézek, amit Angliából hozatnánk. Remélem a hó nem szól közbe. Meg minden simán megy, mert ha átvernek, milliókat bukunk!

Kép
szly27

Csilla! Meddig hintaztattatok Bogit? Reggeltol estig? Csoda, ha elfarad? :lol:
Toncsi pedig ugyi a bilizessel.
Nalunk Rebus a 3-as lyuku cumival iszik. (Aventes uegunk van) A kettessel mar iszonyu lassan haladtunk, es allandoan beleunt. Erdekes, mert mig a kettessel allandoan felrenyelt, addig a harmassal csak nagyon ritkan. Lehet nincs ra ideje. :D

Jaj, lanyok, ti hogy alltok a darabossal? En meg csak most kezdem el a darabos fozit Rebusnal. Haaaat...mig a lemixeltbol egy uveggel is benyomott, most a darabosbol csak az uveg felet eszi meg. Akkor sem eszik tobbet, ha a maradekot leturmixolom. :(
Pedig a kenyerhejat imadja ragcsalni. Es a babakekszet is. ( ja, en adok neki :oops: ) Remelem azert majd alakul ez, mert eleg kiakaszto. A darabolt babant is megeszi, de akkor mi a baja a fozivel? :evil:

Kép
atina12

Csilla, gratulálunk a finom leveshez! Tudja Bogi, hogy mi a finom :wink: a mi kis haspókunk sem szereti ízesítés nélkül a cuccokat :roll: de végül is arra a kosztra fog később úgyis rászorulni, amit mi eszünk... :twisted: (múltkor rácsücsörített a piláfra, de nem adtam... el is keseredett... :oops: ) és boldog hófordulót a nagylánynak!

nagyon jók a fotók lányok! Méééééég!

folyt köv

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Csilla! Boldog hofordulot Boginak! :D

Kép
atina12

Sziasztok!

Hú, micsoda forgalom volt itt az éjjel!
Pat, nem csodálkozom, hogy aolyankor már fáradt vagy és sokadjára esik le :wink: Márk-száj :lol:
Gabuska, te mindig ennivaló fotókkal jössz! :P
Berni, kívánságod paracs, ma volt egy kis tavasz! :D De úgy néz ki, többet kell kívánnod, mert hamar elmúlt :lol: Dorkó belül vakarja a fülét? Csanád a fülcimpáját morzsolgatja néha, de nem igazán jellemző.
Csilla, na végre, valamit Bogi is szeret! Gratula Toncsinak!Szupik a képek! Én sem olajoztam a hajlatokat, igaz nem is volt olyan tömött sosem csanád. Most is csak 8, 40.Nekünk is van Nuby itatónk, sokat mérgelődtem én is, hogy a szlikon mindig csúszik el, aztán eltettem, mert szerintem nagyon jött belőle. Egyes lyúkú cumit használok, azon az elven, hogy ne unja meg miatta a szopit :)
Szly, drukk a bálázóért! Gazdálkodtok, vagy mire jó az?
Ancsa, én is megkóstoltattam a babapiskótát és csodák csodája, sokkal jobban szereti, mint a kölesgolyót :lol: Én nem tettem cukrot semmibe, és szerintem a bolti cuccok sokkal édesebbek, én azt sem igazán adok neki. A saját levesünkből viszont igen :oops: Tegnap a paradicsomot is megkóstoltattam, de piros foltos lett a bőre és nem is aludt jól az éjjel, így nem kap, amíg meg nem jelenik az igazi.
Réka, gonoszanyuka :twisted:

KépKép
Kép
el..né

Jé, tényleg, Bogi ma 8 hónapos! Nőjjön nagyra!

KépKép
Kép
el..né

Boldogot Boginak! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dorkó is csak "úgy"markolgatja a fülét és közben karmolja meg :cry: főleg akkor csinálja,ha fárad,így altatja magát :D meg,mint Gabiéknál, a hajtépéssel :cry: na ettől megőrülök,mert olyan hátul,mintha ki lenne kopva :cry: :cry: mindenki mondja,h látszik,h háton fekszik(sosem fexik háton :twisted: ),de megszoktam hagyni mindenkit ebben a hitben.kb 1 hónapja,h összebújva altatom,mindíg fogom a kezeit,ha látom,h nyúl hátra és inkább azt simizem :)

joli!
tavasz?nálunk hiába sütögetett a nap,annyira hideg szél fújt,h majd'megfagytam :cry: mennnnyire unom :cry:

Kép
berni1

Sziasztok!

Köszi a 8 hónapos vénség nevében :) .

Toncsi ma is ügyes volt, minden ment a wc-be :D . Ja, különben hétvégén vettünk Toncsinak 2 nagy csomag pelust (170 db). Sebaj, majd Bogi megörökli.

Bogóca ma is bepakolt a levesből, de az alma most sem jött be neki.

Ez a nyavalyás nátha nem múlik.
Megyek kúrálódni!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Berni, Bogika is mindig karmolássza a fülét és előfordul, hogy vérzik is. A hajtépéshez nem tudok hozzászólni, nincs is hajunk :lol: .

Anita, voltatok mérekezni?

Joli, hogy álltok az éjszakázással? Mostanában szoktam adni kis tápszert is éjszakára, így csak 1x kel enni. Azért is kérdeztem a cumit, mert ezt a variábilis cumival adtam Neki, és benyelte egy szempillantás alatt. De tegnap már nagyon jött belőle, és az sem tetszett neki.

Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Berni,mire rájöttem ki az a Bagi! :oops:
Azért az durva,ha Dorián véresre kapirgálja a fülét! :shock: Márk is szokta dörgölni ha álmos...
Sly!
Én nagyon drukkolok,hogy minden rendben menjen a bálázóval!!! Mi az? :oops: :oops: Rég tettél fel a gyerkőcökről képet! Rajta! :D És ez mindenkire vonatkozik,olyan jó nézegetni őket!! :D

Ancsa!
Én is vettem már Mirának babakekszet (meg emlékszem,hogy Sly is írta,hogy reszelt almába),sőt teljeskiőrl lisztes babapiskótát is.Bár a nagyrészét én ettem meg! Ezeket amúgy szívesen rágcsálja,de én még nem adtam neki darabost,sőt turmixolok is mindent!

Csilla!
Boldog hófordulót Bogátának! Sőőőőőt!!!!!!!!!

Nagyon boldog születésnapot neked!!!
(tudom,hogy holnap lesz,de így talán én vagyok az első aki felköszönt :lol: )

KépKép
Kép
patricia83

[quote]A írta: hajtépéshez nem tudok hozzászólni, nincs is hajunk

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1

Csilla!
Jót nevettem Toncsi wc-papíros beszólásán! :lol: Nekem erről az jutott eszembe,mikor mentünk haza a kórházból és jött értem a család elhozták Márkot is.a 15-ös szobában voltam,ami a legutolsó a folyosón,de hallottam Márk hangját,hogy kiabál:
Anya,anya! :oops:

Ma pedig mondani akarta,hogy : Papa,kakálni kell,de gyorsabb volt a nyelve mint az agya,így ez lett belőle:-papálni kell! azóta ezt mondogatja! :lol:

Ja,kipróbáltam az Aldi-s pelust.Hát ha láttatok még szépet.Halványlila és zsiráfos mintás!És mióta abban alszik,egyszer sem ázott át!!!Eredetileg 3-as méretet akartam venni,de csak a 4-es volt akciós (7-18kg).
És ha már akció! :lol: Müllerben nagyon sok babával kapcsolatos dolog akciós. (bébiételek,desszertek,italok,kekszet,tejpépek,törlőkendő)

KépKép
Kép
patricia83

Berni!
még ébren? Csatlakozol az éjszakai műszakhoz???
Mi holnap megyünk,mérésre,plusz Prevenar 2. felvonásra!

KépKép
Kép
patricia83

pat!
azért nem önlik a vér,csak pici seb lesz,ebből látom :lol: :lol:

darabos kaja:próbálkozom avval,h villával töröm össze a krumplit,répát+a múltkor a halat.és paradicsomos kajával vegyesen adtam.nem hiszitek el benyelte a szószt és addíg gyűjtögette a kaját,h a végén öklendezett.ez van,majd később próbálkozunk.
Dorkó kedvence a buláta,jól meg tudja fogni,szopogatni.ha nem akarom,h elaludjon a kocsiban,azt adok hátra :lol: de csúszik a kölesgolyó is és a mai nap kedvence az abonettszelet volt :lol: :lol:

tényleg rég voltak fotók,mostanában csak loholok utána,holnap összeszedem magam.mindneki húzzon bele fotókkal :lol:

ja és bocs az elütésért,mikor visszaolvastam,én is csodálkoztam,h kinek is írtam a bagit??? :lol: :lol: persze gabi :lol:

jó éjt,mi holnap nagypapa-látogatóba megyünk,majd este próbálok fotózni.

Kép
berni1

Berni,
szólíthatlak keresztanyunak? :lol:
Elütésekből adódóan voltam már Galuska és Babuska is a bneten, egy kis Bagi már meg sem kottyan. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ha már elütésről beszélünk...talán emlékeztek "balogpali" nevű fórumtársunkra.(amúgy nagyon eltűnt hirtelen) egyszer ha jól emlékszem Titi, Bagolypalinak nevezte :lol: :lol:

Réka!
Folít. köv???

Orsi merre jársz? Titi meg már felénk sem néz,Bacilivi is egyszercsak eltűnt,pedig milyen jól pörögne a topic...

KépKép
Kép
patricia83

Kérdésem volna anyucik! Livi imádta a kecskeméti gesztenye-alma-csirke üveges kaját. De fogalmam sincs már, hogy mikortól adtam neki. Ma megnéztem, 5 hó van ráírva. Szerintetek Nórinak mehet már? Mert akkor megkóstoltatom vele.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ,Nóresz elmúlt 5 hónapos??? :lol:
Én már adtam mirának...és nem elkeseríteni akarlak,de amennyire Márk szerette,mira extra gyümivel pótolva ímmelámmal ette csak meg!Remélem nektek jobban beválik! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Ja...már napok óta akarom írni,hogy a www.felicitas.hu oldalon lehet regisztrálni valamilyen újabb ingyenes csomagra...talán termékminták vannak benne,meg valami csörgős labda...én már regisztráltam! Hajrá mindenki!

KépKép
Kép
patricia83

A folytatás :wink:

Pat, mi már meg is kaptuk.Csörgős labda, kis tégely sudocrem és egy nagy flakon johnsons fürdető van benne meg egy csomó prosi.

Prevenarhoz meg drukk, az én kicsinyem eddig mindig belázasodott miatta (mondjuk dipertével együtt kapta)

Fülesek! Mi is onnan tudjuk, hogy menthetetlenül fáradt Máté, hogy dörgöli a fülét. a sebesedést meg megússzuk, ha időben van a manikűr... (nem mindig jön össze :oops: ) :D

Szly, a bálázó nekem is megmozgatta a fantáziám :oops: Mi az :?:

Ivás: nekünk a cumisüveg egyáltalán nem jött be, így nem is próbálkoztam a szilikonos itatóval. Viszont a pohárból és a keménycsőrű csőröspohárból is tud inni Manó, ebből meg egy Tupperware csodát próbáltuni ki. (méregdrága csoda, de anyósom direkt Törpének rendelte - igazából ez cumisüveg csőrös feltéttel -és csőrösnek, bár füle nincs és ezért önállóan nehéz kezelni bejött) Van még valahol egy aventesem is, azt még nem teszteltük :lol:

Az olajozás nálunk is kimaradt... a púdert m eg h mire jó a köldökcsonk után csak akkor jöttem rá, mire használhattam volna, mikor Joli írta, hogy csak éjszakára krémezi Csanád fenekét :oops: :wink:

Tali? Budapestiek és környékiek! Akkor mindenkinek tetszik Joli javaslata a jövő szerdával?

És mielőtt lemarad: Boldog 16-ot Csilla! :lol: :lol: :lol:

Jövök még, ha hagy a kisember... :wink:

KépKép KépKép
kindertojas

Pat, hát asszem elmúlt, bár nem vagyok egy matematikus! :lol:

Csilla, boldog szülinapot! :D

Réka, épp tegnap vettem egy csőröst Nórinak, f@ngja sincs mit csináljon vele. Hogy vezessem rá?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mit írt Joli a szerdáról? Nem találom. :shock: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, csőrössel mi úgy bbbbbbbbbbb bvvvvvvm, bbbbbbbbbbbb bvb g jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

no még egyszer segítség nélkül:. mi úgy csináltuk, mint a rendes pohárral- együtt megfogtuk és én igyekeztem nem nyakon önteni :lol: aztán lecsúszott fél deci lötty az üvegből :lol:

Szóval szerdán valamikor de talizhatnánk valahol.. Batthyány tér? Akkor a 11-es végéhez kimehetnénk sétálni. Esetleg Margit sziget? Vagy ha fedettet szeretnétek: Mammut? Vagy másik lehetőség: nálunk a Művházban (Bem rakpart) van egy ringató-szerű bababuli csütörtökönként de 10-kor... Az első alkalom ingyenes, ott is indíthatnánk... Nos? Kreatív ötleteket elfogadunk!

pusz

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Bálázó: nekünk van földünk és energiafüvet akarunk most rajta termelni. Le kell kaszálni és egy géppel, ami hasonló mint egy kombájn, bebálázni, nagy kockákká összeköti a lekaszált füvet. Na ezt a gépet várom mára. Angliából jön, hajón hozzák a kamiont ami hozza a bálázót. Azért izgulok mert másfél milliót átutaltunk egy szlovák banknak és ha megérkezik a gép, akkor kell utalni még egyszer ennyit. Na most ha valamilyen szinten átvernek, akkor ugrik a másfél millió! Szóval szorítsatok! (én nem vágtam volna bele emiatt a bizonytalanság miatt, de nem én döntök föld ügyben)

Én sosem olajoztam egyik gyerekemet sem. Bocs hazudok, a koszmót olajoztam a fejükről, de ennyi. Púderezni viszont a mai napig púderezem a hajlatokat, mert ha kimarad egy két nap, rögtön pirosodik neki, hiába, hurkánk az van!

Felicitas csomagot én is kaptam már. Valami Vanish por is volt benne még azon felül amiket Réka írt.

Gabuska! Galuska! Nagyon jót nevettem rajta! :lol:

Még én sem akarok darabosat adni Jázminnak. Még eszembe sem jutott, mindent turmixolok nagy műgonddal, nehogy maradjon benne darabka. A kenyér haját viszont szépen megeszi.

Csilla! Boldog szülinapot!

Akciós még az Aldis pelus? Lehet kipróbálom. Mennyire jön ki egy db?

Jázmin nem markolássza és karmolgatja semmijét. Viszont ismerek egy kissrácot, aki kicsi korában az anyja hónaljszőrét tekergette és úgy aludt el! :lol:

Mai kép: (mostanában nem nagyon fényképeztem :oops:

Kép

Rolit este apa öltöztette. No comment! :lol:

Kép
szly27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?