Új privát üzeneted érkezett!

Várjuk a híreket Bettóról! :D

Juti örülök,hogy jobban vagy!Ha jól eseik a fekvés akkor hajrá :D l

Kép

Kép
lecso

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem, de alapos okom volt rá. Képzeljétek el hétfőn hajnali 4.19perckor megszületzett Zalánkám.
3690gr, 57 cm.
A szülés nem volt egyszerű, de így utólag egy csodálatos élmény.
Csütörtökön jöttünk haza a kórházból.
Egész nyugisnak tűnik a kisfiúnk.Érdeklődve szemléli a világot, és hihetetlen élményt nyújt nap mint nap.
majd küldök képeket is. Zsuzsi
zsuzsi80

Szia Zsuzsi!

NAGY -NAGY GRATULÁCIÓM!KÍVÁNOK SOK-SOK ÖRÖMET,TEJCSIT,HASFÁJÁSMENTES NAPOKAT! :D
Kép

Várjuk a képeket+a beszámolót a szülésről! :D

Kép

Kép
lecso

Naaa!
Felpörögtek az események!

Driennke!
Izgi! Nagyon szorítok neked!

Bettó!
Remélem, hogy most már babázik a drága! :wink:

Zsuzsi!
Gratula Zalánhoz! Nem kis baba a méretei alapján! :wink: :D
Nagyon várjuk a képeket!!!

Nekem tök nyugis éjszakám volt. Most éppen semmi jele nem volt a szülésnek... :?

Kép
Kép
giga1

Nagy GRATULAAA !!! :D :D :D

Hamarosan a babázás élményeit osztjuk meg egymással, és nem a babavárásét :D

Kép
Kép
labasv

Zsuzsi
Nagyon sok boldogságot!

Betti
Hajrá :lol:
Vendég

ZSUZSI! GRATULÁLUNK ZALÁNHOZ! Képeket is tudsz majd mutatni? És nagyon kiváncsiak vagyuk a szülésre, hogy hogyan zajlott, légyszi oszd meg velünk, ha van időd! :)

Bettóról van hír? Nagyon drukkolok!

Mi is egyben még, szerintem nem szülök, de ezt nem lehet tudni ugye... Juti, igen, szeretném még bent tartani, de nem csak rajtam múlik. És begyulladt a mandulám, meg a fülem elkezdett fájni, viszont már nem hányok.

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Zsuzsi nagy nagy gratula!Sok örömöd legyen a kis Zalánban!
Még semmi hír Bettóról???

Kép

Kép
ildikó82

Ezt kaptam!!!

2008. febr. 9-én tündér született. Révész Kincső Szaffi személyében 49 cm-rel és 3360 grammal. Majd mesélek, csak pihizek picit. puszi

ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Gratulálok Bettónak is!Micsoda babaözön.....Bár ez már várható volt.Végülis már február van...:)
Ki lesz a következő?

Kép

Kép
ildikó82

BETTÓ! Kép

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!! :D VÉGRE ITT A SOKAT VÁRT BABA!
Kép

SOK TEJCSIT,ÖRÖRMÖT KÍVÁNOK! :D

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!!!

Bettónak, és Zsuzsinak én is gratulálnék!!!! Ügyesek vagytok!!! Sok boldogságot kívánok!!!

Mi is egyben még, a pihenés nagyon jót tett, most szinte semmi fájás, nem is nyom annyira, van étvágyam, minden szupi! Le is kopogom gyorsan! Kopp-kopp-kopp!

Jönnek a babák, csajok!!!! Ki lesz a következő????

jutiboszi

Ildikó? Hogy érzed? Mi egy napra vagyunk ugye kiírva, szerinted? Én besaccoltam a 14-ét magunknak, de ahogy most itt ülök, szerintem 19 előtt nem jön!!! Sőőőt, lehet, hogy rá is húz a Drága!

jutiboszi

De jóóó!
Hatalmas gratula Bettónak!
Várjuk tőle is majd a szüléstörténetet meg a sok-sok képet a gyönyörűségről!

Juti!
Hát igen, már csak 6 nap. Aztán ki tudja ki előz még be. Simán lehet bármi is, akár az is hogy te előbb lebabázol. :wink: :lol:

Kép
Kép
giga1

Én az utolsó előtti akakrok lenni,akár a táblázatbam! :lol: Még növekedünk egy kicsit :D !

Kép

Kép
lecso

Oké, én bárkit szívesen megelőzök, de udvariasságból előre is engedhetek!!! Csak hát a babák döntenek! Lecsó! Kívánom a Te babád még gondolkodjon odabent sokáig a sorrenden, és közben szépen növekedjen!!!!! Aztán csak arra bújjon ki, hogy már mindenki kibújt! :lol:

jutiboszi

Oké Juti,de azért február legyen még! :lol:
Mert különben a kórházban dekkolva várhatom,hogy úgy döntsön:kibújok mostmár!

Kép

Kép
lecso

febr.22 után jöhet a betöltött 40.héten.Az még 2 hét :D Én egyébként jól érzem magam a bőrömben,remélem így is marad.Csak ne jöjjenek ezek a frány a frontok! :evil:
Én Levinél is jól éreztem magam.Csak az utolsó hét volt már nehéz alvás szempontjából,nehéz volt a feneke Levineke(3820gr)+kicsi is vagyok így mindenhol gyerek volt! :lol: De most erről szó sincs :wink: ,Tomi picurka lesz.Simán tudok háton is aludni még.

Ki lesz a következő??????????????? :D

Kép

Kép
lecso

Betti
Gratulálok!
Vendég

Én meg csak Lecsóval együtt vagyok hajlandó szülni! :D Max. pár nappal utána. Remélem a betegség nem indítja be korábban. De Jutinak meg Bettinek se indította be, bizakodó vagyok. Én szeretném zárni a topikbabák sorát. :)

Azt írta Betti, hogy császár lett, mert nem fért volna ki. Ennek ellenére elég jól tágult, 1 óra alatt kétujjnyit. Holnap beszélek vele, és majd jövök részletekkel.

Edina, akartam mondani, hogy nekem erre a pocakra senki ne mondja, hogy pici baba van benne, mert nem hiszem el! És most nem csak vigasztalásból mondom, hanem komolyan. Nem azért kisebb, mint Levi, mert baja van, hanem mert ilyenek a génjei!!!! Teljesen rendben van az a gyerek, különben már kikapták volna! Puszi!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Manka:azért is nézik ilyen "sűrűn",hogy tuti biztos minden rendben van-e.Ha esetleg felmerülne probléma időben észrevegyék és kakapják.Jövőhéten is 1 uh és 2 nst is lesz.
De a péntekei urológia vizsgálat után kicsit megnyugodtam.Mármint a doki miatt!Imádom azt az orvost,őszinte,szavahihető egyes nőgyógyászokkal ellentétben.
Benne vagyok hogy te fejezed be a topikbabák születésének sorát! :D :D :D

Kép

Kép
lecso

Gratula Bettinek! :D :D :D
Remélem neki is olyan könyű volt a császár mint nekem!

Kép
Kép
labasv

Zsuzsinak és Bettinek gratulálok!

Én ma is úgy vagyok, mint tegnap, reggel magas volt a vérnyomásom, aztán délelőtt jól voltam, most meg megint hányinger, fejfájás, és Niki is mintha kevesebbet mozogna. Szóval holnap hazajön a doki és már jöhet is Niki, nem akarom túlhordani, arról nem is beszélve, hogy most van itthon apa szabadságon márciusban már nem tud, legalábbis nem sokat.

Driennke

Kép
driennke

NAGY GRATULA BETTOKANKNAK ES ZSUZSINKNAK!!!!!!!! :D :D :D :D :D Juj,de izgi,annyira örülök nekik!!!!VARJUK A BESZAMOLOKAT! :wink:
Nekem a derekam faj nagyon es a gerincem,a kis Marc meg egesz nap nyujtozkodik,ugyhogy neha ugy erzem hogy szetszakadok.
En megkertem öt hogy 14-en jöjjön :roll: ,majd meglatjuk hogy mennyire szofogado.

Kép
ami6

Én is hasonlóan vagyok, mint Ti! Ébredés után jó, aztán néhány óra múlva kezdődik: hányinger, fejfájás, mensis fájás, és Ami, nekem is úgy nyomja a bordáim, nem győzöm simogatni, meg megcsikizni a lábát, hogy húzza vissza! Már órák óta feszíti a jobb bordám, most ettem vacsit, attól még jobban rázendített.

Mondtam is a Csabinak, hogy a kiságyban több hely van nyújtózkodni, tessék kibújni, és ott kedvére nyújtózhat. :lol:

jutiboszi

A párom volt az előbb boltban, és hozott a fiának pudingot! Hát nem rendes?! Igaz, rám nem gondol, de a fiára már igen! :lol: :lol: :lol:

jutiboszi

Sziasztok!

Nagy-nagy GRATUKA Bettónak és Zsuzsinak! Sok szeretetet és türelmet és tejcsit!

Nálunk peregnek a napok, észre sem veszem és már megint este van. A gyerkőcök általában jók, de néha éjjel nem alszik hol az egyik hol a másik, mi úgy hívjuk ezeket az időket, hogy diszkóznak :lol: .

Anna ma 3820 g volt, Zalán 2890 g.

KépKép
KépKép
jadika

Adrienn!

Te jó ég, már 1 hónaposak a babák! Hihetetlen!!!! Szép súlyúak! A barátnőmnél pont fordítva volt, ott a kisfiú volt több. Háááát, az éjjeli diszkózás....nem semmi! De azért bírjátok?!

jutiboszi

Bírjuk mert ez ha van csak egyszer van 2 etetés között. 4 óránként próbálunk enni ami azt jelenti hogy 2 ébredés között telik el ez az idő. Az evés olyan 1-1,5 óra.
Nekem szerencsém van, mert Zoli ebben a hónapban itthon van és nagyon sokat segít. Én pl. ma is tudtam du. 1 órát aludni.
A rokon látogatás sem vészes már, az első szombat az rossz volt, de azóta úgy időzítem a látogatókat, hogy egyszerre ne legyenek sokan, ja és én nem kínálgatom a rokonokat semmivel, és szóltam is nekik hogy ne azért legyenek itt hogy plussz még legyen kiután elpakolnom.

Pussz

KépKép
KépKép
jadika

Adri,mar jo nagyok a babokak es szepen gyarapodnak! :D
Hamarosan mi is megtudjuk csajok,hogy milyen az ejszakazas! :lol:
Azt hiszem nalam is hamarosan szüles lesz,legalabbis nagyon ugy erzem..egyre jobban megy le a pocak es nyomja odalennt is mindenemet.Az ejszakarol meg mar nem is beszelek,nem talalom a helyem es szörnyü rossz mikor meg kell fordulnom.Ugy jajgatok mint egy 100 eves.

Kép
ami6

Nagy gratula Bettónak és zsuzsinak!!
Jutti:Lehet tényleg te leszel a kővetkező most már elindult a baba eső.Kiváncsi leszek mikor megyek én már egy párszor rám hozta a parát csak mindig meggondolja magát nagyon jól érzi oda bent magát.Pedig már mijotta pár napokat jósolnak az orvosok és még mindig egybe vagyok.
Adri:Szép nagyok lettek a babák milyen gyorsan tellik az ídő már egy hónaposak.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Juti:KŐszi a számot aranyos vagy ugy csiplek,majd írok ha van valami.

Kép
szasza84

Képzeljétek ma voltunk a bátyám barátnőjével jósnőnél.Azt mondta fíam lessz na csak az lenne meglepetés mikor mi lányt várunk minden uh lányt mutatot.Ha haza jönn a párom mondom is neki bíztonság kedvé ért nem árt egy fíú nevet is keresni fogalma sincsen mi legyen az ,egy percet sem gondolkoztunk rajta, de nagy meglepetés lenne az bíztos.

Kép
szasza84

Jadika: 4 óránként esztek? Jó neked... Mi 3 óránként... Néha éjszaka kibíják a 4-et. A védőnő azt mondta, hogy 2 óránként kéne etetnem!! :shock: Nem normális. Mire megetetem és sikerül Őket lerakni, már kelthetném is föl újra enni!
Ti tejcisek vagytok, ugye? Mert írtad, hogy 1-1,5 óra az etetés. Mi megússzuk max.20 perc alatt babánként, de általában még ennyi sincs. Nálunk a lefektetéssel adódnak gondok. Fáj a poci, szomjasak, vagy csak nem akarnak még aludni.

Viszont tegnap Lilien elérte a 3 kg-t! Jázmin sincs sokkal alatta. Sztem max.2 nap :D Kíváncsi vagyok mit szól majd a védőnők gyöngye. Ő azt mondta, hogy örüljünk, ha majd tavasszal elérik a 3-at. Nagyon ért a szakmájához... :?

Remélem Bettiékkel minden rendben, és nem sárgul be a babuci, hogy minél hamarabb hazajöhessenek!

Kép
Kép
labasv

Kép

Vivien!Ti is szépen megnőttetek :D

Juti,mi van veled?
Reni?
Többiek!?
Hol vagytok??????????????? Kép [img]El%20vagytok%20tűnve!Ennyire%20nem%20bírtok%20már%20ülni?https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202720195.7326.jpg[/img]

Kép

Kép
lecso

Kép

Kép

Kép
lecso

ihol vok :lol:

altatni próbálok 1 órája két babucit... :lol:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Mi is még egyben.

Jadika!
Boldog első hófordulót a gyerkőcöknek! Nagyon szépen gyarapodnak! :D

Szasza!
Jól emlékszem, hogy Szabolcs neked koraszülött volt?
Az tényleg vicces lenne, ha Zsuzsanna fiú lenne... :wink: :lol:
Most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!

Labasv!
Ti anyatejesek vagytok? Gratula nektek is a szép súlyhoz! Olyan jó hallani ezeket a jó híreket a kezdeti nehézségek után!!! :D

Ami!
Ez az éjszakai forgolódásnál való felébredés nekem is ismerős. Minden egyes moccanásnál felébredek, és mindig azon izgulok, hogy mikor fogom eláztatni a magzatvízzel az ágyat. Szerintem ma estére már teszek magam alá valamit... Lilinek van pelenkázó betétje, aminek a hátoldala vízlepergetős, de az eleje finom puha. Szerintem ezt beteszem a lepedőm alá. :oops: :wink:

Kép
Kép
giga1

a vonalzóm rosszul számol...

Kép
Kép
labasv

tápszeresek vagyunk...

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Jól vagyok, még mindig, szerettem volna egész délelőtt aludni, mert az éjjel elég húzós volt, de aztán a hülye szomszéd nekiállt felszedni a csempéjét, és úgy kopácsolt, hát felébredtem. Annyira utálom, ez a szomszéd állandóan itthon van, sose mennek el sehova, és mindig zajong valamivel. Ha épp nincs dolga, akkor a székeket tologatja egész nap, mintha ez lenne a hobbija! ÁÁÁÁ, egyébként kiborító!!!!

Az éjjel meg volt egy erősebb meg több enyhébb fájásom, szurkoltam, hogy legyen több is, de elmúlt. És az a furcsa, hogy marhán fájt, de mosolyogtam örömömben, már azt hittem, hogy itt az idő. Egyáltalán nem úgy fogtam fel, hogy jaj, ez fáj. Aztán elmúlt. Meg most is jól vagyok. :(

Szasza! Írhatsz bármikor, akár éjjel is, ha épp fent vagyok, még válaszolok is. Te is sokáig szoktál fent lenni, én se bírok aludni. Általában 2-3 körül alszom el éjjel, ha sikerül.

Na, csajok, lehet, hogy megkockáztatok egy boltba menetelt, bár talán kibírom amíg hazajön a párocskám!

jutiboszi

megnéztem pár vonalzót. Mindegyik máshogy számol... :?

Kép
Kép
labasv

Giga!

Érdekes, én úgy érzem, nekem fájások lesznek előbb, nem pedig magzatvíz-elfolyás. Bár tegnap este is pukkant akkorát a pocakom, már azt hittem, hogy...de aztán semmi.
Ja, és kicsit átéltem, mi lesz, ha tényleg indulni kell, ugyanis ahogy ültem, felfedeztem a hálóingemen egy piros foltot, hirtelen akkorát ugrottam, hogy jaj, menni kell, vérzek, aztán ahogy jobban szemügyre vettem, hát málnaszörp volt. És ugye lent volt a hálóing alján, és a hasamtól nem láttam, csak ülve. Hirtelen nagyot dobbant a szívem, aztán nem győztem röhögni magamon. De abban a pillanatban betojtam rendesen, hogy most sietni kell befelé!!!

jutiboszi

Igen Vivi, már én is néztem. Még a terhes vonalzók is más számokat írnak! Asszem 3an vagyunk ugyanarra a napra kiírva, mégis más heteket számolt nekünk. Meg vannak ezek a vonalzók buggyanva! :lol:

jutiboszi

Sziasztok!

Ki iszik málnalevél teát?Milyen arányba?A neten találtam több féle variációt is :? ,a tasakjára meg persze hogy nincs ráírva! :evil: ' bögre víz+1 teáskanál málnalevél?Ma igencsak elkezdem inni.

képzeljétek:megvettem vagy 2 hete Janesznak(a párom) a valentinnapi ajándékját és eldugtam.És amilyen zuzmó vagyok én sem emlékszem hová tettem! :lol: Most kutathatom a lakásban! :lol: Jó ez a kismamaság :lol:

Kép

Kép
lecso

Juti:málnaszörp :lol: Edzed magad?

Kép

Kép
lecso

Ja, jó kis sztori volt!

Málnalevél: 1 csésze, kb 2,5 dl forró vízhez 1 teáskanál, és 10 percig áztatni! Nekem a zacsin van rajta!

jutiboszi

Lecsó! Én ezekre a dolgokra mindig azt mondom, hogy kismamasági hülyeség. Kezdődött nálam ott, hogy mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok, de már az voltam, egész nap bent felejtettem a mosógépben a ruhákat, este 11kor jutott eszembe, hogy délelőtt mostam!

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?