Új privát üzeneted érkezett!

örülök!És publikus a kép :lol: :?:

Kép

Kép
lecso

Kép

Kép
bettó

Jujj Juti! Azért ilyen sokáig még nekem sem tartott :shock:
Lecso! Publikus bizony :lol:

Kép
bettó

Nekem Tomiról tv-s van :lol:
Kép

Kép

Kép
lecso

Juti:nekem nagyon minimálisat keményedett a pocim.
Jött és ment!Levivel meg egyáltalán nem

Kép

Kép
lecso

kattints arra a képre amelyik tetszik,majd középen megjelenik egy keretszerű valami talán.Ha arra kattintasz akkor tallózhatsz a képeid közül és megcsinálja

Kép

Kép
lecso

Muti a képet! :D

Kép

Kép
lecso

Juti! Nekem eddig olyan volt, hogy kemény elmúlt, csak max sűrűn váltakoztak. Most sem az igazi, de ilyen még nem volt. Hogyha nem múlik el hamarosan én lehet felhívnék egy szakmabelit :wink:

Kép
bettó

eszek én helyetettek is :lol:
Délután 2 diabetikus süti+1krémes egyszerre
az előbb nyomtam le 1 pizzát!
Mintha feneketlen bendőm lenne úgy érzem! :lol:

Kép

Kép
lecso

Lecso! Én is kérek ebből a bendőből!!!!!

Juti! Örülök, hogy jobb, most meg nekem keményebb, váltjuk egymást :lol:

Kép
bettó

Kép

Az én Drágám :lol:

Kép
bettó

már +11 kg-nál(58kg) tartok,de ha így folytatom akkor a maradandó 3 hétben még elérem a 60kg-ot :lol: :?

Kép

Kép
lecso

jók a képek!Lehet mosolyogni+rötyögni rajtuk! :lol:

Kép

Kép
lecso

jó de én csak 152 cm-er vagyok

Kép

Kép
lecso

én 55 vagyok :oops:

Kép
bettó

Kép

Kép :lol:

Kép

Kép
lecso

na megyek lelépek!
Jó éjt ,szép álmoat mindenkinek! :D
sziasztok

Kép

Kép
lecso

Sebaj Juti! Az a lényeg, hogy a kis Manó egészséges legyen :wink: Majd lemegy később.

Kép
bettó

Edina,ha rakattintok valamelyik kepre,nem mutat semmit :(

Kép
ami6

Pá-pá Lecso! Bocsi Juti, én is megyek, mert itt vagyok a tékában és bizony záróra :D
Hogyha van valami üzenj!!!!!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
bettó

Sziazstok, én is megyek, mert filmet nézünk a drágámmal. Legalább pihenek kicsit a karjaiban. Ez a legszebb dolog, amit ma el tudok képzelni!!!!

jutiboszi

Ami! Nekem is kb. hatodszorra sikerült!!! Próbálkozz! Kattintgass, ha nem jön be, akkor lépj be újra az oldalra, megint kattints egy kis képre! Egyszer csak sikerül!

jutiboszi

Minden rendben Juti?????Nyugi,en 20 kg-ot hiztam :oops:

Kép
ami6

Ok,menjetek csak pihizzetek. :wink: Ha valami van,jelentkezni tessek! :wink:

Kép
ami6

Brühühü ,nekem ezt irja ki allandoan:
The page you are looking for is temporarily unavailable.
Please try again later.

Majd holnap meg probalom..

Jo ejt mindenkinek! :)

Kép
ami6

Jó reggelt!

Hol vannak a februári babák? :roll: :wink:
Mindegyiknek nagyon kényelmes lakoszálya van, nem akarják elhagyni.

Babácskák, az albérleti szerződés le fog ám járni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ádám tegnap már 2960g volt, elhagyta a születési súlyát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

poppilau82: Szép súly :) ééééés, mi is elértük!!! :lol:

Lilien tegnap 1960 volt, Jázmin meg 1920!!! Nem akartam elhinni! Azt hittem rossz a mérleg. Pár napon belül ekérjük a 3kg-t!!!
A védőnő nem fog hinni a szemének. Múltkor is tett valami megjegyzést arra, hogy nem hitte, hogy elboldogulok, meg a koromra is megjegyzett...
Enyhén sértő... :? 27 leszek maholnap, évek óta külön élek, jó állásom van (viszonylag)és vettem egy kocsit 2 éve. Szerintem ez nem a "felelőtlen fruska" kategória... :?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Én is 22 kg plusznál járok :oops: ,61el kezdtem és 83 vagyok.Ja és 170 cm.De annyira nem érzem vészesnek.Főleg fenék,comb és csípő ahol látszik.De az a lényeg,hogy manó jól legyen.A mi külsőnk már csak másodlagos. :roll:
Juti mi ujság?Hogy érzed magad?
Laura,Vivi:ügyesek a babák,szépen gyarapodnak.
Én még mindig nem érzem hogy közeledne a szülés....Ma léptem be a 40. hétbe.Fura,de jök jól érzem magam/magunk a bőrömben :) De azért örülök neki,hogy még nem szenvedek...Na sziasztok,majd még jövök.Addig is kitartás!!!
ildikó82

sziasztok

Gratulálok a szép súlyokhoz!!! :D
Juti jobban vagy már?
Reni?????????????
Többiek:mi van veletek?

Halló :lol: Tessék panaszkodni :lol:

Kép

Kép
lecso

Én is gratulálok Ádámnak, Liliennek és Jázminnak a súlygyarapodásért! Nagyon stramm kisbabók! :wink:

Mi is még 2in1. :wink: Bár már nagyon a vége felé járok már szerintem. Mindennaposak a jóslófájások, és Lilinél közel sem voltak ilyenek. Hát majd meglátjuk... :)

Kép
Kép
giga1

hát nem irigyellek titeket... :cry:

Jázmin 3 órájanem hajlandó aludni. Hiszti és nyűg hegyek... :roll:
Pedig marhasok dolgom lenne. És reggel ette utoljára, meg megint vendégsereg... Akik etetni és altatni nem segítenek, csak itt vannak és föltartanak...De legalább hoztak pelust. :D

Lilien csuklik...
Amúgy most is itatom Jázmint az egyik kezemmel... :?

Kép
Kép
labasv

Jázmin már soha nem fog elaludniiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Csak bejelentkezek.

Azt hiszem én is elkezdtem. Hasmenésem van, pukkangat a pocakom, de még csak a gyomrom, és reggel 137/85 volt a vérnyomim, ami nekem nagyon sok. Meg egész napos pocakgörcsök, meg a derekam is többet fáj. Nagyon remélem, hogy hétfőig beindul, már nagyon-nagyon szeretném.

Most megyek, mert ülni nem bírok.

Driennke

Kép
driennke

sziasztok!

KITARTÁST MINDENKINEK!!!!!! :D

Én nagyon jól érzem magam a bőrömben :wink: ,talán még eddig kb 2 hónap volt össz-vissz ilyen a 37 hétből! :D Egy picit mintha vizesedne a lábam,a zokni myoma meglátszik rendesen :? De nem jelent fájdalmat vagy kellemetlenséget hála. Sajnálom,hogy nem jó a közérzetetek+fáj itt-ott! :(
De nem sokára ott lesz a babucitok már a kezetekben :D

Jó éjt szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
lecso

Én is őrűlők a babák súlygyarapodásának csak igy tovább.Ma voltam anyunál olyan furcsán viselkedik ha nem megyek mért nem megyek amikor meg ott vagyok piszkálodik meg kioktat sokszor ugy érzem jobb ha átsem megyek.Egész nap keményedem meg megy a hasam.Jutti:remélem mát jobban vagy már te is tapasztalod az előjeleket.Egyre kiváncsibb vagyok kilessz a következő aki szűlni megy.Jutti eltudnád kűldeni a számod ha valami van kűldjek sms-t persze ha nem bánnod.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Sziasztok!!!!!!!!!!

Bettócskánk a kórházban van, de sajna sokmindent nem tudok, csak az elején a fájások között írt egy sms-t, hogy bent vannak, és nemsokára kapja a tágítót. Ennyit tudok! Nagyon szorítok, ha valamit ír, jelentkezem!!!

jutiboszi

Lehet, hogy vasárnapra már egy kislánnyal bővül a csapat????

Ja, csajok, köszi a kérdéseiteket, már sokkal jobban vagyok! Sőőőőőt, ma egész nap olyan jól voltam, pihentem, ki se másztam az ágyból. Az ebédet is oda kértem drága uramtól. Holnap is asszem kényeztetem magam, most még lehet. De azért ha wc-re kell menni, azért elég nehéz, szegény kisfiam nagyon nyom, meg feszül, meg rugdos.

Anyukám azt mondta ma, hogy mindkettőnket 2 héttel túlhordott. Remélem azért Milán legalább időben jön, nem szeretném túlhordani. A legrosszabb az lenne, ha befektetnének. Jobb itthon várni!

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?