Új privát üzeneted érkezett!

Juti! Jó kis kívánós lettél itt az utolsó napokra. Én kajára alíg birok gondolni. Ma is olasz fűszeres hamit evett a párom és ahogy meéreztem az oreáno illatát és ettem egy falatot, kirázott a hideg, azt hittem megint hányni fogok. Így az ebéd ennyiből állt. :roll:

Kép
bettó

Ó-ó Bettó! Pedig ez is a szülésre utal!!! Soknak elmegy az étvégya előtte, de én már inkább nem mondok semmit.

Ja, csodálkozom én is, hogy mennyi mindent ennék, nem szokott ez így lenni, de nem is baj. Kaptam csokit Csabitól. Hmmmmm. Most egy darabig csönd van! Amíg el nem fogy! :lol:

jutiboszi

Juti,nekem is nagy etvagyam van mostanaban :roll: :lol: Valahogy minden kaja jolesik es olyan kivanos vagyok. :lol:

Ma voltunk dokinal...,minden rendben,a doki szerint meg egy het,persze igazabol csak a babo tudja hogy mikor akar kibujni.A dokim is mondta hogy meg van mar kicsit ereszkedve a poci.Kerdeztem a sulyat is a kicsinek,de csak annyit tudott mondani hogy 3500 felett van,az Uh csak 3500-ig mer.Majd kiderül ha megszületett,hogy mennyit tevedett-e az uh.

Betto,en is attol izgulok hogy ne hordjam tul a babot. :roll: Remelem most mar lassan kibujik! :wink:

Kép
ami6

Juti! Elfogyott a csoki? :lol: Én ettem végre egy kis szendvicset, de valahogy nem az igazi. Tesóm is mondta az étvágytalanságot, meg a védőnő is, hiszen fogytam is. Így most plussz 10 kilónál járok.
Mostmár kicsit lenyugodtam, de a délután nagyon depis volt. Végül is Kincső majd jelez, hogyha ki szeretne jönni. Csak 15-e előtt legyen :lol:

Ami! Gondolom ott nálatok is akkor minden nap menni kellene ugye?

Kép
bettó

Bettó:Lehet hűlyeséget kérdezek de mit jelent a 3100 érték nekem december óta 2100 as?

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Betti, nem biztos, hogy nagyon nagyon durva fájásaid lesznek, mert semmi nyílással is már így fáj. Most gyakorol a méhed, gondolj arra, hogy egy sportoló iromzatát is be kell melegíteni, mert akkor könnyebb lesz megmozgatni az izmokat. És valószínűleg nálad is így lesz! Fel a fejjel, most már nagyon kicsi választ el Kincsőtől!

MA 2x hánytam., teéljesen étvágytalan és gyenge vagyok, egész nap csak feküdtem... Ez terhességem legrosszabb napja. Talán valami készülődik? Kajára rá se bírok nézni, és nem is fája hasam, nem is keményedik, csak Ábris rúg iszonyat erőseket. :cry:

Reni, igen, a te babát már kijöhet! A kis lusti csajszi! :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Szia Lili!

Még azért ne készülődjön szerintem a bébike kifelé, még van ideje! Bár Szonja is korábban jött, de azért én szurkolok, hogy a tesó tovább maradjon odabent. Te is így szeretnéd, nem?

Ma megint levágtam a férjcském haját.....hát, ilyenkor újra beleszeretek. Olyan kis édes.

Na, jó éjt csajszik!!!

jutiboszi

http://www.babanet.hu/album/albumimages/13806/308137.jpg

Sziasztok!Itt egy tegnapi pocakfotó.
ildikó82

Sziasztok!

Juti!
Neked elmúlt, nekem meg mára lett hasmenésem.

Tegnap összeraktuk a kiságyat, csak még nincs benne matrac, ma megyünk megrendelni, ha már mennek a vonatok.
Este teszek fel képet, ha párom nem lesz fáradt tulságosan.
És nem kell már jövő héten mennie dolgozni, tehát hétfőtől teljes mértékben jöhet Niki.

Arra gondoltam, hogy ma gyalog megyek le az állomásra. Olyan szép idő van, és azt mondják, hogy jót tesz a sok séta, majd időben elindulok.

Annyira várom már Nikit, most már tényleg jöhetne, de még várja meg a hétfőt. Mondjuk jöjjön hétfőn :D

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!
Ildikó:Szép nagy a poci.
Juti:Evvel én is igy vagyok mikor a páromlevágatja a haját mindig annyira tetszik még egy kicsi féltékenység is elkap pedig nem vagyok féltékeny természetű.Őrülők hogy jóbban vagy.
Manka:lehet valami készűlődik.Én is olyan furcsán ébredtem érdekesen keményedik a hasam olyan mintha teli ettem volna magam pedik még nem is reggeliztem délelőttőnként nem nagyon van étvágyam.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Hahó Csajok!

Manka! Ennél biztatóbbat nem is tudtál volna nekem mondani!!!! KÖSZÖNÖM NEKED! Még pityeregtem is kicsit. :oops: :wink:
Sajnálom, hogy rosszul vagy, nekem sem esik jól még mindig a hami, bár igen nálad még bent kellene maradnia egy darabig.

Ildikó! Szép nagy poci :wink:

Driennke! Óvatosan azért a sétával, én már egyedül a fájások miatt nem merek elindulni, mert hogyha jön a fájás, kapaszkodnom kell :oops:

Juti! Én is imádom, hogy Gézu levágja a haját, olyan kis édik akkor (is) :lol:

Kép
bettó

Jé!!! 39. hét már csak 7 nap :D :shock:

Kép
bettó

Szasza! Bocsi elfelejtettem :oops: Azt hiszem úgy van, hogy az első szám jelenti a méhszály rövidülését, a második a nyitottságot. Ugye csajok? :roll:

Kép
bettó

Hahó! Hol van mindenki?
Reni! Remélem te már a szülőszobán :wink:

Csajok én úgy érzem magam, mint aki most esett teherbe, (bár nekem nem voltak ilyen jeleim) érzékeny vagyok a szagokra, de nagyon, nem esnek jól az ételek, hogyha eszek is akkor is utána émelygek. Fura. Pedig most fájás is kevesebb van :roll:

Kép
bettó

Újabb újdonság a vonalzómon: Lehet, hogy ma születek? :D

Kép
bettó

Sziasztok!

Régi babanetes anyuka vagyok, és most gyűjtöm az IBCLC szopis tanácsadó vizsgához a gyakorlati órákat.

Tudom, hogy még sokan nem tartotok ott, de nemsokára előtérbe fognak kerülni a szopis kérdések, és sajnos problémák, amiket ezerszer könnyebb megelőzni, mint megoldani. És ezt csak úgy lehet, ha az ember tudja, mire számítson.

Mivel a leggyakoribb kérdés amivel hozzám fordulnak az anyukák az az, hogy miért nincs elég tej, illetve hogyan lehetne növelni a tejmennyiséget, írtam erről egy összefoglalót "Mitől lesz elég a tej?" címmel.

Remélem nem baj, ha ezt most itt közzéteszem. Ha van vele kapcsolatban valami észrevétel, kérdés, vagy javaslat, kérlek írjatok privit vagy emailt (a cikk végén ott az email címem).

Innen tölthető le:

1202478746.1144.txt

(Remélem hogy olvasható formátumban...)

További jó pocakosodást és babázást! :)

Ja és még annyit, hogy úgy néz ki, márciustól baba-mama csoport indul a XI. kerületben, a Korai Fejlesztő Központban, ahol reményeim szerint én (pszichológus) és egy másik IBCLC-re készülő anyuka (gyermekgyógyász) fogunk rendelkezésetekre állni szopis kérdésekben.

Ugye nem baj ha ide megírom mikor sikerült konkretizálni a helyzetet?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok csajok!

Nekem meg mindig jo az etvagyam. :evil:
Nektek nem szokott mostanaban furcsan bugyborekolni a gyomrotok??Nem tudom mitöl van,de mar ket napja hallom hogy allandoan pattog meg mitha bugyogna. :roll: Ez mi lehet?????

Betto,de igen,itt is ugy van,hogy minden nap kell menni ha nem jön ki idöben.Remelem hogy kibujik most mar 16-elött.

Kép
ami6

Rokica,köszönjük szepen az anyagot,az ilyesmi mindig jol jön.. :wink:

Ildiko,szep pocika! :D

Kép
ami6

Sziasztok!

Az még a jobbik eset ha csak mindennap be kell mennetek a szülésre kiírt nap elmúlása után.Nálunk befektetnek! :wink:

Nagyon várjátok már a babákat! :D

Reni mi van veled?

Nekem is jó étvágyam van.Reggel ha kinyílil a szemem fél órán belül enni kell,mert rettenetes éhséget érzek :lol: Napközben is jó étvágyam van.

Kép

Kép
lecso

Hahó!
Remélem Reni, már a Klínikán van :wink:

Köszönjük az infót :wink:

Nekem éhségérzet nuku. Most délután már tudtam pár falatot enni, amire azt is tudom mondani, hogy még jól isesett. A héten talán először :roll: :shock:

Lecso! Igazad van, tényleg inkább bejárok, bent legyek.

Ami! Én is nagyon bízom benne, hogy világra jönne legkésőbb a hét elején. Bár most tényleg nem érzek már semmi olyat, azon kívül, amiket írtam, ja és a hasam is ment délután :shock:

Kép
bettó

Lecso! El sem tudom mondani, hogy mennyire várom már, hogy anya legyek. A sógornőm ma azzal fogadott, mikor hazamnetem, hogy álmából arra riadt fel, hogy mintha én jajjgattam volna, felkutatta utánam az egész lakást, majd olyan hangot hallott, mintha a kaput nyitná Gézu kifele. A hang a tv-ből jött, a kapunyitás meg a szomszédtól :lol:

Kép
bettó

Bettó neked már a babára várás miatt nincs étvágyad szerinte :lol: :lol: :lol:

Rakok fel egy linket ,ahol eltölthettek egy kis időt ha akartok! :D
Jó kis fotókat lehet vele csinálni.

Rakok is fel képet amit ott csináltam+simát (ugyan azt)

Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Itt Mikulás vagyok :lol: :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

nekem a babavárás már olyan távolinak tűnik...
Most azt várom, hogy felébredjenek, aztán meg azt, hogy elaludjanak... :lol:

Egyik reggel arra ébredtem, hogy Jázmin keresztben fekszik a kiságyban kitakarva. Nem tudom, hogy csinálta. Még a pelust sem gyűrte össze, ami alatta van.
Fölteszem a képet. Kép

Lilien cica meg anyuci karjában alszik a legjobban :D
Kép

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Elmondhatatlanul rosszul vagyok! Most egy fél órája kb. , feszül a hasam, sehogy nem jó, se állva, se ülve, se fekve, feszít, nyom, és nagyon kellemetlen. Már hánytam is, meg a fejem is fáj, remélem elmúlik. Meg a hasam is kurtyog, és úgy be vagyok dagadva, kezem, lábam, arcom, a wc-re alig bírok kimenni! És tuti, hogy még mindig nem szülök, mert nem érzem, de nagyon feszít. Mit csináljak? Pihenni sem tudok!!! Segítseteeeeeek!!! Jaaaaj....

jutiboszi

Juti nagyon sajnálom,hogy így érzed magad,de nem igazán tudok okosat tanácsolni neked!Remélem nem valami bacit vagy vírust szedtél össze :roll: :?

Kép

Kép

Kép
lecso

Nem hiszem, mert nem olyan! Szerintem ez a terhességgel függhet össze. Olyan kemény a pocim, mintha beton lenne. És már elég régóta! Valószínű az nyomta a gyomrom is, és attól kényelmetlen minden! Még mindig ugyanolyan rossz!

jutiboszi

Küldök minden elkeseredett és bőrömben nem jól érzem kismaminak ++++++++++++++++++++++++++++++++
KITARTÁST!NEM SOK VAN HÁTRA!!!

Betegek:JOBBULÁST!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Edina,elfelejtetted feltenni azt a linket.. :roll: Szep nagy pocakod van,eszedbe ne jusson ezutan azt mondani hogy kicsi :shock: ,az enyem kakukktojas a tied mellett :shock:

Juti,jobban vagy mar kicsit??????Fajasok is vannak?????

Kép
ami6

Juti :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
lecso

Juti! Én sem nagyon tudom, hogy mit csinálj, nekem eddig az oldal fekvés mindig bevált :wink: Bár most képzeld, egész nap csak feszített egy kicsit, lepihentem egy órácskára és most, hogy felálltam fáj a hasam meg megint nyilalt, meg keményedek. Szóval "szenvedek" mint te. Remélem el fog hamarosan múlni. :wink:

Lecso! Szupi a kép, de hol a link? :D Engem nagyon érdekelne :wink: Nem tudom, hogy mi miatt nincs étvágyam, de most vacsizni is csak pár falatot tudtam :?

Vivien! Édesek a kis csöppségek :wink: És még mindig IRÍGY! :lol:

Kép
bettó

Nincs fájás. Legalábbis nem érzem, csak nagyon feszít, és nyom. És ahányszor mocorog, még rosszabb. Nem tudom mitől. Pedig pihentem egész nap.

Edina! Köszönöm a pozitív enerdzsit!!!

jutiboszi

Ami:jééé ,tényleg :roll: :?
De pótolom! :lol:

http://www2.photofun.od.ua/

Kép

Kép
lecso

Bettó! Akkor együtt szenvedünk. Mindjárt jön a párom a tescoból, hoz nekem finomságot. Talán attól jobb lesz! Most már kezd mensisen fájni. Nem vagyok ám elkeseredve, mert hátha ez már a szülés kezdete. Bár, amilyen peches vagyok, lehet, hogy így lesz még 2 hétig, és csak akkor szülök!

jutiboszi

Délelőtt úgy bedurrant a kezem, hogy nem bírtam megnyomni a telefonon a gombot, amikor hívott az Erika! Nem bírtam mozgatni az ujjaimat!

jutiboszi

te írtad Juti :?: :1 jó nap 1 rossz
Tegnap jó volt :?: ,ma rossz és holnap JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D

Kép

Kép
lecso

Igaz Lecsó, én írtam. Remélem még nem áll be a 2 nap rossz, 1 jó!!! De én már nem is tudom, nekem fél nap rossz, fél nap jó! Összevissza!

jutiboszi

Edina,köszike :D :wink:

Juti,feküdj kicsit le,hatha jobb :?

Kép
ami6

Lecso! Nekem nem működött a fotó készítés :(

Juti! Durva amit most írok, de én már kezdek hozzászokni, hogy vannak ezek a fájások :oops: Lehet, hogy mégis te leszel a következő? :shock:

Ami! Nálad mizujs? Jól vagy?

Kép
bettó

Oké, Ami, megpróbálok. De feküdni se jó ám, eddig feküdtem, hiába. Nézek egy kis tv-t, hátha leköt. Akkor később jelentkezem, hogy mizujs! Puszi mindenkinek, köszi az aggódást!!!!!!!!

jutiboszi

Hűűű, azért örülök, hogy nekem ilyenek nem voltak... :cry:

Kép
Kép
labasv

Nem tudom Bettó! Ez a keményedés tényleg aggaszt, ennyire sokáig még sosem volt. És ha felállok, olyan, mintha ki akarna jönni ott lent, úgy nyom! Alig bírok menni. Na, később visszajövök! Pussz!

jutiboszi

Lecso! Siker :wink:

Kép
bettó

nekem megy Bettó :? Most csináltam egyet Jutinak

Juti ez a tied:
Kép

Kép

Kép
lecso

Juti! Nekem is így szokott kemény lenni, és bizony sajna már nem fél percesek.

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?