Sziasztok
Fősulis csajok, minden elismerésem a Tiétek! Nekem baromira nem lenne energiám leülni és tanulni gyerekek mellett, örülök, ha "luk van a seggemen". Pedig a két nagylány nem igényel fizikai munkát, bár pszichésen annál inkább lefárasztanak. El tudjátok képzelni, hogy hazajöttek ma a suliból és sztereóban hallgattam mind2 beszámolóját, és halálra sértődnek, ha nem rájuk figyelek? Most elzargattam őket bótba Bercivel, Marcikám alszik, én meg gyorsan befejeztem a takarítást és végre "hobbizok" (vagyis fórumozok).
szilvih: sajnálom szegény Dorkát, nem lehet jó így kezdeni az ovit
Csilla: mi is voltunk dolgozóban Marcival, csípőszűrésen. Szegény kicsim hátrányos helyzetű, mert Bercivel foglalkozott mindenki (hálistennek, legalább a bátyó nem féltékenykedett).
Dóri: nagyon kíváncsi vagyok, mire jutottatok az emberrel. Remélem, nem bántottalak meg a rövid válaszommal
Sajnos én 2x is belefutottam ilyen kapcsolatba, egyiknek sem lett jó vége. Azért Neked azt kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szíved mélyén szeretnéd
Gabi: én nem akadok ki ezeken, a lányaimnál még az volt a "trendi", hogy 6 hetesen elkezdeni a hozzátáplálást, 3 hónaposan főzelékfélék. Viszont hiába volt baromi sok tejem, mindkét csaj 6 hónaposan elválasztotta magát. Míg Berci, akinek 6 hósan azért kezdtem a hozzátáplálást, amiért most Te, 17 hónapos koráig szopizott. Szóval, óvatosan, nehogy idejekorán abbahagyja Brendon a szopizást!
Apaszidás: hát, a 7végén én is összevesztem ezzel az áldott emberrel...Megbeszéltük, hogy szombaton Berci-alvás idején lelépünk (mozizni, vagy csavarogni, csak kettesben legyünk). Csajokkal lezsíroztam, anyatej van a fagyiban. Tudni kell, hogy Marci rendszerint akkor van ébren, mikor Berci alszik (12-1-től 2-3-ig). Nem sír, nem éhes, csak foglalkozni kell vele. Erre, amikor lépünk ki az ajtón, Petipapi aszongya: "bátor vagy, hogy így itt mered hagyni Marcit:" Na, ezen én úgy felhúztam magam, hogy itthon is maradtunk, nem is szóltam hozzá másnapig. Aztán persze megbeszéltük a dolgot. Én nagyon dühös voltam rá, hogy így elcseszi a 7végénket, meg azt, hogy kicsit kimozdulhassak itthonról, ő meg azt érezte, hogy megint ő a gonosznak beállított vki, aki bezárva tart engem.
Valószínűleg mindannyiunknál az lehet a mérgelődés oka (helyesebben azt tudom, hogy nálam ez az oka), hogy míg az apukák kimozdulnak otthonról, nekünk marad a 24 órás szolgálat a gyerekek mellett. Én pl. azon
nem szoktam kiakadni, megsértődni, ha lelép sörözni, vagy "pecázni" 2 napra (mondjuk átlag havi 1x vmelyik), de azért irigykedem rá, hogy ő mehet, én meg nem.
Na, megjöttek a nagyok, megyek gyerekezni.
Csajok, nem tud vki egy fiatal, ám hozzáértő némettanárt? Virinek szeretnénk egy kicsit rásegíteni az emeltszintű érettségi előtt.