Sziasztok!
Látom mindig van éjszakai ügyeletes a bneten
Én most tudtam volna aludni, de éjjel rám jött a hasmenés.
Nem igazán tudom mitől, tán a pattogatott kukoricától, mert azt ettem lefekvés előtt. Most már azért jobb a pocim
Szilvi: a 4D-t már nagyon várjuk. Igazi mozi lesz, már csak ötöt kell aludni
Remélem Mogyi ezt nem alussza végig
Pogi: de jó rendben volt minden a diabéteszen
Doren: köszi a gratot
Hello: nekem nem a méhszájam volt nyitva, hanem a méhnyakam volt megrövidülve. A kettő különböző. A nyitott méhszáj nem záródik össze!!! Szerintem az nem is tudna.
A méhnyakam, hogy visszaállt az a sok pihi, fekvés hatása, plussz, hogy eddig a baba nagyon lent feküdt és most sokkal feljebb vándorolt (nőtt a méhem) és nem nyomja lent a dolgokat.
Remélem neked is csupa jókat fog mondani az orvosod
Adi: jó, hogy rendben vagytok. Azért néha pötyögj, hogy megvagytok!
Banik (Niki): most nincs időm mindent részletesen leírni. Csak pár szót:
- a szülésfelkészítő szerintem jó, sok hasznos infót kapunk.
- én még nem választottam szülésznőt. Állítólag mindenki jó, kivétel valami Marika...
- Epit aki beadja azzal lehet előtte egyeztetni, max. nem hívják be, ha neked mégsem kell.
- babarucit adnak a kórházba, de vihetsz is
- az apasági papírt neked kell elintézned, még szülés előtt.
Kaptunk egy listát is a tanfolyamon, hogy mit érdemes vinni a babának, mamának, hivatalos papírokról, de ezt most nincs időm bepötyögni. Egyébként, ha választasz szülésznőt akkor minden kérdésedre válaszolnak nagyon rendik és aranyosak.
Jurem: én már voltam egyszer a 16. héten és most azt mondta a doki, hogy nem kell mennem, csak a 32. héten. Én ugyan nem bánom. Egyébként a védőnénim mindig néz a vizeletből cukrot is, úgyhogy ha gond van, akkor úgyis kiderül.
Nekem a 6. héttől havonta egyszer biztos volt UH-m. Az elején 2 hetente is. Most számoltam össze eddig 9-szer volt. Hétfőn meg megyünk 4D-re is és az lesz a 10.
Szerintem, ha a doki károsnak tartaná nem csinálná.
A gyomorégés és a babahaja összefüggést én pont fordítva hallottam, ha ég akkor lesz nagy haja...
Itt eléggé lóg az eső lába.
Puszi
Kisvirág