sziasztok!
nem nagyon van időm jönni, de átfutottam az előző oldalt....
Emmamami, tényleg hihetetlen sok erőd van és gyújtottam én is gyertyát a picifiúnak. Nagyon szépek a gyerekeid, megnéztem én is őket. Lányodnak élőben is ilyen szép vörös haja van?
Csilla,
Milánnak tényleg nagyon helyes sérója van. Hihetetlen, még csak nemrég született ő is.
Annyira rohan az idő. MIndig ezt állapítom meg.
Timi,
annyira hasonlítanak Nálatok a gyerekek!
nem csodálo, hogy ez az egyik kedvenc képed, tényleg nagyon jól elkapott pillanat.
Dincuska,
A 2. kép miért nem látható?? Idő kell és beáll valamiféle rend, nyugi, nem megy egyik pillanatról a másikra.
Nelli,
köszönöm jól vagyunk. Bár volt egy kis ijedelem, Viki belázasodott hétfőn reggel (37.
- persze szedi a Supraxot folyamatosan
és betojtam, hogy megint a vese míveli ezt velünk. Azonnal telefon a kh-nak, pisit leadtam, gyereket megmutattam. Szerencsére pisi negatív és a torka piros (hogy lehet örülni egy torokpirosságnak
). Másnapra kutya baja nem volt, valami kis hülye vírus benyalhatott szegényem. Kedden megyünk a nefrológushoz du. Hát kiváncsi vagyok mit mond.
Marcika jó fiú továbbra is, a 4 hós szurit majd csütörtökön kapja, akkor megmére, kiváncsi vagyok, de olyan 7.5 kilóra saccolom. Hát nem sovi, az biztos.
Gergő meg kezdi a sulit hétfőn, így sulikezdési lázban égünk, még rohangálni kell pár cuccért.
Magunkról:
eléggé válsághelyzet van sajnos. nem voltakkorábban gondok köztünk (férj és én köztem), de most kibukott valami, valszeg az építkezéses stressz miatt is, az is rátett egy lapáttal, meg az anyjáék állandó piszkálódása. (Engem sossem állhattak ) és hihetetlen anyagias az egész családja (egyszem fiuk van). Addig fajult a dolog, hogy hazaköltöztem a gyerekekkel anyuékhoz 3 napra, és végül (megint) én kompromisszumot kötöttem a férjemmel. De látom már jön a hétvége és jön a szokáosos probléma - anyukáékhoz menni - de énnem akaraok, mert ugye volt egy irgalmatlan veszekedés (sztori dióhéjban: apám megosztotta, hogy vas este fél 8kor mégis hol a büdös fenében van a kedves férjem , a kocsit elvitte, hát az anyjáéknál üldögélt édesdeden, míg a kicsiket fürdetni, fektetni kellett természetesen, és ezt ő is tudja. na ekkor elszállt apám agya, miután én felhívtam, hogy merre van, és akkor ő kjközölte, hogy jó, akkor lassan indul haza, mert én azt mondtam, hogy majd megoldom. Anyját is kiopsztotta az apu, hogy ha a fiának nincs annyi esze magától, hogy egy 3 gyerekes családapának hol a helye este 8kor, akkor mondja már meg legyen kedves neki az anyja, hogy menjen már. Erre válasza: őőő nem szól bele a mi dolgunkba.
Szóval nagyon brutál a helyzet, és most férj berágott az apura, ugyanakkor természetesnek venné, hogy én (mi) menjünk az anyjáékhoz. Sztorihoz hozzátartozik, hogy az építkezésünkbe az anyjáék (is) adtak bele zsozsót, és erről PAPÍRT írtak a saját fiúkkal, hoyg az a pénz a kisfiáé, nem pedig közös.
Anyuék persze NEKÜNK adtak. Erre a férjem MOST !!! akar házassági szerződés iratni. Na, ez annyira mellbevágott, így ennyi idő után, közös gyerekek után, hogy bizony köpni nyelni nem tudtam. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne a férjem.
Ja, és a telek az ő nevén lenne (ő házának eladűsából származó zsozsó) és az építmény lenne közös fele-fele részben a ketőnké. Hát ilyet sem hallottam még..
de ez még okés is valahol, csak mikor feleségül vett , akkor kellett volna mindezzel előállnia és akkor én nekem az vagy tetszik, vagy nem. Ráadásul, ah én visszamegyek dolgozni jóval több pénzt teszek le az asztalra, mint ő. Tehát nem az a szitu, hogy a pasi keresei a nagy zsét, én meg csak tengek lengek.
Kb. egy százassal több pénzem van/lesz. Szóval, lányok ez elképesztő, mintha nem is velem töerténne az egész. De ámlegyen, (barátnőm ügyvéd, tegnap beszélgettünk erről), írjunk papírt, vessük össze a mindenünket, és aztán tegyük el a fiókba. de ha már azon vitatkozni kezd hogy mi kerüljön erre a nyomorult papírra, akkor már gáz van és nem érdemes az egészet csinálni, akkor el kell adni Fótot, és elválni. Csak hát valamennyire persze szeretem még ezek után is (a hátam mögött kavarta hitelügyintéző csajjal-tőle tudtam meg azt is, hogy a férjem a telket az ő nevére akarja iratni, és akkor a tuéajdoni hányad is megváltozik mindjárt nem 50-50 %). nem állt elém és adta elő a gondolatait, hanem a tudtomon kívül egyezkedett megfordult jogászhoz. Ez annyira bánt, és bizony oda a bizalom jócskán
a legszörnyűbb pedig, hoyg nincs tekiintettel a saját gyerekeire is. Azt is képzeljétek el, hogy kvázi külön kasszán vagyunk
Magyarán a pelenkákat, a sulikezdést, a háztartás (rezsi, vásárlások, piac), patikai cuccok, homeós bogyók, tejpép, gyógyszerek, DM-ews cuccok (popsitörlő és társai) mindent ÉN FIZETEK!!! Ő fizeti a saját mobilszámláját meg tankol a kocsiba, amit én is megteszek. Ja, és közölte az az ő kocsija, nekem SEMMI KÖZÖM hozzá (az én kis kocsimnat anno eladtuk, amikor összeköltöztünk, mert minek 2 autó, ő úgyis a cégessel jár hétközbe), és tartsuk meg a nagyobbat. AZtán azt eladtuk és közösen vettük ezt az új kocsit. Semmi közöm hozzá odáig is fajult, hogy pl. rettenetes féltékeny és szó szerint eldugta a kocsikulcsot előlem, mior fogorvoshoz mentem.
Meg vasárnap, mikor nme jött haza időben (9re ért volna haza) ugye lefektettem anyuéknál a gyerekeket és én is ottaludtam. Hétfőn elment dolgozni a céges autóval természetesen és akocsikulcsot (indkettőt) elvitte magával. Azautó meg ott parkolt a garázsban
és ekkor lett lázas Viki, akinek azonnal pisiminta, doki miegymás. És őrjöngve hívtam azonnal hozza akulcsot, emrt baj van. Erre az a válasza, hogy ő most Pátyon van pillanatnyilag. És du 5-re ért haza. Apu kocsija meg kölcsönadva bátyámnak, mert az övé lerohadt. Szóval szép volt. És valóban az a legrémísztőbb, hogy nincs tekintettel semmire és senkire, a saját gyerekire sem, ha elborul az agya vagy megsértődik.
Lányok, azért írtam ezt le nektek, mert kiváncsi vagyok a vélemélnyetekre is. Egyszeráűen nem tudom mit tegyek, hagyjam a francba ezt az embert (anyagi bizotnság megvan, támogató háttér is és házam is lenne ahol lakhatunk.) Lehet belevágni egy 8 millilós hitelnek így ezzel az emberrel? Mi lesz, ha újra előjön?
annyira boizonytalan vagyok, és itt za idő, a jövő héten közjegyzőhöz kell menni, beindul(na) a gépezet.
annyira nem tudom mit tegyek, nem nagyon bízom benne, mert szerinte a mai napig neki igaza volt/van akkor, mert nekem kelett volna szólnom, hogy jöjjön már haza. (35 éves embernek szólni kell, hogy vannak gyerekei és azokkal teendő?
Mikor pontosan tudja és tisztában van vele.)
hjaj..