Látszik, hogy már majdnem mindenki babázik...
Kitta, nagy hajrá neked erre a hétre!!! Illik neked is gyorsan, könnyen megszülni topiklakóhoz méltóan!!!
Csopakra 6 napra megyünk, remélem, még lehet maj a Balcsiban fürdeni!!! Bár Dorka most már annyira szokva van a hideg vízhez az itteni medence miatt, hogy nem lesz gond, remélem. Ma is fürdött kint, pedig jó sok hideg eső esett bele...
NEllli, engem is még mindig megnyugtat, ha tudok fejni. Pedig most Lillával minden rendben volt, de még Dorka szoptatásából megmaradt ez a para... Egyébként én is szoktam néha még mindig pótolni a hajnali tejből, pedig mi 6 héttel idősebbek vagyunk.
Nincs abban semmi rossz, csak legyen.
Mondjuk ma elloholtam itthonról, és kirántottam a fagyasztóból egy fagyott tejet Lillának, amire végülis nem volt szükség, és este próbáltam neki odaadni, és nem kérte...
Mondjuk már nagyon nyügi volt, de lehet, hogy az íze sem tetszett neki (ez még olyan sárgás tejcsi volt), na mindegy, szóval remélem, azért megenné, ha beütne a ménkű, ham ár ennyit szenvedek vele... (pl. hajnali fejések)
Börzeimádók! Szept 1-2 megint lesz börze, Babymarkt-os.
Ildi, Nem semmi lehet 3 gyerek mellett még festegetést is bevállalni!!! De akkor m ár mindjárt kész vagytok!!!
Timi, hát én meg azt hittem, hogy az én lányom alszik keveset!! De Livike még rajta is túltesz!!!
Dóri, fogacska
De azért
is. Én sajnáltam, mikor Dorkának anno kijött az első, hogy soha nem lesz ilyen kis ari fogatlan többé
Lilla is nyálzik ezerrel, de sztem még korai.
Holnap megyünk tanácsadásra, és lebeszéljük a dokinénit, hogy megint oltsa Lillát, 20 napja kapta az előzőt, de a mostani időponthoz is az van írva, hogy oltás.
Szédültem az ágyba, mostanában és is 6-7 körül szoktam kelni...