Új privát üzeneted érkezett!

Jóeste :D Nem tudom, menyi időm van. Berci bealudt 7-kor, Marci meg jól bealudt. 3 napja uezt csinálta a törpi, akkor fölkeltettem, aztán szívtunk este 10-ig, mire elaludt, így most kivárom, mikor kel.

emmamami: nem is tudom, mit mondjak...gondolom, ezt nem először olvasod, hallod. És szerintem nem morbid. Barátnőm is 4 gyerekes, de mégiscsak 3, ő egy Csongor-angyal anyukája.

móni: úgy látom, a kandallótokat már elirigyelték előlem a többiek :wink: Nagyon szép a Ti lakásotok is :)

Na, Marcikám ennyi időt hagyott, csak gyorsan még:
dincusnak ezermillió drukk (és jön a hidegfront!!!!) :lol:
rozmaring, Téged meg üdvözöllek közöttünk :)

Képek is jönnek maholnap, puszi.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

hehe, aki siet, ugye...mind2 fiam bealudt, jól megaszontam :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Lányok!!!!!

Előre elnézést a tartalomért... :oops:
Épp nagy dógomat végeztem a mellékhelyiségben, és mikor puncust töröltem, valami zselészerű (hasonló ahhoz, mint ami az orrban szokott lenni, szóval értitek :wink:) anyag volt a papíron. Aztán töröltem még egyszer, és megint. Sárgásszínű volt. Folyásom, amikor volt is, nem ilyen állagú volt... Nem néztem utána, merthát nem kellemes illatú dógok voltak még ottan...na mostmár abbahagyom...Szóval, lényeg: szerintetek ez volt a várva várt nyákdugóm????????? De izgatott vagyok, remélem írtok! :lol:

KépKép
dincuska

dincus: igen! Ez a nyákdugó volt :) A "fájás-méhösszehúzódás" témádra akartam még írni, hogy nálam uez volt Marcinál. Volt keményedés, de nem fájt. Másnap aztán már fájt is keményedett is egyszerre :lol:

folytköv.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Huh, de szuper!!!!! Remélem tényleg az volt, nem volt valami sok, legalábbis ami a papíron volt, azt nem tom, hogy mennyit húztam le :D

Kifejezetten jó kedvem lett!!! Ha nem is szülünk most rögtön, de legalább tágulunk!!! :lol:

Köszönöm Jovika :D

KépKép
dincuska

félkezes vagyok Marcika kezemben...
nagy baj van sajnos.. :cry:
Vikinek vesemedence gyulladása van, vénásan kell antibiotikumot kapjon naponta 3x. Min 1 hét-10 nap kórház. Apja van most éjjel, én marcizok. Amíg bevártam a kh-ban este férjet Gergő és Marci anyuval voltak (Gergi ott is alszik anyunál), volt fagyitej. Még van tejem egyenlőre.

Amúgy totál semmi tünete a lányomnak a rossz leketein kívül, rohangál, kertben voltunk, van ott játszó, tavacska, jó árnyas hely.

sajna a műtét így sanszosabb.. ja, tiszta gennyes baci volt a pisije is. :cry: ha nem lenne vesetágulata, akkor is benntartották volna.
Vendég

köszönöm a bíztatást és a jó szót mindenkinek.Nagyon jól esett, komolyan.

puszi
Vendég

Dóri!

Nagyon vártam a jelentkezésed. Sajnálom, hogy nem a legjobb hírekkel érkeztél, de lényeg, hogy kicsi lány élénk, és a közérzetére nem hat ki a dolog. Milyen bátor tündérmanó!!
Tudom, hogy kár mondanom, hogy ne idegeskedj, mert nehogy ezért apadjon el a tejecske...
Nagyon gondolok Rátok! Tudom, hogy a műtét borzasztóan hangzik, de utána meg lehet hogy totál tünetmentes lesz, és később már csak rossz emlék lesz az egész!

Sok-sok drukk!

No, ma már nem jövök, gyors letusolok, és le is fekszem, hogy valamennyire kipihent legyek holnapra.

Puszilok mindenkit, és amint és ahogy tudok, jelentkezem!

KépKép
dincuska

Törpém most aludt el, én is megyek aludni, holnap majd jövök részletesebben, Edina nagyon szorítok neked, szerintem a holnap már a ti napotok lesz. Sokat gondolok rátok!

Dóri!
Nagyon sajnálom ami veletek történik, még jó, hogy a férjedre számíthatsz ebben a nehéz helyzetben. Lélekben veletek vagyok és hidd el ez nem csak üres duma.

Holnap jövök.
Szép estét mindenkinek!

KépKép
KépKép
szylvi

Rég voltam már itt hosszasabban, de ma már másodszor vagyok...
DÓRI! nagyon érdekelt, hogy mi lesz vége a mai napnak...annyira sajnálom ahelyzetet és nagyon szorítok a kicsidnek, hogy minél hamarabb kiebrudalja azt a bacit! :evil: Időnként -ha van rá erőd és időd,- azért írd meg légyszi, hogy hogy álltok a javulásban,jó? Millió gyógypuszi csattan most az ablakotokon....engedd be őket,jó ?:wink:

DINCUS! Hát te még mindig itt??? :shock: :shock: :shock: Én is csak megerősíthetem,hogy valszleg az a nyákdugi volt, és nemsoká lesz is majd ilyenolyan érzésed is pocakilag,aminek oszt' csak egy kifejlete lehet: magadhoz öleled Emma babát :lol:

Törpencsek alszanak,én tornázni kezdtem...Nem bííírom a rétegeimet és rozi (értsd:rozmár) feelinget!Szerintetek nem gond ha már elkezdem némiképp roborálni magam e téren is?Van valakinek valamilyen tapasztalata erről? (bocsi a bagatell témáért)

Menek, mert apa morcan néz :? . Sziasztok,jóéjt mindenkinek!
petra

Kép
Kép
petra78

Na, ma este megtöltöm a topikot...

dóri: remélem, minden a lehető legjobban alakul Vikivel! Szegények, nem is tudom, melyikőtöket sajnáljalak, Téged, Vikit, vagy Marcikát? :?

Petra, Gabi: nagyon édesek a babák :D

Kitta: én ennyi hetes/napos voltam, amikor Marci született :wink:

rozmaring: nagyon cukik a srácok :D

adalék, guargumi-téma: Apám mesélte a minap, hogy vmikor pár éve el akart menni egy húsüzembe melózni (hentes a szakmája). Hát, közölték vele, hogy maradi...ti. ő csak húsból tud párizsit készíteni, és csak nézett kerek szemekkel, amikor öntögették a gépbe a savót, pasztát, izébigyót :roll:
Erről eszembe jutott, hogy 17 éve, amikor Virág volt pici, az első "húsféle" a párizsi-virsli volt, amit be lehetett vezetni a babaételek közé. Most a csirkemell...abban talán még van hús :?

iwiwen engem senki nem keresett :cry: :wink:

Kép
súgok valamit :)

Kép
az "új" kisbabánk :wink: :D

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Dóri: nagyon sajnálom Vikit, jobbulást neki. Nagyon nehéz helyzetben vagy most, de remélem, használ az AB Vikinek, és elkerülhető a műtét.

Jovika: keresünk Téged is iwiw-en, ha megírod priviben a nevedet :lol: :wink:
Nem is akarom tudni, mi van a párizsiban - nálunk az egyébként is macskakaja :wink: (bár igazság szerint a finnyásabb macskám meg se eszi, a többi is inkább csak akkor, ha nagyon éhesek) Macskáim egyébént anyukámnál laknak.

Petra: ügyes vagy, hogy tornázol, nekem egyelőre nincs erőm :lol: .

Dincuska: szerintem is nyákdugó, úgyhogy hajrá holnapra :lol: :wink:

l: szerintem se izgulj, ha valami gond lenne a picivel, UH-on mondták volna. Ott mindent megnéznek részletesen, mégha nem is mondják. Nem sok van köztetek Kittával, biztos össze fogtok futni majd a Barossban :lol: Amúgy ki a dokid?

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!
Igenigen, Dincus!!! Azazazazaz! (Nálam így kezdődött este 11kor és másnap egykor babával végződött!!!) Holnap egész nap rátok gondolok, tuti, hogy ketten jöttök onnan már haza!!!
Dóri, millió drukk a pici lányodnak! Tényleg jó, hogy viszonylag jól viseli, és reméljük, használnak az antibiotikumok! Vigyázz magadra.
Jovika, köszönöm a kedves szavakat (és a többieknek is!) nagyon aranyosak vagytok... De édes a 2 pici gyerkőc! (Jaj, olyan gáz, hogy mindig ilyen édes, gyönyörű, csodaszép, meg hasonló szavakat használok, de tényleg minden baba itt édes, gyönyörű, csodaszép, és egyszerűen nincs is rájuk szó! Na.)
Petra! Hallod, le a kalappal... Én azt hallottam, hat hét után bármit lehet...- De azé Rubint Rékát még hanyagold sztem... :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Igenigen, Dincus!!! Azazazazaz! (Nálam így kezdődött este 11kor és másnap egykor babával végződött!!!) Holnap egész nap rátok gondolok, tuti, hogy ketten jöttök onnan már haza!!!
Dóri, millió drukk a pici lányodnak! Tényleg jó, hogy viszonylag jól viseli, és reméljük, használnak az antibiotikumok! Vigyázz magadra.
Jovika, köszönöm a kedves szavakat (és a többieknek is!) nagyon aranyosak vagytok... De édes a 2 pici gyerkőc! (Jaj, olyan gáz, hogy mindig ilyen édes, gyönyörű, csodaszép, meg hasonló szavakat használok, de tényleg minden baba itt édes, gyönyörű, csodaszép, és egyszerűen nincs is rájuk szó! Na.)
Petra! Hallod, le a kalappal... Én azt hallottam, hat hét után bármit lehet...- De azé Rubint Rékát még hanyagold sztem... :twisted:
Vendég

Upssz, bocs...
Vendég

Sziasztok,

Köszi a kedves szavakat a lakásra, jólesett :)
Ma voltunk a 6 hetes kontrollon, minden ok. már csak év végefele, vagy januárban kell mennem rákszűrésre! :wink:

Dóri,örülök, hogy a másik dolog rendbe jött, viszont Vikit nagyon sajnálom!Elhiszem, hogy aggódsz, de valahogy picit próbááljj higgadt maradni, és nyugodt Marci miatt!Fú, jó nehéz helyzet ez most! :? Minden jót kívánok nektek!!!!És imádkozom Vikiért!

Dincus,Hurrrrá nyákkdugó! :P Lehet holnap már kettőben leszel?Jó lenne! :wink: Drukkolok.
Csabi doki ari volt mint mindííg, de az a kórház, katasztrófa!Úgyhogy jól tetted, hogy inkább ott szülsz,a jó kis Máv után ez??!!!Na hagyjuk inkább :roll:

Jovi,Én se tudom a neved, de megjelölhetsz te is, ha gondolod(iwiw) :wink: Nagyon édik a képek.
Kályhaelirigyelés :D :D

Szilvih,dehogy hiszem azt rólad,hogy fényezed magad, hát én kértem, hogy íírd le miket szoktál venni!
Iggen neked azért ez szerencse, hogy megeszi a nyers túrót pl. Eszti ilyeneket csak rendes kajának eszik meg.Ha tízórairól vagy ilyesmi "nasiról" van szó háát ahhoz nem.Chipset, csokikat én sem adok neki.Kekszet nééha azért szoktm.Pl. van az IKEA-nak a svéd édesséégek közül az a különböző ízű virág alakú töltetlen keksze.Na azt imádja!Meg hobbits kekszet szoktam neki venni, az meg gabonás.Amúgy a túrórudiban nincs semmi ilyen, legalábbis ráírva nincs!
Bio dolgokat én is imádom, de az ahhoz, hogy naponta fogyasszuk, iszonyú drága!Bár amikor elkezdtem tejet adni neki, 1 évig csak a piros biotejet kapta!
Zöldség+gyümitől is félek néha azért amit írtál te is.Pl. a múltkor volt a rovarírtóvasl permetezett paprika, és a saláták a savas eső is ráesik, abban terem :roll: szóval gáz itt már minden!
Párizsi, na Eszti csak azt eszi meg meg a májasokat!Sonka, szalámi nem kell neki.Az sem bíztató amit Jovi írt.SDe párizsiból én csak a marhát, vagy a borjút veszem, az meg a sonkánál is drágább, szóval abban csak van már hús!
Hát nemtom, de undorító ez az egész!!!!Azért csakk reméllni tudom, hogy nem lesz semmi baja.És továbbra is figyelem ami nagyon gázos azt nem vesszük meg :!:

Gabi,de jó, hogy jelentkeztél, már én is kezdtelek hiányolni!Brendon, nemhogy szép, hanem gyönyörűűűű baba!!!! :)

Petra,Eszterke is nagyon édes kisbabóka :wink: Az jó ha van már energiád tornázni, csak óvatosan még!Én januárban akarok kezdeni magammal valamit, addig adtam időt!

I,üdv :) érdekes amit írsz, mert én bevallom őszíntén ezt nem is figyeltem sose az uh-on! :oops: Én mindíg a kezeit, lábait, meg újjacskáit kérdezgettem, hogy megvan-e minden.Meg a végefele a köldökzsinórt!Bár tudom ez utóbbi semmit sem jelent, mert egy óra alatt is rátekerdehet, holott előtte még minden ok. volt, de azért jó volt mindíg hallani, hhogy minden ok!
Szerintem sem lesz ott probléma, mért is lenne?!De ezen ne stresszelj most!Persze azért kérdezz rá a köv. Uh-n úgy majd megnyugszol azért.

Ma képzeljétek este 8-4:30-ig aludtunk egybe!Akkor volt az első szopi utána 7:30-kor!Tök jóóó, nem?
És még rakok egy ma de.-i képet, hogy már napok óta így tartjuk magunkat, és ma le is fotóztam! :)
Kép

Jó éjt!
manóci

sziasztok

Dóri Vikinek mennek a drukkok, sajnálom nagyon.. én is ettől parázok, nehogy Petinek is legyen. (bár neki kisebb a valószínűsége a dokik szerint..(nincs vizelet visszafolyása..) mi se kaptunk túl jó híreket 2 hete a dokinál, de mi kb erre számíthattunk sajnos..

Dincuska drukk hogy a hamarosan a kezedben tarthasd Emmát. remélem a beindulás után siet kifelé.. (nekem mind Ádám mind Peti még 1 hete húzott rá.. :) a nyákdugeszra..)
csajok a képek nagyon jók.

Dikó nagyon édes Jázmin:)

Manóci nagyon szép a lakásotok...

Timóca jobban vagy.. (hát igen a Baross u-ról nekem se sok jut eszembe.. :roll: )

Emmamami te is jó sok minden mentél át.. a gyerekeid nagyon szépek:)

Rozmaring üdv itt!

képzeljétek ma ideért a levél hogy a PKU szűrés eredménye nem lett jó, nem kellő mennyiségű anyatejeds táplálás miatt.. ezt vártam már 3,5 hónapja (uis a védőnő mondta hogy itt Fehérváron szinta a kismamák 99%kap mostanában.. )Petinek is a 3. napon már levették, mikor ösül az ember ha pici előteje van.. :roll: így holnap jelenésünk van a védőnéninél, és Ő leveszi.. (még jó h nem Pestre kell visszamenni) csak sajnálom a kismanót.. :(
képzeljétek kibújt Peti első fogacskája.. :) :lol: bár szenvedett vele rendesen, meg én is.. (pl a szopi is 1 óráig tartott sírásokkal tarkítva..:( )

Gabi baba nagyot nőtt Eszter.. és a mosoly.. :wink:

elküldöm, majd később dobok képet:)
cintia2

cintia2!!!!drága vagy!!!de az én babám kisfiú és Brendus a neve!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

dóri!!!jobbulást!!!!!!a gyerekek erősek,okosak.... :P és ez jóóóó!!!

Jovika!!!látom egy titkot súg neked bébike a képen!!cukkkiiii!!!

Manóci!szép baba,szép kobaktartás!!!!!ügyi!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi baba bocsánat .. :oops: :oops: ezt már a terhességi hülyességre se foghatom..:( sorry akkor is aranyos aa kisfiad.. (de miért Esztert írtam?? ) :roll:
cintia2

Sziasztok!

Timóca!
Rigó Dokihoz járok. Róla csak jókat hallottam idáig (bár, nyilván van olyan is, akinek nem jött be). Ahhoz képest, hogy az I-es olyan, mint valami központi pályaudvar, vagy nem tudom én mi, ha találkozunk tudja ki vagyok, egyből képben van, és azért azt jó érzés tudni, hogy hiába "csak egy" vagyok a kismamái közül, rögtön tudja, hogy merre hány óra. (Már feltéve, hogy találkozunk, mert eszméletlen, hogy mennyire elfoglalt. És ráadásul most nevezték ki az új igazgatónak. Úgyhogy 1,5-2 várakozással már "egész jó" vagyok. De sajnos volt már 3-5 óra is... És baromira kell vigyáznom, hogy amit mond, azt egyből megjegyezzem, miközben végig azon drukkolok, hogy ne felejtsem el feltenni azt a 4 kérdést, amit akartam. És a "Jónapottól' a "viszlátig" vizsgaltostul, mindenestől cakkundpakk, kb. max megyed óra az egész...
Az egész terhességem idáig abszolút problémamentes volt. Az előbb említett dolgok elég kellemetlenek bírnak lenni, de bőven kiegyezek velük, ha ezektől több/nagyobb továbbra sem lesz)

:)

Manóci!
Amikor már akkora volt, én is azonnal megszámoltam ezét-azát, lecsekkoltam a gerincét, és arról is alaposan meggyőződhettem, hogy fiú. Hála az ultrahangnak, nyugodtan várhatom, hogy megszülessen, csak azzal a fránya 4D-s látvánnyal nem vagyok "kibékülve"... (El sem tudom képzelni, hogy anyáinknak is még milyen lehetett, hogy gyakorlatilag fogalmuk sem volt arról, hogy végül mit találnak a pólyában. Asszem nekik hosszabb volt ez a 9 hónap, mint most nekünk...)
l
Eger

Sziasztok!

Lányok! A ti babáitok hogy állnak anyatejes pötty-ügyben? Mert az én kisfiamnak nagyon durva, már a fülén is, a hajas fejbőrén és a nyakán hátul is tele van, nagyon sűrűn. Tegnap a gyerekorvos írt egy steroidos krémet, ettől én kicsit tarok egy 1 hónapos csöppségnél. Valakinek van hasonló tapasztalata? A lányomnak is voltak pöttyei, de nem ennyi és nem ilyen csúnyák és csak az arcocskáján.

Dincus! Éljen a nyákdugó! Szerintem is kibújik már az a bébi. Ügyesek legyetek, szorítok én is!

I!4D és !D között is van különbség. A kép élessége attól is függ, hogy hogyan sikerül elcsípni a babát, mennyire mocorog. A mi 4D képünkön sem látszik a szem.

Dóri! Kitartás! Ezek a picik nagyon erősek és sokkal jobb a gyógyhajlamuk! Minden OK lesz!

Cintia! Durva ez a PKU ügy, szegény picúr, újabb macera, neked meg újabb idegeskedés.

Petra! Azért lightosan tornázz, és hasizmot szerintem még ne nagyon!

Jovika! Ti is nagyon édik vagytok, az "új baba" szép nagynak született!

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring

Sziasztok!
Rozmaring, nálam is mind2 gyerek pöttyös volt, mindkettő pont 4 hetes korától, és a lányom jobban, mint a fiam, ő kapott is rá valami kencét, de már nem tudom, mi volt az... Bekentem ugyan a pöttyeit, de egyáltalán nem múlott el hamarabb, mint a fiamnál, akit nem kezeltünk.
Cintia, a gyerkőceid alapján tudtalak beazonosítani :lol: ugye te találtál meg iwiwen?
Jovika, én is nagyon szívesen bejelölnélek, de ugyanaz a gondom, mint a többieknek: nem tudom a neved... :wink: De engem pölö könnyen megtalálsz esetleg, Dincus módszerét követve: 1 Emma van Dunaszentgyörgyön... :)
Kíváncsi vagyok, mi lehet Dincusékkal... :roll:
Vendég

Rozmaring!! Még nem is üdvözöltelek!! Én is az Istvánban szültem ,kicsit hamarabb. Az én szülésem is így alakult, hogy vizsgálathoz feküdtem le, és szülés lett belőle..:) Te is azon a rémes alternatív "szülőágyon"?
Hááát elég durva ez a szteroidos kenőcs csecsemőnek, én nem vagyok orvos, de azt tudom, hogy a picik nagy többségének van így egy hós kora körül. Nálunk Dorkának volt, elég erősen, de nem kellett vele semmit csinálni. Nekem azt mondták, hogy álljak le a tejtermékek fogyasztásával egy darabig,é s rendbe jön. Így is volt. Szerintem kicsit várjál még, és figyeld.

I, amikor majd először nézel kisci fiad gyönyörű szemébe, jót mosolyogsz majd a mostani félelmeiden. Addig meg vhogy ki kell bírnod!!!

Dincus, nem tudtam jönni, tegnap, de hátha olvasod még pda-n... Vajúdás közben képzelj magad elé egy szép nyíló virágot, pl. rózsát, ahogy szép lassan kinyílik. A fájdalmakról meg képzeld azt, hogy nagy hullámok a tengeren, és ha küzdessz ellenük, akkor biztos, hogy elnyelnek a habok, de ha puhán rájuk fekszel, és átadod magad nekik, akkor szépen kivisznek a partra kicsi Emmádhoz... :)

Gabi, de jó látni titeket! Ez a kép tényleg nagyon jól sikerült!! Vagy tényleg ilyen gyönyörű Brendon, vagy nagyon fotogén!!! :twisted:

Cintia!! MÁr első fog??? Hű, de le vagyunk maradva!!! Akkor kezdődhet a fogmosás??? :roll: PKU szűrés: nem értem, miért csinálnak maguknak dupla munkát. Meg nektek is...

Móni, alvás :lol: . Nekem ma Dorka aludt reggel 7ig.. :P Viszont utána egyből fel is akart kelni, úgyhogy elrontotta a kedvem. :x Kár, hogy nem úgy osztják be, hogy mind a ketten egyszerre aludják végig, akkor végre, úgy 4 év után végig tudnék aludni egy éjszakát... :roll:
Hanna nagyon ügyi!!!!

Timi, macskakaja :lol: NÁlunk is max. annak fordult elő. - amíg volt macskánk... :cry:

Jovika, virsli, mint első kaja?? Na az sem lehetett semmi! :shock: Édes a "pici babád" :twisted:
Tényleg, ti tesókocsival közlekedtek??? Egy barinőmnek van alig használt testvérkocsija, 25-30-ért odaadná.

Petra, én is tornázgatok már.. A hátamat még a 6 hét letelte előtt elkezdtem kimozgatni, a szopik miatt fájt. Bár most azt hallottam hogy 3 hós korig nem érdemes, mert csak kintre rakódnak az izmok, de ezt nem értem, úgyhogy én tornáztatom. Nekem is nagyon elegem van már az úszógumiból, nem vagyok hozzászokva. :oops: Örülök, hogy jó megy a szopi!

Dóri!!! Szorítok nektek Vikiért!!! Azért próbálj meg fejni a kórházban, az másnap jó lesz otthon Marcinak. Az angol nők így "szoptatnak, ", mivel nekik hamar vissza kell menniük dolgozni.

Megyek, mert hiszti van.

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Csak gyorsan... az alábbi sms-t kaptam:

"Szia(sztok)! Elfoglaltam az ágyam a klinikán. Doki szerint lehet pár nap, de akár 17 is. Amíg minden ok, nem sürgeti. Remélem, Ti jól vagytok. Puszi Mindenkinek: Dincus"

Reméljük, most már hamar jön Emma baba :lol:

l: én is Rigó docensnél szültem :lol: Róla én is csak jókat tudok mondani, nagyon kedves volt velem, pedig az utolsó pillanatban kerültem hozzá (a régi kórházamban nem szülhettem, és a dokim őt ajánlotta, mint személyes jó ismerőse). Nagyon szimpi, bár sokszor én se láttam. Májusban mindenhol előadásokat tartott :lol:

Cintia: gratulálok az első fogacskához :lol: . Jó korán jött :lol:

Én most egyelőre torna nélkül is szépen fogyogatok (a betegségem miatt nincs nagyon étvágyam). De majd ha már jól leszek, nekem is muszáj lesz elkezdeni valamit (diabetológus javaslatára)

Kép
Kép
timóca

rozmaring!

a tejpötyire kérj krémet ha csúnya,de ami nem az arcán van,az más!tuti melegtől van,tök ugyanolyan.én egyikkel sem tettem semmit.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

rozmaring!

Elvileg mindkét helyen modern és jó készülékekkel dolgoznak. (De az is biztos, hogy mivel manapság azért ez elég felkapott lett, igyekeznek is kihasználni a dolgot: aki csak teheti beruház egybe, és jól meghirdeti).
A baba amúgy elég nyugis típusnak tűnik egyenlőre. Szokott mocorogni, de azért az nagyon ritka, hogy ki akarná rúgni a ház oldalát. A képeken is mindig az látszik, hogy jól elvan: ezt csinál-azt csinál, de a kezét odébb nem vinné az arca elől...

:D

szilvih!

Hál 'Istennek nem vagyok egy pánikolós fajta, de az is igaz, hogyha egyszer valami el kezd motoszkálni a fejemben, akkor az addig ott is marad, amíg valahogyan pont nem kerül a dolog végére.
Meg kell mondjam, hogy jól esnek a biztatásaitok, és így azért már kicsit gyorsabban telik az idő jövő hét csütörtökig. Akkor majd közvetlenül is meg tudom majd kérdezni az ultrahangost. (Feltéve, hogy akkor még egyáltalán napirenden lesz a téma... :D )
Azt nem tudhatom mi fog eszembe jutni amikor először nézek majd a gyerek szemébe, de most ezt tippelem:
1. Na, végre túl vagyunk rajta...!
2. Lebuktál. Most már látom az arcod, nem bújhatsz el többet.
3. Istenkém, nemsokára pihenhetek(???)...!

:D :D :D

timóca!

Néha, ahogy a Doki röpködését nézem a folyosó, az szokott eszembe jutni, amikor a rajzfilmeken úgy rajzolnak meg valami nagyon mozgalmas dolgot (menekülést, stb.-t), hogy egyszerre a tér összes irányába mozog a figura. Egyszerre szalad mindig, mindenhova...

:)
l
Eger

Sziasztok!

Sajnos csak el kellett mennünk a védőbe, mert csak tovább nedvedzett a köldöke, most lekezelték, állítólag most már rendben lesz. Súlyunk 4430gr. :lol:

Vettem most Liberot és sokkal jobb, mint a Pampers, legalábbis nekem is jobban beválik, majd még kipróbálom a Huggiest is.

Képzeljétek a nagylányom tegnap bemelíroztatta szőkére a haját, ez az első melírunk, de nagyon jól áll neki, olyan nagylányos lett vele. Ránéztem és igen, felnőtt a lányom :cry: , egy kicsit nehezen viselem, nagyon rá kell most már figyelnem.

Móni!
De jó, hogy Hannus ilyen jól eszik, gondolom ez téged is megnyugtat. :)
Nagyon szépen tarja magát, az meg külön öröm, hogy ekkorákat alszik éjszaka.

Ildi!
Nem tudom, hogy ez a teljes digoxinos lista-e , úgy találtam, gondoltam felteszem. :wink:
Mi is nagyon szeretünk ám babakocsizni? :lol:

Petra!
A lányod kiköpött te! :lol:
Tornázni elméletileg 6 hetes kortól szabad, fontos a fokozatosság és, hogy ne legyen izomlázad, mert megváltozik a tej íze. Én bíztatni tudlak, számomra nagyon fontos a sport én biztos el fogom kezdeni amint lehet.

Timi!
Seb téma hurrá :lol: innentől már csak jobb lehet. Mi most kakilunk zöldeset, eddig szép aranysárga volt :?

Kitta!
Nagyon kevés van már hátra neked is. :lol: Örülök, hogy szimpi az új dokid, ez nagyon fontos.

Gabi!
Brendon még mindig egy álom pasi. :lol:

Emma!
Voltam már fent az angyaloldalon, szinte mindig megsíratom a történeteket, de mindig elképedek az anyukák akaraterején. Várom a ti történeteteket is, majd szólsz, ha már fent lesz.

Szilvi!
Meg kell állapítsam, te egy roppant tudatos nő vagy, már a terhességed alatt is feltűnt, aztán meg a szülésednél, na meg most ahogy a gyermekeidet étkezteted, szóval tényleg le a kalappal. Te egy igazi anyatípus vagy. :lol:

Rozmaring!
Igazán szépek a gyermekeid.
Szteroidos krém hát elég durva, nem is tudják, hogy pontosan mitől van a kiütés, és egyből szteroiddal bombázni. :roll: Mutasd meg másnak is szerintem.

Cintia!
PKU szűrés :evil: Hiányolom a képeket a gyermekeidről :!:

I!
Üdv közöttünk! Mi a keresztneved? Hú én is úgy vagyok, mint Móni, sosem figyeltem a szemét, inkább a végtagjait, hogy biztos megvannak-e.

Jovika!
Ti is nagyon szépek vagytok és milyen nagyok!!! :lol:

Edina!
Nagyon szorítok, hogy ne kelljen sokáig a kórázban lennetek. Beszélj Emmával, hogy most már tényleg igyekezzen kifelé!

Kép Kép

KépKép
KépKép
szylvi

sziasztok,
gyorsba, amíg Marci megébred. Itthon vagyok most jöttem haza nemrég (az 5 órai etetésre) , férj van benn Vikivel., Éjjelre is ő van mindig, külön babás szobában vagyunk, mindezt a csecsemőosztályon (elvben csak 1 évesig lehetnek itt gyerkőcök), de a kórházigazgató engedélyével felvették (volna) Marcikát is tök egészségesen, de jobbnak láttuk, ha nem költöztetem be őt magunkkal. Így mehettünk a csecsemő o.-ra, és van egy "lakosztályunk" komnplett szobánk, amiben férj is bennaludhat Vikivel, különben nem lehetne. MIndezt tök ingyen. Van egyébként anya szoba is, tök kultúrált. Váltjuk egymást férjjel, lefejt tejet kap Marcika 1x, és így van több időm. l. ma 11-kor megszoptattam és most jöttem haza nemrég mondom. Várom, hogy felébredjen, megetetem, robogok vissza legalább a fürcsire. :( aztán vissza Marcihoz. Anyum van a Gergővel és a Marcival napközben. Óriási segítség... :!:

Ma aludt is Viki a szokásosan, fél 1-től és fél 4-kor kelt fel szúúnyogra, úgyhogy beszerezutem egy VAPÉ-t. :@ Jól bírja szereencsére a kórházasdit, de sajna min. 1 hét, és nem lehet hamarabb lefalcolni, se láz, se hőemelkedés szerencsére, eszik, mint a gép, és alszik is. Az 1 órási gyogyira sem ébredt fel (hajnalban). Vénája hál az égnek még okés. Kinn vagyunk a kertben egész nap, van játszó, kis tavacska hallakkal, galambok, árnyék, babakocsinkkal sétálgatunk. Szóval egész okés, én amúgy egy hulla vagyok. Gondolhatjátok.. :(:(

hallom ébredez a legkisebb..
puszi
Vendég

Dórikám,azért ez a rosszban elég jól hangzik!Drukkolok nagyon, és pihizz legalább éjjel amennyit tudsz!
Az meg nagyon jó, hogy anyud így tud segíteni :wink:

Szylvi, :) köszi igen olyan jó!Jázmin nagyon kis édike :)

Szilvih,igen, de te optimistább vagy,mi a férjemmel azt saccoltuk, hogy kb. 10 évig tuti nem tudunk jókat aludni :lol: :lol:

Cintia,köszönöm :)

na ,mennem kell mert őrültek háza van.kicsi a kezemben üvölt, eszti meg iszonyúúú rossz.direkt sikongat, szóval úgyis fürdés, léptem!
manóci

sziasztok

Emmamami igen én jelöltelek be, képet nem volt energiám tegnap felrakni, de majd ma.

reagálni sajna nem lesz ma időm,... :(
Dóri annak örülök hogy jól vagytok, mennek a gyógymanók Vikinek...

a képek..

hogy tudnék felmenni...

Kép

sikerült :)
Kép

Peti
Kép

a három tesó :)
Kép

tesómmal mi:)
Kép
cintia2

Sziasztok!

Csak a túró rudihoz: Sajnos az is legalább 4 féle adalékanyagot tartalnaz, attól függ, hogy milyen fajta. Csak mostm ár nem E betűkkel írják rá, hanem a nevét írják ki, hogy megvegyék...

Cintia, gyönyörű a kiccsalád. Röhögtem Ádám arcán, amikor csak a gyerkők vannak: Ide ültettek, na valahogy csak vége lesz már. :lol:

MEgint nem hagynak netezni... :roll: :evil:

Kép
Kép
szilvih

Dóri, de jó, hogy legalább normális körülmények között vagytok!!! Ez melyik klinika? Remélem, már Vikinek sem fáj a pocakja, ezek a modern AB-k egyből hatnak! Végülis a kert meg a tavacska kicsit olyanná teszi neki, mintha nyaralna valahol. Persze erős túlzás, de legalább mindent elkövetnek...

Dincus, te vajon hány ágyas kórteremben zsúfolódsz?

Móni, Ollyan édes Eszter, és mekkora haja van!!! És milyen jól fésült!!! LIllámnk mindig égnek áll a haja.
Melyik a piros biotej? Én zöldet szoktam venni, nem mindig, de ha pl. télen a Tescoban leáraznak egy kartonnal, mindet be a fagyasztóba, és tart egy darabig. Tényleg ezeknek még az íze is más. Dorka mondja, hogy szereti a kefírt, de a biokefír a legfinomabb... :roll:

Szylvi, köszi a dícséretet, sajnos Dorka születéséig én sem voltam tudatos fogyasztó. Én voltam a legnagyobb porleves- és párizsievő, kólaivó és poritalfogyasztó. És kicsit gyógyinak néztem azokat az embereket, akik odafigyeltek erre. Most meg engem néznek mások annak... :twisted:
A lányod egyedül találta ki, hogy melíroztat?
Jázmin 2 hetesen már milyen ügyesen figyel!!!

Nelli, hogy telnek a hétköznapok? Jártok játszótérre? Hogy alakul az alvás? Szoktam rátok gondolni, amikor Lilla minden neszre felébred, hogy mi legalább el tudunk vonulni tőle, de nálatok nagyon nehéz lehet megoldani...

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Tegnap már írtam is nektek egy hosszút, de épp a végénél elszállt :evil:
Jó is volt és rossz is volt ez az egy hét... rá kellett jönnöm, hogy Milán még kicsi ehhez... Nem is vele volt a gond, hanem a felnőttekkel, akik mind jobban tudják hogy mi a baja, mit kell csinálni vele, egymás kezéből kapkodták ki, és egyszerre négyen hajoltajk fölé a kiságyba (na ezt az én gyerekem nagyon utálja, és egyből elkezd ordítani) és...és...és

Edina, hol késik már Emmababa???? Azt reméltem már az ő fotója fog várni :)

Dóri, kitartás! Sokat gondoltam rátok. Legyél erős, Viki meg fog gyógyulni és hamarosan minden rendben lesz.

Csilla
Vendég

Már többen is tettetek fel lakásfotót :) Úgy látom dominál a melegsárga szin, jelentem nálunk is ilyen van :lol:
Kedvet kaptam tőletek, csinálok én is pár fotót és bemutatom a mi kis fészkünket :lol:

Csilla
Vendég

Cintia,tök jók a fotók, édes mindhárom lurkód!De amin a tesóddal vagytok az is nagyon jó.Ott olyan mintha 5-en lennétek tesók :) :) de végülis majdnem :wink: Te a baloldali vagy?(ha szemből nézzük?)

Szilvih,fú, azért az gáz amit magadról írtál, úgyhogy jó hogy váltottál étkezésügyileg!Na, én levesporokat, meg poros italokat sose eszem-iszom.Meg régen se.Igaz nem bio-táplálékokat veszünk, de azért nagyjából a jobb minőségű cuccokat, és azt már nagyon régóta!Csakis bízni tudunk, hogy nem lettünk még nyavajásak :? :!:

Csilla,szia :) pont gondoltam rád, hogy milyen rég voltál, aztán jutott eszembe, hogy nyaraltok!Rokonok, :( hagyjuk!!!!
Elhiszem, hogy idegesítettek, meg a gyereket is!
Lakás képek, :P jöhetnek, várjuk!

Dincus,nincs bent a gép?Hogy vagytok, még egyben??
manóci

Dóri :)
Nagyon sajnálom, amin most keresztülmész :( Nagyon együtt tudok érezni. Mikor nemrég Domcsi volt bent 2 napig, mert azt hittük, neki is vesemedence gyulladása van, én nagyon kikészültem. És Nektek ez most 1 hét, és tudom, hogy utána még jó pár napig vissza kell járni. Nekünk is volt 2-szer.
Nagyon drukkolok Nektek, hogy ehhez elég erőtök legyen! Szerencse, hogy van segítséged a párod és anyukád személyében. És hogy ilyen kultúrált körülmények között vagytok.

Szilvi :)
Alvás: most akadtam nagyon ki, hogy elegem van, hogy kétlábon járó cumi vagyok, de nem tudok ellene tenni, mert különben üvölt mint a sakáll. Az altatás egyrémálom. De már valami napirend féle látszik kirajzolódni. Éjjel sajnos sokszor kel, majd reggel ébredés. Utána evés, kis játék, majd altatás. 1/2 9-9 között elalvás max. 1 órát. Utána evés. Majd séta. Majd megint evés, altatás hosszabban. Kis alvás után megint fentlét. Majd pár napja elalszik nagy nehezen 5-1/2 6 körül éjszakára. Ezt egyszer megszívtam, mert a tisztábatevésre felébredt 10-kor, és utána csak éjfélkor tudtam elaltatni. Két napja azt csinálom, hogy mikor a csajok elmentek aludni, nagy csendben, lámpa nélkül (TV azért megy) tisztábateszem, majd megetetem. Így nem ébredt fel, de hátránya, hogy éjjel sokszor kel, mert éhes.
Viszont a csajokat nyugodtan el tudom intézni este.
Hát ez meddig tart, nem tudom.
Nagyon fáradt vagyok.
És igen, sokszor a csajok kiabálása miatt alszik el nehezebben.

Dincuska :)
Holnap fogsz szülni a szülinapomon :lol:

Kiütés: Brigin is nagyon csúnyán megjelentek, ami hol jobb, hol rosszabb, de nekem eszembe sem jutott, hogy kell rátenni valamit.
h.nelli

Manóci nem én szemből a jobb oldali vagyok :) ma mutattam munkatársamnak is a keresztelőn készült képeket és Ő is összekevert :)

Dóri örülök hogy azért kulturált körülmények között tudtok lenni..

Csilla sajnálom hogy a nyaralásotoknak van keserű mellékzöngése is.. sajnos néha a felnőteket a legnehezebb kezelni.. (nem lehetet nekik finom célzást adni??)én pl ilyen okok miatt nem keresem nagybátyámék társaságát..

képzeljétek Peti belendült most is leraktam aludt fél órát és hasrafordult illa kiságyba 180 fokot fordult..és vigyorgott ki:) kis örökmozgó :)
cintia2

lakás
Milán ágya: Kép
konyha: Kép
nappali részlet: Kép
fürdő: Kép
Vendég

Sziasztok!
Most csak gyorsan... (azért ugrottam fel, hogy hátha van hír Dincusékról... De megint nincs :( Szegénykék. Vége lehetne már...)
Csilla! ESZMÉLETLEN KLASSZ A FÜRDŐSZOBÁTOK (is)!!! Holnap megmutatom Feriapunak...
Jovika! Meeegtaláltalak, bibibíííí az iwiwen! :lol: Kevésbé hosszú, de kitartó keresgélésemnek köszönhetően (www...) Ott is csodaszépek a gyerkőceid!
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Elvittem a kisfiam bőrgyógyászhoz, és szegény ekzemás. Annyira sajnálom, mert viszket is neki. És tényleg steroidos kenőccsel kell kenni. Remélem elmúlik! Ilyen pici és egyből hasfájás+ekzema. Valakinek esetleg volt/van hasonló problémája?

Nelli! Részvétem, sorstársak vagyunk, én is éjjel-nappal altatok. Csak cicin, ringatva vagy esetleg babakocsiban alszik el és ma pl. max. 20 percre.

rozmaring
Kép

Kép
rozmaring

Rozmaring! sajnálom! Egy barátnőm kisfiának volt pár hós korában, elég vacak dolog, barátnőmnek alig engedtek valamit enni, aztán meg mások kijelentették, hogy hülyeség, egyen, amit akar... :shock: Nem sok mindent tudnak erről, ez végülis allergia.
Nem mehettek babaúszásra sem emiatt, de aztán sokat javult, egy éves kora körül sztem már elmúlt. Nem emlékszem, hogy kenegették volna.
Te kinél szültél? SZülésznő, doki?

Csilla, nekem a konyhátok tetszik nagyon, nekem is hasonló színű van, de nem ennyire szép nagy. Sajnálom a nyaralást, azét biztos voltak jó dolgok is, nem? Anno DOrka kicsi korában nekünkis rá kellett döbbenni, hogy gyerekkel (pláne picivel) azért nem uaz a nyaralás, mint előtte. :roll:

Dincus, kevés emberért jöttem fel ennyiszer az internetre, mint érted!!!

Dorkáék elmentek a repülőnapra, ollyan jó lesz picit "egyedül", de tudom, hogy annyira fogom őket várni haza, meg izgulok is értük, nehogy lepottyanjon egy repülő... :roll: Olyan furcsa ez az ambivalencia, se veled, se nélküled.
Úgyhogy többgyerekeseknek ajánlok is egy cikket, a bűntudatról:
http://www.babazo.hu/szakertok/20070723 ... emben.html
Mostanában én sokszor éreztem így, és az ovitéma is aktuális.

Kép
Kép
szilvih

Az alábbi üzenetet kaptuk Dincustól:

Szio!

Helyzetjelentek.
Sajnos babanetre nem tudok irni, mert nem tamogatja az alkalmazast a pda.
De elolvastam, amiket irtatok, es nagyon jol esett!
Hat, a nyak csutortok este csak bemutatkozott, aztan pentek este jelentkezett sokkal durvabb mennyisegben...es meg szombaton is jott vmi. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet...
En sem ertem, hogy mert fektettek be hetvegere, eleg lett volna hetfon is, node a dokim borzasztoan elovigyazatos. Tegnap volt uh, nem is tudtak mar a fejecskejet megmerni, annyira lent van... de azert a papirra rairja, hogy 90...amikor maga mondta, hogy normalis metszetet nem talal. Ugy tunik, ez az en sorsom:midig az uh-n idegesitenek fel! Igyekszem nem foglalkozni vele, azert ha 1 honapja 88 volt, csak tobbet nott 2 mm-nel.. Az aramlas meg jo, de a lepeny mar II-III.
Orulok, hogy ilyen normalis a dokim, es nem akar beavatkozni, amig minden okes. Hihetetlen, hogy uh-k alapjan igy nem lehet beloni a terminust, de azert azt mondta, hogy mostmar igyis-ugyis tul vagyok a 40-en.
Egesz jo a korhazi ellatas...en rosszabbra gondoltam!De azert neha ramtor a depi meg a "sosemszulokmeg" erzes... Hetfon kicsikarok a dokimtol egy datumot, hadd kapaszkodhassak mar valamibe...
Koszonom, hogy gondoltok rank. Maszom a lepcsoket, hatha hatna mar, kemenyedesek vannak, es mostmar a punikornyek is olyan furcsan nyilall.
Nellinek remelem igaza lesz, es Emi is bekoszon ma mar. Neki Boldog Szulinapot!
Sokat gondolok Doriekra, remelem minden rendben lesz. Sok erot kivanok!
Csilla, udv itthon, sajnalom, hogy a rokonok kicsit bekavartak a nyaralasba... Lanyom "jegyese" gyonyoru,ahogy a rezidenciaja is meg a lakasotok is!
Jovika, jelolj be engem is, en is kerestelek mar!

Sajnos nem tudok mindenre reagalni, egyszerrecsak egyet tudok megnyitni.

Igyekszem jonni meg!

Mindenkinek kuldom a pusszokat!

Timoca, remelem a sebed helyet sem latod mar!

Puszik

Kép
Kép
timóca

Jovika, én is megtaláltalak!!!

Kép
Kép
szilvih

DIncus, hajrá nyákdugó, csak annyit jelent, hogy folyamatosan tágulsz!!! :) Ebből még simán lehet ma baba! NAgyon jó, hogy a doki nem sietteti a szülést. Kíváncsi lennék, hogy csinált-e oxitocin-tesztet.

Na igyekszem nem egész nap itt ülni, hanem kihasználni, hogy alhatok!!! :lol:

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!
Dincuska, azok alapján, amit leírtál: nagyon meglepődnék, ha Emmababa nem kopogtatna ma... :D Nekem is szimpatikus, hogy ennyire odafigyelnek rátok, és, hogy a dokid nem sietteti a szülést. Csak kitartás, és türelem!
Amúgy ez az "egyfolytában jön valami" is a tágulást jelzi. Meg azok a fájdalmak... meg, hogy annyira lent van már a feje (nembajám, ha nem túl nagy a feje, vagyi, ha esetleg nem nőtt annyit, vagy mittomén... Könnyebben kibújik legalább! :wink: )... Meg a lepény... Szerintem mostmár tényleg csak órák lehetnek hátra...
Sokat gondolok rátok!
És Dóriékra is... :)
Szép vasárnapot!
És boldog szülinapot Nellinek! :)
Vendég

Dincuska, én is csak miattad jöttem :lol: Szeretném már látni végre kihez adom a fiamat :wink: Hol az a lány??????
Vendég

Köszönöm a köszöntést!

Talán igazam lesz, és Dincuska ma babázhat :lol:

Borzalmas éjszakám volt. Teljesen felkelt Brigi 2-kor, és 1/4 5-ig nem tudtam elaltatni. Utána aludt 1/2 órát, majd a szelek miatt egyfolytában mocorgott. Utána fel is kelt újból enni, és egész délelőtt 1/2 órát aludt. Hál istennek most délután már 1/4 1-től alszik. Jó kis ajándékot kaptam tőle :lol:

Dóri, hogy vagytok?
h.nelli

Sziasztok!

csak bekukk, Dincusnak drukkok mennek, már nagyon várjuk azt a babácskát! :)
Dóri nagy kitartás, gyógyuljatok!!!!

igyekszünk mi is hogy lakásképekkel bombázhassunk titeket! :) Egész nap meg tegnap is fenn voltunk a háznál, most is csak szopi miatt vagyok itthon! nem is reagálok, majd holnap akkor itthon leszek!

Szépen alakulunk, lassan költözhgetünk már! Ma kipakoltuk Mina leendő szobáját, hogy kezdődhessen a glettelés-festés! Fürdő kész, ha kitakarítottam, arról teszek fel képeket! :D

na megyek is, várnak a díszlécek!

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

Dincus,tök jó, hogy jelentkeztél, én is miattad kukkoltam be :wink: Mennek a drukkok, Emmának és neked!

Nelli, Isten Éltessen sokááá!

Csilla, klassz a lakásotok nektek is, jó kis színes fiatalos :wink: De nálam is a fürdőtök viszi a pálmát, naon tetszik :)

Szilvih,téged sem, talállak az iwiw-en, meg Jovit se!Azt hogy csináljátok, hogy teljes név, és emilcím nélkül rátaláltok valakire?? :oops: én ehhez úgy látszik béna vok :(
De viszont most néztem, hogy mi a végzettséged!Akkor rokonlelkek vagyunk.Én a Csalogányban dolgoztam évekig!Mint nevelőtanár(pszich.+ pedagógia végzettséggel)Onnan nem ismersz valakit?

Timi,köszi a helyzetjelentést :wink:

El kell dicsekednem, képzeljétek ma úgy aludt el Hannus, hogy telekajálta magát, ő köpte ki a cicit, és már csak kínlódott meg forgolódott mellettem.Úgy döntöttem akkor berakom az ágyába, de úgyis sírni fog!És neeeem!Magától elaludt :) :) :) Gondolom ilyen többet nem lesz, de ez ma akkor is tök jó volt!(bár nem bánnám, ha ezentúl így menne az esti alvás) :wink:
manóci

Mint itt többen,most én is Dincus miatt kukk be, de ha már itt vagyok.... ;)

Dóri!Odaértek a gyógypuszik?Küldök mééééég!

Rozmaring: én éppen ma bizonyosodhattam meg majd' biztosra,hogy Eszternek is valszleg ekcémás a kis bőre.Mivel neki a nyaka körben (tokácska telibe) piros és száraz, először a melegre gondoltunk...de se tegnap s pedig ma nem volt meleg!(Korábban meg nem volt ilyen bőrpír).Most már a vállán is van ilyen piros,hámló dolog.nemtom mitől lehet, a héten megmutatom a dokinőnek.A bnőm kislánya most 4 éves ő is ezzel indított anno, mára kinőtte.Ő nem használt mosószert sem öblítőt hanem mosószappant és a bőrre a Lipobase-nevű krémet javallotta.
Ha még ez nem lenne elég a fejbőre sem szép a kicsinek...nem koszmó mert az volt nagyfiamnak anno...ez hámlik az egész hajas fejbőrön.Olvastam most ilyet is,hogy ez is lehet tünet. Tök jó.... :cry: Nemtom mitől lehet... Nálatok javult valamit a helyzet a kencére?

NAGYON SZÉPEK A LAKÁSOK (és mindenhol rend van, ellenben nálunk :oops: )!!!!!

Kép
Kép
petra78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?