Sziasztok,
Köszi a kedves szavakat a lakásra, jólesett
Ma voltunk a 6 hetes kontrollon, minden ok. már csak év végefele, vagy januárban kell mennem rákszűrésre!
Dóri,örülök, hogy a másik dolog rendbe jött, viszont Vikit nagyon sajnálom!Elhiszem, hogy aggódsz, de valahogy picit próbááljj higgadt maradni, és nyugodt Marci miatt!Fú, jó nehéz helyzet ez most!
Minden jót kívánok nektek!!!!És imádkozom Vikiért!
Dincus,Hurrrrá nyákkdugó!
Lehet holnap már kettőben leszel?Jó lenne!
Drukkolok.
Csabi doki ari volt mint mindííg, de az a kórház, katasztrófa!Úgyhogy jól tetted, hogy inkább ott szülsz,a jó kis Máv után ez??!!!Na hagyjuk inkább
Jovi,Én se tudom a neved, de megjelölhetsz te is, ha gondolod(iwiw)
Nagyon édik a képek.
Kályhaelirigyelés
Szilvih,dehogy hiszem azt rólad,hogy fényezed magad, hát én kértem, hogy íírd le miket szoktál venni!
Iggen neked azért ez szerencse, hogy megeszi a nyers túrót pl. Eszti ilyeneket csak rendes kajának eszik meg.Ha tízórairól vagy ilyesmi "nasiról" van szó háát ahhoz nem.Chipset, csokikat én sem adok neki.Kekszet nééha azért szoktm.Pl. van az IKEA-nak a svéd édesséégek közül az a különböző ízű virág alakú töltetlen keksze.Na azt imádja!Meg hobbits kekszet szoktam neki venni, az meg gabonás.Amúgy a túrórudiban nincs semmi ilyen, legalábbis ráírva nincs!
Bio dolgokat én is imádom, de az ahhoz, hogy naponta fogyasszuk, iszonyú drága!Bár amikor elkezdtem tejet adni neki, 1 évig csak a piros biotejet kapta!
Zöldség+gyümitől is félek néha azért amit írtál te is.Pl. a múltkor volt a rovarírtóvasl permetezett paprika, és a saláták a savas eső is ráesik, abban terem
szóval gáz itt már minden!
Párizsi, na Eszti csak azt eszi meg meg a májasokat!Sonka, szalámi nem kell neki.Az sem bíztató amit Jovi írt.SDe párizsiból én csak a marhát, vagy a borjút veszem, az meg a sonkánál is drágább, szóval abban csak van már hús!
Hát nemtom, de undorító ez az egész!!!!Azért csakk reméllni tudom, hogy nem lesz semmi baja.És továbbra is figyelem ami nagyon gázos azt nem vesszük meg
Gabi,de jó, hogy jelentkeztél, már én is kezdtelek hiányolni!Brendon, nemhogy szép, hanem gyönyörűűűű baba!!!!
Petra,Eszterke is nagyon édes kisbabóka
Az jó ha van már energiád tornázni, csak óvatosan még!Én januárban akarok kezdeni magammal valamit, addig adtam időt!
I,üdv
érdekes amit írsz, mert én bevallom őszíntén ezt nem is figyeltem sose az uh-on!
Én mindíg a kezeit, lábait, meg újjacskáit kérdezgettem, hogy megvan-e minden.Meg a végefele a köldökzsinórt!Bár tudom ez utóbbi semmit sem jelent, mert egy óra alatt is rátekerdehet, holott előtte még minden ok. volt, de azért jó volt mindíg hallani, hhogy minden ok!
Szerintem sem lesz ott probléma, mért is lenne?!De ezen ne stresszelj most!Persze azért kérdezz rá a köv. Uh-n úgy majd megnyugszol azért.
Ma képzeljétek este 8-4:30-ig aludtunk egybe!Akkor volt az első szopi utána 7:30-kor!Tök jóóó, nem?
És még rakok egy ma de.-i képet, hogy már napok óta így tartjuk magunkat, és ma le is fotóztam!
Jó éjt!