Új privát üzeneted érkezett!

winnie:
a képet megkaptuk, ma láttam a mailcímemen. Feltesszük még a hétvégén!
Többiek: KÉP???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Bocs, ma csak egy rövid bejelentkezés, nincs épp netünk...
De látom, még senki nem szült meg.
Mi sem...
Sőt, tegnap (kiírás szerint hivatalosan 38+6-on (a tickeremben szereplő mai 38+3 az én számolásom)) 3000-es méhszájjal voltunk a dokinál, lehet, hogy én inkább 10 hónapig hordom majd?? :lol: :lol:
Szóval egyenlőre semmire semmi jel.
De a túlhordás miatt azért nem aggódom, mert 18-áig biztosan fog várni a doki, és nem is kell befeküdnöm a terminus, azaz 8-a után sem (érdekes is lenne 3 gyerek mellett :lol: ).
Viszont 3500 g-osnak tippelte :shock: :shock: , mekkora lesz túlhordással?? Remélem azért nem döntünk csúcsot! (Eddig 3800 g volt a legtöbb.)

Mindenkinek a legjobbat, gyors szüléseket. Remélem a jövő héten megint lesz netem...

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Winnie!
Egyelőre elengedtek minden nélkül. A dokim azt mondta, hogy hetente 1 CTG és ha nem szülök, akkor vizsgálat, vagy UH, vagy valami. Nem tudom, hogy mit szeretne, ha letelik a terminusom. Szerintem nem mer olyasmit mondani, hogy feküdjek be, mert tudja, hogy úgyis hazalógok.
A szülésznő azzal búcsúzott, hogy ha a gyereke nem akar szülőszobában születni, akkor menjek csak haza, legfeljebb otthon szülök, annál nagyobb baj nem történhet. Végülis igaza van. Felszerelés, ember van itthon, aki ért hozzá. A köldökzsinór nincs a nyakán. Nemigen kellhet műtő, hacsak nem elfolyt víz mellett nem szülök. Akkor meg úgyis van idő beérni a kórházba....
Apa ezzel nem ért egyet, dehát.....

Szívritmuszavar: valaki kérdezte, hogy felnőttnél mikor vizsgálják részletesen. Ha percenként 10-nél több van az extra ütésből.
Mágnes: Az I-es klinika UH-sa nagyon profi. Remélem aggodalomra nem lesz semmi okotok. De jó, ha megnézi.

Niki!
Nagyon szép! Szerintem csak szopi és baba két napig és lesz elég tej, hogy ne kelljen más folyadékot adni neki. Viszont legyen nálad olvasnivaló, szendvics és innivaló, esetleg TV és DVD távírányító.

Valamit még biztosan szerettem volna írni, de most nem jut más az eszembe.
Jóccakát!
Snoopy

KépKép
snoopy

Snoopy: jár az embernek egy túlhordás is ;) Kitartás!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok csajok!
bocsi hogy csak igy betolakszok de olvaslak titeket és a homeos dologhoz van egy linkem itt minden levan irva nagyon hasznos!
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... chamomilla

Gratulálok Niki babájához!nagyon szép!sok boldogságot kivánok!
és mindenkinek aki most fog szülni kitartást!!!!
puszi... bocsi a tolakodásért!

KépKép
KépKép
beus22

Jó reggelt,
Mégezsyer kösyi a gratokat, ay alsó linkre fogom feltenni a képeket a babáról, de ayért néha ide is becsempésyek egz kettőt, hogz ne kelljeen kattintgatni.

Bocs a zy cseréért, már átállítottam.

Azt még nem is mondtam, hogy az az asztalos végül nem csinálta meg a bútort és én ezen úgy kifakadtam, úgyhogy a párom, aznap mikor jöttünk haza, akkor vett egy babágyat és szekrényt, amit egyébként is meg akartunk csináltatni, csak így 30 ropival dárgább lett.:( De szép legalább!!!

Most éppen alszik Danibaba, és az az érdekes hogy nem tudok pihizni, most is itt ülök. Éjszaka kétszer kel fel olyan 1 jörül és 4-5 között.

Én igazából nem tudom, mennyit kellene ennie gramokban? VÁr a mérleg szerintem nagyon nem megbízható, mert nem mindegy hogy fordul és mozog rajta a baba. Mondjuk van kakis meg pisis pelusa is, és nagyon remélem nem éhes.:)

Laktoherb tea: Szerintem tök jó ízű nekem nagyon bejön.:)

MEgyek okosítom magam könyvekből, amíg nem ébred fel, meg vasalok egy kicsit, babarucikat, most nagyob kedvem van hozzá mint a múltkor, mert látom kire adom.:)

Puszi Mindenkinek,

MÁgnes, biztosan nem lesz semmi baj, egy anya megérzi az ilyet.

cCc,

Neked is kitartás, nemsokára itt az időd. egyébként azon a pénteken állítólag melegfront volt és a Mávban rengeteg kismama szült aznap éjjel.

Lányok a táblát melyik oldalon találom? hogy ki a köv, esetleg megszült azóta valaki, mert visszaolvasni nincs sajna időm.:(

Tinu,

Nem vörös hajú, hanem szőke.:) apjuk ki is akadt volna ha vörös, hogy kié a gyerek.:))

csernusn

én azt néztem még az én táblámból, hogy viki, snoopy, szana,

Megszült már közületek valaki???

Puszi,
Niki

csernusn

életjel :wink:
cicmerák

niki! még senki.
cicmerák

Niki: asztalos :twisted: - hogy lehet ilyen bunkó valaki???? :evil:
Az én férjem is kiakadna, ha vörös lenne a kislányunk, de én azért reménykedem. :lol: Végülis én ugyan szőke vagyok, de van két unokatesóm is, akik vörös hajúak. Hátha valahogy a genetika így üt ki...

Kép
Kép
tinu

Hát én nem tudom hogy mit szólnék ha vörös lenne a babám habár apa is meg én is szőkék vagyunk.Igaz a nagyim eredendően vörös volt úgyhogy sansz van rá.Sőt anyukám mondta hogy én is vörös tincsel születtem ami később kiszőkült. De majd kiderűl :D

nika70
Salgótarján

Snoopy! Nálatok mennyibe kerülnek a hordozókendők? Nem találtam az árat.
cicmerák

Sziasztok!

Csak egy gors bejelentkezés...

Niki,

Nagyon kis tündéri Dániel! Megnézegettem a képeket, gyönyörű!
S nagyon ügyesek voltatok szüléskor is...
Nálunk még semmi esemény, sőt most már keményedések sincsenek. Fura, persze amikor nem kellett volna, akkor aztán jöttek rendesen - pár hónappal ezelőtt. Most már nagyon nyűgös vagyok, mert kb. 15percenként kell járnom pisilni, fáj a derekam és rettenetesen feszül a hasam alsó része.
S annyira várom már, hogy láthassam a kicsit...

Kép
Kép
szana80

Sziasztok!

Még egyben vagyok. Se fájás, se semmi. Pedig úgy reménykedtem, hogy a hétvégén beindul valami, bár még itt a vasárnap.

Ildi! A hagymatea tényleg szuper megfázásra, köhögésre. Úgy kell csinálni, hogy egy nagy lábasban kb 30 dkg cukorból csinálsz karamellt, aztán leveszed a tűzről, és hideg vizet engedsz rá( óvatosan, mert spriccelni fog), aztán amikor a megkövesedett égetett cukor feloldódott a vízben, akkor újra tűzre teszed, és beleteszel kb 4-5 vöröshagyma külső száraz héját( amit előtte azért meg kell mosni.) . Ezt főzöd egy 15 percig, forr egyet, és kész. Ezt a lábas teát oszd be egy napra, langyosan igyad, kortyonként. Nekem bevált, és ráadásul tök fini ize van.

Niki! GYönyörű a babátok. Olyan jó neked. Én már mindenkire úgy irigykedem, aki már megszült. Ebbe bele lehet őrülni, hogy még mindig nincs semi.

Mágnes! Örülök, hogy hazaengedteke. REméljük, hétfőn kiderül, hogy semmi komoly baj nincs a piocivel. Szorítok nektek.

Na most le i slépek, mert már tök húz lefelé a pocim, nehéz ülni is, mert rálóg a combomra.

Mindenkinek jó éjszakát. Puszi: Viki

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73

Hú, ma nem sokat írtatok! Úgy látszik, mindenki elfoglalt. Akárcsak mi. De végre megvan a bababútor! A férjem összerakta, és egész nap pakoltunk, takarítottunk, tologattuk a bútorokat, hogy a helyére kerüljön minden. Ha majd minden kész lesz (mert azért még kupi van), akkor le is fényképezem, hogy megmutassam. Kicsit bútorraktár jellege lett a kisszobánknak, de azért minden elfért. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Még nem írtam, pedig kérdeztétek. Nem, azóta, hogy legutóbb úgy tett a kiscsaj, mintha születni akana, azóta még annyi kontrakcióm sincs, mint amikor napi 6 db gynipralt szedtem ellene.

Cory!
Hi!
Ma reggel jöttem rá, hogy a túlhordott gyerekek ráncosak és hámlanak. Kell ez nekem?

Tinu!
Szerencsére a ded az elején kevés helyet foglal :D Várjuk a képet!

Snoopy

KépKép
snoopy

Szia Snoopy!
Ha jól látom a szalagod, akkor már mindegy :) De ezekszerint egy kiscsaj nemcsak velem babrál ki :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Snoopy: igen, a baba fogja a legkevesebb helyet elfoglalni. :D
Lányok, ti mibe pakoltok a kórházba? Lehetséges, hogy bőröndbe? A férjem szerint nem fogok beleférni egy táskába... :o

Kép
Kép
tinu

Jaj, teljesen megörültem, mert látom, hogy már középhaladó felhasználó vagyok. :lol: 8)

Kép
Kép
tinu

Tinu,

ha hiszed, ha nem én nylon zacskóba vittem be egy törölköző, pizsit és fogkefét... másra nem volt időm, mert nem tudtam pontosan, hogy mennyi időm van a baba születéséig miután elmegy a magzatvíz....

Hozzáteszem, ugye 30 hétben senki sem készül szülésre, így nincs összepakolva :-)

KépKép
KépKép
bunny75

én ugyan még nem készítettem ösdsze a cuccokat de a nagyja már megvan és hátizsákban viszem be.Az a legkénylemesebb:)

nika70
Salgótarján

ma mindenki alszik, vagy vásárol...

de jó azoknak, akik alszanak :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Bunny: én is azt mondom, hogy de jó, akik alszanak! :( Én már napok óta nem alszom rendesen a gyomorégés miatt. Úgyhogy ma elhatároztam, hogy nem eszem többet már. Hátha ez segít.

Kép
Kép
tinu

Bunny: leht hogy már írtad, de lehet tudni, hogy mitől indult be a 30. héten a szülés? volt előtte is probléma, vagy csak egyszerűen útrakelt a kis lurkó?

Niki: gáz amit kérdezek, dehát ez is érdekel. és te részese voltál a beöntés nélküli szülésnek. Nagyon gázos volt a szó szorors értelmében?
Vendég

[b]Tinu[/b]!
Apa szerint mi se bőröndbe, se hátizsákba, se nagy tv-s dobozba nem fogunk beférni. Szerinte a kórházi cucc utánfutóra fog kerülni.... :D Jellemző a férfiakra... Ha már 2 törölközőt meg 3 pizsamát raksz be, akkor utánfutó kell. :roll:

Andi

Kép
andykamama

Niki!
Gáz vagyok, de hol kell nézegetni a képeket? Olyan kíváncsi vagyok a kis szépfiúra, de én nem látom azt a bizonyos "alsó linket". :oops: :?: :?:

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok Csajok!

Látom, hogy mindenki a kórházi cuccnál tart. Hát én holnap fekszem be, és egyenlőre egy nagy sportáskát viszek, abban vannak a hálóingek, bugyik, tisztasági eszközök, meg törölközök. Egy hátizsákot, amiben kaja van, meg innivaló. És lesz még egy nejlonszatyrom is, amiben azok a cuccok vannak, amik ebbe a kettőbe nem fértek el. Aztán ha szülök, még hoznak utánam két nejlon, az egyikben a mellszívó és tartozékai, a másikban a betétek és a picinek pelenka, meg popsitörlő, meg textilpelus van. Szóval tényleg olyan, mintha nyaralni mennék. Egyébként a bőröndbe sokkal jobban elfért volna, de nincs pofám bőrönddel beállítani a kórházba, mert még kidobnak.

Ha történik velem valami , Tündének fogok sms-t írni, és akkor majd ő továbbítja az eseményeket felétek.

Tünde! Ugye megteszed ezt a szivességet? Előre is köszi

Hát mindenkinek további jó tágulást kivánok, és gyors, könnyű szülést.

Vigyázzatok magatokra.

Puszi mindenkinek.Jó éjszakát!

:P

kviki73

Jaj a múltkor ígértam képeket a babaszobáról. Most pótolom. Kép Kép Kép
Na sok puszi mindenkinek

kviki73

Sziasztok!

Viki, persze, küldd csak azt az sms-t minél hamarabb!!! :)
Megy a drukk, remélem nem kell sokáig tétlenül dekkolnod a kórházban!
Babaszoba tök jó, nekünk is ilyen kádunk és állványunk van.

Szilvi, látom, ez a kaki dolog nagyon fogalkoztat.
:wink:

Niki, örülök, hogy jól érzed magad, és hogy nem vagy már depis, mint szülés előtt. :)

Kataa, merre vagy? Minden ok Veletek?

Finises Lányok, én nem láttam frontot az időjárásjelentésben. :(
Persze azért megy a drukk mindenkinek!!!!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Cic!
A hordozókendő árak a szopi egyéb fül alatt vannak a többi hasonszőrű extra mellett. A karikás 4900, a kötős L-esig 6000, annál hosszabb 6300.

Ismét eljátszottunk egy szülés beindulást. Egészen nem vettem komolyan a 8 perces fájásokat és levittem a skacokat a játszóra. Aztán, amikor 4 perces is volt már, akkor hazamentünk, hogy ez azért már akár valami is lehet. Amint felmerült a kórház gondolata, azonnal 15 percesre váltott a szervezetem, majd eltűntek a fájások, bár kicsit még gyakrabban van kontrakcióm, mint szokott, de azok kemények. Legalább megúsztuk szülőszoba nélkül. Holnap NST, azrán konzultáció. Gyerek lubickol éppen, kutya baja, csak az óvódáskort várja.

Jóccakát!
Snoopy

KépKép
snoopy

Jó reggelt Csajok! :)

Megvolt a fazonigazítás, hát nem volt egyszerű....:), de sikerült, Anya nagyon boldog!!! :)

Pocak szépen nő, Drágaságom éjszaka tartja karate edzését!!!

:) Kép
mot

Sziasztok!

Énis még egyben vagyok.:)
Nekem még nem voltak sosem jóslófájások...magzatvízszívárgás, aztán jöttek csak...

Még nem mostam ki a babó rucijait és magamnak se pakoltam be.
Pedig úgy érzem ő pontos babó lesz, vagy legalábbis azt szeretném!:wink:

A héten már ezekkel foglalkozom..:) itt az ideje.
Tegnap megírtam a listát, előszőr magamnak frissítem fel a rucijait, majd a manónak is..aztán a héten bepakolok.

Megcsináltattuk a kocsinkat, amit totálkárosnak minősítettek, kisebb vagyon, de nem érte volna meg eladni.:( Szóval, ha minden jól megy ma este fogom haza vezetni..még sosem vezettem egyedül-hááát meglátjuk, majd írok.

Olyan nehéz már a fazonigazítás..már nem látom, de van hozzá érzékem..szegény pocakosok, olyan rossz, márcsak a tükörben láthatom...
A pocim egész arika, folyamatosan fotózzuk, majd este csinálunk frisset és felrakom. Holnap CTG és doki.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

sziasztok,

A hátizsák kézi sporttáska és bőrön is megtalálható volt a kórházban nálunk, és két sporttáskát vittem, egy nagyot és egy kicsit. Magam cuccát és a babáét.

Szilvi,

A szülésnél a páromat kérdeztem meg utólag, hogy volt-e valami, mert én nem éreztem, hogy hol jönnek a dolgok. Azt mondta volt, de többet nem beszélt róla. ott már nem éreztem kínosnak, mert a fájdalmak és a nyomási inger elfeledteti veled ezeket a dolgokat.

Tudjátok mi volt inkább a furcsa????Pénteken szültem a dokim nem volt a hétvégén, és hétfőn találkozni vele a folyosón. Akkor futott végig rajtam, hogy ez a velem egyidős fiú szülesztett meg és láttot teljes pucérságomban. Na az először kínos volt, de mivel mindennap bejött ezért utána már nem volt az.

Már megszült kismamik és gyakorló anyukák? Mennyire szigorúan tartjátok be a 3 órás etetést?

csernusn

Andika,

Igazad van a link lekerül, amióta új vonalzóm van.

az elérhetőség a http://kep.tar.hu/csernusn

csernusn

Niki: jaj, de jó, hogy felraktad megint a linket. Megnéztem a képeket és egyszerűen gyöngyörű ez a gyerek!!!! Most már látszik tényleg, hogy szőke. :) És hogy elveszik még abban a kék rugiban. 8)

Kép
Kép
tinu

gyönyörűt akartam írni, de így benne van, hogy "gyöngy" - szóval olyan, mint egy gyöngyszem :lol:

Kép
Kép
tinu

Niki: tündére baba a kis Dani, nagyon édes! Nálatok lehetett bevinni ruhát a babának? Nálunknem lehet, itt adnak rájuk valamit (kíváncsi vagyok mibe öltöztetik), és csak hazajövetel előtt lehet felöltöztetni a saját ruhájába. Ezt a marhaságot...??? nem tudom miért van így!
Köszi az infót kakszi ügyben.

Tünde: igen, nagyon foglalkoztat a dolog, én csak ettől parázok az egész szüléssel kapcsolatban, hogy csak legyen idő beöntésre!!!! Nagyon nem szívesen pakolnék oda az asztalra! De hát ezt ugye nen nagyon tudom megválsztani! Ha egyébként nem fájásokkal megyek be, hanem elfolyt a magzatvíz, akkor már tuti nincs idő beöntésre? Nem tudom, ezért kérdezem!

Hát Snoopy, veled aztán játszik a kis manócska rendesen. Most már hányadszorra viccelt meg? Nagyon nem akar előbújni a pocakodból, pedig már nagyon itt lenne az ideje!

Na ezek szerint Vikiről már csak Tünde által fogunk infót kapni, befeküdt. Drukkolok nagyon, hogy minnél hamarabb meglegyen a baba.

Sziszi: nálad nem látok vonalzót, te mikorra vagy kiírva? Azért most már csak óvatosan azzal a vezetéssel, főleg hogy még nagyon friss a jogsi. De örülök, hogy legalább azért sikerült az autót megcsináltatni. Ez oylna gáz, hogy a másik hülyesége miatt a ti autótok amortizálódik le a fenébe! Vigyázz magatokra!

Tinu: hát igen ez a fránya gyomorégés, ez nálam annyira kiszámíthatatlan, néha napokig semmi, aztán meg mindegy mit eszek, akkor is van! Én is már a 3. álmatlan éjjszakán vagyok túl, de a kis bagolyfióka miatt. Annyira éber éjjelente, és hát már megtalálta a bordáimat is, és két napja giga nagyokat rug, ami már fájdalommal is jár. Úgyhogy néha arra ébredek, hogy valaki fúrja az oldalamat és akkor nincs megálla legalább fél órás kűzdelem jön. Aztán elalszik, és akkor én is visszaalszok, de két óra múlva kezdődik az egész! Na nem gond, csak nem hittem volna, hogy ilyen kemény mocorgás lesz odabennt!
Vendég

Szilvi: nekem ma sikerült aludnom végre. :D A gyomorégésre tehát nálam az a megoldás, hogy nincs vacsora. Mondjuk a reggeli kávé után is ég a gyomrom, de utána nem fekszem vízszintesbe, úgyhogy azon túl lehet jutni. Csak az esték gázosak. Nem semmi, hogy ilyen aktív a babód! :shock: Az enyémke nem szokott ébreszteni éjszaka. Inkább csak reggel nem tudok esetleg visszaaludni, de áltában ilyenkor elkezd a gyomrom is korogni, úgyhogy a kettő együtt szokott kiugrasztani néha az ágyból. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok

Itt vagyok en is,az eltunesemnek oka volt,meghogzza jo fajdalmas.
Kaptam egy mellgyulladast+mellseb+felszallo baci+laz..es iszonyu fajdalmas szoptatasok...
Ugyhogy a mult hetben nagyon kivoltam.Nem reszletezem,mert nem szandekozom ijesztgetni az elso babasokat.
Most mar nagyon remelem hogy a gyogyserek segitenek,baba szopizik szepen szerencsere,mar a beteg mellembol is,addig kezel kellett fejni,hat az sem volt egy lenyalom.
Szoval most remeljuk hogy a baba meghizza a minimumot es sikerul tapi nelkul minel tobb ideig kihuzni.
Megmondom oszinten:nem szamitottam erre csak az segiett at hogy nagyon akartam szoptatni.

Latom Niki ota meg nincs ujabb baba.
Megneztem a kepeket Niki, a kiskrapek nagyon hasonlit rad,remelem jol latom :) :)

Snoppy
Koszi a segitseget,vegulis nem az volt a baj hanem a baci,aminek a tenyeszteset most varjuk,ab-t kell szednem mert nem segiett semmi.
A gepi fejes talan az egyik oka a bimboudvar begyulladasanak,ugyhogy teljesen le vagyok allitva a fejorol,ezert is nem kerestunk meg titeket a boltba :?
Ugyhogy most a 2 orankenti szopit erositjuk nala,hogy hizzon,sokat laszik ,eddig meg tankonyvi baba ugyhogy ebresztgetni kell,pedig nem sargult be.
Az mostm egint kiderult hogy en terhessegre,szulesre nagyon jo vagyok,de a szoptatasra talan nem.

Viszont volt jo oldala a dolognak,lefogytam 53kg-ra es a hasam is teljesen visszament mar :lol:
Na azert nem akartam am ilyen gyorsa nes ilyen aron..

Viki
Drukkolok nagyon nektek!!!

Na puszka mindenkinek
Kata

Kép
Kép
kataa

Kata: jaj, együttérzek, micsoda tortúra! De ha már egy picit jobban vagytok, akkor ugye kérhetünk képet Leonról? :) Képet, képet!

Kép
Kép
tinu

Kata: képet szertnék én is!!! Atya ég, hát csak ez hiányzott gondolom, jó kis gyulladás. Remélem már jobban vagytok. A sebesedést a gépi szívás okozta? Akkor most puszta kézzel kell fejni, vagy ilyen kézi mellszívót azért használhatsz? Még szerencse, hogy a tejcsi nem ment el! Ez a lényeg!
Vendég

Tinu :D
Kép
Kép

Kép
Kép
kataa

Kataa! Sajnálom :( azért már remélem jobb.

Korenával mi van?

Én ma megyek dokihoz. Még semmi fájás. Pusza, cic
cicmerák

Szilvi
En felvaltva hasznaltam a Gepi/kezi Medelat.Csak a mellem nem birta.Alexnal nem fejtem ennyit,talan azert nem mutatkozott ez a problema.
kezzel nem tudtam fejni sosem,a vedono megmutatta anyunak O segiett,mert en annyira betetg voltam hogykeptelen lettem volna ra.
Azota nem hasznalok mellszivot,viszont nem mindenkinel van ez,en nem vagyok egy szoptatos fajta ugy latszik es megviselte jobban....
Tejcsi va negyenlore eleg,de csak aszopival tudom szaporitani,remelem az eleg.Lenyeg hogy minel tobb hetig legyen csak anyatejes Leon. Alex mar ilyenkor reg kapott tapit is.
Nem felek en tole,csak ha mar ennyi fajdalmat beletettem,remelem sikerul meg egy ideig.

Niki
En 2 oranket adok neki szopit ,hogy hizzon,mert O kis babuci meg :) Ha nem sarga Dani,akkor kar ebresztgetni,amx 3 orankent,persze ha skat van fent az mas.

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert még meló van, aztán 3-kor megyünk a lakásba hibabejárni, kezd határozott elérhető közelségbe kerülni a költözés. :lol: :lol: :lol: borzasztóan várom már, nem gondoltam volna, de naggggyon. Gondolom azért is, mert már úgy rendezgetnék, így meg csak állnak szatyorban halomban a babacuccok.....

Kata, sajnálom a gyulladást, drukkolok,hogy minél hamarabb túllegyetek rajta, és remélem a kitartásodnak meg lesz a hosszú eredménye!!!!!

Tinu, Szilvi: gyomorégés. Nektek a kakaó / tej nem jön be? nekem ritkán ég estefele, de akkor egy fél liter kakaó nagyjából helyre teszi, legalábbis segít......

Snoopy, Viki, és aki ott van már, drukkolok nagyon!Hú, Cic, most látom, hogy már Te is 40.hétben. Huszonheteknél frukkoltunk, aztán Te is a végén túlhordasz :wink:

Korenáért meg kezdek aggódni, remélem, nincsen baj.... :?

Niki, tük édesek a képek!

Még jó régen volt téma, többen ajánlottátok, azóta majdnem végigolvastam a Suttogó-t, hát nekem tökre tetszik ez a filozófia. Ill valahogy én is így képzeltem el, de határozottan tetszik :) aztán majd persze meglátjuk a gyakorlatot..... :? :D

Na, minden jót, jó szüléseket, jó babázásokat :)

KépKép

KépKép
winnie27

Kata: nagyon helyes Leon! Nagyon szupi, hogy tettél fel képet! Olyan gondoskodnivalóan icike. :) Bölcs szemekkel.

Fú, én most mentem el a postára a megrendelt babaerszényért. Lehet, hogy kicsit szűk lett, de nem tudom, mert életemben még nem használtam ilyesmit. Kipróbáltam egy játékbabával, de az ugye nem az igazi. :) Iszonyú béna vagyok. Alig bírtam megtanulni, hogy is vegyem fel, pedig ez a legegyszerűbb konstrució. Komolyan negyed óra volt legalább, mire rájöttem, hogy vegyem fel baba nélkül. Aztán meg ugye a játékbaba lába merev és nem olyan, mint az élőé. Próbáltam belepasszírozni az erszénybe, de gondolom, egy élőt nem lehet ilyen jól megfogni és pláne nem lehet passzírozni. :shock: Szóval nem tudom, nem pénzkidobás volt-e. De hogy jó-e a méret, az csak akkor derül ki, ha már megszületik a babó. Addigra meg lejár a 30 napos cserélési időszak. :?

Kép
Kép
tinu

Winnie: az esti tejivást gyakorlom én is, csak az a baj, hogy vízszintesbe jön a böfi (mint a kisbabáknál :lol: ) és azzal együtt a sav is. :shock: Szóval a tej csak akkor használ, ha utána nem fekszem le, vagyis napközben. Nekem egyébként egyáltalán nem tetszik ez a Suttogó. Nagyon idegesít, és valszeg azért, mert amilyen kényszeres vagyok, nekem másból sem állna a napom, mint hogy az órát lesném, hogy most akkor negyed óra fenntartás, meg álometetés, meg mi a fene. Ráadásul nem tetszik az sem, hogy két hetesen tanítsam meg mindenképpen cumisüvegből enni.

Kép
Kép
tinu

Tinu, na nekem sem minden 100%, pl ez a cumisüveg dolog meg sem maradt, hogy ilyen volt :) én nem olvastam ennyira "szigorúan", hogy negyed óra micsoda, nekem az az elvi rész tetszik, hogy legyen valami rendszer, mi jöjjön mi után, aztán hogy mi mennyi ideig, azt kezeljük rugalmasan, ahogy babóca igényli. Legalábbis én ezt szűrtem le magamnak.... aztán majd meglátjuk, mi jön be a gyakorlatban.

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Nagyon régen jártam már felétek!Valamikor szeptember elején.Sajnos nagyon sokat keményedett a hasam, és nyílt a méhszáj (3210-es volt).Szigorúan kellett feküdnöm a 26.héttől, a 36.hétig.Közben Diaphyllint szedtem.Otthon voltam, és semmit nem csinálhattam.Mondta a doki,hogy felejtsem el a takarítást,főzést,mászkálást, különben befektet a kórházba,nehogy koraszülött babánk legyen.Nagyon megijedtem, úgyhogy betartottam mindent. 2 hetente jártam vizsgálatra,szerencsére nem nyíltam tovább! Olyan drága az én férjecském,hogy minden házimunkát megcsinált, az ebédet pedig rendeltük.A 36. héttől már többet mozgok,mostmár lehet, nehogy aztán túlhordás legyen.Tovább is nyíltam,(3222) de ez nem baj.Dec. 10-re vagyok kiírva,úgyhogy már mi is izgatottak vagyunk! Állandóan égnek a telefonok,minden ismerős,rokon hív,hogy mi újság velünk?
A babaholmikat 1 hónapja vettük meg, minden elő van készítve. Szinte minden kék és fehér színű,hamár egyszer tudjuk,hogy kisfiúnk lesz (Martin)! :D
Én is összepakoltam, 2 táskánk lesz.Az egyikben vannak azok a holmik,amiket a szülőszobára kell vinni,a másikban pedig a többi cucc.
Választottunk szülésznőt is,nagyon kedves,aranyos kis nő!Bármikor felhívhatom,ha szeretnék valamit kérdezni,Ő csinálja az NST-t,nem kell várakoznom, stb...Jó is ,hogy választottuk,mert a dokim pont elutazik 1 hétre akkor,amikorra ki vagyok írva. :? Legalább a szülésznőm egy biztos pont! :D
Jóslófájásaim a 36. héttől vannak,minden nap.Ez már jó jel!Éjjelenként nem sokat alszom,már nehéz a nagy pocakkal forgolódni.Sokat járok pisilni.A savammal nincs gond,amióta leszállt a pocakom.
Gratulálok mindenkinek,akinek már megszületett a babája!Olyan gyönyörűek! :D
Mivel nekünk nincs internetünk csak a szüleimnek,nem mindig tudok írni,de majd jövök!Puszi! :D
alexa2006

Szia Alexa!

Tök jó, hogy jelentkeztél, most már reméljük, minden ok lesz veletek :) és még a végén tényleg túlhordasz..... :wink: :)

KépKép

KépKép
winnie27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?