Sziasztok!
Nagyon régen jártam már felétek!Valamikor szeptember elején.Sajnos nagyon sokat keményedett a hasam, és nyílt a méhszáj (3210-es volt).Szigorúan kellett feküdnöm a 26.héttől, a 36.hétig.Közben Diaphyllint szedtem.Otthon voltam, és semmit nem csinálhattam.Mondta a doki,hogy felejtsem el a takarítást,főzést,mászkálást, különben befektet a kórházba,nehogy koraszülött babánk legyen.Nagyon megijedtem, úgyhogy betartottam mindent. 2 hetente jártam vizsgálatra,szerencsére nem nyíltam tovább! Olyan drága az én férjecském,hogy minden házimunkát megcsinált, az ebédet pedig rendeltük.A 36. héttől már többet mozgok,mostmár lehet, nehogy aztán túlhordás legyen.Tovább is nyíltam,(3222) de ez nem baj.Dec. 10-re vagyok kiírva,úgyhogy már mi is izgatottak vagyunk! Állandóan égnek a telefonok,minden ismerős,rokon hív,hogy mi újság velünk?
A babaholmikat 1 hónapja vettük meg, minden elő van készítve. Szinte minden kék és fehér színű,hamár egyszer tudjuk,hogy kisfiúnk lesz (Martin)!
Én is összepakoltam, 2 táskánk lesz.Az egyikben vannak azok a holmik,amiket a szülőszobára kell vinni,a másikban pedig a többi cucc.
Választottunk szülésznőt is,nagyon kedves,aranyos kis nő!Bármikor felhívhatom,ha szeretnék valamit kérdezni,Ő csinálja az NST-t,nem kell várakoznom, stb...Jó is ,hogy választottuk,mert a dokim pont elutazik 1 hétre akkor,amikorra ki vagyok írva.
Legalább a szülésznőm egy biztos pont!
Jóslófájásaim a 36. héttől vannak,minden nap.Ez már jó jel!Éjjelenként nem sokat alszom,már nehéz a nagy pocakkal forgolódni.Sokat járok pisilni.A savammal nincs gond,amióta leszállt a pocakom.
Gratulálok mindenkinek,akinek már megszületett a babája!Olyan gyönyörűek!
Mivel nekünk nincs internetünk csak a szüleimnek,nem mindig tudok írni,de majd jövök!Puszi!