Sziasztok!
Előkerültem én is, vissza is olvastam, már tegnap elkezdtem, de csak ma értem a végére...
A képek mind nagyon szépek, minden kisbaba gyönyörű, nagyon szívesen nézegetem őket!
Réka!
Én is nagyon sajnálom, ami a kis Mátéval történt, és férjeddel is nagyon együttérzek, gondolom, lelkileg nagyon megviselte! Át tudom érezni, írtam itt is, h. 6 hetesen elestem vele, és egy kicsit ráestem az oldalára, hát, szörnyű volt, de szerencsére nem lett semmi baja! Sok-sok gyógypuszi innen is megy neki!
Csodaszép helyen voltatok!
Berni!
Ha szopizik, plusz még tápot is kap, szerintem elég a tejci mennyisége, most már hamarosan joghurtot, sajtot, egyéb tejtermékeket is adhatsz neki.
Én szívesen veszek minden kaja ötletet!
Fütyi-téma: én is úgy tudom, h. nem szabad húzogatni, örülök, h. ez előkerült, mert tapasztalatom nincs!
Pat!
Alsópáhokról is kérünk majd képeket!
Neirda!
Nekünk sincs még fogacska!
És ugye Vince napra pontosan egyidős Artemisszel!
Atina!
Angliának melyik részére mentek? Jó készülődést nektek!
Szly!
nálunk sincs hó, egy csöpp se... Én most annyira nem bánom, valahogy idén nem hiányzik!
Joli!
Örülök, h. te is vagy már, fényképeket várok Tőled is!
Gabuska!
Jó kis buli lehetett a képek alapján!
Rólunk: Szilveszterkor én is kidőltem fél 11-kor, előtte zűrös éjszakánk volt nekünk is!
Violka hétfőn kezdte az ovit, nem nagyon akart menni, de végül elfogadta! Persze délben elhozom! Nekem meg lerobbant a kocsim, ma visszük szerelőhöz, háát, eddig el voltam kényeztetve, most nem egyszerű az ovijárat!
Vince egyre jobban mászik, belénk kapaszkodva feláll, aztán össze is rogyik nyomban!
Ülni még nem akar a kis csibész!
Ő ebédre főzeléket, uzsira gyümit kap továbbra is, a többi szopi! És maradt az éjjeli 2 szopi is!
7 hósan elkezdem a húsit, meg vacsira is kap majd kevés főzeléket+szopi, így már szerintem elég lesz neki! Szerencsére eddig mindent megevett, amit adtam neki, jó étvágyú, de ez látszik is rajta!
Most mennem kell, felébredt!
Üdv: évi