Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Jurem közöttünk!

Kisvirág!
A katéter behelyezése nem fáj kivéve ha éppen fájás közben akarja a szülésznő betenni mint nekem. A kivételt pedig nem éreztem egyáltalán úgyhogy nem gáz, de úgyis csak császárosoknak teszik fel meg annak aki sima szülés után sokáig nem tud pisilni.

kérdés: Kiváltottátok már a Várandós mamák könyvébe található Felicitas ingyenes termékcsomagot?
Mi van benne? mert az első gyerekemnél elég tartalmas kis csomagot állítottak össze, a kórháziról ( ezt a kórházban adják szülés után) nem is beszélve.

Kép

Kép
katus73

Katus, én nem találok semmi ingyenes termékcsomagot... Várandós mamák könyve??? Az meg mi? Mert ha a kiskönyv, abban nekem nincs ilyen Kép

pogacsa

A védőnőtől katam az első regisztráció alkalmával a gondozóban a címe Várandós mamák könyve. Ez egy tájékoztató jellegű kiadvány A5-ös méret és nem valami vastag de sok minden van benne a terhességről.Én akkor is kaptam amikor Katát vártam és van egy babagondozás kiadvány is amit a kórházban adnak oda az ajándékcsomaggal együtt.

Megnézte a súlyomat az előző kiskönyvemben ami Katánál volt és ennyi idős terhesen ugyanígy 10 kg+-nál tartottam. A terhesség végére összesen 14 kg jött fel. Ráadásul akkor 5 kg-al nehezebb voltam alapból. Úgyhogy lesza... a diétát. ( na jó azért csak módjával eszem, de máris megyek ki a hűtőhöz a vaníliás pudingért.

Kép

Kép
katus73

Jaaa, megtaláltam, köszi! Kép

pogacsa

Pogi!
Tehát ebbe a Várandós mamák könyvébe van egy kupon amit a felsorolt baba boltokban lehet beváltani.Adnak egy nagy zacskó termékmintát. Szerintem tök jó mert 4 éve volt benne pelenka minta meg popsi krém stb.
lehet, hogy nem minden megyében van ilyen vagy elsikkasztotta a védőnő. Ezt nem hiszem csak poén volt.

Kép

Kép
katus73

Üdv!
Katus, én még nem váltottam ki, majd talán 1-2 hét múlva. A Brendonba megyek el...kiderül, hogy itt mit tesznek bele. Akkor beszámolok. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok.

Hát az enyémbe volt 3-4 jó régi számú(2005) újság,meg egy nuk cumi,plussz egy popsitörlő minta-2-3 darabos.és slussz passz.

Ki vagyok megint.Eddig is tudtam hogy a nyirő nem egy szuper hely(csak a dokim miatt megyek oda),de most megkérdeztem a téli babásokat,akik ott szültek mi a véleményük,és kaptam egy emailt,tele "jobbnál jobb" infókkal.sok pozitiv élmény nincs benne!Brrrrrr!

Ex:lehet félreértettem,szóval nincs lemezed,a neten hallgattátok.
A védőnő is az aventest mondta,kipróbálom.

KépKép

KépKép
pilchard

Én is kaptam Várandós mamák könyvet kuponnal, de nálunk csak egy helyen lehet beváltani. Lehet, hogy legközelebb elmegyek, mikor otthon leszek.
A tornás csajok egyébként panaszkodtak, hogy ők elég gagyit kaptak, szinte csak prospektusok voltak benne, semmi pelus vagy vmi hasznos dolog. Én azt gondoltam, hogy ezek egyformák, de ezek után kíváncsi vagyok, hogy én mit kapok.

Jurem, üdv nálunk! Kép Te utánam vagy a szülési időben, úgyhogy nyugodtan jöhetsz! Kép Na jó, ez csak poén volt, az sem zavarna, ha előttem lennél.

Ex, hát nem tom, mi lesz ez a szülőszobás dolog. Remélem, jól emlékszik a dokim, hogy hányadik héten járok. Kép Egyébként biztosan, csak már nem tudtam mire gondolni. Egyik félegyházi kismama írta, aki pont szintén szombaton bent volt a szülőszobán, ő már szülés előtt van/volt, hogy aznap 5 kisbaba született a dokimnál. Jó sűrű napja volt, remélem két hét múlva nem lesz ekkora forgalom, valahogy nem szeretnék egy szülést végighallgatni...

KépKép
KépKép
mézgombi

Pilchard!

lehet, hogy igazad van a csomagot illetően mostmár eszembe jutott, hogy amit a kórházban adnak az jobban meg van tömve.
Szerintem ezek a csomagok egyformák mert nem az üzlet állítja össze ahol kapod hanem a felicitas.
de ha ilyen nulla akkor én sem rohanok kiváltani.

Na puszi mindenkinek a gyerekem alszik és már én is megfürödtem úgyhogy bebújok az ágyba és bámulom a tv.-t. Ugyanis a férjem úton van most hozza haza anyukámat és nagymamámat a repülőtérről most érkeztek haza Párizsból.

Kép

Kép
katus73

Üdv!
Pilchard, rosszul értetted: Kép nekünk megvan a Babazene 1. és 2. Egy ismerősöm írta meg nekem.
Katus, szerintem egyáltalán nem egyformák ezek a csomagok! Pl. anno egy másik fórumon tavaly szült anyukák írták, hogy xy helyen ez volt benne, a másik helyen meg teljesen más. De lehet, hogy én még ezen a héten beficergek. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

pogacsa

Sziasztok,

Pilchard, nekünk megvan mind a három babazene, és meg fogom venni a most megjelent negyediket is. Az egyes van rendszeresítve az autóban, talán ezt hallgattuk a legtöbbet, így az a "befutó".

Én is császáros voltam, katétert kaptam, nem fájt egyáltalán, nem volt szerencsére gondom vele.

Jurem, a legjobb helyen jársz Kép Üdv itt.
Exdeus, gyorsan csempéssz ide egy táblát! Kép

Lányok, tegnap szortíroztam a szekrényekben, és találtam két olyan kismama ruhát, amit már biztos hogy nem fogok felvenni, mert rövidek ahhoz, hogy a gyerek után rohangáljak bennük Kép Szívesen felajánlom, ha érdekel valakit, írjon. M-es méretűek, 164 cm magas vagyok...

Kép
Kép

Doren

Kép
Kép
doren

Azt meg elfelejtettem megosztani Veletek, hogy a hugomat holnap befektetik, mert tulajdonképpen már túlhordja a babát. Édesanyámnak holnap lesz a szülinapja, a hugoméknak meg 23-án van a házassági évfordulójuk... Csak ha már a dátumoknál tartunk.
És én is a szülinapomra vagyok kiírva (csak a hetek számolása nem követi Kép )

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok!
Doren, csempészném én a táblát, de a másik gépen van a friss. Kép
A hugodnak drukk, hogy mielőbb kijöjjön a baba. Tegnap egy diabos fórumon írta az egyik lány, hogy 36+5-re a kisfia 4300 grammal és 56 centivel született.
Nálunk a kiírt időpont semmivel sem egyezik. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok kismamik!!!

Mézgombi,Kisvirág!Visszaigazoltam,az iwiwen!Nagyon szépek vagytok,főleg az esküvői fotók!!!
én meg mint egy malac,tavaly nyáron nagyon sokat hízam,pedig 2éve 43kg volam!

Kari:párom névnapjára ilyen szökőkút párásítót kapott anyuéktól,és nagyon jó!!!Szép is és hasznos is!Kép

Pilchard:nagyon örülök,hogy minden ok volt a védőnéninél!Ez a diéta nekem nagyon nem akar menni,pedig ha nem megy korház lesz a vége!!!

Igen a Tetra pelust a Tesco-ban is lehet kapni,ha jól emlékszem 10db 1700.-
Van ilyen mintás kifogó is,nekem azt mondták,hogy míg a baba nagyon pici evvel kell törőlni,mert a törölköző még ilyenkor nem jó!Mondjuk sokkal jobban szív a pelenka az biztos!!!

Most képzeljétek festettem ajtót+keretet,meg a csöveket a lakásban!!!KépFönt vagyok 5 óta és nem tudtam vissza alukálni!Sanyi már dolgozik,és úgy hozzászoktam,hogy itthon volt 2hónapig,most meg szar az egyedűllét!!!Kép
Tényleg sokan nem írtak,de nem baj jöttek sokan akik írnak is!Kép

A pockóm:107cm!!!!Kép Nektek???
Már nem tudom hány hetes vagyok,talán olyan 32!Megkavar a tábla és a doki meg a védönő!!!

Jurem:Üdvözöllek én is!!Gratulálok a pocihoz,és a már meglévő kislányhoz!Kép

Én elvileg menstruáció szerint máj.11-re vagyok kiírva,és anyukám meg máj.10.-én született!!!
Doren:én is drukkolok a hugodnak!Nagylegény,hogy van?Jók a rucik,rakd fel a babaszobába,simán eltudnád adni!!!Kép
Pilchard:miket hallottál a Nyírőröl???

Sok puszi:
Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok!

1975."évjáratú" vagyok, és most Nyíregyházán fogok szülni. Szerintem nagyon jól felszerelt kórház, tiszta, rendesek a nővérek stb. Persze a puding próbája a kóstolás, majd a végén derül ki, hogy mennyire jó. Már írtam, nagy csalódás volt a SOTE I., pedig annak idején azért mentem oda, mert nagyon jó hírű és jól felszerelt klinikának titulálták. Persze most is az,de sajnos nekem nem vált be. Most vagyok a 23.hétben, egészen pontosan szombaton töltöm be a 23. -orvosok szerint. A kislányunk is 11 nappal korábban jött.

Azért a 4D-s uh-ról ne feledkezetek már meg, mármint az információk miatt.
Előre is köszi.

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Köszi a katéteres infót. Már nem fosok tőle annyira. Nem tudom csaszis leszek-e, mert szemüveges vagyok és van egy fibrómám is, amit lehet, hogy kivenne a doki. Mostanában nem nagyon beszéltünk vele erről.

Szombaton szült az egyik ismerősöm 44 cm a baba és 2,2 kg. Iszonyú pici. Úgy emlékszem a lány ápr. közepére volt kiírva. Sajna részleteket nem tudok.

Magasságom: tán azért tűnök magasnak, mert tényleg vékony vagyok. A párom sem egy létra, ő is csak 172 cm. Viszont a babára azt mondta a doki, hogy a combcsontja alapján szerinte hosszú lábai lesznek a kölyöknek. A családomban van 2 m-es rokon is.

Satuk: sikerült a kamaszt rávenni a tanulásra, vagy ő vett rá a lazításra? Kép

Mézgombi: egész nap nyitva volt az ablak és vártam a sajtot. Jó helyre küldted? Kép Majd számolj be mi volt ez az szülőszobás vizsgi. Kíváncsi vagyok. Lehet, hogy NST-znek, vagy CTG-znek? Tényleg tudja valaki mi a kettő közötti különbség? Vagy uaz mindkettő?

Ex: csatlakozom hozzád, mint nem sokat hízó egyén Kép De engem nem szekál érte senki. Nem is írom le miket zabálok, mert itt megölnek a többiek Kép

Jurem: én is üdvözüllek itt Kép Mi majdnem egyszerre vagyunk kiírva. A praxis honlapja: http://gribedli.eblap.hu/4duh.htm
Ha itt a babaneten regisztrálsz kapsz 1000 pénz kedvezményt. Én tegnap jelentkeztem be hozzájuk, és ápr.3-án megyek Kép Akkor már betöltöm a 25. hetet. Érdemes legalább 2 héttel előbb felhívni őket. Igaz lett volna még jöv.hétre is időpont, de nekem az nem volt jó. Azt nem tudom hányadik héten érdemes elmenni. Mindenkinek más a véleménye szerintem.
Van ismerősöm aki a 20. héten volt, van aki a 22.-n, van aki csak 30 után megy szóval változó.

Doren: drukk megy a hugodnak!!!

Születési dátumok: a barátnőm júli. 9, a párom júli 10, a tesóm júli 13., a másik barátnőm júli.19. Szóval én 14-re vagyok időzítve. Én mondjuk a 10-ének örülnék. Majd meglátjuk.

Babazene: nekem azt hiszem az első van meg. Szerintem tök buli. Nekem nagyon tetszik. Remélem a kölyöknek is Kép

Felicitas ingyenes termékcsomag: jó hogy mondjátok én teljesen elfelejtettem, hogy kaptam ilyen kupont. Írjátok le légyszi, hogy kinek mi volt benne. Plichard: te Vácon váltottad ki?

Kisvirág

Nálunk így süt a nap Kép
Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Szilvi: megnéztem újra az Iwiwes képet, de én ott nem láttam malacot. Te miről beszélsz?
Egyáltalán NEM VAGY MALAC!!!!!!!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok:

Kisvirág:igen,a csányi krt-on,ami a városhoz van közelebb.megnéztem azt a honlapot amit Pogi tett fel,hát ott a képen dőzsi van,ehhez képest egy nagy nulla volt az enyém.De tavaly áprilisban mikor terhes voltam,akkor se volt több benne,csak más apróság.Most én hülye vagyok?Mi a rendes neved?Dora Hajnalka?Nem rokonod véletlenül Dora Zoli?A férjem kérdezi.

Babazene:
Köszi hogy irtátok ,azt hiszem megrendelem az 1-es lemezt,aztán meglátom ,és lehet a többit is.

Szilvi:adj egy email cimet és átküldöm,de készülj fel,nagyon lesújtó!Én már nem lepődtem meg,mert többa negativ tapasztalat,mint a
pozitiv.iNKÁBB FELHÁBORIT PÁR DOLOG!

Mi ez a nagy pangás itt ma??

KépKép

KépKép
pilchard

Köszi Kisvirág!
Sanyi rakta fel meglepiből azokat a képeket,és ő is írkált alájuk!Mikor megláttam!?Ennél jobb képet keresve sem talált volna!Kép

Milyen ingyenes termékcsomagról beszéltek?
Én nem kaptamKép
Nálunk a korházban kapunk ilyet,ha megszületik a babus!Kép
Van benne pelus,fürdető,cumi,prospektusok,Neorgranormon kenőcs,stb!

Exdeus!Megjelöltelek!!!KépMilyen szép menyasszonyi ruhád volt!!!

De irígykedem!!!Kár,hogy az embernek így meg kell számolgatnia a pénzt!Nekem azért nem volt,mert el kellett döntenünk,hogy a megtakarított pézböl,lakás vagy lagzi lesz!
Esküvőm még lehet,de ha nincs lakás akkor baba sem lett volna egyhamar!!!KépDe így jobb!!Kép

Megyek bekapok egy diétás palacsintát!!!Kép

Pusza:Szilvi
IGEN,ITT IS SÜT A NAP!!!!!!!Kép

Kép
szgoron

Pilchard!
gszilvi23@freemail.hu!
Bocsánat de nem értem,voltál már terhes?

Puszi

Kép
szgoron

Szilvi:igen,csak elvetéltem 10 hetesen,ikerterhesség lett volna.
De 3 hónapra rá már sikerült,igy tudok itt lenni Veletek.Átküldtem.

KépKép

KépKép
pilchard

Üdv!
Szilvi, elvileg a védőnődtől kapnod kellett egy Várandós Mamák Könyve elnevezésű könyvecskét, abban van egy kupon, amit a 3. trimeszterben lehet kiváltani.
Aztán ugyanúgy van a kórházban is, de az már "anyuka csomag".

Friss tábli:

<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház nem/név testvérek
Veráska 30 Siófok 34+6 2006.04.26 Várpalotai kh. Dávid elsö baba
Pilchard 29 Kosd 33+1 2006.05.08 Nyírő Gy. Kórház Amelita első baba
Caroline 32 Budapest 32+6 2006.05.10 Péterfy kh. Lili első baba
Kóci 34 Bp. II. ker 32+6 2006.05.10 MÁV kh.
Dr. Szabó Gy. Lóránd Adél
(2004.02.18.)
Blackrose 24 Keszthely 32+1 2006.05.15 Szt. István kh. Adél Tamás
(2004.04. hó)
Melanie77 28 Bp. XII. ker. 32+0 2006.05.16 Szt. Imre kh. Áron Anna
(2004.01.16.)
Clair 32 Bp. III. ker 31+6 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 31+5 2006.05.18 Nyírő Gy. Kórház Renáta elsö baba
Acer 32 31+1 2006.05.22 Szt. István kh. fiú fiú
(2004.10. hó)
Satuk 30 Bp. I. ker. 31+1 2006.05.22 Kútvölgyi kh. Olivér elsö baba
Tjuca 27 Budapest 31+0 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Colett77 28 Budapest 30+6 2006.05.24 János kórház Míra Máté
(2004.03.22)
Gabek 30 Bp. III. ker 30+6 2006.05.24 II. sz. Női Klinika fiú első baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 30+5 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt Dominik elsö baba
Mézgombi 24 Bp XIV. ker. 30+4 2006.05.26 Kiskunfélegyh. Julianna elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 30+3 2006.05.27 János kórház
dr. Baltschik Virág Laci
(2004.01.20.)
Csandy 34 Bp. XIV. ker. 30+3 2006.05.27 Szt. Rókus kh. Gergő első baba
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 30+1 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László Balázs 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 30+1 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. Nikolett elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 30+0 2006.05.30 Budai Honvéd kh. lány Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 29+5 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 29+4 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004.06.26.)
Szőkemelinda 26 Bp. XX. ker. 29+3 2006.06.03 István kh. Máté első baba
AnnAnn 30 Hatvan 29+2 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003.11.04)
Exdeus 23 Szeged 29+2 2006.06.04 II. Kórház
dr. Czank Zoltán Péter László elsö baba
Katus73 32 Békéscsaba 28+0 2006.06.13 B.csabai kh. Panna Kata
(2002.10.23)
Lreta 28 27+6 2006.06.14 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Pogacsa 24 Budapest 27+6 2006.06.14 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Balázs Gergő első baba
Norwell 24 Tét 26+5 2006.06.22 Győr P.A. kh. Kende Kálmán elsö baba
Babszem27 27 26+4 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003.09. hó)
Veraa 30 25+4 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Emy82 23 Szigetszt.m. 25+3 2006.07.01 István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 25+1 2006.07.03 Újpest
szülőotthon lány Levente
(2005.01. hó)
Bogosz Bp. XVIII. ker. 24+5 2006.07.06 Szt. István kh. Emma első baba
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 23+6 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kisvirág_30 30 23+4 2006.07.14 Schöpf-Merei fiú elsö baba
Kanyin 33 Bp. X. ker. 23+0 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. Erika lány (2,5 év)
Tokajkincse 26 Miskolc 22+5 2006.07.20 Semmelweis kh.
Miskolc Bodza Csenge első baba
Csibemanó 27 Tatabánya 22+1 2006.07.24 Bajcsy kórház Levente Réka (19 hó)
Jurem 31 Nyíregyháza 22+1 2006.07.24 Nyíregyházi kh. fiú Janka
(2001.04.11.)
Nyanya67 38 Budapest 22+1 2006.07.24 Szabolcs u. Blanka Krisztina Balázs
(2002.12. hó)
Szücsi_66 39 Bp. XXI. Ker 21+1 2006.07.31 János kórház
dr. Wiegandt első baba
Noémi22 27 Budapest 20+4 2006.08.04 elsö baba
Edina77 28 Debrecen 20+3 2006.08.05 Debreceni Klinka Milán első baba
Zsu11 28 Bp. XXIII. ker. 20+2 2006.08.06 Kútvölgyi kh.
Dr. Tóth Ferenc első baba
Banya 25 Pécs 19+3 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Fénysugárka 26 Csíkszereda, Erdély 19+0 2006.08.15 Megyei kh. Csíkszereda Hanga vagy Tétény első baba
Gira 24 Szeged 19+0 2006.08.15 szegedi Nöi Klinika Réka
(2005.04.18)
Zsebecske 29 Szsztmiklós 18+6 2006.08.16 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László első baba
Déé 29 Budapest 18+4 2006.08.18 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Mihály első baba
Adi77 29 Pécs 18+3 2006.08.19 Pécsi Sz.Kl. első baba</pre>

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Pilchard: sajnálom ami tavaly történt veletek Kép de jó hogy most itt vagy Kép
A csomagban akkor nem sok cucc van. Lehet, hogy bepályázok inkább Pestre, úgyis rendszeresen be kell mennem.
A Zolit véletlenül ismerem, mivel ő a bátyám Kép

Szilvi: arról a csomagról beszélünk ami a Várandós mamák könyvében van kupon. Az utolsó oldalon.

Esküvő: nálunk sem volt könnyű a döntés. Mi is előbb lakást vettünk és utána pár évre rá volt az esküvő. Mi úgy oldottuk meg, hogy kölcsönt vettünk fel, és a bejövő pénzből visszafizettük Kép Úgymond a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt. Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág!Nekem nincs benne ilyen kupon!Kép
Jó ötlet az esküvőre,csak én félek,hogy nem jön össze annyi!Erre építeni nem akarok!De nektek nyílván azért volt is valamennyi pénz!Nekünk most nulla,már minden most a babára megy!!!

Pilchard!Írtam!!!KépÉn is sajnálom ami történt,de hál Istennek gyorsan összejött!
Igy lehet megyünk együtt babázni!Kép
Nálatok amúgy vannak ikrek a családban???

Kép
szgoron

Szilvi: a könyv utolsó oldala lenne a kupon.
Az esküvőre zéró pénzzel indultunk. Bankhitelt és fiz.előleget vettünk fel. Én is fostam, hogy nem jön vissza annyi, de szerencsénk volt, mert após adott egy nagyobb összeget és így jól jöttünk ki Kép Abban viszont igazad van, hogy most nem vállaljátok be a kölcsönt az esküvőre. Most én sem vágnék bele. Annyi minden kell a babának, és most ő a legfontosabb Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Trita, Clair! Kinél fogtok szülni a SOTE-n?

Amúgy nagyon jó a táblátok!

Kép

Kép
jurem

Kép

Kép
jurem

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Szinte az egész délelőttöt végig szunyáltam, pótoltam a már szokásossá váló éjszakai nem-alvást. Egyre többször kelek fel pisilni, Julcsibabát meg átkereszteljük örökmozgónak, asszem hiperaktív gyerekünk lesz...Kép Akkora dudorokat tud produkálni a bal oldalamon, és egyre erősebb, érzem, hogy nő a kis drága.Kép

Szilvi, én sem láttam semmilyen malacot az iwiw-en! Köszi a képekkel kapcs., nekünk tavaly augusztusban volt az esküvőnk, és mázlink volt, mert nálunk a szülők fizették (nem teljesen fele-fele arányban, de ez már külön történet), és anyukám volt a főszervező. Én előtte államvizsgáztam, nem nagyon lett volna időm a szervezésre. A meghívókat mi választottuk, meg a ruhámat én terveztem, de azon kívül szinte mindent anya intézett, és pont úgy, ahogy elképzeltük, szóval biztosan soha nem felejtem el azt a napot! Kép
Lemértem én is a pockót, és 109 cm.

Kisvirág, nem is lett olyan jó a sajti, azért nem küldtem. Kép Egyébként nem tudom, hogy mi a különbség a vizsgálatok között, én ezekhez nagyon béna vagyok...

A dátumokkal kapcs.: én máj. 26-ra vagyok kiírva, aznap leszünk együtt a férjemmel 5 éve (3 éves évfordulón kérte meg a kezemet), és akkor lesz a férjem utolsó államvizsgája. Azért örülnék, ha a babó kicsit előbb jönne, mert akkor apás szülés lenne, de ha pont az államvizsga napján érkezik, akkor kevesebb rá az esély, hogy le tud érni Félegyházára.

Tegnap tudtuk meg, hogy Julcsikának unokatesója lesz, apósom újságolta, hogy a férjem egyik nővére is babát vár júliusra. Így apósom nem szimplán nagypapa lesz, de egyszerre kettő lányunokája is lesz! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

sziasztok! Megjöttem a dokitól!
Tök jó volt, ANNYIRA jófej ez a doki!!!!! Megdicsért, h milyen csinos vagyok! Méhszájam zárt, baba faros sajna, de jól van köszöni, bdp olyan 67mm volt. Megengedte, h picit kiüljek néha a napocskára! Ez jó hír! Ja, és csökkentjük fokozatosan a gyógyszeradagot.
Cukorról: a héten kell menjek kontrollra, de nem cukros lötyivel, hanem a reggelimmel kell mennem, és jövő kedden megyek a diab központba, ha kell. Ápr 8 körül kell menjek UH-ra.
Ja, azt mondta, h a szénhidrát diétát mindenkinek javasolja, de tudja, h akinek nem muszáj, az nem fogja betartani, pedig bőven elegendő szh van benne, amit azon felül esznek az emberek, az már felesleg. Szóval ha vki fogyni akarna, vagy nem akar hízni, akkor azok csatlakozhatnak, mert nem káros!!!

Esküvő: nekünk egy fityingünk sem volt rá, így dilemmáztunk, h legyen-e egyáltalán lagzi, mert én mindenképp előbb akartam normális családi hátteret, és csak aztán a babát, lakás meg ugye folyamatban. De aztán sokmindenki megkérdezése után úgy döntöttünk, h lesz lagzi, mert ha nincs, akkor nincs menyasszonytánc, és akkor tuti bukta amit belefektettünk, így meg talán visszajön. Szóval kértünk kölcsön ismerősöktől, és mind egy szálig visszajött!!! Minden! A teljes költség, ruha, kaja, terem, minden! Persze most nem kezdenék bele babásan én se...

pogacsa

Kisvirág!Nekem a hátsó oldalon,a szoptatás előnyei vannak felsorolva!
Ez van,én selejtet kaptam!Kép

Mézgombi!Jó nagy lehet a pocid,ha már az enyémet is túlhaladta!KépPedig enyém sem karcsú,és az ágyból való kikelés már elég muris!Kép
Biztosan nagyon csecse volt az esküvőd!Kép
Nagyon jó nektek!
Mondjuk ha nekem lesz akkor,én is nagyot szeretnék!(relatív:50-60fő)
Szerintem ma már semmi jelentősége,csak egy gyönyörű emlék és jó buli is!
Képzeljétek volt olyan ismerősöm,akinek templomia volt,és életében nem járt talán templomban,ez még hagyján,de ceremónia elött megkérdezte:melyik oldalra vetünk keresztet?
Szóval ilyenek is vannak!
Nászúton voltatok Tunéziában???
Mesélj milyen volt???
Gratulálok az uncsitesóhoz!Kép
Na a papa akkor most boldog!

Ma már jó sokat írtam!Kép
Látszik,hogy Sanyi dolgozik!!!!Kép
Most nagyon uncsizok!

Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok!
Ha már az eski a téma: nálunk úgy indult, hogy legyen esküvő. Na de miből??? Az egészet hasonlóan kezdtük, mint a babánál, annyi különbséggel, hogy az időpont már megvolt. Utána irány Arad, ott beszereztük a rucikat. Ennek kerete a párom fizuja és az én ösztöndíjam volt összerakosgatva.
A nagyobb részre meg kaptunk a nagyszüleimtől sok-sok pénzt, és az is kiderült, hogy lejár egy életbiztosítás, amiről pedig azt gondoltuk, hogy csak az eski után lesz belőle pénz. Kép
Viszont nemhogy nullszaldósak, hanem nyereségesek lettünk! Persze ennek a plusznak már se híre se hamva. Kép Lakásra egyelőre nem pályázunk, most a sok jó kis helyen is elfér mondást erősítjük. Hogy meddig, az még kérdéses.

Pocakméret: 105 cm.
Na a köv. busszal elmegyek a Brendonba, aztán beszámolok, hogy mi is van a csomiban. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Ha már az eski a téma: nálunk úgy indult, hogy legyen esküvő. Na de miből??? Az egészet hasonlóan kezdtük, mint a babánál, annyi különbséggel, hogy az időpont már megvolt. Utána irány Arad, ott beszereztük a rucikat. Ennek kerete a párom fizuja és az én ösztöndíjam volt összerakosgatva.
A nagyobb részre meg kaptunk a nagyszüleimtől sok-sok pénzt, és az is kiderült, hogy lejár egy életbiztosítás, amiről pedig azt gondoltuk, hogy csak az eski után lesz belőle pénz. Kép
Viszont nemhogy nullszaldósak, hanem nyereségesek lettünk! Persze ennek a plusznak már se híre se hamva. Kép Lakásra egyelőre nem pályázunk, most a sok jó kis helyen is elfér mondást erősítjük. Hogy meddig, az még kérdéses.

Pocakméret: 105 cm.
Na a köv. busszal elmegyek a Brendonba, aztán beszámolok, hogy mi is van a csomiban. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nekem sincs várandós mamás könyvem...Kép Kinél kell reklamálni?Kép

Jurem!
Üdv a csapatban!

Pilchard!
Örülök nagyon, hogy ilyen hamar összejött a kisbaba másodjára!

Pogi!
De jó! Nem baj, ha faros, még megfordulhat!

Doren!
Köszi a receptet, majd kipróbálom, és megírom, milyen hamar fogyott el! Egyébként milyen krémsajtot szoktál hozzá venni? Jó hozzá a sima kristálycukor is?
Drukkolok a húgodéknak!!! Tesóméknál is izgi a helyzet, sógornőm tegnapra volt kiírva, de még csak annyi van, hogy egy ujjnyira ki van tágulva... Várom a telefont...Kép

Nálunk: tegnap voltunk doktor bácsinál. Minden oké, cervix=2000 (tehát maradt úgy, ahogy voltKép), Mazsola szíve 140-nel kalimpált...Kép Ééééééééés: kisírtam egy soronkívüli uh-t!!!!!!KépKépKép Megkérdeztem tőle, hogy mikor kell legközelebb uh-ra menni. Erre mondta, hogy protokoll szerint csak a 32. héten. "Juj", mondtam, "az még nagyon messze van." Aztán közöltem vele, hogy tudok a 4D-s lehetőségekről, de egyrészt felesleges pénzkidobásnak tartom, másrészt a tesómék voltak, és hát... nem volt az igazi (most finom voltam és nőiesKép). Erre rámnézett, és megkérdezte: "na, akkor mikorra írjam be uh-ra???" KépKépKép Nagyon örültem neki! Igaz, ha belegondolok, neki ez rutin, igazából semmi dolga vele, csak be kell írni a nagykönyvbe... Úgyhogy jövő hétfőn megyünk uh-ra, már alig várom!!!
Ugyebár az a baj, hogy neki nincs a rendelőjében uh, mert egyébként minden alkalommal megnézné, hogy rendben fejlődünk-e, így viszont a terhesgondozóba kell mennem, de egy cseppet sem bánom. Remélem, most már fixre meg tudják mondani, hogy Kende vagy Csenge babánk lesz...Kép (Tudom, a tábliban Kende van, de hát sohase lehessen tudni...KépKépKép) A doktorbácsi nagyon bizonytalan volt a 18 hetesen.

Na, pusszantás mindenkinek, élvezzétek a napsütést!!!

Sziasztok

Norwell+Mazsola (26+5)

Kép
Kép
norwell

A mi esküvőnk egyébként 120 fős lett, pedig csak a nagyon közeli barátok jöttek, nade a rokonság!!! De nem baj, szerintem nagyon jó volt, kivéve, h két nappal előtte egy táncpróbán elszakítottam az egyik bokám összes szalagját, és így sínben voltam végig.. nade ez az én formám...

Teszek fel új pocakfotót:
Kép

pogacsa

Norwell, Pogácsa, örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Kép

Szilvi, még az esküvő előtti évben voltunk Tunéziában, azt kaptuk apóstól eljegyzésünkre, nagyon jófej dolog volt tőle! Kép Nekünk nagyon bejött, az biztos, hogy majd Julcsikával is visszatérünk oda! Gyönyörű hely, mondjuk én eleve odavagyok az arab kultúráért! Annyira mások, mint mi! Az épületek, a szokások, a kaják, a zene, szóval nagyon érdekes, és tök jó a tengerpartjuk is. A bazárról már nem is beszélve, akkorát lehet vásárolni! Kép
Nekünk nagyon fontos volt az esküvő, és azért több egy jó bulinál. Soha nem fogom elfelejteni, ahogy a férjem nézett rám a templomban, mikor az esküt mondta, csillogott a szeme a könnyeitől, rám még férfi úgy nem nézett, olyan szerelmesen! Kép Arról nem is beszélve, hogy úgy éreztem magam aznap, mint egy királynő a mesében, végig vigyorogtam az egészet. Nagyon örülök, hogy összejött az esküvő meg a lagzi, ami egyébként 100 fős volt, és hatalmas buli. Nálunk is kb. visszajött a pénz ajándékok és menyasszonytáncra adott lóvé formájában.
Az nekem sem tetszik, mikor vki csak felvágásból tart templomi esküvőt, de egyébként meg köze sincs az egészhez, nem szívből jön. Nekem a templomi még többet jelentett a polgárinál, nagyon megható volt, meg utána éreztem, hogy tényleg házasok vagyunk. Na de nem ömlengek tovább...
A pocim tényleg növekszik, ezért is furcsálltam, hogy közben meg nem híztam. Csak így maradna...Kép
Ezért is utálok éjszakánként felkelni, mert csak oldalazva, kézi segítséggel megy már igazán a kikászálódás...

A fejem ismét elkezdett fájni. Meddig lesz még fronthatás? Már nagyon unom...

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, és sajna megint nincs időm reagálni. Kép De azért Jurem, üdv itt! Kép

Hát, rám aztán senki nem mondhatja, hogy babonás vagyok: ma megvettem egy csomó pelenkát a bébimnek. 2 csomag újszölöttkorit (2-5 kg), 2 csomag minit (3-6 kg), ebből az egyik dupla, és még egy dupla csomagos midit is (4-9 kg). Dm-es (Babylove) és Pampers márkájúak, csak akit érdekel. És még vettem popsitörlőt is, meg Pistinek is egy dupla csomagos pelust, ha már ott vagyok. Kép Szóval, már csak a baba kell, amúgy megvan minden! Kép

Mivel ma vagyok kerek 30 hetes, ezért én is hoztam friss pocifotót is.

Remélem legközelebb több időm lesz, mindenkinek csók!

Üdv, Hello (Kép30Kép)

Kép
hello

Gombi, mi is a templomit tartjuk AZ esküvőnek, a polgárink több mint fél évvel előtte volt, mert azt hittük kis naívan, h majd könnyen lesz lakás (hahaha). Teljesen egyetértek azzal, amit írtál!!!!

pogacsa

Sziasztok!
Hello, látom, most kicsivel többet ettél. Kép Nem félsz, hogy lapos lesz a babád???? Kép Olyan pici a pocid...irigy-irigy-irigy. Én annak ellenére, hogy nem híztam egy dekát se, úgy érzem magam, mint aki lenyelt egy dinnyét egészben.
Grat. a kerek hétfordulóhoz!
Mézgombi, nekünk is volt templomink, de igazából én nem flancból, és nem is azért tartottam, mert az az "igazi". Én vhol a kettő között vagyok (voltam). Egyébként vannak további eskis képeink az exdeus0717.fw.hu oldalon, ha vkit érdekel.
Csomag: egy rakat tavalyi újság, és egy tájékoztató a köldökzsinórvér-bankról. De legalább van Brendonos törzsvásárlói kártyám...habár nem hiszem, hogy sűrűn fogunk oda betérni. Kép
Norwell, akkor drukk, hogy a kicsi baba megmutizza magát a jövő héten!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ex, nagyon szép volt a rucid!!! Kép Ja, és nekem is felül volt a kezem a tortavágásnál... upszi... Kép
A mi képeink: http://www.math.bme.hu/~pogacsa/index_elemei/letoltes_elemei/kepek.html

pogacsa

Bocs, még nem thumbnail-esítettem, marhanagyok a képek! Kép Ha összegyüjtök egy kis erőt és odaülök a nagygéphez, akkor megcsinálom!

pogacsa

Sziasztok!

Voltunk a Duncsi parton sétálni. Nagyon jól esett. Csak a füleim fáztak. Kicsit hideg szél fúj.

Mézgombi: akkor jó, h. nem küldted a sajtot Kép Emlékszem olyan 16. hetesen annyira akartam sajtot enni, hogy apa kénytelen volt elvinni étterembe. A pincér még szinte ki se hozta az étlapot, én már rendeltem is a sajtot Kép Kicsit hülyének nézhetett Kép
Gratula a kis uncsitesóhoz Kép

Pogi: de jó hogy rendben vagy és kaptál engedélyt kicsit mozogni Kép Ez tök szupi. Szép a pocid Kép

Hello: a te pocid is alakul már. Grat. a kerek 30-hoz Kép

Norwell: elvileg a védőnéni adja az első tali alkalmával. Legalábbis nekem akkor adta. Örülök, hogy nem változott a méhnyakad és minden rendben van. Kép Drukk a sógornődnek is Kép

Szilvi: az én könyvem 2005 Tavasz-nyári abban van kupon.
A lagzis esküvőről azért ne mondj le. Én is 8 évet vártam rá, mire összehoztuk úgyhogy kitartás. Tényleg gyönyörű emlék.

Hát a lagzit mi sem bánjuk. Igaz 8 és fél évet vártunk mire összehoztuk Kép De még most is szívesen gondolom végig azt a napot. Annyira élveztük, hogy mi vagyunk a központba. Tényleg mint egy király és egy királylány Kép Forgott velünk a világ Kép Imádtam a fotózás részét is. Bár a polgári nem volt extra, de a templomi mindenben kárpótolt. Annyira megható volt ahogy a papunk beszélt meg minden. Annyira jó volt az a nap. Kár lett volna kihagyni. Gyönyörű volt az egész. A lagziba is mindenki jól érezte magát szóval Perfect day volt az egész nap. Ja a bevonuló zenénk is a Lou Reed - Perfect day című száma volt Kép Na nem áradozok tovább, mert kivágtok Kép

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Pogi és Ex: tök jó, hogy vannak fent képek Kép
Belekuksiztam. Sajna nekem nincs ilyen honlapom.
Teszek fel nektek néhány képet az Iwiwre ha gondoljátok nézzétek meg...
Mit jelent, hogy a torta vágásnál felül van a kezed?

Kép Kép
kisvirág_30

Hát, mint utólag kiderült, valami olyat, h azé lesz az irányító szerep, akié felül van Kép Persze csak annyit jelent szerintem, hogy később nyúltunk a kés után ;)

pogacsa

Na, megcsináltam a thumbnailesítést, lehet nézegetni a képeket! Kép

pogacsa

Tettem én is fel pár képet az Iwiwre.
Nálunk apa keze volt felül az első képen, a következő képen meg enyém alul, rajta apáé, és arra rátettem a másik kezem Kép Szóval akkor is enyém az utolsó szó Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Pogi és Ex: megnéztem az oldalakat. Mindketten csuda jól néztetek ki. A ruhátok is nagyon csini volt Kép
Azt hiszem ma egész jól elnosztalgiáztunk.
Szegény többiek, már bizti unják Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Üdv!
Pogi, meglestelek. A polgári eskis képek közül különösen jól néz ki az, amikor Te aláírsz, mert azon a férjed olyan gyanúsan néz az anyakönyvre, mintha rossz nevet írnál oda. Kép
Kisvirág, titeket is megnéztelek ám! Én még frissen melegében csináltam egy honlapot, anno a fősulin tanultunk honlapszerkesztést, és akkor még jobban emlékeztem. Kép
Tortavágás: nálunk a kalácstörésnél a férjem lett az úr, a tortavágásnál pedig (annak tudatában, hogy ÉN akarok irányítani) szándékosan tettem felülre a kezem. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Én speciel nem unomKépDe egy kis tortát meg is kivántam...Szépek vagytok!!
Mi 160-an voltunk,szülök fizették,ami bejött az a miénk lett,úgyhogy kicsit kilógok a sorból,nem panaszkodhatunk.De a lényeg hogy örök emlék ,az biztos mert csak rólunk szól az a nap.

Nem tudtam fellépni sokáig,pedig már nagyon ki voltam éhezve a babanetre,ráadásul egész nap keményedik a hasam nem kis mértékben,úgyhogy feküdtem,de már fáj mindenem.Azt mondta a dokim lehet a front miatt.
Meg megint egész nap éhes vagyok,de iszonyúan,óránként tudnék enni.Nektek nem szokott lenni ilyen,hogy bármit esztek nem laktok jól?

Pogi:ari a pocid,és örülök hogy jó hirekkel jöttetek haza.Már pont gondolkodtam hogy valami lehet veled,mert nem irtál sokáig,aztán arra gondoltam biztos el kellettmenni vhová,és akkor irtad hogy dokinál voltál.

Norwell:nagyon megviselt a vetélés,és bele is betegedtem volna ha sokáig nem jön össze,de hál istennek ügyesek voltunk.KépFiúnak vagy lánynak örülnétek jobban?

Hello:olyan hihetetlen hogy ott egy 30 hetes baba a pocidban.

Szilvi:miért lenne baj hogy irtál véleményt,majd emailben válaszolok rá,csak ma sokat feküdtem.

Pogi:azt mondta a dokim,hogy 3x2 mg szedjek.De az már napi 3 g,Neked meg azt mondta a dokid hogy 2g felé ne menj.Jól emlékszem?
Nem tudom nem sok e ez?de hát neki tudnia kell.

Szerintetek az lehet hogy azért vagyok néha farkaséhes mert akkor nő úgymond a babóca,és jobban elveszi a tápanyagot?
Hú,nem vagyok kivánós,de most nagyon megkivántam a grillcsirkét!!!!

Sziasztok!

KépKép

KépKép
pilchard

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?