Sziasztok!
Nekem sincs várandós mamás könyvem...
Kinél kell reklamálni?
Jurem!
Üdv a csapatban!
Pilchard!
Örülök nagyon, hogy ilyen hamar összejött a kisbaba másodjára!
Pogi!
De jó! Nem baj, ha faros, még megfordulhat!
Doren!
Köszi a receptet, majd kipróbálom, és megírom, milyen hamar fogyott el! Egyébként milyen krémsajtot szoktál hozzá venni? Jó hozzá a sima kristálycukor is?
Drukkolok a húgodéknak!!! Tesóméknál is izgi a helyzet, sógornőm tegnapra volt kiírva, de még csak annyi van, hogy egy ujjnyira ki van tágulva... Várom a telefont...
Nálunk: tegnap voltunk doktor bácsinál. Minden oké, cervix=2000 (tehát maradt úgy, ahogy volt
), Mazsola szíve 140-nel kalimpált...
Ééééééééés: kisírtam egy soronkívüli uh-t!!!!!!
Megkérdeztem tőle, hogy mikor kell legközelebb uh-ra menni. Erre mondta, hogy protokoll szerint csak a 32. héten. "Juj", mondtam, "az még nagyon messze van." Aztán közöltem vele, hogy tudok a 4D-s lehetőségekről, de egyrészt felesleges pénzkidobásnak tartom, másrészt a tesómék voltak, és hát... nem volt az igazi (most finom voltam és nőies
). Erre rámnézett, és megkérdezte: "na, akkor mikorra írjam be uh-ra???"
Nagyon örültem neki! Igaz, ha belegondolok, neki ez rutin, igazából semmi dolga vele, csak be kell írni a nagykönyvbe... Úgyhogy jövő hétfőn megyünk uh-ra, már alig várom!!!
Ugyebár az a baj, hogy neki nincs a rendelőjében uh, mert egyébként minden alkalommal megnézné, hogy rendben fejlődünk-e, így viszont a terhesgondozóba kell mennem, de egy cseppet sem bánom. Remélem, most már fixre meg tudják mondani, hogy Kende vagy Csenge babánk lesz...
(Tudom, a tábliban Kende van, de hát sohase lehessen tudni...
) A doktorbácsi nagyon bizonytalan volt a 18 hetesen.
Na, pusszantás mindenkinek, élvezzétek a napsütést!!!
Sziasztok
Norwell+Mazsola (26+5)