Hello!
Na, egész jól vagyunk! Bár még mindig kapa hangunk van, és babuci nem nagyon értékeli a reggeli, esti énekléseink (remélem, nem ezek lesznek a meghatározók a zenei nevelésében
), de azért a közérzetünk egész jó, és azt hiszem, mindketten a végén járunk a dolognak. Voltunk ma boltban, meg Rossmannban, ami mellette van, és Péter egy-két percig fújta az orrát az üres üzletben.
Én meg köhögtem
. Szuper volt. De ma már együtt aludtunk, és az olyan nagyon jó volt!!!! Már nagyon hiányzott mellőlem
.
Képzeljétek, a múltkor írtam, hogy nem nőtt a hasam. Na most egy hét alatt nőtt két centit! És nehéz. 108 kb. Baba meg aranyosan helyezkedett itt nekünk, ahogy együtt olvasgattunk, és olyan jó volt, mert Péter is fogta a pocim, és élvezte
Én is szeretnék szülni mondjuk 2-3 hét múlva. Be vagyok sózva. Inkább 3-4 hét. Most töltjük a 34-t, holnap. A kórházban mindig ezt mondták, hogy ez után aztán ők is megnyugszanak. És tényleg, a volt szobatársamnak ikrei születtek a 34. héten - nem betöltve, és teljesen jó Apgart kaptak, talán még inkubátor se kellett, 3 hét múlva hazamentek. Vagy kettő. Mindegy. De ez olyan jó, és annyira várom már a jövő hetet, mert szeretnék elmenni abba a turiba, meg egyáltalán nézelődni picit!
Kikocs, nem tudom, mi szúr, de a szúrás szerintem nem gáz, valamit nyom. az nem görcs. Úgyhogy nyugodj meg. Péternek elmondtam, mit csinál Gergő, tök jót nevetett
Ő most pszichológiázik a másik egyetemére, de messengerrel akar valójában telefonozni az otthoniakkal Pécsen. Most visszafogja magát és szenved. És ő is szereti a babanetet, bár neki furcsa volt, milyen személyes.
Orbis, szerintem tényleg a barátnőd magánügye, hogy babanetezik, vagy nem de amellett, hogy szerintem is nagyon hasznos, és egyáltalán nem kötelező leírni olyat, amit nem szeretnél, teljesen más egymással megbeszélni a tünetcsoportjainkat. És nagyon jó amúgy is. A kullancsod meg tényleg furcsa. Biztos nem lett baj, lehet, hogy nem is az volt, csak egy személyiségzavaros szúnyog
Az csíp.
Rékacs, a férjed türelmes
Én várom már a 36 betöltöttet!!!!!! Én nem vagyok türelmes. Bár még bennem lesz az a madzag. De mindegy, majd lesz valami. Legfeljebb Karácsonykor szülünk
A doki nem szeretné. Engem nem izgat.
Irni kéne ténnyleg, hogy mire szeretnék reagálni, mert élveztem az olvasást, de már elfelejtettem.
Babus, gyere közénk, vagyis maradj, mert már itt vagy.
Itt tényleg nagyy az élet
És Lilinek is, meg neked is ajánlom a Visegrádi u. 25-ben a Mária babadiszkontot, hétvégén is 6-ig nyitva van. Mi sokmindent vettünk ott. Péter azt mondja, nem szereti annyira a Máriát. Azt mondja azt is írjam, hogy azért, mert szűk. Ez így van. De sokminden van, jó áron viszonylag, és Lili, pl. ott vettük a kabátos bundazsákot, amiről meséltem.
Hulcsi, nagyon köszönöm az infókat!! Nekünk van hiteles másolatunk, ami nem régibb 300 napnál, mert az eredetit elvesztettük, aztán kértünk egy másolatot, azt is, és aztán kaptuk ezt, ez még elvileg megvan
Remélem. Nálunk anyakönyvi kivonatevő manók járnak
És kitartás! Nem mondta a doki, hogy lehet, hogy előbb jön? Hátha....Drukkolok!!!
Dia, neked szerintem már nagyon jól beindult az a babuci, hajrá!!! Járkálj sokat, biztos kijön!
Esztyx, te meg tényleg fenomenális vagy
A 2100 azt jelenti, hogy meg van rövidülve a méhnyakad, és egy újjnyira nyitva vagy külső méhszájilag. Úgyhogy nyugi, nem kell itt császározni. Örülök, hogy szereted a párod, ez jó hír. Szerintem ebben is ilyen parázós szerű hangulataid vannak, és aztán végük, és kész. Úgyhogy úgy döntöttem, nem aggódom miattatok
Szeresd csak.
Eszter, Katinka már szülhet, ő görcsölgethet, de te nem!!!! Vigyázunk ám rád. És mikor is mész dokihoz?
Na puszi, Kikoccsal lehet, hogy már megint egyszerre írunk. Én meg szeretném csinálni a falvédőt, de nincs elég anyagom.
Puszi,
Noémi
33+6 (Péter is már így mondja, innen tanulta
Katy, szerintem az az érzés olyan neked, mint Eszternek, nem? Nekem frontnál volt ilyen, aztán elmúlt. De én szedek gyógyszert, úgyhogy tudtam, hogy ezen kívül mást nem tudnak már velem csinálni, úgyhogy kivártam a végét, és el i múlt. De mondd a dokinak, mert ő majd megnézi, nincs-e gond.