Új privát üzeneted érkezett!

Ez ki volt, Barbi? Ez a nagyokos beres?
kami

Ime a KISAGY!!!

Oldalrol

Kép

Felulrol

Kép

Most meg cak odatoltuk egy fal melle, ahol nem foglal helyet, a hetvegen betesszuk a helyere... vagy majd meglatjuk. Olyan boldog vagyok, hogy ez is itt van mar velunk... el is sirtam magam :) A parom ilyenkor jol szorakozik persze :)
kami

Kami!
Nagyon szép a kiságy! :) És tök jó, hogy már ez is megvan, lehet megvenni az ágyneműt! :)

Meglett a cukros izé eredményem:
Éhgyomori: 4,275 mmol/l
Terheléses: 6,46 mmol/l

Nem tudom, hogy ezek jók-e, próbáltam visszakeresni, (azt hiszem Róki írta meg a tartományokat), de képtelen voltam megtalálni!

Barbi!
Ez egy liba, aki ilyet mond! Tiszta hülye (bocs), engem is felbőszített, hogy lehet ilyet mondani! Én tuti elsírtam volna magam!
:evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Jok szerintem, Timo! Megnyugodhatsz!

Tok fura, ami Barbival tortent, velem rendesek voltak nagyon!!! Igaz, en nem kertem "elore" penzt... de talan fogok!!!
kami

Kami, nem tudom, hogy hogy hívják - ha bemész, akkor rögtön ott ül balra, rövid ősz hajú szemüveges.
Ott helyben egyébként köpni-nyelni nem tudtam, de szerencsére nem vettem fel... Tuti azzal volt baja egyébként, hogy ez akkor azt jelenti, hogy tul.képpen előre kapom meg a pénzt - amit Te is írtál. De hát ha lehet, akkor meg majd én eldöntöm, hogy hogy jó nekem!

Kami! Szuper a kiságy! Elképzeltem cseresznye színben - nekünk olyan lesz :D Édes, hogy beletetted a macit :D Már úgy várom, hogy nekünk is megjöjjön bútor!!! Tesóm mondta a hétvégén, hogy szóljunk, és segít hazahozni meg összerakni. Olyan édes volt a múltkor: felhívott, hogy pontosan mikorra vagyok kiírva, mert márciusban Dél-Afrikába mennek a csapattal, és reméli, hogy nem akkor, amikor Emma várható! Szerencsére hó elején mennek. Mondta, hogy beszéljem meg a kiscsajjal, hogy mindenképpen várja meg amíg nagybácsi hazaér :D

Képzeljétek, voltunk az Ikeában, és megvettük a karnist meg a függönyt! Nem csalódtam bennük: volt sarok elem is a karnishoz, úgyhogy nagyon profi függönyünk lesz :D A sötétítőt úgy terveztem, hogy megvarrom én, de ma beleszerettem az egyik kész függönybe, úgyhogy végül azt vettük meg! íme:

Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Barbi!
Nagyon aranyos a függöny, biztos jól fog mutatni Emma szobájában! :D (vagy ez nem oda lesz? :shock: )

Vajon a többi kismami hol lehet?
Cat, Boldiagi, Gabi, Swen, Pann stb?

Timi
Kép Kép
timocska

Na mi az? Meg sehol senki???

Tegnap este nagyon szomoru voltam :( Gedeiapu eltorte a Fuleses bogremet. Egyenesen Londonbol jott hozzam 4-5 evvel ezelott... es nagyon szep volt es Kami szerette... erre ez a Maki leverte a polcrol a hulye papirdarabokkal, amiket szetvagdosott (az agy csomagolasat) hogy szelektivre el tudja vinni :( Jol lecsesztem szegenyt, de sajnos nala alapveto problema, hogy "o, ez csak egy bogre, veszunk masikat". Nem tiszteli a targyakat (na meg a novenyeket) szoval hiaba 10e Ft volt az etkeszletunk, o ugyanugy frizbizik a tanyerokkal, mintha muanyagbol lennenek... Ez engem nagyon bant, mert en meg mielott o betoppant az eletembe, mar evek ota szedegettem ossze a nekem tetszo dolgokat, es most szinte egyiket se merem hasznalni, nehogy Gedeiapu kezebe keruljon... ezt a bogret is a polcrol sikerult levernie :(

Na, mindegy. Most azzal "buntetem", hogy rendelek a netrol egy masikat (persze csak hasonlot, ugyanolyan mar evek ota nincs...) es ez lesz: amit eltor, en potolom jo penzert. Mert hat ezek ugye nem Tesco-s olcso dolgok... Hatha ez legkozelebb nagyobb odafigyelesre serekenti. Soha nincs keso, hogy megtanulja, a dolgoknak erteke van, vigyaznunk kell rajuk... Majd Zsebibabaval egyutt megtanulja... mert ot mar igy fogom nevelni.

Na jo, lehangolasbol ennyi eleg is. Ma megyek vedonohoz delben es meghallgatjuk Zsebibaba szivet, nagyon remelem! Fogom kerni. Legalabb a szivet hadd halgassam, ha mar latni nem lathatom...

Most megyek reggelizni. Ma mar nem a Fuleses bogrebol fogom inni a tejcsimet :(
kami

Timó! Igen, Emma szobájába lesz :D

Én is azon gondolkoztam tegnap, hogy merre járnak a többiek???

Na, éjszaka engem is elért a sírás... Rendszeresen kihűlnek a fűtőtestek a lakásban éjszaka, és ez így volt most is. Arra ébredtem, hogy nagyon fázom, az orrom is jég hideg volt. Felkeltettem Gábort, hogy nagyon fázom (ne kérdezzétek miért, mert nem tud szegény mit csinálni az éjszaka kellős közepén), és sírva fakadtam neki. Szegény, azt hitte, hogy valami nagy gáz van. Mondtam, hogy nem, csak nagyon fázom. Hozott nekem még takarót, meg jó szorosan odabújt, hogy ő is melegítsen, de én csak zokogtam... Bekapcsoltam a rádiót, hátha könnyebben elalszom, de az árva gyerekekről szóló jótékony reklámon megint elbőgtem magam :D
A fűtéssel kapcsolatban már beszéltem a gondnokkal, szerencsére úgy tűnik, hogy megvan, hogy mi a bibi - majd ma éjszaka kiderül :D
Vendég

Kami!
:cry: :cry: :cry:
Én is ragaszkodom a tárgyakhoz, főleg azokhoz, amikhez emlékek fűződnek. Apa nálunk sem ilyen, de azért neki is van egy-két olyan darab, amit nem engedne kidobni!

Én holnap reggel megyek védőnénihez, aztán délután meg dokihoz. Jó kis nap lesz! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!
Nálunk ugyan nem hűlnek ki a radiátorok éjszakára, de tegnap én is fáztam este. Mivel a párom később jött aludni, ezért az ő paplanjával is takaróztam, míg el nem aludtam. Nem volt valami jó éjszakám, reggel 6-kor olyan fáradtan ébredtem, mintha akkor feküdtem volna le.

Remélem gyorsan megjavítják a bibit, mert nem lenne túl jó, ha akkor is hideg lenne éjszaka, ha megszületik Emma.

Csajok! Úgy döntöttem, hogy dec.20-al elmegyek táppénzre, tojok a költözésre. Jön az új lány, legyen itt ő, meg a nem pocakos kollégáim! Szerintetek ez szemétség?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok.

Timi, én itt vagyok ám, sőt tegnap is, csak olvasgattam mit irtok, mert olyan borzaszto sok munka van itt benn a cégnél.
Esténkéntre meg elvállaltam egy nagy adag fordítást, még hétvégén is azt csináltam, sőt még a köv. hétvégén is. Tudom, h pihenni kell, és az idén már nem is vállalok többet, de hát annyi mindent venni kell Boldinak, kell a pénz.

Barbi, én totál kiakadtam a bérosztályoz nőtökön! Azóta is eszembe jut egy csomószor..

Kami, nagyon meg tudom érteni a bögre utáni szomorúságot, nekem teljesen a szívemhez nőnek tárgyak, zokogok, ha egy szeretett bögre eltörik.

Még ami eszembe jut, h tegnap eszembe jutott:
Móni, gratula Gergőhöz :D , Barbi, klassz a függöny.

És én tangát hordok kizárólag, mostanában kell vennem nagyobb méretet, mert szoríííít... és használok tisztasági betétet is, ezt is kérdezte valaki.

Ma is olvasom ám, hátha írni is lesz időm!
Ági

Kép
Kép
agiboldi

Barbi,
én az árvagyerekes tv műsoron bőgtem tegnap...

Kép
Kép
agiboldi

Kami! Sajnálom! :(
Nekem egyszer egy kis törölközőm tűnt el, amin egy kék elefánt volt, és semmi másra nem használtam, csak hajmosás után abba tekertem a hajam... Aztán egyszercsak sehol nem volt... Én tuti nem dobtam ki (micsoda szentségtörés!), apa meg persze nem emlékszik semmire :?
Vendég

Ágiboldi! Csak óvatosan azért! Inkább tartsál sűrűbben pihenőket!

Timi, valszeg csak valaki elállította a nyomásszabályozót a folyosón :evil: Ha hazaértem, akkor megnézem! Ha nem az a bibi, akkor a gondnok feljebb tekeri a kazánt még ma este, úgyhogy mindenképpen megoldódik a gond :D
Vendég

Azt hiszem, rákaptam a mandarinzabálásra... mert ezt másképp nem lehet hívni! Hétvége óta legalább 5 kg-ot megettem és képtelen vagoyk ellenállni neki... :shock:
Ez nagyon gáz? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, tök jó, hogy sok vitamint eszel! :D Szerintem nem gáz! Ha nem gyötör a gyomorsav, akkor hajrá :wink:
Örülök, hogy megkíméled magad az év végén! :D
Vendég

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban érzem, hogy nehezebb éjszaka forgolódni. Lassan kezdem érezni, hogy súlya van a pocimnak és szinte minden forgásnál felébredek 1-2 másodpercre. Mi lesz még később? :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Jaj, én már hetek óta minden megfordulásnál felébredek :? És ez csak fokozódni fog :D Ez a "használjuk ki, amíg meg nem születik a baba, és aludjuk ki magunkat" dolog szép és jó, de én már most nem nagyon tudom kipihenni magam éjszakánként. Végigaludni már rég nem tudom, és mostanában egyre nehezebben alszom vissza... Ez sokszor 1-1,5 órát jelent :shock:
Vendég

Na, akkor nem en vagyok dilis. Mindenki (tesom, szuleim) azt mondja, ezek fogyoeszkozok. De nekem csesze es csesze kozt is van kulonbseg: fogyoeszkoznek nalam az szamit, ami ha eltorik, potolhato: elszaladok a boltba es veszek masikat. Olyankor meg az se zavar, ha esetleg emlek fuz hozza - ha pont ugyanolyat tudok venni, nincs gaz. Pl en is eltortem borospoharat 2-t is, az IKEA-ban vettem oket (pedig emlek is van hozza: szepseges olasz fiuka - direkt miatta vettem a poharakat, 2 db-ot) es barmikor potolhatom oket (eddig meg nem vettem masikat, de barmikor megtehetem). Ami viszont egyedi, az nekem kulonleges. Es hat szemelyisegembol adodoan van 1-2 ilyen dolgom... Es bakke, azokhoz ragaszkodom! jo lenne, ha o is felfogna ezt!!!

Na, mindegy. Epp most deal-elek a DisneyShopping-gal egy masik bogre ugyeben, hatha lenyugszom, amikor az majd megerkezik...
kami

Én se tudok éjszaka forgolódni, és néha bármelyik oldalamra fordulok, Boldi pont ott kezd kapirgálni, én meg félek, h nyomom, és akkkor fordulás. Aztán odamegy és ott kezdi csinálni. Ha nagyon álmos vagyok elalszom és azt gondolom, h "oldja meg valahogy", nekem is kell aludni.. :)

A szopipárna javított az alvás helyzeten, kicsit kényelmesebb ha a lábam közé veszem.

Kami, nálunk az egész család ilyen. Tele van a lakás szeretett tárgyakkal. Az anyukám a múltkor majdnem sírt mikor a húgom a 30 éves kávéfőzőt odaégette, és aztán egész nap az apukámmal azt rekonstruálták, pedig hát mennyibe kerül egy kávéfőző.. de az nem ugyanaz :D

Ok, mostmár dolgozok, ti csak irjatok, h legyen mit olvasnom ha pihenésre vágyom :D

Kép
Kép
agiboldi

Alvas: en mar regota felebredek fordulaskor, de siman vissza tudok aludni. Labam kozott egy parna, igy alszom. Fordulni viszont igy eleg nehezkes :)
kami

Hú csajok, ma munka után megyek az egyik barátnőmmel egy hobby boltba bevásárolni :D Már nagyon várom!!! :D Annyi ötletem van Karácsonyra meg Emma szobájába! Láttam pl. még másféle szalvétákat ugyanazzal a katica motívummal! :D
Vendég

En eppen most tettem be tesom csaladjarol egy fotot az egyik megkagylozott kepkeretbe :) Es ugy dontottem, ha ma hazajovok vedonotol, csinalok egy ujabb kagylos kepkeretet :)
kami

Lehet, hogy nekem is ki kellene próbálnom ezt a szalvétatechnikát? :)
Na, majd januártól, ha otthon leszek.. (csak tudjam, hol kezdjek hozzá)!

Kami!
Majd tegyél fel képet a keretről! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Igy neznek ki - eddig ezt a 2-t csinaltam.

Kép
kami

Kami! Tök jók a keretek! Ez ugye sima ikeás natúr fa keret? ragasztópisztollyal csináltad?
Vendég

Kami, ez naggyon jó! :) Én is akarok! :)
Az idén Spanyolországból egy csomó kagylót hoztunk, lehet, hogy bevetem magam! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Csajok, csinálhatnánk januárban "kreatív napokat" - valamelyikünknél (akár nálunk is) összejöhetnénk alkotni :D
Mit szóltok?
Vendég

Barbi!
Én benne vagyok, de azt hiszem, mindanyjiunk közül én vagyok a legbénább! :D (persze, mindig a legbénább a leglelkesebb) :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Nincs ilyen, hogy legbénább! Csak még nem csináltál ilyesmit, de nagyon hamar belejössz, meglátod!

Na, most jöttem vissza ebédből - tele a pocim :D
Vendég

Sziasztok!

Barbi,
Nem csodálom, hogy kiakadtál ezen a nőn. Nem tudom hogy lehet valaki ilyen rossz szándékú :evil:
Nagyon szép függönyt vettetek.

Kami,
Nagyon szép kiságyat vettetek :) Már mi is kinéztük, de majd csak januárban rendeljük/vesszük meg.
Sajnálom a bögrédet. Nekem is van egy pár ilyen tárgyam, amit nagyon sajnálnék, ha történne vele valami, de szerncsére apa is nagyon vigyáz ezekre.
Nagyon jók ezek a képkeretek.

Timi,
Jók a cukor eredményeid.
Nem olyan nagy ördöngősség ez a szalvétázás én sem túl régen kezdtem. Itt van pár kép, amit én csináltam. Én azért szeretem ezt a technikát mert gyorsan szép és látványos dolgokat lehet készíteni vele.
http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... mage=82096

Móni

Kép
móni23

Hááát, Timi, azért a legbénább címért ha mégis kiderülne, h van ilyen, én is versenybe szállok. Úgy is fogalmazhatnék, h bennem még a hajlandóság sincs meg. De az így elkészült tárgyak tetszenek, és segíteni és szóval tartani én is megyek szívesen.

Kép
Kép
agiboldi

Móni! Tök jók amiket csináltál! Én is azért szeretem, mert hihetetlen gyorsan megvan és nagyon látványos :D
Persze ezt a "kreatív napot" összeköthetjük egy dumapartyval is, ha nincs kedve mindenkinek beszállni :wink:
Vendég

Móni!
Nagyon szépek a munkáid! Ahogy látom, megrendelésre is dolgozol?
A hűtőmágnes nagyon izgat... de előbb azt hiszem megpróbálkozom a szalvétatechnikával. Hol lehet a kellékeket beszerezni? (egyáltalán mi kell hozzá?) :lol:

Ági!
Hát max.tényleg szemmel és szóval tartjuk a "dolgozókat", aztán kérünk mi is a végeredményből! :)

Ja, szívesen sütök ám valami finomságot a randira! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Én se tudok már rendesen aludni. Pár napja minden éjszaka felébredek kétszer-háromszor és utána nagyon nehezen tudok visszaaludni. Reggel pedig úgy ébredek mint egy mosott rongy.
Ráadásul most meg is fáztam, nem kapok levegőt, fáj a fejem. Egyépként nem tudom hogy csináltam, mindig fl vagyok öltözve rendesen, mostanában amúgy is fázósabb vagyok.

Kami:

Én is így viszonyulok néhány tárgyhoz. Egyszer apukám eltörte a kedvenc bögrémet és amikor látta rajtam, hogy mennyire rosszul esik megragasztotta. Igaz nem volt ugyan olyan, nem tudtam használni, de azóta is kint van a polcomon.

Barbus:

Nagyon tetszik a függöny, olyan vidám színekből áll. Szerintem tökéletes lesz a baba szobába.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Na szevasztok!

Megjottem a vedonenitol. Kicsit elhuzodott, de nem banom... Zsebibaba szive 136-ot ver, az enyem 114-et. Kivalo eredmenyek :)

Facsartam magamnak gyumolcslet az ebedhez: 1 grapefruit, 1 alma, 1 narancs, huuu, jollaktam tole!!!

Ami meg ezt a kagylozast illeti: sima IKEA kepkeret, asszem 3 van egy csomagban vagy valahogy igy. pillanatragasztval csinalom, tok gyors es egyszeru! Es a vegeredmeny dekorativ. Tok nulla az eloszobank, azt meg nem csinaltuk meg, feher falak, satobbi, oda csionalom ezeket a kepeket: csalad, baratok... elobb-utobb jo sok lesz majd :)

Moni, szepek a dekopazsaid! Ezt en is kiprobalom egyszer - csak legyen vege a Zsebibaba-kepnek :)
kami

Lányok,
Köszönöm a dícséretet. Ebben a kreatív dumapartiban én is benne vagyok, de sajnos decemberben már nem fogok ráérni.

Timi,
Készült egy-két kép anyukám kolléganőinek, de persze nem fogadtam el érte semmi.
Amúgy bármelyik kreatívboltban beszerezhetőek a kellékek. Mindössze szalvéta, szalvétatechnikás ragasztó és egy alap kell hozzá. Az alap elég sokminden lehet, de kezdésnek én a kartont ajánlom, talán azon a legegyszerűbb. A kereteket én sima temperával szoktam festeni, de persze erre is van nagyon sok féle.

Alvás: Hát az nekem már hetek óta nem megy. Nagyon nehezen tudok elaludni, mert már sehogy sem kényelmes (és még hol van a vége) és mivel éjszaka elég sokszor felébredek, így szinte semmit nem alszom.

Kép
móni23

Móni! Te mivel "ápolod le" az ecsetet, hogy ne keményedjen meg a ragasztótól? Sima oldószerrel?
Egyébként a december nekem is sűrű, én eleve januárra gondoltam :D
Vendég

sziasztok csajok!
jól eltűntem, sorry. Üdv a sok új kismaminak, akik időközben csatlakoztatok!

Móni, nagyon jók azok kis szalvétás képek!!! Köszi, hogy leírtad mi kell hozzá, talán Karácsonyig meg tudom tanulni a technikát és akkor készítek a tesóim gyerekeinek ilyen kis képeket....
Kami, a Zsebi gobelin is aranyos, hihetelen türelmed van! (Nekem a hímezgetéshez sosem volt)

Az én kis cserépszarvasokat készítettem Karácsonyra a Bébikénk 6 kis unokatesójának + kötöttem egy kis kardigánt, holnap délelőtt meg szopipárnát fogok varrni.
Ja, és miután 5 kg gyöngyöt vettem, lehet, hogy kénytelen leszek zsákfotelt is varrni, merthogy a párnához csak 1 kg kell Hacsak nem érdekel közületek valakit ilyen töltelék...

Szóval most én is jobban ráérek, úgyhogy gyakrabban benézek majd....
Na, most rohanok a szülésfelkészítőre...
üdv: Kat
Vendég

Barbi,
Az az igazság, hogy nekem nem jött be az ecsetes megoldás, így én a mutatóujjammal kenem fel a ragasztót.

Bigsis,
Örülök, hogy jelentkeztél, már régen jártál erre felé. Nem teszel fel te is képeket az alkotásaidról?

Kép
móni23

Bigsis!
Jó, hogy újra jelentkeztél! Mesélj kicsit, mi van veled! Tudod már, hogy kisfiú vagy kislány lakik a pocidban? Megvan már a neve?

Móni!
Köszi a jótanácsokat! Találtam egy kreatív boltot a lakásunk közelében, csak már nem volt nyitva. De majd benézek!

Most a Pólusban vettem egy kismamifelsőt. Megkérdezte az eladó, hogy mikorra várom a bébit. Mondtam, hogy március. Majd le esett az álla, hogy mekkora pocim van! :shock: :shock: Na, jó, ma babfőzeléket ebédeltem, biztos az is közrejátszott! :oops: :oops: Meg tényleg beindult a növekedés, majd teszek fel képet.

Most viszont itt az új tábla!

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Jelentem kész a lakás,rend van,tisztaság,minden a helyére került.
Ennek örömére ma elmentem vásárolni Petikének és egy nagy csomó dolgot vettem-bodyk,rugik,kis felsőcskék,hálózsák,sapik,zokni,kesztyű,kapucnis kardigán,tetra pelenka,kifogó,anyának Avent mellszívó készlet....Nagyon jó volt vásárolgatni Petinek,elvégre Mikulás van... :P

Kami
Szuper az ágy,ma mi is ugyanezt néztük az anyukámmal,de nem tudok dönteni,hogy ez vagy elég a kissebb amit nem lehet átalakítani.Nemtom!? :? Zsebibaba nagyon jól néz ki,tök jó a háttér.Bögre ügyben egyet értek,én is baromira ragaszkodom minden kis apró dologhoz amihez valamilyen emlék fűződik!!!

Hobby:Én is nagyon sok mindent kipróbáltam már,de nekem a szalvéta technika jön be-én öntöm a keretet és imádok hűtőmágneseket csinálni,azt is gipszből,na meg szoktam gyertyát is önteni... :lol: Ja és nagyon szeretem az üvegmatricákat is!!!Szóval éppen mikor mihez van kedvem!A lényeg,hogy benne vagyok a kreatív taliban!!!

Timo
Akkor holnap találkozunk?Szerintem jól döntessz ha végül dec.2o-tól nem mész dolgozni.Szerintem nem szemétség,aki ezt nem érti meg az a szemét és inkább köszönömmel tartoznak neked,hogy addig is maradtál és maximálisan dolgoztál!!!!
Vendég

Ági!
Aha, holnap fél 6-ra megyek, már biztos előbb odaérek! :)
Tök jó, hogy ilyen sokmindent vásároltatok Petinek! És végre kész a lakás! :) Akkor most már lehet pihizni! :D
Kézi vagy gépi mellszívót vettetek?

Timi
Kép Kép
timocska

Már csak én vagyok sárga a táblázatban?!? Az is maradnék, mert -bár tudni véljük-még mindig titkoljuk, hogy fiú-e vagy lány. (a saját anyucikám sem tudja). Vagy ha zavaró, vegyetek ki a táblából...
Persze neve is van már (igaz, 3 hónapja megváltozott, mert az elsőt túl gyakorinak találtuk, szóval még ez is változhat...)

Velünk minden OK, az általatok is említett éjszakai forgolódáson kívül nincs más gondom.
Vásárlás: szinte mindent megvettem a babának (kivéve a babakocsit és a hozzávalókat, mert egyszerűen nem lehet kapni a peg perego pliko P3-t nekem tetsző színekben, hozzávaló újabb típusú hordozóval-pláne pelustáskával). A mózest megspóroljuk, mert a húgom kislánya pont addigra növi ki az övét. (ezért veszek ugyanolyan kocsit, mint az övék)

Ja, azóta a másik húgom kisfia is megszületett, nagyon aranyos, nyugodt kis Marci:-) ...és persze hihetetlen mázlim van, mert majd örököljük a gyerekrucikat (a húgaimnak szerencsére hasonló ízlésük van mint nekem :)
Kaptam a párom rokonságából is egy zsák ruhát, de azokat csak igazi vészhelyzetben vetem be-ha már minden mást összekakkantott :lol:

Bocsi, majd megnézem kivel mi van, de ahhz majd vissza kell olvasnom vagy 30 oldalt.
Vendég

Timo
Kézi mellszívót vettem így elsőre.Mindenki azt mondta nekem,hogy van akinek jó a gépi van akinek csak a kézi,de van akinek csak kézzel megy,úgyhogy elsőre ez marad hátha jó lesz.Én negyedre megyek ,de majd megvárlak és utána beszélünk pár szót.

Bigsis
Milyen színű kocsit akartok venni?Na és az új hordozó az mivel tud többet mint a régi?Csak mert az még nekünk is hiányzik.
Vendég

Bocs Bigsis, már emlékszem, hogy nem akarjátok, hgoy megtudják mások a baba nemét.

Ok Ági, holnap talizunk! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Móni kérésére a szarvaskák:

Kép [/img]
Vendég

Ági,
az új hordozóban stabilabban és a vízszinteshez közelebb fekszik a bébi + jobb a szűkítőbetétje. A biztonsága nekünk megér 10ezer ft plusszt, mert én nagyon sokat fogok autózni a babával.
A színek közül a blue vela, nautica, ambra, new port tetszene...
Vendég

Bigsis
Azt hiszem ekkor engem is az újabb hordozó érdekel mert mi is nagyon sokat autózunk és fogunk is.
Ezekben a szinekben nem találsz,nincs a Brendonban sem?Vagy nem ott akarod venni?Nekem nagyon szimpik voltak az eledók a Kikában is és ott is nagyon sokféle van raktáron.Vagy esetleg használtan nem nézted még?
Vendég

Ági,
A Brendonban lenne legegyszerűbb megvenni (ha nem is a legolcsóbb) A fő problémám, hogy a régi modellekhez csak régi hordozók vannak, az új hordozókhoz (ha egyáltalán lehet rendelni az áruházban), meg nem tudják, mikor kapnak új kocsikat (a 2007-es modelleket a katalógus 2006. III. n.évre ígérte :evil:

A használtak szinte tuti, hogy régi modellek, de legalább olcsók lennének (néhány hirdetővel már felvettem a kapcsolatot), de most már ott tartok, hogy német/osztrák honlapokat böngészek...

Köszi a KIKA tippet: adok nekik egy esélyt, bár ott még sosem sikerült jó vásárt csinálnom...

Most nézem!!!!! Petivé változott a kisbabátok?!?! Gratu! (Remélem, a miénk marad, akinek tudjuk!)

Ja, a kis kardigán:
Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?