Sziasztok!
Jelentem kész a lakás,rend van,tisztaság,minden a helyére került.
Ennek örömére ma elmentem vásárolni Petikének és egy nagy csomó dolgot vettem-bodyk,rugik,kis felsőcskék,hálózsák,sapik,zokni,kesztyű,kapucnis kardigán,tetra pelenka,kifogó,anyának Avent mellszívó készlet....Nagyon jó volt vásárolgatni Petinek,elvégre Mikulás van...
Kami
Szuper az ágy,ma mi is ugyanezt néztük az anyukámmal,de nem tudok dönteni,hogy ez vagy elég a kissebb amit nem lehet átalakítani.Nemtom!?
Zsebibaba nagyon jól néz ki,tök jó a háttér.Bögre ügyben egyet értek,én is baromira ragaszkodom minden kis apró dologhoz amihez valamilyen emlék fűződik!!!
Hobby:Én is nagyon sok mindent kipróbáltam már,de nekem a szalvéta technika jön be-én öntöm a keretet és imádok hűtőmágneseket csinálni,azt is gipszből,na meg szoktam gyertyát is önteni...
Ja és nagyon szeretem az üvegmatricákat is!!!Szóval éppen mikor mihez van kedvem!A lényeg,hogy benne vagyok a kreatív taliban!!!
Timo
Akkor holnap találkozunk?Szerintem jól döntessz ha végül dec.2o-tól nem mész dolgozni.Szerintem nem szemétség,aki ezt nem érti meg az a szemét és inkább köszönömmel tartoznak neked,hogy addig is maradtál és maximálisan dolgoztál!!!!