Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Rita!
Nem tudom hol kell a profilt nézni,ezért ide írom.Nagyon finom volt ,ma almás-mákost csinálok.Nekem a rétes kb 5. alkalom után sikerült először jól,ezért nem szabad feladni ha a réteslap nagyon kiszárad és kemény lesz.Mert az ember hajlamos tovább sütni mint kéne.

4db réteslap de 5-is lehet
30dkg túró
1 vaniliás cukor
1 nagy e.kanál búzadara
2 e.kanál cukor
1 tojás
1/2doboz tejföl
mazsi ha szereted "EZ 1 RÚD rétes lesz"
Több réteslap van valamelyik 6db-os van 8db-os

Készítés:
Egy konyha ruhát befröcskölsz vízzel,erre rárakod az elsö lapot meleg olajjal v zsírral kenőtollal megkened.Rá a második lap megkened és a 3.4. is.Ha ez kész mindent szórni kell rá a markoddal egyenletesen.Először a túrót,aztán a darát,a van.cukrot,a cukrot,mazsi, a tojást felverni és belekeverni a tejfölt.Ezt is egyenletsen végig csurgatni nem fogja az egészet beteriteni nem kell megijedni az úgy jó lesz.Ha minden rajta van feltekerni.Annyit hagyál hogy a végén megkend a rétes tetejét és mehet a sütőbe.Nem tudom meddig kell sütni én ránézésre veszem ki.

Almás-Mákos:
Lapokat mint a másiknál előkészíted.
Itt nem tudom az arányokat mert ezt is ránézésre csinálom de szerintem mindenki tudja hogy kb mennyi kell hozzá.
Megszórni mákkal rá a reszelt almát 2-3db kicsit kinyomni a levét aztán porcukorral és végül fahéjjal,és feltekerni és olajjal kenni a tetejét.
UI: A lapokat nem kell túl olajozni csak a kenőtollal úgy megrázogatni,így nem lesz nagyon zsíros.
Szerintem nagyon finom csak rá kell érezni a készítésére. Hajrá!!!! Remélem valaki megcsinálja,és azt mondja hogy király volt! Bár ez egyáltalán nem Norbis recept kalória van benne.

Remélem elég érthető.

Babetta 15+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Naaaa, mostanra tudtam végigolvasni a pár napi termést, amivel el voltam maradva. Kép

Ági, szerettem volna szavazni rád, mert nagyon aranyos a katicád Kép, de az volt írva ma reggel, hogy már le van zárva a szavazás....én bénáztam el valamit??? Kép

Csema, tőlem is megy a drukk, és remélem hamarosan minden ok lesz! Kép

Becsi, neked is jobbulást, és ne keseredj! Mire legközelebb olvaslak, több Kép jel legyen, mint Kép.

Bartika, aranyos a pocid!!! Kép

Ildi, csini kismami vagy, főleg két gyerek után....le a kalappal! Minta lehetsz előttünk! Kép

Cory, gratula az eredményekhez!! Kép Tök jó!

Babetta, én úgy tudom, hogy R.R. az első baba születése után pár hónappal már meg is plasztikáztatta magát, és nem is kevés helyen....na, ha ez igaz, akkor szerintem gusztustalan. Önzőségnek tartom, hiszen egy terhességnél, és a baba születése után is elsőként a baba szükségleteire kellene gondolni, mint a feszesen álló mellekre és hegyes popóra. Szerintem...Kép Inkább a szoptatás előnyeire hívná fel a figyelmet ilyen nagyon.

Képzeljétek, bevált az eddigi "odafigyelek, hogy mikor mit és mennyit eszem", így az elmúlt négy hétben nem is híztam, csak 1 kilót, amennyit kell. Pedig a hasim sokat nőtt. Szóval: Kép Kép
És egyáltalán nem diétázom, csak a feleslegeseket próbálom meg elhagyni (süti, csoki, tészták, sok kenyér, nehéz kaják). És este 6 után no kaja.
Na azért a múlt héten nekem is befigyelt egy kis máglyarakás...Kép
Remélem, a továbbiakban is tudom ezt így csinálni.

Most is épp a tízóraimat kanalazom: egy barack, nyakon öntve 2 dl joghurttal. Nyami Kép

JÓ hétvégét mindenkinek!

Eszti
16+3
Vendég

Cory!
Én semmi pletykát nem hallotam,azt tudom hogy nem jó ha valaki nagyon izmos mert úgye nagyon kötöttek az izmok és lazának kéne lennie.Ez miatt biztos voltak kínjai hát ez van.Aztán a babának meg mi volt jó és rossz a 9 hónap alatt azt csak a baba tudja.
Most mennem kell takaritani,majd délután próbálok pocakos képet felrakni ha sikerül.

Sziasztok Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita! Én is nagyon kiváncsi vagyok a picikém nemére! Igazából mindegy hogy mi lesz, csak egészséges legyen. De azért a kíváncsiságom nagyon nagy! A másik fórumra meg ritkán megyek, csak a privát üzeneteimet nézem meg!

Esztipeszti! Örölök hogy tetszik a tábla!

Tünde! Nagyon aranyos vagy! A másik fórummal már nem foglalkozom, csak a privát üzeneteimet nézem meg néha! Tényleg nagyon fontos a nyugalom! És nagyon örülök hogy ti szerettek engem! Ez megnyugtató érzés! Rátok mindig számíthatok!

Ami a sütést illeti, én már 3 napja sütök! Ma meggyes piskótát, tegnap almás pitét, tegnap előtt pedig Tarkabarkát! Mindegyik nagyon finom lett, de nálam a mai viszi a prímet! Kép

KépKép
nicika

Ja és a mai tábla:
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Nicika Kép
Tényleg ne foglalkozz mások ilyen jellegű véleményével. A lényeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott kismama legyél Kép Ehhez pedig elekngedhetetlen a nyugalom Kép
A tábla tényleg nagyon szuper! nagyon tetszik, hogy hetente változnak a színek Kép Ügyi vagy, köszönjük!
A meggyespiskóta nálam is viszi a pálmát Kép

Lyly Kép
Előre is köszönöm Kép
A fejem nekem is nagyon fáj mostanában, nehezen viselem ezeket a hőingadozásokat Kép
Amúgy is ezég migrénes vagyok, de ezt most nagyon rossz. Fájdalomcsillapítót meg nem akarok bevenni, így marad a tűrés, de bízom benne, hogy hamarosan jobb lesz Kép

Babetta Kép
A profilt úgy tudod megnézni, hogy a nic névre rákattintasz, ekkor megjelenik az illető profilja, sok sikert Kép
Nagyon megirigyeltem a túrós rétesedet, jövőhéten én is sütök Kép

Eszti Kép
Ügyi vagy, hogy ennyire odafigyelsz az étkezésedre.
Én is próbálok ügyelni, bár hála az égnek nagyon szerencsés alkatom van, így a kilók miatt nem nagyon kell aggódnom Kép

Annácska 10+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Nicika: király a táblázat Kép Nagyon tetszik. A szinek is nagyon jók Kép
Mások piszkálására meg ne figyelj! Se fórumon, se a honlapodon. Jól nézel ki, helyes pocakod van, baba is meg te is jól vagytok, mi kell még? Kép
Kíváncsiságot abszolút megértem, én is így vagyok. Mindegy mi lesz, de nagyon kíváncsi vagyok rá Kép

Eszti: ügyes vagy a kg-kal! Nekem az előző két terhességgel mákom volt, hogy bár nem figyeltem, de a testem nem próbált felhalmozni tartalékot, valszeg mert már volt jócskán, így végül mínuszban végeztem. Az igazi figyelés majd a szoptatás alatt kell, és akkor gyönyörűen tudnak lemenni a kg-k, ha szerencsés vagy Kép

Babetta: én valszeg azért is figyeltem oda rá jobban az előző terhessége alatt, mert ugyanakkorra várta Larát, mint én Zsomát. Eddig mindkét terhességemnél megvoltak a magyar "sztárok", akik ugyanakkorra várták, mint én, most még nem futottam bele ilyenbe Kép

cory 13+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Eddig még én is ügyes vagyok a kilókkal! Eddig -1 kg-mal kevesebb vagyok, azaz 62kg! Pedig normálisan eszek, bár nincs farkasétvágyam!
Ja és majd nézzétek meg a holnapi táblát! Kép Kis meglepi lesz benne! Kép

KépKép
nicika

Ha valaki ért közületek a högörbékhez akkor az légyszi véleményezze az enyémet! Szerintetek melyik nap eshettem teherbe a högörbe alapján?

http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=463778&index=3

KépKép
nicika

Nicika: én most +1-ben vagyok, pedig a fiúkkal félidőig ne híztam. De hát én nem is 62kg-ról indultam, szóval nekem 9 kg fölé nem mehet a hízásom, mert ha szülés után újabb plusz kg-k maradnak rajtam, akkor az nagyon gázos lesz. Szóval nagyon ne kéne. Majd meglátjuk.
Hőgörbékhez nem értek, de igazából mindegy is Kép Nekemeddig egyik fiam sem akkorának mutatkozott, amekkorának a fogantatás alapján kellett volna lennie. És ezt Hármaska is hozza Kép
cory

cory
Budapest

Nicika! Szerintem a 16. nap, mert akkor ment le egy kicsit a hőmérséklet és utána emelkedett.

Cory: Kitartás a hányinger miatt, én is szenvedtem tőle a 17. hétig, most sem tökéletes a gyomrom, de már sokkal jobb.

Babetta: a rétes király volt, mondjuk eddig a túrósat csináltam meg!! Én előre összekevertem a tölteléknek valót, amit írtál.

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Voltunk 4D Ultrahangon a Praxisban!
Mindent rendben talált a doktornő!

KISLÁNY!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Mi lányos szülők leszünk, de nagyon örülünk neki.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, nagyon szuper, hogy tudjátok! Gratulálok a pici lánykához!!!\KépKépKép 3 csajszi, nem semmi...KépKépKép
20-án megyünk UH-ra, hátha akkor megmutatja nekünk is, milye van Kép

Hőgörbéhez én sem értek, sajnaKép

Bocsi, most csak ennyi leszek, mert baromi fáradt vagyok. Suliban voltam, és még mindig felújítunk...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és Nicika tényleg nagyon tuti a tábla, izgatottan várom a meglepit!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Nem vesztem el, csak szept.1-e óta újra dolgozom...
Időnként a Babanet is megtréfál... nincs, nem enged belépni... Most is újra kellett regisztrálnomKép
Valentin baba szépen fejlődik a pocakban, szerencsére minden rendben van vele!

Nicika
Hőgörbe: normális esetben az ovuláció előtt van egy mélypont, majd ovuláció után kb. 0,5 foknyi emelkedés, ami ezen a szinten marad a ciklus végéig...
Miért ilyen lényeges, hogy mikor eshettél teherbe? Nem az a lényeg, hogy ott van a pocidban a babád?
A táblázat nagyon jó, sok munkád lehet benne...
Nagyon köszönjük!!!
Milyen sokan vagyunk már!
Lettymama2

Lettymama2

Sziasztok!

Nicika!
Már alig várjuk a mai táblát!

Babette!
Nagyon köszi a receptet.
Én eddig kb. 2-szer csináltam rétest évekkel ezelőtt, de nem sikerült jól.
Remélem a tiédet én is meg tudom sütni.

Nem tudom mi van velem, én is olyan sütős lettem így a terhesség alatt, hogy nocsak. Az elmúlt 2 nap alatt 3 süti volt a termésem.

Tünde!
Gratula a pici lányhoz! Gondolom a lányaid lány kistesót szerettek volna, vagy nem?
Jó nektek, hogy már tudjátok a nemét?

Üdv, mindenkinek:
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok anyucik,

Nicika, a hőgörbéhez én sem értek....én nem is mértem magam soha.

Húúú, felcsigáztál a meglepivel, várom nagyon!!! Kép És köszi előre is!!

Tünde, nagyon örülök a pici lányotoknak, nagyon klassz! A férjednek tulajdonképpen jó dolga lesz ennyi nő között!!! Kép Agyonra lesz kényeztetve...Kép

Nicika, nagyon irigyellek, hogy ilyen sütiket eszel, és még fogytál is...!!! Ha én most ilyeneket ennék (pedig tudnék!!!!), akkor asszem egy hét alatt híznék 5 kg-ot. Kép
De az almás pitével felingereltél, és lehet, hogy jövő héten összedobok egyet. Esetleg írnál hozzá receptet? Van nekem egy, de kíváncsi vagyok, te hogy csinálod! Köszííííí! Kép

Anita, te egy héttel fogod hamarabb meglátni újra a babádat, mint mi. De jóóóóóó nekeeeeed! Kép
Mi 27-én megyünk, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon várom! Kép

Ja, és itt Pesten megérkezett az ősz, minden tiszta köd!!!! Kép
Utálom, hogy jön a szürkeség, de egy vidámít: itt van bent a pocimban a kisbabánk!
JUHHHÉÉÉÉÉ!

Szép vasárnapot nektek!

Eszti
16+4
Vendég

A mai tábla:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Tünde! Gratulálok a kislányodhoz! Kép Kép Kép
Te vagy a második akinek a babája felfedi elöttünk a nagy titkot, azaz a nemét! Gratula még egyszer!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztatást, úgy néz ki ez a húgyuti valami stagnált.Kedden megyünk a dokihoz, remélem a baba és a méhszáj is rendben, addig talán a tenyésztés eredménye is a kezében lesz /végül 4-5 napot mondtak/.

Tünde gratula a kislányhoz!!Neve?

Eszti nekem is van fini almás receptem....nyam.......már ettől híztam fél kg-otKép

Én pont abba a kategóriába tartozom akik súlyfelesleggel kezdtek, de nem annyival, hogy abból tartalékoljon....rohamosan hízok és ez már nagyon látszik is....rendesen dundi vagyokKép
Pedig úgy érzem semmivel sem eszem többet ,mint egyébként, és még vigyázok is, legalább is minden falat miatt lelkiismeretfurdancsom van.......
Egy reményem maradt, ha Ildikónak sikerült lefogyni 25 kg-ot akkor van talán majd nekem is.

Ja, fogyásról jut eszembe rétestészta receptem is van, olyan lesz, mint az igazi asztalon nyújtott.......Képjaj

Csema vigyázz magadra!! Nekem is ez a mumus, mindkettővel feküdtem........

A Kárpát utcában volt valaki 4D-n???Nekünk az lenne a legközelebb.......

Na megyek!

Kedden jelentkezem mi volt a dokinál......

Becsi 15+2
becsi
Iklad

Letty! Azért lényeges, mert most az orvosaim dilemmában vannak hogy a pici mennyi idös is! A mai naphoz mérten vagy 16+0 (UH alapján mért kor), vagy 16+6 (mensi alapján mért kor). Csak ezért kérdeztem! Tehát a baba vagy május 31-én, vagy június 5-én (szülinapom Kép)fogant! Csak nem tudom melyik! Egy felvetés szerint 31-én volt peteérésem, de csak 5-én repedt meg! Ezért vagyok dilemmában! Kép

KépKép
nicika

Ritaa! Én is nagyon sütös lettem, mint ahogy olvastad! Ma például nem sütit sütök hanem sült csirkét! Már sül is a sütöben!

KépKép
nicika

Esztipeszti! Akkor az én pite receptem:
Almás pite
Hozzávalók:
11 evökanál liszt, 1 tojás, 3 evökanál cukor, 2/3 csomag sütõpor, 15 dkg margarin. Töltelék: sok alma, sok fahéj, 3 marék cukor.
Elkészítés:
A tésztát összeállítjuk, két részre osztjuk. Az egyiket a tepsibe simítjuk. A tölteléket a hozzávalókból elkészítjük, és ráhalmozzuk a tésztára. A másik tésztával beborítjuk, villával megszurkáljuk, és elömelegített sütöben készre sütjük.

KépKép
nicika

Ja és én 28-án megyek UH-ra! Már nagyon-nagyon várom! Remélem megmutatja nekünk is hogy mi van a lába között! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!Kép
Benéztem kicsit hozzátok, tegnap fel sem kelltem egész nap, időnként mégis keményedik a hasam!
Azért bízok benne, hogy nem lesz gond!!!!!
NicikaKép
Köszi a meglepeti táblát szuper ki is mentettem!
Ha keddig nem tudnék feljönni kedden nagy szükségem lesz mindenki drukkjára a genetika miatt!!
Mindenképp jelentkezem utána, vagy én vagy üzenek, mi volt!
Szép hétvégét mindenkinek!Kép Kép
TündiKép
Gratula a kislányhoz!!!
A szívem mélyén én is azt szeretnék, bár most már minnél kevesebb problémát!!!

KépKép
csema

Csema! Sajnálom! Tényleg pihenj sokat és csak akkor kelj fel, ha muszály! Erös babád van! És te is erös vagy! Nem lesz semmi baj! Kedden pedig a lányok nevében is mondhatom hogy lélekben mindannyian veled leszünk!

KépKép
nicika

Nicik, szuper a tábla, köszönjük! A héten csinálunk új pocifotót, mert már elég nagy a különbségKép

Csema, megy a drukkKép

Lányok, annyit sütöttök itt a topicban, hogy megjött hozzá a kedvem! Délutánra én is kitalálok vmit...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

A lényeget meg nem is mondom! A héten többször is éreztük a babát, és ez biztos, hogy ő! Igaz, hogy nincs tapasztalatom, de egyértelmű volt számomra, és 1x apa is érezteKépKépKép
(Végül is a doki azt mondta, a bébi szerint a héten már a 18.hetet töltjük)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Becsi!

Írd már be légyszi Te is a rétestészta receptedet, ha nem nagy kérés.
Köszi.

Nicika!
Szuper az új tábla! CSinálunk mi is ma poci fotót és küldöm.

Én tegnap este "Appfel kuchen" nevű sütit sütöttem, elkészítése kb. 15-20 perc, a receptet a mindmegette.hu-ról töltöttem le, ma, ha lesz hozzá kedve pizzás csigát fogom kipróbálni (szintén mindmegette.hu)

Csema!
Nagyon-nagyon drukkolunk a genetikai u.h-hoz!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Tünde!
Örülök hogy király volt.Én nem szoktam össze keverni,mert úgy régen mindig rossz volt.Ezt a receptet így láttam a 75 éves rokon nénitől.És ez lett a tuti.Persze úgy is jó ha összekevered az íz ugyan az lesz.
És persze nagy gratuláció a kiscsajhoz!!!!!!!!
Tényleg mi lesz a neve???

Annácska!

Azt hiszem nagyon béna vagyok,de hol találom a nic nevet? Ha a profilra rákattintok akkor gondolom csak magamról tudok profilt csinálni nem?

Nicika!

Baromi jó a tábla!!!!Hogy a csudába tudsz ennnyi mindent megcsinálni??? Én meg olyan béna vagyok ,hogy egy pocakos képet se tudok felrakni pedig tegnap csináltam.Nem tudom hogy kell letömöriteni.Hát ez van. A högörbékhez sajna nem tudok hozzá szólni,nekem olyan mintha Latint kéne olvasni.Ez ma csak a 3.dolog amihez nem értek na ez már nekem is sok.

Anita!

De jó neked,hogy már érzed a picurt,én nem érzek még buborékokkat sem.Pedig már úgy szeretném érezni.

Rita!
Hajrá a recepthez!!

Na megyek ebédet főzni
Majd jövök még délután.Jó étvágyat mindenkinek.

Babetta: 15+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
A nevünk, az üzenetünk mellett, ami lila arra kattints rá.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!
Először is üdv az újaknak, jó sokan lettünk. Kép

Jó rég nem voltam errefelé, de most a gyerekek alszanak, apa dolgozóban, így gondoltam benézek.
Elég mozgalmas 2 hét van a hátam mögött, ezért is nem nagyon jöttem. Házassági évfordulónk volt, a nagyobbik fiamnak szülinapja volt, közben ovi kezdődött ami miatt csütörtökön már a gyerekorvosnál kötöttünk ki, stb....

Azért időnként olvasgattalak titeket, de azért van mit pótolnom.

A pocaklakónk szépen növöget, a pocakom is jó nagy már, de még mindig kínoz az émelygés. Persze már nem egész napos, de azért még nem múlt el, reggel meg este még mindig van.

És ami a lényeg hétfőn éreztem elöször mozogni a babust (16+0-nál) Annyira jó, már úgy vártam. Kép

Szerdán voltam Afp-n. Holnap megyünk a Praxisba uh-ra megkukkoljuk a babust, remélem minden okés lesz vele, meg reménykedem, hogy nem lesz szégyenlős sem. Kép

Szilvi
16+6

Szilvi és Katababa
szisz2

Nicika
Szuper a tábla Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

nicika
táblához elismerésem...

hőgörbe.... elvileg normálisan így néz ki...
az a 6 nap nem lényeges.... annyi eltéréssel nem lesz koraszülött.... hivatalosan úgyis az utolsó mensi első napjához viszonyítva számolnak.... ha a ciklusod nagyon eltér az átlagos 28 napostól, akkor van lehetőség a korrigálásra...
Lettymama2

Kép
Lettymama2

Rétes

25 dkg liszt
1 nagy tojás
1 tejföl

Ezt összekeverni, nyújtani és megkenni 10 dkg zsír és 10 dkg liszt keverékével./zsírt megolvasztani és a lisztet bele/
Összegöngyölni és hűtőbe egy kicsit míg a zsír megdermed.4-6 darabra várni a rudat, ezeket kell nyújtani, olyan téglalapra aminek a szélessége kb.15-20 cm a középső sávba a töltelék és két oldalról ráhajtani a tésztát.
Töltelék előtt olvasztott zsírral kenni........
majd a tetejét is.
előmelegített sütőben 180 fok
becsi
Iklad

Nicika!

Innen be tudod tenni a pocakfotót?

Rita
13+0Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

A fenti pocak fotó ma készült, az ebéd utánKép
A pizzás csiga, amit ma próbáltam ki, tök jó lett. Egy nagy és egy kisebb tepsivel lett, de már csak pár db. maradt.
Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita!

Én is szoktam pizzatekercset.........Te mit raksz bele?
Lassan sütő-főző topic leszünkKép

Becsi
becsi
Iklad

Becsi!
Én pizzakrémet és reszeltsajtot tettem bele.

Köszi a rétes receptet, jövő héten kipróbálom.

Szilvi!

Várjuk a beszemolót holnap. És megy a drukk!

Rita
13

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Babetta! Ha gondolod, akkor küldd el a képet az emailomra és lekicsinyítem neked! pickwicktea@freemail.hu

Letty! Én eléggé képben vagyok a ciklusgörbéket illetően, szóval tudom azt is hogy néz ki egy normális – persze nagyon köszi a segítséget - , de az igazság az hogy az enyém nem olyan mint a normális görbék! Azért akarom hogy jól számolják a baba korát, hogy ne mondhassák azt hogy túlhordtam! Nem szeretném átélni a túlhordásos vizsgálatokat!

Ritaa! Akkor természetesen a te pocifotódat is berakom a táblába!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Húúúúú, mennyi kaja!
Köszi a pitereceptet Nicika!

A tábla szuper, komolyan mondom, nagyon frankó! Küldök is egy új képet, ez pont a 16+0-n készült. A magzatmozgást javítanád nálam? Mert igazából az első igazi babaficergést kb. 15-16 héten éreztem.

Köszííííí! Kép

Csajok, jók a pocifotók!! Kép

Csema, megy a drukk neked is és a többieknek is! Kép

Mi holnap korán reggel AFP, este próbálok jönni!!

Hmmmmm, az almáspite illatát szinte az orromban érzem, szerintem fogok sütni a héten! Kép

Puszi

Eszti
16+4

A kép 16+0

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nicika: Átküldtem nem biztos,hogy sikerült is.Ha jó akkor itt pont 15 hetes a pocak.
Ha sikerült ha nem köszönöm a lehetőséget.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, hogy együtt örültök velünk a kislánynak! (persze a kisfiúnak is ugyanígy örülnénk)

Anita, Szilvi: Most már Ti is érzitek a kisbabát, ez tök jó!!! KépKépKép

Rita: A lányainknak mindegy, hogy fiú vagy lány, a kicsi még nem tudja teljesen felfogni a pocaklakót.
Nagyon jól néz ki a pizzáscsiga! Különben is állandóan éhes vagyok ne csináljátok ezt velem!Kép

Eszti: Igazad van, már most is el van kényeztetve a férjem. Reggelente mind a két csajszi odabújik hozzá és kaparásszák.

Becsi: Remélem hamar meggyógyulsz!
Babetta: A nevét még nem találtuk ki.

Van akinek van már tuti befutó neve?

Csema: Hatalmas drukk keddre!!!

Nicika: Nagyon jó a tábla a meglepivel.
Én is küldök majd pocakfotót, bár én kilógok majd a képernyőrőlKépKép

Itt a többség olyan szép vékony, mondjuk biztos vagyok benne, hogy én is lefogyok majd a szoptatás után. Olyan két-három év múlva KépKépKépKép

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Írok egy kicsit a 4D-s élményről:
Mivel nekem a mellső falon van a méhlepény, így csak homályosan látszott 4D-val a baba. Viszont a rendes 2D-s UH-val mindent lehetett szépen látni. Ráadásul aludt a lelkem és a két keze a feje előtt volt. A 4D szóval lutri, lehet nagyon jó felvétel, de lehet kis csalódás is.
A baba korát egyébként 1 héttel fiatalabbnak látta a doktornő a méretek alapján. Eddig a saját dokimnál egyezett a méret és a mensi alapján számolt kor.

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok, jó reggelt!!!!

Tündi, gratula a harmadik kiscsajhoz!!!!!Kép
Egyébként Benned bíztam, hogy neked fiú lesz, nekem lányKép.
De tök mindegy, nem????Az a lényeg, hogy cuki-pofa, egészséges legyenKép
Én is így fogom fel már a fiú témát.Lányruháink úgysincsenekKép
(de azért titokban csak azt szeretnékKép )
Oké, az emelgetéssel óvatos leszek.De miért, mi történt azzal a kismamival, akit írtál?

Babetta,a fiúkról a képek a profilomban vannak, rákattintasz a "vas" felhasználónévre, és ott megjelenik. Látom, Szilasligeti vagy, akkor tényleg veled is szomszédok vagyunkKép.csajok, Becsi, Babetta, pedig higyjétek el, hogy 25 kilót fogytam, és ugyezt fel is kellett szedni terhesség alatt.65-el kezdtem, de 85-nél tovább nem mértem magam.Mikor kijöttem a kórházból 78 voltam, de aztán 3 hónap alatt feltornáztam magam megint 84-re, sajnos a tejcsi 3,5 hónaposan elfogyott, és onnamtól álltam neki Norbizni.5 hónap alatt 20 kiló, aztán utána még 4-5 kiló szép lassan, de az már csak úgy magától(vagyis norm. kajálás mellett)lement.Úgyhogy NE én legyek a példa, irtó sz*r volt.
Épp ezért most nagyon vigyázok, csak délelőtt édességezek(általábanKép )Úgy gondolom, 10-12 kiló plusz bőven elég.Hisz az a normális.Tehát óvatosan a sütikkel!!!Kép

Tündi, hogy-hogy nő volt a praxisban?
Én mindig Győrffy Mátyásnál jártam.Holnap én is megyek!!!Kép

Nicika, köszi, hogy kijavítottad az adatokatKép

Csajok, micsoda sütis recepteket írtokKép!! Így tényleg nem bírja ki az ember lánya, hogy el ne csábuljonKép !!!!

Ildikó 11+3
vas

Eszti, Rita,
tök jók a pocakos képek, el is felejtettem megdícsérni őketKép
nagyon szépen gömbölyödtökKép
vas

Sziasztok!

Tünde: gratulálok a kislányhoz!

Ildikó: én dettó úgy vagyok a nemmel, mint te. Van két fiam, aztán majd meglátjuk most ki lakik bent Kép

cory 13+4

cory
Budapest

Sziasztok Kismamák!
Rengteget írtatok, még nem is olvastam végig.

Tünde: gratulálok a kislányotokhoz!

Pénteken voltam a Praxisban 4D-n. Most már tudjuk, hogy nekünk is KISLÁNYUNK lesz. Leírhatatlanul boldog vagyok. A felvételeken izgett-mozgott, nagyon jól sikerült, hatalmas élmény volt. Meg is mutatom Nektek, látszik, hogy törökülésben ül és szorongatja a köldökzsinórt.

Lingelera, Neked milyen volt pénteken?Kép
márti26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?