Sziasztok!
Nem, még senkitől nem jött sms. Kíváncsi vagyok ki lesz a következő. Mondjuk tényleg lehetne valaki, aki átvállalja majd tőlem, ha bent leszek szülni. Na meg akinek én küldöm
Szóval valaki jelentkezzen
Mi is voltunk tegnap dokinál. Hát nem lettem nagyon hepi. Azzal kezdődött, hogy mikor rámrakták az nst-t, elment az áram
Már azt hittem a gyerekem csapta ki az egész házban az áramot, de nem... Ülvem még a sötétben öt percet, addig a fiúk szaladgáltak kint az udvaron. Aztán csak visszajött, volt is nst, de nincsenek a gép szerint őrül fájásaim, ami szerint mennénk a kórházba. Léna is jókat aludt, csak akkor volt viszonylag aktív, mikor a kis bátyja beszaladt és adott neki puszit
Méhszáj ugyanannyi: 2110, a múltkor csak véletlenül lett elírva. Szóval a belső totál zárt, pedig már azt hittem, hogy az is kinyílt, mert mostanában jó kis keményedéseim vannak. Dokker szerint ebből még bármi lehet, akár aznap este (hát nem lett), de még talán túlhorhordás is.
Hát egyáltalán nem dobott fel, eddig paráztam a koraszüléstől, hogy még egy hét, meg még egy, jaj csak most ne jöjjön még, aztán tessék, a végére összenövök, túlhordok, majd százhúsz óra vajúdás után megszülök egy óvodást. Hát kész vagyok. Tök csalódott meg tiszta depis, és elegem van már, és látni akarom a kis Léna Sárát, és megfogni és érezni az illatát. Elegem van már, hogy tök bálna vagyok, alig bírok mozdulni, fáj a derekam, becsíkozódtam, és különben is szülessen már meg és kész
Jaj pedig egyáltalán nem jellemző rám ez a hangulat, de most nagyon csalódott vagyok
Viszont a kiscsaj 3170 gramm, remélem nem nagyon hízogat még tovább. Feje (BPD) 93, dokker szerint 100 alatt nincs gond, mivel megkérdeztem, hogy kifér e nekem
OFD 112, korának megfelelő mindene. Nagyon nehezen de be tudtuk még fogni az arcát, tátogott és csücsörített. A füle az apjáé (őszerinte)
Már előre tudom azt is, hogy ez a gyerek is tíííísssszta apja lesz
Még ha teljesen más karakter lesz, mint Gergő, akkor is. Még jó, hogy én szülöm.
Lepény kettes.
Ja, és jövő héten még randi a dokinál, aztán kétnapont a kórház.
Na ezt nagyon nem szeretném.
Olyan jó lenne már ezen a héten megszülni.
Na megyek, mert jönnek a fiúk haza. Bocs, hogy senkinek nem írtam, próbálom pótolni, ha a géphez férek még ma.
Pussz, cic