Sziasztok!
Rebi,Ilda,Laura,BGabi,Zsuzsi,Zafi, Cory, Dzsili, Menta (igen imádkozzál, mi is ezt tesszük! Bár egy hívõ embernek nehéz elfogadnia, hogy miért tesz minket állandóan ilyen nagy próbák elé a jó Isten), Kata, Tikk, Virág, Norcsi, Márti, Blinczi!
Elõször is köszönöm mindenkinek a biztató, kedves szavakat. Nagyon jól esik, hogy az egész topic értünk szurkol, KÖSZÖNJÜK. Annyira jó, hogy vagytok és hogy ilyenek vagytok!
Én is kezdek bizakodni, máshogy nem szabad élni. Jövõ héten pénteken lesz a vérvétel, tehát már csak 5 napot kell kibirni. Délután egybõl lesz eredmény, biztosan kezem-lábam remegni fog egész nap.
De hátha vége lesz már egyszer.
Amúgy Donát egy kis tündér, minden gyógyszerét hõsiesen megeszi, pedig eleinte még kiköpdöste õket, most meg csak nyeli rendületlenül. Már lassan egy listát kéne kiraknunk a falra, annyi gyógyszert (fõleg vitaminokat meg kálciumot, foszfort...)szed. Furcsa lesz, ha majd már nem kell õket szedni. (Ebbõl indulok ki, hátha egy hónap és már nem kell semmi.)
Nem írtam a multkor, de meg kellett kezdeni a hozzátáplálást is. Bár gyönyörûen gyarapszik, a dokinéni szerint az is gond lehet, hogy kajaügyileg õ már 4 hónapos múlt és több vitaminra, ásványi anyagra van szüksége, mint amennyi az anyatejben van. Szóval most egy kukoricavellinek nevezett kaját kap. (Nestletõl) Nem tudom, otthon van-e. Nagyon ízlik Doncinak, csak engem eléggé megviselt ez is lelkileg, hogy már nem csak szoptathatom. Tudom, hülyeség, és csak az a lényeg, hogy mi jobb neki, de akkor is. Még szerencse, hogy az új kaja után is még igényel egy kis cicit. Jár a keze-lába meg vigyorog, mikor elkezdem kicsomagolni a cicimet, jó tudni, hogy azért még ezt szereti jobban.
Van valaki, aki már megkezdte a hozzátáplálást?
Más. 15-én megyünk DiPerTe oltásra, hogy készüljünk fel? Panadol kúpot adtatok a babáknak? A csomagon az van, hogy 5.5 kg-tól, de mi csak 4.5-5 között leszünk akkor. Szóval?
Zuzu:
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: minél gyakrabban tedd mellre Zorkát, ne nézd az idõt! Egyél-igyál rendesen és pihenj, amennyit csak birsz, és rendezõdni fog 1-2 nap alatt a tejtermelésed.
Most pusszantás, ismét bocsi a kisregényért, én mindig ilyen hosszúra sikeredem:
Nyuszimanó és Donát baba (7hetes) és 2 napja átalussza az éjszakát!