Új privát üzeneted érkezett!

Edina, igen, amióta fel tud állni, csak állva hajlandó fürödni, ha leültetem feláll. kicsit nehéz így hajat mosni, de megoldjuk... neki is van tapadókorongos játéka a fürdőkádnál, de nem foglalkozik vele. azok a zöld izék amikkel játszik ahhoz volt.
Vendég

Sziasztok!

Nálunk enyhén szólva nyugis volt a szilveszter. Éjfélig alig bírtam nyitva tartani a szemem.

Roli meg lehet beteg lesz. Azt mondja fáj mindene. :(

Tényleg milyen fura, hogy Kolos mindig állva fürdik! Én ha mondom Levinek, hogy üljön le akkor leül. (Ami elég nagy csoda, mert egyébként nem hallgat rám.) Na és pancsol keményen! :) Persze a zuhanytálcában szerintem veszélyesebb is lenne felállni.
Kép
Persze ott kell lennie amikor engedjük a vizet és ellenőrzi ő is a hőfokot. :)

Csürci én nem is ismerlek, szerintem pont akkor csatlakoztam amikor te már kimaradtál! Elköltöztetek? Azért nem volt netetek? Persze ha nem indiszkrét a kérdés.

KépKép
kora

még 1 video, ez tegnap készült amikor kimentünk sétálni a parkba.

http://www.youtube.com/watch?v=14_eKzFHJxo

a jobb élvezetért: menjetek rá arra, hogy "watch in high quality" a kép alatt jobb oldalt és jobb lesz a minősége, különben elég sz*r.
Vendég

Sziasztok!

Elmaradásaim.. :oops:

Kolosnak, Lilinek, Borisznak na és persze Alíznak szívből kívánok nagyon boldog születésnapot!!!

valamint

Nagyon bolodg új évet kívánok mindannyiótoknak!

Visszaolvastam és szuperek a képek!
Mindenki nagyon jól néz ki mindegyiken! :D

Edina!
Örülök, hogy javulnak az éjszakák. A szülinapi díszítés nagyon tetszik és a torta is jó.

Orsi!
A képeken látszik, hogy azért ott vannak azok a jegyzetek szem előtt :) :wink: Nagyon csinosak vagytok a karácsonyi képeken és Te hihetetlenül vékony... :)

Kora!
Végre egy kép rólad is! :) Levi tényleg kis hincut és látom megy a pancsolás! :D

Mostanában nálunk is állva megy a fürdés, csak úgy, hogy Dávidnak még kapaszkodni kell. Nem hajlandó leülni, pedig a mamától kapott névnapjára egy kádra tapasztható bákát, aminek a tetején be kell engedni a vizet, a száján pedig kifolyik., de nem érdekli.

Évi!
A házimunka nehezen megy. Dávid is iszonyatosan anyás. Mégha a férjem vigyázna is rá, ott kell lennie, ahol én vagyok. Pakol mindent szanaszét, addig elfoglalja magát, ha megunja, akkor kapaszkodik a lábamba. Többnyire a nappali alvása alatt csinálom a dolgokat, ami belefér.

Csürci!
jó, hogy újra itt vagy! :)

A karácsony gyorsan eltelt, voltunk rokonoknál, mindenhol nagy evés, ivás, az ilyenkor szokásos. A karácsonyfa nem különösebben érdekelte Dávidot. A díszeket nézegette pár percig, aztán ott is hagyta.
Sajnos karácsony után megbetegedett. Náthás lett és folyik az orra rendesen. Még ma is sokat szívtuk, bár talán keveseb jött. Eddig fehéres színű, remélem nem lesz komolyabb baja. Viszont az alvásokat nagyon megnehezíti, hogy nem kap rendesen levegőt az orrán. A betegsége óta 10 óra előtt nem aludt el, akármit csináltunk és éjszaka is felkel szopizni, amit pedig Ő nem szokott. Szilveszterkor már azt hittük megvárja az éjfélt velünk. Itt voltak a sógoromék, akiknél 1,5 hónapos a baba. Ő békésen aludt, Dávid meg pizsamában, hálózsákban itt "bulizott" a nagyszobában. Végül 11 órakor sikerült letennem. Remélem hamarosan meggyógyul, mert ez a nehézkes altatás elég fárasztó.

Kép
Kép
tina82

sziasztok!

Tina, sajnálom, hogy beteg Dávid, reméljük hamar meggyógyul és az éjszakák is visszatérnek a régi kerékvágásba. Átérzem a problémát, én tudom milyen az amikor többször fölkelnek éjjel.

Ma megint nem sokat aludtam, valószínű megint jön egy foga, mert vagy 5x mentem be altatni, pedig korán lefeküdtem, (alig vártam már hogy elaludjon) hogy kialudjam magam, mert előtte való nap 2x kelt, előtte meg ugye fönt voltam szilvesztekor. Aztán tessék.

Csürcsi,
rakhatnál fel képeket Lináról, meg meséljél róla egy kicsit, hogy telnek napjaitok.

na most már be kell fejeznem nem hagy írni. Hiába küldöm a szobájába játszani nem megy, ha én nem vagyok ott.... egyeül nem játszik el. Ott kell lennem a szobába.... Néha elég unalmas..... de hát ezt ti is tudjátok.

KépKép
domidina

sziasztok,

szia Tina te is jó rég voltál itt. köszönjük szépen a szülinapi köszöntőt és a dícséretet a vékonyságomra! :lol: kolosnak köszönhetem...sokat szopizott.
jobbulást Dávidnak.küldök neki gyógypuszit. :lol:

délelőtt megjártuk a várost, patika (nálunk párom dögrováson-remélem Koli nem kapja el) közért, meg bababolt is, vettünk tűzhelyvédőt mivel Kolos már feléri a tűzhelyet és a minap hozzányúlt az egyik láboshoz, ami persze jó forró volt. volt nagy sírás. mondanom sem kell hogy elég drága volt. :evil: ..dehát mit tehet egy szülő...megveszi, mert nem akarja, hogy megégjen a gyerek keze. (Szabi is így égette meg a kezét, mondták neki, hogy forró, de ő csak odanyúlt.)

képzeljétek, szegény picim orra bukott a bababoltban. nagyon édesen rohangált fel s alá, mindent megnézett, lepakolt a polcokról az eladók legnagyobb örömére :wink: , legjobban az árcédulák tetszettek neki. szóval volt nagy rohangálás, és megbotlott, de annyira elesett, hogy vérzett a kis orra. gyorsan levettem a polcról egy játékot, megmutattam neki és elég hamar megnyugodott.

csatlakozom Edinához, Csürci kérünk képeket és beszámolót!! 8)
Vendég

ezt egy másik fórumban írta egy anyuka: szerintem tök jó. :lol:

Felvirradt a nagy nap felöltözöm szépen
úgy döntött a gyerek, elhagyja a méhem.

A szülőszobában fekszem terpeszállva
tornamutatványom orvosom csodálja.

Matat a lábam közt és reped a burok
a köldökzsinóron ne legyen má hurok.

Előírás szerint forgok jobbra, balra
közben néhány mintát kaparok a falra.

Itt a végkifejlet, csak még néhány nyomás
s mellen cuppog máris a gyerekáldomás.

Nagy csibészen rámnéz, hiszi, ő a főnök
pedig még sokáig azt esz, amit főzök.
Vendég

Sziasztok!

Boldog Uj Evet Mindannyiotoknak! es visszamenoleg mindenkinek boldog szulinapot!!

en eddig akkor tudtam irni a forumba, amig aludt Nori, de mostmar csak egyszer alszik, es akkor en is kihasznalom hogy aludhassak, mert nagyon faradt vagyok mostanaban. Szerdan megyek vizsgalatra, es uh-ra is, az elso uh soran meg nem volt szivhang de azt mondta a doki hogy ne aggodjak.

NAGYON SZUPEREK A KEPEK mindenkirol, Kolos videoi aranyosak, a pancsi-furcsi is (Orsi nagyon aranyosan foglalkozik a ferjed Kolival). Kora, a kisfiad rad hasonlit, ugye?
Csurci, jo hogy megint itt vagy!

Mi karacsonykor Miskolcon voltunk anyosnal, szilveszterkor meg itthon de alig birtam ki ejfelig, aztan meg egy oran keresztul ment a durrantgatas, feltem hogy Nori felebred de aludt mint a bunda.
Most beteg volt, nathas es torokgyuszis, de mar nincs laza, csak az orrat kell szivni.
Faj a keresztcsontom jobb oldala es rajottem hogy azert mert NOri is mostanaban allandoan felkeredszkedik, es ugy maszkalok vele, es a jobb oldalamon "csucsul".

Orsi, nem lehet hogy jon a baba? :lol:

Edina, en nem kaptam levelet toled :( mit kuldtel?

KépKép
Kép
csillaz

sziasztok,
megint elmaradtam, valahol 28.-an!
orsi, nagyon viccesen furdik kolos (apat meg jol valasztottal neki:-))! nalunk valahogy elmult borisznal ez a felakarokallni a kadban (most mar csak az etetoszekben akar)!
na es a 2. videot nezve, nemcsak sulyban kell belehuznia borisznak (bar most 2 hete jol eszik. koppkoppkopp), hanem futasban is, mert borisz mas utat valaszt a jarasra, mint kolos es lili, akiknel ha - jol emlekszem - az elso par lepes utan hipphopp jott a sok lepes, borisz kb 1 honapja megmutatta, hogy siman megy 5-6 lepest (bar megallni nem tud:-), aztan igy maradt, ezt azota is megmutatja napjaban nehanyszor!:-))

ja! 29.-en tavol voltam borisztol 6 es fel orat!!! ez eddig a maximum:-) kimentunk becsbe forraltborozni a kedvesemmel, mig kolykok a nagyszulokkel! borisz eszre se vette, h. elmentunk, azt meg meg kevesbe, h. megjottunk, ugyanis apukamat (mint minden szakalas pasit) elbuvolve csodalgatja, meg tolem is atkeredzkedik hozza mindig!
masnap meg hazajottunk, szilveszterkor itthon baratnomekkel (kislanyuk aliz baratnoje) es meg egy barati parral meg a szomszed parral! borisz kidolt 9kor, de alizek f1-ig nyomtak, akkor se ok akartak aludni menni, s meg en is fenn voltam f2ig, persze f9kor kelt a kisherceg, de ennyi alvas siman eleg mar.
azota mar csak egy szankozos (nem nyugozte le a fiamat) - korcsolyazos bulit csaptunk a foti tavon, s tegnap egy kis aquaworld a kaposztasmegyeri uj letesitmenyben. NAGYON TUTI! na ez mar boriszt is lenyugozte, s meg egy jatszohaz is van a gyerekmedencek mellett, az is nagyon eltalalva.
mindjart jovok kepekkel! bocs, ha sok leszek:-)) fenykepmanias vagyok, s ez vonatkozik a TI kepeitekre is:-)

tenyleg, kora, tok jo latni teged is, de nekem vigyor-levi is nagy ujdonsag, meg keves kepet lattunk rola! vagany kiscsavonak nez ki! meg meg meg kepet!!!!!

Kép
Kép
momoska

szulinapon sajna csak videoztunk, de azert:
borisz 2007 dec 27. 5.05
3200 gr, 51 cm

Kép

s mostansag:(nem tudok adatokat, talan majd kedden, mikor oltasra viszem mindket kolykot.
saccperkabe: 9700 gr, 76 cm)

Kép

karacsony:

elso talalkozas a faval:

Kép

aliz pillantasa azert kifejezobb:-)

Kép

hawaii mintas polot csinalt a paradicsomos kaja az unnepi ruhabol biatorbagyon!

Kép

ernie a tuzoltoauto, amit kinezett magank meg 1 honapja, s szulinapra meg is kapta, tenyleg bejott, azota nagy kedvenc!!(meg az apjanak is!)

Kép

aliz keszul a szilveszterre a baratnojevel!! (hm! mi lesz 10 ev mulva!!!!??? - jelzem, en eletemben nem sminkeltem magam!))

Kép

ezt meg csak ugy, amint borisz ajtofelfat szerel!

Kép

Kép
Kép
momoska

ezt meg csak azert, mennyire szereti borisz a hideget mostansag...kb. csak ilyen arccal hajlando setalni!!! Kép

Kép
Kép
momoska

sziasztok!

csak gyorsan...

Csilla,
nem tudom pontosan mire gondolsz, legutoljára talán Tinának írtam itt, hogy küldök neki e-mailt, benne a babanetes táblát, mert nem volt neki. Előtte meg ha jól emlékszem Korának írtam, hogy nincs meg az e-mail címe és ha gondolja küldje el priviben és neki is tudok küldeni leveleket. Előtte meg talán karácsonyi üzenetet küldtem mindenkinek. Legalábbis remélem. Azt megkaptad? Ha nem ezer bocsánat.

Ma már olvastalak benneteket, de Lilitől egyszerűen lehetetlen ideülni. Ráadásul ma 1x aludt, azt is elintézte 1 órában. Reggel f6-kor fölkelt én meg nem voltam hajlandó ilyen korán uh. visszaaltattam f8-kor keltünk. Mostanában rosszul alszik éjjel, most is 2x fönt volt.

Jók a képek Momoska! Nem semmi programotok volt, mint mindig.

Dávidnak sok gyógypuszi, meg Kolosnak is a Nózijára, szegényke!

Na ennyi voltam, most már végképp nem enged.....

KépKép
domidina

Sziasztok,

hát Kolos is utolérte a láz... hajnali 4kor arra riadtam, hogy sír. kivettem, visszaraktam..aludt is 5ig, amjd ismét sír...ismét ringatás..alszik n7ig, most már nem raktam vissza a saját ágyába, hanem odahoztam közénk és alutunk mind3man 7:22ig, amikor is nagy sírásra ébredek..megfogom a gyerekem és tüzel. gyorsan lázmérés: 38,2 - a lázcsill. kú sajnos szept-ben lejárt, így marad a panadol baby... mivel nekem a dokint azt mondta 38 fölött csillapítsak lázat, + akkor ha látom ha rosszul van a gyerek. és hát nem nézett ki jól. ha leraktam sírt, szóval rajtam feküdt jó sokat mira hatott a gyogyó, le is ment 36.5.
mivel úgy volt jövünk anyákhoz, felhívtam a dokit mi van és útnak indulhatunk-e...ő meg rábólintott ha nincs láza...szóval most itt vagyunk. ebéd után megint rosszul nézett ki kolos, próbáltam altatni, alud majdnem két órát, de az vagy 4 részletben - nem csodálom mivel megint lázasnak érzetem. f3kor volt 38,7. ismét egy kis szirup...sajnos a környéken minden patika zárva hétvégén, majd hazafelé keresünk egy ügyeletes gyógyszertárat, mert monott a doki estére vlmi kúpot amit recept nélkül is lehet.
most már jobban van egy kicsit, de a szemén látszik, hogy beteg.

Momoska, köszi, szerintem is jó apukát és férjet fogtam ki. :lol:
nagyon jók az új vonalzók, olyan vidámak. meg persze a képek is tutik!!
aquqworld? az jó lehet. én egyszer voltam ilyenben, és elég jó volt... talán elnézünk oda mi is ha levizsgáztam. kolos biztos élvezné.

Csilla, nem hinném hogy terhes vagyok (védekezünk, bár tudom az is "csak" 99,9%-os :roll: ), mivel mióta kolossal teherbe estem állandóan éhes vagyok... csak éjjel nem szoktam erre ébredni, csak most.

most megyek vissza az én kis betegemhez...
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan, mert adom át a gépet.

Köszönjük a jókívánságokat, gyógypuszikat! :D Úgy tűnik hatottak is (kop-kop), mert ma már csak 3x szívtuk az orrát és kevesebb is jött. Igaz éjszaka még 2x szopizott, de úgy látom már joban van!

Orsi!
Odaküldöm a gyógypuszikat, hogy Kolos minél hamarabb meggyógyuljon! Semmi egyéb tünet, "csak" a láz? Lehet benneteket is a 3 napos kiütéses láz ért utol? Pár nap és kiderül.

Edina!
Remélem azért visszatérnek a kevesebbszer ébredős éjszakák, addig is kitartás!

Momoska!
Látom nem unatkoztatok. :) Jók lettek az új vonalzók. :)

Megyek is.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tina82

sziasztok!

Kolosnak én is küldök gyógypuszikat, hogy minél előbb meggyógyuljon.

Lili az éjjel csak 1x kelt, aztán reggel 5-től vagy fél óránként hallottam nyöszörögni, de mindig visszaaludt, pedig volt hogy már bementem arra hogy fölkelt, de nem 7.40-ig aludt, uh. ma megint egy alvás lesz. Pedig azt hittem korán kelünk, mert ma már apa ment dolgozni, és hiába tesz-vesz csöndben azért csak zörög ezzel-azzal.

Tegnap délután egész jól bírta, nem is volt este fáradt, álmos, legalábbis nem látszott rajta, csak abból hogy hamar elaludt.

Lilinek meg piros pöttyök, fürdéskor (talán a meleg víz hatására) körülötte meg piros foltos a háta. Azt hittem a habfürdőtől (mást használtam) de nem.

Ma hívom a dokit, mennünk kell az oltásra, majd ezt is megemlítem neki. Na meg "lemázsáltatom" kiváncsi vagyok hány kg. lehet. Szerintem nincs 10 kg. A magasságát mértem, 77 cm. Csináltam egy magasságmérőt.

KépKép
domidina

Sziasztok,

Momoska, jok a kepek!!

Norinak is van mit behoznia menesugyileg. Most ugy jarkalunk hogy fogjuk a kezet es a derekunkat is utana.
De mar majd` egy hete nem voltunk kint, mivel 31-en belazasodott es nathas-torokfajos lett. Es mar nagyon unjuk! :cry:

Nori meg alszik, tegnap esti lefekvest kovetoen 45 percre felebredt es negyed 11-kor sikerult ismet visszaaltatni, addig itt hancurozott. Folyt az orra, mar azt hittem hogy kezd meggyogyulni, (hogy ez is csak a 3 napos kiuteses lazas betegseg) de mintha most kezdene visszaesni (jaj ne!).
Ferjem torka begyulladt kb egy hete, az enyem meg harom napja faj. remelem nem lesz ujra beteg.

Edina, nem kaptam toled jokivansagot (legalabbis ugy emlekszem), de nem gond!

Orsi, nekem az orvos azt mondta hogy lazas allapot elmultaval 24 h mulva mehetunk ki, de mi meg nem mertunk mert olyan durva hideg van. nem is tudom hogy mit fogunk csinalni egesz nap itthon.
Raadasul penteken hajnalban elutazunk egy hetre, repulovel, remelem hogy addigra mindenki meggyogyul. Elmegyunk melegedni jo kis tengerpartra.

Mindenkinek egeszseges napokat, Ujevet!

KépKép
Kép
csillaz

Sziasztok,

köszönjük a puszikat, Kolosnak hatottak, ma reggel "csak" hőemelkedése volt. Még elég nyűgös volt délelőtt, meglátjuk ha felébred milyen lesz.
Tök sokat aludt éjjel, leraktam 8kor, fél 4kor felsírt, de rögtön vissza tudtam altatmi, majd 6kor újabb nyafogás, odahoztam az ágyunkba és aludt 8ig velem együtt. apát jól kitúrta, keresztbe feküdt az ágyon...olyan édes volt. :)
Sajnos én elkaptam vagy tőle, vagy apától mert torokfájásra ébretdem, meg érzem, hogy náthás leszek.

Csilla, ma már nekem is azt mondta nem menünk ki, tegnap be volt ígérve anyáéknak, hogy átmegyünk és készült rá... mivel kocsival mentünk, az meg garázsban áll...szóval nem volt vészes.

Hova utaztok? én is akarok vlmi meleg helyre menni...!!!! :lol: 8) 8)

Nórinak továbbítom a gyógypuszikat, meg Neked, hogy ne legyél a picivel a hasadban beteg.

Edina, Jó ötlet a magasságmérő...lehet én is összedobok egyet... de még a kézlenyomatot sem volt időm megcsinálni, pedig tök jó lett volna. kcsit el vagyok maradva magamhoz képest. :roll:

Kép Kép
Vendég

ja, és nem hívni a gyámügyet a hatalmas piros folt láttán kolos homlokán, lefejelte az asztalt és popcornnal meg lehetett vígasztalni. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most csak pár sor:
sajnálom, hogy ilyen sok lurkó beteg, remélem gyors lesz a gyógyulás! Mindenkinek üzenem:
Kép

Nórinak boldog elsőt!!!!!
Kép Vagy lehet ezt már írtam?

Majd holnap jövök bővebben!
Edina nem kaptad meg a privimet még tavaly???

KépKép
kora

Sziasztok!

Én is csak pár sok, Lili itt lábatlankodik.

Kora,
nem kaptam meg a privit, küld el még egyszer és elküldöm neked a babanetes táblánkat, amiben mindenkiről megtalálsz, ha nem is minden, de sok adatot. És akkor a Te sorodat is kitöltheted hogy a többieknek is meglegyen.

Ma megyünk oltásra! Kíváncsi leszek hogy viseli. Nem a tanácsadásra, a rendelésre, ma kevesen vannak, beesünk a végére igy nem kell várakozni.

ma megint f8kor kel, igaz 3x bent voltam nála, így +int csak 1 alvás lesz. bár most jó is hogy be kell menni a városba.

KépKép
domidina

orsi, pedig en mar hivtam a gyamugyet:-)
na a popcorm meg borisznak is bejon, az egy univerzalis kaja:-) aliznak meg pont egy eves korarol van egy ilyen popcornos kepe:-) pedig elvileg meg nem ehetnek a barna héjrész miatt, mert fulladasveszelyes, de eddig tuleltek a gyerekeim.

edina,
mi is ma voltunk az elso prevenaron, sirt is, mikor megkapta, de utana mar szerencsere nem, aztan kaptunk hozza levezeto golyocskakat a mellekhatasok ellen.
egyebkent ma ma megkapta az oltast mindket lurkom. aliz a 6 evest. aliztol feltem, de mar egy hete szinte varta az oltast, h. bebizonyitsa, o mar 6 evesen nagylany, s o - aki eddig a torkat se mutatta meg a dokinak - eny nyikk nelkul hagyta magat beoltatni, sot inkabb elnevette magat kozben. azota is nagyon buszke magara, mar minden nagymamat felhivott
lemazsaltuk boriszt is: 9700 gr kb., 76 cm. mondtam is a dokinak, hogy nem hizott tul sokat, de aszonta, hogy "szeptemberben 9200 gr-ot mertunk, nem kell ennel tobb, nem vagoallat"!

Kép
Kép
momoska

kerdes:
Mindenki kapott már gyedet,meg családit?
mert nehany ismerosom arra panaszkodik, hogy o semmit, en meg furan, mert a gyedmegjott mar joval hamarabb, mint szokott, mar karacsony elott, s -, aminek akkor orultem, bar nem ertettem, de annak mar kevesbe, hogy a csaladi azota se erkezett meg, pedig olyan 4.-en legkesobb meg szokott jonni....mar kezdek felni, nehogy mar az a kis 16E legyen a csaladim, mivel - ketgyerek miatt - nalunk azert az tobb.

aztnem is irtam, hogy beteljesitettem a mar 10 eve meglevo mindenkori karacsonyi betegsegemet, ugyanis a hetek ota sunyiban meglevo torokfajasom 20. korul elmult, majd 23.-an teljes erovel betort, s 24.-en letaglozott nathaval egyutt. legrosszabban 24.-25--26.-an voltam. ugy latszik nem uszom meg egy evben sem. mindekt gyerekemnek is folyt az orra ezidotajt, de ok nem voltak rosszul. tulkeppen nekem is otthonossag erzetet adott, hogy betegen diszitem a fat es eszem a karacsonyi menuket...mar az lenne a fura, ha nem igy lenne.

Kép
Kép
momoska

momoska,
én hülye nem is kérdeztem milyen mellékhatásai lehetnek, csak azt, hogy mikortól van védettség. Tényleg milyenek?

Lili is csak akkor sírt amikor beszúrta, aztán már nem. Utána még elmentük a Tescoba, uh. a tízórai kimaradt. korábban ebédeltünk, aztán f1-kor elaludt. Sajnos már megint csak 1 órát aludt. Ezt kellene egy kicsit nyújtani, de ma sem sikerült a visszaaltatás. 20 perc után betettem, aztán 10 perc múlva megint fölkelt.

nem hagy már....

KépKép
domidina

Sziasztok,

Momoska, akkor ők csöngöttek reggel?? nem tudtam kinyitni mert épp pelusoztam kolit..de akkor jó, hogy nem engedtem be őket, biztos elvitték volna az én piros-foltos-fejűmet. :lol: :lol: (már nem látszik annyira, inkább lila-zöldes árnyalatú már :shock: )

én nem is néztem...nekünk utalják, meg is kérdzem majd Szabit tud-e róla vlmit.

ismerős a karácsonyi betegség...szabi évek óta akkor lesz beteg, avgy előtte vagy utána.

ma megint kolosmentes napom/napunk volt és lesz holnap is. Apa reggel elvitte, mivel holnap vizsga és hogy tudjak tanulni - ami nem igazán megy, mert fáj a fejem a náthától, fújom az orrom ezerrel...szóval jó kis nap!

mára nyoma sem volt a két nappal ezelőtti láznak... még nyűgös sem volt. reggel vagy 20percig eljátszott magában, amit már ritkán csinált. evett rendesen, anya fel is hívott, hogy 12ig a gyerek már megette az egy heti kajaadagját. :)
Vendég

apjuk kiadta, hogy linkeljem má be ezt a linket... kész van a klipjük és személyes célul tűzte ki, hogy egy hét alatt eléri az 1000 nézettséget. :lol: :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=5vUHPmKdycw

nincsenek illúzióim hogy pozitív kritikát is kap tőletek de meglátjuk. :) csak azért nem kell dicsérni mert a férjem dobol benne.
Vendég

Sziasztok,

Koszi Kora, de dec. 27-en volt a szulinapunk, nem tudom miert mutat a vonalzo egy evet! :roll: majd utanajarok!

Tyuha, Orsi, kitartas Neked, drukkolok, es gyogyulj meg, Momoska remelem te meggyogyultal, en is most laballok ki belole.
Teneriffe-re megyunk egy hetre, 21-25 fok van elvileg, spanyol nyelven beszelnek es gyonyoru a tengerpart. bocsanat nem akarom fajditani a sziveteket. a gond csak ott van hogy ejjel fel kettokor van jelenes a repteren, majd ket ora mulva indul a gep (mi a fenenek olyan hamar odaerni..) es ot oraig utazunk. nem tudom nori hogy fogja viselni, most mindenesetre gyakoroljuk a rajtam alvast, delutan csak igy hajlando aludni ket napja, mert bedugul az orra es csak nyuglodik.

En sem neztem meg a gyedet, csp-t, de utanajarok hogy mi van!

Edina, vegulis Lili ketszer aludt ma?

Orsi, meg fogom nezni a ferjed mindenkeppen!

Momoska, ugy latszik a 6 eves kor egy fordulopont az ember eleteben! epp ma volt a tv ben ranschburg es mondta hogy az 5 eves gyerek meg mindent elhisz, mesevilagban el, de a 6 eves mar nem, tudja hogy egy elefant nem repulhet be az ablakon szarnyakon. :wink:

KépKép
Kép
csillaz

http://www.kismamablog.hu/
ezt ismeritek? tok jo :P

KépKép
Kép
csillaz

sziasztok!

A linkeket majd később megnézem, most gyors írok, amig Lili a szobájában tesz-vesz, most küldtem el egy kicsit.

Mindenkinek aki betegeskedik 1000 gyógypuszi, remélem hatni fog!

Orsi, egy kalappal neked a vizsgára.

Csilla,
1x aludt, mivel dokihoz mentünk, elvileg elaltathattam volna, de pont arra az időre esett amikor a dokinál vultunk, utána meg tesco és mire hazaértünk ebéd és alvás. Nem lett semmi baja sem az oltás miatt.

Éjjel viszont felkelt éjfélkor és 2 volt mire elaludt, vagy 3x próbáltam betenni fél órás altatás után sikertelenül. Végül már adtam neki enni is. reggel 6-kor kelt, de visszaaltattam. Aztán 7.40-kor, uh. ma megint 1x alszik. Nem lenne ezzel baj, ha egy kicsit többet aludna nappal.

Ja és azt lefelejtettem írni, lemérettem 1014 g, magasságot itthon mértem 77 cm.

Na visszajött uh ennyi voltam...

KépKép
domidina

megneztem, 7-en jott meg a csp-m, a gyedem meg meg karacsony elott, azt meg az elozo munkahelyen utalja

szegeny Edina, miert lehetett fent ennyit?

ma megyek a nogyogyaszhoz es uh-ra, apa lesz Norival, remelem jol meglesznek (alt. jol megvannak) :roll:

KépKép
Kép
csillaz

7-en vagyis ma :lol:

KépKép
Kép
csillaz

Sziasztok!

Orsi a klipp igazából kellemes csalódás volt, sokkal durvábbat képzeltem el. Persze őszintén szólva azért nem lett a kedvencem, nem az én ízlésvilágom. remélem azért nincs harag. Ha én linkelnék be Roliék egy számát, bár teljesen más stílus, de szerintem senkinek nem tetszene.
Kolos jól beverte a fejét! Levi is mindig ezt csinálja, álltalában van a fején egy-egy kósza dudorka. :?
Majd mesélj miéyen volt a vizsga!

Edina köszi, megkaptam! :) Majd beírom én is az infókat.
Szóval Lili is megint többször kel? Azt hittem legalább ő "jó útra tér". Levivel 2 napja teljes a káosz, éjjel órákon keresztül ébren van, nem hajlandó aludni. Vettünk 1 könyvet (Minden gyerek megtanul aludni), ha sikerül elolvasnom, megpróbálom alkalmazni. Egy másik topikban ajánlották, ti ismeritek?

Rádásul pont 2 napja elkezdett fájni az egyik fogam. Nem hiszitek el, de pont az egyik első. :? Pedig nem látok rajta semmit! Mehetek fogorvoshoz is, pfuj! :(

Momoska nagyon jók a képek! Alíz milyen aranyos fejet vág a fa előtt!!! :) Boriszról a kedvenc a hawaiis kép. Olyan teli szájjal vigyorog!! :) Jó sűrű programotok volt ismét!

Csilla igazság szerint még soha senki nem mondta, hogy rám hasonlítana a gazfickó. Rolit vagy az én apukámat szokták mondani, attól függ ki melyiket ismeri.
De jó lesz nektek! Tengerpart!!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!! Reméljük Nóri jól bírja majd az utat. Tényleg, bele lehet majd menned a vízbe? Mennyi időre mentek?

Elfelejtettem mit akartam még írni.
Orsi Jobbulást, és remélem már mindenki rendben van!!

KépKép
kora

sziasztok,

na végeztem... 3mas lett, aminek annyira nem örülök, de legalább már vége. ez is letudva.

Kora, ne hülyéskedj, persze, hogy nincs harag. bevallom én sem csípem a számaikat, túl vad a stílus de azért jobb mint más üvöltős zenék.
köszi a jobbulást. már kicsit jobb, csak a fejem ne fájna, de az most a stressztől van. mennyire utálok én szóbelizni.

Csilla, nagyon jó utat nektek, érezzétek jól magatokat a jó meleg Teneriffén!! Nóra biztos élvezni fogja.
Mi volt a nőgyogyinál?? és az UH-n??
én ismerem a linket, szerintem is jó.

Edina, jaj de sajnálm, hogy ilyen rossz éjjeletek volt. köszi a puszikat és drukkot!!
[quote]1 írta:014 g
egy nulla kimaradt nem? :lol: vagy Lili fogyózik??

mi ruhában mértük kolit, és 11,68kg volt. és 76cm. vagy 77? már nem is emlékszem.
nekünk is mennünk kell majd oltásra...de mivel most beteg volt nem akartam vinni, majd jövő héten.
Vendég

Csilla én is ismerem az oldalt, itt ha jól tudom többen is kapunk onnan levelet rendszeresen.

Kitaláltam, hogy elkezdek dekupázsolni. Valamelyikőtök nem szokott? Nem tudom a ragasztólakkot kell vagy csak lehet vízzel hígítani?

Kolos nem semmi súlyban van!

Mennyiben változott nálatok a manók étkeztetése? Néha fogalmam sincs mit adjak neki. Elég sűrűn is eszik. Rádáaul ma teljesen ki van készülve. Azt csinálja amit éjjel. A fülét is cibálja, nagyon hisztis, csipked és csapkod. :? :roll:

KépKép
kora

Kora, én szoktam decoupage-ázsolni... tök jó dolog. :) a lakkot nem kell higítani. de a ragasztót hamar mosd le az ecsetről és jól mert úgy összeragadnak a szálak, hogy csak na. :)
Vendég

Amit én vettem az lakk és ragasztó egyben. Ez az egy fajta volt a boltban. A ragasztót sem kell hígítani? Vagy az ua? Huh, hát ez nagyon érthető. Jól tudok értetlenkedni, mi?

KépKép
kora

nekem is olyan van ami lakk+ragasztó 1ben. azt sem kell higítani csak felkenni és már ragad is. de olyan gyorsan, kb. 1 mp. szóval nem lehet korrigálni.
és mit fogsz csinálni?? doboz? képkeret..? Levi fog hagyni dolgozni? :)
Vendég

Kora, Orsi, ugyesek vagytok hogy ilyesmiket csinaltok, nekem most nincs ehhez turelmem, pedig regen mennyi idom volt es akkor mennyit csinalhattam volna!!! :roll:

na, hazajottem es olyan jol esett hogy ahogy mentem az ablak alatt, kopogtatott rajta apa es lanya es ugy udvozoltek :P
igy szoktuk estenkent norival amikor apa hazajon es most engem udvozoltek, jo erzes!
25 mm-es a pici a hasamban, szepen fejlodik, minden rendben van
csak ne kene takaritani-vasalni-fozni-stb. az utobbi 1-2 honapban a kinevezett vasalo- es vendegszobaban halomra allnak a ruhak vasalatlanul :?

Kora, ahogy en mostanaban tobbszor eszem kevesebbet egy nap (a terhesseg miatt), Nori allandoan kinezi a szambol a kajat ugyhogy most o is "ketto helyett" eszik... kiveve a napokban, hogy beteg volt, most kevesebbet.
Vettunk a tescoban fagyasztott filezett halat, siman megsutottem es azt eszi most nagyon szivesen parolt zoldsegekkel, imadja a turo rudit (a csokijat leszedem).

Jo sulyban van mindenki! Nori kb 9 kilo mostansag (egy hete mertuk furdes elott meziiiitelenul).

koszi a jokivansagokat az utra!

KépKép
Kép
csillaz

sziasztok!

Ma megint nem vagyok valami friss, Lili megint kelt éjjel, abból 1x 1,5 órát voltam bent, mire elaludt végre. Vagyis akkor sem aludt még de már úgy fölidegesítettem magam, hogy beraktam az ágyba lesz ami lesz, de nem kelt fel. Már kaját is adtam neki 1 óra föntlét után.

Nem tudom most mi van megint vele. Miért nem tud elaludni. Fekszik ő az ölemben, de csak forgatja a fejét, mocorog és nem tud elaludni.

Na mind1.

Orsi,
Én is tudok ám hülyeségeket írni, persz hogy kimaradt egy nulla. 10 kg 14 dkg.

Kora,
nekem is ilyen egyben lakk+ragasztóm van, tényleg gyorsan szárad. Nekem elég régi, így én szoktam egy kicsit higítani, de nagyon kevés vízzel, mert egy idő után azért elkezd keményedni.

Képkeretem nekem is van naturba, kezdenem kell vele valamit, uh. lehet én is kreálok valamit belőle. Tényleg te mit csinálsz??? Képet kérünk róla.

Egyébként én megcsináltam a lenyomatot, még mindig ott van a szekrényen "szárad". Lehet dobhatom ki az egészet, oda nem tudom adni senkinek, mert nem keménedett meg. De lehet elteszem így is jó emlék lesz, majd amikor hosszú évek múlva elővesszük a "kincses ládikát" a sok apró emlkékkel ami Lilitől van.

Kajálás?
Nálunk nem változott semmi, továbbra is csak a főzelékeket tudom egy kicsit variálni, bizonyos határon belül. Továbbra sem hajlandó kísérletezni a kajákkal. Lili aztán nem nézi ki a szánkból a kaját, nen édeklődik érte. Továbbra sem hajlandó kenyeret enni, vagy bármi mást amit mondjuk a kezébe adhatok. Párolt zöldség???? Semmi ilyet, hiába próbálkozom amikor eszünk, fancsali képet vág, azt mondja nem, és már fordul is el. Pedig próbálok neki sajtot adni, vagy felvágottat, ránéz és annyi.

Amit megeszik: banán, piskóta, keksz, narancs, túrórudi (csoki nélkül) Azt hiszem ennyi.Uh. a főzelékeken kívül elég egyhangú az étkezés: joghurt, táp és tejpép na meg gyümölcs.

Na ennyit hagyott írni, bár így is elég volt már belőlem....

KépKép
domidina

Köszi csajok a segítséget! Lehet már írtam, tavasszal fel fogjuk szedni az aljzatot a 2 szobában és a gyerekszoba új bútort is kap. Mivel sok manink nincs rá úgy gondoltuk, hogy natur kezeletlen fából készült kis komódot veszünk (Ikea) és azt festjük díszítjük majd. Csak akasztósat kellene ilyenbe szerezni még. Szóval nincs még konkrét, gyakorlásnak gondoltam vmit, ill. később fából gyertytartót. Vagy papírra festékkel kéz és lábnyomat, mert a nagyik panaszkodnak, hoy repedezik amit kaptak. :( Ja és persze gyűjtöm az alapanyagokat! :) Szerintetek lehet préselt növénynél is ezt használni? Ha már csináltam vmit fotózom! Remélem hagyja majd Levi. A sógyurmát is hagyta.

Csilla tök jó lehet, hogy üdvözöl és vár Nóri, Levi ha én elmegyek, akkor büntet és képes egész napra nem tudomást venni rólam. :shock: :roll:
Emlékszem még olyan izgalmas ez az időszak még a terhességnél! (A vége már csúny bálna-mami korszak! Legalábbis nálam az volt.)

Edina nem lehet, hogy kezd jönni Lilinek megint egy fog? Annak ellenére, hogy nem látok semmit én Levinél mégis erre gyanakszom.

Hát az én gyerekem is szereti a hasát, kinézi ő is a kaját a szánkból. Tegnap pl pulykamájat sütöttem + sült krumplit. Kapott is belőle, simán nyelete. Bár az ilyen felnőtt kajákból nem bír annyit enni és hihetetlen gyorsan megéhezik utánna.

KépKép
kora

tegnap megkaptam a csaladit is!! kellett panaszkodnom, meghallottak. de igy tenyleg akkor tobb gyedet kaptam, kb. 17 E-el! nemtom, miert, biztos megerdemlem:-)inkabb nem erdeklodom utana!!!

kora,en azt se tudom, mi az a dekupazs:-) de jol hangzik. viszonta muveidre kivancsi vagyok.
a 3-as miert rossz, orsi??? nem kapsz osztondijat ugyse a jegyek alapjan, nem? gratu!

borisz ma csak 7kor kelt szopcsizni, DE!!!! nem aludt vissza:-( 40 percet eldumalgatott az agyaban, akkor mar kelnunk kellett nekunk is alizzal. de meg most is csendben csinalgat valamit itt nekem hattal. mar egy oraja. neha odejon, vegigtol rajtam egy autot, s megy tovabb! szeretem, ha ilyen:-)

csilla,
en is akarok tengerpartot!! vigyetek el, lecci! gyerekeket nem kell, oket itthon hagyom :P :P

borisz, ha ehes, megeszi azt is, amit mi... (ha meg nem ehes, akkor minendtol elforditja a fejet ), de lassan, s keveset, ezert azt csak nasinak kap neha, amugy marad a fozelek es a testak, a gyumi turoval es a tejpep sinlackkal, egyelore. igy kenyelmesebb nekem.

Kép
Kép
momoska

most kaptam csak meg aliz ovis karacsonyi kepeit. csak nehanyat teszek fel, bocs. meg az istenitett ovoneni is latszik az elson bal szelen. Kép Kép Kép

Kép
Kép
momoska

Kora,
Lili is kap most bútort, azt hiszem én is írtam a multkor, polcosat hogy legyen hova tenni a dolgokat, játékokat. Ezzel kapcsolatban kerestem a neten tárolódobozokat, amibe lehet pakolni és többek között ezt találtam.

A komódról jutott eszembe, igaz ez nem az, de tök jól néz ki és házilag is meg lehet csinálni szerintem.

Kép
persze fiúsítva... nekem nagyon tetszik!

KépKép
domidina

s az aktualis kedvenc kepem a gyerekeimrol... (telefonos, bocs!)Kép

Kép
Kép
momoska

sziasztok,

Csilla, de édes lehetett Nóra, ahgy néznek az ablakon. elhiszem, hogy jó érzés volt! holnap már utaztok...de jó nektek... komolyan 2kor indul a gép éjjel?? vagy vlmit félreolvastam? :roll:

momoska, arik a képek... de a két kis kezecske...megértem, hogy a kedvenced!
azért nem örültem a 3masnak, mert én angolból világ életemben jó voltam, az írásbeli is 4 lett...szóval vlmi jobbra gyúrtam, de oyla parás tudok lenni ha szóbelizni kell hogy csak na, szóval jól elfelejtettem mindent, meg ugye kikaptam azt a hülye szöveget amiből egy kukkot nem értettem. de mind, túlvagyok rajta.
ja, decoupage = szalvétatechnika
találtam egy ilyet: http://www.kreativhobbi.hu/szalvetatech ... hnika.html

Edina, tök jól néz ki ez a bútor. ha lányom lesz csinálok majd neki vlmi ilyesmit...

én is tudnék ám mesélni amikor koli nem lát egy napig mi van. mondtam, hogy kedden elvitte apa és tegnap hozta haza. jönnek be az ajtón, venném át kolit, megölelgetném az én rég nem látott fiamat, de ahogy átvettem, elkezdett sírni és ugrott ki a kezemből a nagyapához!!! :x :shock: most mi van?? nem ismert meg a saját fiam. vagy ne tudom mi ütött belé... aztán mikor leraktuk, hogy járkáljon, megismerte az otthont, ment a játékaihoz és mutogatta, hogy az is enyém, meg az is... szóval mi le voltunk sz*rva az apjával...csak a játékai érdekelték, meg a nagyapa.
annyira nem izgatom magam, csak fura volt és bevallom egy kicsit rosszul esett. de anya elmondása szerint apa olyan büszkén ment haza, csak dagadt a melle. :lol: :lol:
Vendég

csak gyors bekukk.....

kedvet kaptam a szalvétázáshoz, csináltam képet, gondoltam megmutatom. Az összeillesztés még látszik közelről. Több darabból kellett összeollóznom a képet.
Kép

KépKép
domidina

Momoska nagyon jók az ovis képek is, de a kezes... imádom az ilyen képeket!!

Orsi olvastam, meg már nem is tudom ki mondta, hogy ilyenkor meg van sértődve a csemete és ezért nem akar tudomást venni a szülőről. Hát az enyém kemény tud lenni 8) , de Kolos sem lehet semmi! Milyen volt nélküle ilyen sokáig?
Majd megnézem az oldalt is!

Húúú Edina nagyon tetszik a mű!! Az illesztések teljes száradás után eltűnnek? A kék rész az festés? Az egyik hiányosságom: nekem nem sikerült még olyan "képanyagot" beszerezni amilyet igazán szeretnék (olyan fiúsat). Az a tároló tényleg nagyon jól néz ki!! Hol találtad? Ja, látom vatera.

Gyerekek most jövök a fogorvostól. Tragédia van!!!!! Nem vettem észre semmi előjelet és kiderült, hogy a tömésem gyengült meg, begyulladt a fogam és gyökérkezelni kell. :? :cry: A bal felső egyest!!!!! Kép Majd szürke lesz és ki fog törni! Kép Kép Holnap mehetek panoráma röntgenre is. Teljesen el vagyok kenődve.
Ezért rakok fel 1 képet a gyermekemről. :) Azért szeretem ezt a képet, mert vhogy olyan más rajta, mint a többin. Egyébként közvetlen hiszti után készült. Bár lehet, hogy már feltettem...akkor bocs.
Kép
Na jó mégegy, ugyanakkor készült kép:
Kép

KépKép
kora

Edina, tényleg nagyon jól néz ki.

Kora, sajnálom a fogad. Levi meg nagyon szigorúan néz az elsőn, a 2.on pedig "na jó dobok egy mosolyt, nincs harag." :lol:
egész jól elvoltam nélküle, de azért hiányzott nagyon..alig vártam, hogy megöleljem. :)

most készültek...kicsit előbb fürdött. gondoltam veszek egy forró fürdőt, jó lesz az orromnak...erre ő is bekéredszkedett és boldogan csapkodta a vizet.
Kép Kép
Vendég

sziasztok

Kora,
az összeillesztést, ha szalvétázol, próbáld meg pontosan egymás mellé illeszteni, mert ahol duplán van, ott az látszik, sötétebb lesz, mint ahogy a képen is láthatod és nem tünik el. Messziről ez nem nagyon észrevehető, de látszik. Nekem is kell még tanulnom, én sem csináltam még sokat.

Egyébként a közepe is szalvéta, nem festés. na azokat raktam össze darabokból azért néz ki így, de nem lett rossz szerintem.

Sajnálom a fogadat, én is kilennék tőle.

Lehet már unjátok, hogy folyton leírom az éjszakákat, de talán elnézitek nekem.
Szóval megint szar volt, annyi különbséggel hogy legalább nem kellett órákig bent maradnom, de 3x altattam. Pedig reméltem, hogy tudok egy jót aludni már végre!

Új hálózsákja is van, kicsit paplanos, de akkora a karkivágása meg a nyakkivágása, hogy nem melegíti pont a mellkasánál, és a pizsama alatt a karja meg még a válla is jég hideg volt éjfélkor, így még öltöztettem is. adtam rá egy hosszúújjú bodyt még a pizsi alá. Kezdenem kell vele valamit, uh. ma azt hiszem varrós napom lesz. A másik hálózsák (2 egyforma)meg már éppen hogy jó, eléri a végét uh. a kettőből csinálok egy normál méretűt. Olyan nehéz egy jó hálózsákot kapni. ezeket legalább szerettem.

Egy képet akartam még tegnap, mostanában ezzel szórakozik,, hogy beleül a vasalandó ruhás kosárba.
Kép

KépKép
domidina

sziasztok,
koszi orsi, szalvetatechnikakent mar ismertem, ilyent alizek sokat csinaltak az oviban, vaszontaskara, szutyore, poharr, vazara, kepkent stb. butorra is tok jo otlet...majd megkerem alizt, mert en tehetsegtelen vagyok. :wink:

nagyon tutik ezek a kepek, csajok. levinek olyan vagany feje van.
kolosban meg azt birom a legjobban, hogy mar most lehet latni rajta, milyen pasi lesz. jo!!!:-)
lili meg nagyon szep kiscsaj, s egyre szebb....:-)

edina, en tokre megertem, h. leirod az ejszakaidat, gyakran nekem is ez okozott megnyugvast. alvas-, evesgondoknal. tobbek kozott ez a haszna ennek a forumnak:-)

na ma nem tologat 1 oraja autokat! a gonosz, pedig 3/49kor eberdt! lehet, h. neki a 7 oras keles lenne jo:-)))) brrr!

Kép
Kép
momoska

Na végre! Ezt a hozzászólást kb. 4 napja kezdtem el a wordbe írni, aztán a babneten 2 napig nem jött be az üzenet írása rubrika. Már kezdtem megrémülni, hogy már soha többé nem tudok majd írni nektek! :cry: A következő mondatomat úgy kéne kezdenem, hogy még anno…
Szilveszterkor én úgy döntöttem, hogy Lina első ébredéséig fent maradok, az általában ½ 12 és 1 közé esik. Olyan édes volt, pontban éjfélkor ő is BUÉK-ot köszöntött nekünk!
Fürdés: Lina is szeret felállni a kádban, bár még a szélében kapaszkodik, de többnyire ül, és pancsol a lábával, meg játszik a kishallal, békával, lapáttal, stb. Jut eszembe állva hajmosásról - bár ahogy a videót elnéztem, remekül megy gondolom a hajmosás is a csap alatt. :) Nálatok a pelenkázás hogy megy? Mert nekem néha ez egy közelharc, mármint hogy Lina fekve maradjon, és ne akarjon mindenáron felülni. Ugyanez a gondom a délelőtti, délutáni alvásával is, muszáj ringatnom és csak akkor betennem a kiságyba, amikor már alszik, különben felül, majd feláll és balhézik.
Kora, nekem rémlik, hogy találkoztam a neveddel, de már valóban csak akkor, amikor már elköltöztünk, nem volt netünk csak itt-ott egyszer-kétszer beleolvastam a fórumba. Hát igen, költözésből kijutott, először 38 hetes terhesen, majd egy fél éves babával, sajnos ez így alakult, de remélem most egy jó pár évig nem mozdulunk innen.
Edina, ha meglesznek Kora adatai is, küldd el nekem lécci a babanet táblát. Az enyém amúgy is még olyan hiányos.
Csilla, gratulálok a kis tesóhoz! Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen, és te is jól bírd (fáradtság, rosszullétek vannak? - nem lehet könnyű). Nóri szopizik még, vagy valaki tud arról valamit hogy a terhesség és a szoptatás milyen viszonyban vannak egymással? Mert most még csak nagyon elméleti síkon, de azért mi is foglalkozunk már a kistesó gondolatával. Viszont Linus még sokat szopizik, másrészt én amúgy is sokáig szeretném szoptatni.
Momoska, ha ti aquaworld-ben voltatok, az azt jelenti, hogy 1 évesen már lehet a babával uszodába, vagy ilyesmi helyre menni? Mert én is gondolkodom valami uszoda- élménypark féleségen, Lina annyira szeret pancsizni, csak nem merem elvinni (én azt hiszem az első gyerekes mamák túl aggódós fajtájához tartozom). Amúgy meg csatlakozom hozzád, még-még képet, mert én is fényképmániás vagyok. Olyan jó őket nézegetni.
Sok-sok gyógypuszi Kolos fejére, Dávidnak is, és főleg Nórinak (ő tűnik a leginkább érintettnek). Tényleg,remélemmeggyógyult az utazásra! Infóként mondom, ha valakit érdekel, hogy az Oscillococcinumot lehet adni ilyen téli náthás-influenzás időszakban heti egy tubussal megelőzésre, én erősen gondolkodom, hogy elkezdem, mert olyan szar dolog ha beteg a kicsi. Ha meg látod a betegség első tüneteit, akkor az első nap 3 tubussal, a második nap 2-vel, a harmadikon meg 1-gyel, nekem személy szerint bevállt, Linán még nem tudtam kipróbálni, mert amikor egyszer náthás lett, akkor lekéstem az első tünetekről. Remélem nem is kell majd rajta még egy ideig tesztelnem…
Orsi, nem semmi kisgyerek mellett tanulni, a szigorlatról már nem is beszélve. Milyen suliba jársz?
Edina, neked így működik, hogy el tudod küldeni Lilit tenni-venni? Nem semmi. Viszont sajnálom, hogy az éjszakáitok ilyen rosszul telnek mostanság.
Visszatérve Linára, azon túl, hogy éjjelente minimum 2x eszik, de van, hogy 3x is, nappal egy kisangyal. Persze imádja, ha játszom vele, de nem igényli állandóan, elég ha ott ülök mellette. Megkapaszkodva feláll ahol csak tud, és úgy jön megy, mindent megnéz, pakol, aztán elbíbelődik azzal, ami érdekli. Csak legyen olyan, ami érdekli. És nagyon édesen tud kiabálni, ha valamit mondjuk nem ér el de meg akarja nézni. És imád táncolni. Most már nem csak a lábát roggyangatja, hanem ülve is, térden is, sőt most már egész jó a kézmozgása is, hihetetlenül tud vele kalimpálni a zenére. És amikor nevetek rajta nagyokat, akkor rám vigyorog, és úgy folytatja tovább. 7 foga van, szereti is használni őket pl. almán (szerencsére nem a cicimen…), de meg nem eszi, mert akkorákat harap, hogy nyomban löki is ki a nyelvével. A sütőtök és a krumpli a sláger, persze nem nagy mennyiségekben. Röviden ennyi, persze ennél jóval több, de azt majd menet közben a hozzászólásokban.
Most pedig elárasztalak titeket néhány képpel 10, majd 11 hónapos korunkból. (Csak remélhetem, hogy ti is annyira élvezitek majd nézegetni az enyimeimet, mint amennyire én szeretem csodálni a tieiteket! Levi babi nagyon kis édi srác, nem mintha Borisz, Kolos nem az lenne, vagy a csajok nem tuti aranyosak, de Levit még nem ismertem.)

Nagyon szereti ezta hintalovat, mert könnyen megkapaszkodik benne és körbe tudja sétálni Kép

Méltatlankodás
Kép

A kéztartást figyeld, nekem úgí tetszik.
Kép

Tök jó a buli!
Kép

Linák utánam!
Kép

Linát nagyon lenyűgözték a karácsonyi fények. Azóta is minden reggel mutogat a karifa felé amíg be nem kapcsoljuk az égőket. Kép

Égők ellenőrzése
Kép

Ajándékbontogtás
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A bébitaxi. El kellett tegyük, mert egész nap azzal akarna sétálni. Mi meg görnyedjünk felette...
Kép
Kép

Kép

Kép
csürci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?