Na végre! Ezt a hozzászólást kb. 4 napja kezdtem el a wordbe írni, aztán a babneten 2 napig nem jött be az üzenet írása rubrika. Már kezdtem megrémülni, hogy már soha többé nem tudok majd írni nektek!
A következő mondatomat úgy kéne kezdenem, hogy még anno…
Szilveszterkor én úgy döntöttem, hogy Lina első ébredéséig fent maradok, az általában ½ 12 és 1 közé esik. Olyan édes volt, pontban éjfélkor ő is BUÉK-ot köszöntött nekünk!
Fürdés: Lina is szeret felállni a kádban, bár még a szélében kapaszkodik, de többnyire ül, és pancsol a lábával, meg játszik a kishallal, békával, lapáttal, stb. Jut eszembe állva hajmosásról - bár ahogy a videót elnéztem, remekül megy gondolom a hajmosás is a csap alatt.
Nálatok a pelenkázás hogy megy? Mert nekem néha ez egy közelharc, mármint hogy Lina fekve maradjon, és ne akarjon mindenáron felülni. Ugyanez a gondom a délelőtti, délutáni alvásával is, muszáj ringatnom és csak akkor betennem a kiságyba, amikor már alszik, különben felül, majd feláll és balhézik.
Kora, nekem rémlik, hogy találkoztam a neveddel, de már valóban csak akkor, amikor már elköltöztünk, nem volt netünk csak itt-ott egyszer-kétszer beleolvastam a fórumba. Hát igen, költözésből kijutott, először 38 hetes terhesen, majd egy fél éves babával, sajnos ez így alakult, de remélem most egy jó pár évig nem mozdulunk innen.
Edina, ha meglesznek Kora adatai is, küldd el nekem lécci a babanet táblát. Az enyém amúgy is még olyan hiányos.
Csilla, gratulálok a kis tesóhoz! Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen, és te is jól bírd (fáradtság, rosszullétek vannak? - nem lehet könnyű). Nóri szopizik még, vagy valaki tud arról valamit hogy a terhesség és a szoptatás milyen viszonyban vannak egymással? Mert most még csak nagyon elméleti síkon, de azért mi is foglalkozunk már a kistesó gondolatával. Viszont Linus még sokat szopizik, másrészt én amúgy is sokáig szeretném szoptatni.
Momoska, ha ti aquaworld-ben voltatok, az azt jelenti, hogy 1 évesen már lehet a babával uszodába, vagy ilyesmi helyre menni? Mert én is gondolkodom valami uszoda- élménypark féleségen, Lina annyira szeret pancsizni, csak nem merem elvinni (én azt hiszem az első gyerekes mamák túl aggódós fajtájához tartozom). Amúgy meg csatlakozom hozzád, még-még képet, mert én is fényképmániás vagyok. Olyan jó őket nézegetni.
Sok-sok gyógypuszi Kolos fejére, Dávidnak is, és főleg Nórinak (ő tűnik a leginkább érintettnek). Tényleg,remélemmeggyógyult az utazásra! Infóként mondom, ha valakit érdekel, hogy az Oscillococcinumot lehet adni ilyen téli náthás-influenzás időszakban heti egy tubussal megelőzésre, én erősen gondolkodom, hogy elkezdem, mert olyan szar dolog ha beteg a kicsi. Ha meg látod a betegség első tüneteit, akkor az első nap 3 tubussal, a második nap 2-vel, a harmadikon meg 1-gyel, nekem személy szerint bevállt, Linán még nem tudtam kipróbálni, mert amikor egyszer náthás lett, akkor lekéstem az első tünetekről. Remélem nem is kell majd rajta még egy ideig tesztelnem…
Orsi, nem semmi kisgyerek mellett tanulni, a szigorlatról már nem is beszélve. Milyen suliba jársz?
Edina, neked így működik, hogy el tudod küldeni Lilit tenni-venni? Nem semmi. Viszont sajnálom, hogy az éjszakáitok ilyen rosszul telnek mostanság.
Visszatérve Linára, azon túl, hogy éjjelente minimum 2x eszik, de van, hogy 3x is, nappal egy kisangyal. Persze imádja, ha játszom vele, de nem igényli állandóan, elég ha ott ülök mellette. Megkapaszkodva feláll ahol csak tud, és úgy jön megy, mindent megnéz, pakol, aztán elbíbelődik azzal, ami érdekli. Csak legyen olyan, ami érdekli. És nagyon édesen tud kiabálni, ha valamit mondjuk nem ér el de meg akarja nézni. És imád táncolni. Most már nem csak a lábát roggyangatja, hanem ülve is, térden is, sőt most már egész jó a kézmozgása is, hihetetlenül tud vele kalimpálni a zenére. És amikor nevetek rajta nagyokat, akkor rám vigyorog, és úgy folytatja tovább. 7 foga van, szereti is használni őket pl. almán (szerencsére nem a cicimen…), de meg nem eszi, mert akkorákat harap, hogy nyomban löki is ki a nyelvével. A sütőtök és a krumpli a sláger, persze nem nagy mennyiségekben. Röviden ennyi, persze ennél jóval több, de azt majd menet közben a hozzászólásokban.
Most pedig elárasztalak titeket néhány képpel 10, majd 11 hónapos korunkból. (Csak remélhetem, hogy ti is annyira élvezitek majd nézegetni az enyimeimet, mint amennyire én szeretem csodálni a tieiteket! Levi babi nagyon kis édi srác, nem mintha Borisz, Kolos nem az lenne, vagy a csajok nem tuti aranyosak, de Levit még nem ismertem.)
Nagyon szereti ezta hintalovat, mert könnyen megkapaszkodik benne és körbe tudja sétálni
Méltatlankodás
A kéztartást figyeld, nekem úgí tetszik.
Tök jó a buli!
Linák utánam!
Linát nagyon lenyűgözték a karácsonyi fények. Azóta is minden reggel mutogat a karifa felé amíg be nem kapcsoljuk az égőket.
Égők ellenőrzése
Ajándékbontogtás
A bébitaxi. El kellett tegyük, mert egész nap azzal akarna sétálni. Mi meg görnyedjünk felette...