Új privát üzeneted érkezett!

Csilla! Boldog első fél éves szülinapot Boginak!

Kép
szly27

Ma csavarogni voltunk a gyerekekkel! Elmentünk reggel és csak 2 felé értünk haza. Intézkedtünk.

Aztán jött a védőnő, jó sokáig itt volt! Persze a reggeli kupi még nem volt elpakolva, mindegy ez van.

Úgyhogy még most fő az ebéd, talán fél 5-re kész is lesz. Rolkó alszik, de a kisasszony már felébredt!

Nagyon édesek a babák! Én a hintát semmi esetre nem hozom be, mert nem hogy megkönnyítené, inkább megnehezítené a dolgomat. Rolkót állandóan lökni kéne, Jázmin meg kiszorulna belőle!

Mostmár egyre többször fordul hasról hátra Jázmin. ezzel csak annyi baj van, hogy hason jobban szeret lenni és nyafog, hogy fordítsuk vissza.

Kép
szly27

Sziasztok! Az ember 1 napig nem jön és csak győzze olvasni :) :) :)

Nagyon jók a képek!! Én is kicsit aggódom a számitógép meg a tv miatt. TV-t azt egyáltalán nem engedem, ha ott van Ártemisz ki is kapcsolom, vagy őt viszem el onnan, vagy úgy forditom, hogy ne lássa. A gép előtt viszont azért vagyunk,mert a nagyiék csak igy látják őt skypeon keresztül...azt meg ugye nem vonhatom meg tőlük... :(

Ami a szakirodalmat illeti azt is szelektálva kell értelmezni, nem lehet mindent szentirásnak venni. Furcsa ez a déligyümölcs kérdés, mert nálunk a kertben terem narancs és mandarin, akkor ez most "exotikusnak" számit? Nálunk az alma-banán annyira gondokat okozott a kakilásban, hogy tegnap szegény drágám már sirt erőlködés közben annyira fájt neki...és ezért ma én is adtam neki 2 kiskanál narancslevet a turmixba. És délben már könnyedén jött ki aminek ki kellett...szóval én is megszegtem a tilalmat, de nem tudtam nézni, hogy szenved szegényem, és gyógyszert én sem akarok neki adni.

Réka. Én az első három hónapban megpróbáltam diétázni, de semmi összefüggést nem láttam a hasfájás és az én evésem között. Úgyhogy abbahagytam...A hasfájás teljesen megszűnt 3 hónaposan, és én meg tegnapelőtt is jóizüen bablevest ettem
:)

Szly! Ezek szerint Jázmin sem fordul még hátról hasra. Mert ezzel még mi is hadilábon állunk. :? Persze tudom, ne legyek türelmetlen :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Gyógyulást a kis betegeknek, ez még lemaradt!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Adrien! Nem, még nem fordul. Hasról hátra is csak most kezdte még a héten. Most sem viszi túlzásba, naponta megfordul kb kétszer és ennyi.

Kép
szly27

Adrien,Szly: Mi hasról hamar megfordulunk, de viszont fordítva nem csinálja, ugyanis utál hason lenni... nem lehet, hogy ez van Nálatok is?

Egyébbként, mindenki csinálja azt amit jónak látt, nem vagyunk egyformák, ezáltal a gyerekek sem.......... :lol:
Én még az 5 hónap elején próbálkoztam gyümölcsökkel, de nem igazán volt rá kattanva, így visszatértem csak a szopizásra. Tudom tudom, el kell kezdeni a hozzátápit, de neki úgy látszik még nem kell. Így nem teszem majd később. Nem maradunk le semmiről!
minni

Lemaradt:

Boldog Első Fél Évet kivánunk Boginak!!!
Éljen Éljen
minni

A változatosság kedvéért ma én vagyok az éjszakai bagoly.

Ezekről a fordul-nem fordul témákról jut eszembe, hogy épp a minap gondoltam, szegény Csanád mennyit szenvedhetett, mert mindig háton altattam. Most, hogy ő választ testhelyzetet, 95%-ban hason alszik.
Ma egy kicsit álljt kellett mondjak a hozzátáplálásnak, mert ma próbáltuk ki először a Milupa gyümölcspürét, és annyira ízlettt , hogy tízóraira megevett egy egész dobozzal. Az 100 gramm, nem szoktam annyi kanalas ételt adni egyszerre. Akkor nem is bántam, de utánna órákig nem akart szopizni, amikor aztán rávettem, akkor is csak egy keveset. Így nem kapott uzsonnára kaját. Nem szeretném, ha hamar leszokna a szopiról :cry:
Ja és mi volt a gyümölcspürében az egyik öszetevő?! Narancslé :lol: Igaz csak 6 hónaptól ajánlják.
Szép álmokat, vagy inkább jó reggelt kívánjak?

KépKép
Kép
el..né

Minni! Jázmin szeret hason lenni játék közben. Pont ez a bajom most, hogy megfordul a hátára és nyavajog, hogy tegyem vissza hasra, mert úgy akar lenni, csak még nem jött rá, hogy kell visszafordulni. Pedig már tényleg nem sok híja, úgy ki tudja tekerni magát.

Joli! Én sem altattam soha hason Jázmint! Életében kétszer aludt el hason, de csak azért, mert nagyon álmos volt. Így jobban alszik, hogy hason van?Jobb később, mint soha! Kép

Kislányom még: Kép
Reggel 5-kor riadt meg apa ébresztőjére, kicsit szopizott és visszaaludt!

Imádom, olyan kis rendes!
Kép

Kép
szly27

sziasztok!
megjöttünk a ringatóról és Dodó az igazak álmát alussza.ez ilyenkor mindíg így van :lol: :lol: persze ilyenkor én is szoktam vele :oops: csak ma takarítónős nap van és még fenn takarítgat :) majd délután bepótlom :lol:

joli!
tudod,Dorián is sokat eszik,1 üvegnyit biztos és utána ő is csak ímmel-ámmal szopizik,gondolom szomjoltóként.de ezt csak 10óraira csinálom így,délután előbb szopizás és utána kajcsi.úgy gondoltam,majd szép lassan állunk át a más kajákra így.a 10órait lassan úgyis le fogja cserélni szerintem,de úgy látom,h ettől még szívesen szopizik,úgyh nem bánom.előbb-utóbb úgyis megtörténik,így legalább nyugodt leszek,ha elmegyünk vhova délelőtt és épp nincs alkalom megszoptatni.legalább tudom,h jóllakik a gyümivel :)

és végre harmadszor is végigaludta az éjszakát.ill.amikor fél6 körül én kimentem a mosdóba,arra felébredt,szopizott,de szinte fel sem ébredt,úgyh ha én nem mentem volna ki,akkor tuti alszik.meg persze kidurran a mellem :roll: :) arra szoktam felébredni,h már nagyon fáj.mondjuk nem tudom,ti h vagytok vele,de nekem ez a kis gonosz törpe úgy "szétszaggatta",h tele vagyok vörös csíkokkal a mellemen.tudom,h nem fogja látni senki,de soxor fáj is amikro Dorkó szopizik :roll:

Kép
berni1

na még szerencse,h ez nem lett laptető :lol:

Kép
berni1

Boldog fel eves fordulot Boginak! :D
Orulok, hogy Toncsi mar jobban van es az etvagya is kezd visszajonni.

Minni! micsoda otletet adtal a hintaval! Mi szerintem megint fogzunk. :( Vagy nem t'om mi van. Pedig az also ket kis foga mar kint van. Egy darabig minden jo volt, most meg megint megy a nyuszi ezerrel, okol torkig lenyomva stb. Most vagy a mar kibujt fogai fajnak, vagy valahol valami mar megint mocorog. :( Ugy sajnalom szegenyket, de a fejem lassan szetmegy az allando aaa, aaAA, AAAA, AAAAAAAAAAAAAAAA- tol. Lehet a hinta kicsit megnyugtatna. :)
Megyek is delutan szetnezni a boltokba. :D

Kép
atina12

Csilla! Szegeny Bogi, remelem nem utotte meg nagyon magat. Nalunk is leesett Rebus az agyrol multkor. Tiszta bena voltam, mert ott voltam, csak nem gondoltam, hogy 1 masodperc alatt hasrol hatra, majd megint hasra fordul. Igy elerte az agy szelet. :(

Kép
atina12

Hoztam pár képet:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Berni,
engem "csak" harapdálni szokott Nóresz, az is eléggé fáj, gondolom neked akkor hatványozottabban. :(

Lányok nem gyógyulnak. Kezdek besokallni. Már ledoktorálhatnék szerintem, de legalábbis az ápolónőit letehetném. :lol: :lol: :lol: Vagyis :evil: :evil: :evil:

Haladunk a hozzátápival. Sütőtök, alma, barack kipipálva. Lehet, hogy decemberre már nem vezetek be új kaját (ja, de, a céklát, mert már megvettem), végülis még csak 5 és fél hónapos. Ez most azért nagyon jó, mert már el tudok menni akár 3-4 órára is, ha kell, mert meg tudja férjem vagy anyukám etetni ezekkel a cuccokkal, és ez nagy könnyebbség.
Most még úgy csinálom, hogy a déli és a 3 órás szopi előtt adok neki kb. 30 millit, utána meg szopizik. Jövő héttől fogom megpróbálni, hogy a déli szopi helyett már egész adag pépet kap. Persze leöblíteni azért jól fog jönni egy kis anyatej még utána gondolom.

Itt volt Anyu, kikísértem, addig Livi is hozzátáplált. :lol:

Kép Kép

Forgás...
nem értem a lányomat. Ugyanis állandóan a hasára fordul, aztán meg szenved. Nem ám, hogy akkor visszafordulna a hátára, hanem úgy marad és sír. Én visszafordítom, de azon nyomban hasravágja magát megint, és ismét szenved. :shock:

Vissza kell olvasnom újra, mert elfelejtettem, hogy kinek akartam írni még és mit. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Joli, ha Te elégedetlen vagy a fiad súlyával, akkor nekem már rég a Dunába kellett volna vetnem magam. (Férjem erre most biztos tudna mondani valamit, pl. hogy amúgy is.:lol: :lol: :lol:) Kb. 5 és félnél járunk. :wink:

Boginak boldogot! :D

Toncsi javulásának nagyon örülök és ha meggyógyult, akkor átküldheti hozzánk is a gyógyító erőket. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gabuska, minket anyukákat mindig foglalkoztat a babánk súlya, forgása, evése, foga,kakija, pisije :lol: Miért ennyi, miért nem úgy, miért akkor, miért ilyen :lol: De hát ez van :P Livi hamar jól akarja lakatni a hugit:) Olyanok jutnak eszükbe ezeknek a gyerekeknek :shock: Akkor még mindig küldöm a gyógypuszika, ha nem gyógyultatok meg...
Szly, látom neked egy tál lányod van :lol: És az autókkal is szeret játszani:) Szépen ül már! A kacsák is érdekesek!
Ancsa, könnyűfogzást kívánok Rebusnak, remélem hamar elmúlig a nyűgössége!
Berni, gratula az átaludt éjszakákhoz! Biztosan ez csak az eleje:) Sajnálom, hogy Dorián így szadizza a melledet! Próbáld egy kicsit erélyesebben megvédeni magad, mert ő nem tudja, hogy az neked rossz.
Csanádnak ma megint rendesen adtam szilárd kaját, csak kevesebbet és szopizott is rendesen. Viszont az éjjel hamarabb felkelt, mint az azelőtti napokban, mert ugye a tegnap kevesebbet kanalazott:)

KépKép
Kép
el..né

Joli,
persze, nincs is ezzel baj, csak vicces, hogy a több mint 7 kilós Csanád anyukája izgul, mikor a 2 héttel fiatalabb Nóresz 5ésfél. :lol: Amúgy egyszer úgy megnézném mondjuk pl. Jázmint és Nórit egymás mellett! :D Livi is kistermetű, babának is az volt már, és mindig olyan jópofák voltak a többi gyerekkel a játszón, hogy a 2és fél éves Livi az álláig ért az 1 éveseknek. :lol: És a topikunkban is az volt régen, hogy ő az egyik legidősebb a gyerekek közt (az ugye nem korosztályos topik), mégis mi vettünk át 2 évesen egy csomó ruhát a 14-16 hónaposoktól. :lol:
Még jó, hogy már nincs a suliban tornasor. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok! Most küldtem el a fiúkat aludni, gyorsan dicsekszem egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyönyörűségem nekiállt helyváltoztató mozgást végezni. A dolog úgy indult hogy tegnap hasáról a hátára fordult reggel Eddig ugye csak hátról hasra ment, hívtam rögtön az apját telefonon mondani a jó hírt. Délután már haladt előre kb 30 cm-t, aztán rájött, hogy tolatni könnyebb :lol: :lol: :lol: és visszatolatott kb 60 cm-t. Este ugye büszkélkedtem Apjának... :lol: :lol: :lol: Aztán a mai nap rájött, hogy ha négykézláb rugózik előre hátra, akkor egy ponton vetődve a helyes fejlendítéssel előre lehet haladni :lol: :lol: :lol: és kb 40 cm-t ment így előre, amikor már jött a fal és én megmentettem szegényt attól, hogy egy olyan okos és kemény dolog törje be, mint az én kicsi fiam kókusza :lol: :lol: :lol:
Ez a gyerek egyszerűen nem olvasta a szakirodalmat, vagy eltévesztette a fejezetet 8) Teljesen oda vagyok a gyönyörűségtől!

Gyógypuszik mennek a betegeknek!
Máté már nem taknyos-bár ezt vegyük úgy hogy le sem írtam, nem akarom elkiabálni :roll:

Gabuska, egy pici törékeny kislány mindig szívet gyönyörködtető látvány :D És micsoda mombanő mindkettő! Férfiszíveken fognak pilleléptekkel gyalogolni mind a ketten... :wink:

Joli, Kicsiny magzatod nem is olyan kicsi, és gyönyörűen fejlődik!

Ancsa drukkolunk a nyuszifogacskák kibújásához!

Puszi mindenkinek,

Réka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kindertojas 2008.12.12 23:15-kor.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

mombanő=bombanő
bocsi

KépKép KépKép
kindertojas

Réka,
ezt egy költő sem fogalmazhatta volna meg szebben. :lol:

Máté milyen ügyes! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok!
félreértettétek,nem húzogatja,rángatja a mellem,1szerűen nem tudom miért,de szétrepedezett.gondolom a méretéhez képest(mindíg kis mellem volt)sok tej volt benne.csak most,h már szétrepedt fáj ahogy szopizik.simán csak az ahogy szívja,mondjuk van benne szívóerő :wink:

gabi!
szuperek a képek!!!!!!! :lol: ilyenkor jó látni,h van tesó.

Kép
berni1

Sziasztok!

Berni, bocsi, tényleg nem jól értettük. nekem is vannak elszíneződések a mellemen, de szerencsére nem fájdalmasak. Azt hiszem attól van, hogy mindig nyomogattam szopi közben, ahol csomót éreztem. Abban reménykedem, hogy szoptatás után elmúlik, mert bizony messze kilátszik a fürdőruhából. De azért már voltam fürödözni, nem kell senkinek a mellemet bámulni és akkor nem lát csúnyát :lol:

Réka, gartula Máténak! Tényleg nagyon megelőzte a korát, akkor most irigykedhetünk itt a féléves babákkal :) Csanád még mindig nagyon harcol négykézláb, kiabál, mérgelődik, sajtkukacoskodik, de sehogyan nem halad előre.

Gabuska, én anno 2,10 kilóval születtem, és mindig is a vége felé álltam a tornasornak :lol: Biztosan befolyásolja a szülők termete is a csemetéinkét.

KépKép
Kép
el..né

Joli, nálunk a férjem és a nővére született alig több, mint 2 kilóval, innen lehet a mi lányaink kis termete is. Viszont érdekes, mert férjem és sógornőm egyáltalán nem kicsik felnőttnek, én, aki 3,2 kilóval születtem meg 156 centi és (per pillanat) 46 kiló vagyok. :shock:

Livi - Nóri, sokadik változat :lol: (Ez a mániám :oops: )
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na hello! Végre van netünk!!!
Neki is állok visszaolvasni, csak muszáj volt bejelentkeznem :)
Addig is üdv az újaknak!!!
Kép

Kép
Kép
deako

Orsi, de jó hogy ti is itt vagytok végre! Tündériek a kicsik!

Nem tudtok valamit Titiről?

Gabuska ez a két lány, hihetetlen :shock: két tojás egy költési periódussal későbbről :wink:

Berni, ha hosszantiak a lila csíkjaid, akkor lassan ki fognak fehéredni, mint a terhességi csíkok a pocakon. Ha fáj, meg kellene mutatnod dokinak. :oops: Inkább egy fölös kör, mint valami nyavalya :wink:

Más: Nektek nem tűnt fel, hogy a szüléskor a melleink átalakultak cicivé? :lol: :lol: :lol:

Puszi, jó éjt: r

KépKép KépKép
kindertojas

Szia Orsi!
Hát, nagy fába vágod a fejszédet, ha vissza akarsz olvasni. :wink: :lol:
Remélem hozol jó sok képet még.

Réka, és ez milyen? :)
Kép

Ez egy pillanatkép a jelenlegi állapotról. Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok!
gabi!
idilli a kép :lol: miért van párna Nóri ágylába alatt?

réka!
igen,olyan hosszanti és tudom,h kifehéredik csak hát akkor is :) szerencsére terhességi csíkom nem lett,de azért a derekamon van elég régebbről :wink:

feldíszítettük végre kívülről a lakást,szépek lettünk :D már csak belülről kell,de hát gyerek mellett ez már csak ilyen lassan megy :oops: nálunk ma a leves után sült kacsacomb volt,hagymás törtkrumplival és párolt káp.val.iiiiiiisteni lett!!! :oops: azért örültem nagyon,mert először csináltam :D

Kép
berni1

Sziasztok!

Na, Toncsi jól van, ma reggelre Bogi lázasodott be :evil: .

Holnap megyünk dokihoz vissza Toncsival (de lehet, Bogival is).

Bogika is elkezdte már emelgetni a popsiját, hátrafelé araszol kicsit.
Gabuska, Bogi is ált. hasonfekve kiabál (karja lába felemelve), hogy én fordítsam meg. Aztán újra fordul.
Livi, milyen méretekkel rendelkezik? Toncsi most kb. 12 kiló és 87 cm. Ő sem egy nagy méret.

Ja, kriminális éjszakánk volt :shock: . Toncsinak az antibigyótól hasmenése volt, ami teljesen kicsípte a popsiját (mert nem szól, ha bekakil, csak néha). Szóval az éjszaka közepén átjött, hogy csípi, kicseréltük a pelust, krém vastagon. Majd 15 perc után újra jött. Megbeszéltük, hogy levesszük a pelusát. És persze bepisilt az ágyába. Ágyneműcsere. Hajnalban újra :shock: . Majd reggel a mi ágyunkba :shock: . Most visszakapta a pelust, remélem ez a kis szellőzés segített. Ma még nem mondta, hogy csípné. Most nincs idegzetem a pelustalanításhoz!
Mindenesetre kiválóak a körülmények a tanuláshoz.

Mennem kell, éhesek.
Köszönjük a hófordulós köszöntéseket :wink: .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Reka! Mate nagyon ugyes! Nagyon hamar meg akar tanulni menni. No, loholhatsz mar hamarosan utana! :D

Gabuska, jok a kepek! :D Noresz es Livi ugy hasonlitanak babakent egymasra mint ket tojas. :D

Csilla! Akkor jot pihentetek az este. :wink: Azert remelem Bogi nem lesz beteg, a laz csak pillanatnyi allapot volt es Toncsi is mar teljesen jol lesz (a popoja is). :)

Nalunk a fogzas meg javaban tart. :(
Az ejszaka nalunk sem volt felhotlen. Vettunk hosugarzot (igen, meg itt is kell neha :) ), es kiraktuk az eloszobaba, hogy futse a gyerekszobat es az eloszobat is. Termosztatos, igy ki-be kapcsol magatol, de olyan hangosan fuj, hogy vagy haromszor keltett fel az ejjel. :( Meg jo, hogy Rebus nem kelt fel ra.

Na, megyek, atrendezem a gyerekszobat vegre. Kb 2 honapja tervezem. :roll:

Kép
atina12

Csilla,
Livi 12,5 kg és 90 centi, szóval akkora mint Toncsi. 8)
Jobbulást a lányoknak!

Berni,
refluxos/bukós babáknak szokták tanácsolni, hogy az ágy legyen kicsit megemelve a fej oldalán, hogy ne teljesen vízszintesen feküdjenek. De semmi jelentősége amúgy, mert úgyis elforog. :lol:

Mi lassacskán javulunk, időtlen idők óta nem fordult elő, hogy egyik csaj sem horkolt, szörcsögött éjjel, és most sem hallom, hogy tele lenne az orruk. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabuska 2008.12.15 13:06-kor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Orsi! De jó, hogy jelentkzetél! Gyere képekkel! Nagoyn édik a gyerekek.

Vasárnap bevásárolni voltunk Debrecenben. Reggel 9 felé indultunk és este 8 után értünk haza és nem vettünk meg mindent, amit akartunk. Egyébként jó volt, a gyerekek nagyon jól viselkedtek. Roli és Jázmin kari ajándéka megvan, már csak egy két rokon maradt ki.
Magunknak francia ágyat akarunk venni, de most még nem nagyon volt időnk szétnézni.

Az autónk úgy tűnik megint bekrepál! Már nagyon elegem van. Nem is olyan rég költöttünk rá 150 ezret és most szerintem megint ugyanaz lesz a baja. Már ég a hibajelző fény, az autó még megy! :twisted: Mostmár megmondom apának, hogy tényleg adjuk el és vegyünk egy ugyanilyet. Mert egyébként tök jó!

Gabuska! Nagyon aranyosak a gyerekek és én is megnézném Jázmint és Nórit egymás mellett! :lol:

Réka! Máté nagyon ügyes!

Joli! Jázmin a fotó készítésekor ült életében először egyedül. Eddig még meg sem próbáltam elengedni, de úgy tűnik valamennyire már megy neki egyedül is.

Kép
szly27

Kiváltottam a DM-es kuponokra járó kedvezményeket! Meg a C&A-ban is beváltottam az 50%-ot! Kapott Jázmin egy jó kis együttest!

Kép
szly27

Tegnapi képek:

Kép Kép Kép

Barátnőm kisfiával:

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

Vagyok én is, olvasgattalak titeket!

Képek mind nagyon helyesek, Nóri-Lívi, mint két tojás! :shock: :)
Jázmin nagyon édes, ahogy csücsül, olyan kis huncut!

Vince holnap kapja a Prevenart (elsőt), meg a Menjugate-t is, már előre sajnálom szegényt! :( Violka kezd taknyosodni, ezért is adatom be gyorsan, nehogy elkapja, és csússzon e miatt az oltás! Már így is csúszott a Rotateq miatt! Amúgy csüt.-ön mennénk. Pont akkor lesz fél éves! Röpül az idő!

Még a héten futkosok erre-arra, ajándék sincs még mindenkinek, fodrászhoz is megyek, munkahelyre is be kell mennem, de remélem az ünnepek nyugodtan telnek majd! Tavaly nagyon beteg voltam karácsonykor, fel se bírtam kelni, ezért szeretném, ha most semmi nem jönne közbe!

Most megyek aludni, mert a gyerekek már alszanak, de nálam ugye éjszakai műszak is van! :roll:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Orsi! De jó, hogy visszatértél! Gondoltunk ám rád! Tényleg ilyen dundi Levente?
Gabuska, tetszik a mániád! :lol: A pillanatkép is tetszetős :)
Réka, mi meg átalakultunk nőből anyává :lol:
Berni, majd a díszítések leszedése még nehézkesebb lesz, most legalább motivál a szépítés:) Gratula a finom kajához!
Csilla, még mindig küldöm akkor a gyógypuszikat felétek!
Ancsa, a melegítő hangját nemsokára megszokod, a fő, hogy a gyerekeket nem zavarja fel! Könnyű fogzást!
Sly :cry: az autóért, de fő, hogy a gyerekek jól vannak :P Kösz a képeket! mekkora a kisfiú? Jóval nagyobb testű Jázminnál...
Évi, drukkolok, hogy minden rendben legyen az oltással és ne legyen betegség!
A fiacskám kezd tartani az idegenektől és sír, ha idegen helyen elveszít szem elől. Az éjszakáink elég rosszak voltak mostanában:(

KépKép
Kép
el..né

Joli! Hát igen! Tomi 6 héttel fiatalabb, de már a 9 kilóhoz közeleg és eddig csak szopizott. Most kezdenek hozzátáplálni.

Azt mondta apa, hogy azért gyulladt ki a lámpa, mert kötelező szervízbe kéne vinni az autót. Olajcserére, meg vezérműszíj cserére. Vagyis a lényeg, hogy nincs semmi baja. viszont ha elvisszük, nem ússzuk meg pár ezerből! :cry: Ha itthon megcsinálja, meg nem tudjuk kivenni a fényt és ugyanígy fog világítani.

Csak nem a foga jön Csanádnak? Lehet azért nyűgös éjszaka!

Mi jól alszunk szerencsére! Most is este fél kilenctől reggel nyolcig aludt. Mozdulatlanul.

Évi! Nem ér zugolvasni! Tessék jönni ahogy időd engedi!

Ez mindenkire vonatkozik!

Inerke is nagyon régen jelentkezett már! Remélem minden a lehető legjobban alakul Sárával.

Kép
szly27

Sziasztok!

Túlvagyunk az oltásokon, hát volt sírás rendesen! :( Megmérték, 8500 g és 70 cm. Sok, de ez van. Most éjjel is 3x szopizott hozzátápi ide vagy oda! :? Most azt mondta a dr.-néni, h. adjak este egy kis Sinlac-ot neki, az táplálóbb, hátha nem kel fel éjjel szopizni! Kétségeim vannak... :roll: Nem tudom, mit kéne tennem, ebédre eszik már főzeléket, csak főzővízzel, se olaj, se liszt (kukorica), uzsira meg gyümölcs, a többi szopi. És nem csökken, inkább növeli a szopi mennyiséget! Ki érti ezt? Na, látjátok, én meg a túlsúly miatt emésztem magam!
Violával anno mindig el voltunk maradva a súlyával, volt, h. fogyott is, sose gondoltam volna, h. ez lesz a második gyerkőcnél! :shock:

Szly!
Oké, csak sokszor, mire elolvasom, már nincs isőm írni! :wink: Az éjszakai alvást nagyon irigylem ám! 8)

Joli!
Vince is kezd tartani az idegenektől, és sokszor otthon is keservesen elkezd sírni, ha csak kimegyek a szobából, pedig folyamatosan dumálok neki "kintről" is, h. ne sírjon, de hiába! Nem lát=üvöltés :?: :!:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Évi, Vince tényleg nem aprózza el :) De te sem kell aggódj a súlyáért, épp ahogy én sem. Egy próbát megér a Sinlac is...
Szly, én is irigykedek Évivel együtt az nyugodt éjszakáért! Én a tegnap adtam neki főzeléket az utolsó szopi előtt is, úgyis két órakor már ébredt. Akkor 100 g tápot kapott, mert este kifogyott a tej és még nem gyűlt. De egy óra múlva újra ébren volt. Na, akkor megmakacsoltam magam és nem adtam enni. Félórácska nyűgölődés után elaludt. Amikor szopik, akkor nem tudom, mennyit evett és akár másfél óránként is adtam neki, hogy hátha belealudt az előzőbe jóllakás előtt. De most láttam, mennyit evett. És aludt reggel hétig! Pedig 4-5 között is fel szokott kelni enni. A foga bújik, felül érezzük, azt dörzsölgetjük, kenegetjük éjjel is, nappal is.

Ez volt két hete, amikor először tettük le a földre:
Kép

Ez meg tegnap, hat hónapos és egy hetes!

Kép

Nagyon csúnya a piros szemmel, de hát most nem azt kell nézni :)

KépKép
Kép
el..né

Hát ezek jó kicsik lettek, nem kell a piros szem miatt aggódjak :lol:

KépKép
Kép
el..né

Joli! Nagyon ügyes Csanád! De nem mondod, hogy maga állt fel!

Kép
szly27

Joli, őrület, hogy Csanád milyen ügyes! :P :P :P Az első baba a topicban, aki felállt! :wink: :lol: :lol: :lol: Nagy-nagy puszikat küldünk az ügyes kislegénynek! :P Drukkolunk a fogacskának, bújjon ki minél előbb!

Évi, ne aggódj Vince súlya miatt, ha jobban nekiáll mocorogni, egy perc alatt lemennek a hurkák! :wink: Ők még nem olyanok mint a mamáik :lol: bár épp tegnap kaptam meg, hogy "nem is maradtál olyan kövér" :lol: :lol: :lol: Cuki, nem? Ettől nő az önbizalma az embernek :shock: :wink: :lol:

Mi elhalasztottuk az oltást jövőre, az előzőtől is sikerült belázasodni, most meg nem szeretném, ha az ünnepekre sikerülne...
Mai mérlegelés szerint a fiú 7,3 kg és 55 cm. :P Most, hogy már állandóan nyüzsizik, le is dolgozza a dolgokat :wink: de legalább később szaklad le a karom alatta :twisted:

Puszi: r

KépKép KépKép
kindertojas

Dzsízösz, Csanád miket csinál! :shock: :)

Én azóta is próbálom a kúszást felvenni, de a kis büdös, amint meglátja a gépet lemerevedik és nem mozdul. :evil:

Emlékszem, hogy régen, mikor még bújtam a szakirodalmat, pont 6 hó körülre írták, hogy félni kezdenek, ha nem látják az anyjukat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok!

gartula Csanádnak!egyedül áll?

gabi!
képeket még!!!!annyira jókat szoktam nevetni :lol: lassan megjön a kedvem tőlük a kistesóhoz :lol: :lol:

pontosan 7-9 hónapos korban jelenik meg az idegenektől való félelem(én,aki tudvalevő,h olvasom a "szakirodalmat :lol: ) http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=426
Dorián még nem produkálja,nemhiába velem olvassa a szakirodalmat :lol: :lol: :lol: bár 4hósan üvöltött,ha vki behajolt a babakocsiba

vasárnap óta elkezdett "beszélni" :D fergeteges!!!!!szétvideóztam az agyam,majd megfűzöm a párom,töltse fel vhova.megy a bejgebubupipu....ezerrel.tegnap azt mondogatta hakapuki :lol: :lol: nem tudom,mit jelent,de kétszer is kakilt :D és elkezdett szerelni,persze a tv-t videót,dvd-t.azt is lefotóztam és este megmutattam apának.majdnem infarktust kapott :lol: :lol: szóval nem unatkoznuk napközben.persze a nagy attrakciója,h már nyalja is a padlót :shock: na most aztán tisztaság van.mármint tőle :lol: :lol: (össze kéne kapnom magam,mert rám írtátok,h túlaggódom,féltem és könyvből nevelem.ezt biztos tiltják,majd utánanézek :wink: )

Kép
berni1

megtaláltam a mi kis informatikusunk fotóit:

csak nem a babanetre ír? :lol:
Kép

Kép

és persze póker apával:

Kép

Kép
berni1

most egy ideje bealudt a nappaliban :)

Kép

Kép

Kép
berni1

most hogy hagy 1 kis időt,fárasztalak még benneteket a képekkel :D

szerelés:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
berni1

na felébredt a sajtkukac :lol: megyek uzsiztatni.ha nem unjátok,még vannak képek :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1

Joli! Berni!
Én csak ámulok ezeken a fiúkon!!!!! Csanád ÁLL??? Nagyon jók a képek, méghogy fárasztasz!! még!!
Amint látom itt a babák meghazudtolják a szakirodalmat, szóval eljöhet a "szeparációs szorongás" már 6 hónaposan is :)
Ártemisz ezek szerint le van maradva :( Minden idegenre mosolyog, szélesen. Még mindig nem fordult meg hátról hasra, szóval elég messze van még a felállástól...Amióta elkezdtem a hozzátáplálást az éjszakák semmit sem javultak, jó nem panaszokodom, egyszer kel hajnalban, de az függetlenül minden "taktikámtól". Már nagyon szivesen, és sokat eszik, délelőtt, délután gyömülcsmixeket, délutániba rizst is teszek. Talán holnap adok neki ebédre fözeléket, hátha akkor lesz valami...
Ma jó nagyot csavarogtunk a városban, nagyon élvezi ám a "mozgalmas" programokat a Drágám.

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?