Sziasztok!!
Őszibarack: Hihi, nekem pont azt mondta a gyerekorvos, hogy egyek sok őszibarackot, mert az jó rostos, Lilla is könnyebben kakil tőle.
Úgyhogy nekem szabad, bibíííí!
De lassan kezdem más kajákra is tesztelni a kicsilányt, múltkor franciasalátára, most rakott zöldbabot készülök csinálni.
Majd megírom az eredményt... De valamit azért csak kell enni, itt van a jó kis zöldségszezon...
Őszibarack másképp:: Mi minden évben teszünk be a fagyasztóba gyümölcsturmixokat, pl. most nagyon igyekszem, hogy vmi jó kis biobarackot lefagyasszak Lillának,hogy az legyen az első kajája november környékén... Kis bébiételes üvegeket töltök meg, azok csücsülnek a fagyasztóban, sokan csodálkoznak, de még sohasem fagyott szét. (Én egyébként az anyatejet is kifőzött ilyen üvegekben fagyasztom.) Dorka meg imádja a gyümis túrót reggelire, neki úgy használom fel, isteni télen a friss gyümölcs íze.
Baba-mama tali: De minek várni tavaszig??? Mi a régi topikunkkal ilyen korban még az állatkerti játszóban taliztunk, mondjuk akkor még 1 éves korig volt ingyenes, most csak fél...Csak egy példa arra, hogy télen is lehet jó helyet találni.
Petra, szurkolok, hogyn e legyen semmi gond toxo ügyben. Bár azt vettem ki, hogy ha azt hoznák ki oknak, legalább nem keresgélnének tovább, és tudnák mire kezelni. Csak azt nem értem, hogy náladm ég az ősszel hozták ki a pozitív eredményt, fiadnak meg nemrég volt tüdőgyuszija, nem?
Ülve házimunka: Én pocakosan a főzést műveltem így...
Edina, nyugi, azért vannak más jelek is a hasmeésen kívül. De tényleg lejjebb ment a pocid. A méjszáj megnyílását jelezheti a nyákdugó távozása (ne kérdezd, milyen, úgyis fel fogod ismerni...
), de egyáltalán nem automatikus, hogy ha lejjebb megy, akkor el is kezdesz nyílni.
Ildi, beleolvastam a balkáni körülményekbe... Szégyen.
Nelli, hajrá, és pozitív gondolatok!!!
Most én is szalma vagyok, Dorkáék elmentek kempingezni - ki a kertbe...
Már tegnap is kint aludtak, olyan jó volt, hogy nem kellett ugranom éjjel Dorkához, mert már nagyon nyügin is aludt a hőségtől. Kint meg végigaludta az éjszakát.
Lilla is nagyokat alszik ebben a hőségben, viszont le is lassult a súlygyarapodása, és kakilni sem kakilt vagy 4 napja. Eleinte aggódta, de nem zavarja különösebben, lehet, hogy azt a keveset jobban hasznosítja... Tegnap kicsit nyugtalan volt, este beadtam neki egy glicerinkúpot, becuppant, de ki nem jött semmi...
Életemben először örülök, hogy hidegfrontban megyünk nyaralni.