Új privát üzeneted érkezett!

evaa
Új felhasználó

Üzenetek: 1
Elküldve: 2006 November 09 Csütörtök - 6:55

--------------------------------------------------------------------------------

Szia Binbal

elképedve olvastam,hogy mi történt a féfjed unokatesójával, már amennyi ebből kiderül.
én évek óta Doffekhez járok a magánrendelőjébe, sajnos még nem terhesség miatt. ott nagyon rendes, megbízható és az élet különböző területein is ad segítséget. nekem ő az az orvos, akit szeretnék magam mellett és természetesen a gyerekem mellett tudni ha itt lesz az ideje. ő mindig az egész embert nézi, ahogy szokta mondani, a nő nemcsak deréktól lefelé nő. bármikor elérhető ami szintén biztonságot ad.

nagyon sajnálom,hogy ti így jártatok!

mot ezt találtam

KépKép
KépKép
bunny75

Jézusom! Most olvasom, amit bunny talált erről a dokiról. Ez nem hogy doki nem lehet, de ember se!!!! :twisted: :twisted:

Andi

Kép
andykamama

Niki, mit jelent az, hogy beszalad? Amit írsz, az sztem a nyákdugó, de valszeg csak egy darab belőle.
Megy a drukk, de azért még eltarthat egy hétig is, szóval türelem. :)

Andi,
de jó, hogy megkérdezted Bunny-tól ezt a szemeteszsák izét. Én nem akartam. :)

Kata, nagyon szép mindkét fiú, és Alex olyan büszkén, szeretettel nézi Leont! :)

Nálunk minden okés, szerdán megyek uh-ra.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Zitaanyu,

A beszalad, az a pisi, amit nem tudok visszatartani; de az a vicces, hogy ez mindig pisilés után van, amikor megkönnyebbülten ülök a WC-n és pont a papírral törölném ki, és akkor még váratlanul jön egy adag, ami jól eláztatja a WC papírt.:))(meg a kezemet)
Ez elég gáz nem?:))

Andykamama,

Az a jó hogy remélem egy hét még azért lesz, vagy legalább hétfőig, ugyanis a dokim pont szólt, hogy most hétvégén ő off, szóval ne akarjak szülni 3 nap múlva, persze, ha csak nem vele akarok szülni.

Ez a doki tényleg nem semmi, én biztos nekimentem volna...
Viszont MOT, az én dokim apjánál is halt meg kisbaba (legalábbis úgy tudom), de attól még mások meg esküsznek rá. Bár ha valakiből egy halott kisbaba után ilyen stílus tör ki, akkor elgondolkodtató, hogy emberileg milyen. :cry:

csernusn

Sziasztok!
Niki: húha!! nem izgulsz?:) Gyorsan küldd azt a táblázatot, nehogy aztán bevonulj a kórházba!

mot: a hordozó szupi!!!! És olyan boldog vagyok, na meg izgatott, új autónk lesz egy két hét múlva!!! A hordozónk már ebben lesz benne!!! Annyira várom már , sosem volt még vadiúj kocsink!:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mágnes!
A babák jelzik ha szomjasak, éhesek. Az első időben ne várd meg az ordítást! Vannak olyan babócák, akik mozgolódni kezdenek, ha éhesek, szomjasak, aztán az elkerülő magatartásra szavaznak és visszaalszanak. Az első időben már akkor tedd mellre a babát ha még félálomban van. Nylogatja a szája szélét, vagy arcához érve fejét arra fordítja és a száját nyitja (korai éhségjelek)

Ha az infók ismeretlenek lennének, akkor ezt mind megjegyezni nem kevés. Ez az, amit a lányoknak felnövekedésük során magukba kellene szívniuk a rokoni körben született babák szopijának megfigyelése során. Elég távol vagyunk tőle, igaz?

Senkit nem megrémíteni akarok, de jó, ha tudjátok, hogy annyira nem kell nekik semmi mást adni, hogy csak na. Ha az első 6 hónapban bármi mást kap a ded, mint anyatejet, akkor az anyatej által kialakított védőgát a belek felszínén 2 hétbe kerül, amíg újra kialakul. Ha az első 6 héten a baba akár csak egyszer is tápszert kap akkor soha az életben nem lesz olyan bélflórája, mint azoknak a babáknak, akik nem kaptak. Ez azért gondolom nem annyira vészes, elvégre valószínűleg egyikünk sem úszta meg ezt csecsemőkorában és mi is élünk. de azt gondolom, hogy ha rajtunk múlik, hogy életre szóló dolgokban a jobbat válasszuk, akkor jó, ha tudomásunk van arról, hogy miben döntünk.
Ebbe azonban az is benne van, hogy ezt biztos sok csecsemős nem tudja és az ember legyen résen, mert a pótlást nem mindig kérdezik meg az anyukától a nem annyira bababarát helyeken....

Bunny, köszi az infókat már ki is nyomtattam... :D

Kata! Gyönyörűek vagytok. A nagytesó is édes!

Fogfájás. Már mondani sem akartam, de elegem van a terminusból! :( :( :(
Az egyik oldalon a fogaim befelé dőlés most érte el azt a szintet évek után, hogy már nyomásérzékeny a rágórész, a másik oldalon pedig most, a mai napon kezdett el annyira fájni egy frissen állandó tömésre cserélt ideiglenes töméses fogam, hogy muszáj lesz a gyökérkezelés. Ráadásul az előző injekciótól még most is részlegesen tudom kinyitni a számat, mert fáj. Pedig az 3 hete volt.... :(
Valahogy azt gondolom, hogy ennek a szerencsétlenkedésnek vége lenne, ha szülnék. Csak szülnék már!!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrr.
Most brutális hatású (szintetikus morfinszármazék) fájdalomcsillapítóval elviselhető a világ (fogorvossal csak holnap tudok összefutni), amitől jól tudok járni, mert a csípőm se fáj annyira, meg kellemes a hangulatom is. De a gyereket csak nem tarthatom kábulatban.... :?:

Mindenkinek további kellemes várakozást! :D
Snoopy

KépKép
snoopy

MÁgnes felrakom a táblát, vagyis az excelt neked.:)

1164301098.05.xls

Beraktam egy befőttes üvegbe.:) Nem vagyok hülye?

csernusn

Niki! De lehet ám :lol: Báűr ettől még simán hordhatod egy hetet. Nekem mondjuk ilyen kocsonyás izé után még aznap megszületett Gergő.
Ja, nem aludt ma :( de jövök a képekkel.
cic
és kösz az együttérzést a fogfájással.
cicmerák

csajok, ki tud bp-en TUTI homeopatias gyogyszertarat? egy hete kene szednem a caulophyllum c30at, de mar a 4. gyogyszertarban rendelik meg, de nem kapnak a nem tudom melyik raktarbol.

KépKép
felixanyul

Képek:

Alsó a méhtevékenység, felső a baba.
ctg 36.héten:

Kép

ctg a 37.héten (itt már volt egy kicsi a végén, pont a pecsét alatt:

Kép

Végre vettünk pelenkázólapot is :wink: rózsaszín nem volt :x

Kép
Kép :shock:

Léna fülbevalója :roll: csak olyan picike, hogy alig tudtam lefotózni. Azért édes, nem? :oops:

Kép
cicmerák

Felixanyul! Próbáld meg a Csepel Plázában lévőt, nem tudok nevet meg telefonszámot, de tuti homeos. Egy hívást megér. Biztos megtalálod a neten vagy telefonkönyvben.
cicmerák

Hát csajok!

Most néztem a híradóban a gázártámogatást. Most is jól kicsesztek velünk. Mert ugye egy négytagú családnál nem néggyel kell majd osztani (apa bér+anya bér osztva néggyel) hanem 3.5-el, mivel a családban egy fő számít 1-nek, további felnőtt 0.9-nek, gyerekek meg 0.8-nak. :twisted:
cicmerák

Sziasztok!

Cic
Hol vettétek a pelenkázólapot? Nekünk is pont ilyen kellene.

Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva

Cic!

És ahogy nő a család, egyre rosszabb. Mi 6-an (majd), már csak 4,9-nek számítunk... Eredetileg beleférnénk a legjobban támogatott kategóriába, így viszont 2-vel (!) följebbibe jutunk. :(
Mindegy ezen nem mérgelem magam...

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata: nagyon helyes a kisbabád!!!!! :)

Winnie: nekem is szokott furán dobogni a szívem, de én nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. Főként, mivel pszichésen is létre lehet hozni, ha az ember túlságosan ráparázik. Inkább nem foglalkozom vele. :D

Niki: nagyon izgi! De akkor drukkolok, hogy még pár napig ne szülj.

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt Csajok! :)

Bunny :)

Köszi a keresést, bár elég döbbenetes az első hír amit találtál! Mi 1 éve járunk hozzá, Ő volt az aki nem kezdett el velünk szórakozni, hanem elküldött a BMC-be kivizsgálásra.

Andy :)

Nem szabad egyből ítéletet hozni Drága!!! :)

Mindenkinek Millió Puszi!!! :)

Tegnap Tündérkém úgy megrúgta a tenyerem, hogy csak na!!! :)
mot

Sziasztok,

Meg volt az első szar éjszakám, terhességem alatt ez volt az első alkalom, hogy nem tudtam aludni, után hajnal 4-6 ig mértem a haskeményedéseimet, amik fájdalommal jártak.és képzeljétek 5-10 perc között voltak. Most fürödtem a jó meleg vízben.:) most is vannak fájásaim, de nem mérem őket, inkább fekszem, mert nem akarok szombaton megszülni. (Akkor nincs az orvosom)

Az a baj, hogy nem merem felhívni az orvosom, hogy ilyenkor mi van, gondolom azért még messze a vég nem????

csernusn

Félixanyul
A fő-fő homeos gyógyszertár a Kolozsy téren van az Aranysárkány.
Nem tudom neked mennyire esik útba. Én a páromat szoktam a munkából hazafele elszalasztani érte. Már álmában is odatalál :lol:
Cím: 1023 Bp, Lajos utca 35.
Telefonszám: 335-2144

Tegnap voltam itt Pomázon a védőnők által szervezett szülés felkészítőn és volt homeopátiás előadás. A homeos gyerekorvosunk tartotta és kaptunk egy powerpointos előadás jegyezetet.
Van benne, hogy mit kell terhességi betegségekre hányás, székrekedés, aranyér stb, mit kell szülés előkészítésre, szülés alatt és szülés után szedni és még hogy mit adjunk a babócának a születése után. Meg hogy az elején a hasfájós babáknak mit adjunk. Ja és miket lehet használni szopi szaporítonak.
Szóval ha valakit érdekel leírom, de csak ha komolyan, mert nem kis mennyiség.
Vagy lehet hogy a honlapra kéne felrakni.
Azt hogy kéne. Írjam meg wordben és küldjem el e-mailen Mágnesnek?

KépKép
Kép
krista

Niki
Most olvasom a hozzászólásodat.
Bocsi de ha 5-10 percesek a fájásaid ne szarozz, mert lehet, hogy nem szombaton, hanem még ma meg fogsz szülni.
Léci hívd fel a dokidat, MOST.
Inkább feleslegesen menj be, mint hogy otthon szülj meg.
Nekem 10 perces fájásokkal kezdődtek és 7 óra múlva megvolt a lányom. Az elejénn nem olyan elviselhetetlenek a fájások szóval ez már lehet hogy AZ!

KépKép
Kép
krista

Sziasztok!

Krista, köszi a "homigyogyi" címet, na jó, ez már nagyon brutálul hangzott. Szoktátok olvasni az indexen a Poronty rovatot? POnt tegnap jelent megy cikk, hogy a kismamák / friss anyukák gyakran gügyögősre veszik a formulát :) MOndjuk én mindig is egy csomó szót "lebecéztem". Tudom, valahol gáz, de ez van....

És igen, szerintem valahogy fel kéne tenni a honlapra, a címet, meg a gyogyikat is.
Krista, nem tudod bescannelni valahogy? mert akkor nem kéne annyit gépelni.......

Niki, drukkolunk, én nem tudok érdemben hozzászólni, de én szerintem tuti telefonálnék. Legalább a szülésznőnek....

snoopy, most már remélem nem jöb közbe Neked semmi, csak a baba :)

KépKép

KépKép
winnie27

Niki!

Sztem is hívd a dokid! Ha esetleg nem lesz ma baba, akkor mutasson be vkinek, aki átvesz a hétvégén!!!!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Niki!

Én is felhívnám az orvost... Lehet, hogy berendel és legfeljebb befektett, ha úgy látja... Biztonság a legfontosabb!!!

Mot!

Az igazság az, sztem, hogy minden orvoshoz tartozik rémtörténet. Az a legfontosabb, hogy TE bíz a dokiban. A többi nem számít... Az én dokimról is mondanak fűt fát, de én megbíztam benne és nagyon sajnáltam, hogy nem nála szülhettem meg...

Doffek papával is találkozam, kiselőadást tartott nekem anno bent a kórházban, hogy hogyan kell "elszakadni" a magzattól, miután megszülted.... Mert ugye lesz egy űr, stb....

Szerintem ne izgulj, jó kezekben vagy :-)

Niki!

Hívd fel a férjed, és tűzés a kórházba, vagy klinikára!

KépKép
KépKép
bunny75

Bunny :)

Köszönök minden infót!! Doffek doki számunkra is "több" egy kicsit, elég jól el szoktunk beszélgetni az Élet nagy dolgairól és nem csak a terhességről!!!

Tényleg babaeső lesz CSajok!!

Lehet, hogy Niki már el is kezdte!!!

:)
mot

remélem, Niki nem azért nem jelentkezik, mert még fekszik, és nem olvassa mindenki buzdítását, hanem már útban van.....

KépKép

KépKép
winnie27

Küldtem Nikink smst

KépKép
KépKép
bunny75

Niki válaszolt:

most méri a fájásokat, aztán hívja a dokit, És hozzátette: hogy annyira arik vagyunk :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Niki!!! :)

Ezermillió drukkk!!!!!

mot

mot, neked mennyi van még hátra?

KépKép
KépKép
bunny75

Bunny!!

Ma befejezve a 32. hét!!! Izgalom hegyek!!! Január 19. a dokik szerint!!!!

mot

Sziasztok!
Tudtok azóta valamit Nikiről?? Remélem elindultak!
Ma megint közölték velem, hogy készüljek, hogy max. egy hét és lebabázok.... Én még nem akarok!!!! na jó.. akarnék, de csak ,ha előrébb tartanék...
Megemelték az inzulinomat már megint, a ctg teljesen jó lett, szóval minden oké:)

mot: azok a rugdosások egyre nagyobbak lesznek! :) én ma jöttem rá, hogy a leányzó nem szeret metrózni.. Szegénykém össze -vissza tekereg olyankor... :(

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok! Megint nem voltam 2 napig, és annyi minden történik veletek, hogy alig bírom köbetni.

Nika!
Hát nem semmi, hogy ennyi mindent neked kell bevinned a kórházba. Ez felháborírtó. :twisted:

Niki!
Tegnap írtad, hogy egycipőben járunk, hát én már nagyon lennék veled egy cipőben, de egyenlőre esély sincs rá. Nekem sem nyákdugó, sem fájások, sem nyílás. Tegnap voltam dokinál, azt hittem, hogy majd közli velem, hogy hétvégén szülünk, de nem. A baba nagyon jól érzi magát bennem. A 2000 szám 2110-re változott, de azt mondta, hogy ez még nagyon gyatra tágulás. Szóval egyenlőre még nem szülök. Felhívtad már a dokidat?
Nagyon sokat gondolok rád, egész nap szorítani fogok neked.

Beszti! Hát szóval még te sem nyílsz. Hát engem még a frontok sem nyitottak meg. Sajna. Pedig már nagyon mennék.

Snoopy! Én sem isemerek olyan asztalos, aki időre elkészül bármivel is. Ez náluk biztos valami szakmai ártalom.

ZSuzsu! Szóval te is zárva vagy. Nem semmi. Egyszer majdcsak kinyílunk. Vagy ha nem , majd kinyitnak.

Winnie! Én is azt hittem, hogy Cic szül, de mégsem. Én egy hete iszom a málnalevél teát, nekem mondjuk kimondottan Ízlik, olyan mint a többi gyógytea. Én nem tettem bele semmit. Most napi 3 bögrével iszom, de megpróbálom növelni az adagot. Hátha beindÍt.

Andi! Örülök, hogy minden ok. Vigyázz magadra. Tök jó, hogy sikere volta a tortának.

Mot! Szerintem a születési anyakönyvi koivonat, kórházfüggő. Nálunk pl bejön a hivatalból egy nő, és az fogja intézni.

Mágnes! Én gyógynövényesnél vettem a teát, egy zacskó 620. A neten meg 300 körül van. MOndjuk nekm postával több lett volna.

Kataa! Gyönyörű a bébi. Nekem is úgy tűnt, mintha már nagyobbacsak lenne.Sok sikert a szopihoz. Bele kell jönni.

Cic! Sajnállak, hogy így megszenvedsz a fogaiddal. Előtte nem volt vele probléma? Mert ugye voltál fogorvosnál? Tényleg a végén jön mindenféle baj. De sebaj , túléljük, mert erősek vagyunk.
A fülbevaló gyönyörű, de aztán nehogy szúrasd a kis fülét, hanem tessék elmenni kozmetikus lövetni. Az kevésbé fájdalmas a babónak.

Krista! Én is agy vagyok, ahogy te, inkább kifizetek több pénzt, de csak maszek dokihoz megyek. Főleg, ha fogászatról van szó.

Képzeljétek! Pont most jött meg a légzésfigyelő, amit a neten rendeltem. Szerdán rendeltem, és már itt is van. Na most lelépek, mert megyek dolgozni, este még lehet, hogy jövök, bár össze akarom szerelni a bébiőrzőt, hogy kipróbálja, működik-e.

Sok puszi mindenkinek, és jó tágulást, aki a végén van.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73

Tegnap írtam és elszállt.... :evil:
Még mindig fekszem, de már úgy tűnik minden oké. 4-én uh, 7-én dokinéni. Szerintem a méhlepény már végig mélyen fekvő lesz...
Most hívtam fel az egészségügyi minisztériumot, hogy megtudjam hova is tartozom :oops: üzenetrögzítő válaszolt és azt ígérte visszahívnak, kíváncsi vagyok....
Lehet, hogy tényleg ügyeletes doki lesz ebből? Ha a kórháznak is fizetnem kell, az már sok lenne.

Kérdésem lenne, ha Lilla úgy dönt hogy megfordul és már nem faros fekvésű lesz, de a méhlepény végig mélyen fekszik attól lehet még normál úton szülni?

Niki
nagyon drukkolok :lol:

jkzsanett

Mágnes :)

Húúú, de izgi!!!! :)

Gratula a vadi új autóhoz!! A miénk idén ünnepli 5 születésnapját! Matild a neve!! (Daewoo Matiz) :) Imádjuk!!!

Hozzátok milyen típus érkezik????

Csajok, hétfőn nem leszek mert megint vidéki meló lesz!!! De kedden jövök!!!

Millió puszi!!!

MINDENKINEK!!!!
mot

én is sokat gondolok Nikire, remélem, ok minden, jó helyen vannak.

MÁgnes, bocsi, nem emlékszem, :oops: :oops: :oops: , de Neked miért mondják, hogy 1 hét múlva babázol? Te is nyílsz?

Zsanett, tök jó, hogy Nálad is rendeződnek a dolgok, nekünkfajtáknak még van időnk :wink: , húzzuk még egy darabig!
Én magamnak a 2007-et tűztem ki minimumként, az pont a határ. Egy szempontból lenne jó a 2006 (persze ez csak vicc :lol: :lol: :lol: ), hogy el akarunk majd tenni a születési évből valami jó kis Tokajit, és ez a 2006-os év a jelek szerint kíváló minőség lesz :wink: . Persze így is el fogunk tenni, csak hát, szóval értitek :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
winnie27

húúúú ez tényleg nagyon izgi, vajon elindult Niki? Hát ez nem semmi, nem gondoltam volna, hogy élő egyenesben "indul be majd egy szülés". Jaj, nagyon drukkolok!
Hát tényleg ezt a szívást, hogy pont most hétvégén nem lesz doki....

Na, akkor Cic, Mágnes, vagy Viki lesz a következő, vagy esetleg Snoopy beelőz?
Vendég

Hali,

még egyben vagyok és élek, a fájások olyan 5 perc körüliek, viszont nem vészesek(mensi görcs, mondjuk megállnék az utcán tőle). A nyákdugóm az a nyákdugóm volt, ma is ment el belőle.

Most megyek be a szülészetre, megnézik kinyíltam é vagy tágulás alatt állok e. Ha hazajöttem majd megírom mi volt. (mert nem hiszem hogy én pont ma szülnék... Pont maaaa????)

csernusn

Szép lassan beindulnak a babák.Én szeretném azért ha kibírná a január 18-at. szegényke milyen rossz lenne neki ha egyszerre lenne karácsony mikulás meg szülinap. én sajnálnám.:):):):)

Szerintem niki meg snoopy lesz a következő nekik már kézzelfogható jeleik vannak a szülésre.drukk nekiki.
Kataa nagyon szép a kis meg a nygobbik fiacskád is. Gartula hozzájuk :):):)

nika70
Salgótarján

Niki 5 percesnél van aki már pár óra és megszül.szerintem nem jössz már haza.De értesíts minket:):):):):) A drukk megy neked.

nika70
Salgótarján

Niki
mennek a drukkok ezerrel :lol:

Winnie
Én is megbeszéltem Lillával, hogy a január elején meg kell várnunk :P

jkzsanett

Niki, tök jó, hogy jelentkeztél!

Most mit mondjak, remélem, nem jössz haza, és már ma megszülsz, akkor még doki is van :) és hát miért ne pont ma? november 24, péntek, Emma napja, nem esik az eső, tök jó nap :)
és pont karácsonykor lenne egy hónapos! :)
Hajrá!!!!!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

CSatlakozhatnék néhanapján én is hozzátok? Egy másik topikban már vagyok egy ideje (vannak itt is ismerősök onnan :D ) , de lassan kinőjjük azt.
JAnuár 3ra vagyok kiirva, az Istvánban fogk szülni éés már baroomi türelmetlen vagyok!!!! :oops:
Vendég

Niki!
Valószínű már nem olvasod, de 5 perces fájásokkal készülj, hogy baba lesz!! Nagyon drukkolok, még jó, hogy elküldted a táblázatot! :)
a kórházba tegnap bejött egy kismama, reggel 10 perces fájásai voltak, de mire beért elmúltak. Délben elvitték szülni (fájás nélkül, magzatvíz nem fojt el), és 4 órára megvotl a kisfia! Én is ilyen gyors szülést szeretnék!!!

mot: Mi Mitsubishi mániásak vagyunk, egy Lancer Invite Combink lesz. Abba aztán belefér a babakocsi! Ma megyünk intézni.

Azt nem tudom miért mondják, hogy egy hét és szülök, de egymástól függetlenül öt ember is mondta. Állítólag szülés előtt felpüffed kicsit az arc, megváltozik, és nekem ezt tette:) Úgy nézek ki, mint aki bőgött egy jó nagyot! :)
Azért még nem készülök, de ki tudja.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nikinek küldtem smst, ha esemény van, jelentkezzen. Ha tudok valamit, szólok :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok,

Na hazaértünk még mindig fájásokkal, úgyhogy csak röviden írok.

Megnéztek, a szülésznő kedvesen mondta, hogy nem olyan elnyűtt még a fejem, hogy tényleg szüljünk most azonnal. De tényleg kedves volt. Feltettek CTG-re, és beszélgetett velünk, hogy milyen lesz az igazi. hogy azt nem mensi görcshöz fogom hasonlítani.:) Pedig nekem már ez is fáj!!!

Utána bejött egy kedves idős doki, megvizsgált, és mondta, hogy a fájások már tényleg jöhetnek, de kívülről még zárt vagyok, és ahogy tapigat, én belülről tágulok, a páromnak mutatta, hogy a méhnyak az nem párhuzamosan tágul nálam, hanem ék alakban (most ez jó vagy rossz nem tudom), és mondta, hogy valószínű, hogy azzal fogok indítani, hogy el fog folyni a magzatvizem, és addig próbáljak otthon maradni. Kérdeztem tőle, hogy ez meddig tarthat???? Persze jött a duma, hogy nem jós, akár még túl is hordhatom a babát, de mikor ment kifelé olyasmit mondott, hogy szerinte hétfőig meg lesz a baba. Nekem vasárnap estétől lenne jó. (Akkor jön vissza a dokim.) Ja és mikor kijöttem elbőgtem magam, hogy hogy fog ez fájni, ha ez még nem is az.Úgyhogy én tuti kérek fájdalomcsillapítót. Próbálok mindenre emlékezni fájás közben, hogy nagy levegő be hosszan ki, meg ez jó ügy érdekében van, és adjam át magam a fájdalomnak. remélem sikerül begyakorolnom.

Majd jelentkezem, és szorítsatok...

csernusn

Szia Niki!

Jó, hogy jelentkeztél, hát nem tudok mit mondani, gépközelben nem leszek, de gondolok Rád sokat hétvégén, és leginkább annak drukkolok, hogy hétfőn már születésről olvashassak, de vasi este után, mert akkor az azt jelenti, hogy nem kellett sokáig várni, de már saját dokinál!
Úgyhogy drukkolok meg kívánok sok kitartást meg erőt a fájásokhoz!!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Bocsika csak olvasgatlak Benneteket hisz volt ido amikor en is ide irogattam es erdekel mi van Veletek.

Csernusn: nalam pont igy volt a kisfiammal, ejjel elkezdodtek a fajasok, du. mar nagyon fajt, este bementunk a korhazba es onnan hazakuldtek hogy ez meg akar egy hetig is eltarthat igy mert nem tagultam, persze en elbogtem magam hogy hogyan birom ki ezzel a fajdalommal meg egy hetig aztan masnap du. 5-kor megszuletett a baba ugyhogy keszulj! :wink:
Ne felj, probalj meg pihizni amig meg lehet! :D

Lanyok, nem tudom emlekeztek-e meg ram, 16 hetesen elvesztettem a babamat augusztusban, most kezdunk majd el probalkozni decemberben, drukkoljatok! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

bacilivi szia itt is :)

Anita drukkolunk neked hogy most minden rendben legyen:):):)

nika70
Salgótarján

Szia bacilivi! Az előbb is akartalak köszönteni, csak elmaradt :oops: :)

tontica, még emlékszem Rád, drukkolok, hogy sikerüljön, majd számolj be, mi újság!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Halihó!

Micsoda izgalmak vannak! Niki, igazán szorítok, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd!
Én is izgulok, hogy ne jöjjön hamarabb a leányzó, mert január 15-ére vagyok elvileg kiírva, de én 10-én még vizsgázom... :shock: Vagyis szeretnék. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

A mindenit, gyerekek.... :D elképesztő a termés mennyiség... és a történések is.

Újaknak/régi újaknak üdv. és javaslom, gyakori vendégek legyetek, mert itt irtó könnyű elhavazni. :D

Niki!
Célegyenes!!! :D De jó, csak azt remélem, hogy tényleg sikerül kitartani a dokid visszajöveteléig, vagy ha mégsem, hát valaki nagyon szuper helyetteshez kerültök és persze kívánom, hogy sitty-sutty túllegyetek rajta! Drukk és puszi!

Snoopy!
Te szegény, úgy sajnállak, hogy ennyi baj ért utol pont most, ennyire a végén. És persze az plusz, hogy még a többi gyerkőcöt is gondoznod kéne valahogy. Nem semmi. Hogy bírod? Nálam már lehet, hogy eltörött volna a mécses, pedig én sem vagyok egy nyegleó típus.

Cic!
Nagyon szép a fülbevaló és a kislányzó neve is nagyon tetszik. A Léna olyan igazán finom, nőies név szerintem. Nem is tudom, nekem miért nem jutott eszembe. Na, majd legközelebb. :)

Mot!
Igazad van, nem kéne elhamarkodottan ítélnem, az én dokimról is általában ódákat zengenek, régi motoros a szkmában és nagy szaktekintély, de azért hallottam már róla is rosszat. A véleményemet arra az egy, embertelen és visszataszító sztorira alapoztam, amit (talán) Bunny írt. De tényleg remélem, hogy minden oké lesz vele. Fő a bizalom, én is így teszek.

Zsanett!
Azt nem tudom, mit jelent a mélyen fekvő burok, vagy mi a csuda, és hogy ez akadályozó tényező lehet-e, ezt Snoopy biztosan jobban tudja, de ha a baba befordul fejvégűbe, akkor tuti lehet símán szülni, ha nincs olyan gond, ami miatt csaszi kéne. (erre rákérdeztem, mert Lili ezidáig végig faros volt) Mellesleg kislányt mindenképpen lehet farosan is szülni, míg jan. 1-től hatályos, hogy első szülött kisfiút, ha faros, csak császárral, merthogy a herék összenyomódhatnak, ahogy a szülőcsatornán áthalad maga elé préselt lábakkal. Namármost, azt nem igazán értem, hogy ha második babáról van szó, aki fiú és faros, őt miért lehet már megintcsak símán szülni. Neki nem nyomódik meg? Vagy talán második babánál már tágabb a szülőcsatorna is, vagy mi? No, mindegy, ez megint szakembert kíván...

Andi

Kép
andykamama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?