Sziasztok! Megint nem voltam 2 napig, és annyi minden történik veletek, hogy alig bírom köbetni.
Nika!
Hát nem semmi, hogy ennyi mindent neked kell bevinned a kórházba. Ez felháborírtó.
Niki!
Tegnap írtad, hogy egycipőben járunk, hát én már nagyon lennék veled egy cipőben, de egyenlőre esély sincs rá. Nekem sem nyákdugó, sem fájások, sem nyílás. Tegnap voltam dokinál, azt hittem, hogy majd közli velem, hogy hétvégén szülünk, de nem. A baba nagyon jól érzi magát bennem. A 2000 szám 2110-re változott, de azt mondta, hogy ez még nagyon gyatra tágulás. Szóval egyenlőre még nem szülök. Felhívtad már a dokidat?
Nagyon sokat gondolok rád, egész nap szorítani fogok neked.
Beszti! Hát szóval még te sem nyílsz. Hát engem még a frontok sem nyitottak meg. Sajna. Pedig már nagyon mennék.
Snoopy! Én sem isemerek olyan asztalos, aki időre elkészül bármivel is. Ez náluk biztos valami szakmai ártalom.
ZSuzsu! Szóval te is zárva vagy. Nem semmi. Egyszer majdcsak kinyílunk. Vagy ha nem , majd kinyitnak.
Winnie! Én is azt hittem, hogy Cic szül, de mégsem. Én egy hete iszom a málnalevél teát, nekem mondjuk kimondottan Ízlik, olyan mint a többi gyógytea. Én nem tettem bele semmit. Most napi 3 bögrével iszom, de megpróbálom növelni az adagot. Hátha beindÍt.
Andi! Örülök, hogy minden ok. Vigyázz magadra. Tök jó, hogy sikere volta a tortának.
Mot! Szerintem a születési anyakönyvi koivonat, kórházfüggő. Nálunk pl bejön a hivatalból egy nő, és az fogja intézni.
Mágnes! Én gyógynövényesnél vettem a teát, egy zacskó 620. A neten meg 300 körül van. MOndjuk nekm postával több lett volna.
Kataa! Gyönyörű a bébi. Nekem is úgy tűnt, mintha már nagyobbacsak lenne.Sok sikert a szopihoz. Bele kell jönni.
Cic! Sajnállak, hogy így megszenvedsz a fogaiddal. Előtte nem volt vele probléma? Mert ugye voltál fogorvosnál? Tényleg a végén jön mindenféle baj. De sebaj , túléljük, mert erősek vagyunk.
A fülbevaló gyönyörű, de aztán nehogy szúrasd a kis fülét, hanem tessék elmenni kozmetikus lövetni. Az kevésbé fájdalmas a babónak.
Krista! Én is agy vagyok, ahogy te, inkább kifizetek több pénzt, de csak maszek dokihoz megyek. Főleg, ha fogászatról van szó.
Képzeljétek! Pont most jött meg a légzésfigyelő, amit a neten rendeltem. Szerdán rendeltem, és már itt is van. Na most lelépek, mert megyek dolgozni, este még lehet, hogy jövök, bár össze akarom szerelni a bébiőrzőt, hogy kipróbálja, működik-e.
Sok puszi mindenkinek, és jó tágulást, aki a végén van.