Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ex. Cuki a babád. Örültem, hogy más megkérdezte, hogy mi látható rajta. Igazából tök jól ki lehet venni és én is arra gondoltam, de biztosra nem mertem volna menni. Kép

Fantasztikus idő van. Már nagyon unom, szakad a hó, fúj a szél, hideg van. Nem emlékszem rá, ilyen szokott lenni a tavasz? Kép

A fogam helye még mindig nagyon fáj, már kezdek aggódni, hogy van ott valami más gond is.

Képzeljétek tegnap éjjel a lányom leesett az ágyról, illetve valszeg lelépett. Akkorát koppant és úgy elharapta a száját, hogy ömlött belőle a vér. Annyira sajnáltam, és nem is tudom mi van vele, mert reggel bevitte a párom a bölcsibe. Remélem azért tud enni. Kép

Szilvi, jó hogy megvagy! Kép

HMMM, egy fánkot most én is bevállalnék.

Még annyi minden akartam írni, de minden kimegy a fejemből.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Edit, ezt hogy csináltuk, hogy a négy egyforma üzid közé beférkőzött az enyém is? Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ex. Cuki a babád. Örültem, hogy más megkérdezte, hogy mi látható rajta. Igazából tök jól ki lehet venni és én is arra gondoltam, de biztosra nem mertem volna menni. Kép

Fantasztikus idő van. Már nagyon unom, szakad a hó, fúj a szél, hideg van. Nem emlékszem rá, ilyen szokott lenni a tavasz? Kép

A fogam helye még mindig nagyon fáj, már kezdek aggódni, hogy van ott valami más gond is.

Képzeljétek tegnap éjjel a lányom leesett az ágyról, illetve valszeg lelépett. Akkorát koppant és úgy elharapta a száját, hogy ömlött belőle a vér. Annyira sajnáltam, és nem is tudom mi van vele, mert reggel bevitte a párom a bölcsibe. Remélem azért tud enni. Kép

Szilvi, jó hogy megvagy! Kép

HMMM, egy fánkot most én is bevállalnék.

Még annyi minden akartam írni, de minden kimegy a fejemből.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Asszem lassan feladom a küldést.Már vagy 20X elküldtem a 13 óra után írt levelemet, kicsit unom.

Kép
Kép
kanyin

Elnézést mindenkitől, néhánszor rátok zúdítottam az üzenetemet. Bocsika.

Én most látom, csak mi a szitu.

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok Lányok,

Remélem nem veszitek rossz néven, hogy ide írok.Nekem van már két gyermekem egy 4,5 Bence éves és egy 4,5 hónapos Balázs.Szinte mind a kettőnél a babanet volt a minden.

A lényeg,Olyan május-június környékén eladnám a Chicco 4 funkciós 2001-ben vásárolt babakocsinkat.Bencét és Bazsit is maximáisan kiszolgálta,( a köztes időben a dobozában pihent a padláson )nagyon vigyáztunk rá, hiszen már akkor is magas ára volt.Szinte új állapotban van.Tartozik hozzá, hordozó ( babakocsira rögzíthető),rátehető mózeskosár, illetve utána sportkocsinak használható.van hozzá még napfénytető, és egy hátizsák is.Akit érdekel kérem írjon ide, felhívom, vagy írjon mailt a : katalin.kiraly@axelspringer.hu címre.

Nagyon jó olvasgatni titeket, fantasztikus érzés terhesnek lenni.

Mégegyszer bocsi, ha zavartam.

Üdv.mindenkinek:

Kati
királykat

Sziasztok!

Ez az idő kikészít....és már megint nagyon émelygek...rég voltam ilyen rosszul. Pedig azt hittem ennek az időszaknak már végeKép Semmi nem használKép
Ma még a babanet sem működöttKép

Kép
zsu11

Sziasztok!

Egész délután nem ment nálunk a Babanet. Kép

Itt még egész tűrhető az idő, csak kicsit esett a hó, de már én is nagyon unom a telet, még a fejem is megfájdult tőle.

Ma tényleg csak a fánk dobott fel, és még a férjem is meglepett kettővel, mikor hazaért. Na, de nem fájdítom a diétázók szívét, én is nagyon rosszul viseltem a megvonást.

Csandy, mi újság? Ma jutott eszembe, hogy val.szeg szerdán nem lesz torna az ünnep miatt. Szerinted? Ha normalizálódik az idő, és lesz kedvünk kimozdulni, akkor talizhatnánk.

Nyanya is régen írt már, remélem jól van.

Ma este filmet nézünk, beiratkoztunk az itteni tékába, és kivettünk egy dvd-t, remélem jó lesz.

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!!!
Itt vagyok!Kép

Én olyan szerencsétlen vagyok!KépMegfáztam!Még csak most olyan 6 fele érzem de már folyik az orrom rendesen!
Ha esetleg este belázasodnék,mit lehet szedni?Algopirin,Neocitran,Stb.????Segítsen már nekem aki tud!Köszönöm!
Mi van velem?Soha életemben nem voltam beteges,most meg egy terhességet nem tudok végigcsinálni!Kép
Mondjuk szerintem ilyenkor tudat alatt is közre játszik a jobban odafigyelés!Máskor sok dolog felett átsiklunk,de most már ketten vagyunk!Kép

Exdeus!Gyönyörű a babukád,nagyon édi!Kép

Mindenkinek köszönöm az aggódást,és a fogattatást!Kép

Hello!Gyönyörű a kaktuszod!Nekem is rengeteg virágom van,szeretem őket nagyon!Most virágzik neked először?

Katus!De jó az anyukádnak!Én is irígykedem,de jó,hogy te nem mentél biztos ami biztos!

Pilchard!Én biztos fogok írogatni ha meg lesz a baba,főleg ha lesz időm!Kép
Mi lehet közösen megyünk!Kép
Tök buli lenne!Mert eredetileg a finis máj.11
Meglátjuk!Kép
Amugy minden oké?

Mézgombi!Én is imádom azokat a fánkokat!Jó,hogy te ehetsz!Bár ha nagyon bekívánnám,bizti benyomnék egyet!Kép
Reméljük ott tud lenni apa a szülésen!

Sok puszi mindenkinek!!!

Szilvi

Ui:Jeszus ezek a Győzőék!

Kép
szgoron

Sziasztok!
Megvagyok, nem tűntem el, csak mostanában nem volt időm írogatni. Köszi az aggódást. Azt hiszem ritkábban fogok jönni a jövőben is. Balázs most is ébren van és éjfélig mindig szórakoztat. Hol pisilnie kell, hol szomjas, szóval elég fárasztó, reggel meg az inzulin miatt 6-kor kelek. Napközben is elég nehéz vele, bár már járunk rendesen oviba, de valahogy a délelőttök úgy elmennek. Azért időnként beleolvasok, hogy mi van veletek, mert érdekel, csak már nem tudok mindig naprakész lenni. Mi 10 hét múlva a 30. héten megyünk a praxisba. Már be is jelentkeztem. Itt a babaneten lehet regisztrálni és akkor 1000Ft kedvezmény jár.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Juuuj, mennyit írtatok! Egész nap a tanszéki honlapon dolgoztam meg programoztam, alig maradt időm másra... na EZ az itthoni pihenés ;)

Pilchard, én Magnesii Citricit szedek, receptre 5 doboz kerül 160 Ft-ba, és egy tabiban 500 mg magnézium van. Meg szedek még Salbutamol nevő simaizomgörcsoldót, amitől állati szívdobogásom van néha. Nekem is fáj a hátam a fekvéstől... legjobban oldalt szeretek feküdni, de úgy persze nem lehet gépelni, úgyhogy az idő nagy részét a hátamon töltöm felhúzott térdekkel és egy párnával a popsim alatt. Így nem olyan vészes.

Mézgombi, az nem lesz semmi szegény párodnak, két államvizsga közben babázás...

Az én párom is hulla náthás, de persze nem hajlandó rendesen gyógykezelni magát... nekem kell tömnöm bele a teát meg a vitamint... remélem, nem kapjuk el!

Ex, édi az a baba! Kép

Nyanya, az az inzulinosdi is marha nagy élmény lehet... én már azt is nehezen bírom, h 4 óránként kell egyem a dilibogyóm, amiből az egyik időpont hajnali négy... viszont aludhatok egészen nyolcig éjféltől... lassan megyek is alukálni!

pogacsa

Jó reggelt Kismamik!
Már tegnap is szerettem volna valamit kérdezni, de egyszerűen nem működött itt semmi.
A kérdésem a magzatmozgással kapcsolatos. Szombaton töltöttem be a 18. hetemet, és kb egy héttel előtte már tök jól éreztem a baba mozgását. Halványan, de jól kivehetően. Szombaton már ezek a rugdalózások még erősebbek lettek, sőt valamit el is talált a Gyerök, ami elég kellemetlen volt. (lefele rúgott) Utána még este is egész sokszor éreztem...
Azóta viszont szinte semmi. Ez a harmadik nap. Néha érzek valamit, hogy mintha az lenne, de olyan halványan, hogy abban sem vagyok biztos hogy nem a beleim mozognak. Kicsit meg vagyok íjedve, mert nem tudom mi a normális, és csak Tőletek tudom megkérdezni, mert Nektek aztán van tapasztalatotok. A többiek meg csak lehurrognak, hogy nem lesz semmi baj. De nekem ez a félidő elég necces, és nagyon félek hogy valami baj lesz.
Szóval a kérdés az, hogy mi normális így ebben az időszakban? Szerintetek van okom aggódni? Kép

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!

Hát tegnap nagyon nem ment a babanet.Én irtam hibaüzenetet a szerkesztőknek,azt iis irtam hogy elég gyakran van vele gond,hátha találnak rá megoldást.

Tegnap voltam dokinál,mert nekem meg van egy kis folyásom,de már nagyon unom mert 2x 6 kúpot elhasználtam és semmi eredmény,most más fajtával próbálkozunk,remélem ez hatásos lesz.32+1 vagyok, az uh alapján meg 32+4,2000 gr a kis Ameli most.A méhszáj teljesen zárt(ez megnyugtató).

Szilvi:jó lenne eggyütt bent lenni,végül is alig van köztünk pár nap.
jobban vagy?Nem tudtam este belépni,igy csak most tudom irni hogy neo citrát,coldrex,algopyrin,paracetamol,ezeket vehetsz be,legalábbis nekem ezt ajánlotta a doki mikor náthás voltam.Egyél sok vitamint(bár az jutott eszembe hogy a mostano gyümikben vajon mennyi vitamin lehet?)és gyógyulj meg minnél hamarabb!

Pogácsa:köszi hogy irtad,a doki nekem is azt irta fel,gondolom azért mondta szombaton este a magne b6-ot,mert azt recept nélkül is lehet kapni,ezt meg csak receptre.Nos igen jelentős az árkülönbség,az 50 db-os magne b6 1300 ft.volt,ami rablás.de most már megvan ez a másik.Te mennyit szedsz belőle?
Néztem a lapodon hogy matematikus vagy,nem semmi!Most biztos butának fogsz tartani de nem vagyok képben,mit csinálsz konkrétan,hol dolgozol?

Tegnap mint irtam voltam a dokinál,kosdról busszal vác az 10 perc,hát egyre rosszabb a buszozás,ülni is,meg néha úgy éreztem kirázza belőlem a babót.Voltam postán,meg egy két boltba,de összességében nem mászkáltam sokat,mégis úgy elfáradtam mire hazaértünk,azt hiszem kezdődnek a "kellemetlenebb " részei a babavárásnak.Rendesen le kellett feküdnöm,mert úgy éreztem leszakad az egész medencém,fenekem,fura érzés volt.meg ugye kezdem érezni hogy van derekam,hátam.

Szép napot Mindenkinek!
Remélem ma működni fog a net és tudlak olvasni Titeket!

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!
Szilvi, fájdalomcsillapítónak Panadol, vagy Rubophen, ezek mindketten paracetamol hatóanyagúak, és általában csak az 1. trimeszterben nem szedhetőek.
Egyébként én pont fordítva működök, mint Te. Mióta terhes vagyok, azóta semmit nem kaptam el (megfázás, meg ilyeneket se).
Banya, a mozgás miatt ne aggódj! Nekem is ez volt, és én legalább 1-1,5 hétig vártam a következő ilyen érzésre.
Tegnap akartam friss pocifotót feltenni, de akkor nem ment, talán most sikerül.
Szóval 28 hetes pocak:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exdeus!Nagyon szép a pocikád,és már mekkora!Kép
Köszi,hogy megírtad a gyogyókat!

Pilchard!Örülök,hogy minden oké volt a dokinál,leszámítva a folyást!Ez mitől van?Fertőzés vagy felfáztál?Reméljük a bogyi használ rá!Köszi,hogy megírtad a dolgokat,hogy mit lehet szedni!Kép
Már okés vagyok!Nem is lázasodtam be,teázgattam és kiizzadtam!
Én is azt a Magnesii Citricit szedem,mint Pogácsa!(mikor eszembe jut)Keményedésre írta fel a doki,de annyit,hogy van vagy 15 doboz!
Jó nagy gyógyszer,néha alig megy le!
Hogy bírod a Maltofert?Én utáltam,majd berókáztam tőle!Akkor szedtem,mikor nem lehetett kapni Ferrogradot!
Tök jó lehet a munkád,én is altatós vagy műtős aszisztens akartam lenni,csak discakuliás vagyok,és nagyon kötött evvel mit lehet tanúlni!
Most el akarom kezdeni a védőnőit vagy az óvonőit!
Pusza

Banya!Ilyenkor még sokszor van olyan,hogy nem érzed,majd utánna igen!Engem is idegesített,de nincs baj!Ilyenkor van,hogy olyan apró a mozgás,20.-hét fele már erősebb lesz!KépMár csak két hét!Kép

Mindenkinek szép napot!

Ma kiderűl,be kell e feküdnöm a korházba!
Drukkoljatok,remélem minden ok lesz!Kép

Puszi
Szilvi

Kép
szgoron

Pilchard!

Tegnap megkaptam a diétát. Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy elküldted nekem.
Ez egy nagyon durva diéta, főleg azért mert én nagyon válogatós picsa vagyok.
Egyébként bizotsan hasznát fogom venni mert támpontnak nagyon jó.
A tegnapi babanet borzasztó volt.

Ex!
Jó kis pocid van, nagyon aranyos.

Mézgombi!
Nem azt írtad a múltkor, hogy diétáznod kell? ( a fánkok miatt kérdezem)

Lányok!
Hol tartotok a kilókban? Helyzetjelentést kérek!

Puszi mindenkinek: Kata 27+1

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Banya ne izgulj, nálam ez pont ugyanígy történt. Most kezd újból erőteljesebb lenni a mozgás, de elég ritka (20+4)

Ex, nagyon szép a pocidKép

kg helyzetjelentés: +5 kg. Most nem tudom, hogy elszaladt-e velem a ló, vagy most kezdett el igazán növekedni a Manó?

zsu 20+4

Kép
zsu11

sziasztok!
Banya ne aggódj, nekem is hol volt, hol meg nem babamozgás ebben az időszakban! Kép

Pilchard, a Magnesii Citrici is kapható recept nélkül, csak recepttel röhejesen olcsó! (Mondjuk anélkül is harmadannyi, mint a magneB6) Én 2x1-et szedek belőle, azaz napi 0 gram magnéziumot, porrá összetörve érdemes enni, úgy hatékonyabb.
A doktorim csinálom most, azaz tanítok a BME-n meg kutatok (ez nagyrészt nálam annyiból áll, h kitalálunk rendszereket, számítógépen szimuláljuk, h mit csinálnak, aztán megpróbálunk magyarázatot keresni arra, amit láttunk... kicsit fizika határterület). Azaz most ugye nem tanítok, az óráimat átvette a férjem (csak mérnökoket vállaltam a félévre, őket ő is át tudja venni, mert csak alapokat tanulnak, és a férjem nem matematikus, hanem fizikus)

Ex, jó nagy már a pocód! Kép

Katus, én most plusz 2 kilónál tartok.

Pogi (26+6)

pogacsa

Sziasztok!
Köszi a pocakdícséreteket. Nekem ez már nagyon nagy! És mi lesz még...eddig még jó volt, de mostmár úgy nézek ki, mint aki lenyelt egy lufit. Kép Pedig nem híztam, csak max. 1,5-2 kilót (vagy még annyit se).
Szilvi, drukk, hogy ne legyen semmi olyan gond, hogy meg kelljen Tőled váljunk!

Diabetológiás helyzetjelentés: 1 vajas kifli és 3 dl édesítős tea után kb. 1,5 órával a vércukrom 4,7!!! Febr. közepén az éhgyomri volt 4,71...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Köszi a pocakdícséreteket. Nekem ez már nagyon nagy! És mi lesz még...eddig még jó volt, de mostmár úgy nézek ki, mint aki lenyelt egy lufit. Kép Pedig nem híztam, csak max. 1,5-2 kilót (vagy még annyit se).
Szilvi, drukk, hogy ne legyen semmi olyan gond, hogy meg kelljen Tőled váljunk!

Diabetológiás helyzetjelentés: 1 vajas kifli és 3 dl édesítős tea után kb. 1,5 órával a vércukrom 4,7!!! Febr. közepén az éhgyomri volt 4,71...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Egy pár napig nem figyel az ember és teleírjátok a bnetet Kép Próbálok most visszaolvasni.
Örülök, hogy mindenki nagyjából jól van.

Edina: neked nagyon sok boldogságot és minden szépet kívánok esküvőd és nászutad alkalmából. Képet légyszi majd tegyél fel.

Szilvi: de jó, hogy meg vagy. Örülök, hogy nem kerültél kórházba "csak"' a géped adta be az unalmast!
Sajnálom, hogy elkaptál egy vírust. Jobbulást nektek!
Ma nagyon szorítok, hogy nem kelljen befeküdnöd!

Csandy: örülök, hogy a doki az UH-val megnyugtatott és rendben van a babád. Kép

Hello: ez a kaktusz egyre szebb Kép

Norwell: én már a 6. héttől nem dolgozom. Kép Így nem okoz gondot, hogy feküdnöm kell. Szegény férjem csinál helyettem most majdnem mindent. Nem nagyon szeretem ezt helyzetet, de mindent Mogyikáért Kép
A 28 hetes UH-t én is hallottam, hogy szokták csinálni. Szerintem kérd meg a dokit csináltasson egyet.

Ex: sajnálom, hogy elkaptad a vírust, de viszont elég gyorsan átment rajtad.
Édes a baba és a pocakkép. Mindkettő milyen nagy már. Kép Szuper, hogy megint jó lett a cukrod Kép

Pogi: a babacuccok vásárlása nálunk nagyjából elmarad. Mindent kapunk a testvérektől. Csak egy-két személyes cuccot kell beszerezni (krémek, pelus, cumisüvek stb.)
Bár lehet, hogy kiságy is kell, mert tesóméknak abba alszik még a kicsi.
Magamnak viszont be kellene szerezne jó pár dogot amit viszek a kórházba.

Mézgombi: jól megtréfált benneteket Jucsibaba Kép Sajnálom, hogy nem mutatta az arcocskáját és nincs kép róla Kép A súlya nekem is gyanús, bár nem nagyon értek hozzá.
Pénteken úgy jártam, mint te a barátnőddel, csak nekem az anyósom volt itt. Fél tízkor még esze ágában sem volt menni. Én meg hulla fáradt voltam hozzá.
Tegnap ebbe a vacak időben egy doboz csoki dobott fel. Bár nem vagyok nagy csokifaló, de anyóstól kaptam egy doboz kagyló alakú mogyorókrémes bonbont. Mogyika is zabálta Kép

Zsu: nektek is szégyenlős a babátok. Nem mutogatja csak úgy magát. Viszont megnyugtató, hogy rendben van vele minden.
Ne aggódj, én is még mindig kitaccsolok, ha arról van szó. Főleg, ha korán kell kelnem.

Kanyin: látom tegnap megtréfált téged a bnet Kép

Nyanya: de jó, hogy megvagy. Már aggódtunk.

Banya: szerintem ne izgulj a mocizáson. Mozog ő, csak most még van egy csomó helye és nem mindig rúg meg téged. Nekem is volt, hogy egész nap nem éreztem, úgyhogy egyenlőre nyugi!!!

Pilchard: nekem is van folyásom és utálom is. A doki azt mondta normális, de én úgy érzem ez nem az. A vizeletem is tele volt bacival. Most a háziorvos írt fel gyógyszert. Remélem rendbe jövök. Neked csinált a doki kenetvizsgálatot? Én azon gondolkodok csináltatok egyet. Ártani tán nem fog.

Katus: én + 2 kg-nál tartok 22 hetesen.

Keményedések: most nekem teljesen változik. Amióta megnyugtatott a doki, hogy egyenlőre nem kell befeküdnöm azóta kevesebbet keményedek. Mondjuk volt olyan nap, hogy egyáltalán nem volt keménykedés, és volt olyan, hogy egész nap. Lehet, hogy a fronttól is változik?
Én a béres Magnézium + b6-ot szedem rá. (250 mg
magnézium-citrát és magnézium-oxid van be) Csajok azt tudjátok, hogy a vas és mg készítmények bevétele között min. 3 óra teljen el, mert gátolják egymás felszívódását?

És amióta egyfolytában fekszem már fáj a derekam. Mit tesztek ellene? Párnát raktok magatok alá? A kis Mogyi olyan édes, amikor háton fekszek felhúzott lábakkal és ölembe a klaviatúra mindig elkezd rugdosni. Lehet, hogy utálja, hogy "rajta" pötyögök Kép

Tegnap voltam házidokinál. Megállapította, hogy magas a koleszterinem, de most nem ad rá gyógyszert. Majd szoptatás után visszatérünk rá.
Viszont a vizeletembe sok a baci, így kaptam rá Amoxicillin-t. Kicsit viszolygok a gyógyszertől, viszont a bacik sok bajt csinálhatnak, így beszedem.

Azt hiszem most lesz mit olvasni Kép
Mindenkinek puszi!
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Upszi, természetesen nem napi 0 gramm, hanem napi 1 gramm, csak félrenyomtam...

Kisvirág, én úgy tudom, h a Mg, a Ca és a vas sem szedhető egyszerre másikkal! Na ezt osszd be! de én min 2 órát hallottam, h el kell telnie kettő között.
Én a popsim alá teszek párnát, ha háton fekszem, és a hasam alá meg a lábaim közé, ha oldalt.

pogacsa

sziasztok!

Nagyon jót nevettem Katus,azon amit irtál,hogy ez egy nagyon durva diéta-hát egyetértek.

sajnos súlyhelyzettel nem tudok szolgálni,mert én már nem akarom magam stresszelni a kilók miatt,most már 6-7 hete diétázok,soha nem bűnözök-akaraterőm mindig volt-szóval mindent megteszek hogy ne legyen gond,ha ezek után is hizok arról én már nem tehetek.De hétfőn megyek a védőnőhöz,és ő úgyis ráállit a mérlegre,és akkor majd megirom hogy mennyi vagyok.

zsu:szerintem nagyon jól állsz kilóban,most néztem meg hogy én is pont 5 kilónál voltam 20 hetesen,csak utána valahogy rakódtak rám a kilók,és volt hogy egy hónap altt 3 is feljött,a vége pedig a diéta lett.

Szilvi:nagyon szoritunk,és remélem este már irod is hogy kórház elfelejtve még egy kis ideig!

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!
Mire irtam, ketten megelőztek.Kép

Én is úgy tudom ahogy Kisvirág irta,3 órának kell eltellnie a kettő között.
Nekem mindig akkor kezd tombolni amikor gépezek,de iszonyúan hullámzik ilyenkor a hasam,úgy látom nem vagyok egyedül,már arra is gondoltam hogy lehet nem szereti a gépet?

Kisvirág.én már nem tudok semmit,már 2x6 canesten kúpot elhasználtam,most betadinosat irt fel.Kenetet nem vett.reméljük neked is használ a gyógyszer.

pogácsa:két kiló????????És le mered ide irni?Kép
Hú,matematikus,meg fizikus,nem semmi párositás.
Én mindkettőből gyenge voltam,matekból 1x majdnem meg is buktam,vhogy nem ment.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard, próbáltad már a Pevaril kúpot? Az kicsit erősebb, mint a Canesten, viszont nincs rá támogatás és így kétszer annyiba kerül, viszont egy kúra nem hat kúp, hanem csak három!

KépKépKépHát, igen, Anyu első hozzátennivalója a babához az volt, h de ugye szeretni fogjátok akkor is ha történész lesz ? Kép Kép Kép

pogacsa

Sziasztok!

Látom, nem csak nekem volt tegnap iszonyú depis napom... De mára már sokkal jobb a helyzet szerencsére, hála a jobb időnek.

Kanyin, kislányod: Kép Milyen magas az ágya? Remélem azért nem lesz komolyabb baja és hamar begyógyul a sebe is!

Szilvi! igazából nem is tudom, hogy most virágzik-e először a kaktusz, mert nem emlékszem. Szerintem igen, talán. Van egy másik ugyanilyenem is, de az sokkal régebbi, és már évek óta nem virágzik. Vigyázz Magadra, drukkolok, hogy ne kelljen befeküdnöd!

Banya! Én azt mondom Neked, hogy próbálj meg hanyatt fekve az ágyon koncentrálni a babádra, mert (én legalábbis) úgy mindig éreztem őt! (És olyankor is keményedett be ált. mindig a pocim, de ez most más kérdés.) Remélem mielőbb újra érezni fogod, és megnyugszol! Kép

Katus, én 28 hetesen tartottam +8 kg-nál. Azóta nem mértem. Kép

Kisvirág, jobbulást minden bajodra! Kép

Ex, jó a pocakfotó meg ari az UH-kép is. Szerintem nem is olyan nagy a pocakod. Az enyém is kb. ekkora most. Csak én sokkal magasabb vagyok Nálad. Grat. a cukoreredményedhez!

Babaholmik: nálunk is már szinte minden megvan, sőt, kimosva, betéve a ruhácskák a baba saját komódjába. Kép Hordozót, kiságyat fogunk kapni, babakocsi most is van. Már csak a pelenka hiányzik. Persze könnyű nekem, mert itt van a 21 hónapos kisfiam, így benne vagyunk a dolgokban teljesen.

Norwell! Megkaptam a mélt! Köszi! Ki fogom próbálni, az biztos! Nagyon guszta mindkettő recept! Kép

Doren, hol vagy? Rég írtál!

Üdv, Hello (29+0)
hello

Üdv!
Pilchard, én Candibene hüvelytablettát kaptam, három db volt benne, engem helyrehozott. Igaz, utána egy ideig nem volt folyásom, most megint van, de ez közel sem ua., mint a hüvelytabi előtt! Az viszont nagyon érdekes, hogy nem vett kenetet. Legalább abból kiderülne, hogy mi okozza a bajt, mert ha nem gomba pl. akkor a Candibene nem ér semmit...
Pogácsa, aranyos anyukád lehet. A mi gyerekünk elvileg ikrek horoszkópú lesz, és olvastam egy babahoroszkópban, hogy az ikrek fiúk nagyon érdeklődnek a telefonok után. A férjem telefon és hálózatszerelő, és gyűjti a régi (és újabb) mobiltelefonokat. Reszkess apu!!!! Kép

Ma meghoztam a videót a bébiről. Találtam benne pár jó képet, ideteszek egy mosolygósat. Kép
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,

régen nem voltam, mert zűrös napokat éltünk, esténként meg a férjem tanult...

Hello, utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok, csodaszép a kaktuszod! Az enyém sem karácsonykor virít! Kép

Exdeus, nagyon édes a kisfiatok, szép nagy már!, és a külseje is Kép (a pocakod)

Csandy, örülök hogy megkaptad a párnát, használod? Én ezt szoktam magam mögé tekerni, amikor tv-zek (nagyritkán), vagy csak üldögélek, mert már mindig kell valami a hátam mögé.

Banya, szerintem se aggódj még különösen, nekem is így volt, hogy előszőr két héten keresztül éreztem, aztán "eltűnt" és később már minden nap jelentkezett. Most, 29 hetesen viszont olyan dudorokat képes csinálni! Kép

Édesszájúak!, tegnap három süteményt csináltam, nagyon fincsik lettek, mert egy tupperes bemutatóra mentem. Egy cukkinis muffint, meg narancsos-sajtkrémes piskótát, ebből két tepsivel, mert elég kis adag lett... Kép

A keresztfiamnak ma levették a combig érő gipszét, és kapott térdalattig érő járógipszet. Szegény hugomban is csak az tartja a lelket, hogy ilyen ramaty idő van, és úgysem tudnának nagyon kijárni. Igaz már csak kb. két hete van a szülésig...
Én kb. egy-két hete kezdem érezni, hogy baromira fáradok megint. Mostmár olyan nehéz a gyerek után is rohangálni, meg komoly rákészülést igényel részemről, hogy valahova kimozduljak. Ráadásul két hete elég rossz éjszakáink vannak, a fiam nem akar nélkülem aludni Kép Pedig már olyan szépen elaludt egyedül is, és soha ilyen problémánk nem volt. Remélem ez is csak egy átmeneti időszak. És természetesen megfázott, taknyos és köhög. Na, nem lelohasztani akartam a hangulatot, ez csak amolyan helyzetjelentés Kép

Szilvi, drukkolok, hogy ne legyen kórház! Kép

Edina, én is gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Katus, borzasztóan irigykedem anyukádra, imádom Párizst! A fiúnk is ott készült Kép

Melinda, a mi picurunk is az építkezés kellős közepébe pottyan Kép

Szép napot,
Doren

Kép
Kép
doren

Hello, hello Kép megvagyok, még nem vesztem el, köszi Kép
Szupi, hogy neked már minden igy elő van készítve. Én sajna még azt sem tudom hova teszem a kicsi ruhácskáit, teljesen fullon vagyunk, azt hiszem majd lomtalanítok KépKép

Én pimafucin kúpot kaptam, és jó volt. Ez is három darabos kúra.

Exdeus, az én fiam nem ikrek, de imádja a telefont! Pár hónapos korától rákattant, és ez az őrület azóta is tart. Nagyszülők már a lehető legkülönféle fajtákat idehordták, régi kagylóstól kezdve a beszélő játékmobilig. Természetesen a sláger mindig az, amin mi beszélünk, elég sok konfliktusunk is akad ebből... Készüljetek! Kép

Doren

Kép
Kép
doren

Doren, nálunk a vonalas is hordozható. Ha más nem lesz, akkor oda visszatesszük a hagyományosat, a hordozhatót meg tesóm szobájába. Aztán válogathat. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Lányok!

Most két napig nem voltam, mert nem engedett fel a bnet. Egyszerűen egy nagy üres semmi jelent meg a képernyőn. De végre működik.
Most 3 napig én is dögrováson voltam, összeszedtem valami köhögős, náthás vírust, úgyhogy alig aludtam, mert nem kaptam levegőt. De szerencsére olyan gyorsan múlt el, ahogy jött.
Ehhez a folyás dologhoz, nekem is van, de a doki minden vizsgálat után azt mondja, hogy ez a mennyiség még normális. Mert, a szervezet védi a méhet, meg mindent ami bent van. Ha sok, akkor kell kezeltetni, persze a sok eléggé relativ. Mindenesetre engem még nem kezeltek vele.
Babaszoba: Én sajnos még nem merek semmit bepakolni,mert most van egy galériánk, amit májusban, ha elkezdünk építkezni, befalaznak, és úgyis mindent ki kell pakolni. Úgyhogy, ha megyek szülni, apának lesz 4 napja, hogy mire hazaérünk az éppen aktuális szobánkba berendezze a babaszobát is. Merthogy úgy csináljuk a tetőtérbeépítést, hogy közbe lent lakunk anyósoméknál egy szobába. Doren együttérzek veled.Kép
Nekem azt mondta az egyik tanárom, hogy az ikrek (valszeg nálunk is az lesz a fiúcska) fiúk nagy szívtiprók lesznek, lehengerlők, folyamatos foglalkoztatás kell nekik, és nagyon gyorsan kapcsolnak mindenben. Viszont éppen ezért nehéz velük. (A tanáromnak is ikrek jegybe született a gyerekeKép)

Kép
Kép
szõkemelinda

Elfelejtettem!

Exedus! Nagyon aranyos a pocid! Szép nagy. Örülök neki, hogy nem csak nekem van nagy pocakom. Ha apa haza jön fényképezünk, és én is teszek fel pocakképet. A bébi is tünemény!

A kilók: én 10 és félnél járok 28+5 hetesen. (Most vagyok 70,5kg)

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Hogy csináltátok, hogy nálatok ment a topikunk? Én egészen eddig nem tudtam elővarázsolni, pedig a kedvencekben van, de csak a tegnapi üzik voltak ott. Na mindegy, csak most egy csomót kell olvasnom... Kép

Ma délután postán voltam, meg vásároltam, mindenhol rengeteg ember, én is úgy elfáradtam, mire hazaértem, hát igen, pockó nélkül jobban ment...Kép Ja, a postán volt egy érdekes szitu, egy nő át akarta adni nekem a helyét, de mire odaért hozzám - kb. 3 lépést kellett megtennie -, addigra egy másik nő már rástartolt a helyére, így mi meg csak pislogtunk, hogy nem semmi emberek vannak. Végül nemsokára lett helyem, ami igen jól jött, ugyanis kerek 50 perc alatt kerültem sorra. Gombika végig rugdosott, még a pulcsimon is lehetett látni a rebbenéseket, szerintem már ő is unta a banánt.

Ex, növekszik szépen a pocakod! Örülök, hogy jó lett a cukrod! Kép

Katus, szerencsére nem kell diétáznom, mert a második mérésnél már rendben volt az eredmény. Azért ritkán eszem édességet, a tegnapi kivételes alkalom volt, hogy annyit zabbantottam. Ma is diabetikus csokipudingot vettem desszertnek. Kép

Banya, a mozgás miatt szerintem se aggódj, nagy még a helye, most biztosan olyan pózban van, hogy kevésbé érzed. Nekem is voltak olyan napok, hogy enyhébben éreztem, aztán nagyobb lett, és azóta mindennap intenzíven érzem, sőt néha még éjszaka is felkelt. A hason fekvés nekem is be szokott jönni, olyankor a legintenzívebb az érzés.

Még visszatérek, csak megmelegedett a töltöttkápi, és nem bírom ki, hogy ne egyek. Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Pogácsa!
Engem a reggel 6 órás kelés az inzulin miatt készítki és utána egyfolytában van valami program amit időre kell csinálni. 6 óra 20-kor kaja, 7 óra 30-kor cukormérés 9-kor megint kaja és így tovább este 3/4 8-ig. De a napközbeni már elviselhetőbb. Pedig annyira szeretek sokáig aludni.

Kisvirág!
De aranyos vagy, hogy aggódtál értem. Most is csak végigpörgettem a topikot és megnéztem, hozzám szóltak e, mert mindet nincs időm végigolvasni.

Kép

KépKép
nyanya67

Hát, benyomtam egy káposztát, jó csípős volt, elég is belőle ennyi, még jó, hogy só-és fűszerszegény kajákat kellene ennem...

Nyanya, megértem, hogy ritkábban tudsz írni, biztosan nehéz lehet mindent időre csinálni... Egyébként én is aggódtam ám! Kép

Pogácsa, hát, nem egyszerű időszak ez számunkra, a férjem ápr.7-től máj.26-ig államvizsgázik. A szülés után még egy ideig Félegyházán maradok, így ha még pont két vizsga között jönne a baba, akkor sem fogjuk zavarni a tanulásban. Egyébként már elkezdett gőzerővel tanulni, inkább előre készül, mert szeretne a szülésre lejönni.
Nálunk meg az a szitu, hogy mindketten jogászok vagyunk, biztosan furcsa lenne pl. egy matematikus utód. Kép Szerintem majd az sem lesz egyszerű, ha a matekháziban kell segíteni, viszont a törit szívesen kikérdezem. Kép

Pilchard, én is küldtem még régebben hibaüzenetet, de válaszra sem méltattak... Sajna ki kell várni, hogy megjavuljon.

Szilvi, mi újság, be kell-e feküdnöd?

Katus, én 10 kg-nál tartok, így a 30. héten, de már ennyi volt kb. 3 hete is. Mintha most kicsit megállt volna a gyarapodás, örülök is neki nagyon! Kép

Kisvirág, nem is tudom, melyikőnknek volt rosszabb, egy anyós, vagy egy uncsi, szakítás miatt fájdalmas képet vágó barátnő? Kép De legalább Te kaptál csokit, azért az nem rossz kárpótlás! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Nyanya, hát igen... kicsit nehéz odafigyelni, h mikor mi jön, mert a gyógyszert ugye 4 óránként kell szedni, enni három óránként kell reggel 8-tól 11-ig, és ha véletlenül elalszom, akkor borul a napirend.

Jut eszembe, lassan vacsoraidő, jeeee!!! :-D

pogacsa

Sziasztok!

Ez a bnet egyre kiakasztóbb. Mindig eltűnnek a topicok. Grr... Kép

Pogi: akkor előszedek egy nagyobb párnát. Hátha jobb lesz.
Nem semmi ez a matek-fizika. Anyukádnak nagyon aranyos a hozzászólása Kép

Pilchard: lehet, hogy az a bajuk, hogy mikor gépezünk akkor nem velük foglalkozunk Kép
Gondoltam én is a canestenre, de nem merem használni a rövidül méhnyakam miatt.

Doren: azért jobb, hogy már a keresztfiad járógipszet kapott. A hugod meg gondolom már rendesen izgul.

Melcsi: jobbulást nektek. Sajnálom, hogy titeket is elkapott ez a nyavaja.
Babaszoba nekünk sincs még berendezve. Kicsit babonás vagyok ezzel kapcsolatban. Meg ahová kerül Mogyi ágya onnan van mit elpakolnom (3 monitor doboznyi könyv), de most nem ugrálhatok és nem emelgethetek. Majd apránként a férjem segít.

Mézgombi: hát igen eléggé parasztok az emberek. Kép Egyszer a metrón történt hasonló eset. A barátnőm egy kismamának adta volna át a helyet és egy paraszt nő ült le. Aztán egy pasi nagy nehezen pofavágások közepette felemelte a seggét. Bezzeg, ha az ő lányuk, vagy feleségük várna babát...
Szerintem én jártam jobban az anyóssal + csokival Kép

Nyanya: jó kis időbeosztásod van. Nem semmi lehet betartani. Nem csodálom, hogy kevés időd marad netezni. De azért néha köszönj be, hogy jól vagytok!!! Kép

Szilvi: mi újság???

Megyek tv-zek kicsit, aztán szunya.
Kép

Kellemes estét:
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Üdv!
Na gyorsan pötyögök, elkezdőtött a vészhelyzet. Kép
Mézgombi, nálunk így is úgy is én leszek a kikérdező, ha csúnya rossz kislány akarok lenni, akkor rajtam kívül a családban mindenki "hülye", persze ez alatt csak az enyémnél lényegesen rosszabb tanulmányi eredményt értem. Kép Engem anno a nagypapám "kérdezett ki". Azért idézőjelben, mert konkrét kikérdezés sosem volt nálunk, inkább csak segítségek.
Melinda, várjuk a pociképet. Az az igazság, hogy én már mosnék és pakolnék, de festést tervezünk a tesóm és az én szobámba, tehát utána majdnem hogy kezdhetném előlről. Annak meg nem látom értelmét.
Megyek ER-t nézni.

Jók legyetek!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Jaj, tényleg! Doren vagy akinek van, légyszi segítsen ki! Ha szépen kérem, leméri nekem vki a szopipárna átmérőjét a közepén? Légyszi-légyszi-légyszi.

Ági és
KépKép
exdeus

Ex, látom, te is nlc-zel is Kép

pogacsa

Ex, kb.80 cm. Kép Kell más adat róla?

Vércukorral kapcsolatban: Ex, gratulálok a szupi eredményedhez, ma én is megmértem délután evés után egy órával és 5 lett.
Nyanya, eszméletlen kitartásod van, én nem tudnék felkelni... Tudom, a muszáj nagy úr, minden elismerésem a tiéd.

Melinda, akkor nálatok is zajlik az élet. Nekünk annyiból szerencsésebb, hogy nem ott lakunk, ahol építkezünk. Amiben most lakunk, azt el kell adjuk, most épp azon agyalunk, hogy mikor és hogy hirdessük meg, hogy ne egy pár napos/hetes babához jöjjenek az érdeklődők Kép

Ja, Ex!, távirányítóval, számológéppel, sőt ma pl. a füstőlőnek a tartójával is lehetett telefonálni... Kép

Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok!

Tegnap már nem írtam mert belázasodtam,és izzadás volt ma reggelig!

Tegnap a dokinál:

Ez a cukroslötyis terhelés éppen jó lett,a legfelső határértékem lett!Így van némi cukrom,mert a magzatviz is átlagnál több!
Két hét múlva kell mennem megint!Ha a magzatviz több lesz,akkor kell befeküdnöm!Kép

A babukával minden rendben,megint teljesen megmutatta magát!Annyira terpeszkedett,hogy az egész monitor egy nunika volt,én is láttam és a doki mondta is ez már egyértelmű!Kép
1630g!!!KépMondta a doki szépen gyarapszik!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!
Én most 70kg vagyok,+15kg!Nekem az ödéma miatt ennyi!Ez már nagyon sok!!!Kép

Mindenkinek szép napot!Kép
Megyek túrót csinálni!!!

Puszi Szilvi(már csak annyit tudok 32hetes vagyok)Kép

Kép
szgoron

Sziasztok!
Doren, köszi ennyi kellett. Ez is csak azért, mert a honlapon az van, hogy a mérete 150*40 cm, és azt még kitaláltam, hogy a 150 a hossza, de a 40-re nem tudtam mit kitalálni. Valószínűleg akkor az enyém kicsit nagyobb lesz, anyós azt mondta, hogy a padláson van pamutanyag, jól kimossuk, és abból annyit veszünk, amennyit nem szégyenllünk. Kép Én úgy terveztem magamban, hogy az átmérője kb. 30 cm, tehát kb. 90 cm lesz kívülről a varrások miatt. Kép
Aranyos lehet a gyerek, ahogy mindennel telefonál. Egyébként kb. fél éve az egyik másodunokatesóm (lány) valami futurisztikus izével is képes volt apát felhívni. Kép
Szilvi, drukk, hogy ne kelljen befeküdnöd!
A videóról azóta kinéztem az adatainkat is, eszerint BPD: 7,65 cm, OFD: 9,56 cm, HC: 27,57 cm, AC: 24,77 cm, FL: 5,76 cm.

Na ennyi voltam hirtelen.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

A folyással kapcsolatban: nekem az elejétől kezdve van és igen nagy mennyiség. Utálom!!!
Az orvosom már többször vett kenetet de soha semmit nem talált benne, ez így együtt jár a terhességgel.
Akkor van gond, ha viszket, ég, csíp.

nekem az előző terhességemnél is volt de akkor egy kicsit kevesebb.

na most elkööszönök mert megyünk megnézzük a ünnepséget, ha csak nem esik a hó vagy az eső.

Nevetséges az időjárás 1990-ben ilyenkor 25 fok volt.

Irigykedem rátok lányok akik tudtok a hátatokon feküdni.Én kb. a 20 héttől csak az oldalamon tudok feküdni mert különben nem kapok levegőt.

Irigykedem azokra is akik keveset híztak én most tartok +10 kg-nál ( 66 kg).

Puszi: Kata 27+2

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!
Nem a szigorú időbeosztás miatt nincs időm, mert ezek mind 1-2 másodperces programok, csak betartani idegesítő, csak a fiam mostanában nem hagy.

Kép

KépKép
nyanya67

Üdv!
Katus, jó nézelődést! Asszem, mi most ezt kihagyjuk. A férjem az öcsémmel elhúzott a garázsba kocsit matricázni. Kíváncsi vagyok milyen lesz! Aztán ebéd a mamáméknál, este meg vacsi anyósnál. Kép
Aludni hosszabb ideig én is az oldalamon alszok, de ha olvasok, akkor a hátamon a legkényelmesebb, igaz, a fejem jó sokmindent zsúfolok. Kép
Képzeljétek: este arra ébredtem, hogy szorítja a karikagyűrű az ujjamat. Máskor is volt ilyen, akkor levettem, és kis idő múlva már jó is lett. Na most is levettem, de a visszatételhez túl kómás lettem, mert arra keltem, hogy kiejtettem a kezemből az éjszaka kellős közepén. Végigtapiztam az ágyat, de nem találtam. Fél hatkor megint körülszemléztem, de semmi... Erre reggel hol találja meg a férjem? Ott volt a párnám előtt. De hogy mikor került oda??? Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! Kép

A mai napom ismét fejfájással kezdődött, így reggeli után visszafeküdtem, és nem rég kómáztam ki... Most már enyhült, csak a sok alvástól még álomkórosabb lettem. Nekem tökmindegy, hogyan fekszem, sehogy sem jó... Még talán az oldalt fekvés jön be a legjobban, de így is egy csomószor felébredek éjszakánkét, asszem ez már így marad a végéig.

Katus, szerintem ezekben a hetekben már belefér 10 kg plussz. Én egyébként egészen beálltam erre, lehet, hogy nálad is most így stagnálni fog egy darabig. Bár, mindenki maga érzi, hogy mennyire terheli meg a súlytöbblet. Én már azért eléggé szuszogok, mire felérek anyósomhoz, a negyedikre...

Mi is itthon töltjük a mai napot, a férjem tanul, én meg próbálok felülkerekedni a frontok felett...

Szilvi, örülök, hogy a babóval minden rendben, és remélem később sem kell befeküdnöd!

Ex, én is néztem tegnap az ER-t, egész jó rész volt! Utána még A pók hálójában-t is megnéztük, az is izgi film volt.

Na megyek kajcsizni!

Szép napot mára Mindenkinek!
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Gombi, akkor jó reggelt! Kép Én utána a Miami helyszínelőket néztem, csak bealudtam rajta, így nem tudom, ki volt a gyilkos... Kép
Egyébként ez a Vészhelyzet nekem nem annyira jött be, én jobban szeretem azt, amikor ottan pörög az élet: beteg ki, beteg be, beteg ide, beteg oda. Ízlések és pofonok.
Én már ebédeltem. A mamám paradicsomlevest főzött és palacsintát sütött (vasárnap leadtam a kívánságot). Kép
Aki túlvan a 30. héten: ti mennyit híztatok azóta? Márcsak azért kérdezem, mert mindenki azt mondja, hogy a 30. hét után indul be anyukánál jobban a hízás.
Itt egész jó idő van, a férjemék matricázzák a kocsit...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Banya!
Nyugalom, a kicsi jól van! Ezekben a hetekben én is állandóan paráztam, hogy úristen, miért nem mozog, aztán most meg már állandóan érzem... Ha esetleg ma meg holnap sem érzed a mocorgást (amit egyébként én sem mindig tudtam megkülönböztetni a bélmozgástól...), akkor hívd fel a dokidat, és uh-n megnézi, hogy minden oké. Tudom, hogy nehéz nem aggódni, az én legújabb parám a koraszülés... igyekszem nem gondolni rá, de nem mindig megy. Ha egy kis megerősítés vagy bíztatás kell, nyugodtan kérdezz! (Mondom ezt én, a nagy tapasztalt anyuka, aki szintén az első gyerekét várja....KépKép jó vagyok, mi???)

Gombi!
Gyógysimike a fejedre, hátha használ!Kép

Szilvi!
Jó, hogy újra itt vagy! Örülök, hogy minden oké a kislányoddal!!! A lázat próbáld meg minél előbb levinni.

Ex!
Jó a pocakkép és a bentlakó is!Kép

Doren!
Kisfiadnak jobbulást! Esetleg sütireceptet lehet kunyizni? A narancsos-sajtkrémes kreáció érdekelne...KépKépKép

Hello!
Nagyon szívesen! Vigyázz majd velük, mert irtóra gyorsan elfogynak!KépKépKép

Virág!
Jó, hogy nem dolgozol. Pihizzél is csak sokat-sokat! Apára is kell hagyni valamit!Kép A múltkor tőlem is megkérdezte, mikor takarítottam, hogy kiporszívózzon-e. Mondtam, hogy az utolsó hónapban úgyis kénytelen lesz megcsinálni, úgyhogy addig élvezze csak a nyugit!Kép

A kismamákat ért atrocitásokról: húsboltban vásároltunk anyósommal, szépen kivártuk a sorunkat (teszem hozzá, már vagy 20 perce álltunk ott), egyszercsak jön egy nő, és se szó, se beszéd, beáll elénk. Szól neki anyósom, hogy mi is sorba álltunk, talán neki sem ártana, meg különben is, kismama vagyok, erre a nő: "akkor menjenek előre, de én itt maradok!" Na, erre varrjatok gombot! Én meg mondtam anyósomnak félhangosan, hogy a nő is hallja: "hagyd, tudod, a tolerancia, legyen tőle boldog..." És szépen kivártuk a sorunkat. Szerintem ő reklamált volna a leghangosabban, ha fogjuk magunkat, és előremegyünk...

Míg pötyögtem az üzimet, Mazsola olyan vircsaftot csinált a pocimban! A jobb oldalam csak úgy dudorodott!Kép

Szép napot mindenkinek!

Pusszancs

Norwell+Mazsola (25+6)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Ma nagyon morcis vagyok.én mindenkire irigykedek,most ilyenem van,egyre nehezebb a diétázás,gondolom növekszik a babóca és azért vagyok állandóan éhes.
reggel irtam üzit,ami szépen elszállt vhová,amiatt is morci lettem.meg a tegnapi du-este is rémes volt,mindenem fájt,Ameli egy percre nem hagyta abba a tombolást a hasamban,utána meg úgy éreztem hogy foly.keményedik.Nem találtam egy olyan pozíciót sem amikor ne éreztem volna hogy húzódik,nyom,szúr vmi.az elmúlt hetekben nem nagyon nőtt a pockóm,de szerintem most az van soron,mert megint nagyon feszül egész nap.
Panaszkodom itt Nektek,pedig mindenkinek meg van a maga baja.

magnézium citrit szedők:hogy veszitek be? Rémes az ize,összetörtem,bele tettem egy kis lötyibe de még igy is majd ki jött.

Szilvi:jó hogy egyenlőre nem kell befeküdnöd,most már minden kis apróságnak örülnünk kell.

Vki irta nemrég a Jetty(igy kell irni?)tortát,elküldené a receptet?mkriszta@freemail.hu

Mióta diétázok nem ettem édességet,de tegnap csináltam egy diétás túrótortát,gondoltam ennyit megérdemlek a kitartásért,nekem nagyon izlett,bár kicsit több édesítő mehetett volna bele.

ja,és már előre rettegek a hétfőtől,mert megyek a védőnőhöz,és súlyt mérünk.Nem akarom!!!!!!!!!

most megyünk vácra a duna partra levegőzni kicsit,ma szinte egész nap feküdtem.
Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
pilchard

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?