Sziasztok!
Egy pár napig nem figyel az ember és teleírjátok a bnetet
Próbálok most visszaolvasni.
Örülök, hogy mindenki nagyjából jól van.
Edina: neked nagyon sok boldogságot és minden szépet kívánok esküvőd és nászutad alkalmából. Képet légyszi majd tegyél fel.
Szilvi: de jó, hogy meg vagy. Örülök, hogy nem kerültél kórházba "csak"' a géped adta be az unalmast!
Sajnálom, hogy elkaptál egy vírust. Jobbulást nektek!
Ma nagyon szorítok, hogy nem kelljen befeküdnöd!
Csandy: örülök, hogy a doki az UH-val megnyugtatott és rendben van a babád.
Hello: ez a kaktusz egyre szebb
Norwell: én már a 6. héttől nem dolgozom.
Így nem okoz gondot, hogy feküdnöm kell. Szegény férjem csinál helyettem most majdnem mindent. Nem nagyon szeretem ezt helyzetet, de mindent Mogyikáért
A 28 hetes UH-t én is hallottam, hogy szokták csinálni. Szerintem kérd meg a dokit csináltasson egyet.
Ex: sajnálom, hogy elkaptad a vírust, de viszont elég gyorsan átment rajtad.
Édes a baba és a pocakkép. Mindkettő milyen nagy már.
Szuper, hogy megint jó lett a cukrod
Pogi: a babacuccok vásárlása nálunk nagyjából elmarad. Mindent kapunk a testvérektől. Csak egy-két személyes cuccot kell beszerezni (krémek, pelus, cumisüvek stb.)
Bár lehet, hogy kiságy is kell, mert tesóméknak abba alszik még a kicsi.
Magamnak viszont be kellene szerezne jó pár dogot amit viszek a kórházba.
Mézgombi: jól megtréfált benneteket Jucsibaba
Sajnálom, hogy nem mutatta az arcocskáját és nincs kép róla
A súlya nekem is gyanús, bár nem nagyon értek hozzá.
Pénteken úgy jártam, mint te a barátnőddel, csak nekem az anyósom volt itt. Fél tízkor még esze ágában sem volt menni. Én meg hulla fáradt voltam hozzá.
Tegnap ebbe a vacak időben egy doboz csoki dobott fel. Bár nem vagyok nagy csokifaló, de anyóstól kaptam egy doboz kagyló alakú mogyorókrémes bonbont. Mogyika is zabálta
Zsu: nektek is szégyenlős a babátok. Nem mutogatja csak úgy magát. Viszont megnyugtató, hogy rendben van vele minden.
Ne aggódj, én is még mindig kitaccsolok, ha arról van szó. Főleg, ha korán kell kelnem.
Kanyin: látom tegnap megtréfált téged a bnet
Nyanya: de jó, hogy megvagy. Már aggódtunk.
Banya: szerintem ne izgulj a mocizáson. Mozog ő, csak most még van egy csomó helye és nem mindig rúg meg téged. Nekem is volt, hogy egész nap nem éreztem, úgyhogy egyenlőre nyugi!!!
Pilchard: nekem is van folyásom és utálom is. A doki azt mondta normális, de én úgy érzem ez nem az. A vizeletem is tele volt bacival. Most a háziorvos írt fel gyógyszert. Remélem rendbe jövök. Neked csinált a doki kenetvizsgálatot? Én azon gondolkodok csináltatok egyet. Ártani tán nem fog.
Katus: én + 2 kg-nál tartok 22 hetesen.
Keményedések: most nekem teljesen változik. Amióta megnyugtatott a doki, hogy egyenlőre nem kell befeküdnöm azóta kevesebbet keményedek. Mondjuk volt olyan nap, hogy egyáltalán nem volt keménykedés, és volt olyan, hogy egész nap. Lehet, hogy a fronttól is változik?
Én a béres Magnézium + b6-ot szedem rá. (250 mg
magnézium-citrát és magnézium-oxid van be) Csajok azt tudjátok, hogy a vas és mg készítmények bevétele között min. 3 óra teljen el, mert gátolják egymás felszívódását?
És amióta egyfolytában fekszem már fáj a derekam. Mit tesztek ellene? Párnát raktok magatok alá? A kis Mogyi olyan édes, amikor háton fekszek felhúzott lábakkal és ölembe a klaviatúra mindig elkezd rugdosni. Lehet, hogy utálja, hogy "rajta" pötyögök
Tegnap voltam házidokinál. Megállapította, hogy magas a koleszterinem, de most nem ad rá gyógyszert. Majd szoptatás után visszatérünk rá.
Viszont a vizeletembe sok a baci, így kaptam rá Amoxicillin-t. Kicsit viszolygok a gyógyszertől, viszont a bacik sok bajt csinálhatnak, így beszedem.
Azt hiszem most lesz mit olvasni
Mindenkinek puszi!
Kisvirág