Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép
Megnéztem a képeket, annyira jók lettek és végre ott voltak többen is, csak természetesen ééén nem voltam ottKép Kép Kép Kép Kép
este 7-ig bent tartottak a Jánosba, ma megyek vissza ctg-re, meg egy halom vizsgálatra. Természetesen para a tetőfokon..... majd délután, vagy mikor hazaértem valószínű megint este, írok mi volt.
Mégegyszer sajnálom,hogy nem tudtam odaérni....pedig készültem rá. Majd a következőre, már ha addígra nem leszek babásKép Akkor ti jöttök hozzámKép
Puszi mindenkinek
edwig 36+3
Vendég

Jóóóreggelt!!
Na mit szóltok, milyen korán keltem? Igazából már 7-kor felébredtem!! (jól le is teremtettem érte Áront, rá ébredtem ugyanis Kép)
És ha már ilyen fitt vagyok ma, elmegyek tornázni is KépBár a legjobb úton haladok affelé, hogy elkéssek Kép

Katy:
Még egyszer köszönjük a lehetőséget, irtó szupi volt!!! Tegnap fel akartam tenni egy képet, rá is írtam mindenkire a nevét, aztán addig bénáztam, valahogy nem akart sikerülni, míg hagytam az egészet a fenébe és kikapcsoltam a gépet. De akkor majd Savitri által kreált albumba felteszem, hátha az még nekem is sikerül. Kép

Na most megyek testedzeni. (azért jól rákészülök, most épp egyik sütit tömöm a számba a másik utánKép)

Eszter!! Dokihoz biztos nem kell menni, csak mert nem akkor mozog, mikor nekünk. Néha jelez, hogy hahó itt vagyok, akkor bizti nincs baj. EgyéniségKép Nem áll be a sorba.

Na pussz
Orbis(31+1)
orbis

Csajok!
Küldtem emailt akinek a címéhez hozzáfértem. Aki nem kapott küldjön egy kérést a pocaktali@freemail.hu -ra. Ha már tudjátok a jelszót ti is beléphettek és variálhattok.

Lili(36+4)

KépKép
savitri

Pocak Tali képeihez feltöltöttem amiket én készítettem, de nem tettem publikussá. Miért is nem? Nem tudom. Viszont ha Pocak Tali néven bejelentkeztek, meg tudjátok nézni.
Elöljáróban: nem szeretek vakut használni mert csúnya színei lesznek a képnek. Így viszont meglehetősen festőiek. Lehet, hogy élvezhetetlennek minősítitek majd, de én szeretem az ilyen bemozdulóst.

Katy! Még én is nagyon köszi a helyszínért. Nagyon megérte!

Edwig!
Nagyon vártunk! Remélem minden rendben lesz, írjál, hogy mi volt a dokinál!
Lili(36+4)

KépKép
savitri

Irtó jó volt a tali tegnap, és még egyben vagyunkKép Jó pörgősre sikeredett ez az első kimozdulós napomKép Elmentünk még 6-ra egy találkozóra, aztán 9-re értünk haza. Picit jobban keményedtem, de semmi komoly gond nem volt, babuci meg jó aktív! Viszont kitört rajtam a nátha, a változatosság kedvéért ma ezért nem aludtam, mert nem kaptm levegőt reggel 4-ig, és minden eddig használatos csodaszeremre rá volt írva, hogy nem lehet babásan haszálni. Úgyhogy szenvedtem reggel 4-ig, és valami csoda folytán kidugult az orrom. Aztán megint beKép Echinácea cseppet szerintetek lehet szedni ilyenkor? Mert arra is rá van írva, hogy nem.

Ja, még a taliról akartam írni, hogy egy picit izgultam az elején, hogy milyen lesz így személyesen találkozni, de FANTASZTIKUS volt! Irtó jófejek vagytok, és ezt most vegye úgy mindenki, hogy személyesen neki mondom. Jó kis beszédes csapat vagyunkKép
És olyan rossz volt eljönni előbb, legközelebb nem is szervezek semmit utána, mert nem lehet tudni, mikor van utánaKép

Köszönjük a képeket, most fogom megmutogatni Péternek, mert persze ő se nagyon aludt tőlem, és még itthon van, és félpercenként kapdossa a telefonját, és azt mondta, ha nem lenne áramunk, merthogy gázunk már nincs egy jó ideje, akkor beszerezne nekem egy szünetmentest, hogy tudjak babanetezniKép Lehet, hogy azért jutott eszébe, mert reggel, ahogy ittuk a teánk, rögtön bekapcsoltam a gépet, és ellenőríztem, hogy van-e már képKép

Na később majd reagálok, ez a Kikocskás monológ voltKép

Eszter (most már tudom, hogy így 2004-t jelent), ne aggódj, lényeg, hogy mozog, teljesen mindegy, mikor. Nekem se mindig kaja után.

Puszi, most mgmutatom a képeketKép

Noémi
33+3
vghnoémi

Lili, én nem tudom megnézni a rejtett albumot, hogy kell? Beírtam a jelszót, meg a login-t, és mégseKép Meg nem kaptam emailt sem... Mi történt itt? El vagyok keseredve...

Legközelebb hordozókendőzzünk, azt a kettőt tényleg megtanítom, amit tudok. És esetleg jövő hétre nem beszélünk meg valamit? Vagy az túl közel van? Én be vagyok sózvaKép
vghnoémi

Hahócsek!

Még egyben vagyunkKépKép
MA VOLT AZ UH!!ééééés, 2712gosak vagyunk!!
sZóval tottál elmérték a múltkor ,mert kötve hiszem, hogy 2hét alatt hétszáz g nőtt volna...
no, de a lényeg, hogy jóóóól vanKépKép
-mindene rendben találtatott, kicsit még mindig kisebb a koránál...de nem baj, majd megnő...Kép

egyébként a tali suppper volt!!!Kép
KIKOCS-dokibával beszéltem és csak 5re megy be, ez fontos info!

most megyek, de még jövök később...!
no, puszmák-eszti
esztyx

Noémi!
Eddig nem találtam a címed, de már megvan és elküldtem a levelet amibe mindent leírtam (asszem)

Eszter2004! A te leveled is visszajött, mert elfelejtettem a yahoo után .com-ot írni, de most már az is megy.

Lili(36+4)

KépKép
savitri

Lili, megvan, köszönöm! És megtaláltam őket!! Tényleg olyan impresszionista beütésük vanKép, de így egyediek!!!

Esztyx, fantasztikus ez az optimizmus! Kép Tök jó, hogy jól vagytok, és most, hogy már kiderítettük, hogy később fogant, biztos, hogy enm baj, ha még bent maradKép

Hajmosni én is zuhanyzás közben szoktam, mert az úgy egyszerre megvan. Csak azért, hogy tudjátokKép

Rékacs, ez a kertes ötlet nagyon jól hangzik! Majd visszük hordozókendőben a kis lurkókatKép

Megkérdeztem a dokim asszisztensnőjét, hogy mit szedhetek megfázásra, azt mondta, szinte bármit, de mindenre rá van írva, hogy nem ajánlatos. Jó, mi? Ha ezt tudom, nem szenvedem át az éjszakát. Echináceát is lehet. És nagyon remélem, hogy nem ragasztottam rátok semmit, igazából a tali után kezdtem folyamatosan fújni az orrom...

Katy, a cicátok nagyon megragadott. Engem Péter Cicának vagy Cicókának szokott hívni, mert szerinte annyira cicás vagyokKép És azt mondta, biztos azért nézett a macskátok, mert látta, hogy én is cica vagyokKép Annyira gyönyörű a lakásotok!
Azt a kinyúlt Garfield ugye nem te vagy?
Ennyire azért csak nem viseltünk meg.... És most jöttem rá, hogy ha egy kis füzet az a hordozókendős leírás (olyan internetes, amilyet te is fogsz kapni), akkor az szerintem az enyém. Én mindig elhagyok valamit, sikerült most is.Kép A következő talin majd elég lesz visszakapnom, addig neked ajándékozomKép

Márti! A legközelebbi találkozóra tényleg el kell jönnöd! Vedd komolyan Lili ajánlatát, és ne szervezz be babákat!Irgumburgum. Remélem, jobb az aranyered, nekem használ ez a Rékacsos módszer, viszont az a reggeli meleg ital már nem segít, pedig baba előtt tényleg jó volt, és nem volt semmi gond.

Edwig, mindenképpen írj, hogy mi van veled!

Bagzer, Aura, én is letépkedném magam néhol a képekről, soha nem voltam valami fotogén...De nem ez a lényeg, mind jól nézünk ki!

Katinka, ti már tényleg nagyon a finishben vagytok! Szerintem nem kell a szülőszobára képzelni magad, úgyis más lesz... Bár tegnap kiderült, hogy Rékaccsal mi szoktunk szülni gondolatban éjszakánkéntKépAztán a végén elérzékenyedünkKép

Sokat, sokat írok, mert társaságigényem van, és nem tudok visszazökkeni a pihengetésbe, pedig most ki kell kúrálnom magam.

Puszi Nektek:
Noémi
33+3 ez egy szép szám
vghnoémi

Megjöttünk a tornáról. Egész jó volt, azt hittem kevésbé fogom bírni. Tök büszke voltam magamra.

Felraktam én is a képeimet Savitri által kreált albumba. Hát ezek is elég elmosódottak, de csoportkép egész tűrhető lett. Csináltam egyet feliratozva is azok kedvéért, akik nem voltak ott.
Arra gondoltam, hogy az e-mail címre el lehet küldeni már a kórházból a babáról a képet. A címet meg lehet adni apának, vagy aki csinál képet és akkor valaki fel tudja rakni. Vagy ilyesmi. Majd valamit kezdünk vele.

Képzeljétek!!!!!!! Megyünk holnap Esztergomba, meg átnézünk Párkányba is Kép És eszünk knédlit!! Úgy váromKép

Edwig, örülök hogy semmi gond.
És Esztyx, akkor az már teljesen jó méret. Nem kell bennmaradnotok hízókúrázni Kép Akkor mégis 2500 lehetett a múltkori nem?

Na pusza
Orbis
orbis

sziasztok!!
hát sikerült végre felébredni, meg azért már reggeliztem is....
este későig csináltam egy munkát és nem bírtam előbb ébredni. mintha ez bárkit is érdekelne...

hajmosást én is zuhanyzás közben szoktam, de néha behajolok, de nem odatérdelve, csak odaállok, és belógatom a fejem, közben néha derék mozgásokat kell végeznem, hogy nem maradjak úgy, de még megy

Katy, télleg köszi, tök jó volt nálad!

jaj, képzeljétek, a cicánk beleköltözött a babakocsinkba!!! pár napja elővettem, hogy majd letisztogatom, de az elmaradt, viszont dög meg elfoglalta!!!

no, ennyi, végülis már rég készülődnöm kéne....
bagzer
31+3

KépKép

KépKép
bagzerka

Na, megjöttem, ebédeltem, és miután láttam, hogy ráérek, még meg is fürödtem,meg megmostam a hajamat (egyben Kép)
Esztyx, én azt hiszem, hogy mivel csak a mienk az info, hogy 5-re megy, hatalmas tömeg lesz, úgyhogy javaslom a 7 órát, esetleg a negyed nyolcat... Persze lehet, hogy sms-ben kellene ezt intézni, de miután nem kellett két hónap, hogy lemerítsem a 18000 pénzt a kártyámról, és a tetejében még itthonról is telefonáltam kb 500 percet (xxl díjcsomag, szal ingyen volt, de akkor is) asszem inkább untatom ezzel a többieket is, mert ingyé van Kép És tök jó, hogy normális a babóca, és tök jó, hogy már akkor nem is aggódsz, és én úgy hallottam, hogy az utolsó 4 hétben heti 250 gr-ot híznak átlagosan, szóval nem lehetetlen szerintem, hogy valamennyit tévedtek és nagyot híztatok Kép Azért nagyon jó, hogy mindig feleslegesen parázol. Egyrészt azért, mert sose lesz semmi baj. Másrészt meg azért, mert mulathatunk rajta (szigorúan jóindulattal!!!), és még meg sem sértődsz, hanem tudsz rajta te is nevetni, hogy te vagy a para-kismama Kép

Savitri, én is tervezem, hogy fürdetésnél, ilyesminél kicsit jobban befűtök. Nekünk van egy sima elektromos melegfújó szerkezetünk, amit akkor vettünk, mikor először nem volt nálunk gáz 2 hétig Kép Szimpla kis gömb, és már 3. éve fűtjük vele azóta is a fürdőt, ha mi fürdünk. Egyébként azt olvastam, hogy meztelenkedésnél 26-27 fok a javasolt, ha lehet.

Eszter, nagyon örülök, hogy nem görcsöltél, bár lehet, hogy kevésbé aggódnék érted, ha lett volna egy kicsike görcsöcske, és abbahagynád a munkát... Na, mindegy. Egyébként a mozgások miatt ne aggódj, mostanra a mi kismanónk is összevissza ficánkol, kaja után főleg akkor, ha nagyon teleeszem magam. Gondolom próbálja lerúgni, mert nyomja a gyomrom a kis seggét Kép emiatt szerintem ne aggódj! Mikor még alig éreztem, hogy mozog,akkor jó volt ez, mert többnyire tényleg kaja után forgolódott, és tudtam,hgoy ha akkor figyelem, akkor lesz valami.
Edwig írja majd, hogy mivan! És sajna, hogy nem jöttél, de az egészség az első! Mindkettőtöké. Csak ne paráztassanak téged is, szegényke Kép

Ja, és még azt is akartam mondani, hogy olyan fini sütiket sütött mindenki, hogy nagyon, és muszáj volt mindet végigkóstolni, és én az elmúlt 6 hónapban összesen nem ettem annyi sütit, mint tegnap, és annyira megnyomta az édes a hasamat, biztos a forrócsoki is rátett, mint amikor a terheléses cukron voltam. De mihelyt hazaértem, gyorsan ettem jókis sós kínailevest, és nemsokára rendbejöttem Kép

Na, asszem muszáj lesz nekilátnom főzni, ugyanis jön haza Gergő, mégsem megy játszani a kispajtásához, és akkor jobb, ha 5-re kész a vacsi Kép Krumplifőzelék marhapörkölttel. Hmmdefinilesz! (Babérlevelet már megtaláltam Kép)

kikocska

Orbis, ezek a képek is jók! A hangulat szerintem jól látszik a bemozdulósokonKép

Bagzer, most néztem meg a weboldalad jobban, és nagggyon tetszenek a fotóid! Mondjuk inkább a ruhásakat, és főleg a színházasdikat tudom értékelni, de tényleg tutik! Gratulálok!
Cicmerákék a légzésfigyelőt tesztelték a cicán, végülis a babakocsit miért ne?Kép
Te ki tudod pihenni magad ilyen felborult élettel? Mondjuk Péterem váltig állítja, hogy ő teljesen, de nem hiszem el neki, és mindig igyekszem ágybapaterolni korán..Kép De ő bagoly. Meg te is ezek szerint.

Na hozzászóltam.
Pusz:
Noémi
vghnoémi

Savitri, oké, tök jó, én is megnézem az albumot, hátha igy jobban müködik a dolog. Megprobálom áttenni rá az enyémeket, és akkor minden egy helyen lesz.

Köszi a nyugtatást pocakmozgás ügyben, de vhogy akkor is kevésnek érzem én ezt a mozgást. Dec 20-ra bejelentkeztem 4d-re a Megatoysba, okulva a Praxis-os eseteken. Kép

A talirol én is meséltem otthon apának, de vhogy nem birja megjegyezni a furcsa neveket. Kép

Esztyx, tök jo hogy már ekkora a baba, és hogy minden rendben!

Rékacs, HR-es ügyben most ezerrel beindultam, ugy hogy lehet hogy már nem kell a segiség, de ha fuccsba dől a dolog, akkor szólok azonnal.Köszi!!!!!

Na dolgozom tovább.

Pusza!
Eszter2004
eszter2004

Kikocska, üdv!Kép
Egyszerre írtunk.

Ez az infralámpa már engem is felcsigázott, de elfelejtettem. Szóval mi is szeretnénk masszírozni, úgyhogy valamit be kellene szerezni. Ez a fúvós, amit írtál, Kikocs, ez olyan hősugárzó szerű?

Egyébként most éhes lettem a krumplifőzelékre, úgyhogy megyek enni.Kép Jó főzőcskét!Kép

Tudjátok mi zavart tegnap egyedül? Hogy eljöttem, és rájöttem, hogy annyi mindent szerettem volna kérdezni mindenkitől, és végülis nem kérdeztem, mert közösen dumáltunk, ami nem baj, csak végülis tényleg nem tudtam meg egy csomó mindent. Mi lenne,ha a következő talin csinálnánk valami ismerkedős játékot?

Noémi
vghnoémi

Bagzer, nekünk a kutya a mózeskosárba költözött bele. Szóval lehet, hogy ez már az övé marad... Kép

Orbis, gratula a fittséghez. Én is az leszek holnap, ha Aura jelentkezik... Kép És jók a képek. Mind a hármotokéi. Vagy hogy kell írni. Kép

Ja, és vettem ma végre egy rugit, egy kiskardigánt, egy rövidujjú meg egy ujjatlan bady-t, és igen boldog vagyok velük. És most már tényleg megyek főzni, és csinálok egy banánturmixot is. Asszem almát is teszek bele, meg mézet. Hmmdefinilesz ez is Kép

kikocska

Noémi, nincsenek is ruhanélküli képek, vagy legalábbis nem az enyimek közt!! ami sziluettes, ott is van ám rajtam mindenféle. meghát egy halom ruha alól egész más formájú a test mint szűk atlétában meg ilyesmikben!!! különben is, elöttetetk nem szégyellemKép -de nem is meztelenek!!!!!

no, ezt jól megmondtam.
nagggyon éhes vagyok, el is készülök hogy lemenjünk ételt tömni arcomba!!!

ja, én így tudom kipihenni magam, ha következő nap addig alhatok, ameddig csak akarok!!

no, megyek,
bagz

ja, meg valaki mondta hogy nem is hasonlítok a fotóimon látottakra, hát erről csak annyit, hogy a jó fotós tudja hogy kell a modellből kihozni a legelőnyösebbet!!! hát így meg könnyű is, ha ennyire tudod (magadról) hogy mi lesz előnyös, és mi nem.....Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Megnéztem a Pocal Tali albumot, állatira tetszik, jókat nevettem rajta. Ezeket a képeket még Bagzer is megirigyelhetné! Kép Otthon felteszem rá az enyémeket, és törlöm a pocaklako tali albumot a publikusrol. Ügyi vagy Savitri, köszi!

Noémi, ez az érzés tali után nagyon tipikus. Én is mindig ezt érzem.

Edwig, még akartam irni, hogy remélem nincs gond. Miért tartottak bent? mit csináltak veled?
eszter2004

Sziasztok!

Tényleg jók a képek, meg ez jó ötlet, hoygí így mindenki hozzáfér!!!Okos kuty mirci kuty,LILI!

Eszti!!Mondtam én, hogy normális méretű az a gyerek!!Kép Én is látó vagyok, mint Aura látónénijeKép

Tényleg jó ötlet Noémitől az ismerkedősdi, mert én is arra jutottam, hogy jaj ezt elfelejtettem,.. oh meg ezt is....

pl. Azt is elfelejtettem mondani, főleg neked Bagzer, bár már lehet, hogy nem aktuális, hogy a Corvin áruházban féláron vannak a fehérnemük. Én vettem is végre egy fekete melltartót Triunph, 2000,- ft-ért.

na, megyek délutáni szunyára! Ti szoktatok délután aludni? Én ilyne körül alszok úgy fél-egyórát és utána olyan jó!!

Ja, voltam ma a védő/támadónőnél. teljesen kikészít. Sosem jut eszembe, hoyg Kőbányán lakom, mert naygon szép részén lakunk, de erről a nőről rögvest beugrik. Meg az egészu rendelőről, meg a közönségrőlKép.Szar ügy!!!!
de azért, majd ha jöttök látjátok, hogy itt a kertben feledhető, hoyg milyen alakok laknak errefelé. scak az a baj, hogy bölcsi, ovi isi ügyben majd nagyon körül kell nézni. Bár a nővérem ebben is előttem jár és majd csak utánozom!!!!Kép

na, szép álmokat Rékica!!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Hehe, Noémi, megint Kép Így sose lesz kaja Kép A fűtőnk egy sima olyan gömb, amit bedug az ember a konnektorba, a másik végén meg van a gömb, és 2 fokozaton jön belőle a meleg. Asszem vagy 3000 ft volt. Nem vettük a legolcsóbbat, hogy jó legyen sokáig, azt úgy néz ki, hogy még mindig jó Kép Ja, hiszen van nekem digit. gépem, minnyá lefényképelem, és ide is teszem
Kép

Meghamár így bennevoltam, akkor a kisrugit is leképeztem Kép mert úúúgy tetszik Kép
Soseleszebédjjeee

Kép

kikocska

Bagzer, azt mondtam, hogy meztelen vagy?... Hol? Tudtam, hogy van rajtad ruha, meg írtad is.

Rékacs, én is szoktam aludni, de most megint nem tudok, nem tom mért, és közben reménykedek, hogy visszaszerelik végre a gázt, és akkor talpon kell lennem. De lehet, hogy megin meghiúsul.

Noémi
vghnoémi

Köszönöm, Kikocs, menj ebédet főzni!!!Kép Nagyon kedves az a rugi, meg az az űrszonda is jó ötlet. Igen, ilyet már láttam.
Na puszi,
N.
vghnoémi

Sziasztok Lányok!
Orbis!Kép
Az egyik barátnőmnek holnap fordítják meg a babucit kívülről kézzel.Kép

Eszti!Kép
Voltam ma CTG-n.Kipróbáltam a cici dörzsit,de semmit nem reagált rá a gép.KépDe viszont tegnap 4-től 8-ig 8 perces fájásaim voltak és amikor már örültem volna,hogy beindul,elmúlt minden.Aztán ma a vizsgálatnál már kiderült,hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok és a feje be van ékelődve a szülőcsatornába.Hurrá!Lehet,hogy mégis meghozza a Mikulás??KépKépNa mit szólsz??Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam veletek tegnap, örülök, hogy ott lehettünk Andrissal. Jó érzés volt ennyi pocakos között lenni, és látni, milyen örömmel várjátok a csemetéket.
(bevallom, egy kicsit irigykedtem is a pocókraKép, mondtam is este apának, lassan ideje lenne a tettek mezejére lépni tesóügybenKép)

A kendőkötés elmaradtKép, talán legközelebb.

Mindenkinek jó pocaknövesztéstés szuper, könnyű és gyors szülést kívánok!!!

Esztyx, örülök, hogy nagy a baba, most már jöhet! Végre megnyugodhatsz!

Nagyon jók a fotók!

Pusza,

Kriszta
móki

Sziasztok!

Aura!Ne aggódj!Tegnap annyi dolgom volt csak, hogy a kisasztalról lepakoljak, és ma meg a takarító nő eltakarította a romokat, mert amióta terhes vagyok + a gerincsérvem miatt fel kellett egy embert fogadni, aki rendet rak, annyira fájt a hátam! Szóval nem volt gond!
Én örülök a legjobban, hogy ennyire jól éreztétek magatokat és a mi lakásunk mindig nyitva áll erre a célra!
Ja a maradék sem vész kárba, mert viszont attól nagyon rosszul éreztem volna magam, hogy bármit is ki kellett volna dobni. A férjemet tegnap még leültettem és végig kóstoltattam vele a repertoárt és a maradékot, most viszi be a munkatársainak hogy az egész Erkel Színház kelléktára Benneteket dícsérjen!!!

Viszont tegnap nem meséltem el Nektek, de az az előtti napon és tegnap este is elestem!A tegnap esti parás volt, és pont Lacim előtt sikerült a mutatvány, egy szimpla gatyafelhúzás okán!HÁt nagyon megijedtem!!!Mondanom sem kell, hogy teljesen kiakadt, és a mellett, hogy magamat próbáltam megnyugtatni neki is bizonygatnom kellett, hogy nem is volt olyan durva az egész, közben meg az volt!Na a lényeg, hogy nagyon figyeljetek Ti is erre!Én nem gondoltam volna, hogy ennyire ortopéd leszek!

Lili!
Nekem sem küldted át a mailt!Ráadásul nem igazán értem amit leírtál(hogyan nézhetem meg az albumot meg hogyan tehetem fel az enyémeket), , de valószínűleg az én felfogókámmal van bajKép!

Na megyek csoportozni!
Kép

Katy
31+7Kép
Katy

hihi most lehet mindenféléket beírni ide, és csak az biztos, hogy közülünk valaki!

...DE KI??...

...MINDENK GYANÚS!!...

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
pocak_tali

Hát én paradicsomos káposztát főztem és jót aludtam is miután megettem.
De most már engem is izgattok ezzel a banánturmixszal.
Közben mosom végre a babaruhákat, meg a frissen vásárolt mosható nadrágpelusokat. A vasalás egy kicsit bonyibb lesz.

Nekem a kádbahajlós hajmosástól már a terhesség előtt is fájt a derekam, ezért én is maradtam a fürdés közben verziónál. Most meg már kád sincs, így a kezemen kívül bármely testrészem megmosásáért a zuhany alá kell állni.

Esztyx! Jó, hogy végre kiderült a baba reális mérete.
Most már Aura, látók által óriásra méretezett babájára is kíváncsi vagyok, mit mond róla a tudomány.

Noémi! Látom nagyon felpörögtél. Teljesen át tudom érezni. Sokat kell találkozni és babásan is össze tartani és akkor majd már mi is dicsekedhetünk olyan rengeteg babás barátnővel mint Rékacs. Ja, és engem mindenféle ismerkedős játékba bele lehet rángatni, úgyhogy hajrá.

hősugárzó:
Én utána néztem a neten valami ilyesminek amiről Kikocs feltett képet, és az infralámpákat is nézegettem. Kb. mindkettőt olyan 5000ft-os áron láttam. De az infralámpától elbizonytalanodtam. Biztos jó az ha mindennap az alatt sütkérezik a gyerek? Szóval én most ilyen mini hősugárzó párti lettem. Ha valaki lát valahol olcsóbbat szóljon!

Kikocska!
Klassz a kis rugiszerzemény. Én is úgy élveztem ma fogdosni a sajátjaimat, pedig teregetni aztán tényleg utálok (úgy egyébként) Kép
Más: megírod a tönkölybúzás szoptatóspárna elérhetőségét?
Rokonok szóltak, hogy jelezzem mi kell karácsonyra, gondoltam ez épp egy megfelelő ajándék. Általában apámtól kérhetek a legdrágábbat, lehet, hogy neki osztom az Avent mellszívót. Hi-hi nem tudom mit szól majd.

Lili(36+4)

KépKép
savitri

Savitri!

hogy tudom megnézni a képeket, hova
kell beírni és mit és hogy??KépKép
esztyx

Hú Dia! Ez nagyon izgin hangzik. Ilyenkor van az hogy a szerelmeskedés begyorsítja az eseményeket. 

Kriszta! Én úgy örülök, hogy írtál. Szerintem így pocak nélkül is tökéletesen illettél a csapatba, de az is jó hír, hogy kedvet kaptál az újabb pocakosodáshoz

Mindenkitől bocsi akinek még nem ment levél! Az ok egyszerű, elég nehéz összeszedni a címeket. Ha valaki már kapott és ismeri másnak is a címét(főleg babanetesre gondoltam), mint akit a fejlécen talál, küldje tovább plíz! Persze aki szól és a címét is megadja annak küldöm.

Ha gondoljátok tehetjük nyilvánossá is az albumot, de így olyan jó kis bennfentes hangulata van.

Lili(36+4) megyek kiteregetem a pelusokat 

KépKép
savitri

Esztyx! Nincs a címed a profilodban. Ezért nem küldtem a levelet a jelszóval meg a ponros linkkel.

Azok a kriksz-krakszok ilyen Kép mosolygós izék, csak a wordből másolva valahogy nehezen értelmezi.

KépKép
savitri

Na, kaja feltéve. Sőt, bepácoltam a csülköt is, amit gondoltam, hogy megsütök holnap, aztán esszük egy darabig Kép Sőt, csináltam a világ legjobb turmixját is. Legalábbis nekem pont ilyen az ízlésem Kép 2 banán, 2 alma, 2 deci kefír 2 deci tejm 1 evőkanál méz. Képzeljétek, érdekes módon a szívószálak azonnal meglettek! Szerintem turmixot legjobb szívószállal inni Kép

Infralámpával kapcsolatban, én azt tudom, hogy anyukámék sose tették alá a húgomat. Nekünk csak azért volt, mert nekünk még nem voltak mindenféle orrszívósporszívós akármik, viszont mindig volt arcüreggyulladásunk, meg fül. És azt melegítettük vele, és szigorúan meg volt hagyva, hogy a szemet nem szabad kinyitni alatta. Nem tom, lehet, hogy akkor árt a szemnek, ha belenéz az ember? Vagy a szüleim sem tudták, és emiatt? Kép

Na, megyek csinálok rántást is. Ülök itt a babérjaimon, várom, hogy megfőjön a krumpli, azt most jöttem rá, hogy a főzelékhez rántás is kell Kép

kikocska

VAN GÁZ!!!!!!ITT VOLT EGY FICKÓ ÉS BEÜZEMELTE. Pedig már olyan volt, mint a Godot-ra várva... Remélem, most nem fogunk felrobbanni...

Kriszta, jó hoga ott voltál! Szerintem most már tiszteletbeli babásnak is mondhatod magadKép És gyere legközelebb is, tényleg nem kéne ezt a hordozókendős ügyet elbliccelni.

Katy, szegényKép, nagyon vigyázz!

Na, ismerkedős játék ügyben akkor én szívesen vállalom a kitalálást, de lehet ötletelni is, ha valakinek van valami tuti bejött tapasztalata. Ha van ellenvetés, mindenképp szóljatok, mert akkor nincs értelme. Igaz?

Lili, az OBIban valami ilyesmit 3000 körül hirdetnek. Nem tudom mennyire jó... Mármint hősugárzót. És igen, nagyon felpörögtem, mert amúgy ilyen társasági ember vagyok, szerintem túlzottan is, és most meg egypár hónapja leszűkült az ilyen irányú tevékenységem. És ti most visszahoztázok!!!! És ez nagyon jó, és nagyon köszönöm nektek!!!

Kikocs, nem lehet, hogy az kvarc lámpa volt? Vagy az ugyanaz? Mert abba szerintem se szabad belenézni. Az egyik ismerősömék szitával takarták le az infralámpát, és úgy volt alatta a babuci.

Dia, dejódejó, nemsokára újra kell újítani a táblázatot, KatyKép

Puszi
Noémi
33+3
vghnoémi

na.KÉsz a törtkrumplifőzelék Kép Sikerült olyank krumplit szereznem, ami széttrik. Na, mindegy. Ízre finom lett, de csak elvétve van benne egy-egy nagyobb darab, pedig alig volt leve... Kép

Ezt az emilt kaptam:

Kendő, kenguru, táska vagy kocsi?

--------------------------------------------------------------------------------

Melyik a legjobb, legkényelmesebb, legegészségesebb a babának? A szakértői vélemények megoszlanak. Hogy mégis megkönnyítsük a kismamáknak a választást, bemutatjuk a különféle hordozók előnyeit és hátrányait.

Babahordozó kendő
0-7 hónapos korig
Előnyei:
- Igen praktikus azoknak, akik sokat vannak úton a gyerekkel, nem kell babakocsit hurcolniuk magukkal, és mindkét kezük szabad marad.
- A legsírósabb, legijedősebb babák is megnyugszanak anyjuk testi közelségétől.
- Mama-baba szoros összesimulása szakemberek szerint hatékonyan fejleszti a baba egyensúlyérzékét.
- A kendő takarásában szoptatni is lehet.
- Hidegben egészen a mellkasra húzható és beburkolható a kicsi.
Hátrányai:
- A gyermek kevéssé tudja kiélni mozgásigényét, mert úgy fekszik a kendőben, akár egy függőágyban. A kendő használatát ellenző szakemberek azzal érvelnek, hogy a kendőben hordozott gyermek has- és hátizmai nem fejlődnek kellőképpen, és a félévesnél idősebb gyermeknek a kényszerű nyugalom mindenképpen káros. Ha mégis a kendő mellett döntünk, váltogassuk sűrűn a gyerek elhelyezését (szembefordítva, háton, jobb és bal csípőn), hogy megakadályozzuk a tartási hibák kialakulását.
- Egy hét-nyolc kilós babát hosszabb ideig testen hordozni igen megerőltető lehet a mamának.
- Vannak olyan kisbabák, akik képtelenek megbarátkozni a kendővel.

Kenguru
10 hónapos kortól
Előnye:
- A baba állandó test- és szemkontaktusban van a szülővel, ezért nyugodtabb.
- Nem kell babakocsival végigbumlizni a városon, kényelmesebb így lépcsőzni, buszozni.

Hátrányai:
- A szakemberek egy része úgy véli, a pici, ülni magától még nem tudó baba gerincét túlságosan megterheli az ülő helyzetben való hordozás. Mások azzal igyekeznek cáfolni ezt, hogy a szülő a karjával úgyis folyamatosan támasztja a baba hátát, így ez a testhelyzet nem fárasztó a gyerek gerincének.

Babahordozó hátizsák
1 éves kortól
Előnyei:
- Több fajtája is létezik, legtöbbjük letámasztva székként is használható.
- Különösen a lábtartóval ellátott típusok kényelmes ülést biztosítanak a babának.

Hátrányai:
- Egy óránál tovább egyhuzamban nem tanácsos benne hagyni a gyereket.
- Hidegben átfáznak a kicsi végtagjai.

Babahordozó kosár
0-7 hónapos korig
Előnyei:
- A táskában a baba és az ágyneműje egyaránt kényelmesen elfér.
- A kosár praktikus, mert tetszés szerinti dőlésszögben letámasztható.
- A gyerek zavartalanul alhat benne.

Hátrányai:
- Hosszabb távon fárasztó a nagyobb babát ebben hordani.
- Balesetveszélyes lehet, felborulhat, ezért csak nagy odafigyeléssel használjuk hét hónapos kor után, amikor a gyerek már igen mozgékony, és képes magától megfordulni.

Babakocsi
0-10-12 hónapos korig
Előnyei:
- Hideg, szél, eső, hó, tűző napsütés ellen egyaránt véd.
- A pici kényelmesen elfér benne.

Hátrányai:
- A városban nehézkes közlekedni vele.
- A kocsiban, azaz anyjától viszonylag távol ülő gyereket megijesztik a zajok, a tömeg, a hírtelen mozdulatok.

kikocska

Noémi, át tudom érezni az örömödet Kép De ha egyszer bekapcsolták nálatok is, akkor többet nem kapcsolják ki, nálunk ez volt a tapasztalat. Vagyis mikor először kapcsolták ki, akkor a gázművek volt a ludas, aztán meg ugye mi. Vagyis a ház. Kép Akkor lőttek a sok pizzának meg mikróskajának, nem? Meg van fűtés, és minden szép és jó Kép

Savitri, majd elfelejtettem: Tönkölybúza szoptatóspárna: 2. ker. Eötvös u.2 tel: 2757010

kikocska

Lili,Noémi!Kép
Köszönöm,hogy velem örültök!Jól esik.Kép
Szex:Hát igen,lehet,hogy tényleg beindítaná a szülést,de sajna a párom nem mer hozzám nyúlni.KépFélti picurt.Ezért marad a várakozás.KépDe mindenkinek ajálom a málnalevél teát és mellé caulophyllum D12 homeos bogyót.Nekem tuti,hogy ez segít most a tágulásban.Szóval hajrá mindenkinek!KépPuszi,Dia 38+0

UI:Nagyon tetszenek a fotók!Képremélem nem gond,hogy megnéztem én is?Kép

Kép
Kép
lldicsi

Kikocs, Noémi!
Köszi az infókat.
A www.obi.hu -n a karácsonyi katalógusban vannak is ilyen ventillátoros hősugárzók.

Most megyek felhívom a tönkölybúzát.

KépKép
savitri

Sziasztok!

Kicsit többet aludtam a szokásosnálKép,most keltem föl ötkor!

Lili! Én is ilyen hősugárzót szeretnék, mint Kikocsnak van. És azt kezdtem el tegnap és nem fejeztem be személyesen, hogy: Az egyik barátnőmKép(akinek óriásbébije van)úgy szokta, hogy fürdés előtt meztelenkedés, közben anya, vagy apa olajjal masszírozgat, meg keneget, aztán fürdés, és utána a hajlatokba hintőporozás. ÉS énnekem ez nagyon tetszik, mert szép a bőre a babáknak és jól el lehet játszani a babákkal így és tényleg szertik. És a kiunokatesom is bevezette a hármadik héten addig tök pergamenes volt Flórián bőre és azóta meg oylan szép puha, és már három hetesen is szerette a simit!!!NA, szóval ehhez meleg kell!

Edwing! Mi történt ma?

Rékacs(35)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Lili, és mit mondott a tönkölybúza?Kép

Rékacs, miért fürdés előtt masszírozták? Ezt nem értem. Egyébként jó reggelt! Lehet, hogy esélyes vagy ennyi alvás után hajnali befutónakKépNem, ezt egyáltalán nem gondoltam komolyan... Lehet, hogy helyettem is aludtál.

Kikocs, igen, minden van, bár a fűtést majd Péterrel üzemeljük be, én nem tudok annyit hajolni. Viszont csinálok köleses szendvicskrémet GÁZON! Mindjárt kifut, megnézem. Nem futott ki.

Szerintem mi is fogunk ilyen hősugárzós nyavaját venni.

Noémi(33+3)
megcsináltam végre teljes egészében az adventi naptárt, lefényképezem, és fölrakom.
Majd.
vghnoémi

Noémi! Épp azért írtam le ilyen részletesen, mert nekem is furcsa volt először, de aztán rájöttem, hogy tényleg nem lehet a babákat tiszta olajosan felöltöztetni. És így annyi olaj beszívódik amennyi kell a többit meg lefürdeted. Szóval a ygakorlatban valóban logikussá válik az ami az elmáéletben furcsaKép

Kikocs! Édes a tipegő!! ÉS ha mégsem Réka? Akkor vagány piros cuccoba bújtatott kissráclesz?

Képzeljétek kilapult a jobb talpam. Tökre megszünt a boltozat és fáj is. Jobb láb lúdtalpas lettem!!!Kép Szerintetek ez szülés után elmúlik? remélem!! Bár ha nem ha újra táncolok biztos elmúlik!!!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Aha. Ez igaz. És milyen olajjal masszírozzák? Mert egy csomó féle van...

Jobb láb lúdtalp... Hm. Ezt nem tudom. Emelgess papírgalacsinokat a jobb (!) lábújjaiddal a földről, meg járj kinti talpélen mezitláb. Gyerekkoromban ezt kellett csinálnom. Nekem nincs lúdtalpam. Lehet, hogy ettől se, de szerintem amúgy se.

Na puszi,
Noémi
vghnoémi

Nem hívtam fel a tönkölybúzát, mert belemerültem ennek a kis madárkának a varrásába. (a baba falvédőjére szánom)Kép

Dia! Habár a férfiak ondója is tartalmaz valamiféle tágítót, a lényeg a nő orgazmusán van, mert akkor a szervezet oxitocint termel. Na jó, nem győzködlek. Hajrá, drukkolunk!!Kép

Láb: kedves ismerősöm felesége mesélte, hogy minden gyerek után egy számmal nőtt a lábmérete. 40-esről indult, és lévén neki 3 gyerek most 43-as a lába.

Lili(36+4)

KépKép
savitri

Sziasztok!!!

Nagyon jó volt végre látni titeket, annyira más így olvasni!Kép Kati, köszi a véndöglátást, főleg így, hogy az egész takarítás is rád maradtKép De legalább maradt miből visszapótolni az elégetett kalóriákatKép

Nem lehetne az összes fotót levenni, amin rajta vagyok? És mitől vörös a fejem, mikor alacsony a vérnyomásom?! Bagzer, egyre jobban értékelem a fotóidatKépKépKép

Noémi,
mi a gyerekekkel együtt homeopátiás orrcseppet használunk, azt tuti lehet terhesen is: Euphorbium Compositumnak hívják, és a második naptól kezdve hat. Gyógyulást.

Az infralámpát szerintem és teljes orvoscsaládom szerint is úgy kell használni, ahogy Kikocska mondja. Nálunk is bevált a sima hősugárzó, két perc alatt 30 fokot csinál.

Lili,
nagyon jó a madarad!Kép Viszont szegény lábnövesztő csaj, az elég durvaKép

Hát tegnap én jól megszívtam. Ugye fél ötre mentem volna dokihoz, de fotóztunk meg minden, késtem tíz percet. Gondoltam, mindegy, úgyis tömegek várnak rá. Erre sehol senki, fölhívtam, és közölte, hogy várt rám kicsit, aztán elment császározni, és jó félóra múlva jelent csak meg. Ráadásul nem is tett szemrehányást. És én pont tegnap nem készültem pénzzel!!! Mert mindig szoktam adni, de tegnap gondoltam, hogy most kihagyom. Hát nagyon égtem.
De végül is nem bánom annyira, mert veletek jó volt.Kép Minden oké, zárt, megtartott stb., szívhang oké, be is fordult, szóval rendes gyerek.Kép

Na cső, megyek, mindjárt vége a fürdetésnek, és jön az én műszakomKép

Puszi: Vica
(most kiderült, hogy mégis szerdán van a fordulóm, tehát csak ma 31)
mvica

Sziasztok!

Jól beindultatok a tali után! Ha nem kaptam e-mailt, akkor én sem tudom megnézni a képeket? Pedig az én címem benne van a profilomban. Kép Lili, majd írok Neked és lécci küldd el a jelszókat! Köszi!

Eszti! Örülök, hogy szépen nőtt a babucid és minden OK. Kép Akkor most végül mi az időpontod?

Dia! Hajrá-hajrá, nemsokára szültök! Kép A Caulophylliumot én is kiváltottam, Te mikor kezdted el szedni?

Edwig! Azért írd meg, mi volt a dokinál!

Hajmosás ügyben annyit cikiztetek, hogy jövök megvédeni magam. Kép Szóval, este szoktam zuhanyozni, de ha a hajamat is este mosom meg, akkor reggelre katasztrófa lesz. Ezért reggelente a kádba hajolva mostam meg, de mostanában hajmosáskor a zuhizást is reggelre halasztom. Most már vili? Kép

Ja, és örülök, hogy egy csomó mindenkit felcsigáztam a banánturmixxal! KépKép

Ma megint voltunk NST-n és UH-n, minden rendben. Dokibácsi azt mondta, hogy jövő héten meg is vizsgál, és akkor kiderül, mennyire tartjuk a dec. 23-at. Izgi lesz, már alig várom! Kép

És ma megcsináltattuk az apaságit is végre. Petimnek mondtam is, hogy most már nincs menekvés!!! Kép

Na, megyek utsó adag babarucit meg pelust vasalni, aztán táskapakolás.

Pussz,
Katinka
36+3
katinka

Katinka! elmondanád lécci hogy hogy is kell apaságit intézni??? nekünk is kéne, de ezekszerint még ráérünk egy ideig...Kép

csak egy ötlet, ha valaki tesz fel az albumba új képet, mindenképp jól hirdesse meg, hogy megnézhessük!!!

no, megyek, ma találkozom az új orvossal az imrében, mármint magánrendelésén, de hát a lényeg hogy most látjuk elöször egymást...kiváncsi vagyok!!!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Lili!Kép
Ha csak az én oxitocinom is elég a szülés beindulásához,akkor legfejebb magamhoz nyúlok.KépKépKép

Katinka!Kép
Tegnap keztem el szedni homeos bogyót és látod estére már volt is hatása.KépÁllítólag hígított oxitocint tartalmaz.3x5 bogyót vettem be tegnap.
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Megszüntettem a publikus pocakos tali albumot, és én is betettem a Savitri félébe.

Rékacs, kőbányán én is láttam már olyan helyeket, hogy leesett az állam, biztos ott laksz te is. Kép Bölcsibe oviba nem lehet másik kerületbe vinni a babát?

Kedves Pocak-Tali! Te nem Savitri vagy véletlenül civilben? Kép

Infralámpa: nekem van itthon, gyakran használjuk a családban, ha náthásak vagyunk. Könnyebben felszakad. De a gyereknél a hösugárzó tökéletes.

Réka, mi az hogy kilapult a talpad?? Lehet hogy a sulyfelesleg miatt? Ez olyan mint az én sajgó farcsontom. Kép

Jaj mennyi dolgom van itthon! Megyek is!

Pusza!
Eszter
eszter2004

Hű, de felpörögtetek!
Én nem tudom mivan, de nekem délelőtt megint nem sikerült bejönnöm, kizárt a társalgó!
aztán elmentem találkozni a szülésznőmel aki írt, hogy halasszunk, mert behívták szüléshez, de addigra a Batyin voltam, ami Pomázra tekintettel nagy táv, szóval elég horror napom volt. Szerencsére egy barátnőm pont ráért, így nem hiába bandáztam be.

Katy!
Haló, vigyázz magadra, én folyton szédelgek, úgyhogy már vagy két hónapja csak ülve öltözködök, így max eldőlök, de az nem rossz.

Kikocs!
Képzeld nekem is sok volt az édes, úgyhogy itthon jól beszalonnáztam Kép nem apróztam el!
A tornát lehetne, hogy inkább elhalasszuk?! Holnapra jól összezsúfolódott nekem egy csomó minden, de a héten vége a sulinak, és akkor már mobil leszek! Inkább csatlakozz a kedd estihez, arra jön Bagzer is!

Hajmosás:
Csatlakozom a ha már fürdök, hajat is mosok csapathozKép

Infralámpa:
Én is úgy tudom, hogy az gyógycélokra van, nem melegítésre használatos!

Rékacs!
Én is jövök majd hozzád a kertbe, meg a talin mondtam, hogy hozzánk is lehet majd jönni kertezni!

Még egy csomó mindent írnék, de a hugi nyafog a gépért, ésmég éheske is vagyok, megyek hammolni.

Ja!
Én is kíváncsi vagyok az álítólagos bálnácskámra, de megint elfelejtettem felhívni az uh-ot, nálam már tényleg kóros a hülyülés, jajjistenem!!! Kép Remélem ég kapok iőpontot mielőtt a dokihoz kell mennem!

Bagzer!
Sikerült találkozni a dokival?! Milyen volt, gondoltam ám rád!

Na, megyek tényleg, de majd jövök!

Aura
27+6
aura

Vica, ne aggódj, szerintem csini vagy! Bár az ember mindig elégedetlen magával. Én mindig azon esek kétségbe, hogy mekkora fejem van, és egyébként is tehén vagyok Kép
És én is olyan piros szoktam lenni gyakran. Pedig nekem is alacsony a vérnyomásom. Sőt, nekem foltos szokott lenni az arcom. Nem szép pirospozsgás, hanem piros-fehér foltos Kép De már egészen megszoktam, bár nem szeretem. Nekem azt mondták, a száraz arctól van egyrészről, meg ugye tágak az erek az ember pofiján. Az én elméletem, hogy azért van, mert mikor icipici voltam, mindig üvöltöttem, és úgymaradtam vörös fejjel Kép Szóval tesók vagyunk a pirosságban, de szerintem én durvábban, mint te Kép Megnyugtattalak? Kép

kikocska

Eszter!
Aki kiváncsi rátok kismami de nem tudott elmenni a talira az miért nem nézheti meg a képeket??KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tegnap meséltem, hogy a babák nem csúnyák születéskor. Ha nem haragszatok - bár ide nem nagyon szoktatok képeket rakni - én raknék 2-t. Egyik 1-2 percesen, a másik 1 naposan készült.
Méghogy nem szépek!Kép (pedig még haja sincsKép - mai napigKép)

Kép

Kép

Katy, vigyázz magadra! Én se hittem el, hogy a a végén már nem ugrálunk, míg 7 és fél hónaposan át nem estem a vasalózsinóron (persze, amíg melegedett a vasaló, egyszerre öntöztem, és töltöttem újra a párásítót, így letámaszkodni is alig tudtam, a sebészeten kötöttem ki egy hét múlva, mert lekezeltem a sebet a térdemenKép. Szóval nem ugráltam utána - apa szerint nincsenek véletlenek -, de szülés előtt pár nappal már be tudtam hajlítani a térdem, a varrtól.

Savitri, talán te írtad, vagy Eszter2004, hogy sokat görcsöl a lábatok. Szülés után elmúlik, kitartásKép Állapotosan nem volt olyan éjjel, hogy legáb eszer el ne kapta volna a görcs(napi 2x3 magne B6, calc.sandoz, miegyebek ellenére)Egy rettegett gondolatom volt, hogy szülés közben, égnek emelt lábakkal begörcsöl a lábam - bejöttKép Egymás után mind a kettő. Így hangzott a párbeszéd:
'Fáj, fáj'-én. 'Nyomjon Krisztike'-jött a válasz. 'A lábam fáj'. Komolyan mondom olyan vicces volt a helyzet, ugrott a doki, a szülésznő, és kimaszírozták. (Ja, előtte egyszer vizsgálat közben is előfordultKép)
Szóval szülés óta semmi. Innen fogom majd tudni, hogy útrakelt a tesó?Kép

Hú, bocs, hosszú lettem, de lassan 9 hónapja szinte ezerszer átéltem a szülést gondolatban. Annak idején boldog-boldogtalant bombáztam a szüléstörténetemmel, de hoggyétek el, meghatározó élmény!

Pusza,

Jó éjt!

Kriszta
móki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?