Zsuzsi!
Hát, Dorka nagyon ügyes kiscsaj!
Romola még nem fog meg semmit tudatosan, tehát nem nyúl semmi után. De ha valami a kezéhez hozzáér, arra jó erõsen ráfog, alig engedi el.
Ja, és persze mindent tuszkol bele a szájába.
Tegnap rájött, hogy ki tud adni valami sikítással vegyes kiabáló hangot, ma jó sokat gyakorolta...
(Még jó, hogy nincsenek szomszédok.
)
A fordulás nálunk is messze van még. Rominak is a pelenkázó a kedvenc helye, és rájött, hogy ha alulról pucér (pelusozás közben), akkor el tudja rúgni magát egy pár centire. Ezt nagyon élvezi. Igaz, van alatta egy textilpelus, de azt mesterien felgyûri, és máris szabad a pálya.
Ilyenkor nagyon oda kell figyelni arra, hogy nehogy lepogyogjon!
Annak ellenére, hogy imád hason aludni, éber állapotban utálja a hasonfekvést. Rettentõen megsértõdik ilyenkor, ahelyett, hogy a fejecskéjét próbálná emelgetni, nyekereg, hogy fordítsuk meg. Ezen egy picit megijedtem, de ha felveszem a karomban, természetesen remekül áll a helyén az a baba-buksi!
Romi szerintem még mindig nem szeret fürdeni, de amióta együtt fürdünk, azóta legalább nem visítja végig.
Napirendünk még nincs, és õ sem eszik többet 120 grammnál (ez nekem furcsa, mert már 1 hónapos korában is ennyiket evett, sõt, ritkán 180, illetve 220 grammot is). De hát õ ici-pici volt, gyorsan kellett nõnie-híznia.
A méreteit majd holnap leírom, ugyanis már kb. egy hete mérlegeltünk!
A gátsebrõl: nekem nincs, de az unokahugom is sokat szenvedett. Amikor a hat hetes kontrollra visszament, ülni is alig tudott, a doki szerint persze minden rendben volt. Aztán keresett egy másik orvost (a Péterfyben a dr. Boros Juditot), aki "átvarrta" és pikk-pakk meggyógyult. Szóval, én nem tudom, a többiek mit mondanak, de lehet, hogy neked is másik dokit kellene keresned.
Olyan könnyen mondják, hogy "Ó, kismama, ez még eddig és eddig fájni fog"! Hát, nem tudom, ha nekik fájna, azt is ilyen könnyen kezelnék?
Márti! Nagy-nagy gratula Árminnak a fordulás miatt!
Sziasztok: Laura