Sziasztok,
ma voltunk a dokinál méreckedni. Ma 6 hetes Bence 55cm és 3950gr(51cm/2900gr-al született).
Úgy örülök, hogy ennyit gyarapodott, mert nagyon bizonytalan vagyok az ügyben, hogy van-e elég tejem.
Most 3 óránként eszik a gyermek, de mindkét cicibõl és kb. 45 percen keresztül, ez azt jelenti, hogy nincs elég? Mi lesz velünk késõbb, mikor már több tejre lenne igénye? Lesz-e elég tejem?
Ma az orvosnál egy anyuka megkérdezte,hogy nem kell-e anyatej(7hetes a babája), NEM-et mondtam, de így utólag már bánom, mi lesz, ha nem lesz elég tejem?
Iszom a tejtermelést növelõ teákat, homeo bogyó és tejtermékek is játszanak, de lehet, hogy ez is kevés. Mit lehetne tenni?
Norka
, Kangi
nagyon irigyelek benneteket, mint a lányos mamákat, hogy a baby jól szopik és van tejcsi is. Tök jó!!! Gratulálok.
És olyan jó, hogy megint együtt topicolounk.
Brokkoli,
köszönöm az üdvözlést én is örülök, hogy megint együtt "vagyunk". Nagyon helyesek vagytok a profilos képen.
Zulu,
ez a darus történet írtó édes volt, hangosan nevettem rajta. Páromnak is nagyon tetszett, mikor jöttek hozzánk vendégek rögtön elmesélte nekik. Köszönet érte!
Tegnap éjjel megint nem aludt az én drága fiam. Evett, majd bealudt a cicin, de amint az ágyába tettem felébredt, ezt játszottuk 4.30-6.00-ig(olyan édes volt, hatalmasakat vigyorgott, gondolván, hogy ezzel ki tudja engesztelni, fáradtságtól kornyadozó anyját
és igaza van, bár egy kis alvásnak is örültem volna), amikor is a mellkasomra fektettem és befeküdtem vele az ágyba. Mondanom sem kell, hogy 8ig aludt. Most már jó ideje így alszik el és van, hogy lerakni sem tudom. Csak hát számomra nem igazán pihentetõ, ahogy nyomja a mellkasom és megmozdulni sem tudok. Lehet, hogy már most jól elrontottam???
De mit csináljak egy ilyen pici babával, ha másképp nem tud aluszikálni???
Beszti,
Bence is szeret hason aludni, gondolom ezért is érzi jól magát a mellkasomon, így nyomja a pocakját és sikerül megszabadulni a gázoktól. Viszont én nem merem hasom aludni hagyni az ágyában. Nem mintha a mellkasomon aludva nem lehetne baja...mégis. Napközben más, mert akkor figyelgetem, de éjszakára nem merem úgy hagyni. Kb. 2 napja hogy megint nagyon kegyetlenül kínozzák a szelek, szegény állandóan görcsösen sírva ébred, aztán van, hogy visszaalszik, de van hogy nem, úgy sajnálom. Hiába az édeskömény tea, a masszírozás, csak a mellkasomon fekvés segít. Gondolom ilyenkor a pocakon fekvésen túl a közelségem is megnyugtatja.
Te mikortól hagytad éjszakára hason Nátánt?
Szelekre valami jó tipp???
Holnap megyek a Szt.Istvánba a Szoptatás ambulanciára a mellemben levõ csomó miatt, remélem tudnak segíteni, mert nem szeretném, ha azért lenne kevesebb a tejem, mert el van zárodva a tejcsatorna. A mellgyulladásról nem is beszélve.
Majd rákérdezek erre a hidrogén peroxidra is. Nem tudom mi segített, de valamivel most jobb a helyzet mellbimbó ügyben, bár hajnalban ált. nagyon fáj.
Használtam rá Garmastant-nekem nem vált be, Hydrogén peroxidot és Ung.Contra Rhagad nevû krémet, nem tudom a kettõbõl mi volt rá jó hatással, de most kicsit jobb.
Bocs, hogy nem igen tudok hozzászólni a dolgokhoz, de még nincs annyi idõm, hogy végig tudjam olvasni a napi termést, de igyekszem
.Pusssza
Timici+Bence, aki ma 6 hetes