Hahó, gyors felugrok, mert két napig minimum megint nem lesz rá lehetőségem...
Szylvi: Jó mozizást Nektek! Mi is kaptunk hugomtól 2 db-ot, amit ezen a héten lehet felhasználni, de nem volt/lesz idő
, holnap reggel irány Balcsi, s csak vasárnap este jövünk.
Potternak én tán csak az első részét láttam, most hanyadikat játszák már??
Csenge is aktív, sokat mozog, de emellett csuklik is soxor.. ma is nemrég rázendített. úgy sajnálom szegénykémet, nem tom, neki milyen érzés lehet, magamról tudom: én nem bírom...
Ildi
természetesen megy a drukk, sok sikert, könnyű szülést kívánok, és jó egészséget mindkettőtöknek! Remélem, mikor legközelebb feljövök, már várni fog a jóhír
Ha nem jön be a fürcsi, ill. nem elég hatásos, bújj össze apával
az tuti meghozza gyümölcsét.
Manóci: annyira drága Hanna baba!!! És ez a haj! Nem semmi, más babáknak alig van, és kopik is, de neki
Edina: jó nektek, már lassan kész minden a babutok érkezésére, nekünk még nincs kiságy, se pelcsiző. Bár a múltkor elmentünk a Babadiszkontba, (Lehel tér) ott találtunk is fenyőből olyan pelenkázós kiságyat, aminek elemeit később herővé, kisasztallá, meg 3 fiókos polccá lehet átalakítani, de mégsem vettük meg, mert mi van, ha valahol jobbat találunk. Időnk viszont alig van, mármint, hogy kettesben menjünk, mert Joci korán megy, későn jön. Építőiparban dolgozik, ilyenkor van szezon... Szégyen, nem szégyen, még a megrendelt babakocsiért sem volt időnk elmenni.
Ill. mennék én, ha lenne kocsim, már alig várom, hogy "üresbe" toljam egy próbakört
Mózest mi kapunk kölcsön, barátnőmnek volt a babakocsihoz, így mondta, ne vegyünk, ők már nem használják.
CSilla, megy neked is a drukk tejcsiügyileg, és tényleg ne stresszeld magad, az nem segít.
Babyborn: üdv minálunk, sajna mivel első babámat várom, tanácsot (még) nem tudok adni, de kívánom, hogy mihamarabb rendbejöjjön a pocakproblémátok!!
Ha lesz időd, tölts fel képet magatokról!!
Mindannyiótoknak szép hétvégét, és kitartást a hőségben (már ha igaz a rémhír, és ismét pukkasztó kánikula lesz
)
Oh, még egy kérdés: volt már valaki közületek a Csodák palotájában/Jövő házában? Kristófka (nővérem fia) nálunk lesz 3 napig, de nem tudom, egy 5 éves gyerkőcöt mennyire kötne le...Bár, ahogy a neten néztem, elég színes a paletta, és tán minden korosztálynak található ott érdekesség, amit ki lehet próbálni.
üdv