Kangi
Akkor innen a gyanúm, uis rengeteg gépészt ismerek, bár én 94.ben kezdtem a fõsulit Dunaújvárosban, de jártam sok helyen még emellett bulizgatni. Moulin Rouge-ban viszont még nem voltam. A férjem munka mellett fejezte be a Gábor Dénest, pont 30 hetes kismami voltam, amikor a dipo osztója volt tavaly. Már szép nagy pocakom volt.
A pelussal mi is így voltunk, ha alszik akkor hagys aludni, majd utána kicsréled + ágyat húzol. Majd a kaki is ki fog folyni a hátáig, de aztán majd rendezõdik ez a dolog. Én csak azt nem értettem, hogy Dani mikor hason rottyantott be, akkor lett a háta közepe is csupa kaksi
Túlnyomás volt vagy mi
Ha pedig szomjas, adj neki cicit, el azzal a teával. Miért akarod húzni az etetési idõt? Dani az elsõ hónapokban meghatározhatatlan idõpontokban evett, még 5 hónaposan is 2 óránként, most már 3-4-et is kibír.
A tejcsi uolyan szomjoltó, és Julcsi tudni fogja mennyit kell ennie, nem fogod túletetni!
Dani pl. még csak most kezdett el forralt vizet inni, de azt is csak ha eszembe jut, mert inkább cicibõl oltom a szomját.
Kataa
Van pénzük, nem ez a gond, egyszerûen utálja a magyarokat és ami amcsin kívül van. Szóval nagy bunkó amerikai, tisztelet a kivételnek.
Kösz a pelus ajánlatokat!
Babatej
engem kifejezetten lebeszélt róla a gyerekdrnõ mikor meglátta mik vannak benne.
Persze lehet kipróbálom.
Ma kifõztem az összes cumisüveget, mert már csak 2 hónapja állt a szekrényben, nem használtuk. Régebben kaptam anyukáméktól Avent Magic itatót, abban kap Dani forralt vizet vagy néha gyümilevet + pohárból. A többit pedig kanállal.
Pocok
Én a szoftverrel kapcsolatban nem csesztem le senkit, ,ha esetleg nekem szólt volna. Tudnék még véleményt írni egy 500 gépes nagyvállalati hálózat távlatából Windows kontra Linux témában, ahol az elõbbi nyerne, de nem teszem, ,mert ez babafórum, nem ide tartozik. Mindenki hazsnáljon azt ami neki bevált. Én is rendszergazda vagyok
Brokkoli
A kozmim írtja gyantával én meg hol epilálógéppel, de az sokáig tart, vagy néha borotvával, amiért a kozmim mindig lecsesz. Állítólag a Veet gyantaûája is jó, de még nem próbáltam.
Rit
Én is ilyen könnyen szültem, 3kor értünk be, ,én sem hittem, hogy ez az lesz, csak hát rendszeresek voltaka fájások, ,de egyáltalán nem voltak bikaerõsek, azok csak a burokrepesztés után. 3 óra alatt "végeztünk" mi is.
Sasha
Én is mozgok most már rendszeresen középerõs tornát, de nem vettem észre, hogy a tejtermelés rovására ment volna, sõt. egyedül mellizomgyakorlatokat nem nagyon szabad csinálni.
Andy
Nekünk uezek a tüneteink voltak, vidám volt a hõemelkedés ellenére, piros torok , piros popsi kicsit étvágytalan. Drnõ szerint enyhe vírus, most ez a divat.
Ági
Ismerõs ez az "énvagyokazutolsóamelóhelyen" és tipikusan nocsaládosok, vagy "nem érdekel a családom" típusok. Persze szerintem nem töltötték effektive munkával az idõt, az tuti!
Djeszter
Én is sima ásványvizet forralok fel, azt kapja Dani, nem csapvizet. A fõzikhez is a zöldséget abban párolom.
Ismerõs ez a hasizom erõsítõ. Én a vajúdáshoz kapott labdámon szoktam hasizmozni + Dani.
Gomolyu
Rendszergizdáskodom, éppen egy Windows 2000 átállásban vagyunk benne. siemens világban most ezt találták ki + van egy rendszermodul, amit én adminisztrálok + doksiírások(ez utóbbit nagyon nem csípem). Röviden ennyi, hosszan nem írom, mert sokan nem értenék.
ilke
én 1x csináltam céklát, hát elég pocsék íze let, ,dani sem volt odáig érte, nem is csináltam neki többet. mondjuk énmég sosem ettem céklafõzit.
Kipróbáltuk a Hipp spenótos burgonyáját, háááát, ,valami borzalom, dani sem ette meg. Az én fõztömet jobban komálja.
Fogzás
Chamomilla
Nem mindenkinél válik be. Drnõ-t kérdeztem, hogy majd használhatjuk-e, azt mondta, hogy akkor jó egy homeos szer, ha valamennyire egyezik a hatóanyaga a gyerek természetével. ezt ált. nyughatatlna nyûgösködõknek szokta ajánlani, azoknál be is vált, de mivel dani nagyon kis nyugodt és kiegyensúlyozott, csak ritkán sír így neki nem jó.
Zsani
Mint szakértõ, írnál az agyhártya elleni oltásról, hogy érdemes-e beadatni. Mi sokat járunk más babákkal közösségbe, talán nem ártana, ha kapna.
üdv:
gumicukor és dani