Sziasztok lányok!
Mea culpa a négyzeten mindenkitõl, amiért már évtizedek óta nem jelentkeztem... Az élet év elejétõl egy percre sem szünt meg rohanni nálunk, ugyanis a költözködéssel voltunk elfoglalva. Épp 3 hete, hogy elõször az új lakáskánkban aludtunk. Ez az utóbbi 3 hét a költözködõs dobozok, bõröndök kipakolásával telt, egy dobozzal órákig voltam képes rohangálni, hogy mit hova tegyek belõle. Egész jól sikerülhetett a rendrakás, mivel azóta nemigen találok elsõre semmit sem. Na persze mindeközben pedig az idõközben 3 hónapossá cseperedett Bálint bébink nevelgetése, felcseperítése a fõ attrakció.
Bálintról az érdeklõdõknek: Tegnap voltunk a 3 hónapos oltáson, hõsiesen végigcsinálta az oltást, annyi hangja sem volt, hogy "nyekk", a dokinéni megkérdezte, hogy "most miért nem sír?" Na persze én voltam a legboldogabb, hogy nem sírt. Azóta sincs semmi baja, még hõemelkedése sem volt. A tegnapi mérések szerint 6400 gramm és 64 cm. Szeretném elmondani, hogy nem dagi babánk van, hanem olyan kis izmoska, erõske. Tikket kérdezzétek, ha nem hiszitek
Én, az abszolut "elfogulatlan anya" azt tudom Róla még mondani, hogy egy roppant nyugodt, kedves, mosolygós, nem sírós baba, végigalussza kb. másfél hónapos korától az éjszakákat, ami kb. este fél 10-tõl reggel 6-ig tartó alvást jelent. Kb. két hete kezdett el a csörgõivel, rágókáival játszani, ami azt jelenti, hogy fogdossa õket, néha-néha már két kézzel, a szájához viszi a tárgyakat, nyalogatja õket. Van egy plüss macija, az folyton csupa nyál. Bálint "cumista", ez azt jelenti, hogy cumifüggõ, azaz van cumija, és soxor használja is, azaz nekem kell segíteni használni. Ha netán nyûgös vagy álmos, akkor csak a cumi kell és semmi más. Éjjel ha kiesik a szájából, akkor kéznél van a nagyujja, azzal folytatja tovább az altatást.
Továbbra is tápszeren él (napi 5-ször), amint a fenti adatok mutatják, elég jól
Ezen kívül teáztatom is, eléggé szomjaska tud lenni. Ennyi, "röviden".
Nyuszimanó
Nagyon jól esett, hogy eszedbe jutottunk, én is rengeteget gondolok Rátok, soxor mesélek ismerõsöknek egy csodálatos anyáról, aki hõsiesen végigasszisztálta korán született babája életének elsõ pár hónapját. Azóta is le a kalappal Elõtted, Elõttetek
Menta
Jó ég, így elment az idõ, hogy már 6 hetes a babád??? Csak ámulok
Jó egészséget, sok boldogságot Nektek
Rebiiiii
Üdv Neked és cupp
Készülök én is a baba-mama tornára a MÁVba, remélem, összefutunk
Várom én is a beszámolót, hogy milyen a torna.
Zafi, ugye Ti is jöttök??? Szia
Írok, írok, válaszolok nemsokára, most jutottam csak hozzá a géphez, igyekszem ismét felvenni a ritmust, és fenntartani a kapcsolatot a külvilággal.
Hát most ennyi, jön a kaja-time.
Mindenki mást is természetesen üdvözlök a topicban, örülök, hogy ennyien vagyunk
Ja, meddig "illik" ebben a topicban maradni? A baba korára gondolok...
Legyetek nagyon jók, cuppantás mindenkinek,
Beja és Bálint (3 hónpos)
UI: A profilomat igyekszem rendbetenni, asszem már fent is van egy kép Bálintról, bár ott még csak 4 napos (nemsokára lesznek friss képeim is), próbálgatom (azaz bénázgatok), mit hogyan kell.
Cupp!