Sziasztok,
Végre ide jutottam!Most várjuk a védőnőt, Hannus alszik eszti Ugrifülest néz
Én meg.......
Petra, ez nem semmi
szegény gondolom, hogy megijedtél!!!De én is csak arról hallottam mint amit Dóri írt!
Esztert mi Esztinek, Manócskának, Cicusnak hívjuk!Mikor mi jön a szánkra!Ha mérgesek vagyunk Eszter!!!!
Eszterkéd csuda édes!
Dóri, hát én is így vagyok vele, hogy szívem szerint itthon maradnék hannussal is 3 évig, de nem hiszem, hogy bírjuk majd anyagilag!Ugyanis most is nagyon megéreztük, hogy Esztivel itthon voltam.Azért az a havi 23 e ft?!!!Naggyon gáz
És már 2 gyerekkel, még gázabb!Sajna nekem nagyikra így nem lehet számítani, anyu már idős, anyós pedig még nagyon aktív!
Tehát t napi szinten lekötni, nem is menne bele, szerintem!Meg messzebb is lakunk egymástól.Szóval én sajna asszem bölcsis lesz Hannus 2 évesen!De csak 4 órában szándékozom visszamenni, mert napi 8-ban nem tudnám őket lerakni ovi+bölcsi, meg összeszedni, meg még az otthoni dolgok,ááááá!
Ez a terv.Aztán lehet addig nyerünk a lottón, és akkor sza....ok az egészre
Ja, jut eszembe, Esztit nem vették fel az oviba
amíg a kórházban voltunk akkor kaptuk a szívhezszló levélkét!Sajna számítottam rá, de ha jövőre sem veszik fel balhét csapok!!!
Műtéttel kapcsolatban teljesen igazad van!De úgy tudom a dokik KHT-ba mennek át a Mávos rendelőbe!Mert külön válik a kórháztól a rendelő is.Amúgy csak 2 orvos marad a többit menesztették.Gulyást is
Nagyon durva ami ott van, én is úgy örülök, hogy még éppen ott tudtam szülni, és ahogy akartam!Egy hete jöttünk haza, most meg szét van már bombázva ott minden
Nelli, nagyon nagy gratula Brigihez!!!!!!És ügyes vagy a gyors szüléssel!!!nekem ez nem ment
Viki, nekem is ikrek voltak Eszti!!!De a 12.-ik heti Uh-n már mondták, hogy a tesó felszívódott!
Köszi a gyerkőceim nevében is a dícséretet!
Csilla, nem semmi ez a gyerekdoki!Hány éves?Mert nagyon ritka mostanság aki nem az igény szerinti szopit szorgalmazza!Szerintem, ha te másként érzed jónak a dolgokat akkor nem kell mindent bevallani neki!Az anyai ösztönöknél nincs jobb!A mérés meg néha kell, de nem állandóan.Mert a végén annyira bestresszelsz, hogy elmegy a tejed!Esztit én is mivel első gyerek volt sűrübben mértem.Hannust már nem.Néha ha eszembe jut egy héten 2x megmérem mennyit evett és kész.Ja, meg a védőnőm is azt mondta egy héten elég 1x mérni egy meztelen súlyt!
Ildi, megy a drukk
Jovika, neked is, remélem minden ok!
Edina, ne izgulj!Tudod nekem végíg kicsizték Hannust!Én is nagyon paráztam, aztán valóban nem lett nagy baba, de semmi baja, és ez a lényeg!Téged is ellenőriznek, ugyhogy észrevennék, ha lenne valami.De nincs, nyugi!
Amúgy érdekességképp megnéztem itthon Eszti születési papírjait, és a fejük pl. tök egyforma volt, mindkettőnek 34cm!Pedig Eszti 1/2 kg-al, és 5 cm-el nagyobb volt mint Hanna!Szóval igazodj ki!