Heló!
Tunka, örülök, hogy a szakértők is megnyugtattak! Minden ok lesz!
Maminti, nagyon édes az UH képed, hihetetlen, hogy a mi gyerekünk már milyen régen volt ilyen pici. Nagyon megy az idő, minden pillanatot ki kell használni!!!
Diéta....R.R. nagyon felejtő.... nekem meglehetősen ellenszenves, sőőőőőtttt!!!! És a 6 kiló irreálisan kevés.
Erről jut eszembe: nekem is lőttek a mai egészséges terhesmenümnek, mert csináltam csokipudingot, alatta piskóta, rumostejjel megöntözve.....és még mazsola is van benne......annyira megkívántam....
Néha muszáj úgy enni, ahogy kívánom.
Bartika, én is eddig 2 kg-t híztam, szerintem nem gond nálad sem. És szerintem ezt sem kell mással összehasonlítani, mert mindenki egyedien hízik, illetve fogy. Én az elején alig bírtam enni, de nem fogytam. Szerintem ha valaki a normális kajálást betartja, és nem mindennap zsíros kajákat nyom reggel-este, akkor nem lehet nagyon nagy gond.
Én is próbálok figyelni, mert hízékony vagyok, de azért néha muszáj kedvezni is....ez is fontos.
Nicika merre vagy???? Remélem nincs gond!!
Cory, jobbulást!
Alina, én is meglepődtem, hogy már mekkora a babád ennyi idősen. Belegondoltam, hogy az enyém majdnem 13 hetesen volt 6,3 cm, és vajon mekkora lesz 18 hetesen????? Ilyen sokat nőnek????
Hűűűű, de várom már!!!
Puszi
Eszti (15+1)