Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Koszi mindenkinek!Kép

Holdviola!
Ha az ülömagasság a CRL, akkor 6.7 mm. Nagyon pirinyó!Kép

Katicuska!
Biztos minden rendben van, ha úgy érzed! De azért a vérzés durva lehetett! Visszamész dolgozni, vagy végig otthon leszel táppénzen?

Kép
Kép
maminti81

Holdviola! igen megnyugodtam sokat segített benne az hogy tegnap anyyian írtak ezzel kapcsolatba.

Maminti! a Tököly tényleg az egyik legrázósabb út pesten.vigyázz magatokra.mindenki azt szokta ilyenkor mondani hogy a babónak jól meg van ágyazva odabent.ha busszal jársz próbálj meg mindíg leülni. persze tudom hogy ott mindíg nagy a tumultus.meg nem biztos hogy egyértelmü jelei vannak mindenki számára hogy pocakos vagy.

Alina! ilyen nagy már a baba. azt hiszem én is jól meg fogok lepődni mert a 13.héten 77 és 74 mm-esek voltak.és legközelebb a 17 héten már óriásiak lesznek.
tunka

Sziasztok Mindenkinek!

Maminti, látod én is bemásztam ebbe a topic-ba. Gratula mégegyszer!

Lányok, köszönöm a segítséget a nyaki redővel kapcsolatban.

Én a 9. héten vagyok, még mindig két kiló mínuszban. Pedig nem is hányok, csak nem bírok egyszerre sokat enni.

Katicuka!
Nekem ma egy hete volt piros darabos vérzésem, de méhszájsebem és valami polipom van "csak". Nekem megnézték a babát, vele semmi baj. Tessék kikövetelni az UH-t!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

LylyKép

Aha nagyon gyorsan nő, viszont én abszolút nem érzek magzatmozgást. Pedig ha megnézem a pocimat, elég szűk lehet odabennt a hely egy 16 cm-es babócánakKép
Volt már hogy valamit éreztem, de mindig rá kellett jönnöm hogy a belkóim tréfálkoznak velem.Kép

ZsuzsófiKép

Neked is gratulálok a babádhoz,és hát persze hogy egészséges!!!!
Vendég

katicuska! igaza van Szelivi-nek ki kell követelni az uh-t.ha mégse sikerül menyj el egy 4D uh rendelőbe.ilyenkor úgy is minden pénzt megér ha az ember megnyugszik mert látta a babáját!
tunka

TunkaKép

Háát valóban nagyon meglepődtem, mert 10-12 cm-re számítottam, de max 15-re. Hihetetlen.
Neked is biztos lesznek olyan 15-16-17 cm körül.Jó nagyok!!!
Neked már biztos jó nagy a pocid?Kép
Vendég

Alina!
Szerintem most 2 hete kezdett el nőni.már nem olyan mint egy jól lakott ovodásé.bár annyira nem szembe tűnő.reggel ici pici estére megnő.de van nacim ami rámjön.a párom mindíg mosolyog amikor otthon lófrálok ,úgy tetszik neki.amit vettem kismama nacit 36.os de az még elég bő.
tunka

Sziasztok!
Ma, hogy betöltöttem a 12. hetet, megvolt az első utcai hányásom is. Úgyhogy ma nem vagyok topon, majd jelentkezem.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

TunkaKép

Nekem is csak 1-2 hete van az, hogy reggel is már van hasam. De estére most is pár centivel nagyobb.
Viszont a hányingeremet 12.héttől mintha elvágták volna!Ami persze nem bajKépKép

Cory
Szegénykém!!!! én mindíg ettől rettegtem, hál'istennek nem volt rá példa.
Vendég

Cory,

jobbulást neked!!! KITARTÁS!!!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Cory!!! Szegénykém! És eddig nem is volt soha róka, csak most így a 12. héten? Most is rosszul vagy?

Hát lányok én ezzel a hízás dologgal küzdök most írtóra. Esténként rámjön a falás és bár napközben sok gyümit és egészségeset eszem, nem ér semmit, mert este elrontom az egész napot és a kiló is ugrálnak rám. 10 hetesen nem normális, hogy már 2 kiló rajtam van. Ilyenkor a többség lefelé megy... Az ismerőseink körében mindenki azzal riogat, hogy nem szabad 35 kilót felszedni és vigyázni kell... a hócipőm is televan és most még jobban utálom Rubint Rékát, mert ő sugallja ezt az egészet... Kép
Na jól kisírtam magam, most már jobb... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika,
ne aggódj!!! A hízás sem egyforma, és nem biztos, hogy az a jó, ha fogy valaki a terhesség első harmadában! Én is kb. 2 kg-ot híztam idáig!!!
A kolléganőm 18 kg-ot szedett fel mind a két gyermekével, mindkettő csinos fiatal lány és srác, ő pedig olyan most, mint a nádszál, pedig jó nagyokat fal. A 18 kg "kellett" neki, az orvosok sem szóltak, mert a babák egészségesek voltak. NYUGI!!! Rubint Rékát én elfelejteném a helyedben...

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Fú, nem bírok mindent visszaolvasni, rentgeteget írtok. Hogy van ennyi időtök??? Ma mentek a gyerekeim először suliba, a lányom elsőbe, a fiam 4.-be, a házunkat kívülről festi 4 db. festő, idebent a ház szalad. Alig van lelkiismeretem leülni a gép elé, este meg már olyan fáradt vagyok, hogy beesek az ágyba, pedig eddig éjjeli bagoly voltam

Cory!
Az én vizeletemben is voltak nem kívánatos dolgok, pl. vörösvérsejtek is, a háziorvos ismétlést kért, és ott már minden negatív lett (2 hét különbség volt a két vizsgálat közt), szerintem csak nem mosták jól ki a kémcsövet, amibe laborb öntene kellett a vizeletet.
Ne aggódj!

Lányok!

ÉN most nagyon-nagyon meg vagyok fázva, fáj a torkom + a fejem. Már vettem be homeopátiás készítményeket + egy csomó C vitamint, mézes tea, de semmi javulás.Kép
Tud valaki valmi jó gyógymódot???

Üdv mindenkinek, az újaknak is !
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Maminti,
abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a diplomamunkámat írom, bár elég messze van az intézet, fenn a Normafán, én meg a 18.ker-ben, de magam osztom be az időmet. így nincs táppénz (de lóvé se)

Szelivi,
ilyen gondjai annak idején a húgommal anyunak is voltak de a tesóm egészségesen született.
A méhszájsebével nem csináltak semmit, csak rendszeresen ellenőrzik.
De tudomásom szerint a polipot el szokták távolítani (de lehet, hogy csak szülés után)
javítsatok ki, ha tévedek!

Tunka,
jövő héten vagy így, vagy úgy, de megcsináltatom az UHt!

Cory,
eddig én se hánytam, de épp ezen gondolkoztam ma a metrón ülve, hogy örülnének az utasok ha kitenném...
Szóval első harmad vége-ide vagy oda, ez a probléma sajnos megmarad.

Tegnap én is felvettem az új nacimat, a kispapa meg jót kuncogott, azt mondta olyan, mintha egy zsákot húztam volna magamra Kép

SOTÉSok!
Hétfőn délben megyek be a klinikára.
Jön még valaki?
katicuska

Bartika
Rékát felejtsd el!!!! Legalább a terhesség idejére!
Nekem is az a bajom, hogy este bazbálok... napközben sima reggeli, sima ebéd, kis adag, és lassan, semmi nasi. De hazaérek fél 6-ra, vacsi 6-kor, amjd 8-kor farkaséhség, és persze "egészséges" kaját, zsíroskenyér hagymával, és társai a menü Kép Kép sajna ez van...

Cory
Jobbulást!

Titati 17+7
titati

Katicuska:
Kispapa...te jó ég! Milyen fazonja van annak a nadrágnak??? Nekem tök ugyanolyan fenékben, combban, mint a rendes gatyámnak, csak a hasa része van kibővítve....
titati

Megmondaná nekem valaki, kicsoda az a Réka?Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Ez édes volt... Kép
Réka a Rubint Réka, Schobert Norbi felesége, aki most várja a második babájukat és azzal vált híressé, hogy azuccsó percig nyomta a fitnesst és büszként vállalta, hogy lehet úgy is babát várni, hogy összesen 6 kilót hízunk ( ami azt jelenti, hogy fogynia kellett, mert a baba eleve több ). Na és őt emlegetik a terhes kismamák MUMUSNAK... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Na, szerintem ez egy nagy butaság! Eleve nem szabad hasizmot eröltetni, ugrálni, nagyon megterhelni a szervezetet. Nem véletlenül szed fel az ember magára min. 13 kg-t! Emiatt ne legyen rossz érzésed! Nekem a babaváráshoz hozzátartozik a gömbölyödés. (Söt, várom is, mert eddig gebe voltam...Kép)

Kép
Kép
maminti81

Titati,
te is zsíroskenyér?Kép
én meg nyársalás, csurdítás, sok-sok hagymával... Ha hétvégén jó az idő, és a budai hegyekben túrázunk, akkor is ez lesz a menü.Kép Nesze neked diéta!!!

Rita,
nekem 3 napja duzzadt a bal oldali torok alatti nyirokmirigyem, folyik az orrom (parittyakötést kellene alkalmaznom, így csak csendesen szipogok), és hatalmasakat tüsszentek. Szegény kicsim biztosan csodálkozik a lökéshullámokon... Abban bízom, hogy neki nem ártok, és jól ki van párnázva...Kép Nekem most a savanyúkáposzta jn be sok-sok citromos-mézes tea (éjjelre is tegyél az ágyad mellé termoszba, és igyál), napközben grapefruitlé mézzel.
Jobbulást!!!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Fiúk aludtak, miközben befutott Gyöngyi a 8 hetes Tamással. Balu Tamás sírására ébredt, de az ágyából csak engem látott, a babát és Gyöngyit nem.
Balu: "Kibújt a pici baba?"

cory
Budapest

Heló!

Tunka, örülök, hogy a szakértők is megnyugtattak! Minden ok lesz! Kép
Maminti, nagyon édes az UH képed, hihetetlen, hogy a mi gyerekünk már milyen régen volt ilyen pici. Nagyon megy az idő, minden pillanatot ki kell használni!!!

Diéta....R.R. nagyon felejtő.... nekem meglehetősen ellenszenves, sőőőőőtttt!!!! És a 6 kiló irreálisan kevés.

Erről jut eszembe: nekem is lőttek a mai egészséges terhesmenümnek, mert csináltam csokipudingot, alatta piskóta, rumostejjel megöntözve.....és még mazsola is van benne......annyira megkívántam....Kép Néha muszáj úgy enni, ahogy kívánom. Kép

Bartika, én is eddig 2 kg-t híztam, szerintem nem gond nálad sem. És szerintem ezt sem kell mással összehasonlítani, mert mindenki egyedien hízik, illetve fogy. Én az elején alig bírtam enni, de nem fogytam. Szerintem ha valaki a normális kajálást betartja, és nem mindennap zsíros kajákat nyom reggel-este, akkor nem lehet nagyon nagy gond.

Én is próbálok figyelni, mert hízékony vagyok, de azért néha muszáj kedvezni is....ez is fontos. Kép

Nicika merre vagy???? Remélem nincs gond!!

Cory, jobbulást!

Alina, én is meglepődtem, hogy már mekkora a babád ennyi idősen. Belegondoltam, hogy az enyém majdnem 13 hetesen volt 6,3 cm, és vajon mekkora lesz 18 hetesen????? Ilyen sokat nőnek????

Hűűűű, de várom már!!!

Puszi

Eszti (15+1)
Vendég

Titati,
nekem is csak a hasrésze különbözik, de ugye sokkal magasabb a dereka és Peti a csípőnacijaimhoz van szokva
katicuska

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök...O

Gratula az új babásoknak, és az ultrhangosaknak! Örülök, hogy minden mamival és babóval minden rendbenKép

Mi is voltunk tegnap uh-n! 10 cm a CRL, nyaki redő 1,9 mm!Kép A doktornő, aki csinálta az uh-t, azt mondta, inkább már a 16.hetet töltjük,de én maradok csak a mensi szerint! Azt mondta, minden szabályos, minden rendben (ezért is lepődtem meg, hogy ilyen nagy a te babád Alina)! Olyan jó volt megint látni, bár nem volt most olyan kis aktív! Biztos korán volt neki a 9 óraKép De megmutatta mindenét, hogy minden rendben: kéz, (még az ujjait is) láb, gerinc...csak azt nem, hogy mi van a 2 lába közöttKép Állandóan keresztbe teszi a lábát, mikor a combjához érünkKép A párom azt mondta, biztos kislányKép
A munkások megszálltak minket, megy a nagyüzemKép

Cory: jobbulást, nekem még mindig nem igazi a vizeletem, nekem Semicillin-t is kell szednemKép

Rubint RékaKép...Kép

Bocsi, ha vkinek nem reagáltam!

Anita (14+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

A nátháról még 1 szóban:
Felhívtam ma a háziorvosnőmet, akinek mellesleg 4 gyermeke van, és kérdeztem, hogy a náthámra szedjek-e valamit? Nem ártok-e a babának, ha nem kezelem megfelelően?
Azt mondta az ég világon semmit ne szedjek, a babának nem árthat a megfázás.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Bartika: Én most vagyok a 18. hétben és +4kg-nál tartok. Hiába volt a múlt hétig hányingerem, akkor múlt el, ha ettem. Hiába igyekszem egészségeset enni, ha nem mozgok!
Eddig a vetéléstől féltem, most meg, hogy kinyílik a méhszáj (az előzőnél 22. hétenKép ).
Azért megpróbálok kíméletesen tornázni.

Cory: Sajnállak a hányás miatt és meg tudlak érteni. Nekem az első terhességnél rendszeres volt az utcai róka. Hát, szörnyen éreztem magamKép

Ritaa: Nekem is most ment 4.be a nagylány. Neked szívesen ment a fiad suliba? Várta már?

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet érdeklődni az AFP eredmény iránt, mielőtt az orvoshoz kiküldik? Nekem a Szent Rókusba küldték, azthiszem.

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Bocsi a sokáig tartó hallgatásért, de az ágyat nyomtam folyamatosan. Elképesztő, hogy mennyire megfáztam. Most már jobban vagyok, de sajnos kellett gyógyszert szedni, mert anélkül nem javultam, hanem csak romlottam. Kép
A vizelettenyésztés eredménye rendben van Kép, és most már megnyugodtam. ("Csak" 1 hetet kellett várni az eredményre.) És hétfőn végre mehetek dolgozni. Kép Megőrülnék, ha huzamosabb ideig kellene egyedül itthon maradnom.

Ma az egyetemen megmutattam az UH képet a tanszékvezetőnek (aki egyben a témavezetőm is) és velem együtt örült a baba érkezésének. Kép Olyan jó érzés volt...

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!
Na, megvolt a második is. Ez komolyan még mindig romlik...

Anita: neked mi volt a vizeletedben?

Tündi: nekem most az volt rémes, hogy szegény fiúk nem értették, mi bajom, ugyanis velük jöttem haza a játszóról.

cory

cory
Budapest

Cory, szegénykém! Tegnap el is felejtettem írni, mennyire sajnállak! A fiúk nem ijedtek meg nagyon?
Az elején én is mindig úgy izgultam, hogy mi van, ha az utcán kap el... Nem tudom, mi van a levegőben, de ma már megint sorozatos öklendezéssel, hányingerrel keltemKép, bár szerencsére eddig rókakoma elkerültKép És mindez a 16.hét kezdetén...

Vizelet: két keresztes gennyet találtak (bocsi,védőnő és doki szavaival). Tehát vmi gyulladás. Már egy hete szedem a gyógyszert, de még mindig nem tiszta... Nem értem, pedig megpróbálok úgy odafigyelni! Igyekszem sok vizet és kamilla teát inni!

Mariann: örülök, hogy már jobban vagy!

Anita (15+0)

Tegnap elírtam a bébi korát, mert nincs Nicika!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tényleg, vannak olyanok akik eleinte olyan szorgalmasan jöttek közénk, és egy ideje nem tudni róluk semmit (pl. Lettymama). Remélem, mindenki jól van!

Más:
Ti hogy bírjátok megint ezt a meleget! Engem nagyon nyomaszt! Annyira nyügös, nyomott vagyok napok óta!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt Lányok! Üdv mindenkinek!
Gondoltam beköszönök bár röviden, mert ez a hetem őrület!
Suli kezdés (aki hasonló cipőben jár az tudja), hétvégére nyárzáró bulit tervezek és két gyerkőcöm szülinapja is lesz, szóval elvagyok havazva!
A betegeknek jobbulást,gyógyuljatok és a többieknek is szép hétvégét!Kép
Remélem Nálunk ez az Õrület hamar lezajlik, és a jövőhéten már megint több időm lesz feljönni közétek.
Sziasztok!!Kép Kép
Csema 12+6

KépKép
csema

Sziasztok!

Vagyok csak pár napja nehezebben megint van szurkálás és inkább pihengetek.Remélem nem okoz gondot a méhszájnál.........
Közben itt is ovi, suli, nem unatkozunk és ez még csak a kezdet.
Ma megyek fogorvoshoz, jövő hét EKG, és a dokihoz is lassan be kéne jelentkezni.

Hízás:én bálnának érzem magam /az is vagyok/, kb. +2 kg van eddig, de állandóan az evésen jár az eszem.A legrosszabb, hogy a sósat kívánom, így még csak a gyümi sem üti el ezt az érzéstKép
Hasam óriási, néha gyanús mozgolódást érzek, de számomra még nem egyértelmű.

Üdv az újaknak, jó hétvégét, jó pocakosodást!

Becsi 14
becsi
Iklad

Sziasztok!

Már nem tudom, ki kérdezte, hogy jó-e a rózsafaolaj a terhességi csíkok eltüntetésére. Én ezt találtam:
Narancsbőr és Terhességi csíkok ellen:
Citromolaj 20 csepp
Ciprusolaj 10 csepp
Borókaolaj 10 csepp

Vagy:
Mogyoróolaj 100 ml
Rózsafaolaj 10 csepp

Hetente kétszer masszírozzuk be a keveréket a bőrbe.
Remélem tudtam segíteni!

Jobbulást a betegeknek!

Holdviola
8+0
Vendég

Esztipeszti, AnitaKép

Kezdek megijedni, hogy - hogy ekkora, pedig még az elevitet sem szedem már csak hetente 1-szer a hónapja.KépMekkora lesz a 9. hónapra? Jesszus....nem lesz piskóta a szülésem. Ja és én, 170 cm vagyok és 59 vagyok most, (nem túl nagy darabKép) apa pedig 185 magas, szerintem az sem kirívó, nem?

Anita
a 10cm teljesen jó, és a nyaki redőd is szuper Gratula Nektek.

Eszti
Én is nagyon kívánom az édességet. Nem vagy egyedűl!!!Kép
Vendég

Alina!

Én is hasonló testalkat vagyok: 162cm, és 51 kg. Az orvostól is azt kérdeztem, hogy hogyan fog bennem elférni egy gyerek? Erre ő azt mondta, hogy ilyen testalkattal szültek már nála hármasikreket is...
Vendég

Hm. Hármasiker? Akkor még van remény! Kép (172 cm, 51 kg) Férjecském mindig azon aggódik, hogy hogyan fogom a babót a pocimban elbírni...Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok Kismamik!

Jobbulást a betegeknek (én is orrfolyós és tüsszögős vagyok)?(, szép napot, iskolakezdést mindenkinek!
Én a savanyút kívánom mostanság, minden este 20-30 dkg savanyúkáposzta, savanykás áfonyalé, csemegeuborka, citrom, stb...Kép
Nagyon nagy édességevő voltam (habos sütik, krémesek, krémek), ez most erősen visszacsökkent, talán a gesztenyepüré és a krémes maradt halványan, de nem igazán eszem ezeket sem.

Becsi,
nekem tegnap este és ma reggel volt néhány kis 2-3 mp-es görcsöcske (mint a menzinél), lehet, hogy nő a babóca?

Vigyázzatok magatokra!!!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Maminti!

Akkor majd konzultálhatnánk, hogy ki hogyan hízik! Mert ahogy nézem a súlyunk azonos, és a baba kora is!
Vendég

Holdviola!
Oké!Kép Majd versenyzünk, ki hízik többetKép

Lyly!
Én is nagy édességevö voltam, de most valahogy nem megy. Viszont a csemegeubi!Hmmm...Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám a 164 cm-mel és 51 kg-mal!!!Kép
Ja, és 8+1 vagyok ma!
Jól összejött a 4 grácia!
Azt hiszem Mariannka a 4.ik?
Olvaslak ám benneteket, de 2.hete egyedül vagyok a cégnél és nagyon sok a meló!
Puszi minenkinek!
Orsi
8+1
orsi1976

Csajok,teljesen megrémítettek ezekkel a súlyokkal! Ugyan, én nehéz csontú vagyok, de akkor is 63 kg-t nyomok immáron a 171 cm-hez! Ez már a +2 kg-valKép

Ki írta, hogy megvette élete első lapos talpú cipőjét? TAlán Bartika? Nos, írtam már korábban, hogy én is most szereztem be, és imádom! Féltem tőle, hogy csak túl sportosan fogok tudni öltözni, de egész jól variálható! Nagyon kényelmes, nem cserélném el! Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Holdviola, MamintiKép

Az UH vizsgálat után bementünk anyékhoz, hogy megmutassuk a kisunokájukat kazettán, és az anyu levetkőztetett, hogy megnézze a pocimat,hogy hol fér el vajon a 16 cm-es kisbabámKépKépKép
Vendég

Anita!

Ne csináld már, teljesen jó a súlyod!
Van aki ennél sokkal ducibb már az indulásnál!
Na és aztán?
Mondjuk az jutott eszembe, hogy többen írták, hogy fogytak jó pár kilót az első hetekben!
Hááát, lányok, mi nem tudom hova fogyhatnánk az 50 kilónkból!!!!Kép
orsi1976

Orsi!

Örülök, hogy te is itt vagy! Úgy látszik, az 51 a "bűvös számunk"!

Holdviola
8+0
Vendég

Ez jó! Mi vagyunk az "51-es körzet"!!!Kép
orsi1976

Sziasztok!

Illóolajra itt találtam egy cikket!

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=216

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Lányok!

Ne aggódjatok, ti csinos kismamik vagytok!!! Én 164 cm magsasságomhoz 78 kilo vagyok, úgyhogy nem kell kétségbe esni, és (nehézcsontú lévén) engem sem tartanak kövérnek. Bevallom én sem magam. Telt vagyok mindenhol,de mióta kismama vagyok a hasam nő, a fenekem egyre jobban formásodik (párom állítása szerint); két kilót híztam összesen, de ez - állítólag - előnyömre vált.

Úgyhogy aki ennél könnyebb, az tuti, hogy csinos kismama lehet csak!!!
Puszi!
csirippiri

Cory:
Tetszik nagyon a "kibújta a picibaba" sztory Kép
2. taccsod Kép
Nekem egybe esett a bölcsességfogam kihúzásával a taccsos időszakom, és Kali sokáig azt hitte, hogy a fogam miatt vagyok ilyne rosszul Kép Aztán meglepődött, mikor mondtuk neki, hogy most már rég nem arról van szó Kép

Tünde_sződ
Azt hsizem Te kérdezted, hol lehet az AFP felől érdeklődni. A levételt követő 4. naptól, ezen a számon adnak infót, ha bemondod a TAJ számod:
476 4400

Titati 18+2 (azt hiszem)
titati

Sziasztok!

A hízás tényleg alkati kérdés. A 17. hétben vagyunk, 170 cm a magasságom, eddig 57 kg voltam, most 58 kg vagyok... Szerintem a 20.hét után indul be intenzívebb súlygyarapodás, de az inkább a baba, magzatvíz...stb. miatt lesz.(remélem)
Ti sportoltok még valamit?

Márti
márti26

Csirippiri!
Nekem is azt mondta a férjem, hogy formásodik a fenekem. Nagyon örültem neki. Féltem, hogy nem fog szexinek tartani ahogy nő a pocak, de azt mondta szerinte kívánatosak a kismamák Kép
Én a 160 centimhez most vagyok 46 kiló, eddig 1 kgot híztam, de azt mondják többnek látszik.
és a meleget én se viselem túl jól.
Katicuska
11+3
katicuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?