Új privát üzeneted érkezett!

Kikocs!!! üdv vissza a pocakklubba!! tényleg hiányoztááá!

Katiknak én is sok boldog névnapot kívánokKép

télleg, ha már szó esett róla, én sem akadtam ki michelle-kisanyán, hadd mutogassa, szerintem sokan kiváncsiak rá! ha demi moore-nak szabad volt, hát neki mé nem??! és lement már tv-ben? mert megnéztem volna azért hogy mije van, kb egyidős velünk, nem, mármint terhességileg...

ja, voltam ma védőnőnél, fenemód meg volt elégedve velünk!!!Kép még az is jó volt, hogy lemért, és láttam hogy 71kg, és mondta huncutmód hogy ühüm, 70, és megköszöntem, és kifelé, amikor felálltam, aszonta télleg nem híztam sehova, pedig megvan a +10, de csak a hasamra!!! ez jól esett! mondjuk én tudom hogy még tokára is, de ez titoookKép az orvossal meg nem tudtam találkozni, mégsem ért ma rá, majd szerdán, nembaj, azt kivárom...

no, aki megy alidni annak jó éjt, én még itt leszek!!! Orbis, felébredtél már?KépKép, te is jó kisbagoly vagy!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Szép jó reggelt mindenkinek!

Fél nyolc óta csak olvasok!!!!!

Hát, én tegnap nem voltam, de már tegnap is oskta gondoltam rátok:
KATY ÉS KATINKA!BOLDOG NÉVANAPOT!

Némi, Orbis! Szépek a kiskuckok. Orbis, honnan tettél szert arra a szupi fejvédőre?

Kikocska! Örülök, hogy megjöttetek! Hiányoztál!

Bringa! A kisfiad épp oly szép minbta kislányod!! És nagyon csávós a kis szerkója! Várom én is nagyon , hogy hogy volt!!!!

Márti! Bejelentkezem szobáraKép! Mondtam, hogy veled együtt lenni szernék, erre kedvesen megkérdezte a nő, hogy és ha Márti decemberben szül, akkor is jövökKép? Én pénteken megyek ctg-re,tehát: megint elkerüljük egymást.
Köszi a fuvarfelajánlást!!! Arra gondoltam, hogy lehet, hogy hazamenet élnék vele. Szóval, hogy valahogy eltömeközlekednék Katyhez és hazafelé, meg szépen megkérnélek, hogy viygél elKép,JÓ?

Szóval Katy én is nagyon szertnék menni, légyszi nekem is küld el a címet! És hánytól lesz?

Noémi! Én nem voltam ágybakötött,csak most már pinjen kategóriás!
De: tegnap voltam dokinál. Azt mondta, nem tágultam tovább és, hogy két hét múlva, már bármit csinálhatokKép!!!!!!
Bár, megkérdeztem, hoyg mehetek-e uszni és arra nemmel válaszoltKép! Ennyit a bármiről! de azért pasim(aki ma szabin vanKép) örült ennek a bárminekKép!!
Aztán kisunokatesozatm. És mennie kellett a hat hetes nőgyogyira. Tulképpen azért is mentem, hozzá, hogy elkisérem és vigyázok Flóriánra míg őt megujjazza az igen sármőr dokibácsija. És így is lett, és mindenki irigyelt minket, hoyg együtt babaázunk(mert, hogy három hónap lesz a két gyerek között,köztünk meg fél év van ezért olyan ő nekem, mintha tesóm lenne, tökre együtt nőttünk fel)
Na, aztán beugrottunk a Corába, mert közel lekik hozz. ÉS megvettem Hanga első fellépőjét!!! Majd, ma lefotozom és felteszem nektek. Amúgy naygon szép ruhák vannak most a Corába. Érdemes elmenni!

Ja, Márti! Tök jól nézel ki!!!!!

na tsaó mindenkinek!
Rékacs

ja, meg kaptam a pasimtol karácsonyra(mert bolond és már most odaadta) egy olyna székre rekhetó izét, ami fel van fújva és ha rajta ülsz akkor egyenes a hátad és elvileg nem fáj a farkad.Azon keoesztek, csak így tök magasan ülök és nem tudom felrakni a lábam

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Jóreggelt!
Lassan lehet, hogy én is be fogok társulni az éjjelpisilnimenőaztánvisszaaludninemtudó klubba Kép És nyitok hozzá egy reggelágybólkirobbanthatatlanhanemmuszáj klubot is Kép Nem is tudom, hogy lesz ez Kaposváron. Sógornőmék visznek minket, tehát ott leszünk 8-an és 2 háló van+nappali, és mi fogunk az ajtó nélküli nappaliban aludni, ahova az egyik háló is nyílik... Legalábbis eddig így volt. És az otthoniak pedig hajnalbankelők mind a négyen... Érdekes lesz. Na, sebaj.

Márti, egyátalán nem vagy ijesztő, viszont szépek vagytok mind a hárman. Kép

Michelle ügyben úgytűnik én vagyok a prűd. Kép Vagyis Noémival kézenfogva. Kép Sebaj. Nekem akkor sem tetszik, ha valaki teljesen meztelenül mutogatja magát kismamaként. A demimoore sem tetszett túlságosan, de ő legalább eltakarta magát itt-ott.

Na, egyébként ezennel van digitális fényképezőnk. És nem tudtuk, hogy mit fényképezzünk vele, mert nincs itt a brútuszkutya. Jelenleg ő a mi csemeténk tulajdonképpen, és a normál géppel is mindig őt fényképeztük csak itthon, mert hihetetlen pózokat tud felvenni, és egyébként is rendkívül aranyos ebecske. Szerintünk. Nem mindenki szerint, de azért kevesen vannak. Csak most lennhagytam Óváron, majd jövő héten felhozom. Vagy a húgom, mert Kaposváron nem jöhet be a lakásba, és egy szobakutyának ez nagy trauma, merthideg van, és mi sem megyünk ki, hogy játszunk vele. Jajdejó, hogy ennyit tudok írni már megint a semmiről jeeeejeee Kép
uff, szóltam

Kik. 29+1

kikocska

oskta=sokat

teljesen keverem a betűket!!!!

Némi=Noémi
meg kihagyok egy-kettőt!!!

lekik hozz=lakik hozzá
ehhez, már nem is fűzök semmit!!!!

minbta=mint a
meg hozzá teszek!!!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

KÖZÉPHALADÓ FELHASZNÁLÓ LETTEM!!!!

rékacs 34+2

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!
Látom bevált a titkos trükköm: egy darabig felétek se néztem, most aztán olvasgathatok, le is megyek még egy bögre kakaóért és szépen válaszolgatok a még aktuális témákra. Hurrá! Kép

Lili(35+6)
Húha, ez most már tényleg a célegyenes. Képzeljétek vettem egy adventi naptárt az Unicef boltban. Ez nem olyan csokis mint amit a legtöbb helyen lehet kapni, hanem kis képecskék vannak az ablakocskák mögött. Úgy tervezem december 1-re minden baba körüli teendőmmel elkészülök. És onnantól minden nap kinyithatok egy ablakot. Mire az összeset kinyitom, mehetünk a kórházba! Kép (vagy előbb, vagy későbbKép Ez most mindegyKép)

KépKép
savitri

Ilyen a naptár:Kép

KépKép
savitri

IzéKépkicsit nagy lett a kép, pedig próbáltam lekicsinyíteni.

KépKép
savitri

sziasztok!

Noémi!
Hivatalban dolgozom, köztisztviselőként, határozatokat "gyártok". ja és egyedül ülök egy szobában, úgyhogy ezért tudok aludni titokban..Kép Meg ha észrevették volna sem hiszem, hogy baj lett volna..

Kikocska!
HÁt az hülyén jönne ki, ha én üdvözölnélek itt, de mindenesetre szia, és szuper ez a topik, mert olyan kedvesen fogadott mindenki!! Írásod szerint bejött a szüleidnél a mondás, miszerint minden rosszban van valami jó. Ennek örülök.

Fényt lát a baba?? Képzeljétek, éppen ma reggel tárgyaltuk ki a kolléganőkkel ezt. Szerintük ez akkora hülyeség, mint a Himalája, mert vastag a bőrünk, meg ruha is van rajtunk, meg ott van a méh is, tehát kizárt, hogy láthat fényt meg sötétet a baba, nem is beszélve, hogy becsukja a szemét mindig.. Ők középkorúak, úgyhogy mondtam is nekik teljesen megsemmisülve, hogy elmaradott, régi kismamák, akik nem haladnak az újdonságokkal. De azért elgondolkodtatott az érvelésük.. most akkor lát vagy nem lát, szerintetek?? Bár nem mintha ez kardinális lenne, de hátha ismer valaki valami jó kis érvet, amire én nem gondoltam... A főnököm meg is kérdezte, mint akiben egy világ omlott össze, hogy én ezt el is hiszem??

A szülőszoba látogatás nagyon érdekes volt. Még talán most sem hiszem el, hogy ennyire kismama barát a szülés, már úgy értem,hogy lehet mindenféle kívánságom, amit tudnak, azt teljesítik. Van egy klassz sarokkád, ott is lehet vajúdni, meg két egyágyas szoba labdával, bordásfallal, székkel stb. Nagyon aranyos szülésznő tartotta a tájékoztatót. Az igaz, hogy az osztály már balkán, de lényeg, hogy a szülés-vajúdás emberi körülmények között zajlik. És a párom nem is lett rosszul az ott látottaktól.KépKép

ÉN is boldog névnapot a Katalinoknak!! Meg ma a Virágoknak, holnap meg a Virgileknek, aztán Stefániáknak, Andrásoknak, Andoroknak.. Na, beindultam, mindjárt sorolom tovább.. szeretném elmondani, hogy kb. októbertől decemberig fújom kívülről a névnapokat egymás után, mintha verset szavalnék.. Ennek egyetlen oka, hogy még jó 10 évvel is ezelőtt, volt a klotyó szembe falán egy naptár, szemmagasságban ezekkel a hónapokkal...Kép

Na, sziasztok, most is kellene dolgoznom egy kicsikét legalább..

Ttika, aki holnap lesz 32 (éves, hihi)
ttika

Savitri!

Nagyon széééééééééééép ez a naptár!!! Nekem mindig is tetszettek az ilyen Unicefes képek.
Ttika

És most hívott a párom, hogy úgy tűnik, hogy mégiscsak lesz tortám, ami a világ legfinomabb dobostortája! KépKépKépKép Nyammmm nyammmmm Csak mivel kicsit későn eszméltünk, lehet, hogy lapraszerelten kapjuk. Majd du. kiderül.
üdv.
ttika

Régi téma: túlóvás! nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá. Végülis nekem ez a vegyszermentes téma az egyik fő mániám. ugye megbocsájtjátok Kép
Alapvetően én is egyetértek, DE. A szintetikumokkal egész más a helyzet. Míg a bacikkkal vírusokkal sikeresen meg tud küzdeni az emberi szervezet, sőt minden találkozásnál újabb védettségre tesz szert, addig a szintetikumokról ugyanez nem mondható el. Egy csecsemőt nem azért kell védeni ezektől, hogy burokban neveld stb. Hanem a kis pici szervezete sokkal hamarabb telítődik mint a mienk. Merthogy a kemikáliák nagyrésze halmozódik az ember szervezetében és amikor elér egy kritikus határt akkor a szervezet kiborul, mérgezési tüneteket produkál. Itt nem működik a hozzászoktatás elve, egyszerűen ki kell várni amíg e gyerek egy kicsit nagyobb lesz. Ha tiszta vízzel teli pohárnak képzeled a magad és a babád testét is (arányosan méret szerint) akkor jól modellezhető, hogy például egy vegyszerekkel teletömött egy deci üdítő kiben milyen fokú szennyezettséget okoz. A természetes vizeknek is van egy öntisztuló folyamatuk, nyílván ez ránk is érvényes, de csak ha nem érünk el egy kritikus szintet. Egyébként Budapesten élőknek ez szinte megvalósíthatatlan feladat.
Na elég az apokalipszis hangulatból, a mi babáink úgyis csodalények lesznek nemde? Hisz már most is azokKép

Lili(35+6)

KépKép
savitri

Sziasztok!

Katy akkor visszateszel a táblázatba? Kellenek megint az adatok?

Mosószer ügyben. Én az első gyereknél sem tértem el a megszokott mosószeremtől csak nagyobb hőfokon mostam és mindent kivasaltam. Azt mondják, hogy így elég. A külön babáknak való mosószer szerintem elég drága. Valahogy ezek a cégek mintha kihasználnák egy kicsit a kismamákat. Legalábbis a Megatoys-ban egy kicsit ezt tapasztaltuk.
Én találtam egy elég jó kis boltot ami elvileg nagyker, de egyéni vásárlókat is kiszolgálnak és az első vásárlás után kaptam egy kártyát ami 5% kedvezményre jogosit a továbbiakban. Nagyon sok ruha van nem csak bébiknek hanem nagyobb gyerkőcöknek is. Vannak babakocsik, ágyak,hordozók meg még egy csomó kiegészitő. A XIII.kerületben van a Visegrádi és a Balzac u. sarkán, Mária nagykernek hívják.

Ja és én is csatlakozom a pisilős meg a nemfelkelős klubhoz.

Puszi mindenkinek
Sys 33+1
sys

Majdnem elfelejtettem! Így utólag is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok a Katalinoknak!Kép

Sys
sys

Ttika, lehet, hgoy nem kellene, de én elhiszem, hogy lát. Merthogy azért már tudják ezeket figyelni meg vizsgálni. Egyébként úgy tudom, hogy az elején valameddig nyitva van a szeme, meg a hetedik hónapban kinyitja valamikor, és onnantól nyitva van. Vagy később. És annak, aki meg szkeptikus, én azt mondanám, hogy csinálon magának egy kísérletet, hogy rakjon magára vagy 4 takarót tök sötétben, éjjel, aztán kapcsoljon fel (valaki odakinn) egy erős fényű lámpát, mikor már jól megszokta a sötétet a szeme, szerintem már a lámpakapcsolást is észre fogja venni, de ha levesz egy-két takarót, akkor biztos. Szerintem elégé elvékonyodik azért az ember méhe, hasfala, hájrétege, ahogy nő az a kismanó odabenn. Én azt mondom, hogy érzi az én babócám, ha a pocakomat kitakarom. Bárki bármit mond. És olvastam azt is, hogy erős fényű lámpával lehet kergetni a babát farfekvésből fejvégűbe Kép De lehet persze, hogy csak azért hiszem el ezeket, mert olyan jó dolog, hogy egy kész kismeber van odabenn Kép

Egyébként én mindig minden rosszban megtalálom a jót, csak néha időbe telik Kép És nagyon örülök neki, hogy jól érzed magad köztünk!

Ja. ás Bagz, akartam veled örülni, hogy végre kettesben maradtatok, meg minden! jó hallani. És sajnálom, hogy kevesebbet jössz, mert én is szeretlek nagyon olvasni, de legalább majd a talin nem fogod vissza magad Kép Egyébként senki ne gondolja, hogy hanyag mami vagyok, és egész nap sugároztatom a babócát. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy két éve a karácsonyi ajándékunk egy lcd monitor volt, és annak nincs sugárzása Kép jipppppíííí Úgyogy fekhetek itt álló nap is Kép

Ja, és Savitri, szép a naptár, szép, de szerintem ha én csoki nélküli naptárral állítanék be itthon, Gergőcske leszedné a fejemet Kép Nagggyon szereti a csokit!!!

Rékacs, úgy tűnik a középhaladó felhasználói cím zavart meg ennyire, hogy elgépelj mindent. Kép Én is szoktam egyébként gyakran elgépelni mindent, mert néha nem ott vannak a betűk, ahol gondolom. és aztán valaki mégis visszateszi őket. Lehet, hgoy neked is vannak ilyen manóid. TÉnyleg, nálam a hogy és a hgoy rendszeres hiba Kép

kikocska

Na Ttika, boldog szülinapot, meg Katinka, Katalinoknak névnapot!! Én azt olvastam, hogy a 7. hónapban kinyitja a szemét, és érzékeli a fényt meg a világost. Ez nem azt jelenti szerintem, hogy úgy látja, mint mi, de érzékeli. A babaúszáson a babák nyitvahagyják a szemüket víz alatt. És ezért mondják, hogy zseblámpával elvileg meg lehet forgatni a faros babákat. Ennyi az össztudományom az ügybenKép és elmaradottak a kolléganőidKépAz én anyósom meg anyukám azt se tudta, hogy csuklik a baba. Hiába, más volt még akkor.

Lili, irtó szép a naptár! Erről jutott eszembe, hogy én is szerettem volna csinálni házilag, úgyhogy meg is csinálom, mert a falvédővel nem tudok haladni, túl kevés a színe hozzá, de ehhez elég.

Kikocs, hát miaz, hogy mit fényképezzetek, hát téged!!! Már kifúrja az oldalam a kíváncsiság!
Akkoriban, mint te most, még én is fönn voltam, de mostmár kétszer megyek kb éjjel, és nem jó. Amúgy szerintem is tök jó megoldás a galéria, és hogy a baba lent van, és mi is visszamegyünk, amint lehet! Meg nekünk nincs másik szobánk, úgyhogy nincs más megoldás seKép

Bagzer, tök jófej a védőnőd! Igy kell csinálni! Amúgy a képeken is látszik, hogy nem híztál.

Márti, nagyon kicsattanó hangulatban vagytok!KépÉs szép nagy a pocakod, az biztos. Hát lehet, hogy ideje lenne beszerezni a cuccokat tényleg, még a végén beköszönt babócahamarosanKép A bakteriális cucc nem kenetvizsgálat? Mert azt nekem gyakran csinálnak.

Rékacs, a mostmár "pinjen" kategóriás!Kép Igen, azt tudtam, hogy nem teljes ágy volt, de nem értettem, miért írod, hogy most már mehetsz. És tényleg a mindenbe "AZ" is belefér, hogy örül a párod?
És olyan jó, hogy
-jössz a taliraKép
-van ilyen testvérbarátnőd, és még egyszerre is szültök majdnem

meg még minden.

Na befelyezem, mert már jön Lili, meg Kikocska, és egész nap itt fogunk írogatniKép
Orbis ma éjszaka aludtKép

Noémi
32+5
vghnoémi

Savitri, milyen szépen írtad le, amit nekem nem sikerült annyira Kép

Kikocska
akinek ez a 200. hozzászólása (csak ebbe a topicba írtam mindig) és edz arra, hogy utolérje Rékacsot, és Középhaladó felhasználó legyen Kép
Ja, és 29+1, ami a 30. héééétt, jeee,jeee (deéneklős kedvem van ma Kép )

kikocska

Én meg hoyg-t szoktam írni, és nekünk meg van kölcsön notebookunk, én sem vagyok hanyag!Kép
És Kikocs, nekem is megérzi, ha kitakarom a hasam, de az lehet szerintem a hőkülönbségtől is. Azt is érzékeli ugyanis.

És külön kellett aludnunk ma Péterrel, mert lebetegedett. Nagy ágyam volt. De jobban szeretem, ha inkább kicsi, mert ott van. MOst drukkolok, hogy ne kapjuk el.

Pusz
N.
És Lili, akkor te sima vízben mosod, vagy hogy? Lehet, hogy értetlen kérdés,bocs.
vghnoémi

Jó reggelt! Kép

Először is köszi a névnapi jókívánságokat! Kép

És üdv Kikocs, hiányoztál!

Tegnap sűrű napunk volt, nem tudtam jönni, csak letöltöttem az adagot és most olvasgattam végig. Annnnyira jó, tegnap a nulláról 80%-osra Kép jutottunk a babasarokkal, Petim jól belehúzott. Kész a festés, a helyén a kiságy, már csak a pelenkázó hiányzik, de max. jövő hét végére az is készen lesz. Teszek fel majd képet, csak kölcsönadtuk a gépet az öcsémnek.

Aztán szüleim jöttek köszöntőbe, fondüztünk, isteni volt! Meg a sógorom is jött, itt aludt nálunk, sikerült fél 1-ig beszélgetnünk, utána már nem volt erőm írni, meg a dolgozósarok is kikerült a nappaliba a géppel és nem örült volna nekem.

Jajj, tegnap totál kétségbeestem, mert azt hittük, itt a nappaliban nincs élet a telefoncsatlakozóban és lőttek a netnek egy időre Kép Mondtam Petimnek, hogy én nem bírom sokáig Nélkületek, ő meg csak mosolygott rajtam. Kép És amint látjátok, itt vagyok! Kép (Hú, de örülhettek! Kép)

Na, felcsatlakozom (mert nekünk csak modemes netünk van és spórolni kell ugye...), aztán megnézegetem a képeiteket. Este majd jövök.

Puszi,
Katinka
35+5
katinka

Olvastam valahol , hogy egy nőcinek a 41(!)héten született a gyereke 2300g-mal...
szerintetek ez lehet?
akkor lehet, hogy nem olyan nagy gáz az én kisméretű babóm sem...
no puszók, eszti

ja és a friss kismamáknál meg olvastam valami homeopátiás bogyót, amivel a 36héttől el lehet kezdeni lazítani a méhszájat, meg az egészet...
szerintetek?ti fogtok ilyet szedni?
esztyx

Tényleg, Ttika, asszem én is kívánok boldog szülinapot, meg minden, mert én nem leszek holnap megint, szóval Isten éltessen sokáig, meg minden. Kép

KépKép

Képzeljétek, akartam jó kis gifeket keresni, és a nagy keresésben letöltöttem egy levelezőprogramot, ami olyan, mint az outlook, és hihetetlenjó leveleket lehet vele küldeni, rmélem aki megkapja, annak is jól látszik. Lehet levélpapírt válogatni, meg tök jó animált szmájlik vannak benne... Gergővel előbb leellenőriztettem, aszonta, biztonságosnak tűnik letöltani, ha valakit érdekel
http://www.incredimail.com/english/splash/splash_emo_f3_v1.html

Ja, Noémi, azrét nem engem fényképezünk, mert én utálom, és mindig rémült arcod vágok. Tegnap gergő leképezett, amint babanetezek, lehet, hogy felrakom majd, bár elég előnytelen, még a pocakom se látszik, de mikor olvastok, kb. úgy nézek ki Kép

kikocska

Szia Eszti!Kép
Szerintem lehet 2300g baba a 41.héten.De ha érdekel az őszi topikban nov.6.-án fel van téve a táblázatuk ahol vannak hetek és születési súlyok.
Pl:ott is van egy babuci aki a 41.hétre született 2900g-al.

Homeo bogyó:Amint olvastad Barbi tett fel receptet.Én nem ismerem ezeket a szereket,de a cél érdekében holnap veszek.Eddig a málnalevél teát ittam,de eddig nem használt."Még egyben vagyok.Kép"
Talán ezek a bogyók segítenek,mert Mikuláskor már babázni szeretnék.KépCsalogatom már ki picurt is,hogy mennyi sok ajándék lesz majd a puttonyban stb....KépTe szeretnél már babázni?Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ttika!
Légy üdvözölve nálunk, örülünk ám neked, de ezt a többiek már úgyis megírták.
Örülök ám, hogy így belejöttél az írásba, tök jó téged olvasgatni.

Rékacs!
ne higgy a többi rendetlennek, van remény! a fiókokban persze sose lesz rend, de a lakás kinézete sem utolsó szempont. Igenis ki lehet kísérletezni ügyes módszereket az ilyen problémák kezelésére. Nagy hely előnyt jelent.

Split!
nekem a tiszta mandulaolaj vált be pocakra, bár valószínű nem vagyok hajlamos terhességi csíkokra. Ez fenéktájékra nem igaz Kép. Ezeket az olajokat gyógynövényekkel is foglalkozó patikákban, bioboltokban, dm-ben és a Rossmann-ban lehet beszerezni.
Én mázlista vagyok, mert pont a házunkkal szemben van egy ilyen gyógyszertár biobolt egyben.
szülésznő: én úgy tudom fele annyit illik neki adni, mint a dokinak

Orbis!
jujj tényleg nagyon szupik, aranyosak, tökéletesek a babacuccok, én ilyeneket nem is láttam sehol. Remélem szombaton már nekünk is össze áll a kép.
lelkesedésről: tudod, mienkagy, hormonagy. Papáknak ez nem mindig megy simán. (vagy csak: pasit a gyomrán keresztülKép?)

Noémi!
Milyen klassz kis rend van már nálatok, minden szépen odakészítve. (nem te írtad, hogy rendetlen típus vagy????)
Öblítsd ki tiszta vízzel a már tiszta rucikat még egyszer és akkor biztos nem lesz gond (és ezt egy ilyen vegyszerparanoiás írja mint én Kép)

Kikocs!
Végre köztünk! HurráKép!Örülök, hogy végül is jól sikerült a három nap, még ha fárasztó is volt. Érződik a soraidból, hogy jól vagy. Aztán várjuk ám a képeket most már!!
Az a jéggömbös praktika, teljesen lenyűgöz!
Hogyhogy mit fényképezzetek? Hát a hasadat! Meg a darabokban lévő kiságyat, hogy később örüljünk, hogy egyben van! Mindent! Tudod most már nem kell az anyagiak miatt spórolni a filmmel. Virtualitás hajrá! De hát pont egy informatikusnénak magyarázzam?

Galéria a babaágy fölött? A lepedő megvédi nehogy ráessen? Azt hiszem nem teljesen vagyok képben. Az én párom még egy polcot se hajlandó feltenni, még a pelenkázó fölé se. Sose lehet tudni alapon, földrengés meg ilyenek. Kicsit túlzásnak érzem, de úgy meghatódom ha így aggódik és inkább hagyom. Majd varrok a falra olyan zsebes izét amiben a pelenkázás kellékeit tarthatom. Kép

Bringa!
Az a baba annyira gyönyörű! Ügyes vagy!

Aura!
Én a fejvédőt és az ágyneműt is varrom a babának, az anyagot az IKEA-ban vadásztam hozzá. Merthogy a macis kacsásak nekem se jöttek be.

Na most értem a wordben egy oldalhoz, úgyhogy elküldöm aztán pótlom a maradékot.
Lili (35+6)

KépKép
savitri

Az nem baj, ha nem előnyös, legalább kellemesen csalódunk, nem igaz, Kikocs?De ahogy gondolod. Én is mindig hülye képet vágok a fényképekenKép

Dia, jó kicsalogatást, és Esztyx már hetek óta babázni szeretneKép, de nagyonKépElkezdtem az adventi naptárt, tök jó! Most pedig ebédelni fogok. Csak azért, hogy tudjátokKép

Katinka, találtam tegnap egy Katinka nevezetű albumot, az te vagy? Mert a pocakos kép nagggyon tetszikKép És gratula, hogy így előrehaladtatok. Egyébként ez ilyen. Hirtelen meglesz minden, mert az ember nem akar ötvenezerszer járkálni.Kép Nekünk is majdnem minden megvan, bár még nincs olyan szépen berendezve a babasarok, mert ugye nem haladok a falvédővel, meg ilyenek,meg most már úgy tűnik, kibírjuk, és nem lesz koraszülött. Sőt, lehet, hogy túlszülött leszKép

Noémi
32+5
Puszi
Noémi
vghnoémi

De jót írtam, elfelejtettem, hogy már aláírtam..Nem személyi kultusz akart lenni... Aura, csatlakozom az elhülyülőkhözKép
Noémi, vagyis Noémi, akit úgy hívnak, Noémi.Kép
vghnoémi

Lili, nem vagyok rendes. CsakazértseKép No egy picit. Egyébként azok a cuccok azért voltak odakészítve, mert még nem pakoltuk elKép Ezek nem mostani képek. Most már rendösszkép van. És egyébként most, hogy itthon vagyok, jobban tudom tartani a rendet.

A lepedő az esetlegesen lehulló porszemek ellen lett volna, ha kellett volna, a galéria ledőlése ellen nem sokat védene valószínűKép vagyis ez nem vicces...

Kösz a mosásos ötletet, akkor nekiveselkedem, legalább vasalgathatokKép

És én is olyan szívesen varrtam volna olyan szépeket, de ugye tudtam, hogy nem tudok elmenni anyagot nézni, úgyhogy vettünk. Macis, de azért aranyos.
Ja, és azért ismerte föl mindenki a takarót a babaágyban, mert szerintem akkor ez az egyfajta létezettKép Bezzeg most!
Az én ovis takaróm volt.

Noémi újra
vghnoémi

Lldicsi, a málnalevél-teát elvileg szüléskor fogod érezni... A szülést nem indítja be, csak ha már kinyílik a méhszáj, azt segíti, mert ellazítja az izmokat. Asszem valami ilyesmi. Pedi Aura már olyan szépen leírta egyszer Kép

Savitri, nem a galária leesésétől védi meg a babát, hanem a galériáról lehulló esetleges szálka, szösz, akármitől Kép De nem lesz a galéria alatt a kiságy, hanem úgyx lesz, hogy a tövében, hogy jól rá lehessen látni Kép Ahogy ismerem magunkat, ott fogunk kuporogni a galéria szélén, és csodáljuk majd, hogy hogy alszik a kismanó, meg mulatunk rajta, hogy milyen és micsinál. Már csak azért is biztos vagyok benne, mert a kutyát is onnan szoktuk lesni Kép
ja, és nem vagy igazságos, ne csak Bringának mondd, hogy ügyes, hanem az apukának is Kép Kép legalább akkora része van benne szerintem Kép

Orbis, a ti babasarkotok is szép! De azért én találtam olyan anyagot, ami tetszik. Apró oroszlánok és zsiráfok vannak rajta, meg pálmafák. Sötétkék, sárga meg piros meg zöld. Ha a férjuram nem örülne annyira gépnek, hogy magávalvitte a dolgozóba, és néha hazaküld magáról egy képet, akkor most meg tudnám mutatni. De majd idővel úgyis... Kép
Puszik.

Közben mindenkinek emilt írok, annyira tetszik ez az új program, amit találtam!!!

kikocska

Ttika!
Nyáron a strandon biztos, hogy érzékeli a megváltozott fényviszonyokat. De most így télen a sok réteg ruha alatt? Már én is gondolkoztam ezen. Állítólag ha otthon a meztelen hasadon át zseblámpával világítasz neki ott ahol a fejét sejted, reagál rá. Én kipróbáltam de az én babám nem reagál, főleg nem az ilyen újdonságokra. Az is sok időbe telt míg apa kezét megszokta és hajlandó volt mozogni neki.

Tényleg tél: tegnap a tükör előtt úrrá lett rajtam a kétségbeesés. Mire mindent magamra vettem a hideg ellen egy igazi guberáló szatyrosnéni nézett vissza rám. Elszörnyülködtem és azon nyomban elindultam a városba anyagot vadászni egy télikabát helyettesítő poncsóhoz. Ezért se voltam egész nap. Meg is vettem, szép egérszürke, meg sok pénzt adtam érte. Most meg nem merek nekikezdeni, nehogy elrontsam a drága anyagot. pedig már egy csomó poncsót tanulmányoztam. De én ilyet szeretnék:
Kép
Kikocs!
Tetszik a pokrócos lámpás kisérletKép! Én imádom az ilyeneket.

Jaj ez a sugárzás! Kép Nem elég nekem a vegyszer paranoia? Pedig én az első négy hónapban napi 8-10 órát töltöttem a gép előtt, diplomaírás címen.

Noémi!
Mosás: mosószappan reszelve + mosószóda, öblítő helyett 0,5 dl 20% ecet
Tudom, hogy szörnyen hangzik, de nekem ez azért is fontos mert én mosható pelust fogok használni, tehát nagyüzem lesz. Már kéthete kísérletezek a saját ruháinkkal, mert eddig én se voltam ám ilyen környezettudatos. Eddigi tapasztalat: sokkal olcsóbb és jól működik, ecetszag nincs, igaz finom öblítő szag se. A ruhák puhaságát nekem öblítővel se sikerül soha elérnem. Egyes források szerint ha az utolsó öblítő vízbe teszel 2-3 csepp illóolajat akkor illat is lesz. Nekem ez nem sikerült. Mosógépnél ezt az utolsó öblítővizes témát nem tudtam értelmezni.

A homeobogyókban az a jó, hogy virtuális alapon működnek ezért nem tudnak túl nagy kárt okozni. De aki komolyabban foglakozik ilyesmivel az mindig azt javasolja, hogy kérjük ki szakember (homeopata orvos) véleményét, mielőtt beveszünk bármit.
Én vettem Arnica Montana C30-at szülés utánra, ez állítólag a sebgyógyulást segíti és már a szülés megindulásakor érdemes bevenni 5 bogyót, majd utáni napi 2X5 és ha a vérzés enyhül napi 1X5.

Lili(35+6)

KépKép
savitri

Noémi!Kép
Köszi.Remélem sikerül.KépSzóval Eszti olyan türelmetlen mint én?KépHú de vissza sírjuk majd ezeket az unalmas napokat!Kép
Jó kajálást!Mi az a fincsi amit eszel??Kép

Kikocska!Kép
Tudom,hogy a tea nem indítja be a szülést,de már 2 hete iszom és nem is tágulok tőle.KépDe azért köszi.Kép
Puszi nektek!Dia 37+2

Kép
Kép
lldicsi

KépBoccs a galériás megjegyzésértKép nem gondoltam komolyan. Csak vicces volt úgy hirtelen elolvasva.

KépKép
savitri

Lili!
A sebgyógyulásra nem Arnica Montana 15 CH való???

Kép
Kép
lldicsi

DIA!

ÉÉÉÉÉÉÉÉN Már NAGYONNAGYON SZülnék, és ringatnám édes kis babácskámat!KépKépa tea engem se tágít sajna!

egyébként lenne egy kérdésem...már egy pár hónapja feltettem, de lehet, h most megint érdekes ,legalábbis számomra, ti hogy álltok a házasélettel mint olyannal...az én párom már nem hajlandó szülésig együtt lenni...
szülés után én meg tudom, hogy nem bírok majd együtt lenni.egy ideig, szóval nekem ez nagyon rossz érzés, mert nem értem miért kéne ezt a meghitt részét kivenni az életünkből, mert terhes vagyok...nem értem és szomorú vagyok emiatt...szeretném magam újra nőnek és vonzónak érezni...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puszka,eszti
esztyx

Dia, te is itt kotlaszKép? Zöldborsófőzeléket ettem tükörtojással és nagyon finom volt.Kép

A sugárzásról: Péter tudja a pontos adatokat, nem tudom mennyit sugároz a monitor, de amikor ilyeneken parázok, el szokta mondani, hogy a falban lévő vezetékekhez és a mobiltelefonhoz képest milyen elhanyagolható az adott sugárzás. Nem tudom, ez megnyugtat-e...

Noémi
vghnoémi

Eszti!Kép
Hát mi sajna április óta egyáltalán nem élünk házaséletet.KépNekünk inszeminációval sikerült picur ezért elvoltunk tiltva tőle.Most már lehetne,de már nem nagyon kivánom.Igaz,tegnap eszembe jutott,hogy megkéne próbálni mert állítólag az is beindíthatja a szülést.KépDe azért én így is nőnek érzem magam,igaz vonzónak nem.KépKép Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Noémi!Kép
Igen még én is itt kotlok,bár már nem sokáig mert leragad a szemem.KépTudod,jön a délutáni szunya.KépKép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kikocska!

Köszi a jókívánságot, meg a kifogyhatatlan ajándékos dobozt!!! Ki kéne találni az elfogyhatatlan dobostortát is...Kép jajjj, annyira fincsiiii!!!!!!!!!!

Savitri!
Neked is köszönöm az üdvözletet. Nem tudom ezt a fény. Hajlamos vagyok elhinni, mert minden újdonságot szívesen elhiszek, de azért elgondolkodtam. Egyébként enyém kisbaba is szégyenlős. Tornázik rendesen, aztán ha odafigyelünk rá, még mindig legtöbbször elbújik és lapul. Apucit is még ritkán rúgja meg, kicsit azért kárpótolja, hogy néha elkapja a látványt is. Ilyenkor földöntúli boldogság terül szét apuci arcán, és csillagszeme lesz!!!!! Na ettől én meg elolvadok.. Vagy lehet, hogy még nagyon friss a kapcsolatunk? Tényleg, ti mióta ismeritek egymást párocskával? Mi lassan 4 éve, hogy ismerjük egymást, és több, mint 2 éve élünk együtt.

Eszti!
És mit mond a férjed, miért nem akarja? Félti a babát, vagy más miatt? NÁlunk is fogyott a hangulat, de inkább csak nálam, a párom meg próbál hozzáidomulni. Ő azt mondja, hogy szép vagyok (nem is elfogult ám..)és büszke rám, amitől meg tök zavarba kerülök. Aztán néha meg van energiám ezt neki viszonozni...

Na, mindenkinek jó hétvégét, sziasztok Ttika
ttika

ja, még gyorsan a mosószerekről. A mi háztartásunk a régen sokak által lehurrogott "piramisrendszer" termékeivel van tele. Szeretem és elismerem őket, mert környezetbarát technológiával készítenek, gyártanak mindent. Azt gondolom, hogy azzal csak jó lesz a babának is mosni.

Ttika
ttika

Én úgy tudom, hogy ahhoz, hogy elkezdődjön a tágulás, nyíljon a méhszáj, meg ilyenek, oxitocin kell... És ha már van oxitocin, én arra következtetek, hogy arra segít rá a málnalevél-tea... Persze lehet, hogy tévedek...

Esztyx, szerintem ne aggódj amiatt, hogy a párod nem akar szexelni, mert ez annak a jele, hogy aggódik értetek. Asszem ezt a témát végigrágtuk egyszer korábban, és arra jutottunk, hogy a szülést nem indítja meg, ha magától nem akar megindulni. De én még mindig fenntartom, hogy ha viszont már elkezdődött valami, de még nem lehet észrevenni, eléggé van fertőzésveszély. Ezért nem ajánlják, és ezért nem szabad fürdeni sem a végén... Mondjuk biztos nem kellemes, hogy olyanokban figyel rád, amit nem szeretnél, és olyanban meg nem, amit szeretnél Kép Na, sebaj. Most már hipp-hopp itt lesz az idő, aztán hawaii, nem?? elvileg jövő hét szerda, nem? Alig pár nap! Élvezd ki, amíg lehet! Már nem sokáig vagy kismama Kép Azért remélem még kedden találkozunk. Vagy inklább abban reménykedjek, hogy megindul? Kép Na, jó, inkább drukkolok!

Egyébként összeszedem magam, és elmegyek boltba, hogy legyen mit enni az úton... hogy nekem ehhez mennyire nincs kedvem!!!

kikocska

Sziasztok!
örömmel tudatom, hogy 2004. 11. 19.-én 19 óra 25 perckor megszületett Bence fiúnk 3750 gr-mal és 57 cm-rel. KépKépKépKép
Már itthon vagyunk baba-mama jól van, szorgalmasan tanuljuk egymást az immár három tagú családdalKép

Kép
Kép
bendegúz30

Sziasztok!

Sajnos én nem tudok ilyen sok időt gép előtt tölteni, kislányom nem engedi. Tényleg nagyon sokat írtok! Időnként bele-bele olvasok, de nincs időm végigolvasni sem, nemhogy reagálni a hozzászólásokra. Azt meg, hogy csak magamról írjak, olyan önző dolognak érzem. De szerintem Nálatok is meg fog változni ha majd megszületik a baba. Bár egy újszülött baba még nem foglalja le az anya teljes napját.

Azért írok magunkról is (de ígérem csak röviden).
Múlthét szombaton voltunk 4D-s UH-on. Minden rendben volt a babával, azon kívül, hogy medencevégű fekvésű, ráadásul egyik lába az arca előtt, a másik pedig lefelé.
Most szerdán voltam a saját dokimnál is UH-on. Ő is megállapította, hogy igen, tényleg medencevégű.
Jövő héten hétfőn megyek hozzá vizsgálatra, kíváncsi vagyok, hogy a 3110-es változott-e. Szerdán pedig (amikor már majdnem betöltött 38 hetes leszek) megyek először NST-re.

Nekünk az első babáról elég sokminden megvan, azonban ő nyári baba volt, így kisméretű téli ruhánk nincs. Holnap de. anyukám vigyáz a kislányomra és beszerezzük, ami még szükséges.

A mosóporral kapcsolatban annyit fűznék hozzá, hogy nekem annak idején a védőnéni azt mondta, hogy esetleg a dosia az, amit nem javasol és öblítőt inkább ne. Én ennek ellenére mindig használtam, de vagy a fehér coccolino-t, vagy a fehér silan-t. Soha semmi gondunk nem volt Dóri bőrével. Viszont amitől óva intek mindenkit az a babatestápoló. Akit ismerek, hogy használtak testápolót, szinte mindegyik kisgyerek ekcémás lett. Én fürdés után csak hintőport használtam, de azt is csak nyáron, amikor tényleg hajlamos a baba az izzadásra.

Úgy látom a táblázat alapján, hogy kb. december 10-től folyamatos babaeső várható.

Vigyázzatok Magatokra!

Ha valaki esetleg írna egy mobilszámot az e-mail címemre, akkor én is tudnék jelentkezni, amint megszületett a baba. (macsilla@freemail.hu)

Sziasztok

Csilla
spectro

Ja, majdnem teljesen elfelejtettem.

Csilla 37+1 (+10kg)
spectro

Bendegúz, gratulálok, gondolom sem időd, sem energiád visszaolvasni, de nagyon drukkoltunk Kép
És sok sikert a tanulgatáshoz, és tegyél fel képet, és ha lesz időd, meséld el, hogy szültél légyszi! Mi még csak irigykedünk itt, legalább ennyi jusson. Kép
Kép

kikocska

Képzeljétek amíg vártam, hogy kiolvadjon a csirke amit ebédre készítek magamnak, teljesen elaludtam. (Baba biztos intenzíven nő)
És rájöttem a múltkori büdös ebéd nyitjára! (Amíg Bagzer isteni csirkéset háziasszonyoskodott, az én ebédem büdösbe fulladt) Nem a hús volt mint hittük, hanem a Horváth Rozi-féle fehérbors!!! Ti tapasztalatatok már ilyet? Én azért vettem fehér borsot, mert a fekete elfogyott a boltban. De most jól kidobtam. A zacskóban még finom csípős borsszaga volt, de amint rászórtam az ételre elkezdte a bűzölgést a gonosz. Azért megeszem az ebédet, lassan csak elfő az a szag Kép. Remélem életben maradunk.

Ldicsi!
A homeopata bogyóknál 15CH, meg a C30 jelölések az erősséget jelzik. Ez esetben ha jól tudom a nagyobb szám az erősebb. Az erősség szintén virtuális alapon értendő. Én valami honlapon találtam az infót, ha rájövök hol, ide írom.

Házasélet:
Szülni vágyók: Bizony, bizony az orgazmus alatt a nő szervezete pont azt a hormont termeli, amit szülésmegindítás végett oxitocin infúzióként kap az ember.
Majd csak később szülni vágyók: csak akkor indítja meg a szülést ha már itt az ideje, addig veszélytelen. Fertőzésveszély csak burokrepedés után van.

Bendegúz!
Hurrá! Éljen! Gratula! meg minden

Lili(35+6)aki most kísérleti nyúlként, kissé szorongva, megy és elfogyasztja büdös-fehérborsos ebédjét Kép

KépKép
savitri

Kikocs!
Én csak a nemfelkelős klubhoz csatlakoznék, mert este nem nagyon kelek fel, viszont reggel meg egyáltalán nem Kép

Ttika!
Én úgy tudom, hogy képes a fényt érzékelni, tehát konkrétan nem lát (nem is nagyon van mit). az viszont saját tapasztalat, hogy minnél jobban próbálod meggyőzni a hitetlenkedőket, annál hülyébbnek néznek. Nálunk a hall vagy nem hall körül folyt a vita Kép
Nem tudom miért olyan nehéz az új dolgokat elfogadni, de sajna a meggyőződést még tényekkel is nehéz megváltoztatni. Meg mondjuk az egyértelmű hülyülésünk (nálam legalábis) se segít sokat a meggyőzőerőnkön.
Végül is, azt se volt könnyű elfogadni, hogy mozog a föld. Még jó, hogy minket nem küldenek máglyára Kép

Savitri!
Köszi, hogy elárultad a titkot, nagyon szépet varrtál, nem győzöm dícsérgetni!
A mosós dologgal az a baj, hogy én is nagyon hajlok a minnél "biobb" megoldásokra és félek, hogy túlzásba viszem. Asszem én maradok a mosóporos öblítős módszernél, de ha az első pöttyöt meglátom a bébin azonnal váltok. Vagy akkor már késő, mert telítődött, de attól még tisztulhat?! Jajj, eddig magabiztos voltam, de mostmár jól tanácstalan lettem Kép

Málnalevéltea:
Se a szülést nem indítja be, se nem tágít. A tágulás a szervezet által termelt anyagok (azt hiszem oxitocin) hatására kezdődik el, és ebben a folyamatban segít a tea, mert lazábbak lesznek tőle a szövetek, és görcsoldó hatású. DE! Elő nem segíti a folyamat megindulását! Az a szervezet dolga!
remélem sikerült eloszlatni a félreértéseket.

Spilt!
Én háromféle dologgal is kenem a pocit, az egyik egy nagyon drága francia krém amit anyától kaptam (szóval muszáj rákenni Kép), a másik egy sűrű krém, a DM Babylove testápolója de nem a lotion, hanem a MILK, a harmadik, ami szerintem a legjobb és nem utolsó sorban a legkellemesebb, az: Búzacsíraolaj+narancs, rózsafa-olajok (az első a bázisolaj, a másik kettő pedig illóolajok)
Ez olyan hókuszpókuszos pont, mint Savitri mandulaolaja és ugyanott beszerezhető. Az illóolajokkal azért vigyázni kell, van olyan ami a terhesség alatt tiltott!

Esztyx!
Szerdára vagy kiírva?! Hátha kedden Katynál gondol egyet a gyerkőc és elindul kifele! Szerintem lazán levezetnénk neked egy szülést, főleg, ha Bagzer is ott lesz! Kép Nem parázni, csak vicceltem!
Remélem nem hagyod ki a talit.
Nem tudom mennyire vígasztal, de én már hat hónapja nem láttam élő meztelen férfit, hogy másról ne is beszéljek, viszont minnél gömbölyűbb vagyok, annál szépségesebbnek és annál nőiesebbnek érzem magam. Szóval részben kibírható, részben meg a kettő nem függ szorosan össze (már a szex, meg a nőnekérzemmagamdolog)

Puszpusz!
Aura
27+1 (hivatalosan is harmadik harmados, éljen!!!)
aura

Nahhááát!
Már tegnap is annyit írtatok, hogy mire végigolvastam este, már nem volt energiám írni.
Meg se próbálok két napra visszamenőleg mindenkire reagálni!
Jó hosszú napom volt, voltunk ultrahangon, aztán elütöttük az időt felesleges dolgok vásárlásával, aztán elmentem a nődokihoz, és este még megvettük apával a kiságyba a matracot.
Ennek az lett a vége, hogy hazafelé elaludtam a buszon, pedig még anyósékhoz is mennunk kellett, szülinapja volt, aztán a sógornőm még megnézte az új babaruháinkat.
Szóval elolvastalak titeket, és aztán kidőltem, és kb 12 órát aludtam Kép

DE!!!!! VÉGRE MEGMUTATTA!!! TUTI KISLÁNY!!! Úgy örülök, én valahogy végig tudtam!! És még azt is mondták, hogy nem lesz elefántbébi, most a 31. héten max 29 hetesnek felel meg a méretei alapján. Aztán a nődoki erre azt mondta, hogy valamiért manapság mindenki azt szeretné, ha 4 és fél kilós babák születnének, szerinte nagyon jók a méretei, azért olyan 3 kiló körüli tuti meglesz és az bőven elég. Amúgy 1300g.
ÉS MÉG VAN JÓ HÍR!!!
A méhlepény arrébbkerült, bár a fekvése még rossz a babának, de már a feneke befér a méhlepény és a méhszáj közé KépKép Úgy örülök, már csak meg kéne fordulnia, de arra van még 2 hónapja. Szóval csupa jókat mondtak, hagyon happy voltam!

És olvasás közben olvadoztam a sok dícsérettől, amit a babasarkunk kapott. Sajnos nem tudom megmondani, honnan van, külföldről kaptuk ajándékba. És az a nejlonos a pelenkázó fölött: (nem tudom már, ki kérdezte) hozzávaló pelenkázó lap. De mivel van már pelenkázónk, csak úgy odatettük "képnek".

Látom jó kis vitát indítottam el a mosóporos kérdésemmel Kép Én még mindig nem döntöttem.

Kikocska: üdv újra köztünk, örülök hogy jó volt és így kivirultál!!! Mióta visszajöttél, megint naponta archiválódunk Kép TÖK JÓ!

És a katalinoknak boldog névnapot, és a szülinaposoknak boldog szülinapot!!
Kép

És gratula az új topic-babához!!
Várjuk a képeket meg a beszámolót!
Kép

Tali: Hát attól függ, mikorra rakjuk. Én is szeretnék menni, de nekem aznap 15.30-ra védőnőhöz kell mennem Kép

Na lassan lelövöm magam, este még jövök, de most mennem kell lassan!
Pusssz:
Orbis (30+3)
orbis

Bendegúz!
Gratulálok, jó babázást és tejcsit literszám!!!

Savitri!
biztos nem lesz bajod a hamitól, de azért jelentkezz be, ha megetted, aggódom ám érted!!!

Homeopátia!
Én ezzel valahogy úgy vagyok, hogy nem látom mi az pontosan, akkor nem eszem meg. Így vagyok mindenféle gyógyszerrel is. Csak ha már irtó muszály. Én ilye kis gyanakvó csaj vagyok Kép
aura

Sziasztok!
Na szunyáltam egy kicsit.Kép
Bendegúz!Kép
Sok szeretettel gratulálok,sok tejcsit és jó egészséget kivánok!KépKépKép

Aura!Kép
A homeos szerekkel nekem is vannak kétségeim.Főleg az Arnica Montana 15 Ch-val kapcsolatban.Mert ugye azt már a szülés után eszem/enném a gátsebre.Na de a tejbe kerülve nem okoz hasfájást picurnak stb????

Lili!Kép
A szex tényleg oxitocint termel?Akkor irány az ágy!KépKépDe ezt honnan veszed??

Puszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép
Köszönöm a sok segítséget a dumbo bokámmal kapcsolatbanKép Régen nem voltam, megprobálom behozni a lemaradásomKép Kép
NoémiKép
Már nem nagyon megyek dolgozni, mert a dioki bácsi azt mondta mikor megnézte a lábamat, hogy pihi pihi mert a végén baj lesz abból,hogy állandóan lógadtam.
Úgyhogy írány táppénzreKép alig vártamKép Kép

EsztyxKép
A masszázs-zsal megpróbálkoztam, és azt mondta a lábmasszőr, hogy kismamákat nem szabad maszírozni.

TüniKép
nekem is azt mondta az orvos, hogy minnél kevesebb sós dolgot egyek, inni viszont ihatok nyugodtan. Azt mondta, hogy így is örüljek, hogy csak most jött elő és csak estére dagad be. Szerencsére a vérnyomásom nem magas, és az újjaim sem dagadnak be, csak a bokám, az is csak akkor ha sokat lógatom.

TtikaKép
Köszönöm, hogy gondolsz rám. Jó érzés olvasni mikor a többiek is leírják, hogy mikor milyen a párjukkal. Persze ilyenkor egy két percre eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha.... de utána ez gyorsan elillan,mert eszembe jut a kis bébim és ő a legfontosabb "férfiember" Kép Kép Kép az életemben. Aztán meg majd az idő mindent megold, és vagy lesz valaki vagy nem. Kép Kép

KatyKép
Szivesen elmegyek a talira perszeKép Kép mikor lesz pontosan?

ImolyozsKép
Sajnos a munkahelyemen nem tudtam soha felpócolni a lábamat, ezést is dagadt be szerintem, de ennek mostmár vége, mert igyekszem mostmár nem kimenni, talán egy héten egyszer kétszerKép

BagzerKép
Jó a cikk kösziKép meg több jó cikk is van azon a honlaponKép

KikocskaKép
Jóóó, hogy végre visszajöttél már nagyon hiányoltunk.

És így a végére... voltunk orvosbácsinál, ultrahangon meg vizsgálaton, és képzeljétek azt mondta, hogy kb 2-3 hét és megvan a baba. Eléggé megdöbbentem, mert hol van még dec.29., de állítólag a méhlepény öregebb mint kellene,még nincs baj azt mondja, de mivel faros a kis baba még mindig így császározni akar, nem várja meg a kiírt időpontott,nehogy valami bajj legyen. Azt mondta nem nagy a baba(cmre), de viszont jó dagiKép
és olyan szépen mutogatta, hogy ő bizony kisfiúKép
Ugyhogy moost kapkodás van a kórházi csomaggal kapcsolatban, a babaruhák mosása meg ilyenek. 2-3 hét az olyan közel van márKép Kép talán most ilyedtem meg egy picikét, hogy ilyen konkrét lett a dolog. szóval ennyi, csak gondoltam megosztom veletek isKép
pussz mindenkinekKép
edwig 35+5
Vendég

Mondtam én, hogy Aura tutira tudja a málnalevélteát!!! Kép Lehet, hogy szétszórt vagy, de azért ami babás, aaaaz megy Kép

Orbis, mondtam, hogy nem kell aggódni, van ideje felmenni! Most drukkolhattok nekem is, mert megyek hétfőn, és kiderül, hogy nálunk mi a helyzet ezügyben... Mondjuk én nem aggódok igazán, csak néha eszembe jut, de azért jó lesz, ha megnyugtatnak Kép. Aztán még annyi, hogy Orbis, szerintem beszéld meg a védőnénivel, hogy inkább egy másik alkalommal kellene találkoznotok. Elvégre most látott a doki, meg minden. Szerintem terápiásan is meg minden szempontból többet ér egy tali. Jelentkezzen, aki egyetért.
Egyébként az jutott eszembe, hogy ez lesz a legtöbbemberes tali, ha minden igaz, és mindenki eljön, aki szeretne. Most már csak azt kellene tudni, hogy hova kell menni és pontosan mikor. Előrebocsájtom, hogy nekem mindegy teljesen. Ugyanis én egy óra, másfél múlva lelépek, és megint nem leszek hétvégén, így kimaradok a vitából. Mondjuk nem bánom, ha nem nyúlunk éjszakába, bár ha a többségnek jó, nem leszek ünneprontó. Mondjuk Gergő írt emilt ma délben, hogy elmehet-e a nándihoz játszani a jövő héten... Kép Lehet erre nemet mondani? Szóval lesz egy szabad estém jövő héten, de nem biztos, hogy pont a kedd. Bár lehet, hogy akkor úgy időzítem, hogy megint hazamegyek... Na, nem monologizálok itten, hanem befejezem! Hallgatunk kis zenét, mert felébredt kismanó, aztán csinálok útravalót, aztán még írok, aztán kalandra fel Kép nncs kedvem.
Ugyanis Aura, hallani tuti hogy hall! Ebben nem tűrök ellenvetést. Vagy az enyém csodagyerek Kép (aki épp csuklik,, devicces)

kikocska

Edwig, megértem, hogy megijedtél, én is beparáztam múlt héten nagyon, mert ugye akkor még semmink sem volt, pedig nekem nem két-három hét, hanem két-három hónapom van még Kép De dokibácsit komolyanvenni, kollégám feleségének is ugyanezt mondták, és jött a baba 10 nap múlva Kép Szerintem ezt már vagy 5-ször leírtam Kép

Orbis, ha belehúztok most, hogy elmegyek, akár még 2 archivált is lehet a mai napra. Már több mint 40 hozzászólás volt az utolsó archív után Kép

kikocska

Orbis!!!

Egyetértek Kikoccsal!!!
Mondd le azt a védőnénit, vagy hívd el őt is, szerintem tudnánk neki újat mondani Kép
Egyébként ti milyen gyakorisággal jártok védőnéhez?!
Engem a hat hónap alatt eddig kétszer látott és kezd gyanús lenni, hogy ez mintha kevéske lenne...

Kikocs!
Én is pont azt gondolom, hogy hall, csak nem vitázom rajta. Viszont ettől neked még csodabébid van természetesen Kép

Pusz!!!
Aura
aura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?