Kikocs!
Én csak a nemfelkelős klubhoz csatlakoznék, mert este nem nagyon kelek fel, viszont reggel meg egyáltalán nem
Ttika!
Én úgy tudom, hogy képes a fényt érzékelni, tehát konkrétan nem lát (nem is nagyon van mit). az viszont saját tapasztalat, hogy minnél jobban próbálod meggyőzni a hitetlenkedőket, annál hülyébbnek néznek. Nálunk a hall vagy nem hall körül folyt a vita
Nem tudom miért olyan nehéz az új dolgokat elfogadni, de sajna a meggyőződést még tényekkel is nehéz megváltoztatni. Meg mondjuk az egyértelmű hülyülésünk (nálam legalábis) se segít sokat a meggyőzőerőnkön.
Végül is, azt se volt könnyű elfogadni, hogy mozog a föld. Még jó, hogy minket nem küldenek máglyára
Savitri!
Köszi, hogy elárultad a titkot, nagyon szépet varrtál, nem győzöm dícsérgetni!
A mosós dologgal az a baj, hogy én is nagyon hajlok a minnél "biobb" megoldásokra és félek, hogy túlzásba viszem. Asszem én maradok a mosóporos öblítős módszernél, de ha az első pöttyöt meglátom a bébin azonnal váltok. Vagy akkor már késő, mert telítődött, de attól még tisztulhat?! Jajj, eddig magabiztos voltam, de mostmár jól tanácstalan lettem
Málnalevéltea:
Se a szülést nem indítja be, se nem tágít. A tágulás a szervezet által termelt anyagok (azt hiszem oxitocin) hatására kezdődik el, és ebben a folyamatban segít a tea, mert lazábbak lesznek tőle a szövetek, és görcsoldó hatású. DE! Elő nem segíti a folyamat megindulását! Az a szervezet dolga!
remélem sikerült eloszlatni a félreértéseket.
Spilt!
Én háromféle dologgal is kenem a pocit, az egyik egy nagyon drága francia krém amit anyától kaptam (szóval muszáj rákenni
), a másik egy sűrű krém, a DM Babylove testápolója de nem a lotion, hanem a MILK, a harmadik, ami szerintem a legjobb és nem utolsó sorban a legkellemesebb, az: Búzacsíraolaj+narancs, rózsafa-olajok (az első a bázisolaj, a másik kettő pedig illóolajok)
Ez olyan hókuszpókuszos pont, mint Savitri mandulaolaja és ugyanott beszerezhető. Az illóolajokkal azért vigyázni kell, van olyan ami a terhesség alatt tiltott!
Esztyx!
Szerdára vagy kiírva?! Hátha kedden Katynál gondol egyet a gyerkőc és elindul kifele! Szerintem lazán levezetnénk neked egy szülést, főleg, ha Bagzer is ott lesz!
Nem parázni, csak vicceltem!
Remélem nem hagyod ki a talit.
Nem tudom mennyire vígasztal, de én már hat hónapja nem láttam élő meztelen férfit, hogy másról ne is beszéljek, viszont minnél gömbölyűbb vagyok, annál szépségesebbnek és annál nőiesebbnek érzem magam. Szóval részben kibírható, részben meg a kettő nem függ szorosan össze (már a szex, meg a nőnekérzemmagamdolog)
Puszpusz!
Aura
27+1 (hivatalosan is harmadik harmados, éljen!!!)