Sziasztok!
Már rég óta nem tudtam jönni, ugyanis nálunk bekövetkezett az, amitõl 3 hónapja tartottam: az egyik cicám felfedezte a babakocsit. (Kertes ház, teraszon tároljuk, becsomagolva.) Szerencsére üres volt, de nagyon félek attól, hogy úgy ugrik bele, hogy benne van Romola.
Így hát amíg õ alszik kint, addig én kertészkedem. Túl sok idõm így nincs bent, de legalább nekünk lesz a legszebb kertünk a világon!
Zsuzsi! Köszi, hogy ajánlottad a Baba Magazint, én voltam az, akinek végigüvölti a fürcsit a kislánya. Hát, amit röviden leírtál a cikkrõl, azokat mi mind betartjuk, és mégis mindig sír. Mondjuk ezt a 32 fokot eddig még nem próbáltuk ki, mi 35° és 38° között szoktunk fürdetni. Egyszer véletlenül picit hidegebb volt a víz, és látszott, hogy ez nagyon nem tetszik neki. Már csak tényleg az együttfürdés van hátra, ezen kívül minden praktikát kipróbáltunk.
(De látom Rebinél, ezzel nem mi vagyunk egyedül.)
BMárti! Azt a Milupa teát én is ittam, szerintem is borzasztó. A Lactoherbet gyógyszertárakban lehet kapni, sokkal jobb.
Pocok! De jó, hogy a fülbevalóval azonos véleményen vagyunk! Mi Papamackóval nem akarjuk addig kínozni, amíg õ nem akarja, és nálunk a védõnõ sem javasolja. Még pocakos voltam, amikor a terhestanácsadáson a rendelõben egy kb. 2 hónapos kislánynak kifúrták a fülét, hát szegény úgy szenvedett!
Blinczi! Elõször is gratula neked, jó egészséget, sok tejcsit kívánok mindkettõtöknek!
Miért hagyod sírni? Szerintem nem igaz, hogy megszokja és soha nem fog egyedül elaludni, stb. Gondolj arra, hogy a babák fél évig "bajlódnak" azzal, hogy megszokják a kinti világot, és egy éves korukig az anyukájukat és saját magukat egy egységnek tekintik.
Vedd fel, tett "büfi-pózba" (a fejecskéje a szívednél legyen, így hallja a szívhangod), akkor szerintem meg fog nyugodni. Nem kell egész nap a kezedben tartanod, és ha beraktad a kiságyba, és még sír, én azt csináltam, hogy beszélgettem vele, simogattam, meséltem és olvastam neki (a párbeszédeket szerette a legjobban).
Ha pedig szerinted valami baja van, hívjál orvost! Merre laktok?
Sziasztok: Laura