Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most kuksoltam meg:
22. hét: 500g 29 cm
25. hét: 850g 35 cm
28. hét: 1000g 37 cm
31. hét: 1400g 39 cm
32. hét: 1600g 40,5 cm
33. hét: 2000g 42 cm
36. hét: 2500g 46 cm
és utána naponta kb 28g-ot hízik a baba.

Ez tájékoztató jellegű volt!

Zsuzsa
zerko

Timi: nekem összesen 4 napig (!) volt segítségem... Na persze a férjem azért itthon volt velem 2 hétig, aztán annyi. És azóta folyamatosan magam vagyok. Kép
Igen, nekem is szimpibb lenne ha valaki napközben itt lenne (de ki?), de anyósomék messze laknak, vonattal, miegyébbel bő másfél óra, ha jó időt fut. Sógoromékhoz is ennyit utazik. Mindegy mert kicsi a lakás, és már kijelentette, hogy úgyse aludna itt.
Én tudtam boldogulni a gyerekkel, végülis ha az ember rászorul akkor nincs mese. Csak amikor kérdésem, kételyem volt és nem volt kihez fordulni az volt a gáz. Sebaj, a második gyereknél majd magamhoz tudok már fordulni. Kép
Hogy van a fejed? Bevettél egy felet???

Puszi:
Bellana
bellana

Bellana!

Én is pont erre gondoltam, hogy az jó, hogyha egyedül van az ember, és van kihez szólni, van kitől kérdezni....csak már belekavarodtam a mondandómba, és inkább nem folytattam.Kép

FEjem egész jól van, csak a szemeim fájnak, nem bírják a sírást, a monitort 8 órán át, és a neont együtt. Bogyót nem vettem be, mert természetesen egyedül vagyok, és még gyógyszertárba sem tudok kimenni...

Timi
hmmm

Sziasztok!

Ti aztán termeltetek,pedig most nem napokra tűntem el,csak szimplán suliban voltam!

Bellana,és anyósod még azt is mondja,hogy ő egyformán segít,meg egyformán szeret mindenkit?Mert akkor ismerős a sztori,csak nekem a nagymamám ilyen,az Anyukámmal.
Csabával nem hiszem,hogy összejön még egyszer,bár jelenleg pont én vagyok a gátja.Tudod,jobb ez így most nekem,mert nyugodt vagyok,ha meg visszamennék hozzá,folyton aggódnék,hogy mikor dilizik be megint és akkor nyugtalan lennék.És roppant nehéz barátként kezelni,főleg,mert azért nyilván szeretem még, és látom,hogy ő is szeret és megbántom soxor a barátosdival.Leírom Neked mailben,mi történt,itt nem untatom vele a többieket,jó?
Tökjó,hogy Dani jól elvan az uncsitesóival,én imádtam az enyémeket,most is nagyon szeretem őket,bár nagyon távol kerültünk egymástól.De soha nem felejtem el,hogy milyen véd-és dacszövetségünk volt. Kép

Chello, Kép

Mucska,én meg pizzát,palacsintát akarok enni!!!!Igenis,ma rendelek egyet.Egy óriásit.Szerintem nálam is 20 kg lesz,bár nekem azt mondták,hogy a 8 kg a rendes súlyom eléréséhez kellett.Bár én ebben némi túlzást látok.De nem érdekel,mert majd leadjuk utána,életünkben 1-4-szer leszünk pocakosak,nehogymár ennyiszer ne lehessen bűnözni!Úgyhogy Neked is tökjó,bűntudat nélküli étvágyat!Meg puszit és még egy icipici kitartást a konyhádhoz,bár látom,már "be is laktad"!
Tudod,nekem is folyton ez jár a fejemben,hogy majd meg tudom-e adni a picinek azt a szeretetet,amire szüksége van és rettentően bírok félni a feladattól.De szerintem ez már így marad végig,ha csak nem életem végéig...

Bori!Bendegúz bírhat Téged,nem akarta,hogy várj,mert tegnap 23.06-kor mint az őrültke,elkezdett dobolni a pocakomon.Vagy 10 percig szórakoztatott.Úgy látszik,alapos kölyök lesz,eddig semmi,most meg gőzkalapács. KépNa,jó,túlzok kicsit.
Nem úgy nézel ki a képen,mint aki nagyon hízékony alkat!A 6 kg-t muszáj volt visszaszedni.

Vali,drága vagy! Kép De jó Neked,nem kell izgulni,van kislány is,fiú is.Szóval,krémes.Mire végigolvasom a mai irományokat,összeáll a vacsim.

Most ezt gyorsan elküldöm,aztán írom a többit!

Kinga
nyinike

Kinga, mit hallok, dobol már a kis Bendegúz? De jó Neked, én is akarom már érezni.

Egcsi, köszi. Kép

Zsuzsa, a munkahelyemmel álmodtam ami annyira emészthetetlen volt. Meg volt még valami félelmetes is mert éjjel alig mertem kimenni a wc-re de azt reggelre elfelejtettem.

Jelentem egy pelust már szétvágtam és elkezdtem beszegni de a 4-ik darabnál elgörbült az egy szem tű ami itthon volt. Majd valamikor folytatom. De a derekamnak nem tett jót a varrás, a lelkemnek viszont igen.

Chello
chello

Mucska!Gratulálok,ügyes vagy.Asszem a Panó mesélte,hogy ő is ügyesen összemosott mindent!Te azért tovább bírtad!De jó,hogy én nem mosok.Egyszer kifőztem a rucikat,mert azt hittem,90 fokon minden szép tiszta lesz.Sok kis Barbie ruhánk lett.

Chello,nem láttál véletlenül baldachint külön?Nem a huzatot,hanem a tartóját?Mert az expasim(most nem a Csaba)restaurátor és tud szép dolgokat csinálni,megígérte,hogy farag nekünk bölcsőt és kiságyat,de ugye ilyen tartót azt nem tud,Bendegúznak meg baldachin kell,mondta.Szóval,ha valaki tud,segítsen!!!

Bellana!Ne sírjál már!Olyan drága a Dani is,meg még süt a nap!És ne komorkodj,mert szép vagy nevetősen,már láttunk!

Süncsi!Üdv körünkben.Én könnyen megbocsátok,mert ezzel magamat is mentem Kép Köszi a tippet,megpróbálom.Holnap megyek dokihoz,6-ra,majd kideül.Nem jöttök Mo-ra?Tökjó,hogy elintéződött a biztosítás,így annyira nem horror.Itt süt a nap és néha dörög,villámlik.Februárban.Hogy is van ez a klímaváltozás???A vizsgádhoz nagy-nagy grat,én tudom,milyen gáz ez ilyenkor.

Timi!Csinálj valamit sürgősen,mert így kicsit meg fogsz bolondulni,az meg nem jó!Mi lenne,ha tényleg kiiratnád magadat?

Zsuzsa,asszem,megint igazad van,már más is mondta,hogy mi lenne,ha jól megráznám,hátha felébred.Mostanság pont azon gondolkodom,érdemes-e.
Szerintem nem túl bíztató,hogy folyton ilyen alacsony a vérnyomásod!Nehogy Te is rosszul légy,vigyázz magadra,kérlek.Szerintem nemcsak saját nevemben mondom,hogy hiányoznál nagyon!

Mucska,Chello,kérlek,ne fogyókúrázzatok.Van egy olyan érzésem,hogy Rubint Réka nem feltétlenül csinálta jól.Én nem mondom,nem kell 30 kg-t hízni,de...

Puszi,Kinga
nyinike

Kinga, baldachin tartót nem láttam de biztos lehet kapni valahol, csak hol? Majd figyelek.

Én nem akarok fogyózni csak próbálok vigyázni, hogy ne hízzak 30 kilót. De nem nagyon sikerül. Ha meg jön majd a vizesedés akkor tragédia lesz.Kép

Puszi,
Chello
chello

Szia Chello!

Köszi,én is figyelek,mert úgy szeretnék faragott kiságyikót,de baldachint is.
Értem én a kilós dolgot,csak ne legyen bajotok!
Bendegúz mocorog,már biztos Te is érezni fogod,de azért Neked kicsi lányod van,nekem meg ezek szerint határozott fiam.Ma kinyomta a hasamat előrefelé,nem egy helyen,hanem általában,de már visszacirkált a hátam felé.Nekem elől van a méhlepényem.Vagy az a kisGollamé?

Puszi,Kinga
nyinike

Kinga!

Én sem akarok fogyózni még véletlen sem. CSak az ember figyel.Kép

Bár az én drága új mérlegem is vacakol. Igy most el is rejtettem és minden hétfőn fogok méreckedni, kivétel, ha valami nem nagyon gyanús!

jelenleg lábikám felpolcolva, ismét kezdődik a zöldség evészet. Engem 15 kg sem izgatna egyáltalán, de a 20 az megijeszt egy kicsit. Ha valaki meglát mindenki szerint fogytam. Ránézésre.... NA ez jó értelmesre sikeredett. NAgyon kíváncsi leszek a jövő heti méreckedésre a védőnőnél.
Pusza mindenkinek. Ennyire soha nem utáltam átutalást csinálni. Nem is haladt még ennyire lassan soha! Ja ha nem ott jár az eszem! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Helló-helló!

Timi, ne tedd ezt magatokkal!
Na figyelj, ha nem akarod kiiratni magad - 1-2 hét pihi sem ártana meg. .)- akkor vigyél szendvicseket magaddal, üditőket, finomságot, algópirint. Na jó a bilit azért nem írom. Kép
Milyen melóhely ez, hogy a wc.-re nem jutsz el?
Én ezt nem terhesen se bírnám!
Bizisten felkerekedek lurkóstól és megvizsgálom a tényállást és kipakolom a vevőket. Nem lehet kitenni 1 táblát, hogy rögtön jövök? Mármint nem én. Kép, hanem te tennéd ki ha dolgod akad.

Chello, mi volt a melóhelyen? Bocs ha már írtad.

jaj, lányok micsoda gályahelyek vannak!Danival én rögtön az elején kiirattam magam -3 műszak, na nehogy már- és egy percig sem voltam lelkibeteg miatta. Kép Jó a pénz, de úgysem kerestem sokat, annyit nem vesztettem.

Tényleg Mucska neked ez, hogy lesz? Mármint ti vállalkoztok, akkor neked mi fog járni? Mi újság a palacsintával? Küldöd? Kép

Kinga: anyósom teljesen azt hiszi, hogy ő nem tesz különbséget...nem rosszindulatú, hanem nem is tudom milyen jelző ellene rá.
És akkor ha nem túl rossz erről írnod akkor várom a mailed: bellana@index.hu

Kilók: engem állandóan izélgetett a védőnőm annó, pedig csak 14 kilót híztam Kép összesen.
Most még nem tudom, de egyenlőre nem fogom vissza magam. Ritkán akad az ember lányának ilyen jó ürügye, mint a terhesség arra, hogy tömje a buciját. Kép

Puszi: Bellana
bellana

sziasztok!

Délutáni kukk!

Bellana: én azért a férjecskédet nem nevezném semminek! :

Timi: algopyrin mindig legyen nálad! Nálam is van a tárcámban 2 szem!

Kinga: elárulom, az én lányomnak nem volt, és semmi baja! De a ti ügyetek. Az ex. Pasi meg jófej Kép
Te ezt a félévet is meg akarod csinálni a fősulin???
Aranyos vagy Timi, de már nem vagyok sz@rul. Szerintem én is éreztem ezt a hülye frontot. Jégeső, havaseső, tomboló szél Kép
Kép
Rréka??? Jaj ne!!!!

Mucska: veled vagyok lélekben (átutalás)!
Szia te kis nyuszi (zöldség)!

Zsuzsa (21+0)
zerko

Bellana, elég stresszes volt a munkahelyem és minden az én vállamon volt így nagyon kellett figyelnem. Ez néha nehéz volt amikor hányingerem volt és majdnem ledőltem a székről az álmosságtól de azért megoldottam. Most érzem a különbséget amióta itthon vagyok, hogy milyen jó is amikor nem kell dolgozni. Kép Azért nem voltam olyan nehéz helyzetben mint szegény Timi de a hormonok érzékenyé tettek.

Chello
chello

Mucskának, csak lemaradt!
Kép

Bellana: látom, nekem mákom volt. Nekem sosem mondott semmit a védőnő. Most sem! Kölcsönadjam???
És anyós? Elfogult talán?

Kinga: zewrko@freemail.hu az enyém! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, nem mondtam, hogy a férjem semmi!!!! Ezt írtam Timinek: "nekem összesen 4 napig (!) volt segítségem... Na persze a férjem azért itthon volt velem 2 hétig, aztán annyi"
Biztos rosszul fogalmaztam. Azért más ha mondjuk az anyuka jön át segíteni, esetleg anyós. Viszont én itthon maradtam egy 2 hetes csecsemővel, begyulladt, műtendő gátsebbel....Képzelheted. Jó, hogy a férjem délután fél öt-öt fele itt volt, de addig? Sokszor voltam bizonytaklan és kétségbeesett. Azért biztos jóval könnyebb ha legalább a gyermekágy ideje alatt van aki főz, takarít, segít és anyuka pihizhet. Na, ez nekem nem adatott meg. Elnézést ha félreérthető voltam. Mert a férjem iparkodik ám, csak az a fránya melóhely...

Chello: sajnálom, hogy te is így kifáradsz a munkahelyen. Pihenj amennyit csak bírsz!

Puszi:
Bellana
bellana

Bellana!

Én egy aranyos kedves alkalmazott vagyok brutto 60000 Ft-ért. Így minden jár, ami munkaviszonnyal rendelező kismamának jár.Amíg dolgoztam, addig csak papíron volt pénzecském. Most legalább jön a táppénz, amit elrakok Annának. Abból lesz a babakocsi stb.

Zsuzsa!

Nagyon nagyon köszönöm! Kép MAjd igyekszem,
megszeretni a répát is. Épp ezen gondolkoztam, hogy meg kéne próbélni elrágni nyersen. Az legalább édes!
Ja és mennék a védőnődhöz....
Küldök valami vidámat, hogy ne legyél rosszkedvű:
Kép
Kép
A szöveg: Ime az új főnökünk!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Most értem haza és annyira éhes voltam, hogy túl estem a vacsorán is miközben olvastalak beneteket. Engem sem hatnak meg túlságosan a kilók, azt hallottam, hogy a szülés utáni 9 hónapban egyébként is vissza fogy az ember fia. Majd meglátom így van-e.

Mi is úgy tervezzük, hogy a szülés után két hétig a férjem marad velem itthon, és megpróbálunk egyedül boldogulni, bár önként jelentkezők bőven akadnak, de én sem vagyok annak híve, hogy éjjek-nappal "idegenek" vegyenek körül benünket. Persze, hogy mit hoz a jövő és az akkori állapot majd meglátom. Szerencsére az anyukám bármikor tud jönni, csak visítanom kellesz.

Z.Zsuzsa (harmadszorra sikerült), de a lényeg, hogy már itt vannak a pociban.

Jó étvágyat a vacsorához!

Vali
C.Vali

Lányok!

A kispapa "menstruál", tiszta dilis. De most jött rá egy fél órája. De én legalább nem mondhatom, hogy senki sem szeret:Kép
Mucska

ui: a kép még múltkor készült, van ám másik pólom is. Bizony!

Andi
Kép
mucska

Szia Lányok,

Kinga, hajrá Bendegúznak! Szóval beindult a focimeccs...És ez napról napra erősebb lesz! Baldachintartót lehet külön kapni, én nemrég vettem a kis unokaöcsémnek, 3-4000.-között volt, és én a Megatoys-ban vettem. Fehér fém vagy mi. Acél? Mindegy, nem lehet elrágni.

Süncsi,
Csatlakozom a többiekhez, és kifejezem örömömet a nyelvvizsgád és a biztosítós ügy miatt.
Azért rendes a férjed, hogy nem adja fel a számítógép-szerelést...Mikor szoktál kezdeni a munkahelyeden? Tudom, 4 órás vagy, de az mikorra esik?
Szerintem nagyon jó dolog a 4 órás állás, anyának-feleségnek való, csak én itthon még nem hallottam értelmes félidős állásról. McDonalds?! Ott talán van ilyen.

Z.Zsuzsi,
A Vágóhíd utca és a Wesselényi utca sarkán van egy aránylag kellemes lakótelep, ott lakunk. Tényleg jó hely, nem olyan tipikus lakótelep, óriási terek és zöldek a 3 emeletes házak között. Van egy kis házunk a Duna-parton Ráckevén - a világ közepe szerintünk -, ezért nem akartunk családi házat a költözésnél. Imádunk ott lenni!

Mucska,
Hogy állsz a konyha rendbetételével? Én ma nagyon sokat haladtam, ilyenkor elégedett vagyok. A fizetések...Jaj, szegény embereitek! Hát meséld el nekik ezt a Babanet-dolgot, biztosan megértik!
Tényleg, lányok, ti valamelyik másik topikban aktivizáltátok magatokat?
Én csak ide tartozom, bár néha beleolvasok a receptesbe, csak ötletekért.

Timi, kedves Hmmm,
Aggasztóak az állapotok a munkahelyeden. Tudom, már leírtad, miért kellene még egy kis ideig kibírni - ezért aztán csak szurkolni tudok neked, hogy ha mégis eljön a lelépés ideje, meg tudd tenni. És tényleg, ahhoz nincs lelkierőd, hogy otthon előre elkészíts 2-3 szendvicset, valami salátaszerűséget, stb?

Mucska, minden hétfő reggel úgy fogok ráállni a mérlegre, hogy majd arra gondolok, lehet, hogy te is éppen méred magad...

Puszi
Bori

Lino, mi volt a dokinál? És Kinga, te voltál ma?
drbusborbala
Budapest, XX.

Vali!

Tényleg az a lényeg, hogy ott vannak. 7 inszemináció után pontosan tudom, hogy mit érzel! Kép
Szerencsés vagy, hogy Anyukád tud szaladni, de bizti, hogy a párod is segíteni fog maximálisan!
Vigyázni magatokra! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana!

Nem tudom, mit szólnának a fiúk, ha mondanám nincs fizetés, mert olyan jó a lányokkal levelezni! Ráadásul azért sem tehetem meg, mert a keresztlányom apukája is nálunk dolgozik! A lány nem halhat éhen, mert a keresztmama szórakozik!
Egyébként meg az a szerencsém, hogy internetbankon utalok, és ott lehet éjszaka is. De már jól állok, mert az 50 db átutalásból már 2 elment!Kép Soká lesz még reggel 8 óra. Úgysem tudok aludni.... Csak ez a hülye adópapírok ne volnának.... Ezt nagyon utálom. Mondtam én a főnöknek, hogy táppénzen vagyok..... De szigorú és nem hatotta meg.Kép

Süncsi!
Jó hogy helyre állnak a dolgaid!

Linó!
Merre vagy, ma voltál dokinál nem?
Irjál!

Bori!

Ha ráállok hétfön akkor Te fogsz eszembe jutni. Majd hétfőként tapasztalatokat cserélünk. Főleg ha túl éli a mérlegem....
Pusz: Mucska

Főnök apa, még mindig dilis!Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Hajrá Mucska!

Kedvet kaptam tőled, hogy megnézzem én is a bankszámla kivonatunkat, mert ma vettem ki pénzt, és többet mutatott az egyenlegem, mint amire emlékeztem.

Képzeljétek el a TB átutalta egyösszegben a múlt évi táppénzemet. Le vagyok nyűgözve. 30 napon belül, semmi reklamáció, vagy huza-vona, csak egyszerűen utalnak.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Most olvasom, milyen jó lesz nekem Anya mellet, gyermekágy idején!Meg nincs is anyósom, hogy bosszantson! Viszont cserébe nem írhatom le a szép konyhámat, mint egyesek, mert azért Anyuékét nem reklámozom!De örülök A Timi és Mucska gyönyörű konyhájának!

Mucska!Elhisszük ám, hogy másik pólód is van!A Gino annyira aranyos kis dilis,hogy lehet,mégis megengedem otthon az új vizslát.Érzékenyen érintett,amikor elpusztult a Fickó,miután Csutkát és kölykét ellopták tőlünk és azt mondtam,többé nem kell vizsla,mert túlságosan megszeretem őket,és mindig történik valami.Miért dilis apa?

Bori!Ezer köszönet balldachin ügyben!Asszem,tudom,hol a Vágóhíd utca.Melyik kerület?Holnap megyek dokihoz,6-ra.Sötétben.ÁÁÁÁÁ!Ma szívott szegény Gollam,mert 8-tól 3/4-ed 3-ig csücsültem órán, és ő ezt nem szereti.Édes kincsem,nem fogja szeretni a hétfőket.Muszáj lesz lógnom néha.

Zsuzsa!Aha, megcsinálom ezt is.Unatkoznék nélküle. Kép Csak valami debil ne találta volna ki a vizsgázást.Küldtem mailt.

Bellana!Írtam mailt.

Pussz,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Bellana,
bocsi, biztosan lemaradtam, de a Te szüleiddel mi van?
Nekem nincsen anyosom, sajnos jo par éve meghalt, nem is ismertem, de helyette van két aposomKép (egy a férjem nevelö-, egy pedig az édesapja), de ök mar idösebbek és nem igazan valoak bébicsösznek, arrol nem is beszélve, hogy Magyarorszagon vannak. Az én anyukam ugyan par hetet itt fog tölteni a szülés utan, de azutan teljesen egyedül leszek hagyva a kispapival. Ezért majd szamitok Ratok és a tanacsaitokra, tapasztalt Anyukak!Kép

Zsuzsa!
Az én lelkem is mar jobb, szerintem is a front volt hatassal a hormonjainkra. Meg Kispapa is irt mar egy két kedves SMS-t, most dupla olyan jol esnek, mint egyébként.

Mucska!
En 5 kg-nal tartok, az sem semmi! En több mint egy hete tényleg odafigyelek, mint irtam, felirom, hogy mit eszek (hétvégét kivéve) és ugy veszem észre igy lelassult a hizasi folyamat. Probalok csak teljes kiörlésü kenyeret enni, abbol is azt a sötét szinü savanyut, de én azt szeretem, sok salatat, gyümit, joghurtot, kefirt és vékony hust, föleg baromfit (azért ebédre megengednék magamnak egy kis brassoit isKép).
De ma ugy döntöttem, nem érdekel, hany kilo maszott ram, talaltam egy jo boltot kismamaknak, az arak is tök normalisak és vettem egy nadragot meg egy szoknyat. Annyira jot tett a lelkemnek, eddig csak egy nadragot hordtam minden nap, és azért a munkahelyre nem art egy kis valtozatossag.
Szoval én sem akarok 20 kilot hizni, de ha annyi jön fel, akkor azt a testem ugy akarja és elfogadom. Utana majd ugyis leadom, szeretek sportolni és az egészséges evéstöl is jol érzem magam.
Remélem mar megnyugodtal, kedves Pocitarsam, mondjuk teljesen megértelek.
Ja, és köszi a desszertet!

Kinga,
köszönöm kérdésed, még tervezünk egy utat Mo-ra Husvét elött. Talan egyeztetni tudjuk a tali idöpontjaval, de ez még nem biztos.
En sem vagyok egy Rubint Réka rajongoKép

Chello,
olyan aranyos vagy, hogy elkezdted varrni a pelust! Tisztara meghatodtam töle!!!
Van varrogéped? Mivel nekem nincsen, és most nem akarok beruhazni, azon gondolkodtam talan elkezdek ujra kötögetni. Kb 10 éve nem csinaltam. Van egy nöi ujsag amit elég rendszeresen megveszek, olyan Nök Lapja féle, és abban van most egy melléklet, pici babaknak köthetö ruhakrol, takarorol, macirol. Nagyon kedvet kaptam!
Baldachin tartot biztos minden nagyobb bababoltban arulnak, de barkacsolo tipusu férjek szerintem meg is tudjak csinalni (az enyém nem olyan, jujj, csak nehogy olvassa, miket irkalok rola).

Egcsi!
De jo, hogy megy haza a Kispapid! Mar biztos baromira hianyzott, 6 hét, ha jol emlékszem!

Timi!
Csak csatlakozni tudok a többiekhez, probalj meg valtoztatni valamit a helyzeteden! Olyan szép idöszak a kismamasag, ne engedd, hogy elmenjen melletted, hogy észre sem veszed, föleg ugy, hogy sokad stresszelsz, szomorkodsz.

Még a szülési datumokkal kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy ugyan Mucska és én vagyunk a tablazat tetején, de azért kivancsi vagyok milyen sorrendben fogunk szülni! Izgi!

Csajok, nekem vérzik az orrom, nem akar elallni. Csak ugy lassacskan. Ez meg mitöl van?

Tovabbi szép estét,
Süncsi
süncsi

Na, igy frissen melegében még reagalaok, latom, mar megint termeltetek, mialatt én megalkottam az irasomat.

Bori,
a 4 ora tényleg jo, amig szinte minden nap suliba jartam azért, most meg hogy terhes vagyok, azért. Reggel fél 9-töl fél 1-ig vagyok az irodaban, hét körül kelek altalaban. Egyébként egy 12 fös cég, ügyvédi iroda, két ügyvéddel, a többiek titkarnök és szakmai munkatarsak (értenek a cég jogi területéhez, de nem jogaszok). En pedig a pénzügyeket intézem (Mucska, részvétem, ma a fél délelöttöt atutalassal töltöttem) és bedolgozom a könyvelésbe, amit egyébként egy könyvelö iroda csinal nagyrészt - kisrészt meg én. A fönökeim rendesek és azt mondtak, hogy ha 1 év mulva részmunkaidöben dolgozni szeretnék, keressem fel öket, és megnézik, hogy van-e hely szamomra. Van egy anyuka az irodaban, akinek masfél éves a kislanya és kb 8 honapja hetente összesen egy napot dolgozik, igy nem szakadt el a munkahelyétöl, de eleg idöt tölthet a kislanyaval.
Majd egyszer megirom, hogy én mit tervezek a munkahellyel kapcsolatban, de most nem untatlak tovabb Titeket.

Kedves aranyos és kedves Alkalmazott, MucskaKép
Jo a kép Rolad és a kutyadrol!!!

Puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Süncsi!

Hát kenyérből és péksüteményből olyat választok,a milyet akarok, mert hogy azt szállítunk 4 teherautóval . holnapra már ki is gondoltam, hogy hozatok korpás zsemlét 2db-t, aztán sütök bele 2 szezámmagos pulykafasírtot, teletömöm salátával, paradicsommal, uborkával.... egy kis sajttal. És ezt fogom enni. Sok sok zöldséggel.

Kinga!

Nem akarom a többiket untatni Ginóval,de még egy utolsó képet küldök, csak hogy végképp kedvet kapj :Kép

Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Ja, Bori,
en a Friss Kismamakba szoktam benézni, ott mostanaban sok baba született és szivesen olvastam a születéssztorikat.
Csak olvasom, nem szoltam még hozza.
Süncsi
süncsi

Kinga!

Szerintem frontos egy kicsit meg idegesíti, hogy holnap neki kell a papírokat az adóbevallásokhoz kiosztani. Mindent utál, ami papír és nem is szokta csinálni. Mikor odaadtam aláírásra a rengeteg papírt, mert ugye táppénzen lévő ne írja már alá, akkor mondott egy kedveset, hogy honnan vettem elő ennyi sz....t. Sose volt ennyi szerinte! (megjegyzem volt, csak nem látta, mert az én dolgom volt). Azt még nem tudja, hogy reggelre lesz kész a java. Majd rájön.
Az az igazság, hogy mióta vállalkozás van ezeket én csináltam a másik munkahely mellett is. Amikor végeztem mentem a fiúkhoz és intéztük az elszámolásokat stb. Amikor én részesültem a kegyben, hogy alkalmazott lehetek, akkor sem volt feltűnő, hogy mennyi a dolog, mert sokat ülök gép előtt amúgy is, és soha nem panaszkodtam. Egyébként alapállapotban szeretem csinálni, csak ma rosszul esett, hogy holnapra kész kell, hogy legyek. Általában elsejétől csinálom folyamatosan, amikor van időm. Most meg muszáj.

Bori!

Én még a szegedi topikot oilvasom, de nem találtam hasonló kismamát így eddig tán 3* írtam.
A megint megjöttet is el szoktam olvasni.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Itt az esti műszak!

Bellana: én is ezt olvastam. De a férjed nem volt segítség? Ha akarnak, szerintem sokat tudnak Kép gátsebed volt szerintem a legnagyobb gond, de most rendben lesz meglátod!
Szerintem a férjed is nagyon jó volt, hogy volt, ha 2 hétig is. Az enyém amúgy csak egyet volt . Ahogy most az én férjem munkaügyei állnak, lehet, hogy nekem ennyi sem lesz! Maradnak esetleg a nagyszülők.

Mucska: és nyersen sokkal több is benne a vitamin : Én rengeteg salit eszem!
Másik póló? Hiszi a piszi Kép
Nektek 7-szer ültettek be? És utána spontán lett a baba? Nem semmi!

Cvali: hát, akkor sok időtök ment rá, de a lényeg tényleg a terhességed!

Bori: akkor ti is arra vagytok. Ráckeve meg jó! Horgásztok is?

Süncsi: akkor jó!

Kinga: majd válaszolok holnap!

Én sem járok más topikba, néha olvasom a kórházasokat! Ja, és chatelek is Kép
Ja, és varrógépem nekem is van!

Jó éjt csajok!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Csak a félreértések elkerülése végett az inszemináció nem azonos a beültetéssel. Az még csak a könnyebbik verzió.

De ez most igazi spontán. Kép

Holnaptól pröbálok én is sokkal több ilyet enni, Csak elég vacak, hogy a páromnak meg teljesen más kell és ragaszkodik a főtt kajájához. Persze nem a zöldséghez. Ja és nem menzához! De miért is várok tőle megértést. Most én anyátlanodtam el így estére.Kép
Lehet, hogy csak tényleg ez az egy pólóm van? NA nagy bánatomban holnap nézek valami csinos rucit magamnak! Elvégre fizetés nap. Nekem tuti, mert ma megjött a táppénzem.
Mucska

Andi
Kép
mucska

A második smiley javitva Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Hali!

Mucska: akkor ez a befecskendezés?
Jó neked, nekem nincs ilyen plussz pénz a háznál Kép De te vegyél csak magadnak is valamit belőle!

A salit amúgy nem kell főzni, ahhoz csak alapanyag kell! Kép Amúgy egy fincsi öntettel az én nyulacska férjem is szereti. Próba szerecsen Kép

Kinga: megjött a mail, megnéztem, majd holnap reagálok!

Jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Tök aranyos a Chello,hogy varr a picinek.Ez olyan megható.

Ja,képzeljétek,hormonok:ma minőségügyön majdnem nekiálltam sírni,mert a tanár hasonlít a papámra,aki meghalt.Annyiban hasonlít,hogy ősz hajú és kék szemű.Kíváncsi lennék,mit szólt volna,ha tényleg elsírom magam.

Süncsi!Jó lenne,ha jönnél,mert hiányoznál.Már szeretnék mindenkit látni.

Mucska!Köszi ezt a drágát!Most ő lesz a háttérkép,eddig a Gyűrűk Ura volt,de már unom.Apa is ilyen,hogy azt hiszi,ami könyvelés,meg céges adminisztráció az semmi,aztán mindig kiakad amikor meglátja a szlahegyet.Jól elkényeztetted Apát!De megérdemli,mert szeret Benneteket.
És már a talira is csak ebben a pólóban jöhetsz,különben nem ismerünk meg!
Látom,szegény Bendegúz korán fog kelni,nekünk is volt valami pékségünk,elég gálya olyan korán kivinni mindenfélét,bár én sosem csináltam.
Ez az Anna,meg a Bendeguzella!
Kép

Jó éjt mindenkinek,bajuszos angyalkákat!

Kinga
nyinike

Köszi Zsuzsa,legalább tudom,hogy átment,elég hülye a freemail mostanában.
Jó éjt Neked is!
Kinga
nyinike

Jobb reggelt Mindenkinek!

Ma azt hiszem, hogy hisztis vagyok.Kép

Zsuzsa!

Igen a befecskendezés.
Saláta: Megeszi ő ha kap mellé egy kiló húst is.

Kinga!

Megígérem, hogy Bendegúznak nam kell korán kellni!
Tudod Ő főnök lesz és Ő ráér felkelni reggel is. A fiúk tudják a dolgukat szerencsére és hajnalban csak akkor van riadó, ha valami nagyon nagy baj van. Volt olyan is, hogy a párom Kecskemétre rohant és Vásárhelyre és még személyatóval is kenyeret hordtunk. De ez nagyon ritka! Szóval nem csinálunk a vejkóból rabszolgát! Kép

Egyébknt tényleg el van kényeztetve a párom. Most látszik igazán, amikor Nekem is kellene egy kis kényeztetés. De ahogy látom másnak is vannak ilyen gondjai. Summázva: férfiből van...... Kép
De ma hisztis vagok és hagyom, hogy izzadjon Ő egyedül, majd rájön....
Így is 2 órakor feküdtem le ahülye papírok miatt.

Puszi és mindenkinek nagyon szép napot!

Linó!
Hol vagy, mit mondott a doki?
Jelentkezz már ha tudsz!

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Ne legyél hiszti Kriszti Mucska!
Kész lettél az átutalásokkal?

Én is korán kelltem ma, pedig nem szokásom. Még nem döntöttem el mi lesz a mai programom, de kellene vennem egy kismama szabadidő ruhát, mert már minden melegítőm szűk lett rám, és a kismama nadrágomban érzem a legjobban magam.

Sziasztok

Vali
C.Vali

Jó reggelt!

Képzeljétek lányok, ma reggel rámerészkedtem a mérlegre és az elmúlt 3 hétben nem híztam egy dekát sem. Annyira örültem neki, úgy látszik használt, hogy nem zabáltam olyan sokat. Kép Kép Kép

Bellana, most már happy vagyok mert itthon pihizek, minden délután alszom egy nagyot. Kép

Mucska, ha olyan későn feküdtél le miért keltél korán? Vagy még ma is csinálod az utalásokat? Nem is tudtam, hogy volt 7 inszemed vagy csak elkerülte a figyelmem?

Süncsi, Kinga, nekem is jót tett a pelenka varrás, ma megyek tűt venni a varrógéphez és folytatom. Lehet, hogy más dolgokkal is megpróbálkozom majd. Süncsi, a kötögetés is nagyon jó ötlet, annyi mindent lehet kötögetni a babának. Szerintem vágjál bele.

Lino, várjuk, hogy jelentkezz !

Chello
chello

Jó reggelt!

Csak beköszönök,megint kell menni suliba,de majd jövök.

Puszi,
Kinga
nyinike

Hú de sok koránkelő van ma.

Kinga, jó tanulást!

Vali, láttál valahol jó szabadidő ruhát? Nekem sem ártana. Ugye azt írtad tegnap, hogy válaszoltál a levelemre, még nem kaptam meg. Kép Említettem a férjemnek ezt a Raffai dolgot és nem nagyon vevő rá.

Puszi,
Chello
chello

Vali!

Kész lettem nagy nehezen. Jó vásárlást kívánok, remélem sikerrel jársz! Hiszti-Kriszti ez tetszikKép

Chello!

Csak elkerülte a figyelmed. De ilyen mennyiségű levelezésnél nem is csoda! Kép
Ez a legaktívabb topik az tuti! Kép

Kinga!

Jó tanulást! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Chello!

Elküldtem ma ismét, de a gépem szerint tegnap is elment a chellos e-mailre.

Megreggeliztem, virágot locsoltam, össze pakoltam a lakást. Most még ez elég gyorsan megy, kiváncsi leszek két gyerek mellet fogom-e ilyen gyorsan csinálni.

Azt hiszem délután elugrom a Brendonba.

Vali
C.Vali

Mucska, szerintem is mi vagyunk a legaktívabbak. Kép

Vali, köszi, most megkaptam és válaszoltam is. Jó vásárlást, kíváncsi vagyok mit találsz. Azt hiszem én megint elugrom a Corába.

Chello
chello

Melyik Cora van hozzátok közel?

Vali
C.Vali

Jo reggelt!Kép

Lanyok,olyan almos vagyok,hogy leesik a fejem.Nalunk meg ma import van,vamugyintezohoz rohangalas,bevetelezes,arut kell csomagolni,szoval hosszu nap lesz es szukseg van ram,pedig akkorakat asitok,mint egy viziloKép

KisBalazs nem hagyott aludni hajnali 2-ig.Hol wc,hol rugdosas,meg nem is talaltam a helyem,melegem volt...nem is ertem en ezt,az en alvokammal.Van igy mas is?

ChelloKép,ugy irigylem,hogy mar otthon vagy,nalunk ez megoldhatatlan egyelore,nincs ki helyettesitsen,fel kellene venni valakit,meg a ferjemnek is kell a segitseg.Jo,mondjuk nalam kenyelmes a melo es akkor jovok-megyek mikor akarok,igazan nem panaszkodhatok.

Hetvegen az unokaocsem 2.-ik szulinapjara megyunk Kép,a noveremeknel van digit fenykepezogep,ugyhogy hetfore igerek en is egy kepet,arrol nem is beszelve,hogy 3D-s kepeim is lesznek a kissracrol...

Mit is kivanjak mara...a melosoknak teljen gyorsan a nap,Timi mehessen enni-inni-pisilni,bellananal ne szoljon a riaszto, kingaval kivetelezzenek a tanarok,a gyerekeseknel meg angyaliak legyenek ma kivetelesen a "nagyok"...meg ilyenek!Kép

Ma Alice is probal majd benezni,azt mondta hianyzunk neki...
szoszi 17+2
szoszi

Sziasztok Lányok!

Tegnap este hazamentem, kispapi főzött vacsit, megvacsiztunk, és én fél hét körül beájultam az ágyba azzal az ürüggyel, hogy hallgatom a tv-t. Nem is feküdtem le rendesen, csak a folttakarómmal takaróztam be, hogy úgysem alszom.Kép Erre ma reggel meséli a férjem, hogy átjött, hogy elvigye a takarót, és szólt, hogy én feküdjek le rendesen. Persze semmire sem emléxem, mert kb. 2 mp alatt elaludtam. Egész reggel rajtam röhögött, hogy tegnap este mikor vitte el a takarót, akkor én nagy kerek szemekkel néztem rá, és kérdeztem, hogy hol vagyok, meg ki vagyok, meg ő ki...és egyébként is mit akar tőlem.Kép
Ma éjszaka a szélvihar sem zavart, aludtam, mint akit fejbevágtak.Kép

Bellana!

Szeretettel várlak gyerekestől!Kép És, hogy miért nem tudok elmenni wc-re?! Mert csak jönnek az emberek, jönnek...itt ülnek órák hosszáig, és csak akkor hagyhatnám itt a helyet, ha bezárnám. Az embereknek meg nem mondhatom, hogy menjenek ki, bezárok, felmegyek a wc-re, lejövök, kinyitok, beengedem az embereket.....szóval kicsit sok, és mostanában úgy veszem észre, hogy lelkem nem bírja a dolgokat...

Ma pattant a fejembe az isteni szikra, hogy pénteken nem jövök dolgozni. Úgyis utazunk el, és szépen kitakarítok otthon (brutális a helyzet, csak alszom meg dolgozomKép ), utána irány anyukámék. Szombaton elmegyek kozmetikushoz, kicsit foglalkozom magammal.

Köszi Mindenkinek a kedves szavakat! Igykszem megoldani a helyzetet, lehet, hogy ha így folytatom, az orvos fog kötelezni a tp-re.Kép Az biztos, hogy ha nem gondolok erősen arra, hogy kismami vagyok, és jajj de jó, akkor később csak az marad majd meg, hogy de rossz volt ez az időszak, mert mindig kiborultam...szóval igyexem!Kép

És itt a másik kismami, aki helyett jöttem annóKépKép

Asszem kiszaladok délelőtt, szétnézek, hátha találok magamnak valami gatyót. Ha nem, akkor irány Miskolc, Brendon és társai.Kép

Timi
hmmm

Jó reggelt Anyukák!

Kinga: a választ megírtam, és ha működik majd a freemail, el is küldöm!
Bajuszos angyalka??? Az milyen? Nekem nem jön be!

Mucska: hisztis? Miért? Kaptál manit is! Vagy az alváshiány? Menj csak vásárolni, hátha segít! De de, mert du jön a hóóóóó!!!
Az én lányom este olyan hulla volt, hogy kidőlt. Persze előtte volt egy kis hiszti is. Pl krokodil könnyekkel sírt, mert nem tudta lehúzni a harisnyáját Kép
Reggel 8,15-ig húzta a lóbőrt!
Ha megeszi a salátát a férjed, akkor a köretet hagyd el! Ő is nyuszi lesz! Kép

Cvali: és a kismama naci nem jó otthonra?

Chello: a pizza sem hízlalt? Milyen pizza volt az?
Amúgy gratula a súlytartáshoz!
Az alvás jó ötlet!

A kötögetés is jó ötlet lányok! Ha megfogadtok egy tanácsot, kis kardigánokat, és mellényeket kössetek. Az nagyon hasznos lesz!

Zsuzsa
zerko

SZöszi: nálam ilyen nemalvás nem volt még! De lehet, hogy a front gyötri a babádat ia!

Alice: GYERE!!!

Timi: aranyos lehettél. A férjed bemutatkozott?
Ez a fáradtság! Kép
Kívánom, ma jó napod legyen, és a péntek jó ötlet!
ÉS a tp is!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Teljesen le vagyok maradva, alig bírlak követni titeket.

Süncsi!
Gratula a nyelvvizsgához!! Örülök, hogy a biztosítási dolog is rendeződött. Nem tudnál feltenni képet a kötögetős újságodból? A maci érdekelne meg a takaró!

Kinga!
Gratula Bendegúz dobolásához!

Timi!
Remélem ma hátizsákkal mentél dolgozni, benne szendvicsekkel meg algopyrinnel, ahogy Bellana is javasolta!

Bellana!
Remélem ma éjjel nem volt riasztás nálatok! Nálunk is szokott lenni néha, bár sosem tart ilyen sokáig és szerencsére a gyerekek nem szoktak rá felébradni.

Mucska!
Neked meg tessék aludni! Persze, hogy nyűgös vagy, ha éjjel kettőig átutalgatsz, reggel hétkor meg már babanetezel. Most már muszáj leszel még egy képet feltenni magadról, különben nem hisszük el, hogy van másik pólód is!

Szöszi!
Köszi a jókívánságokat!

Chello!
Te melyik Corába szoktál menni? Én is ott voltam eddig. Lehet, hogy találkoztunk?

Ma majd rakok fel táblázatot is később.
Mi sem aludtunk túl jól, mert Rita kétszer hányt éjszaka, de most úgy néz ki, már nincs semmi baja.

Panó
panó

Sziasztok!

Mi a fene van itt?Mindenféle katonai repülők masíroznak felettünk,olyan alacsonyan,hogy jóformán belátni az ablakukon!

Reggel vérnyomás:94/53,pedig azt hittem,már megúsztam,mert két napig viszonylag normális volt.

Mucska,Chello,köszi!Már meg is van az első lógásom.Ti jobban érdekeltek a KGST-nél.Kép

Mucska,ez az,férfiből vannak.De majd csak kiheveri,a PMS is csak pár nap.Köszi,hogy Bendegúz főnök lehet,ő is olyan lesz,mint a Mami,szeret későn kelni. Kép

Chello,grat a súlyodhoz,meg hogy tudsz varrni.Biztos nekem is jót tenne.Nem értem,miért vagyok ilyen béna.

Szöszi,én sem sokat alszom mostanában.Valahogy sehogy sem jó,hiába helyezkedem.És még nincs is pocakom,mi lesz később.Ha meg elalszom,tuti felébreszt a Bendegúz és kiküld WC-re.Köszi,megkaptam a kivételezést!Várom már a képeket,előbb-utóbb rólam is készül...Meg a 3D-t is,megnézném,hogy milyen is egy fiúcska.

Timi,jó,hogy tudtál aludni.Szeintem poén lenne így kiterelni az embereket Kép Foglalkozz is magaddal kicsit,jót fog tenni a kozmetikus mindenképpen,meg anyukád is.

Zsuzsa,azok az angyalkák jó pasik,akikről lehet szépeket álmodni.Bár elég régen volt,hogy idegen pasikkal álmodtam.Drága Zsófi,fáradt lehetett szegény és az igenis frusztráló,ha nem tudom lehúzni a harisnyámat.Én is csak néha örülök,ha vetkőztetnek! Kép

Panó,remélem,Rita helyrejött.Kép

Vali,a Mammysticban vannak olyan melegítőnacik,hogy most is jók,meg szülés után is,mert úgy vannak megcsinálva és nagyon szépek.

Pusz,Kinga
nyinike

Panó: jobbulást Ritának!!! Ezt Neki küldöm!
Kép

Kinga: mi van a fogdokival?
Kép

Zsuzsa
zerko

Kellemes napot mindenkinek,
A miénk ma érdekesen indult: mivel férj-apa ilyenkor úszni van hajnalban, nagyon résen kellett lennem, hogy el ne aludjunk Danival (ébresztő fél 8-kor), mert ma mentem terh.vércukormérésre, tehát a terv szerint 8-kor reggeli, 9-kor vérvétel. Na, sikerült nagy buzgalmamban elnézni a vekkert, és egy órával korábban felkeltünk, elkészültünk, vártuk apát a kocsi miatt, és közben nekiláttunk a reggelinek: előírt pohár tej + 1 zsemle. Ránézek a konyhai órára: 7.02...Mondom, hozok egy másik órát. Hát az is...Szóval ültünk Danival, talpig felöltözve, és vártuk apát, aki nagyon csodálkozott fél nyolckor, hogy-hogy mi már kabátban, stb...De a vérvétel sikeresen megtörtént, csak így annak is egy órával hamarabb kellett megesnie.

Mucska,
Nagyjából befejezted az "irodai" munkádat? Szóval mégis lesz a fiúknak fizetés?
A táppénzzel kapcsolatban: én, mivel nem dolgozom, eddig magam fizettem a nyugdíjra a pénzt, ez havi 14 ezer, és most, ha jön a gyes, akkor ezt 3 évig nem kell majd fizetnem, sőt, még én kapok az államtól. Ez mindig öröm. Az orvosi ellátásra pedig azért vagyok jogosult, mert a férjem biztosított, így én mint eltartott családtag automatikusan biztosítva vagyok. De tp-re azért nem mehetek...

Én imádom, ha Gino-ról teszel fel képet, engem nem untat!!! Sok ilyet még.
Cserébe:
KépKép
És hogy állsz a konyhával?

Süncsi,
Nagyon jó a beosztásod, jó lehet így dolgozni. Nem írtam a múltkor, hogy természetesen megjött a mail. És remélem, el tudsz majd jönni a találkozóra!

Elköszönök fél percre..
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?