Sziasztok!
Bellana,
bocsi, biztosan lemaradtam, de a Te szüleiddel mi van?
Nekem nincsen anyosom, sajnos jo par éve meghalt, nem is ismertem, de helyette van két aposom
(egy a férjem nevelö-, egy pedig az édesapja), de ök mar idösebbek és nem igazan valoak bébicsösznek, arrol nem is beszélve, hogy Magyarorszagon vannak. Az én anyukam ugyan par hetet itt fog tölteni a szülés utan, de azutan teljesen egyedül leszek hagyva a kispapival. Ezért majd szamitok Ratok és a tanacsaitokra, tapasztalt Anyukak!
Zsuzsa!
Az én lelkem is mar jobb, szerintem is a front volt hatassal a hormonjainkra. Meg Kispapa is irt mar egy két kedves SMS-t, most dupla olyan jol esnek, mint egyébként.
Mucska!
En 5 kg-nal tartok, az sem semmi! En több mint egy hete tényleg odafigyelek, mint irtam, felirom, hogy mit eszek (hétvégét kivéve) és ugy veszem észre igy lelassult a hizasi folyamat. Probalok csak teljes kiörlésü kenyeret enni, abbol is azt a sötét szinü savanyut, de én azt szeretem, sok salatat, gyümit, joghurtot, kefirt és vékony hust, föleg baromfit (azért ebédre megengednék magamnak egy kis brassoit is
).
De ma ugy döntöttem, nem érdekel, hany kilo maszott ram, talaltam egy jo boltot kismamaknak, az arak is tök normalisak és vettem egy nadragot meg egy szoknyat. Annyira jot tett a lelkemnek, eddig csak egy nadragot hordtam minden nap, és azért a munkahelyre nem art egy kis valtozatossag.
Szoval én sem akarok 20 kilot hizni, de ha annyi jön fel, akkor azt a testem ugy akarja és elfogadom. Utana majd ugyis leadom, szeretek sportolni és az egészséges evéstöl is jol érzem magam.
Remélem mar megnyugodtal, kedves Pocitarsam, mondjuk teljesen megértelek.
Ja, és köszi a desszertet!
Kinga,
köszönöm kérdésed, még tervezünk egy utat Mo-ra Husvét elött. Talan egyeztetni tudjuk a tali idöpontjaval, de ez még nem biztos.
En sem vagyok egy Rubint Réka rajongo
Chello,
olyan aranyos vagy, hogy elkezdted varrni a pelust! Tisztara meghatodtam töle!!!
Van varrogéped? Mivel nekem nincsen, és most nem akarok beruhazni, azon gondolkodtam talan elkezdek ujra kötögetni. Kb 10 éve nem csinaltam. Van egy nöi ujsag amit elég rendszeresen megveszek, olyan Nök Lapja féle, és abban van most egy melléklet, pici babaknak köthetö ruhakrol, takarorol, macirol. Nagyon kedvet kaptam!
Baldachin tartot biztos minden nagyobb bababoltban arulnak, de barkacsolo tipusu férjek szerintem meg is tudjak csinalni (az enyém nem olyan, jujj, csak nehogy olvassa, miket irkalok rola).
Egcsi!
De jo, hogy megy haza a Kispapid! Mar biztos baromira hianyzott, 6 hét, ha jol emlékszem!
Timi!
Csak csatlakozni tudok a többiekhez, probalj meg valtoztatni valamit a helyzeteden! Olyan szép idöszak a kismamasag, ne engedd, hogy elmenjen melletted, hogy észre sem veszed, föleg ugy, hogy sokad stresszelsz, szomorkodsz.
Még a szülési datumokkal kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy ugyan Mucska és én vagyunk a tablazat tetején, de azért kivancsi vagyok milyen sorrendben fogunk szülni! Izgi!
Csajok, nekem vérzik az orrom, nem akar elallni. Csak ugy lassacskan. Ez meg mitöl van?
Tovabbi szép estét,
Süncsi