SZiasztok, lányok!
Alug gyõztem olvasni a rengeteg hozzászólást, úgy látszik, a tavasz serkenti az írókedvet is! Nekünk annyira bejött a snugli, hogy egész héten csavarogtunk valamerre, estére meg olyan fáradt lettem, hogy már nem volt erõm írni.
Norcsi!
Nem tudom, mi lehet, ma már másoktól is kaptam SMS-eket, hogy visszamegy a mail, majd utánanézünk, mi lehet. Egyelõre azt sem tudom, amit én írok, elment-e az utóbbi három napban. Már nagyon szomorkodtam, hogy mindenki megfeledkezett rólam
, de ezek szerint csak a gép nem továbbítja az üzeneteimet :-)))
Bánknak nagyon boldog 4 hónaposat!!! Teljesen rendbe jött már?
Szila!
kérlek, küldd el nekem is az étrendet! (remélem, hamarosan megjavul az e-mailem, ha megkaptam, szólok, de lehet, hogy nem holnap lesz) A címem:
neth@posta.net Már nagyon nehezemre esik kitalálni olyan ételt, amiben sem zöldség sem tejtermék nincs, kakaóscsigán élek! Köszi!
Menta!
Anyatejes kiütése Árminnak is csak az arcán volt/van, néha úgy néz ki, mintha erõteljesen kamaszodna, aztán egyik napról a másikra elmúlik. A hasfájás elmúlását a 3. hónap végére ígérik, de ez csak általánosságban igaz, nagyjából úgy, mint a terhességi hányás (én kilenc hónapig hánytam mindennap többször is), szóval, kitartás! De Árminnál tényleg csökkent a hasfájós esték száma, most három és fél hónapos. A keresztelõhöz gratulálok Helenának, igazán szép és különleges nevet választottatok neki!
Laura!
Köszi az autós biztatást, most hétvégén kipróbálom, megy-e a vezetés. Mi középre még sosem kíséreltük meg bekötni Ármint, eddig mindig hátul ültem vele. De ha én vezetek, jobb elõre, nem?
A gyerekcipõket én is nézegettem a múltkor, nem láttam 5000 Ft alattit, pedig még csak nem is volt mindegyik hiperszuper! Úgy látszik, ez is olyasféle kiadás, ami a többedik gyereknél térül csak meg! :-)
Rebi!
Az anyatejet én is használom orrtisztításra, sõt, mikor az arcát megkarmolja, a sebet is bekenem anyatejjel, meg a piros popsiját is azzal ápolgattam, használt!
Cory!
Örömmel olvastam, hogy más is rendelkezik az átlagosnál nagyobb mellekkel. TE hol találtál szoptatós melltartót magadnak? Nekem egy db F-es van, nappal hordom, éjjel mosom, de jó lenne még legalább egy - csak sehol sem találok. Van valami tipped?
Képzeljétek, Ármin megtanult az oldalára fordulni!!! Az elmúlt héten egyébként is nagyon sokat fejlõdött, nagyon pontosan nyúl már a tárgyakért és csodálatos változatossággal gógicsél, én egyszerûen nem tudok betelni vele!
jóéjt mindenkinek!
Márti és Ármin