SZiasztok!
Megpróbálok írni, hátha Ármin kegyes lesz hozzám és alszik még egy kicsit
Köszi a gyógyokat, szerencsére nem lett beteg, bár az orrfolyás-köhécselés nem maradt teljesen abba, de nem is rosszabbodott. EZ most afféle "õsztõl tavaszig náthácska" - rám legalábbis sajnos jellemzõ ez, remélem, rá nem lesz!
SZóval, Ármin nem lett beteg
, de nagyon "elromlott"
: olyan ronda hisztiket vág le, naponta többször is, hogy nem tudom, mihez kezdjek vele! Szabályosan ührohamot kap mindentõl, ami csak egy kmicsit is másképp történik, mint ahogy õ elképzeli - márpedig ez azért elõfordul néhányszor
Sikítozik, meg sem hallja, ha szólok hozzá, ha belelovallja magát, akkor sem hagyja abba, ha felveszem, ringatom, legfeljebb ha szopit is kap - utána megvidámodik és nekliindul újra ugyanazt a gengszterséget folytatni, amit abbahagyattam vele és ami miatt az egész hiszti kezdõdött!
Ugyanakkor persze nagyon édes is
, megtanult egy csomó új dolgot! (ezek közt jó néhány olyat, amit egyáltalán nem szabad
) Szinte bármire fel tud mászni, sok helyre úgy is, hogy nem kapaszkodik, illetve igen, de nem abba, amire mászik, hanem vmibe, amit cipel magával (pld. kockákkal a kezében mászik fel a csúszda legfelsõ fokára, és mikor mondom, hogy kapaszkodjon, még jobban markolja a kezében fogott dolgokat). Ha megkérdezzük: mit mond a halacska? Édesen tátog és vigyorog!
REngeteg mindent megért, megmutatja, hol van a keze, lába, de az orrot és szájat csak az enyémet ismeri! Mindenre azt mondja: apa, többek közt a mellemre is, mielõtt bekapná!
De három napja már vmi mamát is mond, ha nagyon jókedvében van! Hosszú dallamokat énekel, tapsol, táncol, puszit ad
... És most ismét alszik, mert az írás kezdete óta volt vagy 4 óra szünet!
Cory! REmélem, mihamarabb elmúlik a fiúk rosszulléte, te pedig meg sem kapod!
Andi! Mennénk már nagyon, remélem, ha lesz hétfõn tali, oda legalább eljutunk
Vezetésre sajnos ködös-csúszós idõben nem vállalkozom, így hozzátok nem tudom, mikor
Henke! Hogy állsz a vezetéssel? Még mindig rémálom, ha eszedbe jut, hogy vezetned kell? Vagy azért már oldódott? És hogy áll a ház?
Dzsuili! Bár mi (még
) nem vagyunk öten, de a napirend nálunk is elég esetleges: András úgy dolgozik az épp aktuális fõ- és mellékállásain, ahogy azt a munka diktálja, Ármin öntörvényû, én meg alkalmazkodom a fiúkhoz!
ZSuzsi! Az elrontott sütikért is irígykedem!
Én mostanûában szinte csak melegszendvicsnyi idõre jutok ki a konyhába! Igaz, a múlt héten sütöttem én is pogit, de az nagyon egyszerû, egy mosogatás alatt készen van - hát, mondjuk nem volt épp üres a mosogató!
BMárti! Ezért aztán nincs is hová ültetnem Ármint, míg fõzök! (az etetõszéet csak arra az idõre hajlandó üvöltés nélékül elvoselni, míg konkrétan eszik - se elõtte, se utána egy percig sem!)
Menta! Bocs, hogy azóta sem írtam, egyszerûen semmire sincs idõm!
Sarlai Katalinnal végül is nem sikerült beszélni, de közben meggyógyultam, úgyhogy most már mindegy is, kibírtam gyógyszerek nélkül! Ne szomorkodj a negatív teszt miatt, lesznek még pozitívok is
Bogancsi! A gombos rongyot én is megvarrom, fantasztikus ötlet!
Tikk! Én is szívesen megnézném Hanna nyuszizását!
Borcsa! REndelõért
Közelebbi miért nem jó? EZ vmi spec?
Szila! Jaj, a kreatív kézmûveskedés már nekem is hiányzik, de nem nagyon tudok rá idõt szakítani!
Pedig festenék nagyon szívesen, akár varrnék is, rajzolnék, bábot észítenék - sajnos Árminnak mindezek még unalmasak! TE mikor csinálod?
Laura! Keresztelõhöz gratula!
Hogy bírod a pocakosodást?
Na, megyek ebédet gyártani, a többieknek is jó hétvégét!
(Én egyedül vagyok Árminnal, mert András konferenciázik
)
Bocs a regényért, így sem írtam mindenkinek!
Márti+Ármin