Na itt vagyok én is, bár engem senki nem hiányolt
Mi egész héten csavarogtunk, Anyuméknál voltunk "nyaralni", ma meg anyósomhoz megyünk délután. Nem bírjuk idebent az 1. emeleten, 26 fok van a lakásban, légkondizni nem merek a gyerek mellett, a venti meg szart sem ér.
Szerdán vettem anyatejcsi tés kiderült, hogy ismerem is a csajszit. Voltunk náluk, tök sokat beszélgettünk, meg fogjuk is tartani a kapcsolatot. 2000-ért vettem 1,25 litert, elfogadta a kicsi lány, bár ő mindent megenne sztem, annyira bélpoklos, ő már most van 6 kg, hogy pontosan mennyi, majd szombaton megmérem, tehát a hazajövetelhez képest már 2,7 kg-t hízott
, dupláját a kelletének ( ez is szép magyaros )
Én is kv-zom, de csak ricore-t, napi 1x, 2x, néha lecsúszik egy-egy rendes kv is, ha nem itthon vagyunk.
Cuki Bazsu a képeken! Esztike meg folyton a kezét tömködi a szájába, vagyis a teljes öklét, nem tudom, hogy csak azért, mert most fedezte fel, vagy mert esetleg mér a fogcsírák birizgálják ( a doki szerint már ez is lehet, főleg, hogy Apósom - állítólag - foggal született
)
Mi már egész héten kis naapozókbaa vagy egy szál bodyba tengünk, alváshoz persze betakarom egy hajszálvékony pléddel, meg zoknit vagy egy kis tutyit adok rá, de a védőnő szerint még ez sem kellene.
Szilvi, az én dokim szerint 5kg felett lehet neki adni egy egész kúpot.
Ja, vettem tegnap egy elektromos mellszívót, ha már ez sem fog segíteni, akkor feladom, bár tegnap délutántól lejött 150 ml, 3 alkalomra összesen, az is vmi.
Na még jó hogy felhoztam a témát, pont olvastam a babamagazin márciusi számábaan ( ezt adták a brendikében a melllszívó mellé, milyen nagylelkűek
) erről az érzelmi légzéskimaradásról, amit írtam és azt mondják -a hogy Szilvi is írta - hogy hirtelen más ingert kell feléjük küldeni, pl. lefújni őket, de sztem egy hideg vizes megfröcskölés is hatásos lehet.
Most volt a védőnéni és mutatott egy csomó tornagyakorlatot, ijesztőnek tűntek, de Esztinek tetszett és már elvileg nem kellene támastani a fejét sem, mert még ha ingatja is, de már elvileg nem törhet is, de azért én még félek és bizti-ami bizti, tartom a hátttérben
Majd megnézem Jázmin képét az iwiw-en, bár egyelőre örülök, hogy Nektek tudtam írni, úgy elmegy a nap, hogy észre sem veszem, tegnap is még este 10 ig vasaltam, óriási volt.
Na puszi Nektek és kitartást a nagy melegben. Én úgy mennék strandolni, meg a tengerpartra, de sajna ez most nem fog összejönni, majd jövőre.