Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, de változatlanul nincs, csak mobilról net, és így nem akarok annyit lógni, mert horror lesz a számlánk....

Mi jövő héten uhuzunk 2x is, remálem nem mutat majd semmi elváltozást!!!!

Szilvi, ne hari, de csatlakozom én is a többiekhez. Nekünk tudod hány ilyen rucink van? RENGETEG!!! Nekem tök más az izlésem, most szobnak fogtok tartani, de én 3helyrő szoktam venni, aztán slussz-passz és gyűlölöm a kínai cuccokat, de kapuk ilyet is. Ja, és ne is meséljem, hogy mivel lányaim vannak, mindenki imád csicsásakat venni. Én meg utálooooom!!!De már a rózsaszíntől is kivagyok. Szeretem,de már unom. Én is azt szoktam, mint Fanni, ha tudom, hogy akitől kaptuk jön vagy mi megyünk, ráadom, aztán elteszem a kinőttekhez.....Egy fél napot meg kibír...De azért fotót nem csinálok, nehogy 20év múlva megkövezzen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni, nekem ma mondta a védőnő, hogy ebben a hiretelen melegben sem eheteknek a babók, no para....Ja, mondtam Bibun nem is aggódom... :lol: :lol: :lol:

Reni, őszontén, én sem vennék, csak ismitől....nem rossz indulatból, de nálunk unokabratyómnak vettek tejcsit és végig üvöltött attól, mert ki tudja mit evett ....
A hozzátápit meg fogadd el, ez van. Ha nyugodtabb vagy te is, akkor lehet több tejcsi is...
Nekem sajna egyre jobban apad, de nyilvánvalóan a hozzátápitól is, mert így azért biztire nem üriti ki annyira. Én nem is tápizznám hozzá, ha hízna rendesen.... :cry: :cry: :cry:

TÖBBIEK? Hol vagytok?
Vendég

Én vennék tejcsit, ha találok olyat aki megbízható. Van egy barátnőm is aki kapja egy másik anyukától, anyuka csak valami étteremből rendelt kaját eszik, ahol külön szoptató anyukáknak főznek.. Hát biztos ritka ez, de ilyen is van. Egy szerintem próbát megér! Kérj belőle mintát! :D

Bazsun tegnap volt először egy szál body, úgy lilára szívta az alkarját..
Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hol vagytok Csajok???

Én olyan rosszat álmodtam éjjel, hogy nem tudtam visszaaludni 1:30-4:30-ig kb. Kész voltam teljesen. Valami bagolyról álmodtam aminek uszonyai vannak és beleszállt a fülembe és nem tudtam meg moccani sem amíg le nem lőtték. Magyarul inkább megszállt mint egy szellem és ki kellett űzni belőlem :S gatya. :(

Jázmin is ki szokta szívni az alkarját elég durván. Képzeljétek tegnap óta elég sokat cumizik. Bőg -bőg és megkapja a cumit és jaj de boldog!

Eszti egyetértek veled. Én is unom a csicsás rózsaszín dolgokat. Van egy ruci amit ki nem állhatok tiszta rózsaszín és fodros itt ott :S miért kell rózsaszínt venni, ha lány???????????????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Tej: úgy látom megoszlanak a vélemények! :S nekem egészen más véleményem van erről mint amit Ti leírtatok.
Pl. Eszti nem biztos, hogy az anyuka miatt fájt a hasa. Jázminnak is nagyon fájt a pocakja, pedig én már komolyan csak vizet és sima pirítós kenyeret ettem és akkor is görcsölt. Már kész voltam. Ha húslevest ettem krumplival+sárgarépával akkor is fájt. Szóval relatíve, hogy mi lehet a baj.

Éttermi kaja: hát hm ez csak az én véleményem, hogy én tutira nem rendelnék étteremből. Mondjuk voltam egy pizzériába diszpécser és láttam, hogy is csinálták a pizzát, szinte gusztustalan volt :S
Akkor dolgoztam egy étteremben...hmhm katasztrófa volt a higiénia, pedig elit helyről van szó :S nevet nem írok.
Nem valami tisztán dolgoznak a konyhán és ott is volt szopis kajcsi...és hát abba is tettek olyat amit a normális kajába és persze ezt senki sem tudja...........na mindegy nem akarok okoskodni. De ha elmentek kajálni valahová fasírtot és spagettit soha ne egyetek, mert azt ledarálják az összes megmaradt kajából a húst...és hm nem friss.

Én a régi dolgokra esküszöm. ÉN csak házi tejet, tojást, tyúkhúst, disznóhúst abból is a mangalicát eszem. A férjem családja még jó, hogy falun laknak és van minden :)
De én pl. nem használok étolajat sem. A mangalica zsírjából teszek egy kicsit és sokkal finomabb+egészségesebb.
Tudom mivel etetik őket, hogy tartják őket és amit a boltban megveszek, hát ne is mondjam hogy fel vannak fújva...

De tény, hogy jobb ismerőstől venni a tejet, mint akárkitől. Nem lehet tudni, hogy cigizik vagy iszik. Mondjuk ne hari aki kávézik, de én olyantól sem vennék aki kávét iszik! Nekem valahogy az is drognak minősül :S :shock: :shock: :shock:

Mi jól vagyunk, Jázmin sokat kacorászik.
Nagyon aranyos. Éjjel csak enni kel fel :)
Naponta lefejet olyan 3,5 dl tejet a tejgyűjtőknek. Kicsit fárasztó, hogy főzni a dolgokat állandóan (mellszívó)...de fontos a higiénia és hát a pénz sem jön rosszul.

Akarok venni egy új telót, mert az előző be**** :S Samsung S-2230 amit most reklámoznak a tévébe, hogy 22000Ft! Pirosba :)

Megyek, még hajat kell mosnom..................Reni biztosan elmúlik a hasfájás. Jázminnak már espumi semmi nem kell!

Kép
Vendég

5230 a telcsi :)
Vendég

sziasztok!
töltöttem fel sok szép kisfiú és kislány rucit,ha érdekel valakit,200-600 ftig!!!nem bálásak,egy manó viselte általában!!!
ha érdekel irj privit,van még nagyobb méret is!!!
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... fiu07Evig#

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 12Honapos#

további szép napot:))))

bibar

Mindenki sétál ebben a szép időben? Én kész vagyok. Megvették a mellettünk lévő lakást és fúrnak faragnak. A plafontól a padlóig mindent kicserélnek és gondolhatjátok milyen zaj van! De ez még semmi, vésnek is valami hangos géppel, mert ugye a vezetéket is cserélik :S kész vagyok tőlük. Lemegyek sétálni és a második utcában is hallani. Jázmin nem tud aludni......ezért anyuéknál vagyok napközben.
Természetesen szerbek és nem is tudnak nagyon magyarul és elég sokan is vannak. Mondjuk sokkal többen is lesznek, de ne legyen politikázás.
Kivagyok tőlük teljesen. 1 hónapig itt újítgatnak, hát komolyan mondom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: hétvégén tuti szólni fogok nekik, ha addig bírom idegekkel!

Kép
Vendég

Sziasztok

Fanni nagyon cuki Bazsu abban a kis kalapban. :D :D Hogy kiszívta a kis karját! :shock:

Reni, Barnus csak 1-2 alkalommal sírt így, akkor én is ráfújtam egy kicsit, hogy magához térjen.

Szerintem nem én túlzom el ezt az egészet, és nem szívesen adtam volna rá azokat a kisgatyákat, amikor kibontotta és láttam h foltokban koszos és tele volt kutyaszőrrel,hát............ :shock: :?
De lehet én vok a köcsög, nem tudom, és hiába mondja h nem fogadok el semmit ez sem igaz, mert Barni kapott tőle egy cuki rugi azt is hordja, és pont azzal a takaróval takarózik este amit a Mami hozott neki.
Már így is volt egy adag ami ment vaterára.
Na mind1, hagyjuk is.
:D

Szerencsére az uh-n minden oké volt, minden rendben Barnival. :lol: :lol: :lol:
De holnap megyünk oltásra, szegényt már most sajnálom. :(

Mostanában Barni naponta 3x is kakál, eddig csak egyszer kakilt mindig,és nem is kaka, hanem fosi. :oops: Nem tudom miért/mitől?! :?

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

MÉÉÉG MINDIG NINCS NEEEEEEEEEET!!!! :evil: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ma is játsziztunk, Bibu imádja! Én nem!!!Mindig betalának, már kivagyok....Ide normálisak nem járnak vagy csak én vonzóm az elmebetegeket?! :lol: :lol: :lol: Lehet érzik, hogy közéjük tartozom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni, hogy milyen kis tüneményes ez a fiú!!!!!Nagyon ari!!!
És milyen szívókája van... :shock: azta!!!!! Bár Lillusnak lenne, de neki ereje sincs....Még a cumisüvegbe is kifárad.... :? Pedig kb.90-et eszik csak....

Anna, ja, ebben igazad van, csak ott a tápitól nem sírt, csak a tejtől, meg hát Nénikémnek nem is teszett a nő, mert kicsit ápolatlan volt... :roll: :oops: De végülis felnőtt a bratyóm és szép egészséges ember lett (33éves, és 180cm és kb.100kg) :lol: :lol: :lol: :lol:
De remélem véletlenül sem értettél félre, mert nem rád gondoltam, meg nem neked szántam, csak néha maiket hall az ember... :roll:
KÁVÉ????DROG?????Nem igaz!!!!Enélkül nem is élnék... :lol: :lol: :lol: De az elsőnél én sem ittam....Most eg, ha reggel nem ihatok, bamba vagyok és agresszív... :roll: TUTIRA nem drog!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy mégis? :lol: :lol: :lol:

Szilvi, nem is úgy gondoltuk mi... :lol:
Koszos????ÁÁÁÁÁÁÁÁ, honnan hozta? Na ezt én sem adtam volna rá... Khmmm, a kutyaszőrre meg nem mondok semmit...az nálunk van... :oops: Immunt erősítünk. :oops: :lol: :lol: :lol:

Na, megyek, hulla vagyok!

Marcsi, Bea, Andi, elvagytok tünve (szép magyarosan!!!). Remélem jól vagytok!!!!
Vendég

Eszti nem vettem magamra, lehet úgy jött le az írásomból, de nem csak úgy általában a véleményem írtam.
Igen sajna sok olyan nő van. Az orvoshoz amikor megyünk akkor is egy csomó nő van aki ápolatlan, nincs megmosva a hajuk (tiszta zsír...meg a ruha sem az igazi).
Mit is mondjak kelet nincs idejük?????? Nem tudom! 180 cm az szép, én 175 cm vagyok. Amúgy én is tápon nőttem fel és nincs is nagy fejem :D :D :D
Anyumnak egy deka teje nem volt :( nekem meg ömlik :)

Kávé: nekem a szívem elkezd vadul kalimpálni a kávé miatt :S szívbillentyű zavarom van és hát ezért sem iszom+ úgy valahogy nem ízlik. Max a Recore mérsékelt koffeintartalommal tetszik,de az is olyan ritka amikor iszom egyet.

Ma megyünk szülinapozni :) :P Juhhéj

Szilvi ezt a szőrös koszos dolgot nem írtad! Így azért más, akkor tényleg ne add rá!

Ma én is egy csuda csicsás rózsaszínbe viszem Jázmint a szülinapozáshoz. Ne legyen mondva, hogy nincs rajta :D :D :D

Kép
Vendég

Anna, köszi a képhozzászólást! :)
Képzeljétek lehet lesz a Bazsunak unokatesója!!!! :D :D :D :D :D
A Dávid bátyjának a párja babát vár! De még nagyon az elején vannak.. még épp hogy csak kiderült hogy terhes.

Én se bírom a kávét, nekem is kiugrik a szívem tőle. De én egy cola után sem tudok elaludni. :oops: :roll:
Eszti, jót nevettem rajtad! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy jó minőségű használt babaruhát, kismamaruhát, gyermekruhát, esetleg megúnt, kinőtt- megnőtt felnőtt ruhát veszek és adok el.
Házhoz megyek Budapest és Pest megye területén és előzetes egyeztetés alapján méretre kiválogatott ruhákat viszek igény szerint.
A ruhákat 300 ft/kg-ért veszem meg. Az általam eladásra kínált holmiknak darab ára van.
A telefonszámom: 06-30-289-15-11. Hívjatok, ha tudok segíteni.

Köszönöm a figyelmet!

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Marcsi????????????????????????????????? Bea, Andi???????????????
Hol vagytok? :roll:
Vendég

Hello

Uh Eszti, én meg is őrülnék, ha ennyi ideig nem lenne netünk. :evil:

Fanni gratulálok (csak így halkan) Bazsu unokatesójához! :lol: :lol: :lol:

Barni ma megkapta az oltást. :? Szegény úgy elkezdett sírni, hogy nem vett levegőt, tök vörös lett a kis feje, de szerencsére csak pár percig sírt,aztán megnyugodott a karomban,és el is aludt. :( Úgy sajnáltam mikor megszúrták, ciki,nem ciki én is elpityeredtem. :oops: :cry: :cry: :cry:
Estére be is lázasodott, 38,5 volt. Adtam neki egy fél kúpot, remélem reggelre leviszi. Nektek belázasodott? Akinek igen meddig adtatok neki kúpot?

60 cm és 6250gr. :oops: Szép nagy legyény. :lol:

Tényleg a többiek hol vannak??? Marcsi minden nap szokott írni, de már napok óta ő sem jelentkezett! :shock: :shock: Remélem nincs nagy baj! :(

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Remélem én is, hogy Marcsival semmi gond nincs, kezdek aggódni, mert Ő mindig jelentkezett!

Kiraktam iwiwre ma egy képet Jázminról, az a címe, hogy Csinibe. Ez a ruha nekem nagyon csicsás amiről beszéltem, de tegnap ráadtam, mert hát ugye mentünk szülinapozni :)

Sajnálom Barnit, igen belázasodott Jázminka is, én egy egész kúpot adtam neki, mert azt mondta a dokim annyit adjak. Egyszer adtam csak éjjelre. Aludt is tőle egész éjjel.Utána mértem a lázát, de nem volt lázas így nem adtam neki többet.

Jaj lassan jön a harmadik havi oltás + csípőficam ellenőrzés. Rohangálhatok.

Egyik nap nem jöttek a tejért, mert elfelejtettek eljönni érte
:shock: :shock: :shock:

Bazsu unokatesójának hm hát nagyon jó dolog. Még nem gratulálok semmit, mert az ördög sajnos sosem alszik és nem akarom, hogy valami baj legyen, mert azért sztem ezt korai bejelenteni is még. De 12 hét után már én is gratulálok :) :)

Eszti tényleg vicces a kávés sztori amit írtál :D aranyos vagy.
Jó ez csak az én véleményem :P megengedem nyugodtan ihatod :D :D :D

Terhesen mennyit irkáltunk egymásnak, most meg??!! Valahogy mindenki el van veszve. Remélem azért a kis csapatunk nem oszlik szét teljesen!

Jázmin már rengeteget beszélget. Olyan édi. Tegnap meg sem szólalt a vendégség alatt és ez nála nagy szó :) Kézről kézre adták persze és nézelődött ide oda :)
Nagyon melege van mostanában :S

Kép
Vendég

Na itt vagyok én is, bár engem senki nem hiányolt :cry:

Mi egész héten csavarogtunk, Anyuméknál voltunk "nyaralni", ma meg anyósomhoz megyünk délután. Nem bírjuk idebent az 1. emeleten, 26 fok van a lakásban, légkondizni nem merek a gyerek mellett, a venti meg szart sem ér.

Szerdán vettem anyatejcsi tés kiderült, hogy ismerem is a csajszit. Voltunk náluk, tök sokat beszélgettünk, meg fogjuk is tartani a kapcsolatot. 2000-ért vettem 1,25 litert, elfogadta a kicsi lány, bár ő mindent megenne sztem, annyira bélpoklos, ő már most van 6 kg, hogy pontosan mennyi, majd szombaton megmérem, tehát a hazajövetelhez képest már 2,7 kg-t hízott :oops: :D , dupláját a kelletének ( ez is szép magyaros )

Én is kv-zom, de csak ricore-t, napi 1x, 2x, néha lecsúszik egy-egy rendes kv is, ha nem itthon vagyunk.

Cuki Bazsu a képeken! Esztike meg folyton a kezét tömködi a szájába, vagyis a teljes öklét, nem tudom, hogy csak azért, mert most fedezte fel, vagy mert esetleg mér a fogcsírák birizgálják ( a doki szerint már ez is lehet, főleg, hogy Apósom - állítólag - foggal született :shock: :shock: :shock: )
Mi már egész héten kis naapozókbaa vagy egy szál bodyba tengünk, alváshoz persze betakarom egy hajszálvékony pléddel, meg zoknit vagy egy kis tutyit adok rá, de a védőnő szerint még ez sem kellene.

Szilvi, az én dokim szerint 5kg felett lehet neki adni egy egész kúpot.

Ja, vettem tegnap egy elektromos mellszívót, ha már ez sem fog segíteni, akkor feladom, bár tegnap délutántól lejött 150 ml, 3 alkalomra összesen, az is vmi.

Na még jó hogy felhoztam a témát, pont olvastam a babamagazin márciusi számábaan ( ezt adták a brendikében a melllszívó mellé, milyen nagylelkűek :? ) erről az érzelmi légzéskimaradásról, amit írtam és azt mondják -a hogy Szilvi is írta - hogy hirtelen más ingert kell feléjük küldeni, pl. lefújni őket, de sztem egy hideg vizes megfröcskölés is hatásos lehet.

Most volt a védőnéni és mutatott egy csomó tornagyakorlatot, ijesztőnek tűntek, de Esztinek tetszett és már elvileg nem kellene támastani a fejét sem, mert még ha ingatja is, de már elvileg nem törhet is, de azért én még félek és bizti-ami bizti, tartom a hátttérben :shock:

Majd megnézem Jázmin képét az iwiw-en, bár egyelőre örülök, hogy Nektek tudtam írni, úgy elmegy a nap, hogy észre sem veszem, tegnap is még este 10 ig vasaltam, óriási volt.

Na puszi Nektek és kitartást a nagy melegben. Én úgy mennék strandolni, meg a tengerpartra, de sajna ez most nem fog összejönni, majd jövőre.

Kép
ire81

Reni, nem hiányoltalak, mert két napja írtál :oops: és egy napig van hogy nem érünk rá.. de azért hiányoztál!!!! :D
Csak az nekem is feltűnt, hogy Marcsi már nem is tudom mikor írt. :shock: :oops: Szóval jelentkezz!!!!!!!!!

Reni, milyen mellszívót vettél? Akkor van azért elég tej, ha ennyit lefejtél! :shock: Én már csak reggel tudok fejni, eddig a max 210 egy ciciben. :shock: :shock: 150-et evett és még 60ml-it lefejtem egyik reggel. :shock: :shock:

folyt. köv.
Vendég

Marcsival most beszéltem, azt mondta Panka jól van, este majd feljön!
Anna, megkapta az sms-ed csak nem tud arra a címre válaszolni.
Vendég

Sziasztok!

Igen, mert a neten írtam ingyen sms-t. Az enyémre kellett volna írnia :)

Holnap 10-re megyünk Jázminnal fülbelövésre. Azért gondoljatok ránk, hogy minden simán menjen!

Holnap megveszem a telót is :) olyan mintha felvetne a pénz mindent most cserélünk ki, de hát tudjátok, hogy minden egyszerre romlik el :S komolyan kész vagyok!!!!!!

A legújabb, hogy megjött. Fasza, mert görcsöl a hasam. Remélem nem fog nagyon, mert akkor nagy gázba leszek! Szülés előtt első két nap amikor megjön hányok és megy a hasam. Magyarul ülök a wc-n előttem meg egy tál. Gondolhatjátok jobban fájt mint maga a vajúdás! Ez most komoly. És semmi más nem hat csak a Flektor. Most az ugye nem vehetem be. Nincs kedvem kiszáradás miatt kórházba kerülni!!!!!!!!!!!!!!!! Néha már majdnem az volt!

Szóval holnap szaladozós délelőtt lesz. Vettem naptejet Rossmanos termék remélem beválik 30 faktorost. Muszáj, mert félek, hogy leég még árnyékban is!

Holnap jelentkezem a fejleményekkel :)

Puszi

Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is mindenkinek egy nagy pussz,amiért hiányoltatok,ez nagyon sokat dobott ma rajtam,de tényleg! :lol:
Köszi az smst,Anna és Fanninak is hála,amiért felhívott! :lol: :lol: :lol:
Kicsit bedepiztem,de semmi komoly...csak most sok volt...az itthoni felfordulásból is elegem van(a festés miatt),a nagy meleget sem bírom,Andrissal is elég sok volt mostanában a nézeteltérés,ami csak azért dühít,mert piszlicsáré szarságokon szoktunk rágódni...anyukám miatt is sokat aggódtam,bár szerencsére ott már rendben vannak a dolgok...szóval elég fáradt és meglehetősen negatív lettem,mire a gép elé ülhettem volna,így megkíméltem mindenkit a virtuális társaságomtól... :? :oops: :roll:

Panka köszöni szépen,jól van,csak nem akar igazán eszegetni...már több,mint 3 hete olyan 5800-5900 g között ingadozik a súlya,a 6 kiló igen nehezen akar összejönni...másodszor is kellett vinnünk vizeletmintát a laborba,mert az előző alkalommal sok baktérium volt benne,ma lett eredmény...hát ebben is van baci még mindig... :?
Ráadásul az orvost se bírtam elérni,így csak hétfőn tud felírni neki valamit,ha szükség van rá...
Nagy gond talán nincs,mert láza nem volt egyszer sem,ha épp nincs semmi gyíkja,akkor jókedvű,ő is egyre többet szövegel,nagyon édi. :lol:
Mivel a tejből,tápból elég keveset eszik,azt mondta a védőnő,hogy adjak neki gyümölcsöt,főzeléket,bármit,ami ízlik neki.
Az almától kicsit fájt a pocakja,azóta evett őszibarackot,sütőtököt,meg tejpépet is.Úgy tűnik,nem lesz nagyon válogatós,mert eddig mindent elfogadott,amit adtam neki,vigyorog,ha meglátja a kezemben a kaját meg a kanalat! :lol: :lol: :lol:
Remélem,most már majd lassan a súlyán is meglátszik...

Hát,ez van velünk...ha elszívjuk a békepipát az apjával,majd teszek fel képeket,mert csak az ő gépén vannak fent...

Megpróbálom most már újra rendszeresen jönni,de most megyek,mert dögfáradt vagyok és mindjárt szomjan pusztulok...

piki

Boldog Névnapot Barninak!!! :D
Vendég

MÉG MINDIG NINCS NETEM!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Na, most már totál :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezt nem tudom mi volt, csak a fölső 3sor maradt meg.... :roll: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Elvileg estére lesz netem! Utána le se vakarhattok innen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Délelőtt írtam egy csomót, de mire elküldtem volna, lemerült a laptop. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A lényeg: utólag is boldog névnapot kívánok Barnusnak, bevallom, nem tudtam, hogy tegnap volt, Fanni hozzászólása hívta fel rá a figyelmem.

Remélem, mindenki jól van ebben a nagy melegben.

Marcsi, remélem, már jobb a hangulatod, én is elég negatív voltam a héten, és tegnap jól ki is bőgtem magamból :cry:

Puszi

Kép
ire81

Reni,sajnálom... :(

Nem tudom,csak a hirtelen melegtől-e,de én totál kész vagyok...
Mindenféle baromságokon jártatom az agyam... :(

Ma ráadásul Panka is meg van zakkanva... :? :( Már egy jó ideje átalussza az éjszakát,erre most ébredt 2kor,pedig nagyon későn feküdt le,4ig vergődtünk,mire bealudt,aztán kelt fél6kor...azt hittem,kiszaggatom a hajam szálanként,olyan fáradt vagyok...a melegtől egyikünk se tud pihenni...nálunk a lakásban most is 27-28 C° van...Panka is egy szál ujjatlan bodyban küszködik,reggelre tele lett melegkiütéssel a nyaka,karja,háta...ma 2szer fürdettem,de ez se sokat segített...eddig nem hintőporoztam,mert nem volt rá szükség,de ma azt is elkezdtük.
Egyetlen tea van,amit elfogad,a Hipp Gyermektea,ebben persze cukor van,de már nem érdekel,ebből legalább iszik...meg benyomott egy fél üveg őszibarackpürét is. :D

A ti babóitok is ilyen nyüzügék?
Engem Andris borít ki,szerinte pszichés/mentális problémája van Pankának,azért sír ennyit...no comment...

piki

Marcsi, biztos a melegtől van+felújítás..
Bazsu is tök nyűgös, biztos Panka is a meleg miatt sír.. meg érzi rajtad is, hogy feszült vagy. :(
Balázs megint azt játssza, hogy sír cicizés közben, egyet szív, tej ömlik, majd elengedi és sír és ezt újra és újra és újra...
Lemegyünk a városba, amíg még emberi idő van. Aztán úgy is be leszünk zárva.
:evil:
Vendég

Sziasztok!

Totál kész vagyok! Jázmin tegnap egész nap csak üvöltött és üvöltött. Azt hittem fejbelövöm magam. Éjjel aludt elég szépen, de hát köszi. A fülét nem lyukasztottuk ki, mert Sanyi túlórázott, de ebben a melegben nem is baj. Holnap megyünk 16-ra előre félek, hogy mi lesz utána. Eddig akivel beszéltem mind azt mondta, hogy rendben volt nem volt semmi baj. Kíváncsi leszek!

Megvettem a telcsit ennyi örömöm volt tegnap :S tök szupi.

Most telepítem épp a cd-t a gépre.

Kitartás. Itt is meleg van. Majd megőrülök+ ez a mensizés:S gatya.

BARNINAK BOLDOG NÉVNAPOT (én sem tudtam bocsi) mostanában azt sem tudom milyen nap van, nemhogy milyen névnap :S)

Reni jó, hogy Te ki tudod sírni magad. Én már olyan kész voltam tegnap, hogy már bőgni sem tudtam.

Az én férjem szerint Jázmin csak ilyen sírós gyerek. Ő még ilyet nem hallott, hogy egyfolytában sír egy kicsike test :S szerinte aludni kellene neki, mert már az ásításban is elfárad olyan kicsike!
Mondom látszik, hogy nem sokat vagy vele!

Puszi

Kép
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok!
Az ígért képekből egy kis válogatás... :oops: :D
Este majd jövök hosszabban,mert most vendégeink vannak...

piki

Balázs is extra nyűgös, ennyit még sosem cumizott. :( :( Alig lehet elvenni tőle, nehezen alszik el és akkor is sírással ébred..

Marcsi,a februári topikban kérdezte valaki, hogy lehet e már 4 hónapos korababát hozzátáplálni, mondtam hogy szerintem nyugodtan kérdezzenek téged! Remélem nem gond :roll:
Vendég

Nagyon aranyos Panka! Már hogy homorít!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy kérdeztétek hol vagyunk.

Köszönjük jól vagyunk. Nekem be volt csipődve a jobb forgom alig bírtam, menni ,közben a védőnénink is meglátogatott minket alíg bírtam fel kelni..Kisfiam már itthon van nincs ovi .
Gréti hát nagyon nyugös volt múltkor azért mert vacak hideg volt esett az eső alig aludt valamit.Most meg a dög meleg miatt alig alszik de változo van hogy 3-4 órát is alszik de ma csak párszor 30 percet aludt szegényke. többször furdettem egy nap ebben a melegben nagyon szereti.
Kicsit nyugi ma nem sikerült kakálnia pedig akkorákat ereget szegénykém.Voltunk oltáson is elég jól viselte .Már én is adok neki almát és sütötököt probáltam ki izlik neki.

jaj olvastalak benneteket de nem tudtam írni.

Anna kitartás a lakásfelújitás miatt nálunk a földszínten majd 3 hónapig csinálták a furást faragást én szóltam mert nem bírtam. ráadásul az öreglány ahogy a lép csővan és babakocsi feljáró mellé ültetett valami gaz virágot tele van bogárral és méhekel .hát jó pipa lettem hogy lehet valaki ekkora bunkó hogy oda ültett bármit is. alíg lehet feltolni a babkocsit és közben még igazgassam a gazt mert pont belog a babakocsiba.Már szóltam a takaritónőnek d emég semmi .Berágok aztán lemegyek és kihuzom.
:twisted:

na nem panaszkodom .

Múltkor nekünk is a boltba a pénztáros elkezdett cuppogni egyből eszembe jutott azt hiszem szilvi te irtad ?
Furin néztem rá mert egyből abba hagyta. :oops:

Marcsi gréti is szokott hisztizni szó szerint annyira űvőlt hogy fáj a füllem :oops: van hogy ezt akkor játsza el hogy megyunk autóval hát katasztrófa.Jó nagy lány a Panka baba.
Most éppen beszélget Gréti

Hozok én is pár képet

KépKép
manojoco

Kép Fürcsi Kép gyerekek Kép gyereknap Kép Kép Kép

közben sikerült grétinek a kaki ugy érzem :oops: ilyenkor mindig csöndben van

Hogy bírjátok ti ezt a meleget?

Én nem nagyon fáj a lábbam .Holnap megyünk a heim pál-ba csipőszűrésre a doki vissza hívott hogy meg néze még egyszer de minden rendben.Igy nem igazán értem miért

KépKép
manojoco

Ma reggel Pankóc olyan hipp-hopp áthajította magát hátról-hasra a pelenkázón,hogy csak lepkéztem. :shock: :D :D
Persze a karja maga alá szorult,de majd kigyakorolja a technikát. :lol: Most már az ágyban is 1-2 perc alatt elvándorol,ahol az egyik pillanatban a feje volt,ott a másikban már a lába kalimpál! :lol:
Ma sokkal jobb napja volt,mondjuk többet is aludt.

Fanni,természetesen nem gond! :lol:
Én nem akartam ilyen hamar a hozzátápit,de az élet így hozta.Csak nyertünk a bulin,azóta legalább spontán van széklete és nem 5 naponként,hanem szinte minden nap.Élvezi az evést és a gyümölcsökkel legalább plusz folyadékhoz,vitaminokhoz jut ebben a tesznye melegben,ha már a tej/tápi nem annyira megy.

Nagyon édes Gréti meg a nagytesó együtt! :lol: Úgy tűnik,Jocó szereti nagyon a hugicát! :lol: :lol: :lol:

Ma már Pankóc a nagykádban fürdött,végre kedvére pocsálhatott,nagyon élvezte. :lol: :lol: :lol:

Eszti,Reni,Szilvi???
Mindenkinek programja volt ma? :D

piki

Marcsi, örülök hogy ma már jó napotok volt! Jó volt olvasni! :)
Nagyon ügyes Panka!! :D :D :D

Valamelyik nap Bazsu hasról hátra fordult. Pont láttam, tök véletlen volt, az jobb kezével egész feltolta magát és az oldalára huppant, majd hátradőlt.. :D

Képzeljétek lehet holnap találkozom a februári topikos anyukákkal! :)
Majd holnap mesélek és remélem meghozom a ti kedveteket is egy találkához!!!!
Szerintem ti mondjatok egy helyet, hogy hol jó nektek, mert nekem szinte mindegy hogy a városban hová megyek..
Kihez milyen park van közel?
Vendég

Vagyok én is, csak mostanában mindig csavargunk :lol:

Cukik a babók a képeken, és nagyon ügyesek is az elmondások alapján. Nekünk a védőnéni pénteken megmutatta, hogyan tornázzunk és Esztike nagyon élvezi azóta is, sőt, már szopi közben ( merthogy mi fekve szopizunk ) már gyakorolja az oldalára fordulást, mindig kalimpál a kis lábával, nyilván kicsit még odébb van a teljes megfordulás, de tetszik neki a dolog sztem.

Végre jött egy kis lehűlés, délután volt egy nagy zuhéj, így most kimenni nincs nagy esélyünk, minden tiszta sár, de legalább a lakást jól ki lehet szellőztetni.

Tegnap elengedtem magam egy kicsit, átmentem este egy barinőmhöz és ittam egy fél pohár bort :oops: , jól esett, már nem voltam az utóbbi időben nagy ivós a terhesség előtt sem, inkább az esett jól, hogy egy fél órára kikapcsolhattam és elfelejthettem, hogy anya vagyok, ez most így hülyén hangzik, de remélem, értitek, mire gondolok. Néha hiányzik a régi gondtalanság, amikor nem kellett majdnem mindennél, amit enni vagy inni akarsz arra gondolni: vajon ezzel nem ártok a kicsinek? :? Sokszor már nem merek semmit enni, pl. imádom a fagyit, vagy 10 gömböt is be tudnék vágni egyszerre, de most azt sem lehet nagyon :twisted:
Ne kövezzetek meg, de én már sokszor nagyon várom, hogy véget érjen ez a szopis időszak, nagyon jó tud lenni néha, amikor nyugodt a gyerek és odabújik, vagy rámnéz közben, vagy megfogja az ujjam, de amikor izeg-mozog, kiköpi a cicit, sír, mert nem jön belőle, utána meg az állandó fejés, amiben kigebed a nyakam, olyankor nagyon várom már a végét. Az lesz a jó, amikor már csak reggeli és esti szopi lesz, legalábbis most így gondolom.

Sokszor az jár a fejemben, hogy nem is élem át ezeket a napokat, heteket, mert mindig csak várok vmire, amikor megszületett arra, hogy legyen már végre 6 hetes, amikor 6 hetes, akkor arra, hogy legyen már 3 hónapos, majd tudjon mér ülni, tudjon már mászni, állni, járni. Az életem mostanság azzal telik, hogy várom , hogy múljon az idő :? :shock:

Na nem filozofálgatok többet. :lol:

Fanni, milyen volt a tali? Nekem pont tegnap jutott eszembe, hogy még nem kerítettek / kerítettünk rá sort.

Kép
ire81

Sziasztok!

Fanni linkeld már be a februári topisokat.

Megvolt a füllyukasztás. Sírt szegény és én is vele! Úgy sajnáltam egész nap tiszta ideg voltam miatta. De a végeredmény gyönyörű. Kék a kő és (türkíz) és aranyozott. Már semmi baja, remélem nem gyullad be. Olyan szép. Már azóta rengeteget nevetett.

Reni jó, hogy kikapcsolódtál. Kell is, mert meghülyülsz azért otthon is ilyen sokat lenni.
A fejés nekem is ismerős, nyakfájás....

Hol vagytok???

Kép
Vendég

Reni, filozofálj csak! Én szívesen olvasom! :)
Nekem is hasonló gondolatok járnak a fejemben. Minden ember ilyen, mindig valami másra vágyik, de valahogy meg kell tanulni élvezni azt ami van.. Fél év múlva úgyis azt fogjuk, mondani, hogy jaj milyen jó volt mikor hazahoztuk a kórházból, milyen kis csöpp volt még, de jó volt akkor hogy még nem mászik, nem kellet utána rohangálni.. :)

Én egy hete elmentem megnézni egy barátnőmmel a Sex és New York 2-őt. Bazsut lefektettem 21-kor és 23-kor kezdődött a film..
Az is nagyon jó volt!!! Bár mikor altattam 21-kor inkább aludtam volna én is.. de aztán örültem, hogy mégis elmentem..
Vendég

Na, kicsit lassan küldtem el.. közben Anna is írt.

http://babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.ph ... tart=28500

A tali nagyon jó volt, csak kicsit elmosta az eső.. Felmentünk a lányhoz aki szervezte, 8 felnőtt 8 kisbaba és egy 3 éves kislány! Ennyien még nem voltak a lakásban az tuti! :)
Nagyon édes volt a sok kisbaba egy kupacban, kinyúlt minden baba a nagyágyon anyukák meg körben.. :D
Vendég

Sziasztok!
Esztinek még mindig nincs net??? :? :(
Remélem,jól vannak!

Szilvi,gyere te is! :lol: Köszi az iwiwes hozzászólást! :lol:

Fanni,örülök,hogy jó volt a tali!
Nagyon szimpi nekem is az a csapat,sajnálom,hogy anno nem kezdtem el írni nekik.Pont most írtam ezt annak a lánynak is,akiről írtál valamelyik nap,hogy lehet,hogy priviben jelentkezik.
De jó,hogy eljutottál moziba! :lol:

Reni,ne legyen lelkiismeretfurdalásod egyáltalán.Én ugyanígy érzek néha,mint te... :oops: :oops: :oops:

Nálunk is volt egy jó kis felhőszakadás,jégeső meg minden ilyen finomság,de legalább kicsit hűlt a levegő.

Panka egész nap nem aludt megint...hajnal óta ébren volt...remélem,ebből nem csinál megint rendszert! :evil:
Sajnos a sok baci miatt a vizeletében nefrológushoz kell vinnünk,holnap reggel telefonálunk időpontért.Nagyon bízom benne,hogy nincs semmi komoly baja... :(

piki

Marcsi szerintem nyugodtan írhatsz oda is! :) Most csatlakoztak még hárman és már a talin is voltak.. én is csak valamikor februárban kezdem el írni oda is, mikor már nagyon túl voltam pörögve. :)
Vendég

Túl voltál pörögve? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostanában sajna ide is alig jutok el... :( :( :(

Andrisnak szülinapja van,megyünk és végre megkóstoljuk a tortát,amivel egy fél napot elszórakoztam. :D :D :oops:

piki

Sziasztok!

Végre van gépem és netem is :D , de egyelőre időm nincs nagyon visszaolvasni, nemhogy írni, mert a munkahelyemre kell papírokkal és papírokért rohangálni :( :( :( :(

Remélem, hogy mindenki jól van.
Rólunk röviden annyit, hogy Panna megkapta a terpeszpelust, amit azóta is szépen hordunk, bár szegényt nagyon sajnáltam ebben az őrült melegben is viselnie kellett :( de inkább most szenvedek vele néhány hetet, mint a későbbiekben legyen valami nagyobb baja.

A múlt héten megkapta a kötelező 2. hós oltást + a Prevenár első adagját. Egy nyekkenés nélkül végigcsinálta az egészet :D nagyon büszke voltam rá :oops: :oops: :oops: Utána nem volt szerencsére sem hőemelkedés, sem láz.

De most már megyek is, mert épp bent vagyok a munkahelyemen és ott lógtam egy kicsit fel a netre.

Ha tudok még este jövök részletesebben is és próbálok visszaolvasni.

Sziasztok

Andi

Kép

Kép
denesandi

Sziasztok

Jázmin ma megint elég nyűgös :S

Én is aggódom a topik miatt :( miért nem írtok csajok? Nem tudtok feljönni minden nap legalább egy -két sort írni? :(

Éjjel egyedül vagyok itthon :( olyan szokatlan :S

A fülbevaló még mindig nagyon szép :) mutatok majd képet róla :)

Nagyon meleg van. Kész vagyok ettől a melegtől. Nekem az eső jobban tetszett levegő gyanánt!

Vettem Jázminnak két tök jó rucit. Annyira tetszik. Olyan szép. Majd arról is teszek fel iwiwre képet.
De ez már az én ízlésemnek megfelelőek :P

A másik ami elég fontos, hogy rettentően hullik a hajam. Tele van a lakás vele. Úgy sajnálom levágatni. Más is van ezzel így??????? KOMOLYAN AGGÓDOM, HOGY KOPASZ LESZEK!!!!
Kérlek írjátok meg, hogy Ti hogy vagytok ezzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Kép Fülcsivalóm

Kép
Vendég

Eszméletlen szép Jázmin! :lol:
És olyan jól áll neki a fülbevaló a kis formás fejecskéjéhez! :lol:
Ő is kis husimanó. :lol: Kisebb korában Panka is ilyen kis duckó arcú volt és én ezt úgy imádtam...most már kevésbé pufi a pofi,sokat nyúlt és ugye nem is evett olyan jól... :? Mindegy,nekem azért így is szép. :lol: :lol: :lol:
A hajam nekem is hullott,kicsit utánajártam a dolognak és azt az okosságot mondták,hogy azért tűnik többnek a kihullott mennyiség,mert a terhesség alatt nem estek ki azok a szálak,amik amúgy nem terhesen kihullottak volna.Több vitamint ettünk,meg a szervezet másképp raktározott.
Most viszont az is kipotyog,ami akkor nem... :?
Én is kétségbe voltam esve,Anna,de hidd el,egy idő után abba fog maradni és senki sem lesz kopasz. :lol: :lol: :lol:
Az enyém már nem hullik olyan brutál módon,mint az első 2 hónapban szülés után.

Andi,jó,hogy jöttél! :lol: :lol: :lol:

Én most már újra többet leszek,vége a festésnek,takarításnak...halleluja! :lol: :lol: :lol:

Enyémgyerek 2 napig volt most nyüzüge,ahogy jött a hidegfront,ma már újra a régi. :lol:
Holnap nyomulunk neurológiára,remélem,ott is viselkedni fog. :lol:

piki

Sziasztok!

Tegnap nekem sem volt időm voltunk a heim pál-kórházba csipőszürésen egy ellenőrzésre minden oké majd ha jár akkor kell még vissza menni .
hát azt hittem nem tudunk bemenni mert reggel ugye leszakadt az ég dörgöt villámlott annyira esett még esernyővel sem tudtunk kimenni az utcára.nagynehezen elált az eső és elindultunk a lurdynál a kereszteződésben állt a víz alig haladtunk már majdnem beértunk a kórházhoz kb 5 autó volt előttunk pont elkezdett szakadni az eső nem tudtunk kizsállni megáltunk a parkoloban vártunk és 11:15-kor tudtam bejelentkezni és kb 5 percet se vártam már is sorra kerültunk.

Marcsi Boldog szülinapot utolag.Biztos fincsi volt a torta milyet sütöttél???

Anna biztos a meleg miatt nyugös tegnap este gréti is olyan hisztitt levágott nem tetszet neki semmi.

nagyon csini füllbevallója van .ezt ugye géppel lötték be neki???
Hát itt hogy esett az eső inkább párás meleg levegő lett.mint friss.
majd megyek az iwiwre és meglessem a képeket . :D
Közben megunta Gréti

KépKép
manojoco

Halihó Anyukák! :D

Köszönjük szépen a köszöntést mindenkinek! Cukik vagytok! :D :D :D

Barnus szerencsére nem volt nyűgös a melegtől, ugyanúgy evett, aludt, de egész nap tömtem vízzel. :D Szerencsére itta. :D

Gratulálok Pankának és Bazsunak is! Nagyon kis ügyeskék, hogy átfordultak! :lol: :lol: Mi még csak próbálkozunk, de még nem megy,bár látom Barnin, hogy nagyon szeretné, néha olyan mérges lesz, h nem sikerül neki, tökre bevörösödik szegénykém feje. :oops: :lol:

Fanni örülök, hogy jól sikerült a tali!:)

Reni mért nem lehet fagyit enni??? :shock:
Amúgy tökre egyetértek veled, én már kezdek bedepizni itthon! Sőt, inkább depis vok. :?
Nem bántam meg Barnust, de most úgy érzem, hogy régebben jobb volt, oda mentem ahova akartam, azt csináltam amit akartam. Most meg h meglett B., így őt kell néznem.

Anna gyönyörű Jázmin!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gréti és Jocó nagyon kis arik :D

Az elmúlt 3 napban mindig mentünk valahová,persze gyerekkel. :) Mondtam Balázsnak, h jó lenne már vhova kettesben elmenni, pl moziba, lepasszoljuk Barnit, 2-3 órát kibír nélkülünk. Persze B-nek nem tetszett az ötlet. :(

Érzem, hogy totál besokallok. :cry:

Este még jövök.

Kép
Kép
szilvancska

Marcsi, Isten éltesse Andrist! :) Én is kérek tortát!!!
Nem tudom mi van velem, de mindent fel tudnék falni. :oops: :oops: Folyamatosan éhes vagyok... :oops: :oops:
Igen, túl voltam pörögve. :D Csak a szülésen járta az agyam egész nap.. :oops:
Ja, igen mostanában meg van hogy túl sok inger ér! :lol: :lol: :lol:

Jázmin tényleg egy kis tündér!
Ne aggódj a hajad miatt, mindenhol ezt hallom hogy ez ilyenkor normális! Majd nő helyette sok új babahaj... :)
Na meg volt a két sor?? :wink:
Vendég

Szilvi mindig megelőzöl!! :)

Reni hol vagy?? :)
Vendég

Boldog szülinapot Andrisnak! :D

Bocsi Fanni. :oops: :)

Én is úgy tudom, h ilyenkor normális a hajhullás. :?

Kép
Kép
szilvancska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?