Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép
Kép
timóca

Friss, 38 hetes pocakképek:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Hello Mindenkinek!!

Állítólag holnaptól 10 C-al kevesebb lesz... már alig várom!!!
Ma is ver a víz egész nap!!!

Móni :lol: Gratulálok Hannához, sok boldogságot Nektek, a kicsilánynak pedig sok tejecskét!!! Remélem, minden ok volt, és jól vagytok!! Mielőbb várlak vissza a beszámolóval, és természetesen Hanna fotójával!!!

Nelli :) szép kerek a pocid! Csini vagy!! O-óóó, és Te vagy a következő, ha jól látom... :lol: Bírod a hőséget??

Dóri :) Ismét tüneményes fotókat dobtál fel!!! Olyan szépek ezek a gyerkőcök!!!
R.R. sztem szadista, Te viszont kemény csajszi vagy, ha még ilyenkor 40 fokban is tornázol rá!!
Engem ebben a meleben nem visz rá a lélek, hogy még jobban megizzasszam magam... :(

Szylvi: Remélem, hasznát veszed a dvd-nek. Köszönöm, hogy rám gondoltál, naon örülök neki, és várni fogom az sms-t!!! :lol: :lol:
Meló: igen, szerencsére már csak ez a hét. mondjuk, kicsit félek, hogy otthon rám fog törni a mit kezdjek magammal... de sztem ez csak most gondolom így...
A babakocsit megrendeltük, mert csak a kiállított darab volt abból, amit kiválasztottunk az 1000 féle közül. Viszont ezen a héten elvileg megérkezik, már várom.Nagyon nehéz volt annyi babakocsi közül,de remélem, jó választás volt...
Nézegettük a kiságyakat is, viszont hívott a nővérem, hogy a párja uncsitesójának van otthon 2 új, egy vásárolt, és egy ajcsiba kapott, így az egyiket vszínűleg igen baráti áron megkapjuk (kiságy pelenkázóval és kókuszmatraccal 16.000ért...)

Msot húznom kell napizárni, folyt.köv. este anyuéktól...

Kitta
kitta

Folyt. köv...

Hazaértem anyumékhoz a 13.ból Halásztelekre, röpke 2 óra alatt...
Siralmas utam volt, főként CSepeltől. Állítom nektek, azt a barmot kellene az extra kicsi, klímával felszerelt (független ettől a klíma nem üzemelt), panorámaablakos, ám ablaknyitási lehetőség NEGATÍV!!! típusú hiper kényelmes Volánbuszra ültetni, aki kitalálta... :evil: :twisted:
Timóca, azt hiszem, Te tudod pontosan, melyikre gondolok...
A klíma nem megy, mert a sofőrök spórolnak, és inkább lenyúlják az üzemanyagot, ablak meg nem nyitható, akárcsak a jó kis kombínó villamosokaon... Tuti, volt 40 fok rajta...
Még a bugyómból is csorgott a víz!!! :cry:
Viszont hazaértem,s már vágtam is magam be a zuhany alá.
Ezt nevezem felfrissülésnek :!: :lol: :!:

Jovika: Berci remélem már meggyógyult!!! Nem semmi, milyen láza volt szegénykének!!
Drukk megy neked is, bár, még bizti, húzza a pocaklakód a végletekig!!
Ha jól olvastam, mentek a gyerekekkel pihizni. Érezzétek jól magatokat, és vigyázz magadra!!! :D

Csilla: Milánnak milyen helyes kis pofija van!! És az a kis száj! :lol:
Fagyi volt??

Ildi: Szorítok, de tuti, kész lesz a lakás, mire a bébi megérkezik!!
Kicsit irigyellek is, mert Ti hamarosan kész vagytok, mi viszont még a megfelelő telket sem találtuk meg. Viszont, a hét végén megláttam azt a házat, amire azt mondtam apának: ha meglesz a telek, ilyen házat építs Babának és a kicsilányodnak!!!
Nagyon szép, mediterrán típusú, nem túl nagy, de épp ezért formás,terméskövekkel itt-ott kirakva... Valami meseszép volt...

Lányok, Ti a bébifigyelő ill. légzésfigyelő készülékről miként vélekedtek? Szükséges?? Csak mert azt mondták nekem, hogy nagyon káros hatásuk van a babákra. Olyasmi hullámokat bocsátanak ki, mint a mikrók...

Kitta
kitta

Kitta: bár még csak 2,5 éve lakunk itt, és általában kocsival járunk, azért párszor volt szerencsém az itteni buszokat kipróbálni :evil: , úgyhogy tudom, miről beszélsz. Bevallom, én terhesen nem is mertem nagyon buszozni, főleg nem úgy, hogy Livit is magammal vittem volna...

Nekünk nincs légzésfigyelőnk se, bébiőr se (egyik gyereknél se volt, valahogy nem tartottuk szükségesnek), de most gondolkodunk, lehet, hogy veszünk bébiőrt. De csak azért, hogyha napközben lemennék Livivel az udvarra játszani, de Marcika alszik, és épp tűz a nap és nem akarom levinni, csak akkorra jó lenne egy bébiőrző, hogy halljam, ha felébred... Én nem hallottam még káros hatásról, igaz, utána se néztem.

Nelli: csini kismama vagy :lol: . És ahhoz képest, hogy már a finishben vagy, nem is olyan túlnagy :lol:

Pelenkáról akartam még írni (múltkor téma volt, hogy ki mit ajánl), hogy én nagyon dícsértem a Pamperst. De most a pampers newbornból minden kifolyt :evil: . Az elfogyott, vettünk nagyobb méretet, és az már jó. Közben viszont most kipróbáltuk a Huggies newbornt, és az is tök jó, teljesen jól beszív mindent, és olyan ari micimacis minta van rajta, és még elég olcsó is :lol:

Kép
Kép
timóca

Sziasztok, most megpróbálom nem elröptetni, amit írok... :twisted:

Móni, sok boldogságot a csöppséghez, és várjuk majd a beszámolót!!!!!!
Nelli, te vagy a következő!!! :P

Pelenka: Szombaton vettem a Tescoban1500-ért 90 db lila csomagosat, tehát a légáteresztőt. Kicsit szkeptikus voltam, hisz kevesebb, mint fele ára a Liberóénak, de eddig nagyon bejött. Még soha nem vettem ilyen olcsón pelust, mondjuk csak az Erzsébeti Tescoban ennyi, máshol kicsit drágább, de mindenhol akciós. Nekem is kifolyt a Pampers, a 3-6-os is, többször is, tehát nem véletlen. Nekem minőségben a Libero a nyerő, éjszakára mindig azt kap, szerintem sokkal többet bír. Nekünk nem volt időnk kipróbálni a Huggiest, van itthon, de mire odajutottunk, kinőtte. :lol:

Bébiőr:Valamennyit sugároz, persze, de sokkal kevesebbet,. mint mondjuk egy hordozható (Matáv) telefon, és töredékét annak, amit egy mobil alapállapotban, hát még ha beszélsz is rajta. Nekünk van, úgy használjuk, mint Timi írta, még az utcára is ki merek menni Dorkával bicózni, mert 1-200 méterig nyerő. Éjszakára meg ha nem kell, kikapcsolom, és nincs is közvetlenül az ágya mellett, legalább 2 m-re a gyerektől. SZóval nekem nagyon bejött, már Dorkával is, pedig én eléggé szoktam agyalni az ilyeneken. A mobilomat pl. soha nem használhatja a sugárzás miatt.
Légzésfigyelőnk nincs, mert vele alszom... :oops:

Nelli, nem igaz, milyen csinos pocid van!!! Én miért néztem úgy ki, mint egy úthenger??? :twisted: Biztos a magasságod miatt is van ez...

Dóri, én is ma kaptam levelet az Államkincstártól, hogy az anyaságihoz még ezt vagy azt vigyek be eredetiben (a párom nem bírta kivárni a sort, így postáztunk) A családi pótlék igényemet továbbküldték Ceglédre, a Tgyás igénylésem a Fehérvári MEP-en van... Jó, hogy nem nagyobb az ország.. Azért az Oep-en nem csak síkhülyék vannak, például férjecském is ott leledzene minden nap... :oops:

Timi, ti már utaztatok is? Klímás kocsitok van? Én 10 percre is félek beülni Lillával ebbena forróságban... Lásd lenti sztorimat

Csilla, azért néha gyere beszámolni...

Nektek is sűrűbben jelentkeznek a pici szopizni ebben a hőségben? Van olyan nap, hogy úgy tűnik, egész nap szoptattam, aztán éjszaka érzem is: majd szétdurrannak a melleim... Próbáltam neki vizet is adni, de azt nagy ívben visszabukja rám...

Mai sztori: 2 körül Lilla nyűglődött, gondoltam, elindulunk a postára, mert pénzem jött, meg a könyvtári könyeket is vissza kellett vinni.Gondoltam, a kocsi majd elrázza. A postai papírt meg a könyveket betettem a kosárba, meg a 2 gyerekkel kibaktattam a kocsihoz, de mire mindkettőt bepakoltam az elég meleg kocsiba, elfeledkeztem a kosárról, az ott maradt a kocsibeálló mellet. Még szerencse, hogy nem az utcán parkolunk. :lol: A postához érve jutott csak eszembe, így duplát autóztunk ma, Lilla a végén már elég hangos volt, nem csoda... Pedig azt hittem, a feledékenység múlik a szüléssel... :roll:

Léptem aludni

Kép
Kép
szilvih

Köszi csajok a dicséretet.

Indiszkrét kérdés: aki magándokihoz jár, és minden hónapban perkál, mennyit ad a szülésnél?

Aki issza a laktoherb teát: Én is ittam anno. Betartjátok, ami rá van írva? 2,5 dl-hez raksz 1 filtert? Elég rövid ideig elég így egy doboz.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

jó reggelt!

Csilla,
nagyon édes Milán. :)

Nelli,
tényleg nem vagy olyan bálna, mint én :lol: (vagy Timi - bocsi Timi :D ) de könnyebb is lesz leadnod.

Szilvih,
kellett nekem szídni az OEP-et, tegnap megjött a pénzem (ápr.11-máj. 30-ig). :oops: :lol: nylván vannak mindenütt rendes és értelmes emberek! :wink: csak már rohadtul felment a pumpám, ráadásul felhívhatatlanok, mert a kezelő sosem jelentkezik.. :evil: na mind1.

pelus: huggiesra szavazok. :) Viki és Gergő papers baby volt. :lol: valahogy most az nem jön be, nem tudom miért.

mi is gondolkozunk pár nap Balcsin, vagy egy tuti gyerekbarát strand. :) De indul jövő héten az építkezés - begyorsultak az események, úgyhogy még ettől is függ...

na ébredés van, léptem..

ja és torna, R.R. elég szadista valóban, de csinálom bíz minden nap. :wink:
Vendég

Sziasztok mindenkinek. Magamról annyit, hogy 35 éves vagyok és ráadásul kismama, és július 23-ra vagyok kiírva . Nekem van már egy14 éves nagyfiam is, így egy kicsit izgulok is miatta, hogy milyen lesz újra babázni. A terhességemről , pedig annyit ,hogy nagyon nehezen viselem. Többek között állandó álmatlanságban szenvedek, ami szörnyű olyan szempontból, hogy már félek az éjszakáktól és a meleg, az meg egyszerűen kibírhatatlan számomra, de ettől eltekintve nagyon várom a picuromat, aki egy szép kislány lesz.Tehát négy hetünk van a kiscsajjaal a finishig, de azért én még dolgozok, mert az otthonlétet is nehezen viselem.Ja és Nellí tényleg helyes kismama vagy és ahhoz képest, hogy csak 2 heted van , nincs nagy pocakod. Azt nem írtam, hogy fiú v lány lesz. Kitta neked mennyi időd van még? Én még se a babakocsit , sem a kiságyat nem vettem meg, pedig lassan meg kénne vennem Ja és nekem van fogadott orvosom és 70-et kér, de azt közben is adhatom, így a végén annyival kevessebbet kell adnom neki..
tóthné ildi

Sziasztok mindenkinek. Magamról annyit, hogy 35 éves vagyok és ráadásul kismama, és július 23-ra vagyok kiírva . Nekem van már egy14 éves nagyfiam is, így egy kicsit izgulok is miatta, hogy milyen lesz újra babázni. A terhességemről , pedig annyit ,hogy nagyon nehezen viselem. Többek között állandó álmatlanságban szenvedek, ami szörnyű olyan szempontból, hogy már félek az éjszakáktól és a meleg, az meg egyszerűen kibírhatatlan számomra, de ettől eltekintve nagyon várom a picuromat, aki egy szép kislány lesz.Tehát négy hetünk van a kiscsajjaal a finishig, de azért én még dolgozok, mert az otthonlétet is nehezen viselem.Ja és Nellí tényleg helyes kismama vagy és ahhoz képest, hogy csak 2 heted van , nincs nagy pocakod. Azt nem írtam, hogy fiú v lány lesz. Kitta neked mennyi időd van még? Én még se a babakocsit , sem a kiságyat nem vettem meg, pedig lassan meg kénne vennem Ja és nekem van fogadott orvosom és 70-et kér, de azt közben is adhatom, így a végén annyival kevessebbet kell adnom neki..
tóthné ildi

Sziasztok!

Nelli: nagyon csini kép! te vagy a következő a listán ugye tudod? :)

Dóri, de jó, hogy nektek is beindul végre az építkezés! Én megyek mindennap nézrm a változásokat, tegnap már ráléphettünk az új kőre, olyan jó votl! :)

Szilvih: nem semmi a sztorid, de lesz ez még így se!Én sokat autóztam nagy melegben is a fiúkkal mikor kicsik voltak, de nem klímával inkább nagyon picit lehúzva az ablakokat, vigyázva hogy a babát ne érje a huzat!

Kitta: nekünk sem volt bébiőrünk vagy légzésfigyelőnk, mondjuk az elején egy szobában voltunk a picivel, és minden neszre vagy nem neszre rögtön felébredtem. Szerintem jobban működtem mint egy bébiőr! Add már le a melót, hogy ne kelljen ilyen melegekben buszoznod!

itt most kicsit hüvibb van, de csak azért mert fúj a szél! Nem árt egy kis felfrissülés, tegnap már nagyon gatya voltam, iszonyúan keményedett a pocim...

Most megyeki, hívnak a fiúk!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

sziasztok

Móni Hatalmas gratuláció Hanna babához!!!!!

Dóri azért az OEP-s pénznemutalás nem semmi... (mi meg is lennénk lőve mert az én pénzem 100%ban elmegy a hitelre.. :oops: ergo lehet hogy "finoman " megéreklődtem volna hogy a kamatos kamatot feladják helyettem... ill te se fizethetsz a boltban 1 hónap múlva. :twisted:
írok privit, lenne kérdésem.

tegnap voltunk Pesten.. lehet hogy én vagyok/voltam elkényeztetve a dokikkal, de a Máttyus nem vmi szimppi.. elmagyarázta tömören a helyzetett. de távolságtartó, majdnem hogy rideg :roll: nem mondott túl jó híreket, de megpróbálok optimista lenni.. uis 3 uh-s nézte meg a végén már a docens, de nem tudják mit látnak, csak a veséje mellett is van cisztás vmui, lehet a húgyvezeték de nincs összekötve a vesével.. most 1 hónap múlva megnézik, aztán ha akkor sem egyértelmű a helyzet akkor CT de azt csak altatásban végzik. :oops: nem vagyok feldobva...:(

Szilvih nem semmi a sztorid... de legalább ma már hűvősebb van.

Nelli szép pocakod van..és nem is nagy ahhoz képest hogy utolsó hetes vagy..

Csilla nagyon aranyos Milán!!

Dóri éldesek a csemeték. Viki milyen komoly nagy lány :wink:

megyek mert lassan indulunk hallásvizsgálatra, (nehogy már unatkozzak.. érdekes menet lesz 3 gyerekkel :) )
cintia2

sziasztok
üdvözöllek kedves tóthné ildi.nemsoká te is babázhatsz!!!!

móninak gratulálok Hannácskához!!!

lányok!!!mindig is ájulós voltam.talán inkább úgy gondolom,a vérnyomásom a nem frankó.azért egy tengerparton mindegy volna,hányan vannak!!! :lol: :lol: :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

köszi minden bókot!!!

nelli!ari a pocid.néha hiányzik ám nekem.olyan kis ari volt!!!

pelus szerintem is a huggies a legjobb,kipróbáltunk mindent,de annál maradtam.

puszzzzzzzi mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

köszi minden bókot!!!

nelli!ari a pocid.néha hiányzik ám nekem.olyan kis ari volt!!!

pelus szerintem is a huggies a legjobb,kipróbáltunk mindent,de annál maradtam.

puszzzzzzzi mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Cintia :)
Korábban írtam, hogy a Mátyus nekem sem volt szimpi. Sajnos nagyon pénzéhes. Ahogy pénzt kap, tud ám mosolyogni is :evil:
Drukkolok, hogy ne legyen nagyon nagy baj!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Kriszti,
válasz ment. :)

Ildi,
merre építkeztek? de jó Nektek!! most sárgulok... :wink: :D
Megvettük a téglát, jövő hónaptól a Porotherm 14%-al ( :!: :!: ) emeli az árakat, és a görény tüzépesek persze a felhalmozott raktárukat MÁR az emelt áron adják. De nekünk sikerült ismeretség révén 270-ért venni!!! :D :D

Tóthné Ildi,
szia itt. :) Nem semmi a dokid hozzáállása, miszerint közben is lehet adni. :shock: ez nálam sarkallatos pont és mindig ideges leszek az ilyen jellegű benyögésekre. Valahogy nekem nem szimpi az ilyen. :roll: de sajna a a legtöbbjük ilyen. :( No nem az én dokim! :D ettől függetlenül természetesen adtam, de nehogymár a doki szabja meg az én pénztárcám mélységét. :evil:

Na futok tovább (itt kávéztam meg a gép előtt, mindegyik kicsi alszik szépen. Marcika már 3 órája. :lol: Ha felébredt megetetem, és megyek szandált venni magamnak, tök gáz, a szép kis karcsú 37-es lábikóm 38-as és rettenetes szélessé vált. :shock: :? pedig sosem vizesedtem, és most sem.. na mindegy..
Vendég

Sziasztok,

nagyon gáz napom van ma. iszonyat szarul aludtam, tegnap este volt otthon kis nézeteltérés :( ,ettől már ki voltam... aztán munkába jövet reggel szem és fültanúja voltam, hogy egy nénin átgázol egy kamion... a sofőr észre sem vette, h elütött valakit... Hihetetlen, mennyire figyelmetlenek az emberek...
Ma egész nap rajtam van a menten elbőgöm magam.. 1-2 szer sikerült is...

Viszont, ami kicsit felvidít: nincs az a qva nagy meleg!!! Így egész elviselhető a pocak :lol:

Mindenkinek köszi a babaőrzős-légzésfigyelős választ. Tuti, lesz még hasonló kérdésem...
Jó, hogy feldobtátok a pelcsis témát is, már valamelyik nap az Auchanban ott tanakodtam azelőtt a hihetetlenül nagy választék előtt, valyon melyiket is kellene választanom elsőre a sok közül...

tóthné ildi: szia köztünk!! :lol: Huh, Te is beelőzöl!! Én aug.26-ra vagyok kiírva. még 2 kerek hónap...
Ti is kislányt vártok :D nevet adtatok már neki? A mienk Csenge lesz :lol:
Hol fogsz szülni?? A meleget én is egyre rosszabul tűrtem.

Kriszti: :? sajnálom, nem jó hírek. Kitartás Neked!! Korponyinál nem jelentkeztél még??

Gabi: úgy látom, nem leszel súlyos szpihikai eset :lol: :lol:

Most lelépek, asszem, elkérem magam, és jól lepihenek otthon...

Kitta
kitta

Sziasztok!

Látom felétek milyen idő van, de itt a Dél- Alföldön még mindig tombol a kánikula. Komolyan mondom néha úgy érzem nem bírom tovább :!: :oops:

Jovika!
Reuma és rehabilitációs osztályon dolgozom Hódmezővásárhely Kakasszéken kihelyezett osztályán.

Nelli!
Nagyon csinos kismami vagy és a harmadikkal is így tudod hozni a formád, hát nem semmi. Jók a génjeid. :lol: :lol:

Kitta!
Akkor majd küldöm az sms-t, de még egyenlőre maradjon csak bent a kisbékucim.
Légzésfigyelőt mi sem veszünk, nem tartom szükségesnek, nem vagyok túl parázos típus. Bébiörzőn még gondolkodom!

Szilvi!
Azért nem lehet egyszerű két kicsivel közlekedni, és még másra is figyelni, ez azért nem feledékenység.
:wink: :lol:

Dóri!
Hamarabb kellett volna szidnod az OEP-t! :) Tök jó, hogy tornázol mindennap, én nagyon szeretek sportolni, már alig várom, hogy újra futhassak. Diétázol is? Sok erőt és kitartást a fogyidhoz.

Ildi!
Azért jó, hogy a sogórod szobafestő. Ahogy olvasom már nagyon jól álltok az építkezéssel.

Tóthné Ildi!
Üdv közöttünk. A másik Ildinkkel egy napra vagytok kiírva, mellesleg akkor van a szülinapom is. Az én lányom 13 lesz augusztusban és teljesen megértem az aggodalmadat, furcsa lesz újra babázni. A dokiddal kapcsolatban csakúgy, mint Dórinak feláll a szőr a hátamon, nem szeretem és nincs is joguk kijelenteni, hogy mennyit kérnek a szülésért. Tényleg ne ő durkáljon a kismamák pénztárcájában.

Kriszti!
Ezekkel a dokikkal nincs sok szerencséd :cry:
Majd írj mit mondtak a hallásvizsgálaton!

KépKép
KépKép
szylvi

Nekem a doki teljesen zárt méhszájat állapított meg ma, így aztán Brigi nem jön olyan korán, mint Domcsi. Domcsi a mai napon született. A ctg is klassz lett.
Viszont a doki azt mondta, hogy gondolkozzam jövő keddig, hogy ha esetleg a méhszáj helyzete olyan, már nyitva vagyok, akkor esetleg burkot repesztene, és meglenne pár óra alatt a babó. Hát én ennek nem annyira örülök. Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Nelli!

Jövő héten még csak 39 hetes leszel, nem vagy legkésve semmiről. Ne enged, hogy megindítsa, már korábban is írták a lányok, hogy milyen káros hatásai vannak, ráadásul sok esetben az indított szülések elhúzódnak. Nem tudom honnan veszi a dokid, hogy tuti pár óra alatt meglesz.

Végre hozzánk is elért a hidegfront, talán könnyebben elalszok ma.

KépKép
KépKép
szylvi

Marcika ma este megtalálta az öklét és a hüvelykujját szopizásra! :shock: :shock: :D :D :D :D :lol: :lol: ott cummog a szokásos esti üvöltés helyett. :D és a balt kizárólag. lehet, hogy ő lesz a család balkezese. :lol:

Nelli,
ne hagyd magad. bírd ki, bár tudom sokszor az ember inkább kinntudná a babát. :D

Szilvi,
nem diétázom a szopi miatt, de odafigyelek. legalábbis igyekszem.. :oops:
Vendég

Nelli, miért kéne?????

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Ma volt az első napom, hogy egész nap egyedül voltam a 2 gyerekkel. Amennyire féltem tőle előre, nem is volt olyan vészes :lol: . Livike se volt olyan hisztis, mint mostanság általában :lol: Végre Livike is aludt délután, de mondanom sem kell, hogy Marcika pont akkor volt fent :roll: - pedig gondoltam, én is pihenek, míg alszanak.

Az időt ma én is élveztem, végre nem izzadtam, pont kellemes volt az idő nálunk :lol:

Nelli: szerintem se hagyd a burokrepesztést. Majd beindul magától is hamarosan.

Kitta: remélem, otthon békültetek azóta :lol: . Nem semmi lehetett az a gázolás :evil: . Nem is csoda, hogy kiborultál. Főleg így, hogy még érzékenyebb is az ember...

Dóri: nekem a lányom születése után volt ez, hogy 1 számmal nagyobb lett a lábam :roll: (illetve már a terhesség alatt is, de akkor picit vizes volt. A víz lement, de a lábam nagyobb maradt :roll: )

Szilvi: klímás a kocsink, de nem nagyon merem bekapcsolni főleg a pici miatt... (esetleg csak addig, míg lehül a kocsi) Egyébként estefelé (7 körül) mentünk, akkor már nem volt olyan meleg, és kb. 3/4 óra az út, tehát nem vészes. Marcika oda-vissza átaludta az utat (sőt, hazafelé Livike is :lol: )

Timi

Kép
Kép
timóca

Jó reggelt mindenkinek!!

Szylvi: háát, igen, még 5 heted van...addig bizony maradjon a picúr odabent!! :lol: Asszem, mi nem fogunk ezekre a kütyükre igényt tartani... Kaptam tegnap egyik kollégámtól ajcsiba egy dvd-lemezt. Tele van gyerekdalokkal, mesékkel. Bár, csak hangfelvétel, de nagyon jó!! Tegnap este be is kapcsoltuk, s a mesékre aludtunk el mindhárman. :lol: :lol: Majd küldök ebből is egy lemezt. :D

Nelli: én tuti, megköszönném dokinak a lehetőséget, de nem élnék vele, inkább várnék a 40.hétig. Nem értem a dokikat, de úgy látom, már-már divattá vált ez a burokrepesztés... Ha jó a ctg, meg minden rendben a babuval, miért kellene??
Nem csak akkor szokás, ha több napos túlhordás van, vagy a magzatvíz nem tiszta??(lehet, rosszul tudom,gondolom :oops: )

Dóri: Marcika milyen drága lehetett!! :lol: :lol:

Timi: első nap 1ül két gyerkőccel,zökkenőmentesen. ez tök szupi!! :lol:
Livikére is biztos hatással volt a frontváltozás, így könnyebb volt elaludnia, mint a hőségben.
Nálunk is minden ok volt már tegnap. :)
Dobok privit..

Petra: hogy vagytok? rég voltál fent. vagy csak én vagyok figyelmetlen?? :oops:

Kriszti: mi volt a vizsgálaton? hogy ment a három gyerkőccel??

Kitta
kitta

Köszi csajok a véleményt.
Szerintem azért indítaná meg, ha már ki van nyitva a méhszáj, mert mondtam neki korábban, hogy ha elmegy a magzatvíz, én nagyon gyorsan szülök.
De én is természetellenesnek tartom, így valószínű azt mondom neki, hogy várjuk ki, mikor szeretne jönni a baba. A legjobban annak örülnék, ha keddig megindulna magától.

Dóri :)
Én nem szeretném kint tudni a babót, szeretek terhes lenni :lol:

Én is élvezem a hűvösebb levegőt.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Nelli,
szerintem se hagyd a burokrepesztést! Az a baba pontosan tudja mikor jött el az ideje arra, hogy kibújjon. A világ legjobb helye az, ahol most van.

Kitta,
gázolás :shock: ! Nem csodálom, hogy felkavart. Borzasztó lehetett.

Timi,
a férjem szabin van, mégsincs itthon sosem. Reggel elmegy, délután hazajön... Persze nem kritizálni akarom, mert tényleg rengeteget segít. Egy gyerekkel viszont könnyebb, mint kettővel.

Kriszti,
nagyon drukkolok Petinek, hogy minden rendben legyen!

Már a második éjszaka, hogy Milán csak hajnali 2-kor ébred! 9-kor letesszük aludni, éjjel 2-kor eszik, és 6-kor ébred. Igaz, akkor még vissza lehet tenni, és reggel 9-ig visszaalszik. Tehát este 9-től reggel 9-ig NYUGI van!!!!!!
Napközben viszont megy a nyekergés... És szégyen gyalázat (állítólag az anyukák meg tudják különböztetni a sírásokat), nem tudom mi baja van, éhes, vagy a hasa fáj?
Ha megpróbálom megetetni, az mindig bejön (még fél órával a kaja után is, ha 120g-ot evett). Közben érzem, hogy görcsöl a hasa, pukizik, összerándul, felrántja a lábait.
Szerintem túl sokat eszik, és attól fáj a pocija. De ilyenkor mit lehet csinálni? És az az érdekes, hogy éjjel miért nem fáj neki???

Csilla
Vendég

Nelli, hátha megindul, de ne erőltesd a burokrepesztést, legfeljebb rohammentőt hívtok... Az Istvánban nem várnak, ha nem indulnak be a fájások burokrepedés után, akkor oxitcin, és az már rég belezavarás a dolgok rendjébe.

LAktoherb: Én az egy literes kancsómba szoktam 3 vagy 2 filtert dobni, most már inkább csak 2-t, mert tényleg nagyon fogyott. DM-ben csak 350 körül van, bioboltban lehet, hogy 200-al is drágább...

Küldhetek valakinek meghívót a DM bababónuszra? Nem teljesen önzetlen szándék, én is kapok érte valami ajándékot :oops: :oops:

CSilla, majd belejössz. ha a hasa fáj a babának, akkor tekereg, emelgeti a lábát egyszerre mindkettőt, és megnyugszik, ha az alkarodra fekteted. Meg persze nagyokat pukizik. Akkor is tekereghet, ha több napja nem kakilt, vagy az megy nehezebben. Persze sokszor én sem tudom, mi baja, nekünk is a cici jön be legtöbbször...

MOst mennem kell, DOrka már nagyon igényel...

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Másik ildi üdv, tényleg egy napra vagyunk kiírva4 :D Hol fogsz szülni?

Laktoherb: én is fél literhez tettem 1 filtert, én ugyanis nagy bögrékkel ittam, nekem ízlett!

Nelli, szerintem se engedd az indítást, csak akkor ha már fájásokkal mész! De csak nyíló méhszájnál szerintem sem tesz jót!

Dóri, mi felújítunk, nem újat építünk, de annyira lecsupaszítottuk a házat, hogy szinte csak a főfalak maradtak, szóval majdnem olyan, mint egy új építése!

Szylvi, igen jól haladunk, nagyon várom már a végét! Múltkor kérdezted a védőnőt, áés arra elfelejtettem válaszolni, szóval még 1x tervezem meglátogatni, talán a jövő héten, azután már nem megyek hozzá többet!

Na most csak ennyi, ma barátnőztem, és a fiaim hiányolnak!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Kitta!
Előre is köszönöm!

Ildi!
Én is jövő héten megyek a védőbe és az első ctg-re. Azért tényleg nagyon elrepült az idő, pedig mikor Dóriék elkezdték a szülési sort, akkor olyan távolinak tűnt az én szülésem. :lol: Most meg igencsak itt vagyunk a kapuban.

KépKép
KépKép
szylvi

Petra!

Én is hiányollak. Mi van veletek? Fáj még a csaszi helye?

KépKép
KépKép
szylvi

Lányok,

HELP :!: :!:

Felelős műszaki vezető kerestetik, de sürgősen :!: :!: Tudtok ilyet valaki :?:

köszi
Vendég

Tényleg, Petra, depid nem jött ki azóta sem?

adjál életjelet! :D
Vendég

FElújítóknak, építkezőknek sok energiát kívánok!

Szorítsatok nekünk holnap este, el szeretnénk menni egy céges vacsira a párommal, hogy Lillának jó napja legyen Van már egy deci tej a fagyiban holnapra, de frisset is megpróbálok majd. Izgulok, mi lesz, de vágyom is rá, hogy kimozduljunk kettesben, olyan ritkán van ilyen!

Kép
Kép
szilvih

SZIA mindenki!

Ne haragudjatok,hanyagoló ágon futok :oops: !Még meg kell szoknom a kétgyermekes létet, de annyira aranyosak vagytok, hogy számon tartotok :lol: !!!!!

Látom, itt zajlanak az események!Most nem volt időm mindent visszaolvasni, de szívből gratulálok minden anyukának és babócának az új életük hajnalán!!!!!!

Itt minden rendben a kisebb döccenőket leszámítva.De erről majd máskor.Megjött Eszter toxoplazma véreredménye, és ebben sem találtak kivetnivalót.ismétlés 2hónap múlva...talán lassan fellélegezhetünk.
Szopi megy, bár bennem még sokszor bent van a félsz, hogy elég-e, elég lesz-e....?Nagyon remélem, hogy sokáig sikerül szoptatnom, mert én megtapasztaltam nagyfiamnál a tápszeres oldalat is és ezt össze sem lehet vele hasonlítani!!!!!!!Sokkal de sokkal jobb ez így a mamának és a babának is (nem beszélve a család többi tagjáról :) )
Sebem meggyógyult, már nem fáj. Haskötőzöm ezerrel, talán ez is segített.Telnek a hetek, bár apa szerint lassan, ő már igen igen szeretné ha "gyógyulttá" lennék nyilvánítva :wink: !

Teszel fel róla egy képet, többit még apa nem töltötte fel, agy majd később!

Minden jót minden mamának és babának(méhen kívűl és belül egyaránt :lol: !!!!!!!!)! Kép

Kép
Kép
petra78

Dóri: nem jött ki a depim szerencsére!!!!!Sokat segített, hogy itt volt a Pulsatilla és ha csak párszor is vettem be belőle már a tudat is jó volt, hogy ha gázos a helyzet, lenne mihez nyúlni!Nagyon köszönöm ezt utólag is neked mégegyszer!!!!!!!!!!
Biztosan lesznek még kemény napok amikor jól jön, így egyenlőre az őrhelyét a fürdőben nem hagyhatja el, de remélem talomban marad továbbra is!

Szylvi:neked is telik ám az idő :lol: !!!!!!!!! sebem okés!

Kép
Kép
petra78

Petra :)
Édes Eszti baba :lol:
Klassz, hogy jól vagy!
És hogy megy a szopi! Én is erre vágyom.

Szilvi :)
Drukk, hogy Lilla baba olyan jó legyen, mint eddig, és el tudjatok menni!

Védőnőm azt mondta, hogy van egy tejserkentő kapszula, ami nagyon jó, de nem tudta a pontos nevét. Nem ismeri valaki?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok4Segítségeteket kérném.Nevelőszülők vagyunk és kaptunk egy4 hónapos babát átmeneti nevelésre.sok a baj vele, nincs szemkontaktus, nem nyúl játékért, nem érdekli semmi és ami a legfontosabb kórosan sokat sír.Kértünk időpontot fejlődésneurológiára,röhelyes de novemberre kaptunk.Teljesen tehetetlenek vagyunk vele.A fejét nem tartja,az egész tartása kb.4-5 hetes babának felel meg.Figyelmét nagyon nehezen lehet lekötni.A csecsemőotthonban Is ilyen volt. Van két testvére akik halmozottan sérültek,anyukája is korlátozottan cselekvőképes,mentális problémái vannak.Ilyem előzménnyel sem tudtam kiharcolni egy közelebbi időpontot a fehérvári kórházban.Kérném a tanácsotokat, hogy hová fordulhatnék a babával,mert szerintem kezelést igényel.Novemberre már nagyon késő lesz neki.Köszi előre is.
tunder_2007

Nelli!ezt találtam, én is ezt szedtem az elsőnél, most a Naturlandos teát iszom.

Urtica urens 5CH, napi 2x5 golyó szedhető
(De vigyázat! Ugyanez 15 CH-val már apasztja a tejet!!!)

vagy katt ide:

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/szoptatas1.htm

szió!

Kép
Kép
petra78

tunder saqjnálom hogy te sem jártál sikerrel normál időpomtot kicsikarni.. ismerős szitu mert 3 hete én is októberre kaptam volna időpontot.
de mi szerencsések voltunk mert a gyerekdokink kért dőpontot magánrendelésre a Simon főorvosnál.
sajnos a telefonszámát nem tudom de a Megyei könyvtárnál levő sárga épületben van a rendelésük és ott ki is van írva a telefonszám.
cintia2

Köszi csajok. Homeos bogyóim vannak már. Ez egy kapszula, de nem tudom, mi.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Kép
Kép
petra78

Nelli, közben én is elolvastam erről egy csomó véleményt, és valszleg ki fogom próbálni! :)

Kép
Kép
petra78

Már megint én........

Ezt a statisztikát találtam.Jó volt a megérzésem miszerint az "én kórházam" is elöl jár a csaszik számában. Nézzétek meg, érdekes!

http://www.ebf.hu/pdf/csaszarmetszes2006.pdf

Kép
Kép
petra78

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1183043255.66.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Petra!
Örülök, hogy megvagy!!! :lol: Toxoplazma eredményhez gratulálok! Eszter lányod meg egy igazi csajos kislány, ezt jól leírtam :oops: , de tényleg annyira lányos baba, Adrit picinek sokan nézték fiúnak :oops: :lol: Jó, hogy felraktad a csaszis listát én is megkerestem a mienket és nálunk sem valami rózsás a helyzet, tényleg megdöbbentő a császárok arány, így összesítve meg főleg szembetűnő!

Szilvi!
Irány a céges buli, jó szórakozást, semmi gond nem lesz otthon! Élménybeszámolót meg majd mellékeled. :lol:

Csilla!
Azért az jó, hogy éjszaka nem görcsöl a hasikója. Szerintem nem lehet anytejjel túletetni, bár nem tudom, én is félek ettől az egésztől, hogy elég legyen a tejcsi neki, de sok se legyen. Ez olyan nehéznek tűnik.

Gabi!
Tündér fiad nagyon elmerengett. :lol: Így sapkában is gyönyörű!

KépKép
KépKép
szylvi

Petra :)
Köszi az infót. A védőnő is közben ezt a kapszulát írta meg.
Jókat írnak róla. Ha majd kevesebb lesz a tejem, lehet, kipróbálom.

Gabi :)
Édes Brendon baba :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Tündér, írd meg priviben a számod, hívlak, hátha ki tudunk valamit találni, sok szakember ismerősöm van.

Kép
Kép
szilvih

Céges buli megvolt, várakozáson felül sikerült. A kaja finom volt, meg dodzsemeztünk egy csomót, meg Elvarázsolt Kastély... A többire nem mentünk felülni,, a pörgő-mörgők nem nekünk valók...
Ja, uis az egész a Vidám Parkban volt megtartva... :twisted:

Lillát elaltattam, mielőtt elindultunk, de nemsokára felébredt, úgyhogy jó, hogy anyóst és sógornőmet is mozgósítottam. Picit fájt a hasa, de nem sírt, megevett 70 ml-t üvegből, aztán pont elaludt, mire hazaértünk.Izgultam, mert Dorka ilyen idős korában kétségbe esett, ha másra hagytam. :roll:

Nelli, ezt a bogyót még nem próbáltam, csak az Urtica-t

Petra, a Csornai kórházban szültél? Mert a mostani Kismamában is csodálkoznak rajta, hogy milyen sok ott a császár... (Nem tudtam megnyitni a linket)

Mennem kell mesét olvasni...

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok,

Szilvih: céges vacsival mi a helyzet? Voltatok/mentek??(nem tudom pontosan, melyik napra írtad... :oops: )

Timi: köszi a privit... 7végén otthon vagytok? még nem 100%,de elvileg megyünk anyuékhoz.

Gabi: Brendon nagyon vagány ebben a szerelésben!!! Tuti, nagy Don Huan lesz belőle :lol: :lol:

Petra: Eszter is szép, és milyen kis dundi baba!! :lol: Bizti édes kis hurkák vannak a rucik alatt :lol: :lol:
Toxo.vizsg. jó hír!! És az is, hogy már csaszi helye is rendbe jött.

Képzeljétek, tegnap kollégáim elbúcsúztattak...volt ám meghatódottság...
Csenge annyi szép ajándékot kapott!! Babanaplót, fotóalbumot, cumisüvegeket, azokhoz termoszt,hálórugit, meg macikás rácsvédőt, paplannal, párnával...

Furi volt, hogy most engem állnak körbe, tőlem köszönnek el...4 év után...
Viszont, nem ez az uccsó hetem... Kedves kis kolléganőm aki átvette volna a munkám, jól kiba....tt velem, mert benyögte (SZERDÁN), hogy ő felmond, és 1-től nem jönne... Főnök meg mondta neki, ácsi kishugom, ez nem így működik, Krisztivel ne csináld már... így megegyeztek abban, hogy 2 hét felmondási idő, ebből viszont jövő héten 3 napot élből nincs... így jövök még, nem csak hogy őt helyettesíteni, de aztán még be is kell tanítsak valakit... Aranyos, nem??
Végül is, túlélem, feltéve, ha nem jön megint a 40 fokos hőség...
Ha meg nagyon nem bírom majd a beutazgatást, kérek céges autót :lol:

Kitta
kitta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?