Sziasztok, most megpróbálom nem elröptetni, amit írok...
Móni, sok boldogságot a csöppséghez, és várjuk majd a beszámolót!!!!!!
Nelli, te vagy a következő!!!
Pelenka: Szombaton vettem a Tescoban1500-ért 90 db lila csomagosat, tehát a légáteresztőt. Kicsit szkeptikus voltam, hisz kevesebb, mint fele ára a Liberóénak, de eddig nagyon bejött. Még soha nem vettem ilyen olcsón pelust, mondjuk csak az Erzsébeti Tescoban ennyi, máshol kicsit drágább, de mindenhol akciós. Nekem is kifolyt a Pampers, a 3-6-os is, többször is, tehát nem véletlen. Nekem minőségben a Libero a nyerő, éjszakára mindig azt kap, szerintem sokkal többet bír. Nekünk nem volt időnk kipróbálni a Huggiest, van itthon, de mire odajutottunk, kinőtte.
Bébiőr:Valamennyit sugároz, persze, de sokkal kevesebbet,. mint mondjuk egy hordozható (Matáv) telefon, és töredékét annak, amit egy mobil alapállapotban, hát még ha beszélsz is rajta. Nekünk van, úgy használjuk, mint Timi írta, még az utcára is ki merek menni Dorkával bicózni, mert 1-200 méterig nyerő. Éjszakára meg ha nem kell, kikapcsolom, és nincs is közvetlenül az ágya mellett, legalább 2 m-re a gyerektől. SZóval nekem nagyon bejött, már Dorkával is, pedig én eléggé szoktam agyalni az ilyeneken. A mobilomat pl. soha nem használhatja a sugárzás miatt.
Légzésfigyelőnk nincs, mert vele alszom...
Nelli, nem igaz, milyen csinos pocid van!!! Én miért néztem úgy ki, mint egy úthenger???
Biztos a magasságod miatt is van ez...
Dóri, én is ma kaptam levelet az Államkincstártól, hogy az anyaságihoz még ezt vagy azt vigyek be eredetiben (a párom nem bírta kivárni a sort, így postáztunk) A családi pótlék igényemet továbbküldték Ceglédre, a Tgyás igénylésem a Fehérvári MEP-en van... Jó, hogy nem nagyobb az ország.. Azért az Oep-en nem csak síkhülyék vannak, például férjecském is ott leledzene minden nap...
Timi, ti már utaztatok is? Klímás kocsitok van? Én 10 percre is félek beülni Lillával ebbena forróságban... Lásd lenti sztorimat
Csilla, azért néha gyere beszámolni...
Nektek is sűrűbben jelentkeznek a pici szopizni ebben a hőségben? Van olyan nap, hogy úgy tűnik, egész nap szoptattam, aztán éjszaka érzem is: majd szétdurrannak a melleim... Próbáltam neki vizet is adni, de azt nagy ívben visszabukja rám...
Mai sztori: 2 körül Lilla nyűglődött, gondoltam, elindulunk a postára, mert pénzem jött, meg a könyvtári könyeket is vissza kellett vinni.Gondoltam, a kocsi majd elrázza. A postai papírt meg a könyveket betettem a kosárba, meg a 2 gyerekkel kibaktattam a kocsihoz, de mire mindkettőt bepakoltam az elég meleg kocsiba, elfeledkeztem a kosárról, az ott maradt a kocsibeálló mellet. Még szerencse, hogy nem az utcán parkolunk.
A postához érve jutott csak eszembe, így duplát autóztunk ma, Lilla a végén már elég hangos volt, nem csoda... Pedig azt hittem, a feledékenység múlik a szüléssel...
Léptem aludni