Sziasztok!
wow, van netem!!! A szállodában, ahol vagyunk, van ingyen háló a szállóvendégeknek, és működik is!!! Sorry, hogy ennyit lovaglok ezen a net-témán, de elég függő vagyok, és úgy szenvedtem múlt héten is, hogy ne mtudtalak rendesen olvasni Titeket, csak lemaradásokkal.
Először is, üdv, Beus! Én is eléggé hátul vagyok a listán január végefelé, olyan jó, hogy lesztek még egyre többen, akiknek még magam után is lehet drukkolni
Kata,
ezzel együtt még 5 hetet dolgozom. De ez még vidék, utána iroda, az nyugisabb. Ill ez se molyan vészes, csak azért persze bújkál bennem a kisördög, hogy nem vagyok otthon, ha itt történik valami, stb, de elhessegetem ezeket a gondolatokat. Végülis Szolnok nincs is oan messze....
És azért szerintem egy ruhaelcsábulást majd azért megengedek magamnak
csak győzzem kiválasztani, melyik legyen a kiválasztott
Cic, mi az a füli? Fülbevaló? Először azt hittem, hogy fülhallgató, aztán rájöttem, hogy valszleg nem. Kül amikor én egyszer Vivaldit hallgattam fülhallgatóval, akkor az egyik végét odatettem a pocakomra, hogy icánka is élvezhesse
Bunny, szuper a családi fotó!!! Nagyon édes!
Előtej: nekem szinte az elejétől van, de én sem lettem méretileg tejcsárda. A Bimbó, meg bimbó körüli rész tuti nőtt, az egész is szerintem valamennyit, de még régi melltartóim is rámjönnek.... de érzésre viszont azért szerintem kicsit bogyösödtem...
Sziszike, sajnálom ezt az őrül autós történetet! De szerencse, hogy jól vagytok!!!!!
Tinu, ugyanígy érzek, mint Te, minél többet olvasok, vásárlok, annál több kérdésem van, és nekem is ezek a tök apróságok, részletkérdések.....úgyhogy szívemből szóltál
no meg ez a mosógépes dolog is...
Korena, nem jut eszembe a hely neve (kismamaagy, ha nem kéne most, tuti vágnám...), az a hely, ami a Nagydiófa u. és a Wesselényi sarkán van, amiről egyszer tettem fel egy hirdetést, hogy leárazás volt. Valami mamm...... no, majd eszembe jut (remélem)
Snoopy, tök érdekeset írtál megint, ez a mellbimbó dolog engem is érdekel, én nyomogatom, de tök béna vagyok, bocsánat, nekem se nem domborodik, se nem homorodik...
MÁs: szerintetek az normális, hogy nekem a mellbimbóm körül szaporodnak az anyajegyek? Egyértelműen terhesség alatt. Meg máshol is kicsit, de a bimbó / bimbóudvaron a leginkbb, ahol amúgy is barnul....
Nekünk nem volt bevásárlós hétvége, pénteken fájt a hasim, olyan furcsa érzés volt, nem görcs szerintem, hanem olyan volt, mintha "égett" volna belülről..... Mintha a nyelőcső / gyomorégésem leköltözött volna. Tapasztaltatok már ilyet? vagy ez a görcs? Aztán lepihentem, és fél-egy órán belül semmi bajom nem volt. Mindenesetre szombaton végig otthon voltam, pihiztem, azóta semmi. Tök gáz, Ti nem érzitek úgy, (főleg első babások), hogy nem tudjátok, mi normális, mi nem, mi fér bele, mi nem? Hol így, hol úgy fájdogál a hasam, így keményedik,de arra zat mondják, hogy ez nem az a veszélyes keményedés, és nyilván nem akarom hívni a dokimat minden hüólyeséggel, de nem tom, hogy mi az, amikor már kéne. Na, most én is jól kifakadtam, de nekem ez is örök dilemma....
Ja, ha már kifakadás, még pénteken írtatok sírásokról, hát én is az elmúlt két hétben 3szor fakadtam sírva a szinte semmiért....
De ha a babómról beszélek, vagy a mozgásáról, akkor is lábad könnybe a szemem.
Bocsánat, ez most extra-hosszú, kiélem másfélhetes hiányomat
Ma tök jó volt, egy nagyon kedves kollégáméknak / "padtársamnak" született ma babójuk. Utolsó hírünk az volt, hogy a kolléga 9-fél 10 körül reggel elrohant, aztán semmi hír..... már tökre izgultunk, de aztán este megjött az sms, hogy 6-kor megérkezett babóca, úgyhogy ez most tökre feldobott!
És mennyi ilyen jó hír vár még a következő hetekben tőletek is!!!
Még valami, aztán tényleg eldugulok: Ficánkám szerintem kezd lassan lefordulni, legalábbis szerintem most keresztben fekszik, mert kétfele rug rendszeresen. Tényleg, 1-2 órát el tudok lenni csak azzal, hogy rá figyelek és "játszunk", odabújik, odébb megyek néhány cm-vel, utánam jön, imádom!!!!
Na, remélem jövök holnap is, tényleg sorry a hosszúságért,
winnie