Új privát üzeneted érkezett!

Nincs még korán a brassóihoz?

Én minestrone levest fogok ebédelni, imádom a leveseket, főleg, ha jó zöldséges.

Megek most a postára. Sziasztok!

Vali
C.Vali

Szi Bori!

Még gondolkodunk. Így hirtelen jól belnyúltunk a dolgokba. A fürdő, wc teljesen kész, új számítógép, digitális fényképező, konyha, új szekrénysor. Hirtelen csappangat a családi költségvetés. Itt az Áfa, adó, súlyadó, ami nálunk jelentős, hisz 4 teher és 2 személykocsi után kell fizetni.Na persze ez nem sírás, de muszáj, hogy maradjon valamennyi tartalék. Akkor ahogy számolgattam, az Annácska sem két fillér lesz. Mi nem sok dolgot fogunk kapni, mert az ismeretségi körben nincs nagyon pici. Így próbálok viszonylag olcsón, de szép és tartós dolgokat venni. Így konyhabútor még számolgatás alatt van. Ha lesz lesz, ha nem nem. Én szeretem a mostanit is, mert jól lehet bele pakolni. Na persze egy újnak is tudnék örülni, de nem ez a legfontosabb.
A palacsintát én is KIngának köszönhetem, mert annyira írta, hogy azt enne...... hát én meg megettem.

Vali!

Irígyellek is meg nem is. 2 gyönyörű baba és egyszerre. Engem mostanában foglalkoztat sokat, hogy jó anya leszek e, meg tudok e mindent asni neki, ami kell. ( és ez nem anyagira vonatkozik). Pedig mi is rengeteget küzdöttünk, hogy legyen. Nagyon várom, de egy kicsit be is vagyok .......
2 babóval meg igazán enni kell, mert mid a kettőnek szépen kell, hogy fejlődjön.Kép
Vigyázz magadra nagyon!

Pusza Mucska a golyóbis

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lányok!

Alig aludtunk éjjel valamit. Nem Dani miatt hanem mert az itt lévő iskola riasztója éjjel kettőtől hajnal háromnegyed négyig bömbölt, úgy 3 perces szünetekkel. Ez nem az első eset, de ez volt eddig a leghosszabb. Nem is tudom minek van riasztójuk ha tojnak rá. Már ha tényleg betörnének az se érdekelne senkit ennyi szivatás után. Nem tudom mit lehetne tenni, kezdetnek felfogom hívni a közös képviselőt, mert ez már abszurdum. Ráadásul velünk szemben van egy közért hátsó bejárata és éjjel-nappal jönnek a teherautók és pakolnak, zörögnek, csattognak vég nélkül... Nem bírom. Elég sírhatnékom van.
Megyek is.

Bellana
bellana

Sziasztok!

Csak a végére reagálok, mert nem emléxem, hogy mi volt az elején!KépKép

Mucska!

Ne hagyd, hogy a védőnő összeszidjon!!! Vagy legalábbis had mondja, Te ne vedd fel!Kép
Mondtam már, hogy a brassói a kedvenc kajám?!?!?!?Kép

Újra dolgozom sajnos! Kezdem megutálni! Éjjel 3-tól nem aludtam, mert arra ébredtem,hogy szétmegy a fejem, és annyira szélvihar volt, -és még most is nagyon fúj- hogy azt hittem kiviszi az ablakot! Mondjuk ez mindig így van...nem lehet rendesen bezárni az ablakokat, és ilyen középen forós ba*ott nagy ablakaink vannak, és nagyon félek, hogy egyszer kiviszi a szél. Meg mire hétvégén hazaértünk, addigra be is ázott az egyik helyen, mert már szét van rohadva teljesen...szóval nagyon gáz, várom már, hogy kicseréljék! Tehát nem aludtam, kispapit molesztáltam, hogy ő se aludjon.Kép De ő ötkor átment fordítani, így ismét egyedül maradtam a félelmemmel.!
Ja, meg tegnap este X-aktákat nézett a tv-ben. Én már előtte aludtam, és mikor elkezdődött, felébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Annyira féltem!!!Általában nem szoktam, de tegnap éjszaka eljesen kész voltam. Aztán vége lett az X-aktáknak, férjem jött aludni hozzám, nekem meg nagyon kellett pisilni. Addig-addig tűrtem, míg megkértem férjemet, hogy kísérjen már ki a wc-re.Kép Ki is kísért, mikor végeztem, kijöttem a wc-ből, akkor megilyedtem, hogy ott áll az ajtóban.
Én tiszta hülye vagyok!!!!!!Kép

Öltözködés!

Óriási gondban vagyok! Mit vegyek fel hétvégén. Megyünk egy helyre, ahol elegánsnak kell lenni. Felsőm lenne is, de nacim nincsen. Van kettő, de az egyik még nagy egy kicsit, a másik meg farmer!Kép Szerintetek ilyen "éppenhogy domborodó" pocira mit lehet venni? VAgy érdemes e egyáltalán venni valamit? Egyszer láttam a tv-ben olyan terhesgatyót, aminek a poci része nagy gumis passzrészhez hasonlított (mint a pulcsik ujjaKép ), és ahogy nőtt az ember pocija, az úgy tágult. Viszont ugye a fenék és comb méret maradt. Ilyen kellene nekem, vagyis elbírnám viselni!!!

Timi
hmmm

Mucska!

Engem főleg az első időszakban foglalkoztatott ez a kérdés. Mostmár úgy gondolom, és remélem menni fog a dolog. Volt időnk rákészülni lelkileg, és most már nagyon várjuk mind kettőjüket.
A babákat csütörtökön mérték UH és 215 és 231 grammosok voltak, a gép számítása szerint még egy héttel előrébb is vannak mint az eredeti kiírás alapján, a doki is azt mondta szépen fejlődnek. A héten még hátra van egy genetikai UH, és remélem utána már nincs több vizsgálat, de az ikrek miatt más protokol vonatkozik rám mint tirátok, ezért többször kell kontrollra is járnom.

Nagyon vicces a golyóbis!

Szia!

Vali
C.Vali

Drága Bellana!

Ne sírjál, hanem feküdl le és pihenj.KépKépKép

Próbálok Neked küldeni vidámabb dolgokat, hogy jó kedvre derülj!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi!

Én a brendonban vettem magamnak S méretű szövet együttest, ami kifejezetten a kis pocisokra jó, de kb a 7. hónapig állítható. Úgy emlékszem 12.000 Ft volt, és nagyon elegáns.

Szia

Vali
C.Vali

Köszi Vali!

Tényleg jó lenne valami ilyesmi!

Timi
hmmm

Szia Mucska,
Most mindketten a konyhánkat szépítgetjük, takarítjuk?
Pesze, jó kis kiadásokba vágtátok magatokat, teljesen egyértelmű, hogy végig kell gondolni, mire mikor költ az ember. Tartalék nélkül pedig manapság kész pánik lenne.
Emlékszem, mi úgy újítottuk fel annak idején a régi lakásban a konyhaszekrényt, hogy fenyőfa-mintás tapátát vettünk rá, és igazi fenyőfa-fogantyúkat - és pazar lett. A párom hihetetlenül ügyes. Én meg irányítom a munkát...

Milyen idő van Szegeden? Nálunk Pesterzsébeten - a tegnapi világrengető vihar és jégeső után - most gyönyörű napsütés van, sarkig tártam az erkélyajtót, Johnny macska kint napozik, néha besomfordál hozzám a konyhába, ellenőrzi, jól csinálom-e a dolgokat, megpróbál felülni-felállni mellém a hokedlira, amin én ágaskodom, aztán újra irány az erkély...A szemén úgy látom, üdvözletét küldi Gino-nak.

Hát így telik a hétfő délelőttöm.

Pusza
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Timi!

Gyere ebédelni! Hagyd ott azt a hülye munkahelyet, meg a besúgós kollégádat!

Vali!

Mi is nagyon várjuk, épp 6 éve! atöbbszöri kontroll pedig csak jó! A lényeg, hogy szépen és egyformán fejlődnek. Szombaton voltam a klinikán bent és találkoztam egy kismamival akivel az ambulancián ültünk együtt. Ő is lombikos és 2 babája lesz. Most van a 36. hétben és mondta neki a dokink, hogy most már jöhetnek. Mind a kettő olyan 2450 gr. körüli. Csuda egy pocakja van! Kép

GYerekek! Már megint Kép Kiszedem és Kép aztán pedig Kép

Olyan szép kék lett minden. Csak amikor beraktam volt benne más színű is. Hát a párom nem mondta, hogy milyen ügyes vgyok. Pedig már rég nem csináltam ilyet! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi!

A brendonban én is láttam jó rucikat!

Bori!

Nálunk most zöld a konyhabútor. Decemberben "újítottuk" fel. A csempe meg halványzöld. Ha rendelek akkor is ilyen színben gondolkodok.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori!

Az idő gyönyörű itt is . Tegnap olyan volt,mintha nyári zápor esne!
Johnny egy csuda cicó!
Az én Ginókám meg odabújt a páromhoz és nézik a tv-t. Egyébként bírja a cicókat, mert nem neveltük ellene.Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Vali, köszi . Kép A minestrone leves nagyon jól hangzik, én még nem tudom mit fogok ebédelni.

Bori, szerintem csak a 3,5 kiló számít úgyhogy nagyon jól állsz kilókban!!

Bellana, sajnálom, hogy mostanában nincs szrencsétek az éjszakákkal. Nálunk is néha megszólal 1-1 riasztó de csak pár percig tart, igaz nekem attól is kimegy az álom a szememből. De azért ne sírjál lécci !

Timi úgy látom Neked sem volt könnyű éjszakád. Nekem olyan nadrágom van amilyet írtál, a poci részen betétes és nyúlik rendesen, szeretem nagyon. Én meg színházba megyek pénteken és én sem tudom mit vegyek fel.

Pusza
Chello
chello

Na, lányok, már csak keresnem kell egy Brendont!Kép Lehet, hogy elmegyek Miskolcra, ott tudom, hogy hol van.Kép

A mi konyhánkon és folyosónkon mindenki megbotránkozik először!Kép A fal mályva színű, hozzá fehér járólap nagyon halvány mályvás cirkákkal, és mályva fugával van fugázva. A konyhában ugyan ez, és ott a csembe a szekrénynél kicsit erősebben mályvás, mint a járólap, szintén mályával fugázva. Ehhez a konyhabútor natur fenyő, és konyhapult pedig márványos beige. Szuperül megy minden egymáshoz, csak elsőre kicsit merész volt, de jól sikerült.Kép

Timi
hmmm

Akkor jól állunk öltözködésileg Chello!Kép Ilyenkor kicsit szomorkás vagyok, mert szeptemberben varrattam két nadrágkosztümöt is, és nagyon jók lettek. De sajna az közel sem jön fel rám.Kép Viszont tiszta boldog vagyok, hogy hétvégén már többen látták a pocimat. VAgyis megállapították, hogy kicsit látszik.Kép

Timi
hmmm

Sziasztok!

Mucska:köszi a vígaszt Kép, és a képeket, jól esett nagyon.
Chello: neked is köszönöm.Kép

Timi: sorstársam! Jó lenne már nyugodtan végig aludni egy éjszakát! Az X aktákat félig én is láttam...Kép

Szia Bori! Kép

Vali: izgi lehet ikreket várni! Lesz segítséged?

Sziasztok:
Búsképű Bellana

Ui: tettem a profilomba új képet Daniról. Kép
Kis manócska. Kép
bellana

Timi!

Tuti jól néz ki. Nálunk is nagyon halvány zöld lett a csempe és jó erős zöld a fuga! Nekem tetszenek az ilyenek nagyon. A fürdő, wc halványkék, jó erős kék fugával.
Egyébként a múltkor Corában is voltak ilyen nacik, csak nem az akciósok közt.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Majdnem készen vagyok már a konyhai üveges polcaimmal...Közben találtam egy szem mogyorót az egyik polcon, de vaszeg már ezeréves lehetett, mert olyan iszonyú íze volt!

Mucska,
Ha még színben is passzolnak a konyhai dolgaitok, akkor tényleg ráér!

A ruhatáram felújítását én befejeztem egy időre, legfeljebb nyáron kell majd valami könnyű törökbugyogó. Szombaton kaptam egy kis kötényruhát, sztreccs makrokord, Karcsi szerint jó lesz hegesztőruhának - egyébként neki is tetszik. És a Madrinában vettem egy sötét farmer kétrészest, tunikával, ez volt a vágyam, mert valahogy a nadrágok elől olyan furán állnak rajtam, és a fenekem (helye) is rejtegetnivaló. Befejeztem a vásárlást! Na, azért ha ünneplőbe kellene öltöznöm, bajban lennék...

Bellana,
Nekünk a szomszédaink lakásában volt egy riasztó (mostmár mi lakunk benne, és az első dolgom volt kidobatni az egyébként többszázezres riasztórendszert...), ami rendszeresen megszólalt valami oknál fogva, de szerencsére mindig nappal. A sziréna - igazi ipari méretű sziréna - pedig a lépcsőházban volt, hát olyan hangja volt, hogy az egész lakótelepen lehetett hallani. 20-30 perc volt, amíg a munkahelyükről hazaértek...Legtöbbször el kellett mennünk itthonról addig, mert az agysejtjeink 5 perc után felmondták a szolgálatot. Szóval, nem irigyellek. Dani félt? Volt sírás?
Túl van már a kórságon egyébként?

Ja, Mucska, gratulálhatok a kékfestőnek...?

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bellana!

Legyen egy kicsi jó kedved,é n is igyexem legyőzni a fejfájásomat!!!Kép Dani nagyon tündéri! MÁr kezdem egyre jobban belátni, hogy egy kisfiú is lehet imádnivaló, sőt, ugyan úgy kell imádni, mint egy kislányt!

Mucska!

Mi nyáron költöztünk a lakásunkba, és kifejezetten örültem neki, hogy kicsomagoltuk az egészet, és utána olyanra csinálhattuk, amilyen tetszik. És nem volt semmi olyan befolyásoló tényező, hogy most valami már adott,és hozzá kellett volna a többit csinálni.
Nekünk a fürdőnkben a járólap sötétkék, a falon derékik kb sötétkék márványos a csempe, utána egy díszcsík, ami görög mintás fehér kék színben, és utána pedig fehér alapon kék márványos olyan ajtó magasságig. Mindez középkék szerűvel van fugázva, ami a sötét kékhez világosabb, a világoshoz pedig sötétebb. Szeretem nagyon. A wc is ilyen, csak ott fehér csempe nincs, hanem az utolsó sor sötétkék alatt van egy sor díszcsík!Kép

Lakás kibeszélve!KépKép

Timi
hmmm

Bori!

Igen, köszi! Kép Kicsit dila vagyok. Ezzel lehet, hogy tudnék pénzt keresni.....Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana, Dani tündéri abba a kis sapiban. Kép

Lányok a legfontosabbat nem is mondtam. Babona ide vagy oda, a szombati uh után úgy döntöttünk veszünk 1-2 dolgot a babának. Tegnap este bevásároltunk a Corában, vettünk ágyneműgarnitúrát baldachinnal, pelenkázótáskát, fürdőlepedőt, plédeket és forgó-zenálő játékot az ágya fölé. Muszáj volt kihasználni az akciót. Kép

Ti vettetek már valamit?

Chello
chello

Az én babámnak még csak egy macija van, és egy csörgője.Kép A macit kispapától kaptuk, mikor megtudta, hogy kisbabánk lesz, a csörgőt pedig a 12. heti uh után, mikor mindent rendben talált a doki. A 18. heti uh-ra asszem pici cipőt fog kapni a kis tündérke!Kép

Timi
hmmm

én most olyan depis vagyok! elegem van! éhes vagyok! hányingerem van! egyedül vagyok! fáj a fejem!Kép
hmmm

Chello!

Én is így jártam. Füdőlepedő, takaró, 2 body,hálózsák. Na de mi nem vagyunk babonásak..... Sőt a múltkor rákérdetem a másik topkban a babakocsira. Szóltak, hogy nálunk Szegeden 28000 ről le van értékelve a Graco Mirage babakocsi. Ha tetszett volna annyiért megvettem volna. Babona ide vagy oda!De számonra szörnyű volt. nem volt alja a kocsinak. A vázon volt egy szivacsos anyag és annyi. Gerincferdüléshez első osztályú.
De a Brendonban találtunk olyat ami tetszik.
Retrus Ruby. Fordítható karú, VAN ALJA? 11 kg. könnyű alakítani stb. Nkünk még ez volt a legnormálisabb ( 36000). Drágábbat sokkal nem akarok. NA persze ízlések és pofonok különbözőek.
Szóval majd olyan lesz egy pár hónap múlva, HA meg közben akciós lesz akkor hamarabb.
Babonáról ennyit....
Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi!

Ne legyél depis....Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi,
gyere át hozzám, amíg én teszek-veszek a konyhában, elüldögélsz mellettem, és "kibeszéjük" belőled a depit. ( Tudod, lélekbúvár vagyok!) Mit főzzek?
Gyönyörű lehet a lakásotok, nincsenek fotók...?Imádom a lakásfotókat is! Szerintem is nagyon jól néz ki a csempéhez képest sötétebb fúga, teljesen más, mint egy szürkés-fehér dolog. A konyhátok fenyőfa? Imádom, főleg ilyen meleg mályvával kombinálva! Ebben a lakásban már leváltottuk a fenyőt fehérre, mert amúgy minden más a lakásban fenyő...Na jó, a fürdőkád nem!

A mi babás vásárlásaink: van két tündéri rózsaszín együttes, és még két unisex, ezek az én ruhacserém miatt lettek megvéve, mert le kellett vásárolnunk azt az összeget.
Chello,
Ti azért beruháztatok már! Hány plédet vettél? Vagy csak én olvastam többeszámban? Annyira régen voltam már Corában, pedig azt szeretem a multik közül a legjobban! Talán épp azért, mert ritkán jutok el oda.
drbusborbala
Budapest, XX.

Szívesen elnyalnám Mucska fagyiját és szívesen mennék Borihoz is!!! De jó is lenne!!!

Timi
hmmm

Szia lányok!

Timi,úgy tudom algópirynt lehet bevenni kismamáknak. Legalábbis nekem engedik.
Ha meg az éhségtől vagy rosszul, akkor iszkiri enni,a munkatársra meg jöjjön rá a cifra fosás, ha piszkál!(pardon)
Egy fiúcskát pont úgy lehet szeretni mint 1 lányt. Sőt! Kép Én megvoltam győződve annó, hogy csak lányom lehet és amikor kiderült, hogy egy kis fütyis kuporog odabennt, hirtelen azt sem tudtam mihez fogok kezdeni egy fiúval. KépAztán annak rendje és módja szerint belezúgtam és láthatjátok milyen édi is tud lenni egy fiúcska. Kép A fiús mamák biztos megerősítenek ebben. Kép

Bori: Dani csodák csodájára nem ébredt fel éjjel!
Hihetetlen volt, mert ilyen még nem fordult elő. Azért jó, hogy legalább ő tudott pihenni.

Megcsináltam az ebédet: bolognai spagettit. Isten áldja a félkész ételek kitalálóit! Kép
Csak darálthús kell meg öntet és tészta, na meg a végére sajt és hammm. Kép
Jó, finomabb a saját gyártású kaja, de nem igazán van időm és kedvem a konyhában remekelni, ami amúgyis egy luk. A profilban az van Dani hátterében.
Azért az a palacsinta megmozgatta a bendőmet Mucska! Kép

Mi nem vettünk semmit a leendő tesónak, mert Dani után van minden. Persze 1-2 új darabot majd biztos kap. Kép Én nem a babonától tartanék hanem, nehogy kis méretet vegyetek! 56-ost nem érdemes!
Jaj, nem is írtam,a hétvégén az Auchanban vettünk Daninak egy sportcipőt olcsón és valami hihetetlenül jól áll neki. Igazi kis legényke benne! És neki is tetszik, alig lehetett róla levenni.

Timi: irány enni!!!

Bellana

Ui: remélem kaja után tudunk aludni egyet. De ha valaki akkor áll neki fúrni, szirénázni, akkor én ámokot fogok futni!
Kép
bellana

Mucska, Bori, örülök, hogy nem csak mi vásárolgattunk és mi sem vagyunk babonásak ...

Hát igen, jól beruháztunk, majdnem 25 ezret hagytunk ott de olyan jó cuccokat vettünk. Bori, plédből, fürdőlepedőből és hálózsákból 2-2 darabot vettünk. A többiből elég lesz 1.

Szerencsére babakocsit kapunk a barátnőmtől és azt csak lakótelepi sétálgatásra fogom használni. Ha hosszabb útra megyünk akkor babahordozóban lesz az autóban.

Valaki írt a pelenkákról de mostanában mindent elfelejtek. Jól emlékszem, hogy azt írta, hogy érdemes 1-2 darabot szétvagdosni, hogy kisebb pelenkák is legyenek? Mert akkor nekilátok, van kedvem varni. Ja és természetesen cseh pelenkákat vettünk.

Chello
chello

Kép

Ne légy depi Timi, nem vagy egyedül, itt vagyunk neked!!
Puszi:Bellana
bellana

Rájöttem, hogy nagyon érzékeny vagyok, és ez a legnagyobb bajom. Mert más esetben az ebédidőmben, amit én adtam magamnak, kiraktam volna az embereket, és sz*rok rá, hogy vitatkoznak velem, meg húzgálják a szájjukat. MOst nem megy. Inkább ülök itt, fordulok le a székről, és a sírás kerülget!
Azért örülök, hogy Ti itt vagytok nekem!

Timi
hmmm

Chello,
Igen, valamelyik anyatárs írta, hogy érdemes 1-2 pelust négybevágni, beszegni, mert remekül használható kis törlőnek. Én akkoriban (is) lusta voltam varrni. Pedig egyeneset egészen ügyesen tudok varrni...Mást sajna nem. Életem első varrógépes műve épp a kisfiam születésére készült: varrtam neki kis takarókat, belül hófehér puha frottír, a külseje pedig gyerekmintás pamut, és nagyon szerettem, amíg ki nem nőtt belőle. A végén addig nyújtózkodott...Kinőtte. Most valami falidíszt gondoltam megpróbálni, félig kézzel, félig géppel.

Sziasztok

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok Kismamak¨

Pironkodo Süncsi vagyok, mert egész hétvégén elhanyagoltalak Titeket, és tegnap még idöm is volt, csak éppen lustalkodtam.

Most viszont munkaidöben csakazértis végigolvastalak Titeket!

Zsuzsa!
A lanyod még mindig gyönyörü!
Az én lelkem is nagyon gyengélkedik, egész hétvégén sirhatnékom volt. Elbögtem magam azon is, hogy magyar csaj lett az europabajnok korcsolyazo. Es ugy éreztem, hogy a Kispapa elhanyagol, szegény, pedig dolgoznia kellett és a gépünket is probalta javitgatni, sikertelenül.Kép

Bori!
A kép a kis Dorkarol nagyon szuper. En is gondolkozom, hogy keresek egy ilyen 4D-s uh-t mifelénk.
Nagyon klasszak a butorok, amit feltettél, ha Dömpi nagyobb lesz, én is ilyesmit szeretnék neki, amin lehet akciozni. Egyébként a hétvégén bejartunk egy-két bababoltot és pont lattam egy olyan ciklamen-lila varas butort, mondtam is a Kispapanak, hogy az nagyon tetszik, csak valami mas szin kellene.
Csak a 3,5 kg szamit természetesen!!!!Kép

Kakukkfü!
Nagyon szép a kislanyod! Gyere gyakrabban!
Es hihetetlenül jo az UH-kép is rola.

Timi!
Nekem is van eddig egy csörgöm (a hétvégén nem tudtam neki ellenallni) és egy rugdalozom, amit még karacsonykor kaptam ajandékba. Még semmi mast nem vettem de mar körvonalazodik a babaszoba-terv a fejemben.

Lino!
Remélem mar jobban vagy! Mikor mész a doktor
bacsihoz?

Ildiko!
Nagyon jok a képek rolatok, valtozatlanul szépek vagytok! Köszi a kérdésed, a péntek esti vacsi szuper volt, az egyik legjobb baratnöm volt itt Magyarorszagrol, de igazibol nem hozzam jött, hanem egy itt élö magyar srachoz. Ugy néz ki, dul a szerelem én meg reménykedem, hogy egy jo baratnöm talan ide kerül... (de még nagyon friss a dolog, szoval msot egy kicsit pletyiztemKép)

Chello!
Gratulalok a kislanyhoz! A kép is szép rola. Es ami a legfontosabb egészséges! Latom, megünnepelted egy kis vasarlassalKép

Mucska, Pocitarsam!
Valahogy tudnal nekem a brassoibol küldeni? Kész van mar? Imadom!
Nekem is vannak ilyen "jo anya leszek-e" gondolataim..

Kinga!
Mi ujsag? Muszaj korhazba feküdni?
Az okos könyvemben van egy természetes modszer az alacsony vérnyomasra: a valtofürdö, probaltad mar? A lényeg, hogy ovatosan, alulrol felfelé zuhanyoztasd magad hol hideggel, hol meleggel.

Szöszi!
Gratutlalok a mozgashoz! Szuper!
En mar lassan a 22. hetet is betöltöm, de csak tegnap sikerült Tominak is igazan érezni a kezével a picit. Mindig egyre aktivabb és erösebb lesz!

Zsuzsi!
Köszi a Magyarhaz-oldal cimét. Mar ismerem, minden csütörtökön van Zürichben magyar buli, amolyan dizsi féle. Még sosem voltam, mindig csak tervezem. Par embert ismerek közülük, nem sokat.

Vidamképü Bellana!Kép
aludj egy jot!!!

Na, most ez eldüldöm
süncsi

Még irok egy kicsit magunkrol is.

Itt ismét fehérbe öltözött a taj, de szépen süt a nap, csak hidegebb van.

Történt egy-két jo dolog is a hétvégén:
- megkaptam a német-vizsga oklevelemet, egész jol sikerült!
- sikerült megegyezni a biztositoval, kb 250 Frankot kell visszamenöleg befizetni, ök is tévedtek, mi is. Nagyon örültem, mert mar ezresekre szamitottam.
- voltunk bababoltokat nézni és mar azt hiszem, megvan, hogy milyen lesz a kisagy. Nehéz igy elmagyarazni, majd ha meglesz, teszek fel képet. Lehet alakitgatni, az elején egész pici, késöbb rendes racsosagy mérete van.

Kb ennyi,
most hazamegyek, tovabbi szép napot kivanok Nektek!

Süncsi
süncsi

Én is a Corában vásárolgattam már, csak mindenből dupla mennyiséget. Szeretem azt az áruházat, de azt hettem, hogy már véget értek a baba hetek. Meddig tart még az akciózás, mert ágyneműért lehet, én is vissza megyek. Úgy emlékszem 5-6000 Ftba került? Ennyiért vettétek ti is?

Timi
Egyél rendesen, és ne legyél depis. Túl vagy már az ebéden?

A makarónik közzül én a tejfölös makarónit imádom a legjobban, de a húsos is jónak tűnik.

Vali
C.Vali

Dra Süncsi, kedves Pocaktársam!

Elkészült és még maradt is belőle! Hogy is küldem utánad?! Küldenék én nagyon szívesen. De mivel nem megy kapsz egy kis édességet! Az jó lesz?Kép

Pusza: Mucska!

Gyerekek!
Én tiszta hülye vagyok,. holnap 10.-e lesz és fizetés és át
utalásos nap. Én meg még semmit nem csináltam! A párom már kérdezegette, hogy nincs e dolgom, de a kis bolond nem szólt, hogy szerinte mi az. Látom, hogy jó kis éjszakám lesz! Soha nem szoktam elfelejteni ilyet. Mire az átutalásokat felverem a gépre az legalább 2 óra + a fizetés, Jajajj! Szegény én! Na irány a robot.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Vali !

Febr. 17.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Köszi Mucska!

Jó munkát!

Vali
C.Vali

Na ismét itt, egy kis kiborulás után! Kb. egy fél órája már sírva hívtam fel a férjemet, hogy nem bírom, mert még ma nem pisiltem, nem ettem....ismeritek a dörgést! Erre ő itt volt öt percen belül, én mehettem enni. Kicsit kiakadt, hogy kollégám nincs még itt...Szóval mikor megjött (a férjem természetesen), jól kisírtam magam a vállán, ettem, elmentem pisilni. Kicsit már jobban vagyok. Igaz, még remegek kicsit az idegtől, mert nagyon kiborultam, de már legalább a szükségleteimet elintéztem. Komolyan, ha kívülről látnám magam, akkor röhögnék! Így belülről nem túl mulatságos a dolog.

Timi
hmmm

Süncsi, köszönjük. Kép Hát igen, vettünk ezt-azt a hír örömére.

Gratulálok a német okleveledhez és a biztosítóhoz, örülök, hogy el tudtátok intézni.

Vali, 6000-ért vettük a 4 darabos ágyneműt és 17-ig tart az akció ahogy Mucska írta.

Chello
chello

Timi, ez így nem mehet tovább. Tessék kiíratni Magad a dokival, ez nem tesz jót Neked sem és a babának sem.

Chello
chello

ZsuzsaKépBellanaKép
Köszönöm a megnyugtató szavakat, akkor nem vagyok klinikai eset.Kép De sok idő van még júli 31-ig!Kép

ZsuzsaKép
Ilyen szemérmetlen képet betenni!Kép Még a végén beindul a fantáziám, lassan 6 hete nem láttam apjukat! Jobb lesz velem vigyázni!Kép

ChelloKép
Fantasztikusak a képek!KépGratula a kiscsajhoz!Kép

KingaKép
Biztos szép lesz a szobád, már én is tervezgetem a babáét.Kép

BoriKép
Gratulálok a kislányhoz!KépEgy fiú, egy lány ahogy a nagykönyvben mag van írva!Kép

IldikóKép
Tetszett a sztori a babaruhákkal, most már egészen jól érzem magam, eddig lelkiismeretfurdalásom volt.Kép

LinoKép
Pihengess és remélem helyrejön az a fránya vérnyomás!Kép

MucskaKép
Ha vendégek jönnek hozzátok, mindjárt befoghatod őket kicsit takarítani, pakolászni is. Mondd azt, hogy nálatok ez vendégváró hagyomány!Kép
Tök jó a kép!Kép Mindkettő!KépImádom a brassóit!Kép

ValiKép
Nem semmi anyósod van! Én biztos nem álltam volna meg szó nélkül! Teljesüljön a vágyatok egy fiú-egy lány témában!Kép

TimiKép
Írnék neked mailt, ha lehetne. Légyszi írj az profilomban lévő címre és válaszolok! Köszike!

SüncsiKép
Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes vagy!Kép

Egcsi
15+2

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Hát, lefagyott a szerver??? Kép

Na, most én sem vagyok jól. Délelőtt csatangoltam, most meg szédülök ülrömben. A vérnyomásom 96/48. Hát, nem veri az eget!

Kinga: várom azt a mailt, ha kusza is, mert ez a pali nekem egy talány Kép Csak kavarognak bennem is a gondolatok. Én egy kicsit megráznám, mert lehet, hogy alszik!

Bellana: ha meglesz neked is a 2., akkor holtverseny lesz a sógornőddel. Majd meglátjuk, egyenlítődik-e a segítség is. Bár a helyzeted más, mert akkor a saját lányához megy. Anyuék nekem is többet segítenek, mint az anyósom!
A Dani képe amúgy nagyon édi! Jó nagy sapija van!
Mi sem sokat aludtunk. Zsófi reggel 7-kor kelt!

Mucska: 20 kilót cipelni nagyon gáz ám! Ez nem azt jelenti, hogy koplalj, csak megjegyzem!
Amúgy ha kikapsz, akkor mi van??? Tudod, az egyik füleden be,...
Most nekem is egy féllel többet mutat a mérleg. Most annyit, mint a 18. héten. De volt már kevesebb is! Kép
Ami a "jó anyaságot" illeti. Én is sok baromságot gondoltam anno erről. Mivel nekem a szoptatás nem ment, ezért én úgy gondoltam, rossz anya vagyok. De ez badarság! A jó anya attól jó, hogy megtesz amit tud, NYUGODT, és biztosítja a gyermeke számára a lehető legjobb feltételeket, és NAGYON SOK SZERETETET! ÉS ez mindenkinek megy, aki AKARJA!

Chello: és mi volt ennyire nehezen emészthető? (rémálom???)
Én is csak 3 hét múlva készülök a dokihoz, és a védőnőhöz is. Valamikor a hó végén!
Vásárlás Kép Én már nem vagyok annyira babonás Kép Én is vettem már pár dolgot, ami akciós volt, és hiányzik. Nem hagytam ki én sem!
Én írtam a kisebb pelusokat! Nekem bevált! Amikor valamit le akarsz csak törölni, és sutty a mosásba, az is elég! De ízlések és pofonok! Zsófi a mai napig olyannal akar aludni is. Ahogy ő mondja: puha rongyi Kép Persze egy újszülöttnek ilyet nem lehet adni!

Bori: az nem 10! Az csak 3.5. De akkor a te étvágyad is jó lehet!
Ti Erzsébeten laktok? A férjem is oda született anno. Merre vagytok? Ők a Vágóghíd U-ban laktak.

Cvali: én ezt nem tudtam. Akkor még nagyobb gratula! Jó lesz egyszerre kettő, úgy is vártatok rá sokat, gondolom. Hányadszorra sikeredett?

Tmi: pár nap rendes kajálás már csodákra képes!
És szerintem is egy algopyrin, és némi kaja segítene! Biztos a sírás is oldja a feszültséget, de a fejedre nem jó!

Süncsi: engem is gyötör a hanyagoltság érzése! Próbáltam utalgatni rá, de nem veszi a lapot a férjem!
És kispapa mit szólt a gyermeke ficánkolásához???
Ami a vizsgát illeti, nagy-nagy gratula Kép Kép Kép
És a biztosítás is megnyugtató lett így szerintem.

Puszi mindenkinek!
És jaj! Jönnek megint a mínuszok! Kép

Zsuzsa
zerko

Egcsi:
bocsika Kép De nekem eszembe jutott Kinga 20 centija kapcsán... ÉS ennél csak szemérmetlenebbek voltak Kép Kép Kép

Zsuzsa
zerko

Chello!

Lehet, hogy kínlódok még egy darabig, aztán megyek tp-re. Nem tudom, hogy lenne a legjobb.

Egcsi!

Ment mail!

Zsuzsa!

Szerintem épp a pár nap rendes kaja tett be! Annyira kibuktam, hogy nem volt lehetőségem enni!! A fejemnek tényleg nem használt a sírás, most már nem csak a bal fele fáj, most már mind a kettő, de nem merek bogyót bevenni. Azt tudom, hogy ha ledőlnék kicsit máris jobb lenne, de addig még van pár órám...

Timi
hmmm

Zsuzsa!

Gondolom, hogy gáz lehet cipelni 20 kg-t. De nem kajcsizok sokat és még valamennyire próbálok figyelni is. Mégis jövöget és szeritem gyorsabban, mint kéne. Kezd az is gyanús lenni, hogy nem e vizesek egy kicsit. Mi a francot csináljak vele a pihenésen kívül.Most a bokám olyan gyanús 2 napja. Egyébként így tartok most 21+5 6 kilónál. Csak az utóbbi napok keserítenek el, mert a múltkor 2 hét 2 kiló az a vaniliás karika eredménye. Nagyon sok zöldséget ettem jan 21 óta. Azóta megint 2 kg. Ráadásul 1 és 1/2 kiló febr. 02-től jött fel. Na ezért vagyok kiakadva. Mi lesz később ha nő a hasam tényleg!Én nem akarok 20 kg hízni! De mi a francot csináljak!

Súgjatok! Minden ötletet szívesen veszek.

Timi!

A táppénzed túlérett!

Egcsi!

Az ötlet szuper!Kép
Puszi!

Andi
Kép
mucska

Majd 22. hétnél sok a 6 kiló???? Nekem is lesz annyi! Az még 5-6 hét nekem és tuti hízok addig három kilót. Most tartok 15+3-nál 3 kiló plusszal!

Mucska!

Nem tudom, hogy az ész vagy a pénz győzzön e a végén?!

Timi
hmmm

Timi, egész bátran vegyél be legalább egy fél algópirint. És beszélj a dokiddal, vetesd magad táppénzes állományba!

Zsuzsa: a sógornőm nem anyósom lánya! A sógorom a fia...Mondom ott lakik az anyja( anyósom anyja) velük (ill. ők költöztek annó oda). Tehát ha elrabolnám a dédit tán lenne esélyem az arra, hogy ide is többet jöjjön. Náluk minimum heti 2-szer ott alszik...
E héten speciel háromszor...no comment.
Világ anyátlanjai egyesüljetek!

Süncsi: gartulálok a vizsgádhoz és, hogy rendeződik a biztosítós ügy is!

Aludtam Danival, és mire felébredtem már fájt a fejem. Kép Én biza bevettem egy fél algót.

Kinga: mi volt a dokinál?????

Törpiek merre járnak?
Mucska: hajrá a fizuhoz! Palacsinta akkor nem lesz? Jajaj, pedig kérnélek, hogy küldj belőle. :

BellanaKép
bellana

Timi: a fájdalmad a babának sem jó! Akkor vegyél be csak 1/2 bogyót! Lsd Bellana Kép

Mucska: tudom, a java most jön a 24. hét után, mert akkor kezd a baba rohamosan hízni, és vele együtt a méhed, és a víz is. Hát tanács: csak az, hogy figyelsz, mert koplalni nem kell! Max. tényleg 20 kiló lesz Kép

Bellana: aha!!! Akkor tényleg esélytelen vagy a dédi nélkül! Kép

Zsuzsa
zerko

Bellana!

Ti mindenről meg tudtok győzni!Kép

Én azért nem szeretném, ha valaki heti kétszer nálunk aludna! Egyik ismerős mikor megszült, akkor be volt osztva, hogy két hétig az anyukája lakik ott, két hétig az anyósa, és ismét két hétig az anyukája. Ez a 6 hetes gyermekágyi időszak volt megbeszélve. Asszem én egy hét alatt kibuktam volna! Ha nekem segíteni akar valaki, akkor jöjjön nap közben.Kép Lehet, hogy rosszul gondolom! Lehet, hogy zsarnok leszek?Kép De így az elején úgy gondolom, hogy szeretnék én boldogulni a gyerekkel, aztán majd később biztosan elkél a segítség, de alkalmanként...vagy mittom én...már sok hülyeséget írtam!

Timi
hmmm

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?