sziasztok!
Hát, lefagyott a szerver???
Na, most én sem vagyok jól. Délelőtt csatangoltam, most meg szédülök ülrömben. A vérnyomásom 96/48. Hát, nem veri az eget!
Kinga: várom azt a mailt, ha kusza is, mert ez a pali nekem egy talány
Csak kavarognak bennem is a gondolatok. Én egy kicsit megráznám, mert lehet, hogy alszik!
Bellana: ha meglesz neked is a 2., akkor holtverseny lesz a sógornőddel. Majd meglátjuk, egyenlítődik-e a segítség is. Bár a helyzeted más, mert akkor a saját lányához megy. Anyuék nekem is többet segítenek, mint az anyósom!
A Dani képe amúgy nagyon édi! Jó nagy sapija van!
Mi sem sokat aludtunk. Zsófi reggel 7-kor kelt!
Mucska: 20 kilót cipelni nagyon gáz ám! Ez nem azt jelenti, hogy koplalj, csak megjegyzem!
Amúgy ha kikapsz, akkor mi van??? Tudod, az egyik füleden be,...
Most nekem is egy féllel többet mutat a mérleg. Most annyit, mint a 18. héten. De volt már kevesebb is!
Ami a "jó anyaságot" illeti. Én is sok baromságot gondoltam anno erről. Mivel nekem a szoptatás nem ment, ezért én úgy gondoltam, rossz anya vagyok. De ez badarság! A jó anya attól jó, hogy megtesz amit tud, NYUGODT, és biztosítja a gyermeke számára a lehető legjobb feltételeket, és NAGYON SOK SZERETETET! ÉS ez mindenkinek megy, aki AKARJA!
Chello: és mi volt ennyire nehezen emészthető? (rémálom???)
Én is csak 3 hét múlva készülök a dokihoz, és a védőnőhöz is. Valamikor a hó végén!
Vásárlás
Én már nem vagyok annyira babonás
Én is vettem már pár dolgot, ami akciós volt, és hiányzik. Nem hagytam ki én sem!
Én írtam a kisebb pelusokat! Nekem bevált! Amikor valamit le akarsz csak törölni, és sutty a mosásba, az is elég! De ízlések és pofonok! Zsófi a mai napig olyannal akar aludni is. Ahogy ő mondja: puha rongyi
Persze egy újszülöttnek ilyet nem lehet adni!
Bori: az nem 10! Az csak 3.5. De akkor a te étvágyad is jó lehet!
Ti Erzsébeten laktok? A férjem is oda született anno. Merre vagytok? Ők a Vágóghíd U-ban laktak.
Cvali: én ezt nem tudtam. Akkor még nagyobb gratula! Jó lesz egyszerre kettő, úgy is vártatok rá sokat, gondolom. Hányadszorra sikeredett?
Tmi: pár nap rendes kajálás már csodákra képes!
És szerintem is egy algopyrin, és némi kaja segítene! Biztos a sírás is oldja a feszültséget, de a fejedre nem jó!
Süncsi: engem is gyötör a hanyagoltság érzése! Próbáltam utalgatni rá, de nem veszi a lapot a férjem!
És kispapa mit szólt a gyermeke ficánkolásához???
Ami a vizsgát illeti, nagy-nagy gratula
És a biztosítás is megnyugtató lett így szerintem.
Puszi mindenkinek!
És jaj! Jönnek megint a mínuszok!
Zsuzsa