Jó estét csajszik!
Nemrég jöttünk meg anyósoméktól (ill fél 9 fele) : a szülinapját ünnepeltük kollektíven. Egész jól telt, össze sem kaptunk,bár alkalom lett volna rá. Megkértem,hogy jövőhéten jöjjön át hét elején, mert elintéznék valamit és könnyebb lenne Dani nélkül, de sajna nem ér rá, mert a sógornőmhöz "kell" menni a héten háromszor...Ja, persze, gondolhattam volna, hogy mi nem érünk annyit, de semmi gond, már megszoktam. Mondtam is neki, a sógornőm előtt. Nem mérgesen csak kijelentő módban. Végülis 19 hónap alatt mindent egymagamnak kellett intézni és többnyire Danival együtt. Azért 2 gyerekkel már gáz lesz. Miért van az, hogy az egyiknek minden, a másiknak meg semmi?????
Á, ez csak költői kérdés volt.
Látod Vali nekem is szupi anyósom van. Mindenkinek segít, csak nekünk nem ér rá soha.
Amúgy Dani jól érezte magát, jókat játszott az unokatesókkal, tündériek voltak! Nagyon édesek a lányok. És a vicc az,hogy én a sógornőmet is szeretem, sőt mi több anyósom is kedvelem, annak ellenére, hogy ilyen fura megkülönböztetésben van részünk. Ki érti ezt? Mindenesetre sógornőm még csak 22 éves és 2 gyereke van, azt hiszem jobban ráfér a segítség mint rám, de azt nem mondhatnám, hogy igazságosnak tartom a dolgot. Többször beszéltem már anyósomnak erről, de reménytelen, ugyanis a sógoromékkal lakik a dédi (anyósom anyja) és ez olyan adu amivel mi nem rendelkezünk...
Na, nem sopánkodom tovább, olyan kacifántos ez az egész.
Kinga: már esély sincs, hogy Csabával összejöjjetek? Vagy annyira kibékíthetetlen a dolog? Nem tudom, hogy csinálod, biztos nehéz lehet ezt a helyzetet kezelni, de tetszik, hogy nem hagyod magad és kompromisszumra törekszel!
Én sosem tudtam volt pasijaimat barátként kezelni. Sőt!
De én nem tudom hogyan bánt veled, lehet, hogy még ennyit se érdemelne. Azt kibogoztam, hogy volt már erről szó, talán 1 másik topikban. Nem azért írom, hogy újra leírd nekem, csak azért, mert nem tudom az előzményeket és képzavarban vagyok. Bocsánat.
És el ne linkeskedd a vérnyomás dolgot! Ha kórház akkor kórház a te és a baba érdekében! De azért nem hinném, hogy rögtön ezzel indítanának. valahogy csak be lehet állítani a vérnyomásod.
Bori: eszméletlen jó a kép!!! És sok boldogságot a kislányhoz! Nagyon tetszett a felvétel! Alig várom, hogy nekem is legyen majd.
Szöszi: fura dolog ez az anyai ösztön. Nekem olyan szokatlan volt, hogy itt van mellettem egy baba és ő az én fiam. És az a kis teremtés teljesen rám van utalva. Valahogy más dimenzióba kerültem szülés után, nagyokat csodálkoztam Danira, néztem azt az ártatlan kis arcát, simogattam, tapogattam.
Nem tudom leírni az érzést. Én nem tudnám megmondani mikor jött az anyai ösztön, mert teljesen bele szerelmesedtem a bébimbe és ez azóta csak "rosszabb" lett.
Mindenesetre nem kell ezen aggódni,a szeretet jön magától.
Lino: rémes ez a vizesedés! Nagyon remélem, hogy tudnak segíteni neked, nehogy bajotok legyen. Pihenj amennyit csak tudsz!! Írj, mi volt a dokinál!!!!!!!
Panó: én is AFP után gondoltam bejelentkezni.
Amúgy kicsit megnyugodtam, hogy neked is akkora a pocid mint nekem, mert én már megijedtem, hogy azért ez túlzás 14+3 naposan...Anyósomék is csak lestek.
Igaz nekem is van egy "alappocim"
Zsuzsa: ejnye, milyen képet tett fel kend?
Mucska: puszi!
Puszi és jó éjt mindenkinek:
Bellana