Új privát üzeneted érkezett!

chello: aranyos baba! Na, és mi a neme?
ÉS akkor minden rendben? Megnyugodtál?

Zsuzsa
zerko

Mucska, hol láttátok, hogy fiú?

Mert KISLÁNYUNK lesz ! Kép Én éreztem, hogy az lesz, még mondtam is a férjemnek. Az éjjel viszont volt egy furcsa álmom, elmentem egy másik dokihoz aki nem akarta megmondani a nemét nekem hanem felhívta a férjemet és neki mondta, hogy kisfiú. Hazudott az álmom és a megérzésem volt jó!

Nagyon nagy élmény volt az uh, olyan klassz volt látni a kislányunkat. Alig akart felébredni pedig ettem csokit Csicsóka tanácsára. De a doktorbácsinak sikerült felébresztenie és akkor elkezdett mozogni. Először eltakarta az arcát aztán integetett a kis kezeivel és megmutatta a nagy pociját. A dokibácsi szerint még jobban lehetett volna látni ha a miómám nem takarja el a kép felét. Sajna már a terhesség előtt tudtunk a miómáról és eléggé megnőtt de azt mondták nem lesz gond belőle. Mi is el fogunk menni még 1x a 30. hét körül, nekünk azt mondta a doki, hogy csak a 36 hét után lesz kevesebb a magzatvíz.
A baba nemének mivoltáról nincs kép mert állitólag csak 2D-n látta a dokibácsi és azt mi úgysem látnánk így nem tudjuk összehasonlítani a lányainkat.

Mucska, egyáltalán nem úgy nézel ki a képen mint aki ideges mert szétverték a konyháját.

Csicsóka, a csütörtöki uh-t a saját dokim csinálta de alig tartott 2-3 percig és a felvétel sem túl jó.

Zsuzsa, gyönyörű a kislányod, a fiúkat majd úgy kell elhesegetni. Kép

Kakukkfű, tényleg nagyon szép a foto az Emmáról amit a Praxisban csináltak.

Lino, remélem ez a vizesedés megszűnik hamarosan és a dokid tud valami megnyugtatót mondani hétfőn.

Bori, Zsuzsa, aranyosak a versek amiket találtatok. Kép Bori, várjuk a képeket.

Ildikó, nagyon szépek vagytok a képeken !

Puszi,
Chello
chello

Igen Zsuzsa, teljesen megnyugodtunk mert makk egészséges így már nem is gondolunk az amniora. Ez a doki azt mondta, hogy egyáltalán nem is lenne indokolt az amnio a korom miatt. Mindig is tudtam, hogy fiatal vagyok még. Kép Kép Kép

Pusza
Chello
chello

chello: gratula a kiscsajhoz, és élvezzétek a tudatot, hogy minden rendben!
Mosolyogni!!!
A miómát majd kiveszik valamikor?
ÉS a te korod... Kép

Zsuzsa
zerko

Köszi Zsuzsa. Kép

Ha császár lesz akkor egyből kikapják azt is. A szemem és a gerincsérvem miatt el kell mennem szakorvoshoz, hogy szülhetek-e rendesen vagy nem. És csupán 34 éves vagyok. Kép

Chello
chello

Szia Chello!

Gratula mégegyszer!Kép

Hát olyan soknak tünt az ölében amit láttunk! Kép
Ezek szerint még nem menjünk a doktorátusit lerakni.Nálunkmég ennyit sem tudtak mutatni!

A kép az a szétverés közepén készült. Akkor még nem voltam annyira ideges, mint 2 napja. Most meg az idegesít, hogy kupi van. Persze mire rendesen feltakarítok, kipakolok mindent a szobába is, mivel az is úszik a porban, addigra megjön a másik szekrénysor is lassan. Én meg tépelődök, hogy csináljam vagy ne, mert az lapraszerelt,mire összerakjuk megint kupi lesz. Tudom, hogy ezeket meg kell csinálni, de néha úgy érzem, hogy nem vagyok normális.
Puszi mindenkinek, mert vendégek jöttek! Kép
Egy a lényeg, hogy egészséges legyen. Azért elmemtettem a lányodat!

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Gyorsan köszönök,aztán végigolvaslak benneteket és válaszolok.Tegnapelőtt írtam egy jó hosszút,de elszállt mire elküldtem:elég dühös voltam.

Puszi,Kinga
nyinike

Köszi Mucska, aranyos vagy. Kép Kép Kép

Azért remélem hamarosan eltűnik a kupi és felhőtlenül növesztgetheted a pocidat.

Puszi,
Chello
chello

Sziasztok!

Chello:Kép Nagy gratula! Én is fiúcskának néztem ám! Kép Az első képen mintha... Kép
Mennyi idős pocis is vagy?
Én a 19-20-ik héten gondoltam elmenni majd, az jó időpont szerinted?

Mucska: nehogy megeröltesd ám magad! Irgum-burgum!!Kép

Kinga, de jó hogy megvagy, írj!!

Egcsi: ismerős az érzés: Kép De ahogy Zsuzsa írta elfog múlni ez az érzés. Kép Bár mikor én megkaptam Danit rögtön szülés után, még az is olyan hihetetlen érzés volt: Úristen ez a baba az én gyrekem, az én gye-rek-em! Kép

Puszi lányok:

BellanaKép
bellana

Szóval,sorban:

Mucska!Kispapival egy a megoldás:nem szabad közel engedni magamhoz.Ha kedves,örülök,ha nem,az sem baj,mert nem hozzám tartozik. Kép
Nálam a szobában csak festés lesz,csak addig ki kell költöznöm és pár napba beletelik,míg a minták készen lesznek.Neked viszont kitartást a konyhához és a kupihoz,mert látom,jól ki vagy akadva tőle.Szép lett?
Bendegúz tud majd vezetni,mert apja-anyja imád száguldozni.
Örülök a képednek,olyan aranyosnak látszol rajta,meg kedvesnek!És még egyszer grat a kicsi Annához,olyan jók a képek.

Zsuzsa!Kocskás hasam nekem sem lesz már,ahogy így elnézem.A kis csöpi még csak 20 cm,de jópár év munkáját tette sikeresen tönkre Kép
Kispapival vigyázok,Mucskának is írtam,hogy ha nem engedem lelkileg közel,akkor nem tud bántani.
Kislányod még mindig ugyanolyan elbűvölő,mint Hófehérke.

Egcsi!Á,nem kell foglalkozni vele(kispapival).Azóta már tervezi,hogy mit fog majd csinálni a fiával.Nem kell komolyan venni.
Kockás hasam nekem sem lesz már,mégis boldogabb vagyok,mint azal bármikor.
Én megértelek Téged,mert még én sem fogtam fel igazán,hogy valaki kibérelte a pocakomat,de talán most már jobban.Viszont még mindig csak akkor tudatosuk,ha kimondottan rá koncentrálok.

Bellana!Nagyon szépek és vidámak vagytok a képen,nagyon tetszik.
A tanfolyás jó ötlet,de én nem hiszem,hogy csak egy felsőfokú tesz valakit jó emberré,ha az amúgy rossz.Emiatt kár magadat leszólni.Ismerek olyan jogászt,aki nagyobb bunkó és ostobább,mint pár pultos ismerősöm.De ezzel nem a jogászokat akarom sértegetni,csak ilyen is van.
A kisfiadat nagyon sajnálom,nem lehet jó ilyen betegnek lenni.Nem irigyellek Benneteket,de remélem,azóta jobban van!

Kinga
nyinike

Sziasztok lányok!

Orsi!
Javítottalak a táblázatban!

Ildikó!
Nagyon szépek vagytok a képeken. A kislány szerintem tiszta apja!

Chello!
Gratula a kislányhoz! Mi lesz a neve? Egyébként örülök, hogy kiderült, hogy fiatal vagy még, mert akkor ezek szerint én is.

Mucska!
Nem ám túlzásba viszed a takarítást! Csak módjával!

Lino!
Remélem azóta jobban vagy!

Bellana!
Én is úgy tervezem, hogy a 19.-20. hét körül megyek UH-ra. Lehet, hogy együtt megyünk? Örülök, hogy Dani jobban van és remélem most már tényleg nem szedtek össze újabb nyavalyát.

Mindenkinek további jó hétvégét!

Panó
panó

Sziasztok!

Kinga, köszi, a kedves szavaid. Kép
Azért neked sem lehet könnyű a kispapival. Azt hogy érted, hogy nem engeded magadhoz közel? Úgy viselkedsz vele mint 1 baráttal? És ő nem erőszakoskodik veled?

Panó: benne vagyok a közös Uh-ra menetelben. Kép
Te mikor jelentkezel be? Nekem azt mondták, hogy elég 2 héttel előtte. Tényleg mekkora pocid van? Láttad, hogy nekem mekkora? Döbbenet. Persze lehet, hogy csak a kaja látszik rajta. Kép

Puszi: Bellana
bellana

Bellana!
Én is úgy tudom, hogy elég 1-2 héttel előtte bejelentkezni. Én úgy terveztem, hogy majd ha leveszik az AFP-t, utána bejelentkezek. Szerintem nekem is kb. akkora pocim van, mint neked. Én is úgy vettem észre, hogy most sokkal gyorsabban nő, biztos lazábbak már a szövetek. Na meg persze nekem azért nem terhesen is látszik a pocim.

Panó
panó

Ildikó!Szépek a képeitek,tökjó a nagy család.

Timi!Én is akarom kergetni a babát!
A szlákhoz sok sikert,ismerős a feeling,mert szoktam könyvelni.
Én is folyton pisiltem,de a Bendegúz már megunta a hólyagtáncot.
Csütörtökön megyek a TB-hez,majd megkérdezem a juttatásokat.

Chello!GRATULÁLOK a kislányhoz!Szóval kislány a társbaba!Annyira jók a képek,meg hogy semmi baj és megnyugodtál végre!

Szöszi!Nekem azt mondták,ne éljem bele magam,hogy kisfiú,de már késő!Viszont gratula Balázshoz, és szorítok az AFP miatt.Én a kiskönyvben láttam,hogy ott 3 hely van kihagyva az eredménynek,ebből kiindulva azt hiszem,gyakran hoz pontatlan eredményt.

Panó!Már 1000x mondtam,de olyan jó a táblázat a sapkásbabákkal!

Linó!Nekem most érzéstelenítés nélkül rakott fel a doki pótlást a fogamra.Gyűlölöm a hangját!
A 3 kg szerintem is abnormális,talán tudnak segíteni valamit.Majd írd meg,mi van Veled!

Bori!Dehogy viszem kispapit!Én a Ti pocakotokra,meg persze Rátok kíváncsibb vagyok,mint rá!

Orsi!Nekem is mindig az a baj a ruhákkal,hogy rövidek!

Csicsóka!Én is megyek tornázni!

Kakukkfű!Nagyon szép a kép Rólatok.

Hű,ennyit írni!

Kinga
nyinike

Szia Bellana!
Sajnálta,hogy nem tudtam előbb írni Neked,de miután elszállt egy levél,majdnem lefejeltem a gépet.Tegnap meg az öcsikémnek volt szalagavatója,tökjó buli volt.
Kispapival(Csaba) tényleg csak azt tudom csinálni,hogy csak barátként kezelem.Szerencsére megvan az eredménye,mert múlt héten együtt voltunk pár napot és semmi hülye dolgot nem csinált.Ráadásul,asszem aggódik a vérnyomásom miatt.Annyit erőszakolt ki belőlem,hogy a babóca csak az ő vezetéknevét fogja használni,nem kötőjeles vezetéknevet,ahogy én szerettem volna.Mindegy,kompromisszumokra szükség van.
Tudom,hogy szeret engem,minden őrültsége ellenére,ezért elég nehéz bántani néha,de úgy látszik,muszáj.
A Daninak meg drukk,hogy most már ne legyen baj tél végéig!Meg utána se.

Kinga
nyinike

Halihó mindenkinek,
Mi is most jöttünk meg a 4D-ről, úgy tűnik, a baba neme nem lehet kétséges: kislány ő bizony! Dorka nagyon élénk volt (Csicsóka, lehet, hogy azért, mert én EGYFOLYTÁBAN csokit eszem?!), az első képkockákon világosan látszott, hogy a kezében fogja a köldökzsinórját. Mindene egészségesnek látszódik, ám ez a gép a szülés időpontját másnak számította: június 17. A menzesz szerint ugye június 12, saját dokim gépe szerint június 28...Na, vaszeg júniusi baba lesz!
A fotó:
Kép

Z.Zsuzsi, kedves Pocaktársam,
Talán az én ACDSee-m régebbi (ACDSee 32 v2.3), mert "open editor" helyett nekem csak "edit" van, ami önmagában nem lenne még baj, de sajnos azon belül nincs resize-olási lehetőségem... Marad a Nikon szoftver, végülis az is tökéletes, csak emezt jobban kedvelem, mert gyorsabban tudok vele szerkeszteni, átdolgozni. Köszönöm a segítséget!

Mucska,
Most láttam a kristálygömbömben, hogy amikor majd szerdán korán reggel felkelsz, és a számítógép bekapcsolása után kitámolyogsz a konyhába, ott minden ragyogó tiszta lesz, és minden a helyén lesz!

Chello,
Gyönyörű a kislányod! Nevet már választottatok? Azt hiszem, nem írtál még ilyesmit, vagy elkerülte a memóriámat?
Fogtok még menni? Nekünk azt mondták, hogy 28-32 közt érdemes mégegyszer. Még nem beszéltünk róla, akarjuk-e.

A Megatoys-ban voltunk, megígértem Szöszinek vagy Orsinak ( ????? memóriagondom van...), beszámolok. Kárpáti doktornő volt, 20 percet csúszott a dolog, de ez nem volt gond egy babaáruház kellős közepén, a vizsgálat 15-17 percig tartott, vittünk saját kazettát, egy fényképet kaptunk (mellékelve fentebb), színeset nem kértünk, mindent normálisnak találtunk, 9eft.

Most leköszönök

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Haliho,

Teljesen ki vagyok nyulva. Ma egesz nap boltokat jartunk, a felujitas miatt. 5-kor ertunk haza, 6-kor vendegek jottek. Szerencsere Agi nagyon rendes volt es 1-5-ig vigyazott a hugara.

Egcsi
Szerintem semmi komoly:-). A baba megmozdulasa utan az ember erzelmei teljesen megvaltoznak.
Nagyon roviden egy sztori. 2 hete szelektaltam Laura ruhait. A kicsiket betettem egy szutyube es atvittem az izraeli baratnomnek, aki szinten terhes es lanyuk lesz. Teljesen hulyenek nezett, en meg nem ertettem miert. Mondtam neki ok, nem tudtam, hogy nem szereted a hasznalt holmit. Erre O, miert nem varjuk meg, hogy kideruljon, hogy fiam vagy lanyom lesz. Ugy szegyeltem magam. A ruhavalogatas kozben eszembe sem jutott, hogy terhes vagyok. Azonban miota mozog, mindig ot figyelem. Imadom erezni a motoszkalasat.

Chello.Bori
A kepek fantasztikusak!!!!! Aginak es Vesanak (ferj) is megmutattam. Ok meg nem is lattak ilyen kepeket. Agi teljesen el volt ajulva. A Chello kislanyara kijelentette, hogy egyertelmu fiu es en is annak lattam. En is akarok ilyen kepeket, de nalunk marha draga (3-400 Euro), ugyhogy a´szem kep nelkul maradunk:-(.

Muncska

Kitartas, es ne pakolj ketszer. Csak nyugodtan, gondolj arra, hogy nem soka tul leszel rajta, es minden szep ,uj, csili-vili-csacsi-ragyi lesz.
En meg jobb, ha nem gondolok semmire.

Zsuzsa
Nagyon varom a kepeket.

Pano:
Tenyleg tiszta apja, es Vesa mar tanitja is neki, hogy a neve:
Laura Lotta páppán tüttö(apja lanya)Hiekkanen.

Suncsi:
Milyen volt a vendegsereg, es hogy sikerult a vacsi?

Puszi, megyek bubukalni.
Jo ejt!
Ildiko
salla

Szia Mindenkinek!

Köszi az aggódást! Délutánra jól elfáradtam azt hittem nem is élek! De azt már látom, hogy lesz rend. Délután itt volt egy ismerős, bementünk a klinikára és bemutatott egy ismerősének, aki ajánlott szülésznőt. Hát remélem nem csap be a megérzésem, de egy fantasztikus csaj. Megbeszéltünk mindent. A legvégén megkérdeztem, hogy van e tarifa és mennyi. (Persze nagyon kultúrált formában.Tudok néha olyan is lenni) S jött a nagy meglepetés: nincs tarifa, csak akkor fogad el, ha tényleg meg vagyok elégedve és azt kikötötte, hogy csak minimális összeget, mert ő imádja ezt csinálni és örül hogy segíthet......Kép ( Na de abból nem lehet megélni!) De nagyon szimpi is volt. Na ez is meg van.

Bori!
Gratula Dorkához! Olyan izgi, hol egy lány, hol egy fiú. szuperek ezek a hírek. Szupi lányka lesz!Kép
Nekem is az van és azzal nem lehet kicsinyiteni. Legalább is nekem sem sikerült. Próbáltam keresni a neten valami jobbat, de egyenlőre nem találtam. Én a computer panoramában találtam egy szofvert:PicSizer. Nagyon idétlen, mást nem tudok vele csinálni, de legalább kicsinyít.

Kinga!

Tessék vigyázni a vőlegényünkre! Kép
A kispapával meg okosan. Nem egyserű eset, de Bendegúz akkor is a Tiétek!
Jó lesz a konyha, márt amennyire egy panelkonyha kinézhet jól. Most csak eszelek, hogy a konyhabútor is cserére szorul.... Na majd kiderül.

Panó!
Köszi , vigyázok! (igyekszem, de nem nagyon sikerül). Puszi Neked. remélem a hétvégén nem kell korán kelned!

Chello!

Az első kép zavart meg minket is , mint Bellanat!

Bellana!

Mi is a 20. héten voltunk és láttad milyenek a képek. Érdemes volt. Mi a 30 héten megyünk újra, mert azt mondta a csaj, hogy akkor nagyon szép képeket lehet csinálni!

További jó pihenést mindenkinek, holnapra szép napot!

Bori!

Neked is jár ám tüzijáték!Kép

Andi
Kép
mucska

Ildi!

Kép Neked!

Tényleg jobb ha nem gondolsz semmire! Nem irigyellek. Mi lassan kimászunk a kupiból. Aztán megint bele. Egy vigasztal, a baba már szebb környezetbe jön. Csak ezzel tudom tartani magamban a lelket! De a babáért mindenre képes vagyok!Kép
Puszi szép álmokat!

Andi
Kép
mucska

Ajaj,Mucska!

Nem elég Neked a por???? Bár,ha jól tudom,a szekrénycsere nem annyira poros,akkor meg már "egy füst alatt" megvan!
Vigyázok a vőlegényre,ha Te sem fogsz szekrényt emelgettetni az Annával(Annamáriával?)!

Majd fotózd le a konyhát is,megérdemel annyit,ha már annyit nyűglődtetek miatta!Aztán meg főzzél benne valami nagyon finomat(most éppen palacsintát ennék Kép )!

Jó éjt!
Kinga
17+3
nyinike

Kinga!

A romok is le lettek fényképezve, majd ha rendben biztos készül kép. Csak eljussuk addig.

Vigyázok a mennyasszonyra ígérem!!!Kép Tudod, hogy Anna az első a többi le van....

Jó étvágyat kívánok!Kép

Jó éjszakát Nektek!
Pusz: mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Bellana, Panó, Kinga, Bori, Mucska, Ildikó! Köszönjük a gratulációkat. Kép Remélem nem hagytam ki senkit.

Bellana, én ma vagyok 18. hetes és azt mondták a 18-20. hét körül érdemes menni, szóval tökéletes időpontot választottatok.

Panó, fiatalok vagyunk úgyhogy Hajrá !!! Kép
Nekem a Noémi tetszik de még a Tímea is versenyben van.

Bori, én is gratulálok a kislányodhoz, olyan édes pofija van. A szülés időpontját meg úgyis a baba fogja kiválasztani. Mi menni fogunk a 30-32 hét körül még 1x mert akkor még szebbek lesznek a képek és szürővizsgálat is van a 30. héten. Nekünk 7000 volt a babanetes kedvezménnyel, ebbe benne van a 15 perces videofelvétel és 1 fénykép. Ezen kívül 1000-ért kaptunk egy CD-t tele képekkel.

Ildikó, sajnálom, hogy nálatok ilyen drága a 4D, hogy tudnak érte ennyi pénzt elkérni?

Puszi, Chello
18+0
chello

Jó reggelt!

Mucska,megérezted?Éjszaka felkeltett ez a kis haspók,mert mindenképpen szederdzsemet kellett ennem.Muszáj volt.Sajna,palacsintát senki nem csinált nekem,szépen kanalaztam a lekvárt.Fúj.
Jó,jó,tudom,hogy Anna a legfontosabb,itt is a Bendegúz diktál.De azért Ginoról se feledkezz el,mert ismerve a vizslák lelkivilágát,még a végén depressziós lesz. Kép Aztán drága ám a kutyapszichiáter!

Chello!A Noémi nagyon szép, "gyönyörűségem".

Más:Van itt valaki,akinek keményedik a hasa,vagy esetleg tudja,milyen az?Zsuzsa?Mert olyan furi érzés van a pocakomban,csak nemtom,hová tegyem.

Szép,verőfényes napot mindenkinek!

Kinga
nyinike

Jo reggelt!Kép

Eloszor is:

chello!Képbori!Kép
Gratula az egeszseges szep babocakhoz es orulok,hogy szep elmenyekben volt reszetek...meg aztan gyulik az "udvarolnivalo" kislanyok szam a is, ez jo hir az en balazskamnakKép

bellana!Kép
de,ugye a szules utan hamar felebredt az anyai oszton?en is olvastam,hogy az elejen van akinek kell 1-2 nap mig megszokja az erzest...a noverem pl azt mondta a masodiknal mar rogton megvolt benne. Es Dani?JObban van? Most ha megint lesz lehules,aztan ujra felmelegedes,akkor iden 2x fog tombolni az influenza?

Mucska!Kép
Kitartas...nekunk eloszoba-szekrenyt es fogast kell csinaltatni,meg masik szam.gep asztaltaddig nem tudom kidobni a gyerekszobabol a regi butorokat,csak utana kezdjuk festetni a gyerekszobat meg a butort csinaltatni bele...hogy honnan lesz mindehhez eronk es penzunk...Kép

Ildiko!Kép
Tenyleg allati jo erzes a motoszkalas,ezuton bejelentem,hogy balazs is megmozdult csutortokon,azota minden nap erzem,alt reggel az agyban meg este, de tegnap meg ma pl delben ebredt,akkor ereztem eloszor...es olyankor koszonok neki es mosolygok es hihetetlenul boldog vagyok. en meg nem is gratulaltam a szep nagy csaladhoz,szerintem nagyon jo dolog lehet, allando mozgas,zsivaj,orom.igaz,mi csak 3-an voltunk testverek, de mar mindenki ferjnel van es gyereke van,nalunk is izgalmasak az unnepi ebedek...Kép

Legyen szep vasarnapotok!!!!
szoszi 17+0
szoszi

Elfelejtettem:
Kinga!Kép
Szerintem nekem mar vagy 2x kemenyedett a pocim,ha az az volt. Szoval olyan mintha gorcsbe randulna az egesz gyomrod,csak lassabb a folyamat es lennt hozodik ossze. Nekem a poziciovaltas,labfelhuzas segitett es szerencsere, mondom ritkan volt...
Szedsz Magne B6-ot?En regebben 2*1-et szedtem,aztan vagy 2 hete lecsokkentettem 1*1-re.Most,hogy kemenyedett megint 2*1-et veszek es nem ereztem azota.De allitolag nem mindenkinek segit...
szoszi
szoszi

Szöszi!
Asszem akkor ez volt az,vagy inkább biztosan.Nem szedek magnéziumot külön,de kedden megyek újra dokihoz,gondolom,úgyis mondja majd...
És tökjó,hogy már mocorog a Balázs!Én sajna,továbbra sem érzem.Biztos suttyomban mocorog.

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Nagy magányomban azért csak ideülök a géphez! Lányok anyunál, apa dolgozik, én meg fekszem, de már olyan unalmas! Helyzet változatlan, most két nap alatt csak 1 plusz kiló jött (1 hét alatt így is több mint 6 kiló), így nem mentünk be a kórházba, holnap kell mennem 3-ra a dokimhoz. Vizesedés sajna azért látszik, főleg az arcomon (jól táplált kismalac szerű). Sószegényen kell ennem, ami nekem elég rosszKépBízom benne, hogy hamar megoldódik most már ez az egész, és nem lesz nagyobb baj.

Zsuzsa, Bori, Ildikó, Mucska, Bellana, Egcsi, Chello, Panó, Kinga: Köszönöm hogy gondoltatok rám, nagyon jól esett. Főleg hogy most az egész lelkivilágom is elég nyavalygós, hiányoznak a gyerekek is.

Mucska: konyhád már teljesen rendben van? Örülök, hogy találtál szimpatikus szülésznőt, szerintem sokat számít!

Chello: grat az UH-hoz, plussz a kislányhoz!!! Megjegyzem nekem is az első képen fiúnak tűnt inkább, na ennyit a hozzáértésünkrőlKép

Mi most készülünk emeletes ágyat venni a lányoknak, így hárman lesznek majd egy szobában.

Mucska, Ildikó: nagyon jók a képek!

Zsuzsa: nagyon aranyos a kislányod!

Bellana: örülök, hogy jobban van Dani!

Kinga: neked mi a baj a vérnyomásoddal? Nekem is keményedik a pocakom, az előző terhességek alatt is ez volt. Talán olyan, mintha, hirtelen egy nagy gombóccá keményedné, aztán egy kis idő múlva kienged.

Bori: neked is nagy gratula a kislányhoz!

Már nem is tudom követni, hogy hány lány és hány fiú baba van a pocakokban!

Na megyek vissza pihenni!

Pussz mindenkinek, a hiányzóknak is!

Linó
lino

Linó!

Szorítok,hogy a doki azt mondja,minden rendben lesz.Ne aggódj,annyi mindent meg tudnak oldani már!És látod,pihenéssel máris lelassítottad az egészet.Szerintem a babócádnak semmi baja nem lesz,csak esetleg Te fogsz sokat feküdni,ami szintén nem jó,bár gondolom,ezt tudod,mert olvastam,hogy Lilinél is pihizned kellett.Aztán mégis milyen szép lett!Persze,megértem,hogy hiányoznak a lánykáid!
Hát,Szöszi és a Te válaszod alapján nekem is keményedik a hasikám.Attól tartok,a végén befektetnek a kórházba,viszont én bedilizek(a szó legkomolyabb értelmében),ha hónapokig fektetnek.Még így is mindig unatkozom,ha van 5 percem.A vérnyomásom meg nagyon alacsony,illetve most hogy folyamatosan mérem inkább úgy néz ki,ugrál.Pénteken is elájultam,kétszer mérték egymás után és nem lehetett mérni annyira alacsony volt,10 perc múlva produkáltam egy 90/51-es értéket.Csak az érdekelne,hogy akkor addig mennyi volt? 50/20? Kép
Kinga
nyinike

Lino!Kép
Turelem a fekveshez.Biztos nagyon rossz,de en is ugy hallottam ez az ellenszere.A kezeden/labadon nem latszik?A bokad?A gyuru nem szorit? Egyebkent nem korai meg a vizesedes?Szoval,ez ilyen hamar elojon annak aki hajlamos ra?Azt hittem csak a vegen.A friss kismamikban is volt tavaly ilyen eset es sok jotanacs hangzott ott el,esetleg rakereshetsz!Szoritok,hogy hamar rendbejojjon!

Kinga!Kép
A vernyomas-ingadozas is rossz.KépBar szerintema tied nem ugrandozik,hanem alacsony,nem?Vagy elkaptad mar ugy,hogy 2x egymar utan merted es nagy volt az elteres?A noveremnel igy indult be picit hamarabb az elso szules,ugrandozott a vernyomasa...

Megyek ebedelni,nektek is jo etvagyat...
szoszi
szoszi

Kinga, nekem is nagyon tetszik a Noémi.
Szörnyű lehet, hogy állandóan elájulsz és ilyen alacsony a vérnyomásod. Az orvosod mit mond?

Párszor nekem is volt szerintem haskeményedésem de a Magne B6-tól elmúlt.

Szöszi, köszi, tényleg gyűlnek a kislányok. Kép De jó lehet, hogy érzed kis Balálzskát. Én még mindig nem érzek semmit.

Lino, Neked is köszi. Kép A férjem is fiúnak nézte de a doki 150 %-ra mondta a lányt, reméljük igaza van. Remélem holnap a dokid kitalál valami okosat erre a vizesedésre és nem kell kórházba menned.

Chello
chello

Sziasztok!

Chello,szegény,nem mond semmit,mert igyekeztem eltitkolni és csak a felét mondtam el.Nagyon nem szeretnék kórházba menni,de a védőnő azt mondta,hogy ez így nem maradhat.Most vennem kellett vérnyomásmérőt és mindig írnom kell,hogy mennyi,és majd az alapján döntenek.
Egyébként megnyugtattál,mert már kezdtem azt hinni,hogy velem van a baj,hogy nem érzem,ahogy Bendegúz rugdos,de ha a pocaktesó sem érzi,akkor nincs baj.

Szöszi!Egyik percről a másikra azért nem ugrál!Jó étvágyat!

KingaKép
nyinike

Kép

Most akkor fiú vagyok?

Kellemes további hétvégét mindenkinek! Mucska és Anna

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Mamákok!

Nem jutottam géphez, csak most, és termeltetek hétvége ellenére rendesen. Lassan mi leszünk a legaktívabb topik!
Az én lelkem nem a legjobb, de ennek a fő oka a fáradtság. Remélem javul majd. Ma nem is voltunk anyuéknál, így a mai lazi is kimaradt, és mivel a férjecském ma is elment pár órára fotózni, így a Zsófival egyedül maradtam. Főzés, séta, takarítás...
Nem rinyálok többet! Ez van!

Kinga: tönkre azért nem tette a hasadat az a 20 centi Kép
Kép
mert az izmaid jobban tartanak, mint pl az én löttyedt hasamat. Anno nekem is jó izmaim voltak, és volt vagy 50 cm-es derekam. De ez a múlté Kép
És köszi a dícséretet Zsófi nevében is.
És a Kispapi (Csaba) kapcsán: barátnak lenni egy palival, aki valaha több is volt, nagyon nehéz! Én csak neked mondom, de hidd el!
Szederdzsem : ez tetszik Kép. Még a végén igazi kismama leszel. Ilyenkor Anyukád csak mosolyog?
Keményedés: nekem asszem igen, már 2 hete. De anno a lányommal nem volt ilyen!
Olyan volt kezdetben, mintha görcsölne egy izom a hasam tetején a kebleim alatt, de nem az! Fáradásra jön, és pihenésre múlik. Ez nem izom. Most szedek rá napi 2-3 Magne B6-ot, és valamivel jobb, bár du. vacak. Konzultálj a dokiddal, vagy a védőnénivel!
És a vérnyomás dolgot is vedd komolyan, mert lehet belőle még baj!

Bori: akkor ez a kisbaba tényleg lány lesz? Szép neve lesz! Stílusosan a heti névnap, Dorka Kép
Amúgy ez a kiírósdi azt jelenti, hogy a baba egy kicsit később fogant, és ezért kisebb?
Lehet, hogy egy kis Elevit kellene neki, és a mamájának is. Legalább 2 naponta egy!
Az ACDSee-t sajnálom! Frissítsetek szoftvert. Mert ez tényleg csak egy katt!
Kristálygömb??? Te boszi!

Ildiko: a kep lehet, hogy elmarad, mert nem voltam a 7vegen jó passzban, igy elmaradt. Majd... Bocsika!

Mucska: ha a szakmájában is ennyire jó a szülésznő, akkor csak jól járhatsz! Tuti, hogy jobb lesz vele, mint nélküle

Chello: és nem gratuláltam volna? Szerintem igen, de nem bánt, ne félj! Szép nevek vannak egyenlőre nálatok is tarsolyban.

Szöszi: ugye milyen jó az a pár babamozdulat? És majd egyre erősebbek, és gyakoribbak lesznek. Ez az igazi kapcsolat anya és gyermeke között!

Linó: vigyázz magadra, és pihengess! Szerintem a doki majd kitalál holnap valami okosat, és jobban leszel! A lányok meg hamarosan érkeznek, és ápolnak majd!
Számolj be holnap, mi volt.

Mára búcsúzom!

Zsuzsa
zerko

Hello csajok!
Irigykedve gondoltam ratok, beszeltem anyukammal es mondta milyen isteni ido volt tegnap. Itt ma -10. Ma mosomedve voltam, a level utan meg vasalos leszek:-(. Tenyleg jo a nagycsalad, de hol lehetne 1-szer hasznalatos eldobhato ruhakat beszerezni?

Mucska
De jo, hogy mar egy kicsit jobb a kedved, es latod minden kesz lesz egyszer. Kuldj majd kepet az uj konyhadrol.

Lino
Nagyon vigyazz magadra, amikor ezeket a sorokat irom, mar biztos nem vagy maganyos, es mar jobb kedvre derultel. A holnapi napodhoz nagyon szurkolok, remelem minden rendben lesz.

Kinga
Hivhatlak pocaktarsnak? A mi terhessegunk pont egyidos. A kemenyedes miatt szerintem nem szabad aggodni, hacsak nem folyamatos. Nekem Lauraval vegig volt, naponta tobbszor, es most is van. Foleg akkor, ha sokat futkarozok, sot akkor is, ha Tv nezes kozben a kanapen a fejem es a labam fentebb van mint a hasam. Nekem nem mell alatt kemenyedik mint Zsuzsanak hanem alol. Pihenesre mulik es a vedono szerint a meh ezekkel a kissebb osszehuzodasokkal keszul a szulesre. Semmit nem szedek ellene.

Zsuzsa:
A kepedet varom turelemmel , de amit legutobb kuldtel sem volt rossz:-).

Chello:
Szepek a nevek, de nem venned be az Anettet is a sorban, mert akkor ilymodon mind 3 hugicam neve versenyben lehetne. Timi 28, Anett 25, Noemi 14.

Kellemes estet mindenkinek
Puszko
Ildiko
salla

Sziasztok!

Kint voltam a mólón,annyira jó az idő.Illetve jó volt,most fúj a szél nagyon.

Ildikó,örülök,hogy a pocaktársam vagy!
Már én is észre vettem,hogy egy napra vagyunk kiírva,csak a netproblémák miatt én még csak igyekszem utolérni magamat.Nekem kétszer volt keményedés,tegnap és tegnapelőtt,de olyan rémisztő érzés.Nekem is alul keményedik és az a legrosszabb,hogy nemtom,mi erről a véleménye a Bendegúznak.
Nem irigyellek a házimunkáért,nemrég mondta Anya,hogy jó lenne,ha megpróbálnék hozzászokni a gondolathoz én is.Tudok főzni,meg mosni,de rendszeresen nem szoktam művelni. Kép

Zsuzsa,fotós a féred?Vagy csak szeret fotózni?Már teljesen kismama vagyok,jó 8 kg-t híztam,ennek örömére majdnem körbehordoztak a kórházban,mint véres kardot,hogy na ugye,hogy sikerült.Röhej volt,hogy álltam a boltban a polc mellett és nem azt néztem,melyik termék tartalmaz kevesebb kalóriát,hanem azt,hogy melyik többet. Kép Most már abbahagyhattam a degeszre evést,le is álltak a kilók.Olyan érdekes formám van,szerintem,de nagyon tetszik!
Csaba:nem érzem úgy,mintha barátom lenne,mert én nagyon szeretem a barátaimat,csak igyekszem úgy viselkedni vele.Annyira gyakran meg nem talizom vele,hogy megterhelne.

Pusszancs,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Süncsi jól emlékszem, hogy Te Svájcban élsz, ime egy link, hátha nem tudsz róla és kedved lesz hozzá:
http://magyarhaz.ch/xxxx/portal.php?hetvegiovoda=1

Nagyon sokat írtok, nagyon nehezen tudlak követni benneteket, majd ha lesz energiám írok többet!

Minden jót és mindenkinek szívből gratulálok, aki tudja már a babóca nemét!!!! A képek fantasztikusak, a babák pedig természetesen tündériek!Kép

Üdv: Zsuzsi (17)
zsu26

Kinga: aha... Az én uram fotós. Volt már róla szó! Tudod: www.gehring.hu De te pont akkor voltál eltűnve asszem...
8 kiló nem semmi, de egyél csak, ha megkívánod!
Jó gömbölyödést!

Zsuzsi: önkormányzat ügyben írj, ha te többet tudsz (szülés utáni támogatás összege).

Zsuzsa (21)
zerko

Zsuzsa, bocsánat, bocsánat, hogy kihagytalak. Természetesen Neked is köszönöm így utólag. Kép

Ildikó, szívesen belevenném a másik hugod nevét is de így is nehéz lesz kettőből választani. Igaz az elején volt vagy 10 nevünk, ahhoz képest a kettő az már nem sok.

Kinga, ez a vérnyomás dolog nem vicc, tessék komolyan venni és elmondani mindent a doktorbácsinak mert különben nem tud segíteni.
És most akkor velem mi lesz? Én már nem vagyok a pocaktársad ???

Chello
chello

Zsuzsa,ne haragudj,valszeg tényleg el voltam tűnve,amikor a párodról volt szó!De most megnéztem gyorsan a képeit és nagyon jók,az infrásak meg a városképek a legjobbak.Ráadásul tök vicces,hogy a férjed 3 évvel fiatalabb a Bendegúz apucijánál! Kép
8 kg tényleg gáz,mennyi mindent össze kellett ennem miatta!Na,majd megláttok a talin,hogy milyen anyukaformám lett.Még a hajam is növesztem!

Chello,ígérem,elmondom neki,kedden megyek.Csak annyira rettegek a kórháztól!!!
Már hogyne lennél?Te vagy az első és kiemelt,akihez mindig tudom magam hasonlítani és akinek a kislányának majdnem annyira örültem,mint a saját kisfiamnak!Kapsz is tőlem tulipánt,nehogy haragudj.Nemsokára már nyílnak és addigra már óriáspocakjaink lesznek!
Kép

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Hála! Vége a vendégjárásnak nálunk! Mostmár van időm megnézni a leveleket is.

Na halljátok, csak ilyen segítőkész anyósotok ne legyen mint nekem. Mondta, hogy segít nekem kitakarítani, és végig nézte ahogyan kitakarítok. Azt hiszem még sem kellett volna ennyire segítenie? Nem? De végre elmendtek és most pihenhetek.

Nagyon sokat írtatok és még nem tudtam magamat átrágni rajta, de néhány dolog megragadta a figyelmemet.

Chello gratulálok a kis Noémihez! Elküldtem az e-mailt. Mi még nem láttuk a nemüket, de nagyon kisfiút és kislányt várunk.

Kinga vigyázz magadra jobban, szerintem is mondj el mindent a dokinak, mind kettőtöknek jobb lesz így!

Mindenki
Nekem is szokott néha a hasam bekeményedni, de a magne-B6 és a pihenés mindig segített.

Sziasztok!

Vali 18+0
C.Vali

Sziasztok!

Kinga: az én férjem is pont 3 évvel volt fiatalabb, amikor első szülött lányommal voltam terhes Kép
Én valahogy úgy éreztem, hogy ti egyidősek vagyok kb. Így viszont ahogy számolok, a mi 8 évünk smafu! Kép
És valahol az is érdekes számomra, hogy ennyiidősen a palik már érettebbek. Vagy mégsem??? Számomra még mindig csúnya, ahogy veled bánt!

És meg van bocsátva...

chello Kép

cvali: Az én anyósom még fel sem ajánlotta, hogy segít!
Voltak a családban már ikrek? Mert a 2-petéjűség ált. örökletes! Bár gyógyszer is kiválthatja...

Jó éjt mindenkinek!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Vali,megyek dokihoz.Pihenjél sokat,ha már anyósod ennyire megerőltette magát.

Zsuzsa,azám,idén pont kétszer annyi idős,mint én.KépNaná,hogy nincs megbocsátva a dolog neki.Pont az életkora miatt nem mentség,hogy esetleg összezavarodott.Próbál jófej lenni azóta,de vannak dolgok,amiket NEM muszáj megbocsátani.
Egyszer úgyis leírok Neked mindent,csak annyi minden van és kavarog még,hogy nem lenne egy épkézláb mondat benne. Kép

Jó éjt mindenkinek,szép álmokat!

Kinga
nyinike

Jó estét csajszik!

Nemrég jöttünk meg anyósoméktól (ill fél 9 fele) : a szülinapját ünnepeltük kollektíven. Egész jól telt, össze sem kaptunk,bár alkalom lett volna rá. Megkértem,hogy jövőhéten jöjjön át hét elején, mert elintéznék valamit és könnyebb lenne Dani nélkül, de sajna nem ér rá, mert a sógornőmhöz "kell" menni a héten háromszor...Ja, persze, gondolhattam volna, hogy mi nem érünk annyit, de semmi gond, már megszoktam. Mondtam is neki, a sógornőm előtt. Nem mérgesen csak kijelentő módban. Végülis 19 hónap alatt mindent egymagamnak kellett intézni és többnyire Danival együtt. Azért 2 gyerekkel már gáz lesz. Miért van az, hogy az egyiknek minden, a másiknak meg semmi?????
Á, ez csak költői kérdés volt.
Látod Vali nekem is szupi anyósom van. Mindenkinek segít, csak nekünk nem ér rá soha. Kép

Amúgy Dani jól érezte magát, jókat játszott az unokatesókkal, tündériek voltak! Nagyon édesek a lányok. És a vicc az,hogy én a sógornőmet is szeretem, sőt mi több anyósom is kedvelem, annak ellenére, hogy ilyen fura megkülönböztetésben van részünk. Ki érti ezt? Mindenesetre sógornőm még csak 22 éves és 2 gyereke van, azt hiszem jobban ráfér a segítség mint rám, de azt nem mondhatnám, hogy igazságosnak tartom a dolgot. Többször beszéltem már anyósomnak erről, de reménytelen, ugyanis a sógoromékkal lakik a dédi (anyósom anyja) és ez olyan adu amivel mi nem rendelkezünk...
Na, nem sopánkodom tovább, olyan kacifántos ez az egész.

Kinga: már esély sincs, hogy Csabával összejöjjetek? Vagy annyira kibékíthetetlen a dolog? Nem tudom, hogy csinálod, biztos nehéz lehet ezt a helyzetet kezelni, de tetszik, hogy nem hagyod magad és kompromisszumra törekszel! Kép
Én sosem tudtam volt pasijaimat barátként kezelni. Sőt! Kép De én nem tudom hogyan bánt veled, lehet, hogy még ennyit se érdemelne. Azt kibogoztam, hogy volt már erről szó, talán 1 másik topikban. Nem azért írom, hogy újra leírd nekem, csak azért, mert nem tudom az előzményeket és képzavarban vagyok. Bocsánat.
És el ne linkeskedd a vérnyomás dolgot! Ha kórház akkor kórház a te és a baba érdekében! De azért nem hinném, hogy rögtön ezzel indítanának. valahogy csak be lehet állítani a vérnyomásod.

Bori: eszméletlen jó a kép!!! És sok boldogságot a kislányhoz! Nagyon tetszett a felvétel! Alig várom, hogy nekem is legyen majd. Kép

Szöszi: fura dolog ez az anyai ösztön. Nekem olyan szokatlan volt, hogy itt van mellettem egy baba és ő az én fiam. És az a kis teremtés teljesen rám van utalva. Valahogy más dimenzióba kerültem szülés után, nagyokat csodálkoztam Danira, néztem azt az ártatlan kis arcát, simogattam, tapogattam. KépNem tudom leírni az érzést. Én nem tudnám megmondani mikor jött az anyai ösztön, mert teljesen bele szerelmesedtem a bébimbe és ez azóta csak "rosszabb" lett. Kép
Mindenesetre nem kell ezen aggódni,a szeretet jön magától. Kép

Lino: rémes ez a vizesedés! Nagyon remélem, hogy tudnak segíteni neked, nehogy bajotok legyen. Pihenj amennyit csak tudsz!! Írj, mi volt a dokinál!!!!!!!

Panó: én is AFP után gondoltam bejelentkezni. KépAmúgy kicsit megnyugodtam, hogy neked is akkora a pocid mint nekem, mert én már megijedtem, hogy azért ez túlzás 14+3 naposan...Anyósomék is csak lestek. Kép Igaz nekem is van egy "alappocim"

Zsuzsa: ejnye, milyen képet tett fel kend? Kép

Mucska: puszi!

Puszi és jó éjt mindenkinek:
BellanaKép
bellana

Jó reggelt Kismamik!

Ma én lennék a korán kelő?

Kinga, akkor megnyugodtam. Köszi a tulipánokat.Kép Aztán ügyes legyél a dokinál holnap.

Vali, köszi a gratulációt és a levelet is. Válaszolok rá. Azt lehet tudni, hogy egy v. kétpetéjüek-e a babák?

Vali, Zsuzsa, Bellana, szerintem én is kb. ennyi segítséget fogok kapni anyósomtól. Kép

Chello
18+1
chello

Jó reggelt Kismamák!

Midenkinek JÓ eredményeket kívánok erre a hétre! Kép

Szia Chello!

Ma nagyon ügyi vagy!Kép

Gyerekek elindultak a kilóim felfele, pedig nem is zabálok össze vissza! 3 hét = 2 kiló! Ha ilyen " ügyes leszek" megint összeszid a jövő héten a védőnő!Kép

Kinga!

Én is akarooook sokat enniiiiii!!!!!

Csak azt nem tudom, hogy ha annyit tudnék enni, mint rég, akkor hol tartanék! Na mindegy. De az már tuti, hogy nem fogok beleférni a 12 kg-ba. Szerintem az én kicsi szervezetem a 20 kg célozta meg! Kép

Itt minden rendben, már csak egy kis festés javítás van hátra. Tegnap már nagyüzem volt a konyhában: pizza sütés, palacsinta!
Puuszi és szép reggelt mindekinek!Kép

Andi
Kép
mucska

Szia Mucska!

Nagyon klassz a kép. Kép

Igen, korán keltem és nem is aludtam túl jól. Este nagyon bekajáltunk és rémálmaim voltak. Szerintem én is híztam megint de nem merek ráállni a mérlegre, majd kapok holnap a védőnénitől. A 12 kilóba én sem fogok beleférni ha már most túl vagyok 6 kilón. Kép

Örülök, hogy kész a konyhátok, most már kiélheted Magad. Kép

Ti mikor mentek legközelebb dokihoz? Mi csak 3 hét múlva megyünk.

Mindenkinek kellemes hetet kívánok és csupa jó híreket, eredményeket.

Pusza,
Chello
chello

Szia Chello!

Védőnő a jövő hét kedd, mrt adja a cukorterhelésre a papírt Kép
Kontroll uh. febr 27. és akkor doki bácsi is.
Utálom, hogy feltalálták a mérleget. A fekete adidas alsóm még mindig feljön, pepdig akkor sem volt bő amikor megvettük. Akkor meg nem hízhattam olyan sokat! Na mindegy, mert ma akkor is brassóit csinálok és tele fogom enni magam.
Az első 2 hétben tartottam magam, mert rakott zölségeket ettem. De azért ne egyek már mindig azt.
Kíváncsi leszek, hogy mit fog mondani holnap a védőnőd. Ugyan mennyitt tartanak normálisnak. Majd meg írod holnap!
Pusza Neked!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
Látom, jönnek a kilók! Én is - mint minden hétfő reggel - megmértem ma magamat, és pont 60 kg vagyok. Tehát az eredeti súlyomhoz képest rámjött 3,5 kg. És tessék mondani, az első hónapok mínusz 6 kilójával együtt az már akkor 10 kg hízást jelent?! Vagy az nem számít?
Én azt hiszem, ha ez alkalommal is 20 kg-n belül maradok, elégedett lehetek!!! Milyen 12 kg-ról beszélnek itt a védőnők, doktorok?!

Kinga, Lino, remélem ma megoldást talál az orvosotok a bajotokra. Kinga, emlékszem, annak idején "ájulástársak" voltunk, de nálam hála az égnek már elmúlt.
Már várom, amikor azt olvashatom, hogy Bendegúz beindult odabent!

Mucska, miért nem szóltál, hogy palacsinta van...
A konyhaszekrényt ezek szerint nem cseréltétek le? Vagy még gondolkodtok? Szerintem, ha van rá lehetőségetek, egy füst alatt azon is túl kellene lenni, mert a falfúrások megint olyan koszt tudnak csinálni, meg szerintem az sem kétnapos munka...És egy panelkonyhácskába talán nem is kell olyan sok bútordarab. Mi márciusban költöztünk (az emelet egyik lakásából a szemköztibe, így teherautóra nem kellett költenünk...), és még annyira él bennem a fúrókalapács hangja! Egy darabig most nem szeretnék költözni. Nem az én lelkivilágomnak való a változás, főleg, ha tartós változást jelent.

Most szia mindenkinek, mára a konyhaszekrény belső polcainak kitakarítását tűztem ki célul, kíváncsi vagyok, este elégedett lehetek-e magammal. De azért gyakran jövök vissza ide a masinához, van-e forgalom!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok! Jó reggelt!

Anyós ügyben köszi az együtt érzéseteket! Azt hiszem ki fogjuk hagyni a segítség kérést felé, mert csak bosszankodnék miatta.

Z. Zsuzsa!
A babák kétpetéjű lombik babák, azonban van egy iker fiú-lány nagybácsim-nagynénim is. Mi is fiú lányban gondolkodunk addig amíg nem láttuk biztosan a nemüket.

Kinga!
Sajnálom, hogy ilyen dolgokon kellett keresztül menned ebben a legszebb időszakodban. A jövő biztosan sokkal szebb dolgokat tartogathat a számodra, ha már ez így alakult. Szerintem legyél optimista, és csak magatokra gondolj!

Chello!
Megkaptam a leveledet. Válaszoltam is rá.
Nagyon jók a fotóitok is.

Mucska!
Hogy áll a konyhád? Én tegnap bécsi krémest reggeliztem. Már három napja akartam azt enni, mire a férjem megunta elment a cukiba és hozott nekem. Én is hízogatok, de egyáltalán nem érdekel.

Puszi

Vali
18+1
C.Vali

Hát én is utálom a mérleget. Én is megpróbáltam sok zöldséget enni mostanában de a grillcsirkét sem vetettem meg.

Majd kikérdezem a védőnénit. Neked meg jó étvágyat a brassóihoz. Kép

Kicseréltem a képet a profilomban 4D-s re.

Lányok merre vagytok?

Puszi,
Chello
chello

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?