Új privát üzeneted érkezett!

Kedves osztálytársak!

Már régóta nem látogattam a topicot, mindenféle bajunk volt, amúgysem voltam már képben hogy kivel mi történt. Ahol három gyerek van, és hol felváltva, hol egyszerre betegek, hát le tudják kötni az ember szabadidejét!Kép

Most azért ugrottam be, hogy megköszönjem mindenkinek a nagyon kedves szavakat, gratulációt a kisfiam szülinapja alkalmából. Szila a virtuális tortáért külön köszönet!Kép

Nagyon kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, és a betegeskedõknek meg gyors gyógyulást!KépKépKép

Sok puszi: Norcsi és a ma egy éves Bánk + a lányok
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Mi is szeretnénk csatlakozni a Szörcsi-Klubhoz!
Tegnap estére Rékának is elkezdett folyni az orra. Eddig még csak Cebion cseppel próbálkoztam, és mentolos krémmel bekent cuccot tettem az ágyába. Kb. egy hónapja is nagyon náthás volt, kb. 1 hét, 10 nap alatt múlott el teljesen. Akkor még azt is csináltuk, hogy megemeltük az ágyat fejrésznél, állítólag így jobban kap levegõt. Szerintem ez is segített akkor. Ma éjszaka ismét nekiállhatunk!Kép
Csak attól félek, hogy ezzel a bõrproblémák is újrakezdõdnek, ugyanis minden bajunk az elõzõ náthánál kezdõdött.Kép
Hát ennek már sosem lesz vége??? KépKépKépKép
Minden betegeskedõnek jobbulást! Miért nem lehet mindig nyár?

Laura! De jó KépKépKép Gratulálok!Kép

Egyébként Rékának rögtön a 6. után kibújt a 7. foga is és szerintem már nincs sok vissza a 8.-ig. Szerencsére nem szenved nagyon, csak éjszaka sírdogál többször, de múlt éjjel inkább a nátha miatt lehetett.

Szila, jó újra végignézni a táblázatot! De nagyon sokan el vannak tûnve (szépen magyarul), hol lehetnek?

Jó hétvégét mindenkinek!

Pussz,
Zafi és Réka
zafi

Megint én!
Frissítettem a profilomat. Ha megnézitek, a képen még eléggé foltos Réka pofija. Kép Retusáltuk ugyan a képet, de mégiscsak így az igazi, hiszen ez is õ!

Pussz,
Zafi
zafi

koszi a kedves fogadtatast szila, rebi, dzsili, laura, andi .... Kép

javulast minden betegeskedonek. adam nem volt meg beteg - jaj, hol lehet billentyuzeten lekopogni Kép - de el tudom kepzelni, milyen rossz a piciknek. meg mi is nyugosek vagyunk olyankor.

tegnap nagy hirre ebredtunk: elobujt az elso fogunk! Kép

most megyunk a dokihoz, adamnak nem akarodzik forgolodni, bar tudja, hogyan kell.

sziasztok
eszter

szorgalmasan fogom olvasni a profilokat Kép
adamama

Sziasztok!

Rikinek végre elmultak a pöttyei!!!Ma tettünk egy nagy sétat,amit végig aludt.Persze,hogy ne legyen zavartalan a séta,azért eleredt a végére az esô.

Eszter!
Üdvözöllek én is!Gratulalok az elsô fogacskahoz!

Zafi!
Réka nagyon aranyos igy foltosan is!Gyogyuljon meg minél elôbb.

Bank és Bence!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kivanok nektek!

Dzsili!
Remélem mostmar Napsugar tényleg jobban van és ezt a vizsgalatok is ki fogjak mutatni.Gratulalok neki a dumcsizashoz!

Edit
edith16

Zafi
Réka baba nagyon édes, foltocskék ide vagy oda!
Jobbulást nekiKépKépKép

Eszter
Gratula a fogacskához! KépKépKép

Edit
Örülök neki hogy Riki jobban van,én is remélem hogy mi is rendbe jöttünk végre KépKép

Andi
Gyorsan gyógyulj meg, te még nem hallottad hogy az anyuk nem betegek!!!!! /És ök a legszebbek, és legbátrabbak és.....is!/
Egy ideig mi is kaptunk innen - onnan mindenféle lényegében használhatatlan játékot, ezért is írtam amit írtam,így nálunk úgy megy ez hogy engem kérdeznek mit vegyenek én tudom milyen árban és próbálok ötletet adni. Anyuék nevében pedig már évek óta inkább én veszek ajcsit mert az akkor olyan aminek értelme is van és a gyerek is örül neki. Persze úgy néz ki mintha Qk választották volna de ez a legkevesebb.

Cory
Persze nekünk sem csupa szuper cuccunk van itthon ne értsd félre csak sajna lapátra kerülnek álltalában, ezért szerettem volna ajánlani hogy talán jobban megéri a minQség. Az alapozást pedig el lehet kezdeni legfeljebb idQbe tellik, de hát ezért hívják alapnak erre építünk a sok sok kistesó meg boldogkodik majd! KépKépKép

Sajnos nálunk sincs olyan nagy ajándék özön a párom 5 tesvérébQl mindösze egy vesz meglepit a gyerekeimnek az anyósom nem. Neki erre nincs péze / egy tábla csokira?/
A tesóim is gyakran elfelejtik vagy nem foglalkoznak vele és ez nekem rosszul esik.

Így aztán többnyire anyukámék és mi a párommal maradunk, ami egy ekkora "családnál" szerintem szégyen. De hát a családunk ezen részét nem válogathatjuk meg.

Ó megint jajjgatok bocsesz, betegeknek még mindíg jobbulást KépKépKép és jó éjszakát!

Pusszancs: Dzsili
dzsili

Segítenétek

Valami történt az Explorer- emmel, szerintem valamit el állítottam de nem jövök rá hogy mit. Van köztetetek ha jól tudom szakember is mit csináljak hogy vissszakapjam a betüimet?
Hosszú ö helyett ezt írja: Q, hosszú ü helyett pedig ezt:q, de csak ha ide írok máshol nincs ez a gond, már olyan mintha ennyire lökött lennék, vagy tele van ilyenekkel Q vagy helytelen.

S.O.S. én egy buta kukac vagyok!

Dzsili
dzsili

Laura! Nagy-nagy gratula!!!! Kép Kép Kép Csatlakozom Dzsilihez: most már próbálj annak örülni, hogy jön a kishugi vagy kisöcsi! Bár nagyon megértem azt is, hogy ilyenkor megijed egy kicsit az ember! Az elsõ UH-nál már biztos csak örülni fogsz!

Andi! Csak nem te is egy picitõl szédelegsz?

Edit! Valószínûleg 3 napos láza volt Rikinek! Helenának is 2 napos max. 38 fokos láza volt, aztán egy napig hõemelkedés, aztán semmi majd pöttyök 2 és fél napig. Szóval dettó, mint Riki. Nem szabad a tankönyveknek hinni... Kép Örülök, hogy jobban vagytok.

Márti! remélem ti is javultok! Sokat gondolok ám rátok.

Többi betegeskedõ! Gyógyuljatok ti is!!!!

Eszter! Én is üdvözöllek itt! Kép

Képzeljétek! Nekem eddig 1x jött meg, tudjátok, akkor nagyon. Nos elvileg október 14-én kellett volna megjönnie a következõnek, de se híre se hamva. Nem mintha bánnám... Kép De így ahogy olvaslak titeket, lehet, hogy hétfõn én is ismét tesztre pazarolom a pénzünket. Kép

GOrsi! Boldog hónapfordulót Petinek!

Én azon gondolkoztam, hogy építõkockát veszek Helenának Karácsonyra. És tegnap a Corában végigmutogattam az összes babát neki, de mindegyiktõl félt. Egyetlen egy tetszett neki, egy sárga fonalhajú. Lehet, hogy még esetleg azt veszem meg neki.

Na megyek, eldugulok, mert hosszú lettem.
Menta és Helenka
menta

Laura gratulálok a pocaklakóhoz, csak most olvastam végig tüzetesebben amit írtál! Nem lesz könnyû, de mikor már kicsit nagyobbak lesznek, nagyon jó lesz majd, hidd el!

Norcsi
norcsi
Lenti

Még van pár perc a napból:
Bence, Bánk! Boldog Szülinapot!

Irrgum-burrgum! Most már aztán tessék meggyógyulni!
KépKépKépKépKépKép

Immunerõsítés: pl. FLP Aloe Natur Gel v. Aloe Berry Nectar

Náthás gyerkõcök közelében ha van kis Bioptron lámpa+színterápia: 2 csippantásnyi kékfény az orra nagyon jó dugulás ellen.

Eszter! Üdv a fedélzeten!Kép

Laura! Nagy-nagy gratula a lakott pocihoz!!Kép

Jóccakát mindenkinek!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ez a kép még a múlt hétvégén készült Helenkáról az anyukáméknál. Mivel még mindig csak szopizik, gondoltuk megpróbáljuk, hátha a szemüveget megeszi.... Kép
Menta
menta

Sziasztok Tiszteletbeli OsztalytarsakKép

Olvasgatlak am Benneteket, csak oly nehez kovetni, kivel mi tortenik, nomeg ugy erzem, mi meg kicsik vagyunk ideKép

OFF:
Dzsili,
a szgep-problemadrol: elsokent nezd meg, hogy masik programban, pl egy Wordben, jok-e ezek a betuid. Ha ott jok,akkor lehet, hogy tenyleg az explorereddel van a baj, ekkor elsokent nezd meg, hogy a Nezet-Kodolas alatt mi van beallitva. Nem probaltam vegig, de a Kozep-Europai (Windows) latszik jonak.
Ha masik progiban sem jok az ekezeteid, vagy ha jok, de az IE-ben Kozep-Europai van beallitva, akkor szolj, s mondom a tobbi lehetosegetKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Csak bekukk, hogy elújságolhassam nektek:
Vili tud hátról hasra is forogni Kép (ha kedve van hozzá).

Mi nem vagyunk betege, de én is csatlakozom a szédelgõk táborába. Kép

Menta!
A szédülés lehet attól hogy a héten megjött? (Bár már el is múlt és nem is görcsöltem és nem is votl durva) Kamasz koromban is örökké szédültem és végig csináltak velem mindenféle vizsgálatot (EEG, EKG, vérkép, vércukor, stb) semmit nem találtak, csak alacsony volt a vérnyomásom (kamaszként ez sokszor ájulásig fajult, kivizsgáláson nem találtak rá magyarázatot, közölték pszichés, ittam a koffeines teát és kész) Vagy két hónapja nem szedtem a vasat, de eddig nem is szédültem, nem votam fáradékony, szóval nem hinném, hogy attól. Most biztos ami biztos vettem be újra, de remélem Vilinél már nem okoz székrekedést.

Norci
norci

Sziasztok!

A szülinaposoknak mi is nagyon boldogot kívánunk! KépKépKépKépKép

Csenge még mindig szörcsi, de szerencsére a rosszcsontsága egy kicsit sem csökkent (hogy miknek nem tud örülni az ember Kép). Talán most már jobban tudott aludni .. éjjel nem akartam zargatni orrszívással, mert nem ébred fel teljesen szopikor, hanem csak épp annyira, hogy eljusson a ciciig... nagyon brutál lett volna olyankor bekapcsolni a porszívót, lefogni a buksiját, és szippancsolni.. így viszont reggelre már nagggyon-naggggyon szörcsi volt. Tegnap már 2x is belefújt a zsepibe, és már nem hadakozik annyira, ha meg akarom törölni az orrát .. úgyhogy haladunk... KépKép 3 nap alatt ugyan nem múlt el a náthája, de bíztató a dolog.

..... csak én nem haladok a dogámmal (=hozzá sem nyúltam). Arra számítottam, hogy el-elviszik a nagyszülõk pár órára minden nap, és akkor simán befejezem. Még így sincs minden veszve, de nem lesz semmi ...Kép

Többi betegeskedõnek is minden jót, és gyógyKépKépKépKép

Rebi és az ALVÓ Csenge Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Norci: gratula Vilinek.

Balu még mindig szörcsög, de már nem olyan vészes. Tegnap este volt egy kis láza, kapott kúpot, és nagyon jól aludt. Csak 2-szer kelt fel a 11,5 óra alatt. Kapott vastag paplant, és szerintem jól kiizadta a nátha nagyrészét. Ma már sokkal jobban néz ki, mint tegnap Kép
Apja most elment a Praktikerbe tipplit venni a hintájához. És ha minden jól megy, akkor ma fel is fúrják egy haverommal, meg akkor lesz újságtartónk is a wc-ben Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Borzasztó sokat írtam nektek, de az egész elveszett! KépKépKép
A fene egye meg!

A legfontosabb: Szülinaposoknak boldog szülinapot, Laura, neked meg gratula, ha érdekel, gyere az Egy kicsi meg egy pici topicba!

Virág, aki most nagyon szomorú Kép
Virág (fiore)

Sziasztok!

Virág
Kár, hogy elveszett az irományod, már éppen hiányoltalak.

Eszter
Üdv közöttünk és gratula a fogacskához!KépKép

Laura
Gratulálok a csöppséghez és jó egészséget hozzá, vigyázz magadra!KépKépKép

Boldog szülinapot kívánunk Bencének és Bánknak!Kép

Norci
Nektek is gratulálunk!Kép

Gyógypuszi minden betegeskedõnek!
Rebi
Azért hétfõn lesz tali, tudtok jönni?

Menta
KösziKép

Aranyos a kép Helenáról, Ádámról és Rékáról is.Kép

Nálunk most nincs semmi különös, szerintem Peti semmit sem nõtt az elmúlt hónapban. Apa vett bilit Petinek. Szerinte, amikor megáll Peti erõlködni (mindig elég egyértelmû, hogy akkor õ most kakil), akkor kapjuk le róla a nacit és ültessük rá. Nem tudom, hogy ez beválik-e. Én úgy gondolom, hogy bõven ráérünk még ezzel. Szerintetek mikor érdemes elkezdeni a bilizést és hogyan? Én egyáltalán nem akarom ráerõltetni.

Jó hétvégét és jobb idõt mindenkinek!
puszi
Gorsi és a 9 hónapos PetiKép
gorsi

Sziasztok!

Van Balunak hintája! KépKépKépKép

GOrsi: szerintem bõven ráértek akkor elkezdni a bilizést, mikor már szól, hogy pisilnie/kakilnia kell. Addig csak kifigyeled, mikor kakil, de õ ettõl még nem tanulja meg hogyan kell visszatartani... Igazából az számít szobatisztaságnak, mikor már õ szabályozza, hogy akkor most pisilek, vagy sem.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Laura!
Koszi a tanacsot az altatassal kapcsolatban. Nalunk is hasonlo a helyzet, a levegon es az autoban nagyon jol alszik, de sajna eddig mindig mas idoben tudtam lvinni, de megprobalom ezentul ugyanabban az idoben levinni, remelem nalunk is bejon.

Gratula a pocaklakohoz!!!!!KépKépKép

Minden kis es nagy betegeskedonek jobbulast!!!!
Jobbulast nektek!

Eszter udv. kozottunk!

Norci!
Gratula Vilinek a forgashoz! Kép

Andysj
andysj

Boldog szulinapot Banknak (Norcsi) es Bencenek (Bencemama)!

Kép

Andysj
andysj

Köszönjük szépen!KépKépKép
Andysj a lufit megmutattam neki, az különösen tetszett!Kép Köszi!

Norcsi
norcsi
Lenti

Sziasztok!

Bocs, de most ;pp olyan programmal irok, ahol nincs magyar ekezet.

A gratulakat koszonjuk.

A forgassal egyutt az esti altatas katasztrofaba torkolt es mar kozel egy oraja tart (alig aludt napkozben es marha almos, ilyenkor mar reg aludni szokott, mindegy legalabb talan atal az uj idoszamitasra). Szoval probaltam altatni ahogy szoktam, cici, bufi, agyba hasra es ujjszpoi es mar alszik is, no ez nem ment. Vili inkabb megfordult odavissza parszor, majd amikor hason volt eleteben eloszor negykezlabra allt Kép na most sirjak vagy nevessek? es kozben uvoltozik a faradtsagtol.

Gorsi!
Bili ugyben Corynak van igazi, teljesen folosleges meg, ez bizonyos szintu idegrendszeri fejletsegett igenyel, amit kb. ket eves koruk korul ernek el a babak.

Balu, Csenge, Andiek es a tobbi betegeskedonek gyogy Kép Kép ezerrel Kép

Hetfon lesz tali?

Udv. Norci es a forgolodo nyugos 5 honapos Vili
norci

Norci! Bõven lehet atól, hogy megjött! Õszinte részvétem! Viszont gratula Vili forgolódásához!

Norcsi! Bocsi, hogy csak így úutólag de mi is Boldog Szülinapot kívánunk Bánknak! Kép

Virág! Miért vagy te szomorú?

Menta
menta

Sziasztok!

Menta! Köszönöm a gratulációt. És nagyon várom a teszted eredményét! Helena tündéri ezen a képen! Kép Kép Kép

Borcsa, Virág, GOrsi! Köszönöm a gratulációkat! Kép

sziasztok:
Laura
p_laura

Laura! Sok örömet a pocaklakóhoz! KépKépKépKépKépKépAzért néha mesélj majd a tapasztalataidról, hátha kedvet kapunk mi is a kis korkülönbséghez Kép

Gorsi! A korai "biliztetés"-rõl azt hallottam, hogy pont az ellenkezõjét váltja ki. Másfél évesnél hamarabb kár próbálkozni.

A bacisoknak mielõbbi jobbulást KépKépKépKép

Norcsi! Boldog 1.szülinapot Bánk babának Kép

Képzeljétek végre kijött többnapi kínlódás után a második fogacskánk, talán végre megint alhatunk egy jót Kép viszont azóta nem akar egyáltalán cicizniKép és cumisüvegbõl inni, csak pohárból Kép

Ádimami és a majdnem 10 hónapos Ádám
Ádimami

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánunk Dorottyával Bánknak és Bencének!

Kiváncsi vagyok, mit kaptak a fiúk, ha lehet írjátok már meg, mert én nem is tudom, hogy mivel lepjen meg Dorkát a szülinapján. Hogy zajlott a szülinapozás? Minden érdekel! Kép

Örömmel jelentem kinõtt a 7.foga, elég lassan törte át az inyét, szenvedtünk vele egy kicsit.

Nem vagyok egy nagy halloween-rajongó, de mikor Dorka meglátott egy ilyen tökfejet, teljesen eksztázisba került, így vettem egy kis dísztököt és kivájtam a szemét, orrát, száját, tettem bele gyertyát és este õ "mosolyog" ránk. Dorka nagyon élvezi, már pár darabot le is harapott a tökbõl (délelõtt játszik vele) és mondja, hogy tök.Kép Ajánlom nektek, jó játék. Ami vicces, miközben a gyertya belül égett, a tök belül megsült egy kicsit, így egész jó illatot áraszt Kép

Gratulálunk mindenkinek, akik fejlõdésükben elõrelépést mutattak, legyen az forgolódás, fogacska vagy átaludt éjszaka !

Kérdés: Dorka imádja a nyers paradicsomot, most is azt vacsorázta sonkával. Ehet ilyeneket? (11 hónapos) Gyümit nem eszik, de paradicsommal helyettesíti, képzeljétek, mi paradicsomos almát eszünk, hogy egyen végre valami gyümölcsöt is.

sziasztok: zsuzsi és Dorottya

P.S.: cory: Balu mit szólt a hintához?Kép
zsu26

Sziasztok!

Biliztetes: Nalunk az elso gyereknel sem es most sem ajanlja a doki masfel- ket eves kor elott. Korabban nem erett ra meg a baba, ismerosunk megprobalta koran kezdeni, es naluk is az ellenkezojet valtotta ki, harom es fel eves koraig ha meglatott egy bilit orditott. Kép

Zsuzsi a Halloween-t mind a ket lanyom nagyon elvezte iden Kép. Mondjuk nem is csoda, ilyenkor tok jol kidszitik a hazakat es Madinek a sok csillogo-villogo feny nagyon tetszett.

Raktam fel uj kepet a profilomba, epp a Halloween-i mulatsagra indultunk. Fatus vampirnak oltozott, Madike sutotok jelmezben volt, igaz nem nagyon latszik az eloke miatt, de epp uzsi utan indultunk Kép

Egy eves szulinapra mi meg nem tudjuk mit fogunk venni Madikenek de karacsonyra ugy nez ki Duplot is fog kapni. Azt mondjak nagyon jol fejleszti a logikat es a kezugyesseget.

Andysj
andysj

Sziasztok!
Ezer eve nem irtam, idom sem volt nagyon olvasgatni. Most is csak villambejentkezes. Az utolso napokon szaladtam at es orommel olvastam a nagy hirt Laurarol!
Laura! Nagyon nagy gratula a Pocaklakohoz! Kép Jo egeszseget kivanok hozza es sok boldogsagot! Kép

Sziasztok!
Danimama

ui: tettem fel uj kepet Danirol a profilomba... Kép
danimama

Menta,
csak azért, mert elszállt a kisregényem, amit kb. háromnegyed órán át írtam nektek, majdnem mindenkinek személy szerint. De túlélem. Kép

GOrsi,
mindenki, aki eddig hozzászólt a kérdésedhez, ugyanazt íra, úgyhogy meg kell, hogy gyõzzenek. Kép Én is egyetértek velük. Sokkal többet árt, mint használ. A kaki-pisi ügybõl központi kérdést csinál(hat) a gyerek számára, ami káros. Felejtsétek el. Ha majd magától leveszi egyszer a pelusát, és közli, hogy nem kell többé pelus, akkor jött el az ideje a szobatisztaságnak. Kép
Virág (fiore)

Sziasztok!

Tényleg hatottak a gyógyKépKépKép-ok, náthás sem vagyok, a torkom sem fáj, lázam sincs, szóval most már biztos, hogy túlélem. A gyomrom elég ***, és sokat szédülök, de szerintem a gyógyszertõl... (Menta! ÁÁÁÁÁÁ dehogy lehet babától..KépKépMegírod, ha teszteltél? Kép)

Norci! Gratula Vilinek a forgáshoz!Kép

Cory! Gondolom, Balu élvezi a hintáját! Küldök pár gyógyKépKép-t, hogy az a kis szörcsögése is elmúljon. Holnap tali? Szerintem mi megyünk, ha egyikünk sem rosszabbodik. A dokinénik szerint lehet.

Gorsi! A többiek mindent leírtak már a bilirõl. Bízd rá a dolgot. Imádom hallgatni az olyan anyukákat, akik azzal dicsekszenek, hogy a pici gyerekük bilibe pisil/kakil. Csak késõbb kiderül, hogy azért, mert napi sok órát a bilin KELL ülniük. Ott mesélnek nekik, ott etetik õket, nézik a tévét, stb, brrrr. Már valahol leírtam, hogy nekem anyukám akarta, hogy Zsófi bilizzen (már nagyobb volt, de nem szobatiszta). Õ szépen bele is kakilt, majd az egészet szépen komótosan szétkente a szõnyegen. Hívta is a mamát, hogy nézze meg, mit alkotott. Utána egy darabig nem kapott bilit.... (Mindez az anyukáméknál történt, én éppen kiszaladtam vásárolni.)

Virág! Sajnálom, hogy elszállt...

Zsuzsi! Zsófi is imádta a paradicsomot, kilószámra ette volna. Vigyázz vele, kicsípheti a fenekét.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Olyan gyorsan eltelt ez a suliszünetes hét! Kép Szegény gyerekek! Rengeteg mindent csináltunk és nagyon jó volt, hogy itthon voltak.
Rossz hír: Twingo újra be... Valszeg az indítómotor. Hétfõn szervíz. Kép

Zafi:
Nagyon helyes Réka! A foltok meg úgyis elmúlnak!!! Tominak a nyakán hátul meg az állán alul van 1-1 "bõrfüggelék", ami apját nagyon zavarja, merthogy nem szép. Hát, mit mondjak, alig látszik.

Eszter és Ádimami és Zsuzsi:
grautlálok az 1., 2. és 7. fogakhoz Kép Kép Kép

Dzsili:
Én a Duplora/Legora szavazok. Azt fogok venni Tominak a nagyszülõi pénzbõl. Tõlünk egy csodálatos, nagy macit kap!!!

Laura:
Hogy érzed magad??? Irigyellek!!!

Menta:
Nekem sosem volt babám, mert én is mindig féltem tõlük - kivéve egy kis néger babát, ami szõke volt Kép Viszont rengeteg állatom volt, és folyton óvodásat és iskolásat játszottam velük. Ki is kérdeztem ám õket! Kép

biliügyhöz: semmiképpen nem szabad erõltetni. Nálunk a lányok már másfél évesen szobatiszták voltak valamilyen csoda folytán - igazán nem emlékszem, hogy csináltuk, de egy biztos: nem KELLETT a bilin ülniük. Zsófi nagyon értelmes volt (és most is az Kép -nem azért, mert az én gyerekem!), Juli pedig mindig azt akarta csinálni, amit Zsófi, és csak 16 hónap korkülönbség volt köztük. Dani már lassabban lett szobatiszta; nappalra 2 évesen, teljesen viszont csak majdnem 3 évesen. De ez sosem volt probléma.
Szóval szerintem az a lényeg, hogy a baba/gyerek értse, mirõl van szó, akkor eldönti, mit akar.

Tomi folyton feláll a járókában és ügyesen leül és nagyon büszke magára! Kép Tegnap vagy egy órán keresztül folyamatosan felállt-leült. Én már elfáradtam a nézésben. Kép

Bocs a sok dumáért, de nagyon hiányoztatok már - nem nagyon jutottam a géphez, mert folyton elhessentettek a nagyok Kép

Jó hetet mindenkinek!
bogancsi és az álló Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Andi: talit mi kihagyjuk, de inkább miattam, mint Balu miatt. Balu már tök jól van, de én még köhögök Kép

Zsuzsi: Balu nagyon imádja a hintáját, de a fúrót nagyon utálta. Ja, és hajrá panel: 6 lyukból lett a hinta.

Szülinap: Balu duplot kapott és túrótortája volt Kép [url=http://terszt.fw.hu" TARGET="_top]http://terszt.fw.hu[/url]

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Persze egy csomó mindent kihagytam:

Bogancsi: twingo KépKépKépKép Jobbulást neki!!!!!!

Menta: tesztet akarunk!! KépKépKép

Képzeljétek: Balu most éjjel csak kétszer kelt. Este 1/2 10-kor feküdt le, és elõször 3-kor kelt, majd 3/4 6-kor. Majd végül 9-kor. KépKépKépKép

Valamit még akartam írni, de persze elfelejtettem. Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Nagyon morcik lennétek, ha holnap nem lenne tali a Molnár utcában? Kép Csenge éjjel lázas volt. Most már nem az, csak még mindig náthás, bár már nem annyira... én viszont semmit nem aludtam az éjjel, és most fogom írni a dogám (ha tudom). Anyósom is breteg, holnap dokihoz megy, õ sem tud nyitni... KépKép
Tegnap délután Csengének olyan hisztirohama volt, hogy elképesztõ... vagy negyed órán keresztül dobálta magát. Egyszer hajszál híjja volt, hogy nem a csavarra vágta rá a fejét. Rémes volt, ráadásul pont egyedül is voltam itthon... Utána meg az éjjeli láz... lelkileg is kicsit megviselt a dolog...

... már megint jelenésem van ... nap közben megint alig aludt, csúcsnyûgös...

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

sziasztok lanyok

koszi az udvozleseket es a gratulaciokat a fogacskahoz Kép

nezegetem a kepeket, aranyosak a csoppsegek Kép Kép

laura, sok boldogsagot az icipicihez Kép

sajnos egy ideig nem tudok irogatni, mert koltozkodunk, de szorgalmasan olvasgatlak benneteket.

adam joval tobbet alszik mostanaban, mint eddig. lehet, hogy a fogzas az oka? eddig kb. 1.5 orakat aludt nappal egyhuzamban, most pedig - a heten 2x is - 3 orat is.

andrea, te vitted a lanyod halloween-kor?
adamama

Sziasztok!

Laura!
Gratulálok a pocakbérlõhöz!!!!Kép Nagyon irigykedek!!!!!

Menta!
Csak nem te is pocakosodsz???? Ez nem ér.. Kép

Norci!
Gratula Vili forgolódásához és a négykézlábhoz! Igen nevessél és örüljél, majd túljut ezen a nagynagy újdonság dolgon és újra tök simán elalszik. Dehát gondolj bele, mekkora dolog ez az õ kis életében!!!!

Rólunk:
Donci eszméletlenül megindult. Folyton menni kell vele, minden hepehupás, lehetetlen terepen simán feláll. Már nem felhúzza magát, hanem a lábával tolja ki magát. (ma pl. arra lettünk figyelmesek, hogy egy szempillantás alatt bejutott a fürdõbe és a wc tetejét nyitogatta-csukogattaKép)
Közben elkezdett "beszélni". Úgy közlekedik, hogy az apa szót skandálja, én persze próbálom az anya szót is, de nem sikerül. Helyette apa, baba, iti, ete megy állandóanKép

Szülinapi ajándékról: mi pénteken megvettük Donci ajándékát. Egy szánkót kapott. Babaszánkót, be lehet kötni a bébit és oldaltámasza is van az ülésnek. Most azon szurkolunk, hogy essen már a hó, addig is az elõszobában szõnyegen húzkodjuk, ami nagyon tetszik neki. Mit fog szólni majd a havas variációhoz???KépKép
JA és még annyi, hogy elkészültem a kardigánnal is!!!!!Kép Szerintem mást nem kap Donci, na persze a házi készítésû torta elmaradhatatlan.

Most ennyi, pedig a biliztetésrõl is lenne mesélnivalóm persze anyóstémával megspékelve, de inkább visszafogom magam. De azért el tudjátok képzelni a lényeget, ugye?

Puszi: NYuszimanó és Donci
nyuszimano

Jaj Lányok! Bárcsak tényleg én is pocakos lennék. Azaz vagyok csak úgy, ahogy Laura férje hitte Lauráról elõször. Kép (Gyöngébbek kedvéért: dagadt vagyok. Kép)
Szóval nem hiszem, hogy terhes vagyok, inkább arra gyanakszom, hogy még nem állt be a rendes menstruációm. Csak idegesít a bizonytalanság, ezért inkább megbizonyosodom róla. Nincs semmi tünetem, csak az, hogy még nem jött meg. Aztán lehet, hogy pont holnap megjön.
Majd megírom. De nem számítsatok inkább semmi jóra. Kép
Menta
menta

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, én is így gondoltam. Apát mindjárt idehívom, hogy olvasson egy kicsit.Kép

Nyuszimanó
Aranyos lehet Donci.Kép

Menta
Talán híztál 10 kilót mióta találkoztunk?Kép

Lányok, a Duplo az nem kicsi darabokból áll? Vagy az a Duplo, amelyik a legnagyobb darabos, amilyet a kórházban is kaptunk az egyik csomagban? Bocs a tudatlanságomért.

Rebi
Gyógyuljatok, majd csak kibírjuk valahogy.Kép

üdv: Gorsi és Peti
gorsi

Sziasztok!

Gorsi: amit a kórházban kaptunk, az Primo (asszem). Balu ilyet is meg Duplot is kapott. A Duplo sem kis darabos, csak kisebb, mint ez, meg nem fél gömbök vannak a végén, hanem üregesek a puklik, amiket egymásba kell rakni. Az már nehezebben jár, mint ezek. Balu mindkettõt szereti. Ezt a Primot már õ is egymásbarakosgatja, de építeni ebbõl még nem lehet, mert ahhoz túl nagyok.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok, péntek óta! Mi pénteken anyukámékhoz mentünk, és csak most jöttünk haza.

Igyexem rendesen is utánaolvasni, de most gyorsan átfutottam, és próbálok egy táblát megint felrakni, léci szóljon mindenki, hogy mit javítsak (mire) át.

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Zsuzska(Mazsi) Bence 2001. június 16. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIV. ker.
Sophi Robert 2001. június 18. Budapest, Szent Margit Kórház tesó(3 múlt)
Zsorka Zsófi 2001. június 20. Budapest, Szent István Kórház Budapest, Soroksár
Katus Peti 2001. június 30. Budapest, SOTE II. Üllõ
ÉvaIII Máté 2001. július 18. Budapest, SOTE II. Budapest, Óbuda
Goanna Andris 2001. július 25. Budapest, MÁV Kórház Budapest, XVIII. ker. Peti(1998)
Moni Viktória Kitti 2001. július 31. Szombathely
Andi3 Luca 2001. augusztus 16. Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi(sz.: 1998. december 25.)
MancsiManó Dorka 2001. augusztus 17. Budapest, Szet István Kórház Budapest, Rákoshegy
JéJé Panna 2001. augusztus 30. Frigyes (7), Kamilla (4)
Cory Balu 2001. szeptember 12. Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001. szeptember 21. Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Peni Benedek 2001. szeptember 23.
Remama Réka 2001. szeptember 25. Debrecen, Kenézy Kórház Debrecen
Ági Bálint 2001. október 1. Budapest, BM Kórház
Momo Timi 2001. október 8. Budapest, Szent István Kórház Albertirsa
Ladányikata Peti 2001. október 17. Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Lara Hanga 2001. október 24. Szeged, Nõi Klinika Szeged
Ildianyu Lili 2001. október 28. Szeged Szeged
Orsi Sziszó 2001. október 29. Pécs Budapest
Norcsi Bánk 2001. november 1. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, Kispest Annus(6), Julcsi(3)
Bencemama Bence 2001. november 1. Budapest, Kútvölgyi Kórház Diósd
Rebi Ildikó CSENGE 2001. november 7. Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Christi Bálint 2001. november 9. Nagykanizsa Nagykanizsa
Márti Ármin 2001. november 15. Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
BGabi Noémi 2001. november 18. Nyíregyháza Nyíregháza Flórián(2000.január 24.)
Tikk Hanna 2001. november 21. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001. november 25. Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001. november 29. Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001. november 30. Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001. november 30. Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001. december 4. Szeged Szeged
Kata Sári 2001. december 17. Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, Gazdagrét Dani (2)
Zafi Réka 2001. december 18. Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001. december 18. Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001. december 20. Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001. december 23. Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001. december 25. Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Sylvike Bence 2002. január 9. Budapest, SOTE I. Budapest, Kelenföld (XI.)
Pocaklakó(Andi) Liliána 2002. január 21. Cegléd Nagykõrös Dávid(3múlt)
Jucusmamus Soma 2002. január 22. Budapest, Budai Honvéd Kórház Budapest, Kelenföld
Dzsili Napsugár 2002. január 28. Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002. február 1. Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002. február 3. Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Jandora József (Kisjósti) 2002. február 15. Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kelenföld
Szabó Borbála (Borcsa) Bátor 2002. február 25. Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Kuga Balázs 2002. március 14. Budapest,
Virág Ráhel 2002. március 14. Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Ruben (5), Rebeka (4), Abigél (2)
Annamari Balázs 2002. március 20. Budapest, SOTE II. Budapest, VI. ker.
Andysj Madison Shannon 2002. március 22. Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002. március 25. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Zkati Máté 2002. március 27. Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Gábor(14), Barbara(8)
Lola Ákos 2002. április 7. Budapest, SOTE II.
Teno Bálint 2002. április 12. Budapest, BM Kórház Budapest, XVI. ker. Nóri (3)
Edit Henrik Sándor 2002. április 29. Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002. május 1. Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Zsunya Peti 2002. május 8. Budapest, Szent János Kórház Budapest
Dojika Máté 2002. május 10. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budaörs
Borcsa Barbara Luca 2002. május 24. Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Kanga-Zsebibaba Blanka Flóra 2002. május 27. Budapest, Szent István Kórház Budapest, VII. ker. Gergõ Tibor(3)
Kata007 Dóra 2002. május 29. Miskolc, Megyei Kórház Miskolc Anita(15), Daniella(7)
Norci Vili 2002. május 31. Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
Ildikó(Áfonya) Réka 2002. június 6. Gyõr Gyõr
Csics Peti 2002. augusztus 8. Budapest, SOTE I. Budapest, XIX. ker.
Évi Csongi 2001. Március
Eszter Ádám
</pre>

Na, megyek olvasni, aztán meg alvás...

Ja, és képzeljétek, anyáéknál is elég jól aludt éjjel Hanga!

Ágci, ma adtam fel a könyvet! EZER köszönet érte! Nálunk is bevált. MÁr játszadozom azzal a gondolattal is, hogy moziba megyünk, és anyut megkérem, maradjon éjszakára.

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Most kezdem el gépbe írni a dogát... bár még a vége nincs is meg.. Csenge még nem alszik, de nem tudom kivárni, míg kegyeskedik beájulni... Legalább az apja sem unatkozik most Kép

A taliért mégegyszer bocsi!!!! Remélem, jövõ héten minden OK lesz már ...

jóéjt
Rebi

rebi

Sziasztok!

Áfonya
Köszönöm hogy segítenél kedves töled!
Más progikban jók az ékezetek, az IE.-ben már próbáltam a kódolást változtatni az nem jött be. Egyéb ötletet esetleg?

Csengének
JobbulástKépKépKépKépKép

Vilikének
Gratula a forgáshoz KépKépKép

Cory
Megnéztem a képeit nagyon aranyos! A szakállas férfiú az apuja? A tortát te sütötted? Ha igen hogyan ?

Andysj
Milyen szép a nagy lányod! Meg a kicsi is de nála ez még természetes mert baba! KépKépKép:

Menta
Nagyon büszke voltam rá, hogy nem kinlódok mensi ügyben hát már túl vagyok az elsQn, abból a szempontból nem gond hogy legalább lehet valamihaz viszonyítani.
Nagyon izgulok hogy mi lesz nálatok baba ügyben hiszen ha jól értelmeztem a szavaid részedrQl jöhet a következQ picuri!
Drukkolok! KépKépKépKépKépKép
Helena vagány a szemüveggel! KépKépKépKép

Gorsi
Duploból is több féle van nagyobb üzletekben vagy éppen bensQségesebb kisebbekben,lehet kapni katalógust ami ingyenes abból jól lehet tájékozódni, hogy melyik dobozban milyen darabok vannak. Összességében viszont tuti hogy nem picinke darabok, a lányom nagyon szereti! Bilizéshez még picurik vagytok szerintem!

Andi
Szerintem a bilizés a babától függ, de nem mondanám hogy ha valamelyik kicsi már korán szobatiszta mint anno a nagy fiam arra rá lenne ez kényszerítve. Ö másfél évesen lett éjjel nappal szobatiszta közel egy hónap alatt./Az is igaz hogy éjjel sokat ébredt fel, ilyenkor bugyiban aludt gyorsan fél homályban csendben pisilt egyett a bilijébe.Amelyik kicsi rendesen alszik éjszaka biztosan késQbb lehet csak éjjal is szobatiszta./ De nem volt folyton bilira ültetve csak érdekelte hogy mi is ez és mivel mi is kaptunk egy éves korában bilit, játszot vele sokat, megmutattuk mire való. ElQször csak ruciban meg lábbal állt bele aztán a szokásos popsi szellQztetések alkalmával is rá csüccsent, de nem volt muszály bár mikor elmehetett. Ö ilyen volt rá érzett hogy mire való ez a dolog és hogy siker élmény van ha produkál bele, na meg a pelus sem kell ugye. Volt pár ágy húzásunk éjjel is, nyár volt éppen, nem szidtam meg soha nem jó helyre pisilt vagy kakilt nappal meg bugyis szaladgálás, nem lett eröltetve nála még is be jött. Idegrendszeri fejlettség is kell hozá meg szülQi türelem és szeretet.
A kis fiamnál az utóbbi kettQ bízom benne legalább is ugyan úgy meg volt, de még nem volt felkészülve rá így nála késöb is kezdtem el a próbálgatást , két éves már bQven elmúlt mire nappalra szobatiszta lett és majd három volt amikor már éjjel is szólt ha esetleg pisilnie kellett.
Nála sem eröltettem, szerintem látszik a kicsin hogy tudja hogy mit akarsz tQle vagy nem. Én mind a kettö fejlödést normálisnak tartom!
Kicsit hosszú lettem, bocsi de nem mindíg azért mondják az anyukák hogy az ö gyermekekük már mi mindent tud hogy a másikat bosszantsák / persze ilyen is van/ akié még esetleg nem tart ott, hiszen mindegyik baba más egyik elQbb áll a másik késQbb vagy beszél, vagy foga jön, vagy bilizik, ez nem verseny.

Pusszancs: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Dzsili: igen, a szakállas az apja Kép A tortát én követtem el, és ez volt életem elsõ süteménye (és eddig utolsó is Kép).
Recept: (Balu tortája dupla adagból készült)
fél kg túró
1 csomag vaniliás cukor
3 tojás
1 csomag vaniliás pudingpor
banán
Túró, vaniliás cukor, pudingpor (szárazon) összekeverni a tojás sárgájával. Tojás fehérjét fel kell verni, és bele keverni ebbe. Én raktam bele plusz cukrot is, de ez izlés dolga. Torta formát kikentem margarinnal, egy kis lisztet szórtam az aljára, banán a tetejére, és sütõbe be. Ennyi Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Akinek tudtam a telefonszámát, és szokott jönni talira, annak küldtem sms-t, hogy holnap (ma) a szokott helyen elmarad.

.... most fejeztem be azt a hülyeséget... hogy értelme mennyi van, azt nem tudom, szerintem nem lesz hiábavaló, ha reggel átolvasom ...

jóéjt
Rebi

rebi

ZUHOG A HÓÓÓÓÓ!!!!!!!!

SZiasztok!

Úgy esik, mintha tél közepe lenne, azt hittem, rosszul látok! Bocs, hogy ezzel indítok, de nem térek magamhoz a meglepetéstõl!

Egyébként reggel 5 óta írom a tanulmányom cizellált szövegét, mert ma kell leadnom egy rövid változatot, remélem, dél körül el tudom küldeni és aztán jöhet néhány nap pihi.

Még nem vagyunk tökéletesen egészségesek, de úgy tûnik, most már igazán megmaradunk mind KépKépKép

És akkor végre jövök írni is, nemcsak olvasni! A sok gyógyKép-ért mindenkinek hálás köszönet, ezennel mi is küldünk sokat a betegeskedõknek! KépKépKépKépKép

Visszatérek az írásomhoz (brrrr Kép)

Márti+Ármin
márti

Még egy mondat: most vettem észre, hogy 2 órája András szemüvegében dolgozom Kép Nem értetttem, miért nem látok tisztán, úgy véltem, a reggeli kóma eredénye Kép Na, jó lesz alaposan ellenõrizni, miket is írtam!

Márti
márti

Küldjetek havat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk most nagyon kéne!!!!!

Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Rebi, nem nem vagyunk morcik csak gyógyuljatok meg Kép !

A gratulákat a forgáshoz mindenkinek köszönjük.
Vili közben ara is rájött, hogy a lábát fel lehet tenni a kiságy rácsának a tetejére, sõt ha oldaltfordul a kezét is. Kép Lejebb tettük a kiságyat.

ÉN is most láttam a havat, te jó ég. Nekem nagyon nem hiányzott. Gondoltam, hogy lesz valami nagy idõjárásváltozás, fõleg hidegfront, Vili túl jól aludt tegnap napközben is (nagy meterológus), de a hóra nem számítottam.

Nyuszimanó én az összes havat elküldöm nektek, jó?

Norci
norci

Sziasztok!

Nyuszimanó:
Nálunk rendesen havazik! Majd küldök egy kicsit Nektek is Kép
Nekem Zsófi szólt fél 6-kor, amikor jött le reggelizni, hogy esik a hó. Azt hittem, viccel!

cory:
Nagggggyon ínycsiklandozó a torta!!! Gondolom, már nincs belõle, pedig igazán küldhettél volna Kép

Gorsi:
A Duplo a nagyobb, a Lego kisebb. Nekünk anno mindkettõ volt, most vehetek újra Kép A mostani játékokat már biztos nem fogom elajándékozni; jó lesz az unokáknak Kép Kép Kép

Szegény Tomi még nem tudja, hogy nemsokára indulunk a buszhoz, hogy elmenjünk a dokinénihez, recepteket iratni. Én sem vagyok lelkes, de muszáj, mert elfogyott a tápocska. Legalább, ha nem esne már... Na, mindegy. Ja: apjuk meg imádja a havat, álldogált egy darabig az ablaknál indulás elõtt és álmodozott. Holnapra kell elküldenie a céggel kapcsolatos elképzeléseit az osztrák fõnökének.

Javulást minden betegeskedõnek!!!

bogancsi és Tomi, aki folyton áll és nevet és dumálgat Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a sorokat Bálint vigyorával kapcsolatban!

Ezennel mi is beállnánk a Szörcsi Klub tagjai közé, ugyanis Bálint is szörcsi lett péntek óta, orrszívás ezerrel, de hál' Istennek más baja nincs, bár néha-néha elköhinti magát, most délelõtt azért elviszem a dokinénihez, nézze meg a torkát. Nem is mentünk volna talira, de látom, elmarad. Ezt a Cebion cseppet meg is fogom kérdezni a dokinénitõl.

Ezennel gyógyulást kívánok minden Szörcsi Tagnak, és tényleg jó lenne már befejezni ezt az állandó betegeskedést, de félõ, hogy ez a vacak idõ sem segít ráKép

Nyuszimanó, szija!Kép Tényleg jó lenne talizni télen! Mikor jöttök? Megvan még a telefonszámom?

Cory szija! Köszi az infót az ablakos könyvvel kapcs., gondolom, minden Libriben lehet ilyet venni... Vagy nem? Ez a Könyvpalota a Váci utcában van, ahol Te vetted?

Szila, szija! Az ABC Pilot jó vásár volt, nekünk is ilyen van, én is Corytól vettem anno az ötletet, és nem bántam meg! Kép
Majd ha legközelebb felteszed a táblázatot, minket is belevennél? Adatok: Beja, Bálint, 2001. december 12., Budapesti MÁV Kórház, Budapest IX. ker., és nincs több gyermek a háznál. Köszönöm! Kép

Laura, szijaKépKépKép Hát ez tökjóóKép Gratulálok a pocaklakóhoz!!! Be kell vallanom, ilyenkor egy picit irigykedem, de józan ésszel nézve nekem még legalább egy év kéne, hogy felvállaljam a köv. bébit, bár ha megtörténne most rögtön, egyáltalán nem ugranék kútbaKépKép

Menta, kíváncsi leszek a Te tesztedreKép

Na megyek, reggelizni kéne.

cupp mindenkinek,
Beja + Bálint
beja

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?