Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A kötelező két hónapos oltást kapta+prevenalt. Nekem ajánlotta a dokim és nagyon megbízom benne, így remélem, hogy jó lesz.
Ma is elég sokat aludt. Szinte csak eszik és alszik. Már nem érzem, hogy lázas lenne. Nem mertem bedugni a lázmérőt a popsiba :S nehogy megszúrjam...így felnőttesen lett megmérve hónaljba :) amikor szopizott, mert akkor nem mozog, így volt 38 fokos :(
Panka erős kislány! Nincs semmi baja az immunrendszerének!

Nagyon aggódom Lillusért :S szegény Eszti nagyon várjuk mit írsz.

Látom sokan szenvednek a szopival. Nagyon sajnálom :( igazából ehhez a részhez nem tudok hozzászólni, mert Jázmin nem szokott feszengeni. Ő szopizik két ciciből, mert én úgy szopiztatom össz. vissz 10 percet és kiköpi és folyik ki a száján, utána büfi és elégedett :)
Nagyon ritka amikor sír a cicin. Igazából akkor van, ha fáj a kis pocak :( de akkor is elkapja és szívja -szívja :)

Bocsi, hogy azt hittem nem hiányoltok, csak nem jó passzban voltam és épp láttam, hogy senki nem írta vajon hol lehetek. Lehet azért esett rosszul, mert a barátnőim fele lekopott és csak az igaz barátok maradtak mióta terhes lettem.
Szóval nem akartam senkit ezzel megbántani, csak sztem a hormonok miatt is érzékenyebb vagyok :P

Nagyon aranyosak a gyerekek Bea :) kis tünemények :)

Ma megyek a tüdőgondozóba :S nincs kedvem :(
Az éc teszt negatív. Ki gondolta volna???? :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Reggel írtam egy csomót és kilökött, majd elment a netem.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Marcsi, jó csontdokit, vagy mit... :lol: :lol: :lol:

Ma egész jó napunk van, 2* sikerült jól bekajálnia (jól, haha, a többi naphoz képest!), most írom, kedden megyünk, addig úgysem tudnak okosabbat. Elvileg, ha nem eszik elegt egy gyerek, az elsődlegesen szívprobláéma, ezért stresszeltem be....De remélem nem, csak vmi átmeneti...

Köszi a gyógypuszikat!

Marcsi, nem hiszem, hogy immunbaja lenne Pankónak, nekem Bibu nem lázas típus, 1* volt otlás után kis jó indulattal hőemelkedése. És a másfél éve alatt 3*volt beteg, abból 2* megfázva (2 és 4hósan) és 6hósan vírusos nyavajálya.

Anna, nekem is ez volt most Lillussal a két kombinált után és másnapra kutya-baja sem volt. De küldöm a gyógypuszikat!

Bea, nagyon szépek a gyerekeid!!! Meddig van szünet?

Fanni, melyik a mai tai? Nagyon szereti Bazsu a kendős megoldást! Arik vagytok!

Panla olyan félelemetesen változik. Hihetetelen. Mintha nem is a 31. hétre született volna. Nagyon stramp kiscsaj.

ÁÁÁÁÁÁ, nincs kész az ebéd,de az egyik már fölkelt!
Este jövök!
Vendég

Eszti, most akkor újra méred hogy mennyiket eszik?
Most én is lemértem az előző kaját, kíváncsi voltam hogy a hányás után mennyi eszik..
70g után elkezdett sírni, mikor visszaraktam megint sírt.. 10 perc szünet után megevett még 20g-ot és aztán újra kezdte a sírást ha ciciközelbe került. :? Most alszik.. úgy látszik már kevesebb kell nekik???
Hajnalban nem tudom mennyit evett, de mivel még 80g-ot le tudtam szívni, nem hiszem hogy sok lehetett...
A mei tairól tettem fel egy linket, de itt van újra.
http://www.mei-tai.hu/webshop/?item=61#content

Marcsi, épp most csontkovácsolnak??? De jó neked! Vagy nem?
Csak utána lesz jó? Nem tudom, még nem voltam, de egyszer biztos kipróbálom! :)

Anna, ne aggódj, majd a barátnőid újra visszatérnek ha ők is terhesek lesznek.. csak addig még jól kibulizzák magukat.
Vendég

Hazaértem,csak egy csomó mindent kéne még csinálni... :?

Csontkovácsolás után úgy érzem magam,mint akit agyonvertek...holnapra valószínüleg izomlázam is lesz... :oops: :roll:
De utána pár hétig/hónapig talán nem fáj majd a derekam,hátam...

Mennem kell,de majd még jövök! :D

piki

Bazsu most már nem is eszik.. :(
Vendég

Fanni nem próbálod meg cumisüvegből megkínálni??? Lehet abból megenné. Nem tudom mi lehet a baj:( vagy pedig lehet szomjas és teát kellene neki adni hátha azt inná és utána a tejcsit.
Tudom, hogy az anyatejben minden megvan... de azért, ha szomjasak vagyunk mi sem húslevest iszunk nem???? Csak pár ötlet volt, próbálok segíteni.

Csontkovácsnál még én sem voltam, de ki fogom próbálni :P

Megyek, mert fürcsi van :)

Kép
Vendég

Tudom,hogy kevéssé megnyugtató,de egészséges gyerekek nem szoktak éhen halni. :shock: :roll:
Persze a kiszáradástól óvni kell,de az meg nem jön olyan könnyen.
Lehet,hogy éppen egy erősebb növekedési fázisban van(nem növekedési/fejlődési ugrás!),vagy egyszerűen a sz@r idő miatt nincs étvágya.
Írtam,hogy Panka is keveset eszik mostanában,aztán ha már nagyon megéhezik,akkor tol be egy normálisabb adagot. :roll:

Fanni,esetleg ha sápadt,vagy aluszékonyabb a szokottnál,akkor lehet,hogy vérszegény-az is okozhat étvágytalanságot.
A kutacs állapotából tudsz következtetni arra,hogy mennyire szomjas,van-e szüksége mindenképp folyadékpótlásra,de ezt biztos tudod...

piki

Sápadt és aluszékony... a kutacsa rendben, esti pucér súlya több mint tegnap, szóval annyira nem aggódok..
Csak ilyen még nem volt. Kettőt szív és lefordul a ciciről, mikor már három órája nem evett és akkor is csak 70-et, előtte meg 90-et.. a hányás után már lemértem, nehogy túlegye magát azért jöjjön ki a kaja.
Cumisüvegből nem adok, ha nagyon éhes majd megeszi ciciből.
Már csak az hiányozna ha rászokna az üvegre.
Vizet adok majd neki ha nagyon nem akar enni, de a teáztatást inkább beteg gyanúsan nem akarom elkezdeni..
Köszi a tippeket! Arik vagytok!
Remélem csak tényleg a vacak idő, vagy valami növekedési fázis és nem tegnap kaptunk el valamit a jógán.. :?
Ha jobban belegondolok már tegnap este sem evett, és hajnalban se nagyon..
Vendég

Anna!

Én is beadatam a grétinek a prevenart a dokink ajánlotta sőt annak idején fizetősben a Jocikának is beadatuk.

Gréti a 2 hónapos oltást mikor kapta a 2 db-ot akkor nagyon nyűgős volt. Mikor a 3 hónapos oltást kapta akkor viszont másnap hőemelkedése lett.
anna ne félj nem fogod megszurni ha a popojába rakod a lázmérőt előtte kend be popsikrémmel.nem akarok okoskodni de nagyon fontos hogy náluk ott kell mérni a lázat mert ha honaljban méred nem fog valós értéket adni.És náluk nagyon kell figyelni mert hamar felszökhet a láz és nehogy láz görcsöt kapjon.
Nem megilyeszteni akarlak a világért sem .De sajna a kisfiammal voltak nagyon nehéz lázas napok és éjszakáink és inkább adok ötletett .Aki barát az akkor is barát marad ha van babád. ha nem ne bákodj miattuk.

Eszti Én ezt még nem hallotam ha nem eszik a baba eleget akkor szívprobléma lehet.
Jocikával nekünk az volt szépen evett és hízott és 1 hónaposan meggált a súlya levolt gyengülve és nem bírt enni mi akkor kaptunk tápszert és pár hét alatt rendbe jött aztán már olyan szépen szopizott hogy elhagytuk a táppszert és havi 1 kg hízott mindig.persze már 4 hónaposan föztem neki a finomságokat.

Én azt mondom inkább kapjon a baba egy kis segítséget ha kell hogy megerősődjön minthogy nagyobb baj legyen.

Junius 14-ig járhat a kisfiam oviba mivel van kistestvére anyuka ugyis ráér itthon van .És majd csak szeptember 1-én kezdünk. :D :D

Fany Megilyesztesz hogy írtad nem is eszik bazsu :cry:
Nem hívtad a gyerek orvost hogy mi tévő legyél vagy a védőnénit???Hát remélem nincs baj és rendbe jön megjön az étvágya mivel te mérted hogy ne egye túl magát te tudod hogy mennyit eszik.habár ahogy nőnek egyre többet kéne enniuk.

Marcsi de jó neked feltöltödtél a csontkovácsnál.
Én nem voltam még csak maszírozáson néha én is ugy éreztem másnap mint akit agyon vertek :cry: De aztán jó volt :D

Majd még viszanézek este

Mit este már az van most nézem hogy hány óra van.

KépKép
manojoco

Sziasztok!

Úgy látszik, mostanában csak ritkán tudok bejelentkezni, mivel a netünk olyan szar, hogy az nem kifejezés. Elkezdek írni és elszáll állandóan, ma megint jönnek megnézni, hogy mi lehet a baj.
Csak életjelt akartam magamról adni.
Egyébként megvagyunk, bár Panna napok óta alig szopizik valamit és lefejni sem tudok annyit mint eddig, úgyhogy most még emiatt is idegeskedhetem.
Visszaolvasni nem tudok, mivel nem adja fel az előző hozzászólásokat, így nem tudom, hogy kivel mi történt, de ha valaki betegeskedne, amit nem kívánok, akkor annak küldöm a sok ++++++++++++++ energiát.

Ha tudok még jelentkezem.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Ja, igen! Ma megyünk Pannával 6 hetes ultrahangra. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen, mert a gyerekdoki valamit pusmogott az orra alá, hogy a csípőjével valszeg baj van :( :( :(

Andi

Kép

Kép
denesandi

Ismét jó napunk lesz!!! Bibu hisztis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ma semmi sem jó neki...

Tegnap egész sokat sikerült belediktálnom Lilluciba, lehet a jó levegő? fél7-ig kint voltunk a kertben. Igaz 1óra a kajálás...hogy nekem semmi sem jó... :roll: :evil:

Bea, köszi, remélem náliunk is csak átmeneti. Sajna a szíves dolgot már tudom. Igen sok házidoki nem tudja, pedig ez az elsődleges, ha egy gyerek nem eszik eleget, tápival sem...No, de ma pozitív vagyok és minden rendben lesz!!!

Anna, én is popókrémmel vagy olajjal szoktam bekenni, és én vettem ilyen elektromosat, mert annak nagyon vékony a vége. Lillus, akkorákat vigyorog rajta....hmmm, furi. :lol: :lol: :lol: Na Bibu már semmit sem enged feldugdosni....marha jó. Vehetek miatta fülhőmérőt, mert 2emberes a lázmérés így, na most ha nincs itthon Apa, akkor nem tudom megmérni a lázát.... :? :evil:

Andi, remélem hamar megjavul a netetekk!!!!Várunk ám!

Marcsi, de jó. Nekem kéne masszázs, az is jó lenne. Ja, meg megvettem Rubint Réka 4*20 percesét....tegnap még nem volt erőm, de ma már kéne... :lol: :lol: :lol: Jó lenne az első 10kg-ot 1hó alatt ledobni...a maradék 15-nek van 5hónapja, utána meg a mar4adék 5-nek 6hója....reális nem? Karira szeretnék végre szép családi képeket, amin én is rajta vagyok... :D :D :D

Fanni, remélem ez csak az idő miatti nem evés....De mennek a gyógypuszik!!!! Remélem ma csak jókat írsz! Drukk-drukk. Megnéztem a mei tai-t vagy mit. Juj, ez nekem nagyon szimpi, de HORROR az ára!!!! Te megrendelted? Majd megírod a tapasztalatod?

Na, most Szilvi tünt el! De nagyon!!!!!
És persze Renit is hiányolom!!!!4

Ja, Anna. Nekem is sok barim lekopott, már terhesen, de az igaziak megmaradtak. Velük azóta már együtt babázunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, táborozni a kertbe...
Vendég

Most olvasom magam....Jó levegŐ?! Az Mo-ás alatt?????? :roll: Haha!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Próba, vajon bejön-e az oldal? Ti láttok engem?
Én továbbra sem látok semmit, csak magamat :lol: :lol: :lol: :lol: és már kezdem magam egy kicsit nagyon unni :shock: :shock:

Andi

Kép

Kép
denesandi

Délután jönnek csak ki szerelni a netet :cry: :cry: :cry:

Andi

Kép

Kép
denesandi

Andi,ez a net-téma nem egyszerű nálatok,bosszantó lehet! :twisted:
Ha a hátára fekteted Pannát és kicsit tornáztatod a lábait,térdben behajlítva próbálsz óvatosan körözni vele,akkor te is érezheted,hogy kötött-e a csípője.
Illetve a csípőproblémák tuti jele,ha pelus nélkül a hasára fektetve nem szimmetrikusak a ráncok a combján és a popsiján.A gyerekorvos is ezt nézi,de persze a legbiztosabb az UH.Írj majd,mi volt a vizsgálaton,persze,csak majd ha tudsz a hülye net miatt... :roll:

Eszti,ilyenkor mit csinál Bibu?
Nyafizik mindenen,meg ilyesmi? :? Ez elég vacak lehet...főleg,hogy egy idő után az embernek elfogy a türelme és a gyerek egyből megérzi,ha ideges vagy és annál jobban csinálja. :? Erre ráadásul nincs tuti tipp,mert valamelyik gyerkőcöt ki tudod zökkenteni,el tudod terelni a figyelmét,de van olyan,amelyiknek fejen állva is pöröghetsz,az se jó...Hát,kitartást a mai naphoz!+++++++++++
Lillusnak meg talán visszajön az étvágya...épp egy órával ezelőtt beszéltem a Fannival,pont erről...most már Bazsu is eszik normálisan,de ezt biztos írni fogja ő is és most Panka is újra viszonylag normális adagokat eszik...szóval nyugi mindenkinek,akinél kaja-gondok vannak-úgy tűnik,ezen minden baba túlesik most...lehet,hogy a hülye időjárás meg a rengeteg front is közrejátszik.

Többiek???????????
Remélem,mindenki jól van,de jó lenne valami életjel mindenkitől,hogy minden oké veletek és a bébikkel is!

És már nagyon jó lenne összehozni a talit is!!!!!!!

piki

Sziasztok!

Nálunk minden oké. Durmol :)
Váltottam teát Lactoherbre. Eddig Mecsek tejszaporítót használtam! Érdekes, hogy a Lactoherbbe kevesebb hatóanyag van és jobban bevált valahogy, de inkább nem kiabálom el. Szóval csak annyi, hogy újra spriccel a cicim elég sűrűn :) és lefejtem pluszba 3,5 dl. Múlt héten 2,5 jött csak le és két napja újra teli van a cicim hála az égnek.

A Pesztonka nem is olyan rossz. Kitapasztaltam és elég jól leszívja :)

Andi a net elég gáz lehet.

Köszi a tippet Bea meg is mértem és 36,9 volt a hőmérséklete a popóba. Azt mondta a védőnő, hogy 5 fokot vonjak le, szóval oksa.

Remélem mindenki oké és esznek a babák normálisan ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rendeltem végre szúnyoghálót, mert megőrülök a szúnyogoktól :S eddig vártam vele, de már végre találtam egy olcsót :) beszereléssel. 2400 Ft egy kis ablak!

Jázmin ma elaludt a kezemben, olyan cukker volt!

Szilvi????????????????????????????????????

Reni?????????????

Kép
Vendég

Hali!

Itt vagyok, egy fokkal talán jobb a helyzet tejcsi fronton, de estére mindig elfogy :cry: , tegnap szegénykém elfogadott 10 gramm tápit, nem ízlett neki, de sztem nagyon éhes volt. Ma már jobban elfogadja a cicit is, szopizza úgyis, ha üres, nem köpi ki, mint eddig. Nem méricskélem, hogy ne idegeskedjek.
Anna, én is úgy vettem észre,hogy a laktoherb a legjobb, én most a fitolacot iszom, mert még van itthon egy teljes dobozzal, de jobb a lactoherb. Örülök, hogy Neked jó sok tejcsi van. Én már kínomban az interneten is néztem eladó tejcsi után, mert csak estére kellene egy kis pótlás, és inkább azt adnék neki tápi helyett. Úgy tudom, úgy adják a kismamák is, ahogy beveszik, 1800Ft/l-ért, ahogy számolgattaam, max, de nagyon max kellene 3 liter egy hónapban. Nem tudom, az anyatej gyűjtőből hogy lehet venni, a védőnő szerint onnan lehet, de azt olvastam a neten, hogy a dokinak mindenképpen fel kell írni és olvastam a rendeletet is, hogy csak korazsülötteknek, spec. betegségben, allergiábanszenvedőknek írják fel. Úgyhogy marad egy "béranya", de azért még mindig él bennem a remény, hogy egyszer beindul nálam is a tejüzem, bár kétlem, az már látszott az elején, hogy túl sok nincs nekem. :cry: :cry:

Na voltam tegnap a kontrollon, semmi extra, írattam fel gyógyszert, de még nem váltom ki, majd meglátom mennyire lesz szükség rá, mostanság örülök, ha ágyba kerülök este és alváson kívül túl sok minden másra nem vágyom. :? :( :oops: , akkor meg minek, de úgy voltam vele, hogy legyen meg a recept, ne kelljen +pénzért felíratni, meg még egy vizsgálatra menni, ha mégis mellette döntök.

Úgyy látom, ezt a kötött csípőt mindenkinek megállapítják,a gyerekdoki szerint nem kell aggódni, a kórházban még annyira picik, hogy nem is lehet megállapítani és ezért kb 10ből 9 gyerekre rámondják, nekünk még a betétes rugi viselését is javasolták, de a gyerekdoki mondta, hogy várju8nk még vele, majd folyamatosan ellenőrzi és ha úgy látja, akkor szólni fog. Én megbízom benne, egyébként is ismerős, sztem figyel ránk. Jövő héten jön ki oltani, DiPerTe I. + Prevenal, nálunk ez utóbbit mindenki automatikusan megkapja.

Ja, Anna, Eszti, hogy jött be a hinta? Nálunk is fenyeget ez a veszély, ugyanis Apa egyszer meghintáztatta a mózesben és a pihenőszékben és azóta egyre gyakrabban hisztizi ki magának. Mert akkor én is veszek egyet vagy ha Nektek esetleg nem jött be, akkor átveszem.

Fanni, úgy kátom, Te hordozó-mániás vagy, de tök arik vagytok azokon a képeken. Én is akartam egyet venni, én a Cybex I GO vagy First Go-t néztem ki, de még jó, hogy elmentem a brendonba a gyerekkel, belepróbáltam, már alig fért bele és az eladó is annyit bénázott a felszereléssel, hogy a gyerek addig kigebedt, így inkább lemondtam róla. Majd ha nagyobb lesz, akkor esetleg veszek egy rendes kengurut. Erről a hordozóról már hallottam, a Te általad ajánlott nyíregyházi babaklub honlapján láűttam, volt olyan foglalkozás, ahol ki is lehetett próbálni, de mi még egyelőre nem voltunk, hadd erősödjön ez a kis manó, meg még elég nyüzüge, hátha már 3 hónaposan jobban bírja a kiképzést.

Tényleg, Marcsi, Eszti, Fanni, hogy vagytok hasfájással? Elvileg nálaatok már nem nagyon kellene lenni.

Na megyek, mert már megint nyüzizik, ma egész nap olyan kis anyás, vagyis inkább cicis, egyfolytában csak azon lógna. Kellene szilikonból lemássolni a cicimet és felakasztani neki a kiságyba úgy, hogy be tudja kapni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt szabadalmaztatom :idea:

Kép
ire81

Andi remélem megjavul nálatok a nett.
Szerintem 10-9 -nél azt mondják kötött a csipő a kisfiamnak is azt mondták mégsem volt semmi baja.
most meg Grétinél is azt mondta a kis maszőr csaj a kórházba a doki meg lecseszte hogy semi baja sincs.
Voltunk mi is csipőszürésen minden rendben de a doki szeretné még egyszer megnézni 4 hónaposan is.hát majd jövőhéten megyünk de akkor kapja az oltást is igy lehet halasztunk.
ma én nekem sem sikerült bejelentkeznem a forumra.

Eszti! Kitartás nálunk is nehezen indultunk Jocika mire felöltözött és meg reggelizett közben mesét nézett.

De aranyos volt mert segített voltunk még postán is sétálni .haza értünk gréti olyan éhes volt szegénykém aztán most elaludt nagy nehezen közben fözök és van egy kis időm irni.

Igazad van legyünk Pozitívak minden rendben lesz ez természetes.

Anna Ügyes vagy kerestem a papirt amin rajta van hogy hol mérve menyit kell levoni de pont most nem találom
:evil:
Nekem is a laktoherb vált be és azt vettem észre ha napközben használom az olajat akkor nyugös a gréti nem akarja elfogadni a cicit .És mivel ő csak hajnalban kell fel igy éjszakára használom jobban .de van hogy napközben is bőven van tejecske. :D

Reni kérdezd meg az orvost vagy a védő nénit hogy kaphatsz-e tejet?Mikor minket ki kelett kisfiamnál segíteni táppival akkor mi nem kaptunk.
Az ismerősőmék ők viszont kaptak felajánlották nekik és ők elfogadták + táppit adtak még.De nekik egyáltalán nem volt tej.

fanny Ezt a hordozot már néztem ugyanis valamelyik toppikban irtak be hogy van lehetőség rendelni .Árrban jó drága mindenesetre .
Hát én maradok annál ami van nekem pierre cardin van és megvagyok elégedve vele most szemben van velem gréti mikor felveszem de később lehet kifelé is forditani és ugy felvenni és ez jól tartja a kis hátát meg mindenét.

KépKép
manojoco

Marcsi, na igen, Bibu pont ez a kategória... :lol: egyfolytában nyafog....áááááá!!!!

Reni, CYBEX???? NEEEEEEEEEEEEEEEEE! De szólhattál volna elöbb, itt ahánlgattam, végül 16ért adtam el, én vettem 29ért. Sztem egy nagy FOS! Amúgy simán beleférnek a gyekőcök, csak az eladó, gondolom nem tudta, hol lehet állítani.... Nekünk spec. nem jött be, sőőőt, de még 7kg-osan is belefért Bibu. Marcsinak azt hiszem bejött. Ugye?

Tényleg jó lenne a tali már!!!

Anna, örülök, hogy már nincs láz nálatok!

Fanni, jó ilyen jó híreket hallani!!!

Andi, mi látunk, remélem te is fogsz minket ha,arosan.

Ja, hinta! Nekünk nagyon bejött, Lilluc imádja.
Hasfájás? Nálunk a "nagyszerű" Anyja Lillusnak nem vette észre, hogy éhes és azt hitte nyűgös-hasfájos baba... :oops: :roll: :evil: pedig nem

Na megyek vásárolni! Pusssssssz
Vendég

A szilikoncici-belógatás jó ötlet! :lol: :lol: :lol:

Nekünk is Cybex i.GO-nk van,Panka nagyon szereti,tök jót aludt benne a legutóbb is,villamoson,metrón,mindenhol.
A BabaSling viszont nem tetszett neki,szóval ez szerintem gyerekfüggő is.A kengurura mindenki fújjol,de nálunk ez a nyerő és a Cybexben egyáltalán nem "lóg",ahogy mondani szokták az ellenzői,ugyanúgy terpesztartásban van,mint a mei-taiban pl.
Próbálj ki több dolgot,Reni,aztán meglátod,melyik jó és kényelmes mindkettőtöknek.

Melyik táppal próbálkoztál?Az anyatej ízére leginkább a Beba hasonlít,a többi jóval kesernyésebb.
Anyatejet tényleg csak orvosi javallatra adnak a tejgyűjtőtől,szóval ha ragaszkodsz ahhoz,akkor próbálj magán úton bizniszelni,ha van ismerős kismami a környéken,vagy esetleg a védőnő nem tud ajánlani valakit?Mintha írtad volna a múltkor...

Este én is tápot adok,napközben eleget tudok fejni,de estére kevés... :(

piki

itt vagyok én is csak fél kézzel, Bazsu a cicimen lóg közben..
ma csak babakocsiban aludt kint, ami tök jó, csak most hogy bent vagyunk vele nem tudok a gép elé ülni..
Így hát babakocsi tologatás közben felhívtam Marcsit :lol:

Szerencsére tényleg úgy tűnik hogy jobban van, azért most sem akar még felfalni, de legalább eszik.. :)

Anna, elég ha 0,5 fokot levonsz ha popsiban méred, nem kell mindjárt ötöt! :wink:

Eszti én vettem fül/homlokhőmérőt. Nagyon nagy találmány! :lol: D-vel percenként mértük egymást.. :lol: :lol: :lol:
Most is azt használtam mellgyulladásnál. Bazsut is simán lemérem mikor alszik (oltás után éjszaka..)
Elég drága, de megéri sztem.

Van ebből a mei taiból olcsóbb is, nem tudom mi a különbség.. teszveszen keress rá, azt hiszem ott 6000Ft.
De ez is jó:
http://www.tunderputtony.hupont.hu/3/termekeink
és azért találtam drágábban is:
http://www.tisztababa.hu/?oldal=2&kat=139&termek=1775

Na egész bejött ez a szopi közbeni babanet :lol:

Tali, jövő hét kedd??
Vendég

Reni, az orvos nem ad ilyen papírt?
Egy barátnőm is kap tejet, nem koraszülött a babája.. csak szimlán kevés van neki. Az 1800Ft-ot meg az OEP fizeti.. A védőnő hozta össze egy másik anyukával.
Vendég

Marcsi, mit csináltál a slingel? El tudod adni?
Vendég

Persze nem vettem észre,hogy mire elküldtem az előzőt,már ketten is írtatok... :oops: :lol:

Hasfájás:Pankócnál még néha előfordul,hogy egy pukk nem tud kijönni,ilyenkor nyög meg nyafog meg tekereg kegyetlenül,ha kicsit megtornáztatjuk,egyből jobb. :D
De ez is csak azért van,mert még mindig csak heti 2 alkalommal kakil...kivéve a múlt hetet,amikor csütörtök 1 kaki,péntek 2 kaki...csak néztem,mint Rozi a moziban. :shock: :lol:
Szegényt ilyenkor mindig agyonpuszilgatjuk meg dícsérjük ezerrel,mert végre sikerül önerőből kaksiznia... :lol:

piki

és most újra beelőzött valaki... :lol: Fanni... :lol: :lol: :lol:
Mindig úgy meglepődök...

A babaslinget felraktuk a teszveszre,egyelőre még megvan...

Nekünk a jövő kedd nem jó,akkor viszem Pankát kardiológiára és azzal el lesz cseszve az egész napunk...szerdán meg megkapja a 4 hós oltást... :( :( :(

piki

Igy már barátibb az árra habár egy kenguru is már ez az ár között mozog.
Tetszik nekem is
Mondjuk én a teszen vettem a kengurut nem használták csak megvették.

nekünk is van ilyen hőmérőnk lehet vele homlokon ,füllben mérni nem a legolcsóbb de megéri megvenni.De van homlok lázmérőnk is .Meg a kórházba kaptunk a baba csomagba lázmérőt amit a homlokra lehet ragasztani azt hiszem 1x használatos.Még nem kellet hálistenek.
Lehet ez az időjárás miatt nem esznek a babák.
Délután akartunk egyet sétálni meg boltba menni de ugy beborult biztos esni fog megint.
éjszaka is annyira dörgöt az ég nem tudtam aludni.
Én nem szeretem a vihart és menydörgést :cry:

KépKép
manojoco

Mindenki eltünt :cry: csak én unatkozom
na megyek nem rontom itt a levegőt

hátha letudunk menni mégis sétálni

KépKép
manojoco

sziasztok

Vagyok, csak gyorsan bekukk, mert bográcsozunk, Balázy jó kis palóc levest főz. Este jövök. :D:D:D

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Én vettem a Tesz veszen egy új kengurut 600 Ft-ért. Elég jó kis szivacsos, de addig nem használom amíg nem tartja a fejét!

Látom mindenki jól van ennek örülök!

Reni próbálj meg tejet valahonnan leakasztani!
Én szívesen adnék 3 litert ingyen is, mert jóban vagyunk+nekem tele a hűtő, de azért Ti Szegedtől elég messze laktok így sztem ez nem lesz lehetséges!

Ma mi is sétáltunk. Elég fülledt az idő sztem esni fog!

Puszi

Kép
Vendég

Köszi, Anna, Tőled szó nélkül el is fogadnám, de nincs mit tenni, nagy a távolság, viszont, tegnap már egész jókat evett és még ma is csendben van 5:30 óta, 35 perce nézi a zenélő körforgót és mosolyog a figurákra! :lol: Na, mire leírtam, már kezd nyüglődni.

Jövő héten megkérdezem a dokit a tejcsi-felírásról, de hátha nem lesz rá szükség.

Nálunk ma szép időnek néz ki, de sohasem lehet tudni, jönnek-mennek ezek a frontok és hip-hop itt egy eső.

Hát, én a kenguruval még várok egy kicsit, aztán kikísérletezzük, hogy melyik a jó, lehet a Cybex is jó lett volna, csak felhúztam magam az eladó bénázásán. Eszti, nem is emlékeztem rá, hogy ajánlgattál cybexet, biztos akkor még nem volt aktuális a dolog, de valószínűbb, hogy hülye vagyok és elfelejtettem.

Csak nézek egy hintát ennek a kis manónak, ha ennyire bejött Nektek is, Eszti.

Na, megyek, egy csomó mindent kell ma elintézni és vendégek is jönnek.

Szép napot Mindenkinek!

Kép
ire81

Remélem,tényleg szép nap lesz,Reni,legalábbis ami az időjárást illeti! :lol: :lol: :lol:

Tegnap délután voltunk Tescoban,Pankának vettünk pár cuccot...tiszta nőcis,úgy bámulta a kisruhákat,mint aki azon gondolkozik,melyiket vetesse meg velünk. :lol: :lol: :lol:
Egy "gyönyörű" ciklámen színű fürdőruciba tisztára beleszerelmesedett,elkezdett neki magyarázni meg vigyorogni ezerrel,azt hittem,megzabálom.Gondolom,az élénk színe tetszett neki nagyon,de élmény vele shoppingolni már most! :lol: :lol: :lol:

piki

Sziasztok!

Jázmin már két napja elég nyűgös még éjjel is, sztem ez az időváltozás már megint. Itt hajnal óta SZAKAD az eső és dörög és villámlik!!!!!!!!! :S már elegem van ebből az időből, megint nem megyünk sétálni sem...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reni remélem is, hogy lesz tejcsi! ++++++++++++++++

Költöznek be a mellettünk lévő lakásba, hát kíváncsi leszek az új lakókra :S remélem rendesek, bár most nyomták be valami bútorral az ajtót, még jó, hogy nem új ajtónk van, még most lesz kicserélve csak!

Hinta, Jázminnak is egyre jobban tetszik, de a hordozó jobban :)

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -20701178/

http://www.teszvesz.hu/item1059659039_g ... hinta.html

http://www.teszvesz.hu/item1054044236_h ... hinta.html

http://www.teszvesz.hu/item1055571298_g ... hinta.html

http://www.teszvesz.hu/item1043387942_f ... hinta.html

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most már van netünk, de a babanet csak annyira jön be, hogy magamon kívül azt látom, hogy ki mikor szólt hozzá, de a szöveget nem :lol: :lol: :lol:
Ennek mondjuk tudtam volna örülni, amikor dolgoztam és a főnökömet szidtam :oops: :oops: :oops:
Na tegnap átestünk a 6 hetes vizsgálaton. Szerencsére minden belső szerve rendben működik Pannának, csak a koponyájával volt egy kis gond, mert először az UH-n vízfejűnek látszott :( de aztán észrevettük, hogy a kisasszony elmozdította a fejét és nem a kutacsán nézte a dokinő :shock: :shock: :shock:
Kicsit sokkott kaptam, de aztán gyorsan észrevették a bibit és korrigálták, hogy fejben is minden rendben.
Aztán mentünk az ortopéd dokihoz, aki sajnos igazat adott a gyerekdokinak: a bal csípőjén kicsit le vannak tapadva az izmok, így most itthoni torna van előírva és terpeszpelus, aztán 6 hét múlva kontroll :roll: Nem örültem neki, de ha ez van, akkor ezt kell viselni.
Este anyum vigyázott Laurára, és kiderült, hogy én is hordtam majdnem 8 hós koromig, úgyhogy ne csodálkozzam, hogy Pannának is van.
Hát így jót elbeszélgetek magammal, igaz már kezdem magam nagyon unni, de ha nincs más akkor ez van.
Lenne egy kérdésem Hozzátok: Ti fogjátok kenguruban hordani a Babókat? Én Laurát annak idején hordtam és nagyon jól bejött nekünk. Próbáltam a hordozókendőt, de abban nem éreztem biztonságban Laurát és Pannát sem, így maradok a kengurunál. Azt meg tudjátok mondani, hogy mikortól ajánlott kenguruzni? MÁr annyi mindent hallottam, hogy teljes bizonytalanságban vagyok.
Remélem, azért előbb-utóbb megjavul a net teljesen és akkor a válaszokat is látni fogom.
Miről is társalogjak még magammal: nálunk egyelőre süt a nap, Panna kint alszik a levegőn, mert elmentem bicajozni Laurával és Pannát is vinni kellett, mert apuci nem ér rá, ugyanis az anyjánál kell megint szokás szerint csinálni, mint általában a hétvégeken állandóan. :twisted: :twisted: :twisted: Már kezdem egy kicsit nagyon unni, de nem akarok emiatt családi perpatvart.
De kiharcoltam, hogy holnap vigyük el Laurát valahova gyereknapozni 8) legalább itt legyen együtt a család. Erre anyós is bejelentette, hogy eljön velünk. Csak az a bibi, hogy nem fér be a kocsiba :lol: :lol:
De most már eldugulok.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Na, megint itt vagyok. Most alszik mindkét leányzó:-)))

Tudtok még abban nekem segíteni, hol tudok terpesz pelenkát beszerezni? Tegnap voltam vagy 10 gyógyszertárban, de sehol sem lehetett kapni. És minél előbb szeretném Pannával elkezdeni hordani.
Ma du. megyünk anyumékhoz, és ha lesz időm, akkor visszaolvasok, mert a net terén még semmi változás nincs nálunk :(

Üdv

Andi

Kép

Kép
denesandi

Andi sajnálom a csípő bajt. A kórházban engem is nagyon megijesztettek vele, mert azt mondták haladéktalanul nézessük meg......... és nem lett semmi, már kétszer voltam dokinál, de semmi!!!!!!! Hála az égnek!
Érdekes, hogy itt nem kötelező a terpesz pelenka! Más országokban az, még ha nincs is csípőficam gyanú akkor is kötelező hordani :S és sztem nem is olyan rossz dolog! Inkább ez, mint hogy később baj legyen!
Tornáztasd ahogy mondta a doki mindig szopi előtt, így nincs tele a has és nem fog bukni..... sajnos nem tudok ötletet adni a gyógyszertáron kívül. Nincs valami ilyen ortopéd valami bolt! A lábakra lehet kapni ilyen cipőket és van egy ilyen bolt Szegeden, de nem tudom sajnos ilyen pelust hol lehetne kapni!!

A kengurut, ha visszaolvasol már átdumcsiztuk, nem írom le még egyszer. :) de annyit, ha tartani fogja a fejét én belepróbálom tenni. Amikor először megpróbáltam sírt benne :S

Hol vagytok???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

KIHAL A TOPIK????????? :S

Kép
Vendég

Andi kerestem a neten, hol lehetne Vecsésen kapni, de sajnos csak ezt találtam! Lehet még jól jön! Nem hangzik rosszul! :)

Feladó: cseh-nemeth.zita@index.hu, ideje: 2010-05-27 22:27:56
Bébi- és gyermekruhák
Végkiárusítása!

Cég megszűnése miatt jó minőségű, saját magyar készítésű bébi- és gyermekruhákat akciósan értékesítjük, amíg a készlet tart!

�Kombidresszek
�Rugdalózó
�Fiú és lány pólók
�Nadrágok
�Pizsmák
�Köntösök
Már 300 Forinttól!

Vecsésen személyesen is megtekinthető és vásárolható áruk, illetve szükség esetén postai csomagküldés!

Érdeklődni:
+36205500810 +36205500810
+3629353724 +3629353724
www.baba-gyermekruha.gportal.hu

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ingyen sms :)

http://ppk.hu/52201

Kép
Vendég

Andi, ha amúgy is van kendőd próbálj meg más kötéseket is amiben nagyobb biztonságban érzed a babót. A kendőzés is jó hatással van a csípőjére!
"A hordozás jót tesz az izmok, a csontok és a mozgás fejlődésének.
A helyes hordozási technika - a szorosra kötött hordozó és a széles terpeszben, térdhajlattól térdhajlatig alátámasztott popsi - támogatja a gerinc és a medence fejlődését, hatékonyan előzi meg és javítja a csípőficamot és a kötött csípőt. A hordozott babák együtt mozdulnak a szülő testével, kis izmaik minden mozdulatra reagálnak. Az egyensúlyváltozás folyamatos ingerei és a taktilis ingerek segítik az egyensúlyérzék és a mozgás fejlődését."

Anna, azt hiszem te írtad hogy kifelé is lehet fordítani a kenguruban.
Sok oldalon külön kihangsúlyozzák, hogy azt inkább ne.. olvasd el ha érdekel.
"Kifelé ne!
A kifelé fordított testhelyzet több okból is káros a babának: ha a hasa nem ér a szülő testéhez, akkor „lóg a levegőben”, folyamatosan hátrafeszíti a gerincét, homorításra kényszerül ahelyett, hogy a gerinc a baba fejlettségének megfelelő fiziológiás helyzetben lenne megtámasztva. A kifelé fordított baba lábai nincsenek terpeszben, hanem csípőben ki vannak nyújtva, ami a csípőízület fejlődése szempontjából káros. Ha ebben a testhelyzetben éri a babát ijedség, esetleg túl sok számára az inger, és elfárad, nem tud biztonságot keresve a hordozójához bújni. Ráadásul ez a póz a hordozó személynek is nagyon fárasztó és kényelmetlen."
de lehet Bea írta? :roll:
Vendég

Bazsu az elmúlt 10 napban 60g-ot "hízott", ha lehet ezt egyáltalán hízásnak nevezni.. tegnap kevesebbet mértem, mint tegnap előtt.. :?
Csütörtökön telik le a két hét, kíváncsi leszek addigra mit hoz össze, akkor jön megint a gyerekdoki.
Vendég

Sziasztok!

Andi, nem tudom megnyugtat e, de leírom a saját storym. Nagymamámtól örököltem a csípőficamot, neki elég erősen volt. Sajna nekem is. Másfél éves koromig volt kengyelem, Anyukám nem akart megműttetni. Mindkét gyerekem csipőficamos gyanus, de egyiknek sincs. Én nm érzem annyira borzalmasnak ezt. Mi keresztfiam kapcsán túléltünk már súlyos szívbetegséget, Bibunak is lukas a szíve és ha mondhatok ilyet ez manapság már rmekül és teljesen gyógyítható dolog, és azt gondolom inkább csípőficama legyen, mint bmilyen súlyosabb betegsége. Szóval csak annyit akartam belőle kihozni, hogy ezek manapság remekül gyógyíthatóak és utána sem marad nekik semmi hátrányuk.

Fanni, érdekes a cikk, bele se gondolnék, de van benne vmi...
Figyu, gy idő után lelassul a súly gyarapodás és végülis csak a havi dk. érdekes...Mondom ezt én, de végülis nektek idáig semmi sem volt, csak a héten, nem? Hátha csak az idő....Próbálok vmi megnyugtatót írni, remélem sikrül.

Du. mennénk játszózni (fél órára van egy), d olyan fos idő lett...marad a takarítás.

Megek etetni!
Vendég

Sziasztok!

Nem emlékszem, hogy reggel vettem-e be elevitet és így most is bevettem egyet :S :S utána olvastam, hogy túladagolható könnyen. Most ez rám nézve veszélyes? Mert én már nem vagyok terhes csak azért... hmmmmmm olyan összefüggők a napjaim így már nem emlékszem mikor vettem be :S melyik nap, hogy ez ma volt vagy nem..........na szóval ugye nem lesz baj???

Köszi Fanni a felvilágosítást a kenguruval, tuti nem hülyeség és jobb lesz betartani.

Megyek, mert kel...

Kép
Vendég

Így a nap végén is
MINDEN DRÁGA KIS TOPIKOS BABÓNAK

BOLDOG GYEREKNAPOT KÍVÁNOK!

Mára meg is lett a hinta :lol: , viszont nem sikerült túl jól a premier, bömbölt benne, remélem, csak azért, mert kajás volt nagyon! :?

Fanni, ne izgulj, majd a jövő héten többet hízik! Én is azt gondolom, hogy az összességet is nézni kell.

Anna, sztem nem gáz, ahha véletlenül eggyel több elevitet vettél be, olyan nagy baj nem lehet belőle, nyilván arra gondolnak, haa egy egész dobozzal beveszel.

Csajok, nem akarom elkiabálni, de beindult a tejcsi, ma este már csak 30 g-t evett cumisüvegből, abból, aamit napközben szopik után lefejtem és ma talán már lesz egy kis maradék is, amit fagyaszthatok :lol:

Megyek, mert hulla vagyok.

Jó éjt, puszi

Kép
ire81

Sziasztok

Na én is vagyok, csak mostanában minden nap van vmi programunk. Vagy mi megyünk valahova vagy hozzánk jönnek vendégek. :D

Mi most 25.-re kaptunk csípőszűrésre időpontot, remélem minden oké lesz. Andi Esztinek igaza van, szerintem is inkább legyen csípős minthogy vmi komolyabb baja legyen. :? :)

Reni nekünk Beba H.A. Start pro tápink van, először mikor adtuk Barninak rögtön elfogadta, ízlett neki, de szerintem olyan sz@r íze van, nem is tudom szegény hogy bírja megenni. :D
Remélem beindul a tejcsid!
Én is köszi amúgy a bókot! :oops: :lol:

Babók jobban vannak Fanni és Eszti??? :D +++ :D

Én hétfőn felhívom a dokit, kéne már 6 hetes kontrollra mennem, de nagyon nincs kedvem. Gyógyszert én is akarok íratni. Én mostanában egyre sűrűbben összebújnék Apával. :oops: :oops: Nem is értem mi van velem??? :shock:

Barninak tegnap kifakadt az oltás helye, szegénykém úgy sírt. :(

Képzeljétek mostanában azt csinálja, hogy hanyatt fekszik, és kinyomja magát úgy, mintha át akarna hasra fordulni. :shock:

Az utóbbi két napban lekopogom nagyon jól alszik este, fél 9-kor eszik,fél 10-koe elalszik. és csak reggel fél 6 - 6-kor ébred enni legközelebb. :D :D :D De nappal 3 óránként kajcsizik, végülis be kell pótolni az éjszakát. :D

Úristeeen már ennyi az idő?????? :shock:
Na elteszem magam holnapra, jóéjt Mindenkinek! :D

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Továbbra is magamban beszélgetve egész jól el vagyok :lol: Tegnap délelőtt végre kimozdult a család: elmentünk a 18. ker-be gyereknapozni :D Minden szép és jó volt, csak a férjem nem kellett volna, mert semmi türelme nem volt Laurához, aki mindenhova szeretett volna odamenni, mindent megnézni. Magamban mondtam, hogy talán jobb is lett volna, ha otthon maradunk. De azért Laura jól érezte magát, a bölcsis társaival szaladgált, ugrálóvárazott, lovagolt, állatsimogatóban voltunk. Én okos persze hagytam, hogy férjem rábeszéljen a babakocsizásra Pannával, de hát így meg nem tudtam annyira Laurával odamenni mindenhez, mintha kenguruztam volna.

Ja, erről jut eszembe, szombaton itt volt egy ismerősöm, akinek van ilyen hordozókendője. Megengedte, hogy kipróbálhassam. Hát amikor beletettem Pannát, úgy elkezdett üvölteni, mint még soha :cry: :cry: :cry: aztán kipróbáltuk a kengurut, abban meg fülig ért a szája :shock: :shock: :shock:
Az ismerősöm ezen nagyon meglepődött, de úgy látszik Pannának nem jön be a kendő. Igazság szerint én sem éreztem biztonságban benne Pannát, mindig attól féltem/ek, hogy kikötődik.

De most már megyek is, mert megint ébred a leányzó és követeli a hamit :) Aztán meg irány a doki, hogy megnézze a leleteket Panna UH-járól.
Most így visszaolvasva magamat, úgy tűnhet másoknak, mintha nagyon el lennék kenődve Panna csípője miatt. DE EZ NEM ÍGY VAN !!! Inkább most vegyék észre a dokik, mint később legyen csípőficamos, vagy pedig valamilyen más komolyabb betegsége lenne.
Üdv:

Andi

Kép

Kép
denesandi

Vagyok én is,csak tegnap egész nap nem akart aludni ez a drága gyermek és estére már egy pöttyöt tele volt a hócipőm...biztos ez volt a bosszúja,amiért nem kapott gyereknapra semmit. :lol: :lol:
Bár sanszosabb,hogy a szar idő miatt volt kibukva,estére lett is egy jó kis vihar...megint...

Újabban alig akar enni... :( 60-70 milliket eszik,akkor is,ha előtte 8 órával evett utoljára...és semmilyen csellel nem lehet rávenni,hogy többet egyen.Nem néztem,mennyi a heti gyarapodása,de szerintem még annyi sincs,mint nálatok,Fanni.3 napja áll a súlya... :? :? :(

Szilvi,ha a Bebának szar az íze,akkor,te még nem kóstoltad a többit! :lol: :lol: :lol:
Barnus meg nagyon ügyes,ha már a fordulással próbálkozik!Ha hídba nyomja magát,abból már simán lehet átfordulás,ha elegendő lendületet vesz! :lol: :lol: :lol:
Pankának esze ágában sincs ilyen projektekbe kezdeni... :roll:

Reni,tök jó,hogy több a tejed!Most kicsit mintha nálam is nőne a mennyiség. :lol:

Andi,Laura élvezte és ez a lényeg.Apja fáradt volt,vagy csak nem volt kedve az egészhez?Ez kicsit nekem is elvenné a kedvem...mármint ha a párom így reagálna...

Mennem kell,azt hiszem,ott folytatjuk,ahol tegnap abbahagytuk...

piki

Sehol senki? :( :( :(

Még jó,hogy ma írtam,hogy Panka nem túl aktív,ami a mozgásfejlődést illeti...erre pont most próbálkozott végre a tárgyak után nyúlással,illetve ebből kifolyólag annyira kepeszt hason fekve,hogy oldalra fordul,innen pedig már csak egy lépés az átfordulás! :lol: :lol: :lol:
Azért az még biztos odébb van,de úgy örülök,hogy elkezdett próbálkozni. :lol: :lol: :lol:
Egy babapszichológusnál (Vida Ági-esetleg ismerős lehet valakinek) olvastam,hogy a fejlődésbeli ugrások is okozhatnak átmenetileg étvágytalanságot/nyűgösséget a babánál,mivel ilyenkor minden energiáját az elérendő célba fekteti. :shock: :roll:
Hát nagyon jó lenne,ha csak emiatt enne ilyen kis mennyiségeket...bár ez is épp most változott,mert ma viszonylag jól evett.(nem 60-70-et,hanem 100-110-et)

Eszti,te Bibunak mikor kezdtél adni gyümölcsöt meg ilyesmiket???

piki

Vagyok :) Marcsi?

Kép
Vendég

Itt vagyok én is csak, hogy igazán őszinte legyek már kicsit unom ezt a virtuális teret :oops: :oops: :oops: Ne értsetek félre, nem rátok gondolok, csak úgy találkoznék végre emberekkel!!! Bazsu is tiszta nyűgös, nem tudom mitől, nem szokták ezek az időjárás változások megviselni.
Szerintem csak hiszti, nincs semmi komoly baja, ha vállon van és sétálgatunk vele.
Lemértem az előző kaját 80-at evett, de látszólag tele van.. van még tejem és mégis lefordul a ciciről. Na mindegy már nem izgatom magam rajta, megvárom a csütörtököt, akkor telik le a két hét..

Anna, biztos nem gond hogy kétszer vetted be, de szerintem ha legközelebb nem emlékszel, hogy bevetted e már, akkor ráérsz bevenni másnap, abból biztos nincs gond, ha egy nap kihagyod.

Reni, örülök hogy visszajön a tejcsi, nekem is már annyiszor csökkent és visszajött, már tényleg úgy gondolom, hogy jobb nem is mérni és akkor nem is tudsz róla, hogy pontosan mennyi van.
Én max ha úgy érzem hogy kevesebb van, aznap 7x szoptatok és másnapra több lesz.

Marcsi, én is már úgy várom, hogy történjen valami, átfordulás, vagy tárgyak után nyúlás.. egyenlőre a két kezét összefogja és tömködi a szájába, néha háton homorít de ezt csak mikor már nagyon unatkozik, vagy a pelenkázón ahol a lábát ki tudja támasztani..

Szilvi, köszi már jobban van! Azóta nem volt hányás és az étvágya is jobb! Bazsu is pont így alszik mint Barnus! Ma akarom megpróbálni egy órával hamarabb letenni, mert már többször elaludt az esti fürdetés/fektetés előtt.. hátha így is végigalussza az éjszakát.

Eszti, nálatok mi újság kaja ügyben?
Vendég

Na legalább laptető! :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?