Hali!
Itt vagyok, egy fokkal talán jobb a helyzet tejcsi fronton, de estére mindig elfogy
, tegnap szegénykém elfogadott 10 gramm tápit, nem ízlett neki, de sztem nagyon éhes volt. Ma már jobban elfogadja a cicit is, szopizza úgyis, ha üres, nem köpi ki, mint eddig. Nem méricskélem, hogy ne idegeskedjek.
Anna, én is úgy vettem észre,hogy a laktoherb a legjobb, én most a fitolacot iszom, mert még van itthon egy teljes dobozzal, de jobb a lactoherb. Örülök, hogy Neked jó sok tejcsi van. Én már kínomban az interneten is néztem eladó tejcsi után, mert csak estére kellene egy kis pótlás, és inkább azt adnék neki tápi helyett. Úgy tudom, úgy adják a kismamák is, ahogy beveszik, 1800Ft/l-ért, ahogy számolgattaam, max, de nagyon max kellene 3 liter egy hónapban. Nem tudom, az anyatej gyűjtőből hogy lehet venni, a védőnő szerint onnan lehet, de azt olvastam a neten, hogy a dokinak mindenképpen fel kell írni és olvastam a rendeletet is, hogy csak korazsülötteknek, spec. betegségben, allergiábanszenvedőknek írják fel. Úgyhogy marad egy "béranya", de azért még mindig él bennem a remény, hogy egyszer beindul nálam is a tejüzem, bár kétlem, az már látszott az elején, hogy túl sok nincs nekem.
Na voltam tegnap a kontrollon, semmi extra, írattam fel gyógyszert, de még nem váltom ki, majd meglátom mennyire lesz szükség rá, mostanság örülök, ha ágyba kerülök este és alváson kívül túl sok minden másra nem vágyom.
, akkor meg minek, de úgy voltam vele, hogy legyen meg a recept, ne kelljen +pénzért felíratni, meg még egy vizsgálatra menni, ha mégis mellette döntök.
Úgyy látom, ezt a kötött csípőt mindenkinek megállapítják,a gyerekdoki szerint nem kell aggódni, a kórházban még annyira picik, hogy nem is lehet megállapítani és ezért kb 10ből 9 gyerekre rámondják, nekünk még a betétes rugi viselését is javasolták, de a gyerekdoki mondta, hogy várju8nk még vele, majd folyamatosan ellenőrzi és ha úgy látja, akkor szólni fog. Én megbízom benne, egyébként is ismerős, sztem figyel ránk. Jövő héten jön ki oltani, DiPerTe I. + Prevenal, nálunk ez utóbbit mindenki automatikusan megkapja.
Ja, Anna, Eszti, hogy jött be a hinta? Nálunk is fenyeget ez a veszély, ugyanis Apa egyszer meghintáztatta a mózesben és a pihenőszékben és azóta egyre gyakrabban hisztizi ki magának. Mert akkor én is veszek egyet vagy ha Nektek esetleg nem jött be, akkor átveszem.
Fanni, úgy kátom, Te hordozó-mániás vagy, de tök arik vagytok azokon a képeken. Én is akartam egyet venni, én a Cybex I GO vagy First Go-t néztem ki, de még jó, hogy elmentem a brendonba a gyerekkel, belepróbáltam, már alig fért bele és az eladó is annyit bénázott a felszereléssel, hogy a gyerek addig kigebedt, így inkább lemondtam róla. Majd ha nagyobb lesz, akkor esetleg veszek egy rendes kengurut. Erről a hordozóról már hallottam, a Te általad ajánlott nyíregyházi babaklub honlapján láűttam, volt olyan foglalkozás, ahol ki is lehetett próbálni, de mi még egyelőre nem voltunk, hadd erősödjön ez a kis manó, meg még elég nyüzüge, hátha már 3 hónaposan jobban bírja a kiképzést.
Tényleg, Marcsi, Eszti, Fanni, hogy vagytok hasfájással? Elvileg nálaatok már nem nagyon kellene lenni.
Na megyek, mert már megint nyüzizik, ma egész nap olyan kis anyás, vagyis inkább cicis, egyfolytában csak azon lógna. Kellene szilikonból lemássolni a cicimet és felakasztani neki a kiságyba úgy, hogy be tudja kapni
Ezt szabadalmaztatom