Sziasztok!
Megkezdték az elbocsájtásokat a kórházunkban pénteken, eléggé megviselt. 200 dolgozónak mondanak fel, a mi osztályunkon 14 embert küldtek el /kb. 50 -en dolgozunk az osztályon/, így sem voltunk sokan nem tudom, hogy lehet majd ugyanannyi beteget ellátni kevesebb emberrel, akkora fejetlenség van, hogy elképesztő. Az volt a legszörnyűbb, hogy gyermekes anyukák kerültek az utcára, akik máshoz nem értenek, mi lesz most velük? Na jó befejezem, mert egyből rossz kedvem lesz
Timi!
Írtad, hogy Livike rossz alvó, Adri is az volt, viszont ahogy mentünk oviba akkor már csak az előnyét élveztem, ha korán kellett kelni első szóra kint volt az ágyból, nem volt ez miatt hiszti, veszekedés és a mai napig nem gond neki, ha kevesebbet alszik, bezzeg nekem, minden nap egy harc a korán keléssel.
Nagyon jó a vonalzó melletti kép Marciról, édes ahogy mosolyog
Edina!
Remélem jól telik a hétvégéd!!!
Megnéztük a Shreket, a lányomnak és nekem tetszett, férjnek kevésbé. Szegedre sokat járunk, van barátunk is ott, meg jó rendezvények is vannak. Az UH-on minden rendben volt, 36. héttől hetente kell majd mennem. Engem megnyugtat, ha sűrűn nézik, főleg így a vége felé. 37 héten meg kenetet vesz , hogy van-e bakteriális vagy gombás fertőzésem, ez is akkora igazságtalanság, mert mondja a doki, hogy még egy éve rutinszerűen nézték mindenkinek, most meg aki rákérdez, vagy indokoltnak tartja csak annál, mert az ÁNTSZ körlevelet küldött ki, hogy drága a vizsgálat és ellenőrzik, hogy ki mennyit küld be.
Petra!
Először is sajnálom a rossz szülésélményedet, kár, hogy császáros lett, és tényleg igaza van Szilvinek meglehetősen magas a császárosok aránya. A gyerekeid egyszerűen gyönyörűek. Imike bűbájos a hatalmas szemeivel, a lányod meg már most akkora, mint egy két hónapos bébi. Édi a pufók arcocskájával, olyan harapnivalós...
Jovika!
Én is annyi idősen szültem Adrit, mint te, egyrészt nagyon jó most, mert Adrival tényleg olyan a kapcsolatom, mintha testvérek is lennénk, mindig érzem, hogy büszke a fiatal anyukájára, másrészt a házasságom nekem is zsákutca lett, ami részben fogható a fiatal koromra is. Nem győzöm dicsérni a lányod, de tényleg nagyon szép. Tovább tanulás merre lesz?
Csilla!
De jó, hogy végül magától is megkezdődött a szülés, mesélj majd, ha lesz egy kis időd. Apás szülés volt?
Ildi!
Hát tényleg jó lenne még ha min. 2 hétig még bent maradna a kislányod, pihenj ha van egy kis időd, bár tudom könnyű azt mondani, főleg ha valaki energikus. Bár az is lehet, hogy a végén mégiscsak a férjednek lesz igaza.
Lehet, hogy már ítrad, de hol laktok most, hogy megy az átalakítás?
Gabi!
Fantasztikus ez a nagy haj, a lányomnak még kétévesen sem volt ekkora.
Szilvi!
Lilla baba is nagyon jó kislány, jó hogy így ki tudsz mozdulni a négyfal közül, egyébként könnyen bezizzene az ember.
Móni!
Nem sokára magadhoz szoríthatod a kislányod!!!!!
Nelli!
A sogórnőm a harmadikat szülte decemberben, az első kettővel alig volt teje, most viszont még eltenni is tud fagyasztóba. Hátha nálad is így lesz.
Pénteken meg volt a bizonyítványosztás, egy matek négyesen kívül a többi ötös lett, olyan büszke voltam rá. Úgy elnéztem, hogy már milyen nagy és felnőttes, nehezen szokom, hogy már nem csak én vagyok legfontosabb az életében.
Teszek fel egy képet/telefonnal készült/. Állítólag ő nem szerelmes ebbe a fiúba, csak az osztálytársai, de azért már mindenkinek végig küldözgette.