Sziasztok!
Este be akartam nézni, de olyan terhelt volt ez az oldal, hogy nem lehetett egyszerűen letölteni, és aztán jött a sorozatom, és feladtam.
Ma de. kaja nagybevásárlás volt, bár vettem egy hálóinget is magamnak a kórházba, ami mélyen kigombolható elől (szoptatás).
Bori: azért annyira törékeny ne kegyen az a kiscsaj
A magne B6 ügyben meg ez a legegyszerűbb megoldás. Te amúgy miért eszed? Görcsöltél?
Én Maternát sosem szedtem. Az elevittől meg nem lett óriásbabym. Én most is azt szedem.
Linó: szerintem lehet víz is, de ne foglalkozz vele. A vérnyomásod jó? Ne egyél sós kajákat, és próbáld felpolcolni a lábaidat, ha teheted. És figyeld, mi történik!
Bellana: és nem kell melegíteni a fülét? Az nem segít? Infra lámpa, vagy van direkt erre a célra sapka, betétes füllel!
Én csak ránk gondoltam. Aztán ha jobb idő lesz, akkor majd lehet valahol szabadtéren bővített is, ha akarjátok.
Nanda: mi a Zsófinak az RS-ben vettük meg, de ezt a nagy babaáruházak is tartják. Ezek vannak:
Dani ágy: kb 30 Eft matraccal:
Zsófi ágy: kb. 47 EFt matraccal: (nekünk ez van)
Máté ágy: kb 33 Eft matraccal:
És Dorka ágy: kb 42 Eft matraccal:
Az ágyneműtartó plusszban 16 EFt.
Ez fenyőből van.
Amúgy van az IKEÁnak is egy állítható rácsos megoldása.
Kakukkfű: jó pocakosodást neked is! Bár a képen csak a pocakod nem lett megörökítve.
Csicsóka: az a magnézium tabletta olyan gyorsan azért nem hat! De tényleg jobb lesz szerintem hosszú távon, mint a Nospa.
Timi: nem lehet, hogy nem is wincsi, hanem memória gond van?
A pisilési dolog azért van, mert a baba nyomja a hólyagodat. Természetes. Az én babám még bele is rúg, és hiába van félig, majdnem bepisilek.
Ami a pirulást illeti: még pár hónap, és a cipődet, harisnyádat is ő húzza majd fel, sőt! Ő fog körmöt vágni
Ez a terhességgel jár!
Amúgy nagyon kíváncsi a pasas!
Timi: csak GYES-t kap végig! Meg az Anyasági támogatást egyszer a szülés után. Meg persze a családi pótlékot, és az adókedvezményt (a férje ebben az esetben)!. Összegeket lsd:
http://www.magyarorszag.hu/hirek/kozelet/koltsegvetes20031003.html Szöszi: anno nekem is 2X vettek AFP-t a lányommal. A második jó lett. Nincs szerintem sem jelentősége ennek a vizsgálatnak.
Soraya: eddig nagyon bíztató. Így tovább!
Én most egy tegnap esti Zsófi képpel leplek meg benneteket:
Zsuzsa