Új privát üzeneted érkezett!

Beja!
Meglestem Balintot Kép. Nagyon edes a kis huncut mosolyaval!

Dzsili!
Megneztem a profilodban a montazst Napsugarrol Kép Nagyon jo! Igaz ilyen szep kisasszonyrol nem is lehetne masikat csinalniKépKép
Gratula a 3/4 eves evfordulohoz! KépES gyogyulast!
Gratula Marknak! Kép

Nyuszimano!
Gratula Doncinak! Nagyon ugyes!

Marti!
Ti is gyogyuljatok meg! Remeljuk segitenek a gyogy KépKépKép puszik!

Cory!
Gratula Balunak az egyedul felallashoz es a puszi dobalashoz KépKép

Es minden babanak boldog hofordulot!

Mostansag tobbnyire olvasok. Madike nagyon lefoglal. Ha ebren van es ugye egyre tobbet van ebren, akkor igenyli,hogy csak vele foglalkozzak. Igy inkabb kimarad a net, de most az egyutt toltott ido a legfontosabb.
Fogacskank meg mindig ketto van es rajott milyen jol tud harapni veleKép Mar egyre tobb mindet csinal. Az ABC-s szonyeget par perc alatt teljesen szetszedi, es allva-fogaszkodva tancolgat es nagyokat mosolyog kozben.
Egyetlen gond, hogy mostanaban a nappali alvas azaz az elaltatas elegge razos. Este furdetes vacsi utan bofi es alszik rogton, de bezzeg napkozben....Mar probalkoztunk azzal, hogy letesszuk a kisagyba es elkoszonk tole es otthagyjuk, de amig vissza nem megyunk ordit, majd megsimizzuk es megnyugtatjuk es lemegyunk megint. Nalunk ez nem jott be, nagyon ordit, sot mar annyira felhergeli magat ha akar 3-5 percig otthagyjuk, hogy majdnem hany. (bocsi) Nekem nincs szivem igy otthagyni sirni. Ha a kezemben ringatom ugy elalszik elobb vagy utobb. Van amikor csak fel ora alatt alszik el. De majd leszakad a kezem. Es csak nappal csinalja ezt. Bezzeg a kocsiban egy szo nelkul elalszik, de nem korozhetek vele egesz nap. Este meg minden szo nelkul mosolyogva elalszik es fel sem kell reggelig. Most azon "dolgozuk" hogy a nappali alvasokkal sem legyen gond.

Madiket megmertuk a hetvegen, 72 cm es 9900 gr.

Puszi,
Andysj es Madison (7 ho)
andysj

Sziasztok!

Ágci, Dzsili: köszönöm a bíztató szavakat cici-ügyben, sajna még nem javul a helyzet. Illetve hol jobb - hol rosszabb.

Heni: jobbulást a cicidnek! Te nagyon nagy hõs vagy, nem tudom, én végigcsinálnám-e ugyanezt.

Lányok, a babáitok hogy állnak a hisztivel? Nálunk itthon ezügyben dráma van. Ha ki merem tenni a lábam abból a helyiségbõl, ahol Romola tartózkodik, óriási üvöltésbe kezd. Az egész nálunk azért kínos nagyon, mert a párom itthon dolgozik, így nem nagyon tehetem meg, hogy ráhagyom a hisztit.

Andysj! Sajnos én sem vagyok valami nagy altatás-szakértõ, de van egy-két dolog, amitõl a babák könnyebben elalszanak. Ezek ugye a teli pocak, illetve a nagy-nagy séta a friss levegõn. Tudom, hogy eleinte idõigényes, de próbáld meg azt, hogy mielõtt Madike álmos lenne, elõtte 1 órával menjetek el sétálni, és ha hazaértek, gyorsan etesd meg. Hátha így könnyebben elalszik. Aztán ha beáll a szervezete arra, hogy adott idõben elalszik, már könnyebb lesz. (Én eleinte addig sétáltam Romolával naponta kétszer, amíg aludt. Aztán már magától álmos lett adott idõben.) Fogalmam sincs, nálatok most milyen idõ van, de a kinti hûvös levegõ hamar elnyomja õket.

A betegeskedõknek jobbulást kívánok!

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

Csak kevés idõm van, mert oviszünet miatt Zsófi is itthon van, Luca is nagyon nyûgös a foga miatt (náthás is lett egy kicsit), és engem is elkapott valami vírus. Kép A tali után még hazajöttem, semmi bajom nem volt, éjjel már nem tudtam aludni, fájt mindenem. Tegnap egész nap 38 és 38.5 között mozgott a lázam, olyan vagyok, mint egy lábon járó hulla. KépNincs semmi erõm, a lányok mellett sajnos pihenni elég nehéz. Remélem, gyorsan kilábalok belõle.

Heni! Sajnos a csütörtök a fenti okok miatt egy héttel eltolódik. Kép A cicidnek jobbulást, remélem, gyorsan meggyógyul. Nekem is volt egyszer ilyen, Zsófi elaludt a cicimen, valamitõl megijedt, ráharapott, jó nagy seb lett rajta. Én szellõztettem, próbáltam fejni, de elég hamar rá tudtam újból tenni Zsófit.
A harapás szerintem sem azért van, mert abba akarja hagyni a szopit, Luca is csinálta egy ideig, de attól még vígan szopizik tovább. Sõt! Kép
Barni üvegét ott hagytátok a talin, elhoztam, legközelebb megkapod. A ZH remélem jól sikerült, gondoltam rád!

Cory! Gratula Balunak a felálláshoz meg a puszidobáshoz!

Dzsili! Nagyon ügyi mesemondó fiad van!

Laura! Hisztirõl én inkább nem is mondok semmit, még nagyon elkeserítenélek... Ez azért nálatok más, mint 2-3 éves korban...
A talin pont azt néztük, hogy minden baba sírni kezdett, ha anyukája ki merészelt menni a szobából.

Márti! Remélem, te már jobban vagy! Kép És Ármin? Most nagyon eggyüttérzek veled.Kép Délután készülök dokihoz, kíváncsi vagyok rá. (Új orvos, le akarjuk cserélni a régi háziorvosunkat, nem igazán vagyunk vele megelégedve.)

Megyek, próbálok egy kicsit pihenni, éppen elaludt mindkét gyerkõc. Ritka pillanatok egyike, ki kell használni.
Puszi
Andi

Andi
andi3

persze együttérzek Kép
Csak kicsit vagyok fáradt...

Andi
andi3

Sziasztok!

Andi: jobbulást!!!!!!!!!

Henke: Kép Neked is jobbulást!

Ma voltunk védõnõnél. Legalább ennyit kimozdultunk ebben a gusztustalan idõben is. Megnyugodtam, Balu hízott is (bár azért 6 hét alatt 600g szerintem kicsit sok ennyi idõsen), nõtt is, talán nem marad törpe Kép Most 10,2kg és 77cm.

Hulla fáradt vagyok. Balu újabban fél 7-kor kel a korábbi 8-1/2 9 helyett. De ugyanakkor fekszik le. Én ezt nem bírom!!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mi is voltunk méricskélésen. Hanga 74 cm és 7,74 kg. Maradt a heti kb. 7 deka hízása. Kép

Cory,
mélyen együttérzek veled. Hanga is 1/2 7 kösül szokott kelni, este olyan 8-fél 9 körül fekszik. (Bár ma hajnal 5-kor felkelt, hogy szomjas/éhes, aztán amikor befejezte, visszaraktam a kiságyba, kicsit méltatlankodott még, aztán fél 8-ig aludtunk.) Ja, és napközben csak egyszer alszik.

Üdv
Szila

Ui: Nem tudjátok, hogy a kiskecskés Kecskeméti bébikajából hol lehet a legnagyobb választékot kapni?
szila

kösül=körül

Szila
szila

Sziasztok!
Jaj-jaj! Pár dologgal elmaradtam!
1. Zsu! Gratula a diplomához!
2. Nézegettem profilokat, hemzsegnek a gyönyörû gyerkõcök a topikban!
3. Ezt már roppantul unom írniKép! Gyógyuljatok gyorsan betegek! KépKépKép Tessék megint egészségesnek lenni!

Norci, Cory! Holnap Rékástul Lucástul elcsellengenénk a DM felé, feltéve, hogy nem lesz a mainál rútabb idõ! Esetleg összetalálkozhatnánk valahol!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Az elõbbi írásom Lucának nem tetszett, megnyomta a reset gombot.Kép

Voltam az új dokinéninél, elsõ látásra szimpatikusnak tûnt. (Még azt is jól tûrte, hogy a lányok szétszedték a fél rendelõt.) A torkom iszonyat ronda, és a tüdõmben is hallott valamilyen zörejeket. Rengeteg tea, sok pihenés, fekvés, alvás (köszi, két lány mellett...), mert könnyen szövõdményes lehet.
Sokáig keresgélt, végül Semmicillint írt fel.

MENTA!!!!! SEGÍTSÉG!!!! A leírásában benne van, hogy a szedése alatt a babát el kell választani, szoptatás alatt nem szedhetõ. Felhívtam, azt mondta, hogy õ direkt rákeresett, ezt írta ki a gép.
Én nem merem beszedni, de valamit kell csinálnom, mert nagyon sz*rul vagyok. Ma is egész nap volt lázam, és alig állok a lábamon.

Cory! Elhiszem, hogy fáradt vagy, Luca a normál állapotában alszik ennyit. Mostanában ráadásul éjszaka is elég nyûgös (és én is), így elég reménytelen, hogy ki tudom magam pihenni. Menjünk szabadságra!!

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Borcsa: nekünk ok. Mi itthon vagyunk Kép Ha nagyon gáz idõ van, feljöhettek hozzánk Kép

Andi: gyógyulj meg!!!!! A szabadság tetszik. El is utazunk? Kép Én Augmentin Duo-t kaptam a szoptatás alatt.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Dzsili!
Nagyon jó az összeállítás Napsiról, nem is tudnám eldönteni melyik képen a legszebb!
Gratulálok a nagy fiadhoz is, tényleg fantasztikus ez az eredmény!

Edit!
Mielõbbi gyógyulást kívánok Rikinek és nagyon boldog féléves „születésnapot”!J

Beja!
Nagyon jó a kép Bálintról, remélem most már egy talin is összefutunk!

Nyuszimanó!
Gratula Donci méreteihez és nem kis teljesítményéhez, nagyon aranyos lehet!

Henke!
Borzasztóan hangzik, amit írtál! Remélem, azóta már javult a helyzet! Ilyenkor örülök, hogy nekünk még nincsen fogunk.

Cory!
Gratula Balunak az új produkciókhoz!

Zsuzsi!
Gratula a diplomádhoz!

Szilvi és Petike
bszilvi

Andi!
Nyugodtan szedd be. Arra kell figyelni, hogy ne jöjjenek ki kiütések Lucán és, hogy lehetõleg ne menjen a hasa tõle.
Gyógyuljál meg gyorsan! Kép
Menta
menta

Sziasztok!

Már nem olyan vészes a helyzet! Most azzal a cicivel kezdtem a szopit, egy bizonyos szögben nem fájt, és szerencsére olyan fáradt volt Barni, hogy 5 perc alatt elaludt rajta.
Andi! Sajnálom!!! Jobbulást! Biztos a kimerültség miatt betegedtél meg könnyebben! Remélem, már a taliig is meggyógyultok, hogy egy kislány is hozzám bújhasson (mármint LucaKép.
Ma minden összeesküdött ellenem: Barnika nem akart elengedni, kijött utánam a Brúnó, vissza kellett hoznom, rossz trolira szálltam, így aztán jól elkéstem, de a dogát
azért megírtam. Meglesz...
Cory, nem marad törpe! Majd megkérem Balut, tanítsa meg Barnit ilyeneket csinálni. Õ cserébe megtanítja a csip-csip csókát, jó?
Muszáj mennem, nem látok ki a fejembõl.
Puszi mindenkinek,
Henke (egyre jobb a vezetés, már 300 métert mentem az Asconával egyedül, bár volt közben pár fekvõ rendõr, balkanyar, ilyesmi.)
Ja, Norci, múltkor szerencsére nem arra mentünk, az a kanyar tényleg gáz...

Jóéjt!
gesztenye

Sziasztok!

Lanyok!Irjatok nekem valami megnyugtatot!Tele vagyok aggodassal!Elmondom mirôl van szo.
Riki szombat-vasarnap lazas volt,de nem volt magas,épphogy elérte a 38-at.Hétfôn egész nap hôemelkedése volt,ezért adtam még neki éjszakara egy kupot.Keddre kipöttyösödött a hasa,mellkasa és egy picit a hata.A dokinéni telefonban azt mondta,hogy biztos a mult hétfôi oltastol van.Ma mar az arca is pöttyös volt,vagyis az arca körül,mint egy keret.Most fürdésnél lattam,hogy mar kezd a keze és a laba is.
A tünetek tisztara,mint a haromnapos laznal,de sok minden ellene szol.Pl:Nem tul magas laz,ami csak két napig tartott.
Egyébként nem viszket neki.Tegnap este adtam neki elôször a felirt antibiotikumot(a torkara kapta),szoval attol sem lehet.
A kuptol van egy kis hasmenése.
Szoval szerintetek mi lehet ez?Tényleg lehet még az oltastol több,mint egy hét utan?
Az éjjel nem sokat aludtam,mert Rikinek be volt dugulva az orra és elég nyügi volt.

Köszönjük a gyogyulasos és honapfordulos kivansagokat!

Henke!
Remélem hamar meggyogyul a cicid és zavartalanul folytathatjatok a szopizast!

Pont ma gondolkodtam el,hogy milyen jo érzés,amikor szopizasnal Riki olyan közel van és olyan sokaig ölelhetem a kis testét.Ennél meghittebb pillanatok nem igen léteznek.
Sajnalni fogom,ha vége lesz,de addig nagyon kiélvezem minden percet,amit igy tölthetünk.

BSzilvi!
Nektek is boldog hofordulot!Bar csak holnap utan lesz(ugye?),de legalab én voltam az elsô!!!

Ma ölemben volt Riki,amikor éppen banant majszoltam és odaraktam a szajahoz,hatha izlik neki.S lam,elkedte nyalogatni.Eddig mindig fintorgott,akarmit probaltam adni neki.Most nem.Gyorsan csinaltam neki pépet és ugy ette!
Amiota beteg szopizni sem akart nagyon,nem hogy mast enni.

Andi!
Gyogyulast kivanok és sok-sok lehetôséget a pihenésre,ami tényleg elég nehéz lehet.

Edit
edith16

köszi Menta, akkor beszedem. Remélem javulok is tõle, mert ez most nagyon rossz. Kép
A jókívánságokat mindenkinek köszi.
Próbálok kicsit aludni végre.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok

Eddig még nem szóltam hozzá a topichoz, bár gyakran olvaslak benneteket. Nekem is van egy 10 hónapos törpém, Ádám. Már négykézlábazik, stabilan ül, mindenhol feláll és kapaszkodva lépeget. Teljesen eljátszik magába, nem igényli az együttjátszást. Bár ez az önálló játék is abból áll, hogy mindent felvesz, megkóstol és eldob. A videótól pl.nem tud elszakadni, folyton ott áll és nyomkodja. A kérdésem az lenne, hogy ti miket szoktatok játszani a csemetékkel? Hogyan tudnám rávenni az együttjátszásra még ha csak rövid idõre is?

Elõre is köszi
Ádimami
névtelen

Edit!

Gratula, mert ti is most lettetek fel evesek!!!
Emesen mult heten penteken este jottek ki pottyok (nem piros, inkabb olyan grizes szeru), egyre tobb lett, de a kezen, laban, es arcan nem, vagy csak elvetve. Mivel laza nem volt, es egyebkent semmi kulonoset nem vettem eszre, en azt hittem, hogy a sutotoktol (mert pont akkor ettunk eloszor). Kedden mentunk orvoshoz, ranezett es azt mondta, hogy virusfertozes. Elkaphatta az usziban, tolunk, barhol, el fog mulni. Semmit nem irt fel. Ugyhogy varjuk, hogy elmuljon. Lehet, hogy semmi koze a tieteknek ehhez, csak leirtam. Egyebknet ma ejjel mi sem nagyon aludtunk, orrdugulas miatt...
Jobbulast, es kitartast!

Kati es Emese
katkamano

Sziasztok!

3 egész napig nem volt netünk Kép Még szombaton összeomlott a gépünk, töröltünk, rendeztünk egy csomó mindent, aztán meg nem jött be az internet. Nem volt jó a jelszó, szóval totálkárosak voltunk. Tegnap végre férj megcsinálta, axeleroval közösen. Kép
Most csak olvasok, de gyógyulást minden betegnek.
Dzsili:
Márknak gratulálok a mesemondóhoz !!! Kép

bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Andi!

Én is nagyon együttérzek veled és nagyon gyors gyógyulást kívánok neked! KépKépKépKépKép A normális új körzetidért roppant módon irígyellek, mert az enyém katasztrófa (eddig is tudtam, de most megint kiakasztott - hétfõn ugyanis végsõ kétségbeesésembe elmentem hozzá) Kép Sajnos nem tudom, mit tegyél a gyors gyógyulás érdekében, ezügyben ugyanis nem rendelkezem pozitív tapasztalatokkal KépKépKép - de hátha neked segít, ami nekem nem segített: sok mézes tea, méz fekete retken átcsorgatva, homeobogyók (csak én nagyon nehezen tudom diagnosztizálni magam), bronchicum nevû köptetõ, sok c vitamin, gyümik, - és persze kéne sok alvás, pihenés, de ez egy gyerek mellett sem megvalósítható.

Márti+Ármin
márti

Sziasztok!

Márti! Köszi! Kép Eddig nem javultam, sõt reggelre a hangom is elment.Kép A lányok reggel hatkor keltek, így én sem aludtam éjjel túl sokat. A dokinéni reggel felhívott, hogy még egyszer megnézte, és tényleg szedhetõ az ab. Õ sem ab hívõ, de szerinte most kell, mert nagyon ronda dolgot szedtem össze, és másképp nehezen javulna, és szövõdményei is lehetnek.
A homeobogyókra én is gondoltam, de nem vagyok túl járatos a témában. Már régóta tervezem, hogy elmegyünk egy homeo-s dokihoz.
A többi tippedet is mind kipróbáltam már, a Bioparox sem hatott, ezért mentem dokihoz. A sok pihenés elég megvalósíthatatlan, de azért próbálkozom...
Úgy sajnálom, hogy te még mindig beteg vagy.Kép Gyere el az én dokinénimhez, elég kevés a betege. (Igaz, neked elég messze van...)

Ádimami! Üdv az osztályban! Kép Együttjátszásra pár tipp: meseköny nézegetés, mondókázás, énekelgetés, toronyépítés, kockából, ki-bepakolósdi bármit bármibe Kép, stb...
Annak örülj, hogy jól eljátszik egyedül is, sokan vannak itt, akik ezt szeretnék elérni legalább naponta fél órára.Kép

Cory! Igen, utazzunk is el! Kép

Henke! Én úgy tervezem, hogy hétfõig meggyógyulok (még ha most nem is úgy néz ki).

Most megyek, hívnak a lányok.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Edit! Mi ellen kapott oltásokat eddig Riki?
Menta
menta

sziasztok!

gyógyuljunk már meg!!!!!!!!!!!!!! Elegem van ebbõl a breteg korszakból, így nem lehet se közösségbe járni, se sétálni, se levegõt kapni Kép Kép

Márti és többi betegeskedõ mamóca: Infralámpát próbáltad? és Béres cseppet? Én elkezdtem szedni anyósom tanácsára a Béres cseppet, jobban is vagyok és ami még jó, Dorka elkezdett enni jobban (nem kell nagy adagra gondolni, de nagyobb élvezettel eszik). Mondta az anyósom, hogy nemcsak nekem lesz jó a Béres csepp, hanem Dorkának is meghozhatja az étvágyát, így is lett Kép Homoesbogyók közül én coryzalia-t szedtem, de nem tartottam be, hogy óránként szedjem, így nem hatott mindig egyformán.

Dorkának Pulmex baby-vel kenem be este a kis mellkasát, ez megkönnyíti a légzését, nagyon szereti. Ajánlom. Ilyen létezik felnõtteknek is.

Mi megvagyunk, a fûtés még mindig rossz, hol mûködik, hol nem, tökéletes a náthához. Ma már tudtunk teletubbiest nézni, meggyógyult a parabolaantenna is (nem mintha nagy tévébuzik lennénk, de sokkal kellemesebbek a külföldi adók, ettõl a sok mocsoktól én már rosszul vagyok).

Milyen volt a börze, senki sem írt róla????

Képzeljétek tök hülye vagyok, hiányzik a tanulás Kép Így most tök jó kedvvel kezdek neki a szakmai nyelvtanulásnak. Ki érti ezt?

mindenkinek gratulálok a hónapfordulókhoz! Romolának külön a 11. -hez!
Laura mit vesztek Rominak a szülinapjára? Mi nagyon nem tudjuk, hogy mit vegyünk...

na sziasztok, szuggerálom a netet, hogy mindenki kapjon egy kis immunerõsítést! Kép Kép

üdv: zsuzsi és 11 hónapos vénlány, azaz Dorottya
zsu26

Sziasztok!

Borcsa, he még nem késö, elvileg nekünk jó ma.

Vili ma 5 hónapos. Hihetetlen!

Reggeli ébredés, Vilit nem tudom átállítani, így már este 1/4 8-kor alszik és reggel 6-kor ébred, ja és hajnalban kb. két óránként, szóval most én is hulla vagyok.
Megjött rendesen, de nem görcsölök szerencsére, de hiányzott a fenének, az idö is nyomasztó, én is teljesen nyoott vagyok. ÉS Vili nappal nem akra aludni, ma már fél órát aludt.

Zsuzsi!
Addig jó míg hiányzik a tanulás, használd ki. Én i így voltam vele, csak épp nem használtam ki és most meg olyan nehéz újra rászánni magam.

Heni!
Te tényleg egy hös vagy. Ha egyedül jársz majd, azt a kanyart kerüld el. Az Ascona a te kocsid, vagy az oktatóé? Ha a tied, akkor írigy vagyok én is szeretnék saját kocsit.

Andi!
Gyógyulj meg! Kép Kép Kép

Cory!

Gratula Balunak az egyedüli felálláshoz.

Norci
norci

Sziasztok!

Henke! Örülök, hogy jobban vagy. Csak így tovább! És gratula a vezetésben aratott sikerekhez is!

Edit! Én sajnos nem tudok mit mondani Riki lázával kapcsolatban. Miért nem vitted vissza a dokinénihez?

Ádimami, üdv közöttünk! Kép Ez az együttjátszás nekem is gond, és sem tudom, mit lehet játszani egy 11 hónapossal. Én csak idõnként mellé ülök, ha játszik, vagy együtt pakolunk be és ki abból a cipõsdobozból, ami tele van gyermekjátékká avanzsált kacatokkal.

Márti, Andi: jobbulást kívánok nektek! Hátha ez segít: Kép Kép Kép .

Zsuzsi! Gratula Dorkának is! Anyukámtól Romola kap egy téli, nagyon pihe-puha, meleg kabát+nadrág+sapka+sál összeállítást, a kõbányai piacon vettük, 3.000,- Ft-ért. (Már hordjuk természetesen.) Én játékot szeretnék venni neki.

Lányok, ti hol vesztek játékot a babáknak? Csak azért kérdezem, mert én néztem szupermarketekben, de szerintem rettentõen drágák. Valamelyikben láttam pl. egy olyan játékot mûanyagból, hogy van egy nagyobb korong, abból középen kiáll egy rúd, amelyre egyre kisebb karikákat lehet felrakni. Mindezt kb. 2000,- Ft-ért. Hát, ez nekem drága.

Rohannom kell, sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!
Laura,
máshol még drágább.Kép Most már megbeszéltük a párommal+ a nagyszülõkkel, hogy építókockát meg könyvet veszünk, azzal legalább késõbb is tud(unk) játszani.Kép

A betegeknek jobbulást kívánok!
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Laura: én ilyen mûanyag karikás játékot 900-ért vettem a Budai Skálában.

Nálunk is kitört a takonykór. Semmi egyéb baja nincs Balunak, csak folyik az orra. Meg nekem is Kép Nincs valami ötletetek, valami gyerekvitaminra?

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Olvasgatok, de írni nincs erõm vagy idõm. MOst az éjszakákra nem panaszkodok, egy-kétszer ébred, de alszik. Általában 8 körül éberd másodjára és akkor még egy órácskát játszik az ágyban ha nem megyek be hozzá.
Mindenkinek jobbulást kívánok.
Andi ahhoz képest, hogy hétfõn nem volt semmi bajod, jól lebetegedtél.Kép

Laura! A játékok mindenhol drágák, úgyhogy a sok drága között kell megtalálni a kevésbé drágát.

Cory! sok gyümölcs, jó citromos tea, friss narancslé vagy akár c-vitamint összetörve. Nekem ennyit tanácsolt a védõnéni.

Na most pörgök még kettõt, mert jön az anyukám mindjárt, mert éppen Pesten jár, Hanna meg szundizik egyetKép

pussz midnenkinek
tikk

Cory,
Cebion csepp. Ez C-vitamin. Én most 6-8 cseppet adok Cuminka, ha beteg a gyerkõc meg lehet duplázni. De felnõttek is szedhetik. Gyógyszertárban recept nélkül kapható. Nekem is Szila ajánlotta. Mivel nagyon savanyú gyümölcsre szoktam cseppenteni.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Cory, én is a Cebion cseppet akartam írni.Kép Luca megeszi kanálból. Most is ezt adok neki. Õ már jól van, nem is folyik az orra. Az éjszakát majd meglátjuk, foga sehol...
Ismerõseim adtak Béres cseppet is a gyerkõcnek, állítólag nem nagyon volt beteg a téli idõszakban. Vannak jó aloe-verás készítmények is, erõsítik az immunrendszert. Zsófi kapott ilyet télen, komolyabb betegséget nem szedett össze még közösségben sem, csak pár enyhe náthát. (Csak gyõzze a pénztárcád.Kép)

Tikk! Igen, a talin még csak fáradt voltam. Éjjel tört ki rajtam a dögvész. Már újra van hangom, és talán nem vagyok olyan rosszul. Aludni nem sikerült, a lányok nem feküdtek le egyszerre. A pihenés = ülve játszunk, vagy mesét olvasunk. Közben ugrani, ha Luca éppen felmászik valamire (kb percenkéntKép) Holnap itthon lesz az apjuk is, talán könnyebb lesz egy kicsit.

Laura! Igen, a jó játékok bizony elég drágák, viszont több gyereket kiszolgálnak. Kép Érdemes olyan darabokat beszerezni, amit nem csak pár hónapig tud használni, többféleképpen lehet vele játszani, variálható, bõvíthetõ.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok Lányok!

Hát, akkor a játékokról ennyit...

Tulajdonképpen még szerettem volna írni valamit, de rohanni kellett egészséges rendelésre. Romola 11 hónaposan 69 cm és 6,94 kg. Szóval lányok, kéretik nem panaszkodni, hogy nem híznak és keveset esznek a babák. Kép Szerintem Romi a legkisebb közöttük. Kép
Ja, és Romola lepisilt, amikor pelus nélkül tarottam a karomban. Kép Kép : )

Na, de amirõl írni szerettem volna...
Szóval, egy ideje nem éreztem túl jól magam. Gyakran émelyeg a gyomrom, bizonyos ételektõl megundorodom, bizonyos szagoktól is... És mivel a nyár elején gondom volt a gyomrommal és az epémmel, hát nagy bölcsen úgy gondoltam, vissza kéne menni a dokinénihez. Mégis, mielõtt elmegyek - gondoltam magamban - nem ártana tesztelni, hiszen állati kínos lenne odaállítani a körzetihez egy esetleges terhesség tüneteivel...
Szóval: teszteltem és pozitív!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Romolának kistestvére lesz! Kép Kép Kép Kép Kép
Terveim szerint kedden megyek a dokimhoz, azért megnyugtató lenne, ha õ még megerõsítené.
Most olyan furcsán érzem magam...
MIndig is aránylag kis korkülönbséggel szerettem volna gyermekeket, de ennyire... Most, hogy realizálódott a kistestvér, mégis némi aggodalommal tölt el, milyen lesz egyszerre egy pici és egy kicsi...

Na, jó körülményes voltam, úgyhogy mára el is köszönök.

Sziasztok: Pocakos Laura Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
p_laura

Laura! Nagy gratula a pocaklakóhoz!!!KépKépKép
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Laura: gratuálok!!

Mindenki: köszi a tippet! Cebion beszerezve, Balu megette a kanálból Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Laura,
gratula!KépKépKépKépKépKépKépKépKép!

Cory,
én is a Cebiont akartam mondaniKép Én a Maltoferrel együtt adom este a jánynak.

Ágci,
elfelejtettem feladni a könyvet. Pedig be van borítékolva, meg van címezve, csak elfelejtettem magammal vinni. De szombaton feladom.

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Laura!
Gratulalok a kistestvérhez!
Rikit azért nem vittem vissza a dokihoz,mert tegnap épp nem rendelt.Egyébként meg nagyon messze van innen és ha nem sürgôs,akkor csak telefonon szoktam vele konzultalni.
Azért kérdeztelek meg titeket,mert éjel lévén nem tudtam felhivni a dokinénit.Gondoltam,hatha tudtok valami hasonlorol beszamolni és esetleg ezzel segiteni.

Menta!
Az oltasokat megkapta,amit eddig meg kellett kapnia.Otthon pluszban kapott még agyhartya gyull. ellen is.
Szerinted nem lehet a haromnapos laz?Azutan meddig pöttyösek a babak?
Köszönöm a valaszodat elôre is.

Cory!
Jobbulast kivanok nektek!

Norci!
Gratulalok Vilinek a honapfordulohoz!

Edit
edith16

Laura!
Még annyit akartam irni,hogy a dokinéni sajnos altalanos orvos,de legalabb beszél magyarul.Neki fel se merült a haromnapos laz.Nekem Riki az elsô babam,igy én sem ismerem.

Edit
edith16

sziasztok Kép

agci csabitott ide at, eddig az 'elso honapok' -ba irogattam, de felhomalyositott, hogy oregecskek vagyunk mi mar ott ekkora gyerkocokkel Kép

eszter a nevem, van egy nemsokara 8 honapos kicsi legenykem, adam. ha rauttok a nevemre, ott a kepe.

elsore nem tudom, mit irjak meg Kép

udv. mindannyiotoknak
eszter
adamama

Szia Eszter!

Udv itt! Nagyon helyes legenyked van amKép, mi a neve? Merre laktok?

Udv
Szila
szila

Sziasztok!

Napok óta még olvasni sem volt idõm .. a tématervem még most sem készült el, ráadásul Manó rettenetes náthás... de azért jókedvû, ha ébren van .. csak az éjszakai szopi rettenetesen körülményes, mert nem kap közben levegõt... Láza nincs, füle nem érzékeny, csak folyik az orra... Doki néni adott pár tanácsot, szerinte 2-3 nap alatt túl leszünk rajta (akkor még lesz egy napom megcsinálni a dogát Kép)... Az orrszívás másoknál is olyan rettenetes? Csenge külön-külön eljátszogat a porszívóval is, meg az orrszívóval is, de ha azt látja, hogy összerakjuk, már menekül (ez amúgy tök édi ...) Apósom szerint azért játszik az orrszívóval, mert tudja, hogy amíg nála van, addig sem tudjuk vele "kínozni" ... Kép ... na és persze 2 emberes munka... párom roppantul örült, hogy éjjel 3x is leszippantottuk a trutyit

Elvileg mi is Cebion cseppeket használnánk, de Csengének esze ágában sincs bevenni... úgyhogy én szedem a C vitamin 1000-est, aztán õ meg szopizik...

Közben olvasgattam visszafelé .... látom, nem vagyunk egyedül... Minden betegnek gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Laura
Pocaklakóhoz gratula!!!! KépKépKépKép

Andi
Remélem sikerül kicsit pihenned, hogy hamarabb gyógyulhass!

Cory
Csenge Balunak külön náthás gyógycupppokat küld!

Gondolkodtam, hogy mikor fázhatott meg ... lehet, hogy ez a hülye szeles idõjárás volt a bûnös? Kedden elvoltunk egy ismerõsnél a Kálvin téren ... hazafelé Csenge végig üvöltött - szó szerint (gyalog voltunk, kézben vittem ... nem volt semmi, mert teljesen befeszített)... ááá, és ciki sem volt ...Kép

Eszter
Üdv itt!

... na megyek, mert megint nagyon szörcsög szegény manó Kép
jóéjt
Rebi és szörCsenge

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

sziasztok!

Jaj pedig én nagyon szuggeráltam a neten keresztül, hogy minden baba és mama gyógyuljon meg gyorsan, úgy látszik szükség lesz a varázspálcámra Kép!

Laura: sok szeretettel gratulálok, aztán pihenj, amennyit bírsz Romi mellett (nem baj, hogy Romolát Rominak becézem?). Férjed mit szólt a nagy hírnek? Akkor mikor is születik meg? Jaj de izgi!!!!!Kép Kép

Eszter:
légy üdvözölve itt! olvasgasd a profiljainkat, így talán gyorsabban megismersz minket.

Nem kéne frissíteni a táblázatot?

Márti: gondolom tanulmányozol, hajrá, kitartás, gyorsan kész leszel vele!!!!

Van fûtésünk, remélem ez így is marad.

pápá:
Dorka baba és Zsuzsi anya
zsu26

Sziasztok!

Vilike tegnap 7-kor elaludt, altatni sem kellet Kép , de ma megreggel fél 6-kor kelt Kép , nem sikerült átállítani, nem tudjuk hol a gomb rajta Kép , sebaj majd kap egyórát Kép

Edit köszi a gatulát!

Mindenkinek gyógyulást!

Laura!
Gratulálok! Kép Kép Kép

A cebion cseppeket nekünk a gyerekorvos ajánlotta, mikor Vili meg volt fázva, egy darabig kiskanál forralt hütött (nincs hosszú ü és ö) vízbe
adtam aztán meguntam így belecsepegtettem a köhögés elleni szirupba.

Norci
norci

Jó reggelt!

Zsuzsi,
dehogynem kéne frissíteni a táblázatot, csak a férjem állandóan variálja a gépet, meg minden, úgyhogy eltûntette az excelt, de most megtaláltam a fájlt, és sikerült behozni, úgyhogy fel is rakok egy táblázatot.

Tuti, hogy van belejavítanivaló, úgyhogy szóljatok, és már javul is azonnal.

Hanga felkelt 6 körül, aztán a kisszobában ciciztünk, visszaraktam a kiságyba, és visszaaludt.Kép Mázlink van, mert nem mindig sikerül. Én meg nem tudtam visszaaludni, mert apája meg a kutya eszméletlenül horkolnakKép.

Szila

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Zsuzska(Mazsi) Bence 2001. június 16. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIV. ker.
Sophi Robert 2001. június 18. Budapest, Szent Margit Kórház tesó(3 múlt)
Zsorka Zsófi 2001. június 20. Budapest, Szent István Kórház Budapest, Soroksár
Katus Peti 2001. június 30. Budapest, SOTE II. Üllõ
ÉvaIII Máté 2001. július 18. Budapest, SOTE II. Budapest, Óbuda
Goanna Andris 2001. július 25. Budapest, MÁV Kórház Budapest, XVIII. ker. Peti(1998)
Moni Viktória Kitti 2001. július 31. Szombathely
Andi3 Luca 2001. augusztus 16. Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi(3,5)
MancsiManó Dorka 2001. augusztus 17. Budapest, Szet István Kórház Budapest, Rákoshegy
JéJé Panna 2001. augusztus 30. Frigyes (7), Kamilla (4)
Cory Balu 2001. szeptember 12. Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001. szeptember 21. Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Peni Benedek 2001. szeptember 23.
Remama Réka 2001. szeptember 25. Debrecen, Kenézy Kórház Debrecen
Ági Bálint 2001. október 1. Budapest, BM Kórház
Momo Timi 2001. október 8. Budapest, Szent István Kórház Albertirsa
Ladányikata Peti 2001. október 17. Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Lara Hanga 2001. október 24. Szeged, Nõi Klinika Szeged
Ildianyu Lili 2001. október 28. Szeged Szeged
Orsi Sziszó 2001. október 29. Pécs Budapest
Norcsi Bánk 2001. november 1. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, Kispest Annus(6), Julcsi(3)
Bencemama Bence 2001. november 1. Budapest, Kútvölgyi Kórház Diósd
Rebi Ildikó CSENGE 2001. november 7. Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Christi Bálint 2001. november 9. Nagykanizsa Nagykanizsa
Márti Ármin 2001. november 15. Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
BGabi Noémi 2001. november 18. Nyíregyháza Nyíregháza Flórián(2000.január 24.)
Tikk Hanna 2001. november 21. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001. november 25. Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001. november 29. Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001. november 30. Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Zsuzsi Dorottya 2001. november 30. Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001. december 4. Szeged Szeged
Kata Sári 2001. december 17. Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, Gazdagrét Dani (2)
Zafi Réka 2001. december 18. Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001. december 18. Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001. december 20. Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001. december 23. Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001. december 25. Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Sylvike Bence 2002. január 9. Budapest, SOTE I. Budapest, Kelenföld (XI.)
Pocaklakó(Andi) Liliána 2002. január 21. Cegléd Nagykõrös Dávid(3múlt)
Jucusmamus Soma 2002. január 22. Budapest, Budai Honvéd Kórház Budapest, Kelenföld
Dzsili Napsugár 2002. január 28. Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002. február 1. Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002. február 3. Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Jandora József (Kisjósti) 2002. február 15. Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kelenföld
Szabó Borbála (Borcsa) Bátor 2002. február 25. Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Kuga Balázs 2002. március 14. Budapest,
Virág Ráhel 2002. március 14. Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Ruben (5), Rebeka (4), Abigél (2)
Annamari Balázs 2002. március 20. Budapest, SOTE II. Budapest, VI. ker.
Andysj Madison Shannon 2002. március 22. Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002. március 25. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Zkati Máté 2002. március 27. Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Gábor(14), Barbara(8)
Lola Ákos 2002. április 7. Budapest, SOTE II.
Teno Bálint 2002. április 12. Budapest, BM Kórház Budapest, XVI. ker. Nóri (3)
Edit Henrik Sándor 2002. április 29. Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002. május 1. Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Zsunya Peti 2002. május 8. Budapest, Szent János Kórház Budapest
Dojika Máté 2002. május 10. Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budaörs
Borcsa Barbara Luca 2002. május 24. Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Kanga-Zsebibaba Blanka Flóra 2002. május 27. Budapest, Szent István Kórház Budapest, VII. ker. Gergõ Tibor(3)
Kata007 Dóra 2002. május 29. Miskolc, Megyei Kórház Miskolc Anita(15), Daniella(7)
Norci Vili 2002. május 31. Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
Ildikó(Áfonya) Réka 2002. június 6. Gyõr Gyõr
Csics Peti 2002. augusztus 8. Budapest, SOTE I. Budapest, XIX. ker.
Évi Csongi 2001. Március
</pre>
szila

hú, de hosszú a táblázatKép

Szila
szila

Nagyon sok boldog egyéves szülinapot:

Norcsi Bánkjának!Kép
Bencemama Bencéjének!Kép

Mivel fiúk, a következõt küldjük nekik: KépKép

Kép

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Edit!
Mivel én is nagyon könnyen tanácstalanná válok, ezért én a legkisebb problémáknál már hívom is a doktor néninket és ha õ a tünetekre azt mondja, hogy nem tudja 100 %-osan diagnosztizálni, akkor mindig javasolja, hogy látogassuk meg. Így elég sûrûn járunk (persze mindig egészséges rendelésre ad idõpontot), de legalább nem kell aggódnom! Szerintem te is vidd vissza a doktornõtökhöz!
Köszönjük szépen a féléves gratulációt! Tényleg te voltál az elsõ. Mégegyszer nektek is gratulálunk!
Az nagyon jó, hogy ízlik Rikinek a banán, mi is a ma kezdjük el a kóstoltatást, igaz mi elõször almát eszünk, de a banán kalória tartalma a legmagasabb!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Tényleg borzasztó, hogy szinte mindenki beteg!
Tehát:
Andi, Márti, Zsuzsi, Cory, Henke (remélem senkit nem felejtettem ki) mielõbbi gyógyulást kívánok nektek!

Cory!
Nekünk is a Cebion cseppet mondta a doktor nénink, amikor Peti szörcsögött.

Zsuzsi!
Felkeltetted az érdeklõdésemet a Béres cseppel kapcsolatban. Mibõl vetted észre, hogy Dorkának jobb lett az étvágya? Szerinted, nálunk is lehet hatása? Te mennyit szedsz belõle?
Mi is most kezdjük a hozzátáplálást, és elkelne egy kis &#8222;belsõ segítség&#8221;, így nagyon jó lenne, ha Petire is ilyen hatással lenne!(jobban mondva az étvágyára)
Mi voltunk a börzén és egész jó dolgokat találtam, de nem sokáig tudtunk maradni, mert Peti sztrájkolt és nem volt hajlandó meginni üvegbõl a tejcit.
Gratulálunk Dorkának a hófordulóhoz és a jobb étvágyhoz is!

Norci!
Nektek is boldog hófordulót!

Voltunk tegnap mérlegelésen és így félévesen 7100 grammos és 66 cm hosszú Peti. A doktor nénink szerint teljesen jó minden mérete.

Sziasztok

Szilvi és Petike
bszilvi

Laura!

Most olvasom a jó hírt! Gratulálok a picurhoz!

Szilvi
bszilvi

Sziasztok!

Sajnálom, hogy megint mindenki betegeskedik.

Laura! Gratulálok én is és várjuk a sztorit, hogy mesélted el a párodnak.Kép

Andi! Le tudnád írni pontosan, hogy mi az az immunerõsítõ amit adtál Zsófinak anno?

Rebi sajnálom a szörcsist, lehet ez valami extra szörcsi, hogy 2-3 napot mondott a doki néni, mert nekünk 10 napig tartott. Cory ajánlotta, hogy tegyek a vízbe olyan fürdetõt ami eukaliptuszos vagy milyen, én eukaliptusz cseppeket tettem a fürdõvízbe és egész jól kitisztult, meg a párásítóba is tettem. Próbáld ki akkor legalább néhány órát tud aludni.

Na megyek, mert Manóka alszik nekem meg fõznöm kell.

Tikk
tikk

SZIASZTOK

Köszike még egyszer mindenkinek a jó kívánságokat Márk nagyon örült neki.
Végre rendbetettem a fiuk szobáját Napocskásítva lett így a leányzó is tud már benn játszani.

Laura
ElQször is gratulálunk a picikédhez, szerintem most már ne töd magad azon hogy mennyi lett a korkülönbség minden jó lesz meglátod, milyemn hamar bele jössz majd a két gyerkQcös anya szerepbe. Addíg is vigyázz magatokra!
És örülj nagyon!!KépKépKépKépKépKép

Játék ügyben lehet hogy megint port kavarok azzal amit mokndok de szerintem olcsóbb a drágább játékot megvenni hosszú távra mint pár hónap múlva kidobno mert silány minQség és le tört róla valami meg egyebek. Én úgy látom hogy pl. a LEGO és DUPLO nagyon jó választás, mert nem törik nem harapdálja szét sógoromnak 15 éves legója is van tökéletes állapotban. Napsugár imádja a Duplóit, aminek nagy részét még a tesóitól örökölte, együtt építenek Q inkább csak "rágódik" a dolgokon,de élvezi.
Egyébként ezekbQl is vannak kissebb készletek nem csak méregdrágák viszont nálunk be váltak, a fiúk még ma is használjáka dupit is a legó alá építónek mert gyorsabban épül a vár.

Napsugár talán jobban van, bár most jönnek a vizsgálatok megint hogy mennyire sikerült kiírtani a bacikat.

Minden betegeskedö babának és anyunak gyógyulást kívánunk!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cory
Nekünk a doktor bácsink POLIVITAPLEX-et ajánlott ami egy multivitamin gyerekeknek, szirupban erQsíti az immunrendszert, gyógyszertárban recept nélkül kapható.

Eszter
Üdv közöttünk aranyos a kis kapucnis!KépKépKépKép

Egy éves BENCÉNEK és BÁNKNAK mi is nagyon sok boldogságot kívánunk Napsugárral!

Képzeljétek beléptem az annnya-nyanya táborba, Napocs boldog volt hogy megértettem hogy nekem kiabáll. Megtanulta még manapság a NE és Nem szavakat is amiket a DE! DE! DE! szócskákkal kísér.

Pusszancs: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Minden szülinaposnak és hónapfordulósnak sok boldogságot Kép

Dzsili: játék ügyben alapvetõen egyetértek veled, DE nem tudsz mindenbõl jó minõséget venni, egyszerûen mert nincs. Balu a szülinapjára kapott Legot, imádja, de hát az egy-egy darabokat is hozzászámolva, még mindig nem túl nagy mennyiség ahhoz, hgoy építkezni lehessen belõle. Meg hát elsõ gyereknél nem tudom megalapozni a játékkészletét csupa drága játékkal. Persze az ismerõsöktõl akkor kaptunk rengeteg játékot, mikor Balu született. Úgyhogy pl sípolós szivacs kockával Dunát lehet rekeszteni Kép
Én ruhákból vallom ezt az elvet. Úgy vásárolok Balunak, hogy szeretnénk még kistesókat, és majd õk is hordhassák ugyanezeket.

Balu nagyon szörcsög Kép Az éjszakánk érdekes volt (a párom jónak mondaná, mert õ aludt). 1/2 10-kor aludt el Balu. Hajnali 1-ig kétszer ébredt. Másodszor már annyira folyt az orra, hogy muszáj volt leporszívózni, majd 3 órát ülve aludtunk. 4-kor átvánszorogtunk a franciaágyba, majd ott óránként ébredt 6-ig. Ekkor már le akart szakadni a hátam, de megnyugodtam, mostanában úgyis 7-kor kel a fiatalember, majd az apja elmegy vele játszani a nappaliba, én meg alszom tovább kényelmesen. Ehhez képest, a következõ ébredésem 1/2 9-kor volt arra, hogy valaki feltolt a radiátorra. Nagy nehezen kimásztam, és hát ennyi volt részemrõl az alvás. A fiúk 1/2 10-kor ébredtek. Balu most megint alszik. Remélem, sikerül kialudnia a náthát. Láza nincs (hõemelkedése volt tegnap este), nem köhög, étvágya jó. Úgyhogy reménykedem, hgoy gyorsan kilábalunk belõle.

A többieknek is jobbulást KépKépKépKépKépKépKépKép

Most megyek kúrálgatni magam.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Eszter: Üdv közöttünk! Kép

Edit: Jaj, így már egészen más, hogy ilyen messze van a dokid. Jobban van már Riki?

Rebi: Jobbulást kívánok nektek!

Zsuzsi, Tikk: Köszönöm az érdeklõdést. Nagyon szimplán mondtam el neki, reggel teszteltem, és amíg õ még ágyban volt, odaültem mellé és könnyek között elmondtam neki. Mondtam, hogy pocakom van. Erre õ: igen, tényleg híztál. Majd félálomban látva a könnyeimet, kapcsolt, és megkérdezte: terhes vagy??? Erre én csak bólogattam nagyokat... Picit hitetlenkedve fogadta a hírt, hiszen amilyen "gyakran" szerelmeskedünk... De láttam rajta, hogy nagyon örül neki. És az a furi, hogy azóta többet foglalkozik Romolával.

Azt még nem tudom, mikorra lesz meg a baba, úgy számolom, valamikor júniusban. Kedden megyek a nõgyógyihoz, õ majd többet mond.

Szila: Jaj, de jó újra a táblázat, már hiányoltam egy picit, csak nem akartalak nyaggatni érte. Kép

Szilvi: Petikének is boldog hófordulót kívánok!

Dzsili: gratula Napcsi csacsogásához, nagyon édes lehet!

Egyéves Bencének és Bánknak nagyon sok szeretettel gratulálok! Kép Kép Kép

Még egyszer jobbulást kívánok minden betegeskedõ babának-mamának. Megpróbálok én is Zsuzsihoz hasonlóan sok energiát küldeni nektek, hátha együtt már sikerül. Kép

Puszilunk mindenkit: Laura, Romola, Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Eszter! Üdv itt! Kép

Rebi! szörCsengének gyógypuszikat küldünk, remélem, használ. KépKép Az orrszívást Luca néha tûri, de ha nem, akkor nagyon nem. Most már szerencsére nem kell szívni.

Zsuzsi! A varázspálcádat elõveheted, tényleg annyi már itt a beteg.

Szila! Ha átírod a táblázatban Zsófi életkorát a születési dátumára (1998. dec. 25.), akkor nem kell frissíteni.

Tikk! A nevét megkeresem, arra emlékszem, hogy óriási lila kapszula volt, meg kapott aloe-verás italt is. Ebbõl is létezik több féle, legkésõbb a taliig kiderítem.

Dzsili! Én is egyetértek veled játék ügyben. Ott szerencsésebb a helyzet, ahol nagy a rokonság, és meg is lehet velük beszélni, mit vegyenek a gyereknek. Egy-egy nagyobb, drágább darabot közösen is adhatnak. Nálunk sajnos nem ez a helyzet, csak a nagyszülõk vannak (nem mindig a legpraktikusabb ajándékokat veszik, pl idén nyáron egy hatalmas fehér gorillát hoztak a tengerpartról, soha sem jársztottak vele a lányok) meg a sógornõm (akirõl inkább nem is beszélek az egy pár zoknis ajándékaival. Luca pl semmit sem kapott tõle szülinapjára, úgysem érti még...)

Cory! Hétfõig tessék meggyógyulni, ezt mondd meg Balunak is! KépKépKép Luca már jól van, az étvágya is visszatért, egész jól eszik.
Persze ma is egyedül vagyok itthon a lányokkal, apjuk dolgozik... A torkom jobban van, lázam nincs, csak hõemelkedés, viszont fáradt vagyok, meg szédülök (biztos a gyógyszertõl). Aludni még ma nem sikerült, és reggel hatkor volt ébresztõ.Kép Ha jól látom, Luca mindjárt elalszik, és Zsófi is mintha... lehet, hogy most én is mehetek?
Remélem...

Puszi
Andi

Andi
andi3

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?