Sziasztok Lanyok!
Eloszoro is:
Mucska, Egcsi, Lino!
Koszi, mar szepen gyogyulunk, ma ugy dontottem, hogy nem szedem a Stodalt, mert nem ereztem javulast, ugy nez ki ez a szaraz kohoges csak lassu lecsengese ennek a hulye influenzanak! Rendben leszunk
Zsuzsa!
A pizzat en is iszonyatosan kivanom, de tegnap este megfogadtam, hogy tobbszor nem hagyom magam elcsabulni, legalabbis nem este, mert azt hittem, hogy KIPUKKADOK! Pedig a parom is megevett masfel szelettel, de jo nagy pizza volt es ugy veszem eszre, hogy egyre kevesebb a hely odabent
Kepzeljetek, hogy szoktam erezni, amikor no a pocim! Most biztos azt mobdjatok, hogy hulye vagyok, de mar nem az elso eset, olyankor kicsit furcsa erzes a boromon is es bent is es par nap mulva latszik, hogy megint egy kicsit nagyobb lett!
Ma olyan szuper ido volt, teljesen feldobodtam, tiszta tavasz es ez nekem mar ugy hianyzott, 6 eve ez utan az illat utan ahitoztam, amikor illatos tavaszi a levego! (Ahol 6 evig eltunk, ott nincs tavasz
) Szoval vegre levettem a teli gatyokat es felvettem a meg eppen, hogy jo farmerszoknyamat es egyszer csak latszott a pocakom! Olyan jo volt!
Igaz, hogy a pulcsi egy picit takarta, de nem annyira, en mar lattam es Anyukam is eszrevette, ugyanis vegre elmentunk kismamaboltokba nezelodni! Az akciokrol mindrol lemaradtam
, de talalatam a Baross utcaban egy szuper kotenyruhat, amit majd tavasztolo tudok hordani! Egyelore nem vettem meg, mert az M-es meret volt jo, de az L-es hossza
Jellemzo, a 176 cm-hez soha nem talalok eleg hosszu ruhat, szoknyat
De azt mondtak, hogy beszelnem kell a fonokkel es talan megcsinaljak, hogy M-es ruha L-es hosszal
Es az ara is aranylag jo, szuper kis anyagbol, ugyhogy most be vagyok indulva! Vegre veszek magamnak valamit!
Jovo heten a munkahelyemen is bejelentem, kivancsi vagyok a reakciokra, majd beszamolok.
Na, ez most jo sok lett
Borihoz kezdek hasonlitani
Tenyleg, Bori lattad az uzenetemet? Majd ird mar meg, hogy milyen a Megatoys, ok?
Most mar tenyleg befejezem!
Par napig nem leszek, mert megyunk a parom szuleihez es ott nincs internet. Majd jovok ha tudok, ne irjatok nagyon-nagyon sokat, jo?
Sziasztok
Orsi
12+6