Sziasztok
Eva
MEg en sem dontottem elhogy mikro kapaj,vagy a korhazban,vagy amikor hazajovunk.Majad ahogy adja magat a szitu,esetleg apaval behozatom,mertelore bevinni nem akarom.Igy is van egy soprttaskam+egy masik kisebb taska.
Nalatok van mar neve a kistesonak?
Tinu
Na hat ez pech a cumival,cserelj valakivel
Hat ha sulibs is fogsz jarni,akkor szerintem egy jo mellszivot vegyel,mert szukseg lesz ra es az ido ugye nagy ur,egy jobbal hamarabb lehet lefejni a tejet.
Brigo
En sem aludtam tul jol,vagyis felkeltem tobbszor hogy gorcsol a labam es mar nehezen aludtam vissza.Szerintem ez a teliholdas napokon nalam fokozodik.
Koszi a tanacsot,egyre jobban az egyagyas fele hajlok,csakhat ugye nem olcso az az 5 nap...egy jo kis wellnesshetvegevel er fel 4*os hotelban.
Jol mutat a csikod,nal atod nem lett itt semmi koraszules
Bunny
Nem semmi torturaitok vannak,de a lenyeg hogy minden jo legyen a kis Matenak.Egyebkent 1 evesen majd utoleritek a tobbieket kg-ban.
Tenyleg nehol emg vicces is ez az iras,de azertelso bbasok nem megijedni,nagyon sarkitott a kep.a fele tuti nem igaz
Andy
Nekem gepi Medelam van anno 18ezer volt (most kicsit draggabb mar )es azota mar 2 barartnom is hasznalta,tehat a 4.baba idejet tolti es semmi de semmi baja,viszont fejni mindenkinek kell az elejen,Aki szerencsesebbannak csak par hetig,aki esetelg el szeretne menni barhova es otthonhagyni ak icsit masra ,annak megazert,tehat nem kidobott penz.Palne hogy akinek elso baba lesz ,ott meg a teso lehetoseg is fenall,tehat fuplan elsz kihasznalva.Es meg mindig eladhatod jo penzert a neten...
Egyebkent a tej mindenkinek beindul, (Jo max 1 embernek a 10000-bol nem )a kerdes hogy mennyi elsz benne kesobb,es ezen a fejes is sokat segithet.
A tapszerese babak meg tenyelg nem felfujtak,en lattam mar 6 hos 9-kgos babat aki anyatejet kapott,hat a Michlen babat rola mintaztak
A tapszer tenyleg draga,en anno osszeszamoltam hogy 6szamjegyu volt kb amit megevett
csak tapszerbol.
Es O az aki eddig 4 ev alatt 4 szer volt beteg,abbol 2* lazas,ugyhogy semmi osszefugges a betegsegek meg a tapszer kozott,ez csak egy jo kis reklam....
Magnes
Hatez az hogyaz Istvanban bejohetneka latogatok reggel 7 es este 9 kozott.Es itt van 6 agyas szoba is,na oda csaszist nem tesznek,de akkor is,en azt nem birnam. Plane hogy pusztan a szopi miatt valasztotam ezt a korhazat,ugyhogy szerintem elkel majd a nyugalom.Ja es nem utolso sorban a fizetos szoba a csecsemosok mellett van kozvetlenul.
Tetszett ez a wodoozas,en is igy vagyok vele
Enyem szulesznit is lehetejjel nappal hivni,tarifajat nem tudom, igazsag szerint nem is kerdezem,de mivel velem nem sok dolga lesz ,igy mar kitalaltam hogy mennyit adok neki.
Niki
Orulok hogy alakultok lakas ugyben.Hat igen az az overall ket telet fog kiszolgalni,ezert is praktikus
Batyas a ruhat amit venni szeretne majd tavasszal mar ra is adhatod,husvetra vagany kis pasi lesz benne
Tenyleg ebben az idoben csak aludni lehet,en tettem is delutan amig Alex apazott,de olyan jo lesett,most elore alszom amig lehet
Kata