Új privát üzeneted érkezett!

Niki

a 74es az kb 6 hónapos baba... Máté 10 hetes és az 56os is nagy rá.... Szóval mi egy kicsit később hordjuk majd

KépKép
KépKép
bunny75

Bunny: hát jókat kacagtam az aranyköpéseken....
Andy: látom te is formában vagy, akkorát röhögtem a virágsztoryn, hogy férjem már szólt, hogy szegény Ákos azt hiszi földrengés van... egyébként ez a kézzel megoldom magamnak, nekem is kicsit furi lenne, mikor már olyna jó segédeszközök vannak......mármint mellszíó és társai.....

Itt Pécsett nem engednek be senkit a szobába, ami tök jó, és a babát sem hozhatod ki, csak üvegfalon keresztül mutatóba, de ha jófej a nővér, és apuka egyedül van, akkor engedelmesebbek! Különben meg van egy ksi társalgó, ahol leülhetsz a látogatókkal. Hát én ismerve magamat, tuti kiraknék minden idegent a szobából, ha éppen szoptatni próbálkozok a kórházbn. na ne már, hogy még 3 idegen pasi nézze aaz akciónkat, mikor ezeknek a pillnatoknak a nyugalomról kell hogy szóljanak!
Vendég

Andy, a tápis babák nem felfújtak, de majd szerdán úgyis meglátod Zitát! :) És még nem is volt olyan betegsége, amiért az immunrendszere lett volna a felelős.

Niki, a 74-es kb fél évesen lesz jó Ákosra.

Itt Győrben is van látogatási rend, délelőtt 1 óra, délután 3, sztem ez tök jó, lehet pihenni.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Niki, jaj, de lüke vagyok, nem Ákosra, hanem öööö..... tudjuk a baba nevét? Vagy csak én nem tudom? :oops: :? :oops: :?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Brigó: Szerda védőnő csütörtökön meg a többi egy nap alatt lerendezem 7-kor labor utána doki majd uh.A babkocsit még lehet holnap megnézem mert sogórnőm mondta hogy az egyik üzletben látott szép és jó babakocsit igaz kinai üzlet de azért megnézem.Bár már kinéztünk egyet egy bababoltban de majd meglátjuk.Nem nagyon bízom a kinaiban de azért ránézek.
Lehet holnap már bent is maradsz.Nálunk ha a kiírt időpontban nem szülsz akkor befektetnek függetlenül attól milyen aállapotban vagy.Szóval itt tarjánban már ma befektettek volna téged.Örülhetsz hogy nem akartak még bent tartani.

nika70
Salgótarján

Sziasztok

Eva
MEg en sem dontottem elhogy mikro kapaj,vagy a korhazban,vagy amikor hazajovunk.Majad ahogy adja magat a szitu,esetleg apaval behozatom,mertelore bevinni nem akarom.Igy is van egy soprttaskam+egy masik kisebb taska.
Nalatok van mar neve a kistesonak?

Tinu
Na hat ez pech a cumival,cserelj valakivel :D
Hat ha sulibs is fogsz jarni,akkor szerintem egy jo mellszivot vegyel,mert szukseg lesz ra es az ido ugye nagy ur,egy jobbal hamarabb lehet lefejni a tejet.

Brigo
En sem aludtam tul jol,vagyis felkeltem tobbszor hogy gorcsol a labam es mar nehezen aludtam vissza.Szerintem ez a teliholdas napokon nalam fokozodik.
Koszi a tanacsot,egyre jobban az egyagyas fele hajlok,csakhat ugye nem olcso az az 5 nap...egy jo kis wellnesshetvegevel er fel 4*os hotelban.
Jol mutat a csikod,nal atod nem lett itt semmi koraszules :D

Bunny
Nem semmi torturaitok vannak,de a lenyeg hogy minden jo legyen a kis Matenak.Egyebkent 1 evesen majd utoleritek a tobbieket kg-ban.
Tenyleg nehol emg vicces is ez az iras,de azertelso bbasok nem megijedni,nagyon sarkitott a kep.a fele tuti nem igaz :lol:

Andy
Nekem gepi Medelam van anno 18ezer volt (most kicsit draggabb mar )es azota mar 2 barartnom is hasznalta,tehat a 4.baba idejet tolti es semmi de semmi baja,viszont fejni mindenkinek kell az elejen,Aki szerencsesebbannak csak par hetig,aki esetelg el szeretne menni barhova es otthonhagyni ak icsit masra ,annak megazert,tehat nem kidobott penz.Palne hogy akinek elso baba lesz ,ott meg a teso lehetoseg is fenall,tehat fuplan elsz kihasznalva.Es meg mindig eladhatod jo penzert a neten...
Egyebkent a tej mindenkinek beindul, (Jo max 1 embernek a 10000-bol nem )a kerdes hogy mennyi elsz benne kesobb,es ezen a fejes is sokat segithet.
A tapszerese babak meg tenyelg nem felfujtak,en lattam mar 6 hos 9-kgos babat aki anyatejet kapott,hat a Michlen babat rola mintaztak :lol:
A tapszer tenyleg draga,en anno osszeszamoltam hogy 6szamjegyu volt kb amit megevett :shock: csak tapszerbol.
Es O az aki eddig 4 ev alatt 4 szer volt beteg,abbol 2* lazas,ugyhogy semmi osszefugges a betegsegek meg a tapszer kozott,ez csak egy jo kis reklam....

Magnes
Hatez az hogyaz Istvanban bejohetneka latogatok reggel 7 es este 9 kozott.Es itt van 6 agyas szoba is,na oda csaszist nem tesznek,de akkor is,en azt nem birnam. Plane hogy pusztan a szopi miatt valasztotam ezt a korhazat,ugyhogy szerintem elkel majd a nyugalom.Ja es nem utolso sorban a fizetos szoba a csecsemosok mellett van kozvetlenul.
Tetszett ez a wodoozas,en is igy vagyok vele :!: :wink:
Enyem szulesznit is lehetejjel nappal hivni,tarifajat nem tudom, igazsag szerint nem is kerdezem,de mivel velem nem sok dolga lesz ,igy mar kitalaltam hogy mennyit adok neki.

Niki
Orulok hogy alakultok lakas ugyben.Hat igen az az overall ket telet fog kiszolgalni,ezert is praktikus :wink:
Batyas a ruhat amit venni szeretne majd tavasszal mar ra is adhatod,husvetra vagany kis pasi lesz benne :wink:

Tenyleg ebben az idoben csak aludni lehet,en tettem is delutan amig Alex apazott,de olyan jo lesett,most elore alszom amig lehet :D

Kata

Kép
Kép
kataa

Na hello,

Legutolsó bejelentkezésem óta a kupi nagyjából renddé alakult.:) Apára rájött a rendezkedhetnék, és megcseréltük a két szobát, szóval már csak a kisbabágy és a pelenkázó hiányzik az új szobából, meg a képek a falról, meg a kis László, Csaba, Dániel, Dávid.....:) (Jól gondolotad Tünde, még bizonytalanok vagyunk a névben.:))

Akkor a 74-es méret az pont jó lesz tavaszra neki, de jó. a múltkor (kb 5 évvel ezelőtt, az uncsitesóm kislányának, irhakabátot és irhasapit vett a bátyám.:) Tiszta lökött, de jó fej, szeretem:)))))

Sajnos képet nem tudok felrakni még a szobáról, mert nekünk nincs digikameránk, eddig mindig kölcsönöztük valahonnan, legtöbbször a melóhelyről. Viszont van webkamera, amivel csináltunk egy rossz felbontású képet a 36 hetes hasamról. Azt megpróbálom felrakni.

Kép

Sikerült, annyira nem rossz.:)

holnap reggel megyek az első CTG-re, meg vér és vizeletvételre, majd írok utána.

Mindenkinek jó pihenést és szép álmokat!

csernusn

Niki: nagyon szép pocid van

Én tegnap olyan jót aludtam délután.Párom átment a haverjaihoz addig mondom lepihenek lett belőle két óra alvás.Este meg újra én nem is tudom mennyit lehet aludni.
Csajok hogy ma én milyen hülyeséget álmodtam.Tiszta szívdobogást kaptam még babóca is felébredt és rugdosott." apám eladta a két napos csecsemőmet és hozott helyette egy majd egy éveset és azt hitte nem veszem észre:)a dinnye hiszen már szaladt a gyerek:):):)."Teljesen kiakadtam lehet még kiabáltam is bár a párom már elment dolgozni mire rendesen felébredtem.

Mindig azt mondja úgy fujtatok éjszaka mint egy kis bálna:):):)Mondjuk van egy kis orrsövényferdülésem ami terhesség nélkül is okoz néha kisebb problémát de mostanában tényleg jobban fujtatok.Még éjszaka is:):):):)
Szegényke alig várja már hogy meszüljek bár mondtam neki hogy ha a baba itt lesz akkor már ketten fogunk szuszogni a közelében:):):)NA ekkor feladta:):):):)
drukkoljatok hogy csütörtökön minden rendben legyen az uh-n :D

nika70
Salgótarján

Jó reggelt Mindenkinek!!! :)

29. hét kipipálva pénteken!!!! :)

Íme két fotó :

1, Életem értelme(i) Kép !!!
2, Babakocsink!!!!
Kép

:)
mot

Mágnes Drága! :)

Íme a hordózó/autósülés:

Kép

Kellemes napot Mindenkinek!! :)
mot

Mot nagyon helyes pocid van már.A babakocsi is nagyon szép mennyibe került?Én is ilyesmi lábzsákos kocsit szeretnék.Lassan már én is meg fogom venni a boltban ahol az ágyat vettük azt mondták novemberben akciós lesz amit kinéztem.Talán tudunk rajta spórolni pár ezer ft-ot.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, nem olvastam el még a hétvégi 2 oldal termést, de kinyomtatom, és viszem vidékre....
a hétvégén nem tudtam netezni, remélem, azért a héten fogok valahogy tudni, kül tuti elvonási tünetek.
Így azt sem tudom még mizujsi Brigóval, mindenesetre vele álmodtam, meg a babanettel, hogy épp olvasok egy olyan hozzászólást, amiben Brigó írja, hogy megindult a szülés, és milyen fájásai vannak :)

Én tegnap este egy kicsit keményedtem, de csak este, gondolom, sokat mocorogtam hétvégén.....
Meg úgy feszülget a hasam. Meg babóca a hétvégén szétrúgta a méhszájamat, estére már tökre fájt :( aztán most megint inkább előrefele rugdalózik...
Kül minden ok. :)

PÉnteken vettünk lasztit, tök jó rajta ücsörögni :)

Na lépek, indulunk, puszi mindenkinek, azért remélem tudok jönni még péntek előtt.....

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok

Na en is csatlakozom en is fura almok taborahoz :roll: Ketszer! almodtam ugyanazt,kozte volt egy ejszakai tura: hogy itthon vagyunk es en elfelejtem atoltozteni,megeteni a babat,O meg csak alszik. Szoval nagyon rossz erzessel keltem fel,de mar szerencser elmult.Goyrsan emg is foztem,meg konyhai szekrenyeket takiztam ki,de mega fele hatravan,de a mar szekre allos (azt nem vallalom be )

Niki
Huha,micsoda kerek poci :wink: Jo sokat nott neked is.En is csinaltattam apaval tegnap csak meg nincs feltolve a gepre.
Druk ka mai ctg-hez.
En holnap emgyek,de elotte meg vervetel is lesz,ugyhogy ott kell reggeliznem elotte,hogy felebredjen a babocam.

Nika
Tenyleg alvos delutan volt tegnap :D

Mot
Jok a kepek,vegre latjuk anyat is :D
A hordozohoz van ujszulott szukit oso,mert az az elejen nagyon fontos ,hogy tartsa a kis fejet.

Winnie
Jo videki munkat,csak lightosan :wink:

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Bunny
Nagyon vidám perceket szereztél nekem. Tovább is küldtem a tesómnak, hadd derüljön ő is.

Csernusn
A kislányomnak már majd 3/4 éves volt, mire belenőtt a 74-esbe. Igaz ő elég apró termet. Most másfél évesen hordjuk a 80/86-osat. Ez utóbbi méret azért még nagy neki.

Mellszívó
Én Aventet kaptam kölcsön az első gyereknél. Nem nagyon használtam, mert inkább igyekeztem úgy időzíteni a dolgokat, hogy tudjam szoptatni, de ez nem mindig megy. Időnként praktikus megoldás egy kis lefejt tej is. Az én kislányom valójában nem szerette a cumisüveget (az Aventet és a NUK-ot próbáltam), csak kényszerből fogadta el. Tápszer sosem kellett neki, de nem is erőltettem, mert anyatej-párti vagyok, kb. 4 hónaposan kezdett el pohárból inni. Mostanság, közel másfél évesen választotta el magát és nagyon egészséges gyerek.
marcipan

Hello!

Elvileg szétküldtem mindenkinek a számokat. Mármint akik leadták. Voltak akik szóltak, hogy nem szeretnék megadni az adataikat.
Ha elírtam valamit szóljatok mert javítom, vagy ha valakinek nem ment át.

Niki! majd fotózd az új szobákat :)

Majd még jövök később.

cic
cicmerák

Sziasztok!

Holnap 14:10kor kezdődik a vizsgám, ha jól megy 15ig tart!!!

Majd írok d.u.

Puszi.

Kép
sziszike1000

Oké, lányok, megadom magam :) és előre is elnézést mindenkitől, akinél a tápos beszólásommal elvágtam volna magam, tévedtem :oops: , de abban tuti nem, hogy az anyatej a legjobb a bébinek. Szóval, remélem, összejön mindenkinek a szoptatás. :)

Cic!
Én megkaptam a számokat, köszi.

Mot, Drága :) , nálad feladom a próbálkozást, egyetlenegyszer nem sikerült elérnem, hogy választ kapjak. :cry: :cry: Mindegy, lehet, hogy csak ma van ilyen érzékeny napom, egyébként biztosan nem tenném szóvá. :)

Andi

Kép
andykamama

Cic: megkaptam én isa számokat, köszi!
Vendég

Sziasztok!
brigó: Apa tegnap ún. fehér levest főzött, és gombás rakott csirkemellet. nagyon fini és alig van benne szénhidrát.:)

mot: a babakocsi nagyon szupi, a színe is tetszik! Hordoó témában két kérdésem lenne:az egyik a szűkítő, hogy van-e, a másik pedig, hogy nem tudnád-e megmondani nekem, hogy így üresen mekkora a súlya a hordozónak. Bocsi, hogy ilyenekkel zaklatlak, de fontos:) Egyébként tetszik!!

Sziszike: a vizsgára a kínaiak össztermékét kívánom!!!

Cic: én is megkaptam a számokat, köszike! Mire ezt mind beírom a telefonba..:)

Szülésznő téma:
Szóval valószínűleg fogadok majd, csak azt nem tudom kit, és egyáltalán hogy tudok szólni neki. Kapok telószámot a dokimtól? vagy becsöngetek a szülszobára? Persze minden kórház más és más.. És nincs neki fix tarifájuk? Az jó lenne...

Mára elmúltak a jóslóim, de apa azért tegnap nem mert semmit sem inni vacsihoz:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

nA KI VAN MÉG AZ IWIWEN... TÖK JÓ, HOGY A NEVEK MÖGÉ ARC IS TARTOZIK :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Cic: én is megkaptam a tellistát! Köszi!
Bunny: én is rajta vagyok a wiw-en (Koronczai Beatrix).

Kép
Kép
tinu

tinu: be is jelöltelek
Vendég

Cic én is megkaptam a számokat köszönöm.
Tinu én is bejelöllek:)

nika70
Salgótarján

Szivi, Nika: már vissza is jelöltelek titeket! :)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Csak most kezdem el a visszaolvasást :oops: ; úgyhogy csak arra, amit most láttam.

Bunny,
Én is vagyok az iwiw-en, mindjárt megkereslek... (Szana a becenév)

Cic,
Megkaptam a számokat, köszi.

Mot,
Végre láthattuk anyát is... A babakocsi nagyon jól néz ki, most eszembe jutott, hogy még én is lógok képekkel a miénkről...A gépet ugyan visszakaptuk már, most elemeket kell venni bele
:lol:

Ma voltam az utsó vérvételen...ahhoz képest, hogy pár éve rendszeres véradónak számítottam, nem könnyezem meg, hogy nem lesz több egy ideig... :lol:
Egyébként még mindig folyik a nagytakarítás, elég lassan haladok sajna...ilyen tempóban az egész hét rá fog menni. :shock:

Kép
Kép
szana80

Na tessék, elfelejtettem feltenni a kérdést, amiért igazából bejelentkeztem.... :roll: Kismamaagy...
:lol:

Szóval azt szeretném megtudni, hogy az Államkincstárban és OEP-nél elfogadják-e az internetről letöltött nyomtatványokat. Mert most nézegettem, hogy a honlapjukon minden fent van, s egyszerűbb volna csak letöltögetni... Tudja ezt valaki?

Kép
Kép
szana80

Tinu láttam :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Jövök még bővebben,csak szólni akartam,akit érdekel,hogy a Brendonban kuponakciós az eldobható bugyi,és lehet venni még akciósan egy kis aranyos body-t is,meg takarót.(Csak arra figyeljetek,hogy egy kupon csak egy termékre használható fel,logikus,de én csak a pénztárnál döbbentem rá :oops: )
Mi voltunk hétvégén,és még mindenből volt egy csomó.
(Megvettem a babakocsit is a kuponakciósat,még hordozó is volt hozzá.)

Iwiw: Susánné Nagy Ildikó
És köszi ,aki visszaigazolt ill. aki megjejlölt.

(Ja és a farmot is beszereztük,Brigó :wink: )

Cic!
Megkaptam a számokat,köszike!

Szana!
Én is nagytakarítok,de tényleg nem semmi,hogy milyen gyorsan elfárad az ember,a lajhár hozzám képes kutya füle néha... :lol:

Mágnes!
Szülésznővel kapcsolatban kérdezz rá a dokidra,hogy kit ajánl? Kivel szeret együtt dolgozni? Ez beszokott válni,nálunk is a dokim ajánlotta az enyémet,és én felvettem vele a kapcsolatot telefonon,illetve az első CTG-n találkozunk a kórházban.(jövőhét pénteken,te jó ég!!!!már ez is itt van!)
Gondolom az ügyeletesek értesítik őt is,mint a dokit...megkérdezik,hogy van-e fogadott,és akkor felhívják....
A tarifáról meg egyszerűen kérdezd meg!

Mot!
Nagyon helyesek az "életeid"!

Kata!
Biztos jól meggondoltad az egyágyas dolgot?

Nika!
Csatlakozom hozzád,én is fujtatok,mint egy bálna(jó kis hasonlat :D ) a hugom megkérdezte a múl héten,hogy meg vagy fázva?Persze életében nem szült,honnan is tudná milyen ekkora terhet cipelni :roll:

Niki!
Jó a pocid,még mindig nagyon csini vagy,látványosan sokat nőtt!

Na jó ennyi vagyok,mert megyek angolra nemsoká....

csak beköszönni akartam és érdeklődni,hogy mi van veletek?
Ja és Brigó,mennek a drukkok!!!!!!

Ezt a málnalevél teát lehet szárított málnafából is csinálni(anyukám szedett a kertből még tavasszal és megszárította) vagy kizárólag a gyógyszertári csodatea hatásos?

Kép Ildikó
ilgya1

Úgy tudom, hogy elfogadják az internetes letöltés

kössétek fel a gatyátokat, jó sokat kell várni....

bejelöltem, elfogadtam az iwiwes jelöléseket

KépKép
KépKép
bunny75

Na most lesz a híradóban a tv2-n a jövő évi dolgokról nézzétek fél héttől

nika70
Salgótarján

Hahó!

A pénzes kérdésről olyan jelenidőben beszéltek a TV2-n, akkor most már nekünk is kell fizetni???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beszti 2011.05.18 10:22-kor.
beszti

Nem, ez még csak törvényjavaslat. El sincs fogadva. Vagy nem?????

Szana! Én is úgy tudom, hogy elfogadják, elvégre azért teszik fel, csak ha jól tudom szignózni kell pluszban minden oldalt. De egyszerűbb felhívni őket, biztos megmondják.

Csajok! Annyian írtátok a Brendont...Szóval valami még kuponakciósan is drága náluk. Nem voltatok még a Mária babadiszkontba? Feleannyiért lehet venni cuccokat, pl bodyt, pelust, babakocsit. A netes oldaluk kicsit szar, személyesen jobb.

Tünde! (Zitaanyu) Te hol vetted a pántot? Gyógyászati segédeszköz boltban?? És mennyiért?

Bunny! Most néztem a képeiteket az iwiwen, szép család vagytok! :)

Na megyek családozok :) Pusza!
cicmerák

ja, Kataa! Most akkor három fizetős szoba van?? És mennyi az annyi?
Egyébként nehogy azt gondold, hogy simán hagynak pihenni. Ha nincs látogató, akkor is számolj azzal, hogy kivágja reggel hatkor a takinő az ajtót és felmos valami jó büdös fertőtlenítő cuccal. Aztán nővérke, vizit, új szobatárs, hozzá szopis nővér, majd gyerekdoki jön, meg hozzák a kiporciózott öt db pelust, meg jön az anyakönyvis valaki, meg promóciós cuccokat hoznak, mint pl babanapló az xy biztosítótól, meg babacsomag (mint amilyet most vettünk át). Úgyhogy nyugodt kórházi szopi/tartózkodás, szerintem ilyen nincs :wink:
cicmerák

Cic, a hasleszorítóra gondolsz? Itt Győrben van orvosi műszer mintabolt, és ott vettem, foglalkoznak gyógyászati segédeszközökkel is.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!
Ma 6 oldalnyit olvastam, hogy utolérjetek benneteket.
És meg kell hogy mondjam, bazi rosszul esett, hogy 12 napig nem írtam és anélkül, hogy bárki is rákérdezett volna, hogy mi van rögtön kispadra tettetek a listán. Még el is bőgtem magam, habár ezt a kismama érzékenységnek tudom be.
Én mivel kicsi a gyerekem és ha ébren van inkább vele szeretnék foglalkozni ezért nem tudok max. napont egyszer feljelentkezni amikor alszik délben. Este meg van egy megegyezésünk a párommal, hogy nem netezünk hanem egymással foglalkozunk. (Ma ezt megszegtem)
Amikor jelentkeztem hozzátok az hajtott, hogy anno én is sok hülyeséget megvettem, sokat nem amit megkellett volna és mikor megszületett a lányom volt egy jópár mélypontom amikor jol jött volna a lelki segítség azonos cipőben járó emberektől ezért gondoltam, ha már nekem rossz volt legalább a tapasztalataimat megosztom másokkal és segítek nekik, hogy ne lépjenek ugyanabba a kakiba amibe én ha nem muszály. Azt hittem segíthetek valakinek, de hiba volt mert bő egy hét után már senkit nem érdekelt, hogy mi van velem.
Bocsánat nem akarok senkit megbántani, csak az az élet filozófiám, ha valami rosszul esik vagy bánt azt mond el és ne megfutamodj, vagy magadat emészd vele (főleg ha kismama valaki ez nem tesz jót)

KépKép
Kép
krista

Krista: ne is emészd magad! Én nem felejtettelek ám el, de én is csak akkor tudok jönni, ha épp nem dolgozom/tanulok. Szóval időnként ritkán és röviden írok, és egyáltalán nem lepődnék meg, ha senki nem érdeklődne felőlem. :D Viszont ha nem jelentkeznél többet, akkor hiányoznál, hiszen olyan közel vagyunk egymáshoz szülésileg. Tök jó lesz majd egymásnak segíteni, ha egy kicsit több időnk lesz jönni a nethez. Én kb. karácsonyig dolgozom még, de utána többet leszek itthon és jó lenne együtt izgulni veled (is), hogy mikor bújik ki a babó! Szóval nehogy elmenj!

Kép
Kép
tinu

Krista! Sztem se emészd magad, én a múltkor 2 hétig nem írtam, és ha Andy nem említ meg, én se hiányoztam volna. Ilyen interaktív bandázásnál idő kell, hogy mindenki emlékezzen mindenkire, más lenne a helyzet, ha már személyes találkozó is lett volna, így pl nekem pár embert elég nehéz kötnöm vmihez, de hidd el, lesz ez még így se!
Szóval nehogy most aztán megint eltűnj, eztán már biztos emlékezni fogunk Rád, ha nem írsz napokig! :wink:
A mélypontoknál meg tényleg jól jön a topic, én is sajnáltam, hogy a depi után találtam rá a babanetre, könnyebb lett volna másképp.
Úgy látom, nem sokkal vagy idősebb nálam (persze terhességi hetekben számolva), szóval majd kirángatjuk egymást a trutyiból, ha megint beleesünk, ok? :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Úgy látszik, hogy a harmadik harmad vége olyan lesz, mint az első volt. Hányinger és depresszió. Remek. Épp ez hiányzik. Fészekrakó ösztön tart a nullához. Azért ennél még több dolog van....

Hogy milyen a szülés kívülről? irtó régen volt. Tél volt, hajnali fél három és a Toyota típusú mentőautóból nem vánszorogtunk át a nagyobba, mert az anyukának székelési ingere volt.

Apás szülést szerettek volna. Ígyhát a fűtött mentőautó picit nyitott ablakához állítottuk apát, merthogy máshová nem fért be. Mi sem nagyon. A kitolási szak kb 1 óra volt, így mindent volt időnk előkészíteni. Hogy nem metszettem gátat, az hót biztos, de hogy milyen síkosítóval végezhettem gátvédelmet, arról halovány fogalmam sincs. A gyermekcsét izolációs takaróba csomagolva az anyuka mellkasára helyeztük. A Rókusban szeretett volna szülni. A választott orvosa volt az ügyeletes. Köszönésre sem méltatott. Pedig ugye együtt dolgoztunk 1-2 éve. Nem értettem. Büszke voltam, hogy milyen jól megoldottuk azt a helyzetet, amit nem is lehetett volna máshogyan, merthogy kitolási szakban sehová sem megy az ember, nemhogy hosszú útra Szigetszentmiklósról budapestre. Szóval az lehetett a baj, hogy a szülésért nem adott neki pénzt az anyuka. Kb egy év múlva ismét én vittem kórházba a második gyermek szülésével. Akkor szegény már alig mert elaludni, nehogy megint későn ébredjen fel.

Ami a gyermekcsék nappali tárolását érinti:Sok dedet egyáltalán nem érdekel más kütyü, játék, vagy bármi, csa anya és hogy ő mit csinál. Ami vízszintesből az elején még nem nagyon látható. Ezért az ordítás állandósulhat. Nekünk bejött a hordozó, ami egy kicsit feltámasztja a baba hátát. Arra kell csak figyelni,hogy ha össze kezd csuklani, akkor fektesd le. Mondjuk a hsára, hadd erősödjön a nyakizma.
Amikor már ül, akkor jobb lehet a biztonságos környezet, mint a rácsos járóka, vagy a sötét hálójú utazóágy. A legtöbb ded rosszul viseli a bezártságot....

Asszem megyek aludni. Ezen az estén harmadszor kezd leragadni a szemem.

Snoopy

KépKép
snoopy

Sziasztok!

Énis fennt vagyok az iwiw-en.:)
Haskóné (Sziszike)

Mai nap sűrű lesz!
Megyek is, majd d.u. írok mi volt forgalmi vizsgán.

Puszi Sziszike.

Kép
sziszike1000

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Andi Drága!! :)
Mi volt a kérdés???? Bármire válaszolok és elnézést, ha valamint átsiklottam!!!!

Mágnes :)

Sajna szűkítő nincs hozzá (talán lehet szerezni külön is), a súly kérdést ma este megoldom és holnap felírom az adatot!!!

Most megyek még visszaolvasni!!!!

mot

Nika Drága :)

Bergon (szentmihályi út) 40000 ft volt a kocsi+3 e a táska + 2 e esővédő!!!!
mot

Sziasztok!!!

Vannak eladó islányruhák 56-62-es méretben.
Fürdőlepedő 1000 Ft/db
Rugik 1000 Ft/db
Plédek,nem vastag,vákonyabb 1000 FT/db
Merev pelenkázó lap 2500 Ft

Képet tudok mindenről küldeni.

Anita
csanita

Hűha... látom, hogy egyeseknél dolgoznak a hormonok... Nem kell mindent a lelketekre venni... Ha majd megszültök, még rosszabb lesz a helyzet... Tegnap a gyereket betettem az ágyba és nyöszörgött és nem tudnám megmondani, hogy 1x vagy 2x etettem... Mert amikor kivettem már volt rajta előke. Feltételezem, hogy fél órán belül második etetés zajlott... De nem emlékszem... Szóval készüljetek erre is :-)

Cic

köszi a bókot :-)

A találkozó:

én ezt rég feldobtam, akkor még Máté bennem volt :-) De nem reagált rá senki, így elmaradt... Sztem még simán össze lehetne hozni egy pocakos találkozót... Majd addig én is kitömöm magam... Bár az ikrek megmaradtak... (értsd a popsim) Szóval gondolkodjunk ezen...

Bejelöltem mindenkit az iwiwen :-)

Majd még jelentkezem, most hív a fiam :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok!
mot: a szűkító még nem is olyan fontos, kiderült, hogy van egy garnitúra hordozó huzatom szűkítővel. A súly az már fontosabb. Köszike!! :D

krista:
Tényleg ne tűnj el! Annyian vagyunk itt a fórumon, és olyan nagy a nyüzsi, hogy szerintem mire lejegyzeteltünk mindent, válaszoltunk ,akinek akartunk, az már ki is megy az ember fejéből, hogy kit látott itt régen.
Egyébéknt terhes nővel nem érdemes packázni! :D

Tegnap beégtem a belgyógyászomnál...E-mailben kellett a pajzsmirigy eredményem miatt érdeklődnöm, aminek a rövidítése TSH. Én meg is írtam az e-mait, és nagy bőszen a HSG eredményem iránt érdeklődtem, ami pediglen petevezeték átjárhatóság.... :oops:
Mire észrevettem, addigra már elküldtem a mailt, így írtam egy újabbat, hogy természetesen a TSH érdekelne, de annyira lefoglal a terhesség, hogy kissé szétszórt lettem. :?
Mostmár csak abba reménykedem, hogy mindkét levelemt elolvassa, mert ő is eléggé szétszórt....

Ráadásul tegnap a lábam alámfordult, most nem bírok ráállni.. Szép lenne, ha gipszben szülnék!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok,

Megvolt a reggeli vervetel+ctg.Minden Ok,fajas nincs :D Ugyhogy jovo kedden kell mennem ujra.

Marcipan
Hat szerintem senki sem eroltetne a tapszert,hidd el,plane ha van tej.Gondolom ez csak vicc volt :)

Cic
Koszi megkaptam a szamokat.

Sziszike
Drukk nagyon a mai vizsgahoz!!!

Andy
Dehogy vagtad el magad,elso szules elott nekem is voltak ilyen naiv gondolataim :lol:

Magnes
En hallotam mar szulesznonek 10-30 kozott is tarifat,de szerintem ha te eldontod hogy mennyit adsz ,mennyit er meg neked ,az a legjobb ut.

Szana
Biztos hogy elfogadjak ezt a nyomtatvanyokat is.

Ildi,Cic
Ma a dokino akart nekem egyagyast foglalni,es kiderult hogy mivel mar egy le van foglalva a masik kettot nem lehet :shock: Na de azt mondta megbeszeli a forvossal es lesz szoba :wink: .Mondtam hogy annyira nem fontos,az is jo ha 1 nap utan kerulok bele,mert varolistara fel lehet iratkozni.Ugyhogy lesz ami lesz,jovo kedden megmondja hogy sikerult-e az elso naptol vagy csak masodiktol.

Cic
11ezer a kulon furdos es 10ezer az aketto aminek kozos furdoje van.
Hat ez az hogy a 3 agyasban meg annyi pihenes sem lenne mint kulon.Igazabol en csak a nyugodt szopik miatt akarom a kulon szobat.Nem szivesen vetkozom idegenek elott.PErsze tudom ne vetkozzek,csak az elejen ki tudja hogy lesz kenyelmesebb...

Krista
Ne mar!!!! Igaza van a lanyoknak,meg nem annyira osszeszokott a csapat,hogy feltunjon ki nem jon napok ota.Majd talan jovore lesz ilyen,mar ahogytapasztalom a masik topicombol,mire a fel lemorzsoldik es csak a torzsgarda marad meg :D

Snoopy
Remele mazert most hogy sut a nap,kisit elkerul a depi.
En emg feltunoen jol vagyok,elozoleg ilyenkor mar csak fekudtem jobbra -balra.Most meg epp az elobb pucoltam 2 nagy erkelyajtot es meg csak el sem faradtam 8)

Bunny
Ahogy mondod,kismama agy atmegy anyuci agyba,soxor arra nem emelkeztem,hogy melyikbol szopott utoljara :roll: :wink:

Na megyek fozocskezni,
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Először is Kristának szeretnék írni, hogy már vissza is raktalak a táblába.:) Amit írtál arról, hogy nem hiányzol nekünk, abban nem értek veled egyet. Mint láthatod, kb 28 emberke fordul meg állandó tagként, és hidd el más is elmarad, és csak időnként szoktuk összegíűjteni, hogy kik azok akik nem jelentkeztek, már régóta.
a táblás dolog egyszerűsítése meg most fordult elő először.
Lehet, hogy az én linkségemnek is betudható, hogy kikerültél, ugyanis, Cic vagy Sziszike (már nem emlékeszem és nem is fogom ennyi temés mellett visszakeresni), leírta kik nem írtak már egy bizonyos ideje, én viszont nem néztem ezt meg, csak úgy emlékezetből vettem ki az embereket, és mivel a táblában sárgán voltál, és nem tudtam több adatot sem, ezért kerülhettél a kivettek táborába. Szóval elnézést, és ne haragudj.

Egyébként a több napos kimaradáskor, ha visszaolvasok, nekem zsong a fejem és néha azt sem tudom ki mit írt. Viszont jó a társaság.:)

Ha pedig bánt valami, nyugodtan írd, meg mert ez a legegyszerűbb módja a tisztázásnak. Én is ezen a véleményen vagyok.

csernusn

Magnes
te szegeny,tenyelg mindig tortenik veled valami :wink: ,pihentesd a labad!
A szukito tenyelg nagyon fontos,csak pont jo legyen erre a hordozora,mert ezek nem standerdek.

Kép
Kép
kataa

Magnes :)

10 perc és írom a súlyt!!

A szűkítő szerintem jó lesz mert a biztonsági övnek van több lyuk is vágva rajta ha minden igaz!!!!!
mot

Mot az nem volt drága akkor szerintem :)

Ezzel a hányinger dologgal akkor nem vagyok egyedűl Este felé szokott nekem is lenni bár messze nem olyan intenzíven mint ami az első három hónapban volt.Remélem ez nem lesz ugyanolyan mint az elején:)

nika70
Salgótarján

Mágnes :)

Megvan a kért adat : 2,5 kg!!!!

Nos???

mot

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?