Sziasztok!
Bocs,hogy eltűntem,de állandóan a szabadban vagyok,meg My Doom,meg kispapa.Beszélgettünk,meglepő.Meglepően normális.
Nanda!Doki mondta,hogy ne éljem még bele magam,mert még lehet,hogy becsapott,de már késő!
Pedig eddig lányt szerettem volna.Nekem megengedték a fürcsit,meg már a szaunát is,csak az első 3 hónapban nem.És az AFP nálunk is két hét.
Timi!17 hetes vagyok és kifúrta volna az oldalamat,ha nem mondják meg.Életveszélyben voltam
Te hány hetes vagy?
Mucska!Ütöttél vagy nem?Mi van Veletek?Anna maradt kislány?Majd hozzáadjuk a Bendegúzhoz
Kispapa teljesen normális,jót tett neki a mosolyszünet,de azt nem bírta ki,hogy azt ne mondja,hogy lányt szeretne.Pedig imádja a kiskölyköket.A hülye.
Azóta láttam,hogy Anna az Anna,és ez fantasztikus!Annyira jók a képek!Nagyon gratu és örülök nektek én is.Most már bizti,hogy megyek én is ilyen 3 v 4 D-re!Konyha:részvét,nekem a szobámat kezdik el átalakítani mindjárt.Érdekes lesz,főleg,mert most meg kispapi is akar babaszobát.Szegény Bendének két szobája lesz? Én is rakok majd fel képet,csak bírnék rájönni a kamera működésére.Mert ez olyan hibrid,hogy kamera+fotó,csak nem bírjuk használni
Süncsi!200E:kisrucik,játszószőnyeg,falidísz,terhes biztonságiöv,ágynemű,szoptatóspárna,stb.Úgy előadta magát,hogy majdnem nekiálltam vásárolni.Pl kisfürdőruhát...Szerencsére Anya ott volt. A súlyról:miután leszidtak, nekiálltam enni,erre hová megy az összes?A popsimra!Nem ám a hasamra!Lehet,hogy a Bendegúz leköltözött??? A biztosításhoz:elég szenya dolog,hogy a kacifántos szövegek közt nem lehet eligazodni.Remélem,azóta megoldódott!
Chello!Te nem kérdezed meg,hogy kisfiú vagy kislány?Vagy szégyenlős volt?Mert Te is most voltál AFP-n,ugye?
Szöszi!Igazad van,a kukac nem bizti,a dokim ki sem mondta,a barátnőmmel mondatta ki.Főleg,mivel a köldökzsinór is ott himbálózott
Ez tipp.De most két hétre megint megnyugodtam.Egyébként hivatalosan tényleg az idő a 4.dimenzió,ezen én is gondolkodtam már.
Zsuzsa!Nekem elméletileg mindkét időpont jó a talira.Képzeld,Kispapi szerzett nekem saját nőgyógyászt a MÁV-ban,arra az esetre,ha valami baj lenne,és megtervezte,hogy akkor hogyan szállít fel helikopterrel.Ráadásul ez a nőgyógyász fog engem jövőre snowboardozni tanítani,meg ő csinálja a 3D-t.Biztos megjött kispapinak,azért ilyen normális.De tartok tőle,hogy komolyan gondolja,hogy ő lányt szeretne...Meg kijelentette,hogy szó sem lehet kötőjeles vezetéknévről,csak az övét hordja a kicsi.Na,erre kössél csomót.Majd írok Neked privát is,de nem megy az átok freemail...
Vali!Mivel én eltűnőset játszok,lemaradtam:grat az IKREK-hez.Tökjó!
Bori!Grat a Dorkához!Én örülök a kölöknek,csak rossz legyen.DE ha gondolod,cserélhetünk.Vagy hetente váltjuk...
Bellana!Ne légy nyűgös a felvételi miatt!Később is megpróbálhatod!És egyáltalán miért nem rendesen jelentkezel?Úgy értem,én most vettem meg a felvételi tájékoztatót,mert szeretnék párhuzamosan levelezőn még egy szakmát szerezni, és olyan jó dolgokat találtam!Még márc.1-jéig van idő eldönteni!
Linó!Vigyázz magatokra!
Egcsi!Én 25-i vagyok.
Más:az nagy baj,ha én még mindig nem érzem,hogy rugizik az óriásbébi?Azt írták a papíromra,hogy nagyon élénk a mozgása,meg láttam is,de akkor sem érzek semmit.
Ja,és azért nincs nagy hasam,mert eredetileg nagyon erős kockás hasizmom volt,azt mondja a dokibácsim,hogy még tart.De már nem látszik.Most csíkos.Vízszintesen...
Puszi,
Kinga