Új privát üzeneted érkezett!

Bellana!

A kitartásod irígylem! Főleg most nem volna ennyi energiám, hogy mindenképp tanuljak! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!Kép
Csak gyors bejelenetkezesre futja,nagyjabol elolvastalak Benneteket es 1-2 dologba azaert belekotnyeleskledek,meg ha csak 2 percem van is!Kép

Bori!Kép
Gratulalok a kislanyhoz! Mit szolt Dani? O is lanyt szeretett volna?

Bellana!Kép
En kozgazdasz vagyok, lehuztam a 4 evet az egyetemen,lehet,hogy ez egy ilyen szak,de sokmindennel nem lettem okosabb oszinten megvallom,halvany elkepzeleseim voltak elmeletben,olyanok,amik gyakorlatban tokeletesen alkalmazhatatlanok voltak.Kép Elmentem melozni mar az egyetem alatt es a munkahalyemet imadtam es lelkes voltam es soha meg sem kerdeztek,hogy megvan-e mar a diplomam,nem erdekelt senkit. Nekem van papirom,de megmondom az mitsem szamit...TUDNI!az a valami...(lsd Mucska)! Es mindegy,hogy miben vagy jo,eleg egy dolog,de abban szuper,es az lehet himzes,anyasag,tajfutas, fozes vagy politologia...En mindenhez picit konyitok,es mire megyek vele...tudnek egy dolgot,de azt rendesen!

Csicsoka!Kép
Akkorat rohogtem a fitnessz kazettan!Az agyon vegignezni,ez joKép Amugy sok sikert hozza!

Furdes!Kép
En sem merek,pedig raadasul mindenutt azt olvasom,hogy az aranyerre is meleg ulofurdot kell venni aztan jegelni...De engem anyamek letiltottak mar az elejen.Amugy nem sokszor szoktam furdeni,de most,hogy nem lehet hianyzikKép

Most megyek is,a ferjem sajnos nagyon lazekony,azert rossz nalunk az influenza,mert az o csaladjukban egy belazasodas sokszor vegzodik mentohivassal,nem ritka a 40.5-41 fok.Ilyen fajta...Vajon a gyerek is orokli?Tegnap egesz nap ecetes vizes borogatas,5x agynemucsere,nem alvas...mar hulla vagyok,de nem kaptam el!

Ja! Nekem holnap lesz kesz az AFP-m,hol lehet utananezni az eredmenyeknek a neten?Szoval,hogy mik az egeszseges intervallumok...
Mindenkit puszilok!!!
szoszi 16+3
szoszi

Sziasztok lanyok!
Ezt mar egyszer megirtam, de elveszett amikor elakartam kuldeni. Nem vagyon am merges egyeltalan, sot.......

Kismama legyen a talpan aki kovetni tud titeket. Aruljatok el, hogy tudtuk ennyit irni? En, ha megprobalok ideulni a gephez Laura egy percmulva mar it log a nyakamban es meg sem tudok tole mozdulni.

Pano
te kis hoviragos, nagyon irigyellek.Nalunk felmeteres a ho es radasul nincsi is hoviragom ami kikeljen. Van viszont tulipanom es junius elejen biztos ki fog bujni a foldbol. Annyira hianyzik a tavasz a viragraborult fak az illatok. Nem is tujak itt az emberek, hogy mit veszitenek.

Mucska:
A lanyok tunderiek imadom oket, a ferjem fia viszont porzalmasan nehez eset, tenyleg megkeseriti az eletunket. Errol orakat tundek beszelni. A ciklamen pocakot nagyon helyes. A konyhabontas meg pozitivan kell felfogni, ki tudja mikor takarithatsz ennyi port legkozelebb. Nagyon jol hangzik amit a vallalkozasotokrol irtal, nagyon ugyesek vagytok. Tovabbi sok sikert! Jo hallani, hogy vannak olyanok is otthon akiknek jol megy.

Bellana:
Ma ugy tunik mindenkit irigylek. Kit a hoviragai miatt kit pedig a kadjaert. Isteni lehet, azni es olvasni. Itt nem igazan jellemzo a kad, elvetve lattam egy ket lakasban. Milyen kar, hogy zuhany alatt nem lehet olvasni. Lehet, hogy a ferjem ezert olvas tojas kozben? En is kiprobaltamm, de nem olyan mint a kad:-). Szaunazni szerintem lehet, en minden heten 2-3 alkalommal szoktam. A fontos az, hogy ne legyen tul meleg, es csak addig legyel bent amig jolesik. Szenvedni TILOS!

Z.Zsuzsa
Nagyon megnyugtattal, es koszi a szurkolas a kukacoshoz.

Suncsi!
'Szerintem uszni lehet, bar az utolso ket honapban informacioim szerint mar nem ajanlatos.

Lino :
Remelem mar jobban vagy, es nem faj a fejed.

puszika
Ildiko
salla

Enikő!

Én is kb. 172 cm vagyok. Egyébként a férjem mindig mondja, hogy ő úgy szeret, ahogy éppen vagyok.Kép
Még nem nagyon mértem magam, a védőnő mért meg, és 1,5 kilót híztam az első három hónapban. De most már jókislány vagyok, és eszek. Csak néha nagyon nehéz. Gyümis-túrós dolog....hmmmmm, imádok minden ilyesmit, ami túróból és gyümiből van.Kép
Nem tudom, hogy fiúnk lesz vagy sem, de mindenképpen Balázsnak fogják hívni.KépKépEz a vezetéknevünk. Így,ha kisBalázsnak nevezem, nem sértem meg akár lány, akár fiú.Kép

FogRémKép! Gondolom, hogy nincs rossz íze, csak 6 éves fejjel, szerintem utáltam mindent, amire köteleztek (fogmosás), és ráadásul nem azt a fini édes Gabi fogkrémet adták (már nem bírnám elviselni az ízét ennek Kép ), hanem egy mentolosat...szóval ezért lehetett rossz akkor.

Zsuzsa!

Ki foglak nevezni anyukámnak!KépKép Mindig kikapok tőled!Kép

Timi
hmmm

Timi: de csak ha megérdemled!

Zsuzsa
zerko

sziasztok!
Csicsóka!
Az Afp eredményemet,nem én kapom meg,hanem a doki,úgyhogy egyébként sem tudnám magammal vinni.Cak a kórházi Uh-hoz kell,de ott már benne lesz a számítógépbe.Megkérdeztem a megatoys-t és nem kell Afp-t vinnem:Azért köszi,a figyelmeztetést.

Süncsi!
Én a Mayával még 35 hetes terhesen is repültem IBIZÁRA.Úgy tudom a 36.héttől nem ajánlott,és bizonyos országokba nem is engednek.32.héttől is orvosi igazolás kell,hogy zárt a méhszáj.De ilyenkor még bárhová mehetsz.

Mucska!
Magyar vizslátok van?Nekünk is,FERKÓ a neve,és imádjuk.Nem is kutya,szinte már ember.Nagyon okos,és nagyon szeretik egymást a Kislányommal.
Nem busz,hanem egy nagyobb autó,amiben hátul van még 2 kihajtható ülés.

Köszönöm a fürdéssel,és szaunával kapcsolatos tanácsokat.Közben megvettem a Kismamát,és pont a szaunáról van benne szó,hogy az első 4 hónapban nem ajánlott,de utánna mértékkel igen.Csak a hideg vizes csobbanást nem szabad utána.A zuhanyt ajánlják.

Végre túl vagyok ezen a borzasztó náthán,bár még mindig köhögök kicsit.Köszönöm a jókívánságokat.

Aki még betegeskedik annak jobbulást!

Én nem bírom rávenni magam semmiféle tornára,minden porcikám tiltakozik ellene,pedig mielőtt terhes lettem,rendszeres konditeremlátogató voltam.
Valószínüleg jógázni fogok,ott nincs semmi (számomra) megerőltető ugra-bugra!És a gyerkőc is jöhet velem.

Nanda
nanda

Szöszi!

Itt olvasgathatsz:http://www.babanet.hu/faq/tergon05.htm
Szorítok!

Timi!

Lehet, hogy tesók leszünk? Én is mindig Zsuzsát szólítom meg, ha igazán bajom van.

Zsuzsa!

HA így haladsz, nagyon nagy családod lesz. De lehet, hogy a kicsikkel könnyebb, mint ezekkel a nagy lovakkal!
(ismét hátteret váltottam, a barátnőm meg kiakadt, hogy honnan szedem ezeket a gyönyörű képeket. Eddig hagytam, hogy izzadjon, de ma megkapta a címet)

Ildi!

Köszi az elismerést, de nem azért írtam, hogy dicsekedjek, csak Bellananak, hogy nem csak az iskolai végzettség tehet sikeressé egy embert.
Egyébként pedig számomra az igazi siker, ha valaki nőként össze tud tartani egy szép és boldog családot, és megpróbál a gyermekeknek mindent megadni!
Ilyenek vannak jó páran ebben a topikban, de neveket nem írok, mert nem szeretnék valakit megbántani, hogy véletlen kimarad! Az én elismerésem a Tiétek!

Enikő!

Tejszines gyümölcsös joghurttorta! Ilyeneket nem ér ideírni!!!!Kép

Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Kellemes délutánt mindenkinek,
Reggel óta többször beugrottam olvasgatni,de csak most tudtam leülni írogatni.

Lino,
Örülök, hogy felbukkantál újra, meg is néztem a honlapotokat,elolvastam a születéstörténetet, nézegettem fényképeket.Édes a kislány!Mekkora haja volt-van!!!
Kíváncsi vagyok, mit mondanak a vérnyomásodra,azt gondolom,az a legrosszabb, amikor ennyire ugrál.A fejfájásért külön sajnállak, én is elég fejfájós típus vagyok, egész a hányásig tudok vele rosszul lenni.A várandósság első harmadában még jól belehúzott az agyam,de már szinte teljesen megszűntek az ilyen jellegű panaszaim.

Z.Zsuzsi,
Dani fiam 59 cm és 3650 gr volt,a hossza azóta is szemet szúr mindenkinek. Dorka a pocakomban állítólag 385 gr, tegnapi adat szerint, szombaton délután megyünk a 4D rendelőbe, kíváncsi vagyok, főleg arra, hogy az a gép mekkorának fogja mutatni a terhesség korát.

Süncsi,
A repüléssel kapcsolatban én úgy emlékszem,hogy a harminc-valahányadik (36?)hétig engednek repülni, orvosi igazolással. Nagyon szuper lenne, ha el tudnál jönni! Hozzál hóvirágot is, kérlek!
Üdv Dömperkének és Tominak.

Nanda,
Én tegnap kérdeztem a dokimat a fürdőkkel kapcsolatban, lehet-e tiszta közfürdőbe (pl.szálloda) menni, azt mondta, keringetett vízbe nyugodtan, és a hőmérsékletre azt, hogy az én szervezetem fogja jelezni, melyik az a hőfok, amikor már nem tud leadni hőt,és ezért kellemetlenül fogom magam benne érezni.Szerintem ez közel testhőmérsékletet jelenthet. Az itthoni kádfürdőzést én egészen a múlt hétig űztem 2-3 naponta, még amikor a wc-ig is úgy támogattak ki az elején, akkor is kértem, hogy néha oda is rakjanak be, mert annyira jól esett és bizony az jóval több lehetett, mint testhő...De baj nem lett belőle, úgy tűnik! Egy jó kis lazító Kneipp fürdőkristály vagy olaj, ezek a kedvenceim...A szaunát én nem merném megpróbálni, pedig bizotsan nem árt, ha a (szerintem) egészséges felfogású skandinávok ezt csinálják - akinek meg árt, annak valószínűleg megártana akár egy időjárásváltozás is.
Úszni pedig kifejezetten jó ilyenkor, csak tényleg a víz minőségére kell figyelni a "felszálló fertőzésveszély" miatt.

Ildikó,
Ne tessék ilyet mondani, hogy te nem vagy kismamának nevezhető!!! Az vagy, méghozzá szuper kismama, mert közben arra is futja az erődből, hogy népes családodat jól tartsd. Mikor lesz fotó...? Laura pelusához külön gratulálok, még nagyon élénken él bennem a mi sikerélményünk, pedig nem mostanában volt, de hát ez olyan meghatározó a gyerek és a szülő életében is! Nálunk ez szintén két éves korában történt, és csoda büszkék voltunk Danira.

Mucska,
Szóval nem kellett egész éjszaka a digitális képfeldolgozással foglalkoznod, ügyes vagy! A pocid édes, csak a fejedet nem láttam jól...Gino jó fej, imádom a kutyákat (is), szerintem kicsit jobban, mint kéne, ez már nem normális! Pedig nekünk gyerekünk előbb volt...RÉgen én etettem a környéken élő kóbor ebeket, és a párommal együtt zokogtunk az ablakban, amikor láttuk egyik télen, hogyan próbálják meg befogni őket a "sintérek", hosszú botjaikkal. Pedig tudtuk, hogy ennek így kell lennie.
Ginonak küldök egy képet Johnnyról, és üzenem neki, hogy nagyon kutyátlanul fekszik. Szokott melletted ülni a gép előtt? John igen...

Timi! Hmmmm!
Szerintem sem szabad a fogaidat most "elhanyagolni"! Ilyenkor a bébi elszív rengeteg anyagot tőlünk, pl. a csontocskáihoz a kalciumot a fogainkból veszi el, ezért is romlik ilyenkor sokat a mamik fogazata. Nálam most a másodiknál ez nagyon bejött, pedig rendszeresen jártam előtte fogorvoshoz, de a rengeteg hányás miatt a fogaim olyan érzékenyek lettek, hogy a fogmosás kész horror nálam, pedig már a második tubus Sensodyne-t használom el. Át is térek az Elmexre, ahogyan fentebb ajánlotta kismamatársunk! És az Elmex tényleg nagyon jó, én a fiamnak mindig azt veszem, emlékszem, vagy 20 éve volt itt két fogorvos barátunk (szülők barátja) az akkori NSZK-ból, és azt mondták, az a legjobb dolog a világon, amit adhatunk a fogunknak. Irány a fogorvos! És én is azt hallottam, hogy a korszerű rendelőkben igenis van biztonságos érzéstelenítés.

Na,most lelépek.
Szia mindenki

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Mucska,
A képeket (Johnnyról, Ginonak) nem engedi a rendszer feltölteni, pedig nagyon akarom!!!Megyek, és bánatomban eszem a savanyúkáposztámból...Már biztosan összeért a lilahagymával és az olivaolajjal.
Ne haragudj, nem értem oda hozzátok ebédidőben, de azért köszi a barátnődnek, hgy főzőtt ránk.
(Édességet nem szokott csinálni az ebédhez?!)

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Köszi,köszi,köszi!
Nanda
nanda

Szöszi,
Kérdezted, mit szólt a kisfiam Dorkához:
Apa a fiának:
-Danikám, a doktor bácsi ma azt mondta a vizsgálaton, hogy kishugod lesz!
-Az most kisfiú vagy kislány...?

De örült, miután tisztázták a szó jelentését!Főleg amikor hazaérve meglátta a 30 éves kismackómat, rózsaszín rugiba öltöztetve - ezt apja művelte a macimmal, amíg én délután szunyáltam.
Ma reggel azt mondta, amikor öltözött:
-Már ezek az óvónénik sem olyan normálisak, mint régen!
- ???
- Tegnap kigombolták a kabátunkat az udvaron!

Ennyit a gyerekről...Hihetetlen, miket tud mondani.

A férjed "magas lázképességét" szerintem bizony örökölheti a lurkó, főleg ha ez a családjukban halmozottan jelentkezett. Ezt nagyon hamar tisztázni kell a gyerekorvossal, készítsen fel, mit kell tenned (pánik helyett) ha ez történik, mert amennyit hallottam a lázgörcsről, először nagyon ijesztő tud lenni.

Ildikó,
Én is irigykedve olvastam az érdi és svájci hóvirágokról, és tudod mit tettem? Vettem tegnap az IKEA-ban cserepes nárciszt, máris virágzik, olyan apró fajta, csodálatos, anyu pedig meglepett szintén tegnap egy cserép (szintén)sárga kis kankalinnal. Ott díszlenek az ebédlőasztalon, tavaszodik a konyhámban!
Amit a férjed olvasási szokásairól írtál, az kicsit megdolgoztatta az agyamat! Olvasom, nem értem. Újra olvasom, most sem tiszta. Mondom, talán az ékezetek miatt...Tojas. Amikor tojást eszik? Ezt nem értem, miért csak pont tojásevéskor? Aztán derült égből villámcsapás: a wc-n olvas a férjed!!! Majd leestem a székről, úgy vihogtam.

Valamelyik héten is annyira röhögtem valamelyikőtök írásán, majd beleszakadtam a jókedvbe:
már nem tudom, hogy ki, de (hála Istennek) nagyon fel volt dobva, és írta, hogy mit csinált és mit fog még csinálni aznap, és hogy jön a villanyszerelő, és rögtön ezután írta, hogy mennyire izgatott és ez tök jó, szóval a szövegkörnyezetből egy pillanatig úgy tűnt, mintha a villanyszerelő lenne a nagy öröm forrása, annyira kellett nevetnem, nagyon jó volt.

Szia mindenkinek
Bori
KépKépKép
drbusborbala
Budapest, XX.

Timi: azt hiszem meg lettél győzve, ugye? Kép Ha ilyen kitartásod van az élet más területein is, mint a "kajaelvonásnál" volt, akkor tényleg le a kalappal előtted.

Mucska: a szegedbe miért nem szoktál mostanában írni? Hiányzol! Hogy vagytok? Kép Gyere oda is!

Bori: megmutattam a macsekot a kislányomnak és közölte, hogy cica cép (szépKép) Én inkább kutyapárti vagyok, de tényleg nagyon szép a cicótok!

Bocsi, hogy nem nyári kismami létemre belekontárkodtam a topikba! Kép
Puszka és mindenkinek gondtalan pocakosodást kívánunk!Kép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bori!Kép
Olyan aranyosak tudnak lenni a gyerekek,hogy hihetetlen...En meg is fogadtam,hogy az ilyen "gyerekszajakat" le fogom jegyezni,mert kar ertuk,hogy feledesbe meruljenek...Van valaki aki meg lejegyezte?Mert azon aztan lehet derulni gondolom!

Ime az en sztorim:
Az 5 eves unokaocsemet elkezdte foglalkoztatni a pocakomban levo baba.Kerdezte,hogy fogjak hivni?Mondom neki,hogy Kata lesz.Gondolkozott vagy 5 percig,aztan azt mondta:
"Varjuk meg mig kibujik...Ha nem lesz olyan szep,akkor jo lesz neki ez a csunya nev is.Ha veletlenul szep lesz,akkor maj en elnevezem Gyongyikenek"

Na,megyek betegapolni.Egyebkent igen, naluk a fel csalad ilyen lazas tud lenni:aposom,a ferjem es a sogorom is.De a sogornom nem,ugyhogy lehet,hogy csak a fiuk oroklik?De,igazad van,ezt meg kell majd mondjam a gyerkorvosnak is!!!
szoszi
szoszi

Mucska!Kép
Koszia cimet!
Ildiko!Kép
Nekem egyertelmu volt a "tojas".Ismeros,mi is sokszor menekultunk oda olvasni...
szoszi
szoszi

sziasztok!

nanda: és a jóga lazít is, ha jól tudom!
Örülök, hogy jobban vagytok!

Mucska: népszerűsödik az uram?
Te nehezen lehetnél a gyerekem Kép Timi sem, de az kevésbé vad! Amúgy is van 2 tesóm már! Kép
Csak ne akarjatok ideköltözni, mert a hely kicsike! Kép

Bori: szép nagy volt a fiad! Csak azért kérdeztem, mert akkor az 56-os ruci nem bizti, hogy jó lesz! Kép
Hóvirág itt is van. Tegnap én is láttam az egyik kertben! Kép
Ami a fiadat illeti Kép Kép Kép
A cicának nagyon szép a színe! Kép
Amúgy nekem is volt egy ex palim, aki a retyón olvasott! És az öcsém is szokott! Így ez nem ritka! Kép Még a gifes oldal is ismeri a jelenséget! Kép Bár ez nem egy egyszerű eset! Kép Kép Kép
Kép

MÁS:
Nálunk eleve van itthon elmex, de a piros! ÉS a lányomnak is azt veszem én is!

Zsuzsa
zerko

szöszi: jó!!!!!
Amúgy veszélyes a lázgörcs a gyerekeknél...

Az én lányomnak valami ma nem ment, és közölte:
-Anya segíts, mert a Zsófi bénázik!
Azt hittem, hanyatt dobom magamat! Kép 2.5 éves!

Zsuzsa
zerko

Bori!

Édesek a képek! Igen Gino is veri s aszámítógép klavatúráját, főleg ha csoki vagy keksz van a közelben. Meg szeret itt a széken ücsörögni. Sokszor szólni kell neki, hogy az az én helyem.

ja volt ám kókuszos és kakós süti is. A barátnőm is nagyon finom sütiket készít! Nyáron meg együtt produkáljuk magunkat a konyhában.

Szöszi vigyázz magadra!

Amostani kismama magazinban is van szó a fürdésről és a szaunáról. Lehet, de ésszel.

Enikő!

Azért nem írogatok a szegedbe bár mindig elolvasom, mert nem találtam hasonló korú kismamákat és akik ott vannak -úgy éreztem- más a gondjuk és nem igazán érdekelte őket az írásaim. Egyébként minden nap olvasom a topicot szorgalmasan.
Itt jól érzem magam, mert ugyanaz foglalkoztat bennünket. Amoda nagyon nehéz bekapcsolódni.

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori!

Szuper a cica hanyatfekvős képe! Csuda egy cicó lehet!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori!

Csak mert megígértem. Ez a kép 21+0 hetesen készült. (ma) Legközelebb inkább a kutyáról küldenék...

Kép

Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

BellanaKép
Nem egy helyen inkább a csak érettségizettet vették fel helyettem, mert neki kevesebbet kellett fizetni, pedig a munka a szakterületem volt.Kép Sajna ez van.Kép

MucskaKép
Ha te is egyetértesz, akkor biztos van is benne valami.KépNa, meglett a feje a képnek! Hurrá!Kép

A gyerekszájas történetek nagyon jók! Hiába a gyerekek tudják mondani a legnagyobb poénokat.Kép
Mikor én mondtam a 3 éves unokahugomnak, hogy baba van a pocakomban, tömör válasza volt: Nincs!
Utána pedig közölte, hogy nem ad neki egy játékot sem az övéből. Nem is irigy a kis drága.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Sajna van benne valami. Szomorú. Feltűnő volt a különbség. Csak abban bízom, hogy mivel beszélgettünk hátha megismer délelőtt is és nem lesz olyan fertelmes viselkedésű.

Bellana dolgával pedig egyetértek veled. Ha nincs az a baj, ha van az sem jó. A munkáltató inkább betanít, nem kell avégzettség , mert többet kell fizetni.

Andi
Kép
mucska

MucskaKép
Én szerencsés vagyok az UH-s dokinővel, pénz nélkül is normális.Kép A lényeg, hogy a babád egészséges!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok csajszik!

Mucska szuper a kép!
Zsuzsa:a "személyi ügyintéző"tanfolyamot néztem ki. Mókás mert gyakorlatilag ugyanaz mint amire jelentkeztem. Kép Remélem ez nem a sors elleni erőszak. Kép
Szöszi: drukk az AFP-hez!
Egcsi: döbbenetes amit írtál!
Más:
Voltunk a varrónőnél, megvan az 1-ik gatyó. Holnap valszeg elmegyünk a Corába, megnézem hogy állnának azok a kismama felsők és ha jól akkor varratok olyat is. Ránk fér a spórolás.
Amúgy mi is náthásodunk, brr...

És Mucska példáján felbuzdulva teszek fel én is képeket, amik ma este készültek.
Puszi mindenkinek:
Bellana

Kép

És:

Kép
bellana

Sziasztok!
Bocs,hogy eltűntem,de állandóan a szabadban vagyok,meg My Doom,meg kispapa.Beszélgettünk,meglepő.Meglepően normális.

Nanda!Doki mondta,hogy ne éljem még bele magam,mert még lehet,hogy becsapott,de már késő! KépPedig eddig lányt szerettem volna.Nekem megengedték a fürcsit,meg már a szaunát is,csak az első 3 hónapban nem.És az AFP nálunk is két hét.

Timi!17 hetes vagyok és kifúrta volna az oldalamat,ha nem mondják meg.Életveszélyben voltam Kép Te hány hetes vagy?

Mucska!Ütöttél vagy nem?Mi van Veletek?Anna maradt kislány?Majd hozzáadjuk a Bendegúzhoz KépKispapa teljesen normális,jót tett neki a mosolyszünet,de azt nem bírta ki,hogy azt ne mondja,hogy lányt szeretne.Pedig imádja a kiskölyköket.A hülye. Kép Azóta láttam,hogy Anna az Anna,és ez fantasztikus!Annyira jók a képek!Nagyon gratu és örülök nektek én is.Most már bizti,hogy megyek én is ilyen 3 v 4 D-re!Konyha:részvét,nekem a szobámat kezdik el átalakítani mindjárt.Érdekes lesz,főleg,mert most meg kispapi is akar babaszobát.Szegény Bendének két szobája lesz? Én is rakok majd fel képet,csak bírnék rájönni a kamera működésére.Mert ez olyan hibrid,hogy kamera+fotó,csak nem bírjuk használni Kép

Süncsi!200E:kisrucik,játszószőnyeg,falidísz,terhes biztonságiöv,ágynemű,szoptatóspárna,stb.Úgy előadta magát,hogy majdnem nekiálltam vásárolni.Pl kisfürdőruhát...Szerencsére Anya ott volt. A súlyról:miután leszidtak, nekiálltam enni,erre hová megy az összes?A popsimra!Nem ám a hasamra!Lehet,hogy a Bendegúz leköltözött??? A biztosításhoz:elég szenya dolog,hogy a kacifántos szövegek közt nem lehet eligazodni.Remélem,azóta megoldódott!

Chello!Te nem kérdezed meg,hogy kisfiú vagy kislány?Vagy szégyenlős volt?Mert Te is most voltál AFP-n,ugye?

Szöszi!Igazad van,a kukac nem bizti,a dokim ki sem mondta,a barátnőmmel mondatta ki.Főleg,mivel a köldökzsinór is ott himbálózott Kép Ez tipp.De most két hétre megint megnyugodtam.Egyébként hivatalosan tényleg az idő a 4.dimenzió,ezen én is gondolkodtam már.

Zsuzsa!Nekem elméletileg mindkét időpont jó a talira.Képzeld,Kispapi szerzett nekem saját nőgyógyászt a MÁV-ban,arra az esetre,ha valami baj lenne,és megtervezte,hogy akkor hogyan szállít fel helikopterrel.Ráadásul ez a nőgyógyász fog engem jövőre snowboardozni tanítani,meg ő csinálja a 3D-t.Biztos megjött kispapinak,azért ilyen normális.De tartok tőle,hogy komolyan gondolja,hogy ő lányt szeretne...Meg kijelentette,hogy szó sem lehet kötőjeles vezetéknévről,csak az övét hordja a kicsi.Na,erre kössél csomót.Majd írok Neked privát is,de nem megy az átok freemail...

Vali!Mivel én eltűnőset játszok,lemaradtam:grat az IKREK-hez.Tökjó!

Bori!Grat a Dorkához!Én örülök a kölöknek,csak rossz legyen.DE ha gondolod,cserélhetünk.Vagy hetente váltjuk...

Bellana!Ne légy nyűgös a felvételi miatt!Később is megpróbálhatod!És egyáltalán miért nem rendesen jelentkezel?Úgy értem,én most vettem meg a felvételi tájékoztatót,mert szeretnék párhuzamosan levelezőn még egy szakmát szerezni, és olyan jó dolgokat találtam!Még márc.1-jéig van idő eldönteni!

Linó!Vigyázz magatokra!

Egcsi!Én 25-i vagyok. Kép

Más:az nagy baj,ha én még mindig nem érzem,hogy rugizik az óriásbébi?Azt írták a papíromra,hogy nagyon élénk a mozgása,meg láttam is,de akkor sem érzek semmit.KépJa,és azért nincs nagy hasam,mert eredetileg nagyon erős kockás hasizmom volt,azt mondja a dokibácsim,hogy még tart.De már nem látszik.Most csíkos.Vízszintesen...

Puszi,
Kinga
nyinike

Kinga!

Van aki 20 hétben érzi csak meg a babát!
Kispapa: nem egyszerű eset.
3D uh: csak ajánlom, a férjem most is nagyon repked tőle. Egyébként szuper volt. Ott azt mondták, hogy 20héttől és a 30. hétig jók az uh képek. utána már kevés a magzatvíz.

Szoba alakítás: még most zavard el a mestert ha jót akarsz...... Most így gondolom, de egy hét múlva már jó lesz az új konyhában toporogni.

Bendegúz jöhet férjnek, csak akkor vezetni kell megtanulni és átvenni a vállalkozást.

Ja és ütni nem kellett de még csúnyán nézni sem, mert olyan kedvesek voltakk! Ezt kapd ki..... ( 10000 Ft)
Egy kicsit el vagy veszve, gyere gyakrabban. Bedegúz meg jó helyen van, bizti, hogy nem csúszott le.
Puszillak és vigyázz magadra
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana!

Tök jól néztek ki!
Majd csinálunk normálisabb képet is, ez csak azért ment fel, mert megígértem. Csak olyan por van még nálunk, pedig délután már próbáltam eltüntetni, de amíg itt van a mester addig csak egy küzdelem, szóval ez a nyamvadt gép a legnagyobb megrőkönyödésemre megmutatja, még ott is ahol egyébként nem látszik. Így nagyon bújnom kellett. A párommal meg röhögtük, hogy fényképezővel fogunk takarítani, mert a képeken jobban látszik a por, mint szabad szemmel.
Azért azt az édes kicsi fiad nem emelgeted most túl sokat ugye? Nem lehet könnyű! Vigyázz magadra, mert kikapsz!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana: akkor mégis lesz ilyen sulid!
Neked mi a keresztneved? (persze ha nem titok)
Jobbulást nektek!
A kép jó, és a hasad méretes neked is!

Kinga: kockás has? Hol van nekem az már!
A Kispapival meg csinyján, de örülök!
A vásárlás még ráér!
Amúgy a kerek fenék jól néz ki! Szerintem nem csúszott odáig!
A rugdalás meg már bármelyik nap kezdődhet!
A leveledet meg várom! Kép

Jó éjt!
Zsuzsa
zerko

BellanaKép
Csinos a pocakod!Kép

KingaKép
És mit akar csinálni a kispapa, ha egyszer fia lesz? Örüljön neki, hogy egészséges!KépJó neked, nekem az életemben nem volt kockás hasizmom.Kép

Most megyek és bűnbe esem. Megkívántam az ananászos shaket és ami kell az kell!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszünk. Kép
Babamozgás: már én is érzem. Kép
És tényleg nagy pocim van. Danival ilyenkor még semmi nem volt.

Mucska: ne bánts! Jó leszek! Nem emelgetem gyakran,(13kg) de vele szerettem volna a képen lenni. Igaz a férjemmel is, de őt nem bírom el. Kép

Zsuzsa: kersztnév: febr 13. Na,jó: Linda Kép
És csak azért se adom fel! Valamim lesz. Ha nem más egy jó kis szívrohamom. Kép

Puszi:

BellanaKép
bellana

Bellana!

Megbocsátok, mert ilyen gyerkőccel én is szívesen mutogatnám Magam! Csak azért vigyázz!

Linda: Tök jó név. Nekem tetszenek az ilyen nevek. A párom most kezdett vacakolni, hogy Annamária legyen inkább. De mire az a szegény gyerek leírja elsőben! Egyenlőre Anna marad.

Szívroham nem kell neked! De suli annál inkább, úgy látom! Bírom, hogy nem adod fel bárki bármit is mond. Csak így lehet az emberből valaki!

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan irok, mert mire vegigolvastalak titeket, addogra megjott a pizzamKép NYammmmmmmmmm!Kép

Neha olyan kivanos tudok lenni! Ez az elso, hogy igy hagytam magam elcsabulniKép

Jol vagyunk, tegnap ota szedjuk a Stodalt, mert meg kohecselunk. Itthon vagyok egesz heten, nem engedtek dolgozni a parom es Anyukam! Ilyenekben annyira egyet tudnak erteniKépKépKép

Bori!
Gratulalok a kislanyodhoz! Majd ird meg, hogy milyen ott a Megatoysban a 4D-s UH.

Puszi mindenkinek!

Orsi
12+5

avocado

Sziasztok

Bellan es Mucska, nagyon jok ezek a kepek, es orulok, hogy fejetek is van. Jo, hogy mostmar tudom archoz kotni a neveteket.

Mucska
Nagyon diplomatikus vagy. Amit irtam azert irtam, mert igenis buszkenek kell lenni arra amit az ember eler. A kutyad nagyon aranyos.

Bori
Ez jo volt, potyogtak a konnyeim, Laura imadta a cicakat. Nekunk sajnos nem lehet, mert apa nagyfia Oskar allergias, pedig mi imadjuk az allatokat, de nincs mit tenni:-(.
A fiad megkopesei nagyon eredetiek, errol jutott eszembe, hogy 2 hete Laura is produkalt egyet. O meg nem beszel csak nagyon egyszeru mondatokban.
A finn leven, allando nezoje a siugrasnak, valamikor o is ugralt, de hala kinotte ezt a betegseget. Szoval nezik egyutt a siugrast es Laura megszolal- papa, lintu setä ami magyarul madar-bacsit jelent.
Bori,most megprobalok kepet kuldeni, remelem sikerul.

Z.Zsuzsa
A kep fantasztikus, mutattam a ferjemnek es mondtam neki, hogy igazabol O ihlette a "muveszt". Kulonben tenyleg jo, az elso resz az ujsaggal a ferjemre emlekeztet, de a masodik a nagy nyomasrol beszelek... teljesen olyan mintha en lennek, nem is tudom, hogy hasonlithatunk egymasra ezzel a pasival ennyire.

Na most meglatjuk lesznek vagy nem lesznek kepek, nagyon izgulok, hogy sikerul-e?
Puszi mindenkinek
IldikoKépKép
salla

Lanyok!
Latom meg sokat kell tanulnom, nagyon ugyetlen vagyok, a kepen Laura lathato. Most megprobalok kuldeni magamrol meg a tobbi gyerkocrol. Remelem menni fog es nem lesz elefant meretu. Rolam a kep 15+3 naposan keszult.
PusziKép
salla

Bocsi lanyok!
Nekem meg ezt gyakorolnom kell:
Most jonnek a gyerekek
Koszi a turelmet!
Csok ozonKép
salla

Megyek es megprobalok nehany kepet a profilba feltolteni. Puffancs mindenkinek.
salla

Jó reggelt mindenkinek!

Kép

Ildi!

Jók a képek, megnéztem a profilodat is szuper egy "kis" család lehettek! Elismerésem! Látod Nekem ez a valami!

Jól vagytok egyébként? Minden rendben?

Orsi!

jobbulást és gyógyulj gyorsan!

most befejezem , mertkutyával az ölemben elég nehéz....

Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Annyit írtatok, hogy sajnos az összes időm elment az olvasással.

Mucska, Bellana, Ildikó!
Nagyon szépek vagytok!

Mucska!
Te miért nem alszol ilyen korán?

Majd jövök és írok részletesebben, addig is szép napot mindenkinek!

Panó
panó

Panókám!

Nálad a gyerkőc, nálam a mester..... Kép
Szép reggelt Nektek! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia lányok!

Dani éjfél körül aludt el, öt óra óta bömböl...
Az orra tele van. Láza nincs, de ez a sírás és fetrengés aggaszt. Lehet, hogy a füle fáj azért sír sokat. Kihívtam a dokinőt, aki azt mondta 10 után és egy előtt jön valamikor. Inkább mint órákig üldögélni a kórságos rendelőben...
Jaj csajszik, ránk jár a rúd!
Fáradt vagyok.

Ildikó üdv az "arcosok" táborában! Kép
Mucska, csók a mesternek. Kép
Panó: puszi!

Bellana
Kép
bellana

Szia lányok!

Dani éjfél körül aludt el, öt óra óta bömböl...
Az orra tele van. Láza nincs, de ez a sírás és fetrengés aggaszt. Lehet, hogy a füle fáj azért sír sokat. Kihívtam a dokinőt, aki azt mondta 10 után és egy előtt jön valamikor. Inkább mint órákig üldögélni a kórságos rendelőben...
Jaj csajszik, ránk jár a rúd!
Fáradt vagyok.

Ildikó üdv az "arcosok" táborában! Kép
Mucska, csók a mesternek. Kép
Panó: puszi!

Bellana
bellana

Jo reggelt Mindenkinek!

A munkahelyröl jelentkezem, ugyhogy csak gyorsan és délutan irok mindenkinek! Muszaj irnom, mert meglattam a képeket!

Mucska!
Nagyon tetszel, olyan büszke kismama vagy!

Bellana, a Te képed is szuper olyan vidamak vagytok!

Ildiko, olyan jo, hogy Te is tettél fel képet, nagyon szép csalad vagytok, minden elismerésem a Tiéd!

Sajnos otthon nagyon rosszul müködik minden, miota Kispapa "felujitotta" a rendszert. Sajnos mar képet sem tudok feltenni.
Az emilem is nagyon rosszul müködik, ugyhogy:

Bori!
megkaptad a valaszom?

Este elküldöm a Kispapit "tojni"Kép, mert ö nem olvasni szokott, hanem allitja, hogy ekkor jönnek a szuper ötletei, hatha végre meg tudja javitani a gépünketKép

Puszi és még jövök,
Süncsi
süncsi

sziasztok Mamákok!

Bellana: a Linda szép név, és nem gyakori Kép
És ne is add fel! Kép
Daniról meg majd számolj be. Én is kihívtam volna a dokit. Ha eddig nem influs, ne is legyen már!!!
Amúgy Zsófim is 1/2 11 körül dőlt csak ki. 10 órakor még nagydolgozhatnékja volt, és itt trónolt a bilin! Kép

Egcsi: és milyen volt a turmix???

Orsi: csábulj csak. A lányommal én is nagyon pizzás voltam, de nagyon!!!
Amúgy fogadj szót a többieknek, mert az egészségetek az elsődleges. És köhögve fuvolázni sem lehet! Kép

Ildiko: nagyon szepek vagytok! Es ez a ruha elonyos (sotet szin), mert a hasad nem is latszik!
A lanykatok nagyon helyes Kép

Süncsi: lehet, hogy nalatok is virusos a masina? Neztetek a fergeket is (Trojai)??? De ha ez a megoldas, kuldd el a ferjedet "vilagosodni".

MÁS!

Csajok: ma néztem a régi kiskönyvemet. Ugye ez most a 21. hét. Hát Zsófival ilyenkor már +4-em volt, és a 26. héten +7 kg. Hát ehhez képest most nagyon jó vagyok!

Ki volt nyelvvizsgázni? Süncsi? Vagy ki? Van már eredménye???

időjárás előrejelzés: az okosok szerint vasárnap-hétfőn hidegebb lesz, majd megint melegszik. (Mo)
De nekem nem tetszik valami! A fiú teknősöm, aki nem hajlandó télen enni, tegnap nemigen aktivizálta magát. És ez nem jót jelent! Csak nem jön a tavasz... Kép Kép Kép

Szép, és meleg napot mindenkinek.
Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,

Az Uram tul szigorura allitotta a védelmi rendszert. Valami olyasmi baj van, hogy az emil-belallitasok és a védelmi-beallitasok ellenkeznek egymassal. De én sajna nem értek hozza. Pl. otthon nem tudok ramenni a profilokra és nem tudok mellékletet sem feltölteni.

Igen, én nyelvvizsgaztam, köszi, hogy kérdezed! Még nincs eredmény, de majd jelzem.

Itt is hideget mondanak vasarnaptolKép
süncsi

Sziasztok Lányok!

Bori!

Ígérd meg, hogy elhozod a macskát is!!!Kép Imádom!!!Kép

Időjárás: Nem bírja a fejem ezt a sok felmelegedést, lehülést. Szét fog robbanni, ha így folytatja.

Voltam ma védőnőnél! Megmérte a súlyomat, híztam 3 kg-t. Megmérte a vérnyomimat, sikerült megint egy 100/60-at produkálnom. A vizeletem is rendben. Ami a legjobb volt:
"na akkor most meghallgatjuk a kisbaba szívét!"Kép
Annyira örültem neki!!! Egyből megtalálta, hallgattuk egy kicsit, aztán gondolta megszámolja, hogy mennyit ver egy perc alatt. Az én tünemény kismanóm bírta is 50 mp-ig, és utána távozott.KépKép Annyit nevettünk, mert utána elkezdtük "kergetni" a babát. Néha megtaláltuk, de megint elbújt. Meg is jegyezte a védőnő, hogy milyen kis ficánka ez a gyerek. Aztán már nem kergettük tovább, úgysem bírta volna ki egy percig. Kép De az 50 mp-ből ítélve jó volt a szívverése!!!
Kinga!
Én 15+1 vagyok ma. MÉg fiatalka! Nagyon remélem, hogy a 18. hetes uh-n már meg tudják mondani a nemét! Azt is nagyon várom már, hogy jelezzen, hogy "hahó, itt vagyok bent"Kép

Puszi mindenkinek!

(behalt a gépem, a számlázómmal együtt, amiben már meg volt csinálva a havi kimenők fele. Kb. 200 szla.Kép Most ügyfeles PC-n vagyok veletek, míg kollégám próbálja gyógyítani a gépemet)

Timi
hmmm

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűnök és divatbemutató lett a topicból? Nagyon jók a képek, mindenki gyönyörű. Kép

Most jöttem meg a genetikai uh-ról. Baba jól van és egészséges, a nemét viszont nem tudtuk meg pedig annyira szerettük volna. Talán majd szombaton a 4D-s uh?

Sajnos még én sem érzem a baba mozgását.

Puszi mindenkinek,
Chello
chello

Sziasztok!

Mucska!
Nagyon édi a kutyus!

Bori!
A cicus is nagyon édes! A mi macskánk egyszer telefonált. Rálépett a kihangosító gombra és utána meg a számokat nyomkodta. Aztán egyszer csak hallottuk, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható. Még jó, hogy nem az ausztrál pontos időt hívta fel!

Szöszi!
Én is elhatároztam még Peti előtt, hogy majd írom az aranyköpéseket. Hát, nagyon igyekszem, de nem mindig sikerül. Sokszor úgy vagyok vele, hogy jó, jó, majd felírom, aztán mire odajutok, hogy írjam, már a felét elfelejtettem. Azért ami eszembe jut, azt felírom. Egy példa:
Peti: Hol van a mama?
Anya: Bement a Vízműhöz.
Peti: Ja, úszik egyet?
( 3 éves volt Peti )

Ildikó!
Az én párom is mindig olvas a klotyón és a bátyám is. Lehet, hogy ez valahol a férfi génekben van?

Bellana!
Volt már az orvos?

Muszáj vagyok befejezni, mert Rita egy percre sem hagy békén, ezt a hozzászólást már vagy fél órája írom.

Panó
panó

OrsiKép
Gyógyulgass, pihengess!Kép

IldikóKép
Jók a képeid, aranyos "kis" családod van!Kép

ZsuzsaKép
A turmix nagyon jó volt, de elötte ettem egy kis salátát is, a lelkiismeretem megnyugtatása végett.Kép Én azt hallottam, hogy a március lesz hidegebb a szokásosnál.Kép

TimiKép
Legközelebb már mi is hallgatózunk, már alig várom!Kép

Ma vettem egy számmal nagyobb cicifixet és az eladó észrevette, hogy kismami vagyok, ezek szerint nem csak beképzelem a pocakomat.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Éljenek az új domborulatok! Gondolok itt a pocira!KépKép

Timi
hmmm

Timi: meg vagy dícsérve!
A múltkor leírt fogyókúra, és utáni állapotok alapján tuti, hogy az aceton nem a kevés pia, hanem a koplalás miatt volt! Tessék enni!
A gépednek meg jobbulást, mert a 200 számla nagyon sok!

Panó: én is nagyon lassan írom ám a kommentjeimet, főleg ha a Zsófi nyaggat!

Egcsi: a cicifixekkel már én is így jártam a terhességem elején. Kinőttem őket... Kép

chello: örülök, hogy a babával minden oké! És a szombat meg majd elválik!

Én is üdvözlöm körünkben a pocakosodókat!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, köszi! Kép Én is a szombatban bízom, hogy akkor megmutatja magát.

Chello
chello

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?